Toon posts:

Het Final Fantasy Topic - deel 2 -

Pagina: 1 2 3 ... 11 Laatste
Acties:
 • 956 views sinds 30-01-2008

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • MrRudi
 • Registratie: januari 2000
 • Laatst online: 16-10-2015

MrRudi

That would be grrrrreat!

Topicstarter
Deeltje twee alweer van het Final Fantasy topic, de RPG reeks van het Japanse Squaresoft die al sinds 1987 loopt en al vele, vele deeltjes telt.

Nogmaals op een rijtje wat er allemaal in de koker zit:

- Final Fantasy X-2 (PS2) (In japan al op de markt)
- Final Fantasy XI (PS2/PC) (In Japan al op de markt)
- Final Fantasy XI: Vision of Ziraat (PS2/PC) (In Japan al op de markt)
- Final Fantasy Crystal Chronicle (Gamecube)
- Final Fantasy Tactics (GBA)
- Final Fantasy XII (PS2)
- Final Fantasy Origins (PSOne) (spel is intussen beschikbaar!)

Dit zijn allen aangekondigde en bevestigde spellen. Even in het kort wat het allemaal is:

*UPDATE*
Square-Enix heeft inmiddels een releasedatum genoemd voor Final Fantasy XII: het spel komt in maart 2004 uit in Japan, wat zou betekenen dat het september in Amerika is, en kerst in Europa.

http://www.allrpg.com/games/ffx2/logo.jpg

- Final Fantasy X-2

Verhaal in het kort:
In FFX-2 speel je met hoofdpersoon Yuna die op zoek gaat naar haar verloren liefde Tidus. Twee jaar na het einde van FFX krijgt Yuna info door dat Tidus er nog (of weer) is en ergens gevangen wordt gehouden. Samen met Rikku en nieuwkomer Paine besluit ze dan op zoek te gaan. Dit doen ze under-cover en als een partij "Sphere hunters": Kamome-Dan.

Yuna krijgt onder andere te maken met een concurrerende groep Sphere-hunters, eindelijk eens tegenstanders die ook in groepsverband werken: Sanoo, Le Branc en Unoo. Daarnaast spelen de vele groeperingen die na het uiteenvallen van de Orde van Yevon ontstaan zijn een grote rol. De belangrijkste groepen:

New Yevon, aangevoerd door Bararai, 20 jaar oud en een vriendelijke kerel. Ook oude bekende Barthello is lid van deze groep nadat hij door een knallende ruzie afscheid heeft genomen van Lady Donna.

Machina Faction, uiteraard een Al Bhed groepering die als doel heeft een leven op te bouwen gedomineerd door technische progressie. Deze groep staat onder leiding van de 18-jarige Al Bhed Gippuru.

Youth Union, de derde groep speelde al een kleine rol in "Another Story", onder leiding van Nooj en na de ruzie met Barthello heeft Donna zich aangesloten bij deze groep.

http://individual.utoronto.ca/mkhan/squareinsider/ffx2tidus.jpg

Hoe ziet het eruit en hoe speelt het:
Wat vooral opvalt aan FFX-2 is dat het brave uiterlijk van FFX verdwenen is, de dames lopen allemaal in weinig verhullende kleding, Rikku spant de kroon met alleen een bikini-top en een rokje dat zo kort is dat je het ook een riem had kunnen noemen. Ook zal er veel meer machina in voorkomen, Yuna's groep beschikt over het Airship "De Celcius" en ook handwapens komen veel meer voor (zowel Yuna als Sanoo gebruiken pistolen).

Het "nieuwe" systeem in FFX-2 is een combinatie van oudere FF's. De eigenschappen van elk karakter hangt af van de 'class' die ze op dat moment hebben, gerelateerd aan de kleding die ze dragen. Verwisselen van kleding gaat met zogenaamde dress-spheres en met het AP/Exp systeem van Final Fantasy IX kun je extra abilities verdienen. Het battlesysteem gaat weer meer richting ATB, met toevoeging van een combosysteem waar nog niet veel over bekend is.

Andere karakters die zeker terugkeren:
Wakka, Lulu, Kimahri, Rin, O'aka, Wantz, Cid, Maechen, Ixion,
(Dark) Bahamut en Shelinda (als reporter)

Tot nu toe bekende classes: Gunner, Gambler, Thief, White mage, Black mage, Dark Knight, Warrior

http://hh141.hiphip.com/Merchant/0701/0202/ffxi_logo_crop.gif
- Final Fantasy 11
Final Fantasy 11 verschijnt voor zowel PS2 als PC en heeft GEEN singeplayer modus. FFXI is puur een MMORPG in het Final Fantasy universum. Het spel is in Japan al enige tijd uit en het liep niet altijd even soepel, maar het schijnt superverslavend te zijn. Je zal FFXI alleen met een betaald abonnement kunnen spelen, net zoals Blizzard straks gaat doen met World of Warcraft.

Het verhaal:
In FFXI belandt je in een wereld die al jarenlang wordt verscheurd door een oorlog tussen enkele provincies waaronder Vanadiel en Bastok. Je kunt bij aanmelding je persoon samenstellen en een ras kiezen (zoals Human of Elvaan). Verder is er heel weinig bekend over hoe het speelt helaas :/

http://www.cheatheaven.co.uk/reviews/playstation2/f/reviewsps2_finalfantasyxi_01.jpg


Final Fantasy XI: Vision of Ziraat

Zal binnenkort (17 april) in Japan verschijnen en is de eerste expansion pack voor Final Fantasy XI. Met Vision of Ziraat zullen nieuwe bonusses, features enz worden toegevoegd zoals nieuwe gebieden om te ontdekken, nieuwe job classes en uitgebreidere quests. Daarnaast uiteraard ook nieuwe karakters, summon monsters en gewonen monsters waaronder de Final Fantasy klassiekers Tonberry en... (jawel Ker Plunk!) de Cactuar!


Final Fantasy Crystal Chronicle
Wordt sinds tijden weer de eerste FF voor een Nintendo console, Cube eigenaren zullen er erg blij mee zijn. Het spel valt buiten de normale reeks, net zoals eerder de Final Fantasy Legends (3 delen) op de gameboy en Final Fantasy Mystic Quest op de SNES. FF:CC zal meer cutesy zijn dan andere Final Fantasies, de stijl van de karakters komt nog het meeste in de buurt van Final Fantasy IX. Tevens zal het spel gebruik maken van de GBA-GC linkup, maar er is nog niet bekend hoe of wat.

RELEASEDATE: november 2003

http://www.rpgamer.com/games/ff/ffta/ffta.jpg
- Final Fantasy Tactics
Dit wordt een remake van FF Tactics die al eerder op de PSX is verschenen maar dan voor GBA. IGN heeft de meeste info hierover en die kan je HIER vinden.

**Inmiddels beschikbaar:**

Final Fantasy Origins
Remake op de PsOne van Final Fantasy 1 en Final Fantasy 2!

Screenshots:
hier (ff1) en
hier (ff2)

De graphics van het spel zijn van NES graphics opgewaardeerd naar SNES kwaliteit, de muziek is uiteraard symfonisch en elk spel heeft FMV filmpjes gekregen. Mensen die de eerste twee deeltjes hebben gemist doen er goed aan om met Origins de schade in te halen!

Voor diegenen die graag nog eens terug lezen, hier de link naar de vorige topics:

Het Final Fantasy topic
Het grote Final Fantasy X topic - Deel 3 -

Veel sites met info en screenshots:
www.ffx2.com
www.squaresource.com
www.rpgamer.com

[Voor 6% gewijzigd door MrRudi op 09-08-2003 13:55]

Engine Software | >> FFXI Log << |


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • SensationGoT
 • Registratie: juni 2002
 • Laatst online: 25-10-2004

SensationGoT

Been There, Done That

Zoals we van je gewent zijn, een prachtige openings post. Ziet er fantastisch uit. Weet iemand waar ik oude FF games kan kopen net zoals in de vorige topic kan ik op ebay weinig meer vinden...

http://www.tweakers.net/gallery/84731


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Marruk
 • Registratie: februari 2002
 • Laatst online: 07-09-2017
SensationGoT schreef op 02 maart 2003 @ 18:13:
Zoals we van je gewent zijn, een prachtige openings post. Ziet er fantastisch uit. Weet iemand waar ik oude FF games kan kopen net zoals in de vorige topic kan ik op ebay weinig meer vinden...
Tsja, je zult deze toch voornamelijk op internet moeten zoeken. En als je geluk hebt dan stuit je op eentje. Voor de rest zou je natuurlijk gameshops kunnen bellen in nederland/belgie.

TMAXTINT


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Marruk
 • Registratie: februari 2002
 • Laatst online: 07-09-2017
Moet je eerst nemisis verslaan voordat je naar penance kan?
Ik dacht dat je de dark aeons allemaal moest verslaan?
Maar voor nemesis moest je toch ook alle dark aeons verslaan?

