Probleem : ik krijg geen popupje als met groepen werk en dan send update doe dat ik de update naar iedereen wil sturen of alleen naar toegevoegde of verwijdere personen.
Als ik een Meeting Request aanmaak en deze naar losse personen stuur, dus gewoon Naam; Naam1 enz. en hem later weer open en een extra naam toevoeg, en klik op send update, dan krijg ik een popup waarin staat of ik de update wil sturen naar iedereen, of naar degenen die toegevoegd zijn of verwijderd zijn.
Als ik een Meeting Request aanmaak en deze naar een groep verstuur, dus Groep 1 bv, en hem later update en voeg hier Naam1 bij, dankrijg ik niet de popup als ik send update doe, dan stuurt hij het automatich naar iedereen.
Dit is op 1 pc hier in het netwerk, verder heeft niemand dit ( tenminste nog neit gehoord)..
Iemand enig idee wat dit is? Iemand ervaring mee?
EDIT :
Tprobleem is nu veranderd, de popup komt wel. Maar degenen die in de de groep staan en gaccepteerd hebben komen weer in de to do list. en dus ziet outlook ze als een toevoeging, en bij send update krijgen ze dus ook weer een mail wat niet moet. Degenen die geaccepteerd ehbben moeten niet in de to do list geknikkerd worden...Dit zal vast ergens diep onderin outlook te veranderen zijn. Ik ga even driftig op zoek, als iemand het antwoord weet hoor ik het graag.
Als ik een Meeting Request aanmaak en deze naar losse personen stuur, dus gewoon Naam; Naam1 enz. en hem later weer open en een extra naam toevoeg, en klik op send update, dan krijg ik een popup waarin staat of ik de update wil sturen naar iedereen, of naar degenen die toegevoegd zijn of verwijderd zijn.
Als ik een Meeting Request aanmaak en deze naar een groep verstuur, dus Groep 1 bv, en hem later update en voeg hier Naam1 bij, dankrijg ik niet de popup als ik send update doe, dan stuurt hij het automatich naar iedereen.
Dit is op 1 pc hier in het netwerk, verder heeft niemand dit ( tenminste nog neit gehoord)..
Iemand enig idee wat dit is? Iemand ervaring mee?
EDIT :
Tprobleem is nu veranderd, de popup komt wel. Maar degenen die in de de groep staan en gaccepteerd hebben komen weer in de to do list. en dus ziet outlook ze als een toevoeging, en bij send update krijgen ze dus ook weer een mail wat niet moet. Degenen die geaccepteerd ehbben moeten niet in de to do list geknikkerd worden...Dit zal vast ergens diep onderin outlook te veranderen zijn. Ik ga even driftig op zoek, als iemand het antwoord weet hoor ik het graag.
[ Voor 22% gewijzigd door Verwijderd op 09-11-2005 13:21 ]