• butterma
  • Registratie: juni 2002
  • Laatst online: 21-10-2010
Ik heb sinds een korte tijd een vreemd verschijnsel. Geregeld heb ik bijvoorbeeld een programma open en klik ik op de taakbalk met mijn rechtermuis knop en vervolgens de optie 'close alt+f4' Een voorbeeld is IE. Vervolgens sluit IE wel af alleen blijft die menu optie in beeld 'gebrand' over mijn taakbalk heen. Pas als ik resoluties omgooi en weer terug zet naar wat het was is het weg.

Ik heb een gforce 9300GE. Draai vista business. Het scherm is een acer x163w. En mijn resolutie staat op 1360x68 op 60 hz. Tevens heb ik de meest recente display driver van de nvidea site geinstalleerd.

Is er iemand die nog een mogelijke oorzaak weet voor dit probleem? Het is behoorlijk irritant als van die menu opties gebrandmerkt blijven door de rest van het scherm.

bvd!

Om de waarheid te spreken zijn er twee nodig, één om te spreken en een ander om te horen.


  • dezejongeman
  • Registratie: juli 2006
  • Laatst online: 09-09 16:35
als het echt je scherm is dan is die waarschijnlijk gewoon ten einde. maar het kan ook de software die de menu structuur laat hangen. probeer eens iets met drivers van de videokaart of chipset.
ebt het weg bij het veranderen van de resolutie of schiet het uit het scherm?

  • butterma
  • Registratie: juni 2002
  • Laatst online: 21-10-2010
Scherm is net nieuw. Na het instellen van even een andere resolutie is het weg als ik die verandering na resize niet opsla al bv. Heb even een screendump erbij gedaan.

http://img691.imageshack.us/img691/5594/menustuk.jpg

Om de waarheid te spreken zijn er twee nodig, één om te spreken en een ander om te horen.


  • TERW_DAN
  • Registratie: juni 2001
  • Niet online

TERW_DAN

Met een hamer past alles.

Dit heeft toch redelijk weinig te maken met het scherm lijkt me? Want dan zou je het niet op een screenshot kunnen zien.
Dit is eerder een driver of softwareissue.

30" monitor te koop


  • butterma
  • Registratie: juni 2002
  • Laatst online: 21-10-2010
Enige wat ik me nog kan bedenken is IE9 beta. Zal nog eens de-installen. Wellicht dat dit de veroorzaker is.

Om de waarheid te spreken zijn er twee nodig, één om te spreken en een ander om te horen.



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Bij het bezoeken van het forum plaatst Tweakers alleen functionele en analytische cookies voor optimalisatie en analyse om de website-ervaring te verbeteren. Op het forum worden geen trackingcookies geplaatst. Voor het bekijken van video's en grafieken van derden vragen we je toestemming, we gebruiken daarvoor externe tooling die mogelijk cookies kunnen plaatsen.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Forum cookie-instellingen

Bekijk de onderstaande instellingen en maak je keuze. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functionele en analytische cookies

Deze cookies helpen de website zijn functies uit te voeren en zijn verplicht. Meer details

janee

    Cookies van derden

    Deze cookies kunnen geplaatst worden door derde partijen via ingesloten content en om de gebruikerservaring van de website te verbeteren. Meer details

    janee