TMAXTINT


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Dr. Strangelove
 • Registratie: februari 2001
 • Laatst online: 14-09 21:42
Nette openingspost :)

Wat ik nog steeds erg jammer vind is de slechte conversie van de NES en SNES spellen naar de PSOne. Ik heb FFIV, V en VI (en Chrono Trigger) allemaal liggen, maar de spellen lopen zo verschrikkelijk langzaam (menu openen duurt gauw 3 seconden b.v.) dat ik ze geen van allen gespeeld heb...

Ik kijk wel uit naar FFX-2. Ik hoop dat het battle system en magic system wat beter is dan in FFX, dat vond ik vrij saai. Terug naar FFVII wat dat betreft, dat Materia system is voor mij nog steeds top! Ben gisteren maar weer eens met FFVII begonnen, beste uit de serie IMHO.

These are my principles. If you don't like them, I have others.


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Flake
 • Registratie: februari 2001
 • Laatst online: 19-09 21:27

Flake

Relax, we understand j00

SensationGoT schreef op 02 March 2003 @ 18:13:
Zoals we van je gewent zijn, een prachtige openings post. Ziet er fantastisch uit. Weet iemand waar ik oude FF games kan kopen net zoals in de vorige topic kan ik op ebay weinig meer vinden...
Op de 1 of andere manier heb ik het idee dat ik toch blij moet zijn met mijn originele FF7 O-)

Specialist in componenten en connectoren
Hardware kapot? Waarschijnlijk door ESD!


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Master Jack
 • Registratie: augustus 2002
 • Laatst online: 17-04-2008
SensationGoT schreef op 02 maart 2003 @ 18:13:
Zoals we van je gewent zijn, een prachtige openings post. Ziet er fantastisch uit. Weet iemand waar ik oude FF games kan kopen net zoals in de vorige topic kan ik op ebay weinig meer vinden...
Misschien op een later tijdstip ( 1 of 2 weken , of elke dag natuurlijk) ff kijken , er zal er echt nog wel een keer 1 aangeboden worden denk ik zo

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Elander
 • Registratie: mei 2002
 • Laatst online: 16-02-2018

Elander

Beyond Final Fantasy

http://cgi.ebay.com/ws/eB...=3010093590&category=1489

ff 7 is nog wel te koop :)

wow hoezo veel geld voor deze auction (zou hem wel graag willen hebben maar dat geld heb ik er echt niet voor over ;)

http://cgi.ebay.com/ws/eB...3117722109&category=16462

[Voor 50% gewijzigd door Elander op 02-03-2003 19:19]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Phydomir
 • Registratie: september 2000
 • Laatst online: 09:51

Phydomir

Dennis

Denk dat ik ook maar es wat activer dit topic ga volgen.

Heb vrijdag een ps2 met FFX gekocht, zit nu op zo'n 5 uurtje. Best te pruimen tot nu toe.

Is er trouwens al wat meer bekend over 12. Wordt die wel weer gewoon offline speelbaar. Want ik denk niet dat ik een MMORPG variant erg leuk zal vinden.

iRacing | Sim Gear: SimXperience AccuForce, Heusinkveld Pro, Custom 80/20 rig, Sparco R100 Sky


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • MrRudi
 • Registratie: januari 2000
 • Laatst online: 16-10-2015

MrRudi

That would be grrrrreat!

Topicstarter
s_roubos schreef op 02 maart 2003 @ 18:54:
Nette openingspost :)

Wat ik nog steeds erg jammer vind is de slechte conversie van de NES en SNES spellen naar de PSOne. Ik heb FFIV, V en VI (en Chrono Trigger) allemaal liggen, maar de spellen lopen zo verschrikkelijk langzaam (menu openen duurt gauw 3 seconden b.v.) dat ik ze geen van allen gespeeld heb...

Ik kijk wel uit naar FFX-2. Ik hoop dat het battle system en magic system wat beter is dan in FFX, dat vond ik vrij saai. Terug naar FFVII wat dat betreft, dat Materia system is voor mij nog steeds top! Ben gisteren maar weer eens met FFVII begonnen, beste uit de serie IMHO.
Het battle systeem zal iig weer ATB zijn zoals FF7-9 wat ik persoonlijk juist veel minder vind dan het TBB van FFX. Bij FFX kon je juist lekkere strategien uitwerken doordat je wist wie er wanneer aan de beurt was en dat ook nog kon beinvloeden. Bij ATB zit je de halve tijd te wachten tot je weer iets kan doen,geef je drie instructies in en kan je weer wachten...
Phydomir schreef op 02 March 2003 @ 19:45:
Denk dat ik ook maar es wat activer dit topic ga volgen.

Heb vrijdag een ps2 met FFX gekocht, zit nu op zo'n 5 uurtje. Best te pruimen tot nu toe.

Is er trouwens al wat meer bekend over 12. Wordt die wel weer gewoon offline speelbaar. Want ik denk niet dat ik een MMORPG variant erg leuk zal vinden.
Final Fantasy 12 wordt weer gewoon offline maar zal ook online features hebben. Ik vermoed dat je dan moet denken aan bepaalde sidequests die je online kan spelen, of minigames. Het echte verhaal is echter geheel offline.

Engine Software | >> FFXI Log << |


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • FastBunny
 • Registratie: januari 2001
 • Laatst online: 10:38

FastBunny

Give it the Works !

Zijn er eigenlijk al releasedate's bekend van de spellen in europa?

Server: Dell PowerEdge R610, 48GB DDR3 1333MHz, 3 x 4TB IronWolf RAID5, Dell H700, VMware ESXi 6.0
Laptop: Dell Latitude E6510, Intel i5-560m, 8GB RAM, 128GB Samsung SSD, 250GB 7200rpm, 15.4" WUXGA FHD
PSN: FastBunny_NL


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Phydomir
 • Registratie: september 2000
 • Laatst online: 09:51

Phydomir

Dennis

Ben nu bezig met FFX en bij sommige mensen in m'n ploegje staat op de sphere grid iets van lvl. x lock bla bla..

Wat is dat er hoe kom ik er voorbij?

iRacing | Sim Gear: SimXperience AccuForce, Heusinkveld Pro, Custom 80/20 rig, Sparco R100 Sky


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • ken
 • Registratie: oktober 1999
 • Laatst online: 19-09 02:01
Phydomir schreef op 02 maart 2003 @ 21:30:
Ben nu bezig met FFX en bij sommige mensen in m'n ploegje staat op de sphere grid iets van lvl. x lock bla bla..

Wat is dat er hoe kom ik er voorbij?
Je hebt hier level.. sphere's nodig om erdoor te komen :)

Canon 5D Mark II, Canon 35 f/1.4L


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Ker Plunk
 • Registratie: april 2002
 • Laatst online: 02-05-2007
Vash schreef op 02 maart 2003 @ 18:56:
[...]
Op de 1 of andere manier heb ik het idee dat ik toch blij moet zijn met mijn originele FF7 O-)
Me too

 • BlackMage
 • Registratie: augustus 2001
 • Laatst online: 23:45
Zo zeldzaam is FF7 niet hoor. Een klein tijdje geleden heb ik hem (nieuw!) gekocht bij een goede gameshop (nedgame) Is wel de platinum versie maar dat boeit mij niet. Al mijn psx ff's zijn platinum :X

 • MrRudi
 • Registratie: januari 2000
 • Laatst online: 16-10-2015

MrRudi

That would be grrrrreat!

Topicstarter
FastBunny schreef op 02 maart 2003 @ 20:18:
Zijn er eigenlijk al releasedate's bekend van de spellen in europa?
Nee, nog niet eens Amerikaanse. Het zal nog wel een klein jaartje duren voor FFX-2 hier te bewonderen valt.
Phydomir schreef op 02 March 2003 @ 21:30:
Ben nu bezig met FFX en bij sommige mensen in m'n ploegje staat op de sphere grid iets van lvl. x lock bla bla..

Wat is dat er hoe kom ik er voorbij?
Voor een Level 1 Lock heb je een Level 1 Key sphere nodig, voor een Level 2 Lock een Level 2 Key Sphere enzovoort. Deze vind je pas later in het spel zodat je nu deze 'afslagen' op de sphere grid nog niet kan nemen, als je ze dan wel hebt kijk dan altijd eerst goed waar je ze kan gebruiken, ze blijven lang zeldzaam en sommige zeer handige abilities kunnen achter een lock zitten.

[edit]

Oh ja...ik was het...vergeten te zeggen ;) maar dat plaatje dat ik bij FFX-2 heb gepost in de openingspost...dat is dus....
<insert tromgeroffel>
.
.
.
.
TIDUS met nieuwe kleren! 8)

De eerste shots waarin ie dus niet zijn oude kleren aanheeft, maar nieuwe...zou ie dan TOCH meer zijn dan alleen een droom :?

[Voor 17% gewijzigd door MrRudi op 03-03-2003 01:12]

Engine Software | >> FFXI Log << |


 • Phydomir
 • Registratie: september 2000
 • Laatst online: 09:51

Phydomir

Dennis

Ik vind wat ik nu van FF-X2 heb gezien de models er een stuk beter uit zien qua kleren ed.


