Toon posts:

YouTube kan geen bestand selecteren

Pagina: 1
Acties:

Onderwerpen


  • 92946
  • Registratie: september 2003
  • Laatst online: 19-01-2018
Sinds gisteren kan ik niet meer uploaden naar YouTube.

Dit kan natuurlijk een server probleem zijn, maar misschien is het ook iets anders op mijn computer dat voorkomt dat de upload-applet opent.

Als ik wat wil uploaden (nog voordat ik een bestand heb geselecteerd) zie ik het volgende:

http://img440.imageshack.us/img440/7048/youtubev.png

Het witte rechthoek met "loading" blijft staan waar het staan, terwijl onderaan de pagina zegt al klaar (done) te zijn.

Wat verder nog gedaan:
- Ad Block Plus uitgeschakeld op YouTube
- FlashBlocker uitgeschakeld op YouTube
- Geprobeerd met Internet Explorer
- Geprobeerd op de andere pc met Windows XP
- De "Basic Upload" knop geprobeerd

Ik zie verder nergens op de pagina dat ze ergens mee bezig zijn. Het enige wat ik wel zie is dat er ook iemand op Yahoo Answers hetzelfde probleem heeft.

Wie heeft dit probleem nog meer?

  • Jejking
  • Registratie: februari 2005
  • Niet online

Jejking

It's teatime, doctor!

Chrome al geprobeerd?

  • 92946
  • Registratie: september 2003
  • Laatst online: 19-01-2018
Werkt het bij jou in Chrome dan wel?

  • 92946
  • Registratie: september 2003
  • Laatst online: 19-01-2018
Chrome geprobeerd, hetzelfde resultaat.

Wie kan eigenlijk wel iets uploaden momenteel naar YouTube?

edit:

Probleem (deels) opgelost. Het is een JAVA gerelateerd probleem. Wat het probleem precies is weet ik niet, maar ik weet wel dat ik inmiddels wel weer filmpjes kan uploaden met behulp van een oudere pc met Internet Explorer 6.0.

Ik denk dat ik teveel in het register of in de services heb lopen 'tweaken' waardoor ik, denk ik, iets met betrekking tot JAVA heb uitgeschakeld. Echter, herinstallatie van JAVA mocht vooralsnog niet baten.

[Voor 68% gewijzigd door 92946 op 11-10-2010 03:13]


  • Jejking
  • Registratie: februari 2005
  • Niet online

Jejking

It's teatime, doctor!

Snowwie schreef op zondag 10 oktober 2010 @ 14:53:
Werkt het bij jou in Chrome dan wel?
Nope, niet geprobeerd. Was gewoon het eerste wat in me opkwam aan tips :)

  • MicrosoftHelpt
  • Registratie: juni 2010
  • Laatst online: 02-08-2012

MicrosoftHelpt

Bedrijfsaccount Microsoft
Voer de onderstaande "fix"uit om de instellingen en registerwaarden van Internet Explorer te herstellen.
http://go.microsoft.com/?linkid=9646978

Met vriendelijke groet, MicrosoftHelpt

Pagina: 1


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Bij het bezoeken van het forum plaatst Tweakers alleen functionele en analytische cookies voor optimalisatie en analyse om de website-ervaring te verbeteren. Op het forum worden geen trackingcookies geplaatst. Voor het bekijken van video's en grafieken van derden vragen we je toestemming, we gebruiken daarvoor externe tooling die mogelijk cookies kunnen plaatsen.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Forum cookie-instellingen

Bekijk de onderstaande instellingen en maak je keuze. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functionele en analytische cookies

Deze cookies helpen de website zijn functies uit te voeren en zijn verplicht. Meer details

janee

    Cookies van derden

    Deze cookies kunnen geplaatst worden door derde partijen via ingesloten content en om de gebruikerservaring van de website te verbeteren. Meer details

    janee