Toon posts:

Probleem ATI videokaart of niet?

Pagina: 1
Acties:

  • PCI_Mike
  • Registratie: oktober 2010
  • Laatst online: 12-10-2010
Hallo tweakers

ik heb een probleem met mijn ATI HD 5770 1G GDDR5 PCI-E DUAL DVI-I/HDMI/DP videokaart
Ik heb namelijk mijn PC een week niet gebruikt, en heb hem toen een half uurtje laten draaien...
ik heb gewoon nog beeld gehad op mijn monitor + alle 3 LED lampjes branden, maar kort daarna kreeg ik een FREEZE en mijn hele beeld stond vast :/ keek weer naar LED lampjes en toen brandden er maar 2 LED lampjes dus ik heb de PC gereset en kreeg vervolgens helemaal geen beeld meer :-(

Heeft iemand het probleem ook gehad of weet misschien waar het probleem zit? :X
Alvast Bedankt, PCI_Mike

  • thiesggb
  • Registratie: juli 2007
  • Laatst online: 24-11-2020
voeding?

  • Theck88
  • Registratie: maart 2010
  • Laatst online: 24-09 15:18

Theck88

If it's hard just KISS!

Misschien is het handig om eerst je systeemspecificaties te plaatsten.

En wat die lampjes betreft, zijn die van je moederbord? Zo, ja dan kun je in de handleiding terug vinden waar die twee lampjes voor staan.

Gaan alle ventilatoren en dergelijke wel draaien?

Toevallig al een andere videokaart en voeding geprobeerd?

[Voor 10% gewijzigd door Theck88 op 12-10-2010 12:23]

My computer once beat me at chess, but it was no match for me in kickboxing


  • Soundstorm2010
  • Registratie: september 2010
  • Laatst online: 30-08 14:25
Ik heb de zelfde videokaart als hem (waarschijnlijk dan, heb sapphire hd5770) en op de achter kant van de Videokaart branden 3 ledlampjes... maar ook soms 2 lampjes, en volgens mij maakt het weinig uit...


En zoals andere mensen zeggen, heb je andere Videokaart geprobeerd, Voltage nagekeken, Error report in Windows ??

Enzovoort

Build To PLay /\ Kicking Ass, and Taking Names // My Specs // Orgin: PitBullNL2010 // Steam: PitBullNL2010 //


  • gekke-gerrit
  • Registratie: maart 2010
  • Laatst online: 24-09 12:07

gekke-gerrit

Happy Swift programmer

als niets het doet is het zo goed als zeker je voeding, die die dan als doodsoorzaak het piekvermogen van een opstartende pc heeft

...


  • Jeromez
  • Registratie: oktober 2010
  • Laatst online: 22-09 15:34
Klinkt als een slecht werkende voeding waardoor systeem oververhit raakt en freezed / uitschakeld.
Uitkijken dat je niet ook je videokaart doorbrandt. Dat had ik dus laatst.
Te lang lopen pielen met een kapotte voeding waardoor m'n videokaart er ineens mee stopte.

Na plaatsing nieuwe voeding en videokaart werkt alles weer perfect.
Pagina: 1


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Bij het bezoeken van het forum plaatst Tweakers alleen functionele en analytische cookies voor optimalisatie en analyse om de website-ervaring te verbeteren. Op het forum worden geen trackingcookies geplaatst. Voor het bekijken van video's en grafieken van derden vragen we je toestemming, we gebruiken daarvoor externe tooling die mogelijk cookies kunnen plaatsen.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Forum cookie-instellingen

Bekijk de onderstaande instellingen en maak je keuze. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functionele en analytische cookies

Deze cookies helpen de website zijn functies uit te voeren en zijn verplicht. Meer details

janee

    Cookies van derden

    Deze cookies kunnen geplaatst worden door derde partijen via ingesloten content en om de gebruikerservaring van de website te verbeteren. Meer details

    janee