Wat ik wel een beetje mis bij FF-X is het echte FF gevoel wat ik wel bij VII en VIII had. Misschien komt het wel omdat het lijkt dat er veel meer vertellende stukjes in zitten, maar dit kan ook komen omdat je nu het niet meer hoeft te lezen en verder te drukken.

Wat ik ook jammer vind is die Aeons. De manier van Summonen in VII en VIII vond ik wat beter. Deze beestje vind ik maar zwak en ik hebvaak het idee dat ik net zo goed gewoon met m'n drie mannetjes kan spelen..

Wat wel beter is, is dat je met L1 van member kan wisselen. Zo kun je ze een beetje tegelijk levelen.

iRacing | Sim Gear: SimXperience AccuForce, Heusinkveld Pro, Custom 80/20 rig, Sparco R100 Sky


 • Creepy
 • Registratie: juni 2001
 • Laatst online: 10:40

Creepy

Moderator Devschuur®

Tactical Espionage Splatterer

MrRudi schreef op 03 maart 2003 @ 01:05:
[...]

Oh ja...ik was het...vergeten te zeggen ;) maar dat plaatje dat ik bij FFX-2 heb gepost in de openingspost...dat is dus....
<insert tromgeroffel>
.
.
.
.
TIDUS met nieuwe kleren! 8)

De eerste shots waarin ie dus niet zijn oude kleren aanheeft, maar nieuwe...zou ie dan TOCH meer zijn dan alleen een droom :?
Cool! Ben benieuwd hoe ze dat verhaaltechnisch gaan doen dan.. mits het geen droom is natuurlijk.

"I had a problem, I solved it with regular expressions. Now I have two problems". That's shows a lack of appreciation for regular expressions: "I know have star problems" --Kevlin Henney


 • Creepy
 • Registratie: juni 2001
 • Laatst online: 10:40

Creepy

Moderator Devschuur®

Tactical Espionage Splatterer

Phydomir schreef op 03 March 2003 @ 08:07:
Wat ik ook jammer vind is die Aeons. De manier van Summonen in VII en VIII vond ik wat beter. Deze beestje vind ik maar zwak en ik hebvaak het idee dat ik net zo goed gewoon met m'n drie mannetjes kan spelen..
Zwak??? Dan met je Yuna eens wat meer levellen (sterkte van de Eaons is afhankelijk van de sterkte van Yuna), want bijv bahamut doet meer damage dan Auron. Mocht ik ooit eens flink levellen dan gaat het vast wel gebeuren dat de limit breaks meer damage (of net zoveel) gaan doen dan Eaons..

"I had a problem, I solved it with regular expressions. Now I have two problems". That's shows a lack of appreciation for regular expressions: "I know have star problems" --Kevlin Henney


 • Phydomir
 • Registratie: september 2000
 • Laatst online: 09:51

Phydomir

Dennis

Creepy schreef op 03 March 2003 @ 08:20:
[...]

Zwak??? Dan met je Yuna eens wat meer levellen (sterkte van de Eaons is afhankelijk van de sterkte van Yuna), want bijv bahamut doet meer damage dan Auron. Mocht ik ooit eens flink levellen dan gaat het vast wel gebeuren dat de limit breaks meer damage (of net zoveel) gaan doen dan Eaons..
Erm... ik ben volgens mij nog niet echt in de buurt van Bahamut :P

Ik heb er nu 2. De eerste 2 uit de eerste twee tempels..

iRacing | Sim Gear: SimXperience AccuForce, Heusinkveld Pro, Custom 80/20 rig, Sparco R100 Sky


 • inXs
 • Registratie: december 2001
 • Laatst online: 07:55

inXs

known as inXs

Ik zit nu op de 50uur ofzow en mijn laatste summon is bahamut.. Is dus echt wel freakin' sterk... doet meestal rond de 11000 damage... Die aanval die die kan op alle vijanden (ben even de naam kwijt) is btw wel meestal sterker dan zijn limit break.... wel vaag...

ik gebruik eigenlijk vooral als characters: Tidus, Auron, Yuna en Lulu ... Soms nog Kimahri ... Wakka is super slap (max 400 dmg vs 5000 van Auron en 3000 van Tidus) Kimahri doet ongeveer 2000 dmg... Rikku heb ik ook een pesthekel aan, ook zo onvoorstelbaar slap... Mja dus ik weet niet of Wakka en Rikku echt nuttig zijn, maar bij mij zijn ze erg slap en ben ook niet van plan om ze echt te gaan gebruiken.. Ik ben altijd al iemand geweest (bij elke FF versie) die van fighters houdt, dus ventjes die lekker hard rossen, zonder magic.. Naja in FF10 is magic af en toe echt noodzakelijk dus daarom Lulu (die wel alle fire, water etc upgrades heeft gelukkig) erg noodzakelijk en ook erg sterk...

Yuna, tja summons zijn relaxed en ook bere sterk :) hastega op je groepje, en laat Yuna maar summonen :D Ik ben net voorbij die ijsvlaktes, in dat Ronso gebied.. dat je seymour weer verslagen hebt... Je staat dan op zo'n ijs/sneeuw "balkon" en daar transformeert ie... Naja paar keer summonen met Yuna, hij deed steeds reflect enzo op zichzelf... Hij heeft 1x aangevallen met flare en die miste ook nog eens.. Ik heb hem dus verslagen zonder ook maar 1x geraakt te zijn.... Naja zal wel geluk zijn denk ik :)

edit: gevonden waar ik net voorbij ben: Mt gagazet, ofwel ik loop zo Zanarkand binnen... Ik ben vast nog een stuk verwijderd van het einde toch? Ik hoop het wel, ik wil ook nog wel flink met sidequests gaan klungelen..

[Voor 8% gewijzigd door inXs op 03-03-2003 10:10]

superB


 • Phydomir
 • Registratie: september 2000
 • Laatst online: 09:51

Phydomir

Dennis

bl!kje schreef op 03 maart 2003 @ 10:04:
Ik zit nu op de 50uur ofzow en mijn laatste summon is bahamut.. Is dus echt wel freakin' sterk... doet meestal rond de 11000 damage... Die aanval die die kan op alle vijanden (ben even de naam kwijt) is btw wel meestal sterker dan zijn limit break.... wel vaag...

ik gebruik eigenlijk vooral als characters: Tidus, Auron, Yuna en Lulu ... Soms nog Kimahri ... Wakka is super slap (max 400 dmg vs 5000 van Auron en 3000 van Tidus) Kimahri doet ongeveer 2000 dmg... Rikku heb ik ook een pesthekel aan, ook zo onvoorstelbaar slap... Mja dus ik weet niet of Wakka en Rikku echt nuttig zijn, maar bij mij zijn ze erg slap en ben ook niet van plan om ze echt te gaan gebruiken.. Ik ben altijd al iemand geweest (bij elke FF versie) die van fighters houdt, dus ventjes die lekker hard rossen, zonder magic.. Naja in FF10 is magic af en toe echt noodzakelijk dus daarom Lulu (die wel alle fire, water etc upgrades heeft gelukkig) erg noodzakelijk en ook erg sterk...

Yuna, tja summons zijn relaxed en ook bere sterk :) hastega op je groepje, en laat Yuna maar summonen :D Ik ben net voorbij die ijsvlaktes, in dat Ronso gebied.. dat je seymour weer verslagen hebt... Je staat dan op zo'n ijs/sneeuw "balkon" en daar transformeert ie... Naja paar keer summonen met Yuna, hij deed steeds reflect enzo op zichzelf... Hij heeft 1x aangevallen met flare en die miste ook nog eens.. Ik heb hem dus verslagen zonder ook maar 1x geraakt te zijn.... Naja zal wel geluk zijn denk ik :)
en bedankt...

doe volgende keer ff aangeven dat er een mogelijke spoiler in zit 8)7

Niet dat ik geen vermoeden had dat dat zou gaan gebeuren, maar toch.

iRacing | Sim Gear: SimXperience AccuForce, Heusinkveld Pro, Custom 80/20 rig, Sparco R100 Sky


 • inXs
 • Registratie: december 2001
 • Laatst online: 07:55

inXs

known as inXs

Phydomir schreef op 03 March 2003 @ 10:10:
[...]


en bedankt...

doe volgende keer ff aangeven dat er een mogelijke spoiler in zit 8)7

Niet dat ik geen vermoeden had dat dat zou gaan gebeuren, maar toch.
spoiler? Uhmmmm welke spoiler? (ik voel me nu stom 8)7 )

Is blitzball btw nou echt zo belangrijk? Ik kan niet zeggen dat ik het echt een fantastisch spel vind eigenlijk :) Ik ga er misschien aan beginnen als ik wat meer bewegingsvrijheid heb...

(ow bedoel je met spoiler dat je tegen seymour vecht? ) sorry dan, maar dat is in vorige deel ook al 50x langs gekomen eigenlijk.. Niet echt bij nagedacht...

superB


 • Phydomir
 • Registratie: september 2000
 • Laatst online: 09:51

Phydomir

Dennis

bl!kje schreef op 03 March 2003 @ 10:13:
[...]


spoiler? Uhmmmm welke spoiler? (ik voel me nu stom 8)7 )

Is blitzball btw nou echt zo belangrijk? Ik kan niet zeggen dat ik het echt een fantastisch spel vind eigenlijk :) Ik ga er misschien aan beginnen als ik wat meer bewegingsvrijheid heb...

