In een Area heb ik een sub area gemaakt welke niet toegankelijk mag zijn voor bepaalde personen.
Via 'Manage Security' verwijder ik alle groepen en voeg ik de users toe met de permission 'view listings'.
Dit werkt perfect, alleen de gebruikers die mogen kunnen erin, anderen niet.
Het probleem wat er wel geconstateerd wordt is dat op bepaalde computers steeds het inlog-schermpje weer tevoorschijn komt welke je vervolgens kan cancelen. Bij elk onderdeel komt deze, en gebeurd niet op alle pc's (misschien cookies ofzo?)
Is dit een instelling op de pc of in sharepoint?
Via 'Manage Security' verwijder ik alle groepen en voeg ik de users toe met de permission 'view listings'.
Dit werkt perfect, alleen de gebruikers die mogen kunnen erin, anderen niet.
Het probleem wat er wel geconstateerd wordt is dat op bepaalde computers steeds het inlog-schermpje weer tevoorschijn komt welke je vervolgens kan cancelen. Bij elk onderdeel komt deze, en gebeurd niet op alle pc's (misschien cookies ofzo?)
Is dit een instelling op de pc of in sharepoint?