Hoi,
Een gebruiker heeft iets raars met Word. Elke keer als hij Word afsluit krijgt hij de melding of hij normal.dot wilt opslaan, ook al is er niks veranderd aan instellingen.
Normaal zeg je Nee en sluit je Word af en komt die melding niet meer terug.
Bij hem echter wel. Ook als je normal.dot opslaan onder een andere naam en je opent Word weer en sluit het daarna weer af, dan wordt er wederom gevraagd of normal.dot opgeslagen moet worden. Vreemd aangezien dat net hiervoor is opgeslagen onder een hele andere naam.
Ik heb zitten zoeken maar ik krijg dit er niet uit.
Iemand enig idee ?
Richard
Een gebruiker heeft iets raars met Word. Elke keer als hij Word afsluit krijgt hij de melding of hij normal.dot wilt opslaan, ook al is er niks veranderd aan instellingen.
Normaal zeg je Nee en sluit je Word af en komt die melding niet meer terug.
Bij hem echter wel. Ook als je normal.dot opslaan onder een andere naam en je opent Word weer en sluit het daarna weer af, dan wordt er wederom gevraagd of normal.dot opgeslagen moet worden. Vreemd aangezien dat net hiervoor is opgeslagen onder een hele andere naam.
Ik heb zitten zoeken maar ik krijg dit er niet uit.
Iemand enig idee ?
Richard