(ow bedoel je met spoiler dat je tegen seymour vecht? ) sorry dan, maar dat is in vorige deel ook al 50x langs gekomen eigenlijk.. Niet echt bij nagedacht...
Dat bedoel ik ja...

Als je net 9 uur in het spel zit is dat nog niet echt bekend :P

iRacing | Sim Gear: SimXperience AccuForce, Heusinkveld Pro, Custom 80/20 rig, Sparco R100 Sky


 • Flake
 • Registratie: februari 2001
 • Laatst online: 19-09 21:27

Flake

Relax, we understand j00

BlackMage schreef op 03 March 2003 @ 00:09:
Zo zeldzaam is FF7 niet hoor. Een klein tijdje geleden heb ik hem (nieuw!) gekocht bij een goede gameshop (nedgame) Is wel de platinum versie maar dat boeit mij niet. Al mijn psx ff's zijn platinum :X
Alleen FF8 heb ik platinum, maar wel nieuw (lag nog in de schrappen bij een afgelegen Dixons). Ik baal d'r overigens wel van, heb je zo'n keurig rijtje met allemaal PSX games, komt zo'n lelijke zilvere doos de rij verstoren :(.

Maar het is wél een leuk spel ;)

Specialist in componenten en connectoren
Hardware kapot? Waarschijnlijk door ESD!


 • Phydomir
 • Registratie: september 2000
 • Laatst online: 09:51

Phydomir

Dennis

Ut moet maar snel koninginnendag worden. Hopen dat ik een goede FF7 vind, huidige doosje is stuk.

En misschien ook nog een niet platinum FF8 op de kop tik..

Is FF9 trouwens nog ergens te koop?

iRacing | Sim Gear: SimXperience AccuForce, Heusinkveld Pro, Custom 80/20 rig, Sparco R100 Sky


 • MrRudi
 • Registratie: januari 2000
 • Laatst online: 16-10-2015

MrRudi

That would be grrrrreat!

Topicstarter
bl!kje schreef op 03 March 2003 @ 10:13:
[...]


spoiler? Uhmmmm welke spoiler? (ik voel me nu stom 8)7 )

Is blitzball btw nou echt zo belangrijk? Ik kan niet zeggen dat ik het echt een fantastisch spel vind eigenlijk :) Ik ga er misschien aan beginnen als ik wat meer bewegingsvrijheid heb...

(ow bedoel je met spoiler dat je tegen seymour vecht? ) sorry dan, maar dat is in vorige deel ook al 50x langs gekomen eigenlijk.. Niet echt bij nagedacht...
Als je alle sidequests wil doen is blitzball belangrijk...Wakka's overdrives hangen van blitzball af. En nog wat meer maar daar komen jullie vanzelf wel achter :)

Engine Software | >> FFXI Log << |


 • inXs
 • Registratie: december 2001
 • Laatst online: 07:55

inXs

known as inXs

MrRudi schreef op 03 March 2003 @ 12:01:
[...]


Als je alle sidequests wil doen is blitzball belangrijk...Wakka's overdrives hangen van blitzball af. En nog wat meer maar daar komen jullie vanzelf wel achter :)
Mja ik ga het ook nog wel doen, maar als ik bewegingsvrijheid heb... Wakka boeit me totaal niet, zijn overdrives niet en zijn ultimate weapon ook niet :) Zoals ik hiervoor al schreef, Kimahri, wakka en Rikka boeien me niet zoveel eigenlijk 8)

superB


 • Ker Plunk
 • Registratie: april 2002
 • Laatst online: 02-05-2007
Dat mistte ik bij FFX...het FF feeling...

 • Dr. Strangelove
 • Registratie: februari 2001
 • Laatst online: 14-09 21:42
Ik heb met expert sphere grid gespeeld, viel me tegen... zo'n 40 uur geklokt nu, en ik zit voor de final dungeon. Maar ik moet toch echt wel levellen nu, mijn beste characters doen slechts 1500-2000 damage.

Mijn zusje speelde gewoon sphere grid, die zat na 40 uur op 5000 damage met Auron...

These are my principles. If you don't like them, I have others.


 • MrRudi
 • Registratie: januari 2000
 • Laatst online: 16-10-2015

MrRudi

That would be grrrrreat!

Topicstarter
Ker Plunk schreef op 03 March 2003 @ 12:29:
Dat mistte ik bij FFX...het FF feeling...
Ik niet :)

Engine Software | >> FFXI Log << |


 • inXs
 • Registratie: december 2001
 • Laatst online: 07:55

inXs

known as inXs

s_roubos schreef op 03 March 2003 @ 12:34:
Ik heb met expert sphere grid gespeeld, viel me tegen... zo'n 40 uur geklokt nu, en ik zit voor de final dungeon. Maar ik moet toch echt wel levellen nu, mijn beste characters doen slechts 1500-2000 damage.

Mijn zusje speelde gewoon sphere grid, die zat na 40 uur op 5000 damage met Auron...
Wat is er nou anders aan het expert sphere grid? Ik zal thuis ook eens gaan kijken wat er anders is... Maarehhhh final dungeon is neem ik aan redelijk tegen het einde aan? en dan 1500-2000 damage? omg :D mijn auron zit ook op de 4000-5000 nu maar ik heb zanarkand nog niet eens gedaan..

superB


 • MrRudi
 • Registratie: januari 2000
 • Laatst online: 16-10-2015

MrRudi

That would be grrrrreat!

Topicstarter
bl!kje schreef op 03 maart 2003 @ 12:59:
[...]


Wat is er nou anders aan het expert sphere grid? Ik zal thuis ook eens gaan kijken wat er anders is... Maarehhhh final dungeon is neem ik aan redelijk tegen het einde aan? en dan 1500-2000 damage? omg :D mijn auron zit ook op de 4000-5000 nu maar ik heb zanarkand nog niet eens gedaan..
Mijn Auron zit op 21.500 damage :P En ik speel Expert Grid, die is moeilijker maar geeft je (zeker in het begin) wat meer mogelijkheden.

Engine Software | >> FFXI Log << |


 • inXs
 • Registratie: december 2001
 • Laatst online: 07:55

inXs

known as inXs

MrRudi schreef op 03 maart 2003 @ 13:30:
[...]


Mijn Auron zit op 21.500 damage :P En ik speel Expert Grid, die is moeilijker maar geeft je (zeker in het begin) wat meer mogelijkheden.
Grmbl.... :| Dan heb je zeker al bijna dat sphere grid vol? Maar ziet dat sphere grid er verder wel hetzelfde uit offehh? Naja ik ga flink levelen bijna (nadat ik zanarkand gehaald heb) en dan zal ik ff in boostmodus gaan... Dan is het eat your hart out MrRudi! :P

superB


 • Creepy
 • Registratie: juni 2001
 • Laatst online: 10:40

Creepy

Moderator Devschuur®

Tactical Espionage Splatterer

MrRudi schreef op 03 March 2003 @ 13:30:
[...]


Mijn Auron zit op 21.500 damage :P En ik speel Expert Grid, die is moeilijker maar geeft je (zeker in het begin) wat meer mogelijkheden.
De expert grid heeft ook minder positities.. dus als je gaat stats maxen kan je met het normale sphere grid je stats net wat hoger krijgen.
Mijn auron zit ergens tussen de 9000 en 15000 damage... nog wat hoger als ie bijna geen HP meer heeft.. (aangezien hij de enige is die naarmate hij minder HP heeft, meer damage doet met z'n ultimate weapon).

ik ben op het moment bezig met wakka z'n ultimate weapon.. pff.. wat een klote werk..

[Voor 28% gewijzigd door Creepy op 03-03-2003 15:10]

"I had a problem, I solved it with regular expressions. Now I have two problems". That's shows a lack of appreciation for regular expressions: "I know have star problems" --Kevlin Henney


 • Flake
 • Registratie: februari 2001
 • Laatst online: 19-09 21:27

Flake

Relax, we understand j00

Creepy schreef op 03 March 2003 @ 15:08:
[...]

ik ben op het moment bezig met wakka z'n ultimate weapon.. pff.. wat een klote werk..
Pff die ultimate weapons zijn altijd rotdingen. Ik ben nu weer begonnen met FF7. Ik kan niet w8en tot ik strax die Weapon (weer) mag verslaan :/

Specialist in componenten en connectoren
Hardware kapot? Waarschijnlijk door ESD!


