Toon posts:

Port Forwarding & Connection Refused

Pagina: 1
Acties:

  • DrBreakalot
  • Registratie: oktober 2010
  • Laatst online: 10-07 00:57
Gistermiddag probeerde ik een server te hosten voor een spel, zodat er ook een paar vrienden mee konden doen.

Alles netjes geforward zoals ik wel vaker had gedaan, maar volgens canyouseeme.org is mijn connection op port 10823 refused. (voordat ik had geforward was het connection timed out)
Andere computers binnen mijn eigen netwerk kunnen wel gewoon de server joinen
Dus ik probeerde een andere poort, zelfde probleem.
Ik had nog een paar andere poorten openstaan, waar ik ook al door had gehost, en die via canyouseeme.org een paar dagen geleden gewoon open stonden, maar daar krijg ik nu ook de foutmelding dat mijn poorten refused zijn.

Samengevat: Elke poort die ik forward geeft connection refused

  • gambieter
  • Registratie: oktober 2006
  • Niet online

gambieter

Just me & my cat.

Tja, je geeft geen enkele specifieke informatie (provider, modem, routers, naam spel, etc), maar ik zou zeggen: software firewall?

Gebruik de FAQ, en geef zeer uitgebreide informatie. Liever teveel informatie dan te weinig.

[Voor 31% gewijzigd door gambieter op 24-10-2010 08:29]

++?????++ Out of Cheese. Narf! Poit! Egad! Zort! Error. Redo From Start.


  • DrBreakalot
  • Registratie: oktober 2010
  • Laatst online: 10-07 00:57
Provider: Online NL
Modem = Router: Thomson speedtouch ST5x6v6

Een paar dagen geleden werkte het nog
Windows firewall staat uit, verder geen andere draaien

  • lier
  • Registratie: januari 2004
  • Laatst online: 08:47

lier

MikroTik nerd

Tja...het lijkt erop dat je "iets" fout doet (lier is ondertussen druk zijn glazen bol aan het op poetsen)...

- Is het interne IP adres van je pc veranderd ?
- Hoe heb je exact de port forward ingesteld (desnoods met screenshots) ?
- Heb je nog oude port forwards die wel werken ?
- Weet je zeker dat je poort nummer ook daadwerkelijk gebruikt wordt door het spel ?

Eerst het probleem, dan de oplossing


  • DrBreakalot
  • Registratie: oktober 2010
  • Laatst online: 10-07 00:57
Hmm, vreemd, 2e factory reset gedaan en alles werkt weer :S
Thanks anyway


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Bij het bezoeken van het forum plaatst Tweakers alleen functionele en analytische cookies voor optimalisatie en analyse om de website-ervaring te verbeteren. Op het forum worden geen trackingcookies geplaatst. Voor het bekijken van video's en grafieken van derden vragen we je toestemming, we gebruiken daarvoor externe tooling die mogelijk cookies kunnen plaatsen.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Forum cookie-instellingen

Bekijk de onderstaande instellingen en maak je keuze. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functionele en analytische cookies

Deze cookies helpen de website zijn functies uit te voeren en zijn verplicht. Meer details

janee

    Cookies van derden

    Deze cookies kunnen geplaatst worden door derde partijen via ingesloten content en om de gebruikerservaring van de website te verbeteren. Meer details

    janee