De computer is ietswat hardhandig uitgegaan vanmiddag (de aardlek).
Na het booten en opstarten van Thunderbird vraagt hij nu om een nieuw account aan te maken terwijl ik die account wel had.
Ik heb nog geen nieuwe account aangemaakt omdat ik de oude terug wil.
Ik zie ook nog in mijn "C:\Documents and Settings\...\Application Data\Thunderbird\Profiles\blabla.default\" de data staan.
Is het mogelijk om mijn account te herstellen?
Na het booten en opstarten van Thunderbird vraagt hij nu om een nieuw account aan te maken terwijl ik die account wel had.
Ik heb nog geen nieuwe account aangemaakt omdat ik de oude terug wil.
Ik zie ook nog in mijn "C:\Documents and Settings\...\Application Data\Thunderbird\Profiles\blabla.default\" de data staan.
Is het mogelijk om mijn account te herstellen?