 • inXs
 • Registratie: december 2001
 • Laatst online: 07:55

inXs

known as inXs

Vash schreef op 03 March 2003 @ 15:19:
[...]
Pff die ultimate weapons zijn altijd rotdingen. Ik ben nu weer begonnen met FF7. Ik kan niet w8en tot ik strax die Weapon (weer) mag verslaan :/
Jij hebt het over de weapons als vijanden.. omega weapon etc etc.. Die ander heeft het over de beste wapens van een persoon :+

superB


 • Mystic_X
 • Registratie: augustus 2001
 • Laatst online: 17-09 08:59

Mystic_X

What does this button do

goh ik doe met iedereen 99999 damage. Heb ook aardig zitten levelen ik heb al een paar dark aeons de arse gekicked. Moet nog iets sterker worden met een paar characters en dan gaat dark bahamut eraan.
btw ik zit op 105 uur atm :D. Iedereen behalve kimari heb ik al een superwapen gemaakt of gevonden. ben eindelijk yuna een beetje aan het levelen. Aeons in 1 keer 80x zo sterk :D , maar ja Tidus zijn limitbreak doet al genoeg damage behalve tegen dark aeons ik heb zijn ultimate weapon niet dus er maar 1 zelf in elkaar geflanst met break damage limit etc, maar de ultimate weapons zijn gewoon sterker. Tidus en Auron zijn bij mij het sterkst 255 damage accuracy ect alleen nog niet zoveel hp en magic begint nu pas te komen omdat die blob zo irritant is hp is iets van iets van 30000 bij auron en tidus.

A great thought in a small mind is a dangerous thing


 • Creepy
 • Registratie: juni 2001
 • Laatst online: 10:40

Creepy

Moderator Devschuur®

Tactical Espionage Splatterer

En Tidus z'n ultimate weapon is niet eens zo moeilijk ;)

"I had a problem, I solved it with regular expressions. Now I have two problems". That's shows a lack of appreciation for regular expressions: "I know have star problems" --Kevlin Henney


 • BlackMage
 • Registratie: augustus 2001
 • Laatst online: 23:45
Creepy schreef op 03 maart 2003 @ 20:34:
En Tidus z'n ultimate weapon is niet eens zo moeilijk ;)
Die van yuna vind ik het makkelijkst.
Daarna die van auron en daarna tidus.

De rest heb ik nog niet, maar die van lulu en wakka lijken me het moeilijkst.

 • Creepy
 • Registratie: juni 2001
 • Laatst online: 10:40

Creepy

Moderator Devschuur®

Tactical Espionage Splatterer

Die van lulu is niet echt moeilijk, maar gewoon erg irritant. Er is een vrij simpel trucje voor om die te halen.
Ik mis zelf alleen die van Khimari (ook al zo irritant), en die van Wakka..

"I had a problem, I solved it with regular expressions. Now I have two problems". That's shows a lack of appreciation for regular expressions: "I know have star problems" --Kevlin Henney


 • Dr. Strangelove
 • Registratie: februari 2001
 • Laatst online: 14-09 21:42
Mijn Auron zit op 21.500 damage En ik speel Expert Grid, die is moeilijker maar geeft je (zeker in het begin) wat meer mogelijkheden.
WTF doe ik dan fout? OK, ik heb weinig level-uppen gedaan, maar ik ben toch redelijk efficient (zeker met Auron) over het grid gegaan... misschien speel ik dan toch te snel.

These are my principles. If you don't like them, I have others.


 • ZwooP822
 • Registratie: juli 2002
 • Laatst online: 10-08-2006
Je moet zeker de tijd nemen om je spheregrid af te gaan. Er is een hele goede manier om snel AP erbij te krijgen, maar dan moet je wel Don Tonberry in de monster arena krijgen (daarvoor moet je van alle vijanden 1 stuks vangen in de grot waar je Yojimbo krijgt).

Yuna slap? Op één na sterkste... Doet circa 13.000-20.000 damage :P

FFXII staat geplanned voor eind maart in Japan las ik net. Dat wordt dus op zijn vroegst begin 2004 in EU.

 • MrRudi
 • Registratie: januari 2000
 • Laatst online: 16-10-2015

MrRudi

That would be grrrrreat!

Topicstarter
s_roubos schreef op 03 March 2003 @ 22:15:
[...]


WTF doe ik dan fout? OK, ik heb weinig level-uppen gedaan, maar ik ben toch redelijk efficient (zeker met Auron) over het grid gegaan... misschien speel ik dan toch te snel.
Vrolijke vriend, mijn speeltijd is meer dan vier keer jouw speeltijd, mag het!? Ik heb alle sidequests gehad, de hele verhaallijn tot het eind behalve de eindbaas, twee dark Aeons en Omega...als jij daar bent kom je ook wel tot wat meer damage dan 2000 :)
ZwooP schreef op 03 March 2003 @ 23:04:
Je moet zeker de tijd nemen om je spheregrid af te gaan. Er is een hele goede manier om snel AP erbij te krijgen, maar dan moet je wel Don Tonberry in de monster arena krijgen (daarvoor moet je van alle vijanden 1 stuks vangen in de grot waar je Yojimbo krijgt).

Yuna slap? Op één na sterkste... Doet circa 13.000-20.000 damage :P

FFXII staat geplanned voor eind maart in Japan las ik net. Dat wordt dus op zijn vroegst begin 2004 in EU.
FFXII staat gepland voor december 2003 in Japan...maar ik neem aan dat je FFX-2 bedoeld, wat toch echt iets anders is :)

[Voor 39% gewijzigd door MrRudi op 03-03-2003 23:12]

Engine Software | >> FFXI Log << |


 • ZwooP822
 • Registratie: juli 2002
 • Laatst online: 10-08-2006
Stond toch echt FFXII. :) En dat ze al de voorbereidingen aan het treffen waren voor XIII.

 • MrRudi
 • Registratie: januari 2000
 • Laatst online: 16-10-2015

MrRudi

That would be grrrrreat!

Topicstarter
ZwooP schreef op 03 March 2003 @ 23:52:
Stond toch echt FFXII. :) En dat ze al de voorbereidingen aan het treffen waren voor XIII.
uhmm ze zijn FFX-2 gaan maken omdat FFXII nog zolang op zich zou laten wachten, dus het is ZEER onwaarschijnlijk dat FFXII in maart uitkomt, vooral omdat er nog NIKS over bekend is. Dus ik zou wel eens willen weten waar je dat gelezen hebt.

Engine Software | >> FFXI Log << |


 • Marruk
 • Registratie: februari 2002
 • Laatst online: 07-09-2017
MrRudi schreef op 04 March 2003 @ 01:07:
[...]


uhmm ze zijn FFX-2 gaan maken omdat FFXII nog zolang op zich zou laten wachten, dus het is ZEER onwaarschijnlijk dat FFXII in maart uitkomt, vooral omdat er nog NIKS over bekend is. Dus ik zou wel eens willen weten waar je dat gelezen hebt.
Nou ja, er is dat ene plaatje wat op internet rondgaat. Maar ik heb geen idee of die echt is. Het lijkt wel heel erg gedetailleerd moet ik zeggen.

TMAXTINT


 • Alpha-sphere
 • Registratie: januari 2001
 • Laatst online: 14-03-2020
MrRudi schreef op 02 maart 2003 @ 18:10:
[afbeelding]
- Final Fantasy 11
Het verhaal:
In FFXI belandt je in een wereld die al jarenlang wordt verscheurd door een oorlog tussen enkele provincies waaronder Vanadiel en Bastok. Je kunt bij aanmelding je persoon samenstellen en een ras kiezen (zoals Human of Elvaan). Verder is er heel weinig bekend over hoe het speelt helaas :/
euuh MrRudi heb je hier al gekeken? http://ps2.ign.com/articles/360/360890p1.html

Assume there are no rules and it's one big free for all


 • ZwooP822
 • Registratie: juli 2002
 • Laatst online: 10-08-2006
In de nieuwe OPM2, zal het nog ff nalezen.

Ik ben nu trouwens met FFVIII bezig. Iemand nog tips wat de beste manier is om te levellen? Ik heb gelezen in een FAQ dat je in het begin het beste zo min mogelijk EXP kan krijgen omdat de monsters mee gaan in levels waardoor je weinig EXP krijgt. Wel moet je je concentreren op de AP points, vooral omdat je op deze manier het beste sterk kan worden.

Iemand nog andere suggesties?

/ Diablos duurt trouwens best lang om te verslaan op lvl 8. :+

 • Ker Plunk
 • Registratie: april 2002
 • Laatst online: 02-05-2007
http://www.allrpg.com/image_archive/17.jpg

http://www.allrpg.com/image_archive/18.jpg

Official pics :)

 • ZwooP822
 • Registratie: juli 2002
 • Laatst online: 10-08-2006
Ik hoop wel dat ze het battle systeem uit FFX behouden. Zoals Mr Rudi al zei, het is echt de perfekte manier om strategieën uit te werken.

