Live Update werkt zoals velen wel weten met tijdsgebonden abonnementen op updates. Is het abonnement verlopen, dan downloadt Live Update niet meer. Ik ben wel benieuwd of Live Update die gegevens zelf controleert of dat dit server-side gebeurt.
Ik vraag mij dit af t.a.v. privacy.
Als controle op de server plaatsvindt, dan moet in ieder geval een of andere ID meegestuurd worden.
Als controle door het Live Update programmaatje zelf plaatsvindt, dan heb je als gebruiker volledige privacy.
Vreemd genoeg kan ik het nergens vinden, ook op de Symantec site niet.
Ik vraag mij dit af t.a.v. privacy.
Als controle op de server plaatsvindt, dan moet in ieder geval een of andere ID meegestuurd worden.
Als controle door het Live Update programmaatje zelf plaatsvindt, dan heb je als gebruiker volledige privacy.
Vreemd genoeg kan ik het nergens vinden, ook op de Symantec site niet.