Iets meer dan een weekje terug, heb ik mijn laptop compleet geformatteerd. Dit is een Dell laptop, dus ik heb ook de restore partitie helemaal verwijderd, alles weg, en een complete format gedaan.
Toen begon ik overnieuw software te installeren.
Gisteravond besloot ik voor de fun Command & Conquer Generals Zero Hour nog eens te willen spelen. Dus ik pak de betreffende iso files erbij en begin met installeren. Na het opstarten van het spel merk ik iets vreemds:
Ik wil de resolutie omhoog gooien, maar deze blijkt al op 1600*1200 te staan. Vreemd, maar ik dacht, misschien heeft hij een autodetect gedaan op mijn videokaart, ofzo. Next, ga ik naar het "skirmisch" scherm, om een oefenpotje te starten. En wat schetst mijn verbazing? Mijn oude naam, waar ik op een ander systeem, dat ik verkocht voor ik deze laptop kocht, mee speelde, stond automatisch ingevuld bij "Player name" !
Het betreffen iso files waar ik nooit wat mee gedaan heb behalve het spel installeren. Ik heb er geen veranderingen in gemaakt en nooit op gespeeld. De Laptop zelf heeft een format gehad. Kan het zijn dat die naam in de router is blijven hangen? In de cache? Omdat ik op hetzelfde IP adres speel als met de oude pc? Ik vind dit uiterst vreemd!
Toen begon ik overnieuw software te installeren.
Gisteravond besloot ik voor de fun Command & Conquer Generals Zero Hour nog eens te willen spelen. Dus ik pak de betreffende iso files erbij en begin met installeren. Na het opstarten van het spel merk ik iets vreemds:
Ik wil de resolutie omhoog gooien, maar deze blijkt al op 1600*1200 te staan. Vreemd, maar ik dacht, misschien heeft hij een autodetect gedaan op mijn videokaart, ofzo. Next, ga ik naar het "skirmisch" scherm, om een oefenpotje te starten. En wat schetst mijn verbazing? Mijn oude naam, waar ik op een ander systeem, dat ik verkocht voor ik deze laptop kocht, mee speelde, stond automatisch ingevuld bij "Player name" !
Het betreffen iso files waar ik nooit wat mee gedaan heb behalve het spel installeren. Ik heb er geen veranderingen in gemaakt en nooit op gespeeld. De Laptop zelf heeft een format gehad. Kan het zijn dat die naam in de router is blijven hangen? In de cache? Omdat ik op hetzelfde IP adres speel als met de oude pc? Ik vind dit uiterst vreemd!