Een stel collega's van mij klagen dat ze de volgende melding krijgen na het afsluiten van word:
Werkgroepsjablone ingevuld heb en die is bij iedereen het zelfde. Dat is een netwerkmap waar een zooitje sjablonen instaat verdeelt over een aantal submappen. In de hoofdmap heb ik een normal.dot geplaatst.
Ik ben de enige die volledige toegang heeft tot deze map structuur.
Nu heb ik wat lopen zoeken op google en GoT, en heb iets gevonden:
Vragen of normal.dot moet worden opgeslagen. Dit staat bij Opties -> Opslaan.
Dit heb ik bij iedereen uitgezet ook weer door een policy maar dat helpt geen moer.
Hoe kan ik van deze melding afkomen zonder de gebruiker volledige toegang te geven tot normal.dot? Ben bang dat ze dan het bestand verknoeien.
Dit komt waarschijnlijk omdat ik via een policy op een windows 2000 server de instelling:Er kunnen geen wijzigingen in de algemene sjabloon worden opgeslagen omdat deze is geopend met alleen-lezen toegang. Wilt u de wijzigingen in de sjabloon opslaan onder een andere naam?
Werkgroepsjablone ingevuld heb en die is bij iedereen het zelfde. Dat is een netwerkmap waar een zooitje sjablonen instaat verdeelt over een aantal submappen. In de hoofdmap heb ik een normal.dot geplaatst.
Ik ben de enige die volledige toegang heeft tot deze map structuur.
Nu heb ik wat lopen zoeken op google en GoT, en heb iets gevonden:
Vragen of normal.dot moet worden opgeslagen. Dit staat bij Opties -> Opslaan.
Dit heb ik bij iedereen uitgezet ook weer door een policy maar dat helpt geen moer.
Hoe kan ik van deze melding afkomen zonder de gebruiker volledige toegang te geven tot normal.dot? Ben bang dat ze dan het bestand verknoeien.