 • Alpha-sphere
 • Registratie: januari 2001
 • Laatst online: 14-03-2020
De PS2 versie van FFXI schijnt volgens IGN een framerate van ongeveer 20 hebben ofzo... een beetje laag.... 30 vind ik net te doen maar 20. Wacht wel op de PC versie ICM met een radeon 9700 ofzo

Assume there are no rules and it's one big free for all


 • bAdmuTs
 • Registratie: juli 2001
 • Nu online
Van FFX-2 ign.com

For those of you expecting grand character battles, however, you should take note. Final Fantasy X-2 will only allow you to play as the three main protagonists Yuna, Rikku, and Paine. And though you'll be able to participate in mini-games and sequences involving a giant robot-transforming ship known as the Celsius, FFX-2's main gameplay focus will be on the job transformation system. Based on the job wheel from Final Fantasy Tactics selecting different outfits and powers will be key to winning your battles. Gunners, Knights, White Mages, and Dark Mages are the basic types of classes while some of the more unusual offerings include Gamblers, Mascots, Pop Stars, and the more powerful Dark Warriors, and Magic Gunners. Best of all, there are still more classes to choose from than that, but the abilities and identities of those classes are still a well-guarded secret.

Once battle begins it supposedly lends itself to a similar approach taken in Final Fantasy X, at least in terms of the basic attacks. Once you've mastered the more advanced options, however, there will be plenty of strategies to exploit and use to your advantage. Foremost on the list is the ability to switch jobs mid-battle. Using spectacular transformation sequences and plenty of graphical pyrotechnics, it will be possible to switch from a Black Mage to a Gunner on the fly and change the dynamic of your battle just like that. Accompanying the job change is the ability to throw together combinations and in use specialized skills as well (which is represented by a blue sphere between the dress up orbs on the Job Wheel). These skills will allow that character to use class-specific abilities for added bonuses (for those of you who played Final Fantasy V you'll get the general idea), and likely replace the Limit Break system -- which probably won't make the cut at publish time. All in all, the system should be both familiar and not so for returning fans of the series.

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti


 • inXs
 • Registratie: december 2001
 • Laatst online: 07:55

inXs

known as inXs

echt bruut... :D

superB


 • MrRudi
 • Registratie: januari 2000
 • Laatst online: 16-10-2015

MrRudi

That would be grrrrreat!

Topicstarter
Die kende ik al ja, maar dat is het enige plaatje dat is uitgegeven, zonder begeleidend commentaar. Van FFX-2 hebben we drie trailers, drie commercials, muziek, character details, verhaal details, en van FFXII nog niets, behalve dit plaatje en een destijds aangekondigde releasedate van december 2003 in Japan. Kans dat FFXII dus in maart uitkomt = nihil.

Engine Software | >> FFXI Log << |


 • ZwooP822
 • Registratie: juli 2002
 • Laatst online: 10-08-2006
Ok ik citeer uit de nieuwe OPM2, een stukje uit het interview met Yoichi Wada van Square
Yoichi Wada

Final Fantasy XII bevindt zich momenteel in de eindfase van ontwikkeling en zal normaal gezien voor maart 2003 afgewerkt zijn.
Ok afgewerkt, niet gereleased maar het komt in de buurt. :)

[edit]
Badmuts: Ik doelde op FF XII, dat van FF X-2 heb je al uitgebreid laten zien. ;)

[Voor 13% gewijzigd door ZwooP822 op 04-03-2003 22:26]


 • Phydomir
 • Registratie: september 2000
 • Laatst online: 09:51

Phydomir

Dennis

Tis toch trouwens triest dat FF-X2 al bijna in de Japanse schappen ligt en wij uhm zeer waarschijnlijk niet eens dit jaar krijgen :(

iRacing | Sim Gear: SimXperience AccuForce, Heusinkveld Pro, Custom 80/20 rig, Sparco R100 Sky


 • MrRudi
 • Registratie: januari 2000
 • Laatst online: 16-10-2015

MrRudi

That would be grrrrreat!

Topicstarter
Phydomir schreef op 04 March 2003 @ 22:26:
Tis toch trouwens triest dat FF-X2 al bijna in de Japanse schappen ligt en wij uhm zeer waarschijnlijk niet eens dit jaar krijgen :(
Na 13 maart zal ik ook niks Final Fantasy gerelateerd meer lezen...ik twijfel zelfs over dit topic. Ik wil NIETS weten van het uiteindelijke spel zelf voordat ik het zelf kan spelen...zeker 50% van de indruk die FFX maakte is veroorzaakt door het feit dat ik er niets vanaf wist voordat ik het speelde :) eigenlijk weet ik nu al te veel want ik heb het idee dat ik het halve verhaal al geraden heb...Square weet me meestal toch nog wel te verrassen trouwens :)

Engine Software | >> FFXI Log << |


 • Phydomir
 • Registratie: september 2000
 • Laatst online: 09:51

Phydomir

Dennis

MrRudi schreef op 04 March 2003 @ 22:28:
[...]


Na 13 maart zal ik ook niks Final Fantasy gerelateerd meer lezen...ik twijfel zelfs over dit topic. Ik wil NIETS weten van het uiteindelijke spel zelf voordat ik het zelf kan spelen...zeker 50% van de indruk die FFX maakte is veroorzaakt door het feit dat ik er niets vanaf wist voordat ik het speelde :) eigenlijk weet ik nu al te veel want ik heb het idee dat ik het halve verhaal al geraden heb...Square weet me meestal toch nog wel te verrassen trouwens :)
Hehe... dat probeer ik ook zo veel mogelijk...

Heb dat ook bij Metroid Prime en Zelda: TWW... Probeer er zo min mogelijk over te lezen. iig dingen die met het verhaal te maken hebben...

iRacing | Sim Gear: SimXperience AccuForce, Heusinkveld Pro, Custom 80/20 rig, Sparco R100 Sky


 • Flake
 • Registratie: februari 2001
 • Laatst online: 19-09 21:27

Flake

Relax, we understand j00

bl!kje schreef op 03 March 2003 @ 15:28:
[...]


Jij hebt het over de weapons als vijanden.. omega weapon etc etc.. Die ander heeft het over de beste wapens van een persoon :+
En jij vergeet 1 detail van FF7: Om de ultimate weapon van Cloud te hebben mag je eerst een Weapon versláán! (geen flauw idee hoe die heet). Uitgeluld ;) :P

/edit: Het zwaard heet dus Ultima Weapon en degene die je mag verslaan heet Ultimate Weapon!

[Voor 11% gewijzigd door Flake op 05-03-2003 10:24]

Specialist in componenten en connectoren
Hardware kapot? Waarschijnlijk door ESD!


 • tombola
 • Registratie: oktober 2001
 • Laatst online: 16-09 18:25
Phydomir schreef op 04 March 2003 @ 22:26:
Tis toch trouwens triest dat FF-X2 al bijna in de Japanse schappen ligt en wij uhm zeer waarschijnlijk niet eens dit jaar krijgen :(
Ik krijg em denk ik al 14 maart, nu nog Japans leren B)
Binnen de kortse keren staan er al genoeg vertalingen op i-net, dus dan kan ik ook wel een beetje het verhaal snappen.

Wachten is gewoon niet mijn sterkste punt 8)7

 • inXs
 • Registratie: december 2001
 • Laatst online: 07:55

inXs

known as inXs

Vash schreef op 05 March 2003 @ 10:22:
[...]
En jij vergeet 1 detail van FF7: Om de ultimate weapon van Cloud te hebben mag je eerst een Weapon versláán! (geen flauw idee hoe die heet). Uitgeluld ;) :P

/edit: Het zwaard heet dus Ultima Weapon en degene die je mag verslaan heet Ultimate Weapon!
;( ja dat weet ik ook wel :) maar ik dacht die ander (of was jij dat) zich vergiste... Maar zoals jij het zegt had ik het nog niet bekeken :D ik vond die ultima weapon btw dus echt niet moeilijk...

superB


 • Flake
 • Registratie: februari 2001
 • Laatst online: 19-09 21:27

Flake

Relax, we understand j00

bl!kje schreef op 05 maart 2003 @ 10:29:
[...]


;( ja dat weet ik ook wel :) maar ik dacht die ander (of was jij dat) zich vergiste... Maar zoals jij het zegt had ik het nog niet bekeken :D ik vond die ultima weapon btw dus echt niet moeilijk...
Dan mag je Ruby en Sapphire(?) Emerald eens gaan proberen ;)

Ik durf 10 pleuro te wedden dat je die niethaalt ;)

[Voor 9% gewijzigd door Flake op 05-03-2003 12:28]

Specialist in componenten en connectoren
Hardware kapot? Waarschijnlijk door ESD!


 • ZwooP822
 • Registratie: juli 2002
 • Laatst online: 10-08-2006
Ruby en Sapphire heb ik destijds gehaald, alleen Emerald niet. :P

 • inXs
 • Registratie: december 2001
 • Laatst online: 07:55

inXs

known as inXs

ik heb ze allemaal gehaald :D met oa knights of the round table mana... ben pas overnieuw begonnen en het is me eindelijk gelukt gouden choco bo's te kweken.... (ja ik speel nu FF10 en FF7 door elkaar heen weer :P Ik heb de (legaal wel!!) FF7 versie op de peecee... Het heeft me btw wel veeeeel tijd gekost... CLoud ownt wel met die quatro cut materia en dan lekker 4X 9999 eraf rossen!! :) ze slaan allemaal 9999 eraf btw.. Cloud is lvl 96 dus sephirot zal aardig lastig zijn ben ik bang.. Naja komt ook wel weer goed..

edit: welke was emerald ook alweer?

