Als ik een plaatje sleep van internet explorer naar mijn desktop, krijg ik de volgende medling:
'do you want to move or copy files from this zone'
Telkens moet ik nu op ja of nee klikken. Vroeger kreeg ik deze melding niet, het lijkt zo te gaan vanaf sp2. Is er een manier om deze melding weg te krijgen en gewoon te plaatjes te slepen? ik heb in de opties en de search van GOT gekeken.....tot op heden nog niks gevonden.
Wie kan me helpen?
'do you want to move or copy files from this zone'
Telkens moet ik nu op ja of nee klikken. Vroeger kreeg ik deze melding niet, het lijkt zo te gaan vanaf sp2. Is er een manier om deze melding weg te krijgen en gewoon te plaatjes te slepen? ik heb in de opties en de search van GOT gekeken.....tot op heden nog niks gevonden.
Wie kan me helpen?