• Mnix91
  • Registratie: augustus 2007
  • Laatst online: 28-08 20:43
Hoi allemaal,

Ik heb sinds gister mijn P5Q Pro binnen. Ik ben echter tegen het vaker voorkomende probleem aangelopen dat ik geen geluid uit het bordje krijg. Ik heb al aardig wat over het probleem gelezen, maar de oplossingen ervoor zijn alleen maar voor WIn XP.
Ik hoop dat hier iemand een oplossing heeft voor dit probleem, met Windows Vista Ulitimate 32-bit.

Ik wil overigens 5.1 geluid eruit krijgen naar mij Z-5500 setje.

Bedankt alvast.
Marnix

  • Wiethoofd
  • Registratie: juli 2007
  • Laatst online: 08-08 00:26
Je Z-5500 heeft ook de mogelijkheid hem via S/PDIF aan te sluiten, die al geprobeerd?

Ook heel zeker dat je wel een geluidsdriver geïnstalleerd hebt, dat zeg je namelijk niet in je startpost.
Probeer eens met een Linux Live Cd en kijk luister of je geluid het daar wel doet.

Wiethoofds meuk en 'overige'


  • Mnix91
  • Registratie: augustus 2007
  • Laatst online: 28-08 20:43
Wiethoofd schreef op donderdag 22 januari 2009 @ 18:56:
Je Z-5500 heeft ook de mogelijkheid hem via S/PDIF aan te sluiten, die al geprobeerd?

Ook heel zeker dat je wel een geluidsdriver geïnstalleerd hebt, dat zeg je namelijk niet in je startpost.
Probeer eens met een Linux Live Cd en kijk luister of je geluid het daar wel doet.
Thx voor je snelle response :)

S/PDIF heb ik helaas nog niet kunnen proberen, maar wil dat morgen inderdaad nog even gaan proberen.
S/PDIF zojuist geprobeerd en ik krijg geluid :D

Drivers heb ik netjes allemaal al geinstalleerd en lijken allemaal naar behoren te functioneren.
Ik heb gewoon de beschikking over het Realtek HD Audio configscherm :)

[Voor 9% gewijzigd door Mnix91 op 23-01-2009 07:32]



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Bij het bezoeken van het forum plaatst Tweakers alleen functionele en analytische cookies voor optimalisatie en analyse om de website-ervaring te verbeteren. Op het forum worden geen trackingcookies geplaatst. Voor het bekijken van video's en grafieken van derden vragen we je toestemming, we gebruiken daarvoor externe tooling die mogelijk cookies kunnen plaatsen.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Forum cookie-instellingen

Bekijk de onderstaande instellingen en maak je keuze. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functionele en analytische cookies

Deze cookies helpen de website zijn functies uit te voeren en zijn verplicht. Meer details

janee

    Cookies van derden

    Deze cookies kunnen geplaatst worden door derde partijen via ingesloten content en om de gebruikerservaring van de website te verbeteren. Meer details

    janee