"Automatisch bijwerken" staat bij mij als volgt ingesteld:
"Waarschuwen voordat er updates worden gedownload en opnieuw waarschuwen als de updates gereed zijn voor installatie."
Heb echter nog nooit een waarschuwing hierover gekregen?
Is dit normaal?
Dank bij voorbaat.
"Waarschuwen voordat er updates worden gedownload en opnieuw waarschuwen als de updates gereed zijn voor installatie."
Heb echter nog nooit een waarschuwing hierover gekregen?
Is dit normaal?
Dank bij voorbaat.