[Voor 5% gewijzigd door inXs op 05-03-2003 11:55]

superB


 • MrRudi
 • Registratie: januari 2000
 • Laatst online: 16-10-2015

MrRudi

That would be grrrrreat!

Topicstarter
tombola schreef op 05 March 2003 @ 10:29:
[...]

Ik krijg em denk ik al 14 maart, nu nog Japans leren B)
Binnen de kortse keren staan er al genoeg vertalingen op i-net, dus dan kan ik ook wel een beetje het verhaal snappen.

Wachten is gewoon niet mijn sterkste punt 8)7
Och ik had FF7 ook op dag 1 uit Japan laten komen, en ik snap Japans wel...maar ik heb geen regiovrije PS2 :'( en daarbij speel ik hem toch liever in het engels, wachten vind ik niet zo'n probleem, er zijn nog zoveel andere spellen

Engine Software | >> FFXI Log << |


 • Flake
 • Registratie: februari 2001
 • Laatst online: 19-09 21:27

Flake

Relax, we understand j00

Emerald was die weapon op de zeebodem. Ruby zat bij de Gold Saucer op disc 3. (Correct me if I'm wrong :))

Specialist in componenten en connectoren
Hardware kapot? Waarschijnlijk door ESD!


 • inXs
 • Registratie: december 2001
 • Laatst online: 07:55

inXs

known as inXs

ja ruby heb je gelijk in, emerald ook als ik het me goed herinner.... die stampte me altijd plat met zijne poot.. was ik in 1 keer dood.... :(

superB


 • Alpha-sphere
 • Registratie: januari 2001
 • Laatst online: 14-03-2020
bl!kje schreef op 05 maart 2003 @ 11:40:
ik heb ze allemaal gehaald :D met oa knights of the round table mana... ben pas overnieuw begonnen en het is me eindelijk gelukt gouden choco bo's te kweken.... (ja ik speel nu FF10 en FF7 door elkaar heen weer :P Ik heb de (legaal wel!!) FF7 versie op de peecee... Het heeft me btw wel veeeeel tijd gekost... CLoud ownt wel met die quatro cut materia en dan lekker 4X 9999 eraf rossen!! :) ze slaan allemaal 9999 eraf btw.. Cloud is lvl 96 dus sephirot zal aardig lastig zijn ben ik bang.. Naja komt ook wel weer goed..

edit: welke was emerald ook alweer?
Kheb FF7 ook orgineel op de peecee. Maar mijn geluid viel soms uit tijdens het spelen. Misschien lag het door mijn brakke geluidskaart? weet niet meer welke geluidskaart ik er toen in had zitten.

Assume there are no rules and it's one big free for all


 • inXs
 • Registratie: december 2001
 • Laatst online: 07:55

inXs

known as inXs

Alpha-sphere schreef op 05 maart 2003 @ 15:58:
[...]


Kheb FF7 ook orgineel op de peecee. Maar mijn geluid viel soms uit tijdens het spelen. Misschien lag het door mijn brakke geluidskaart? weet niet meer welke geluidskaart ik er toen in had zitten.
Nergens last van eigenlijk, speel het zelfs op winXP ... ik heb een intel onboard geluidskaart btw.. Maar hier doet ie ut perfect0w!

superB


 • ZwooP822
 • Registratie: juli 2002
 • Laatst online: 10-08-2006
Kwestie van een patchje downen. Heb het ook gehad.

btw... FF VI, is dat wat? En Anthologies?

 • yhtomit
 • Registratie: juni 2001
 • Laatst online: 05-12-2008

yhtomit

Ondertitel?

ZwooP schreef op 05 March 2003 @ 16:39:
Kwestie van een patchje downen. Heb het ook gehad.

btw... FF VI, is dat wat? En Anthologies?
Ik heb ze twee weken geleden gekocht, vooral final fantasy VI is een grote aanrader, imo de leukste FF... IV en V zien er een heel stuk minder uit maar hebben ook een bepaalde charme, ik heb IV en V niet zoveel gespeeld echter...

No surface shines brighter than the light that burns beneath it


 • yhtomit
 • Registratie: juni 2001
 • Laatst online: 05-12-2008

yhtomit

Ondertitel?

Ik quote mezelf... verkeerde knopje denk ik...

[Voor 87% gewijzigd door yhtomit op 05-03-2003 17:11]

No surface shines brighter than the light that burns beneath it


 • MrRudi
 • Registratie: januari 2000
 • Laatst online: 16-10-2015

MrRudi

That would be grrrrreat!

Topicstarter
ZwooP schreef op 05 maart 2003 @ 16:39:
Kwestie van een patchje downen. Heb het ook gehad.

btw... FF VI, is dat wat? En Anthologies?
FFVI is absoluut top, FFV vond ik persoonlijk wat minder en IV is ook erg goed, en de FF met de meest legendarische FF quote "YOU SPOONY BARD!" :P

Engine Software | >> FFXI Log << |


 • Elander
 • Registratie: mei 2002
 • Laatst online: 16-02-2018

Elander

Beyond Final Fantasy

bl!kje schreef op 05 March 2003 @ 10:29:
[...]


;( ja dat weet ik ook wel :) maar ik dacht die ander (of was jij dat) zich vergiste... Maar zoals jij het zegt had ik het nog niet bekeken :D ik vond die ultima weapon btw dus echt niet moeilijk...
hij had wel een goede enemy skill die je van hem kon leren :)

 • ZwooP822
 • Registratie: juli 2002
 • Laatst online: 10-08-2006
Net uit de gevangenis ontsnapt in deel 8. :) Altijd grappig wanneer Rinoa, Irvine van de trap schopt omdat ie weereens moet sjansen.

 • inXs
 • Registratie: december 2001
 • Laatst online: 07:55

inXs

known as inXs

Wat ik me trouwens nog steeds afvraag... op een gegeven moment kom je in dat huis waar oa vincent gevangen zit.. Waar je ook naar de kelder kan enzow... Je kan daar een paar papiertjes vinden (wat gelukt is uiteraard) en dan krijg die die kluis code (waar de sleutel naar vincent in ligt en waar een summon in ligt) Dan ga je naar de kluis en dan moet je die code invoeren.... het is me nog nooit gelukt om die code goed in te voeren... HOE WERKT DAT!?? :) ik was zo gefrusteerd... bijvoorbeeld rechts 20, links 8... hoe voer je dat in? draai je naar rechts naar de 20? en dan 8 naar links dus de 12 ? Of ga je van 0 naar 20.. dan helemaal naar links door naar de 8? Ik heb echt alles geprobeerd maar nog nooit open gekregen.. Ook nog nooit een guide gevonden die uitsluitsel bracht helaas...

superB


 • Creepy
 • Registratie: juni 2001
 • Laatst online: 10:40

Creepy

Moderator Devschuur®

Tactical Espionage Splatterer

bl!kje schreef op 06 March 2003 @ 09:37:
Wat ik me trouwens nog steeds afvraag... op een gegeven moment kom je in dat huis waar oa vincent gevangen zit.. Waar je ook naar de kelder kan enzow... Je kan daar een paar papiertjes vinden (wat gelukt is uiteraard) en dan krijg die die kluis code (waar de sleutel naar vincent in ligt en waar een summon in ligt) Dan ga je naar de kluis en dan moet je die code invoeren.... het is me nog nooit gelukt om die code goed in te voeren... HOE WERKT DAT!?? :) ik was zo gefrusteerd... bijvoorbeeld rechts 20, links 8... hoe voer je dat in? draai je naar rechts naar de 20? en dan 8 naar links dus de 12 ? Of ga je van 0 naar 20.. dan helemaal naar links door naar de 8? Ik heb echt alles geprobeerd maar nog nooit open gekregen.. Ook nog nooit een guide gevonden die uitsluitsel bracht helaas...
Je draait de richting op naar het getal dat je via de aanwijzingen hebt gekregen.
Dus 20 naar rechts is rechtsom draaien totdat je bij het getal 20 komt. Je moet het PRECIES goed doen (dus rechtsom naar de 19 draaien, dan weer 1 linksom naar de 20 is fout).

"I had a problem, I solved it with regular expressions. Now I have two problems". That's shows a lack of appreciation for regular expressions: "I know have star problems" --Kevlin Henney


 • Flake
 • Registratie: februari 2001
 • Laatst online: 19-09 21:27

Flake

Relax, we understand j00

Vergeet ook niet op de knop te drukken (ik weet niet zo gauw welke dat is, gewoon de standaard action button), draaien alleen is niet voldoende. Mocht je de combinatie willen weten dan moet je me vrijdagavond ff mailen, dan zoek ik het op in mijn strategy guide. Trouwens, heb je Yuffie al? Tegen de tijd dat je daar bent moet je d'r echt eens gaan zoeken in de bossen.

En ZwooP: Die scene is grappig ja. "Stop acting so cool!" schop, boem :).

Specialist in componenten en connectoren
Hardware kapot? Waarschijnlijk door ESD!


