We gebruiken hier Office 2003. Wanneer een bestand wordt geopend wat reeds door iemand anders wordt bewerkt dan komt er logischerwijs [alleen lezen] in de titelbalk te staan. Sommige gebruikers krijgen echter nog een waarschuwing in de vorm van een dialog. Hoe kan ik deze waarschuwing inschakelen, indien deze niet standaard verschijnt?
Groetjes, FaceDown.