 • Phydomir
 • Registratie: september 2000
 • Laatst online: 09:51

Phydomir

Dennis

ZwooP schreef op 05 March 2003 @ 20:28:
Net uit de gevangenis ontsnapt in deel 8. :) Altijd grappig wanneer Rinoa, Irvine van de trap schopt omdat ie weereens moet sjansen.
Dat is een leuk stukje ja... Veel gevechten :D 8)

iRacing | Sim Gear: SimXperience AccuForce, Heusinkveld Pro, Custom 80/20 rig, Sparco R100 Sky


 • inXs
 • Registratie: december 2001
 • Laatst online: 07:55

inXs

known as inXs

Vash schreef op 06 March 2003 @ 11:05:
Vergeet ook niet op de knop te drukken (ik weet niet zo gauw welke dat is, gewoon de standaard action button), draaien alleen is niet voldoende. Mocht je de combinatie willen weten dan moet je me vrijdagavond ff mailen, dan zoek ik het op in mijn strategy guide. Trouwens, heb je Yuffie al? Tegen de tijd dat je daar bent moet je d'r echt eens gaan zoeken in de bossen.

En ZwooP: Die scene is grappig ja. "Stop acting so cool!" schop, boem :).
Ik heb het spel al 4x uitgespeeld hoor :) En ik weet die code verder ook wel.. Maar dat je op de action button moest drukken heb ik volgens mij nog nooit uitgeprobeerd 8)7 ... Maar ik heb nu bijna alles wel wat in het spel te vinden valt... behalve 2 wapens enzow... Maar ik ben al lvl 96 :D

superB


 • inXs
 • Registratie: december 2001
 • Laatst online: 07:55

inXs

known as inXs

Creepy schreef op 06 March 2003 @ 10:42:
[...]

Je draait de richting op naar het getal dat je via de aanwijzingen hebt gekregen.
Dus 20 naar rechts is rechtsom draaien totdat je bij het getal 20 komt. Je moet het PRECIES goed doen (dus rechtsom naar de 19 draaien, dan weer 1 linksom naar de 20 is fout).
Oké stel er staat: rechtsom 20 dan linksom 21 .. en dan? rechts naar de 20 en daarna weer naar de 0 en doordraaien tot de 21?

edit: 00ps dubbel, had wel in 1 gekunt...

[Voor 5% gewijzigd door inXs op 06-03-2003 11:47]

superB


 • Creepy
 • Registratie: juni 2001
 • Laatst online: 10:40

Creepy

Moderator Devschuur®

Tactical Espionage Splatterer

bl!kje schreef op 06 March 2003 @ 11:46:
[...]


Oké stel er staat: rechtsom 20 dan linksom 21 .. en dan? rechts naar de 20 en daarna weer naar de 0 en doordraaien tot de 21?

edit: 00ps dubbel, had wel in 1 gekunt...
Nee.. gewoon vanaf de 20 meteen linksom naar de 21.

"I had a problem, I solved it with regular expressions. Now I have two problems". That's shows a lack of appreciation for regular expressions: "I know have star problems" --Kevlin Henney


 • bAdmuTs
 • Registratie: juli 2001
 • Nu online
Met die kluis heb ik 2 dagen geleden ook gehaald maar is best wel frustrerend, je moet et allemaal perfect doen en echt zo snel mogelijk, had gloof ik nog maar 3/4 sec over ofzo, na 3 keer proberen :)

Ow ja, als je dat gehaald heb krijg je btw ook meteen een baas

[Voor 15% gewijzigd door bAdmuTs op 06-03-2003 13:03]

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti


 • Elander
 • Registratie: mei 2002
 • Laatst online: 16-02-2018

Elander

Beyond Final Fantasy

bAdmuTs schreef op 06 March 2003 @ 13:03:
Met die kluis heb ik 2 dagen geleden ook gehaald maar is best wel frustrerend, je moet et allemaal perfect doen en echt zo snel mogelijk, had gloof ik nog maar 3/4 sec over ofzo, na 3 keer proberen :)

Ow ja, als je dat gehaald heb krijg je btw ook meteen een baas
en die baas is best pittig als je nog niet zoveel levels hebt gehaald :) succes ermee :p

 • Creepy
 • Registratie: juni 2001
 • Laatst online: 10:40

Creepy

Moderator Devschuur®

Tactical Espionage Splatterer

Elander schreef op 06 March 2003 @ 13:06:
[...]


en die baas is best pittig als je nog niet zoveel levels hebt gehaald :) succes ermee :p
Met level 96 moet dat wel lukken denk ik... Als Cloud z'n pink beweegt ligt dat monster op z'n gat gok ik zo :P

"I had a problem, I solved it with regular expressions. Now I have two problems". That's shows a lack of appreciation for regular expressions: "I know have star problems" --Kevlin Henney


 • bAdmuTs
 • Registratie: juli 2001
 • Nu online
Elander schreef op 06 March 2003 @ 13:06:
[...]


en die baas is best pittig als je nog niet zoveel levels hebt gehaald :) succes ermee :p
Ik had die baas zo dood :), was lvl 27 ofzo en had iets gedaan waardoor die op een gegeven moment niks meer trug deed, kwam ik ook pas laat 8er :) dus toen maar ff hack en slash :)

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti


 • inXs
 • Registratie: december 2001
 • Laatst online: 07:55

inXs

known as inXs

Creepy schreef op 06 maart 2003 @ 14:24:
[...]

Met level 96 moet dat wel lukken denk ik... Als Cloud z'n pink beweegt ligt dat monster op z'n gat gok ik zo :P
Mijn aangezicht is al dodelijk }) heb ik geen pink voor nodig.. Zal wel lullig zijn, heb ik Vincent... En welk lvl issie dan? 25? En de rest van mijn ventjes rond de 90.... :|

superB


 • Creepy
 • Registratie: juni 2001
 • Laatst online: 10:40

Creepy

Moderator Devschuur®

Tactical Espionage Splatterer

bl!kje schreef op 06 March 2003 @ 15:46:
[...]


Mijn aangezicht is al dodelijk }) heb ik geen pink voor nodig.. Zal wel lullig zijn, heb ik Vincent... En welk lvl issie dan? 25? En de rest van mijn ventjes rond de 90.... :|
Het leuke is dat Vincent en Yufi een level krijgen dat in de buurt komt van de rest van je party, dus zo'n groot verschil zal het niet zijn denk ik ;)

"I had a problem, I solved it with regular expressions. Now I have two problems". That's shows a lack of appreciation for regular expressions: "I know have star problems" --Kevlin Henney


 • MrRudi
 • Registratie: januari 2000
 • Laatst online: 16-10-2015

MrRudi

That would be grrrrreat!

Topicstarter
Nog even wat leuks over FFX-2, er zitten ook dieren in het spel :) De heldinnen kunnen ook de 'trainer' class krijgen, waarbij Paine een Adelaar krijgt, Rikku een aapje en Yuna "Daigoru"....de oplettende lezer herkent in de laatste naam de 'hond' van Yojimbo.

Engine Software | >> FFXI Log << |


 • ZwooP822
 • Registratie: juli 2002
 • Laatst online: 10-08-2006
Jah ... wat een pokke beest zeg :)

 • MrRudi
 • Registratie: januari 2000
 • Laatst online: 16-10-2015

MrRudi

That would be grrrrreat!

Topicstarter
Ik *was* weer opnieuw begonnen met FFX, maar dat moet nu maar even wachten...Wild arms 3 is binnen :D

Engine Software | >> FFXI Log << |


 • Marruk
 • Registratie: februari 2002
 • Laatst online: 07-09-2017
Goh, lees ik vandaag de pauze en wie staat erin : MrRudi :)

Zeer diep wat je zei ;)

TMAXTINT


 • MrRudi
 • Registratie: januari 2000
 • Laatst online: 16-10-2015

MrRudi

That would be grrrrreat!

Topicstarter
Marruk schreef op 07 March 2003 @ 15:25:
Goh, lees ik vandaag de pauze en wie staat erin : MrRudi :)

Zeer diep wat je zei ;)
Maak er eens een scan van dan :) Vooral aangezien IK geen idee heb wat er in de Pauze staat en ze mij niks sturen :( wil toch wel graag weten of ze niet een hoop bullshit hebben geplaatst, en op de site staat er niks van :/

[Voor 31% gewijzigd door MrRudi op 07-03-2003 16:05]

Engine Software | >> FFXI Log << |


 • Marruk
 • Registratie: februari 2002
 • Laatst online: 07-09-2017
MrRudi schreef op 07 March 2003 @ 15:26:
[...]


Maak er eens een scan van dan :) Vooral aangezien IK geen idee heb wat er in de Pauze staat en ze mij niks sturen :( wil toch wel graag weten of ze niet een hoop bullshit hebben geplaatst, en op de site staat er niks van :/
Ik heb geen scanner (heb ik wel maar die doet het niet) maar ik zal maandag wel eentje mee nemen en dan exact typen wat erin staat. Ons modje itsnows had ook nog wat te melden :)

edit : ik ken wel iemand die een scanner heeft dus das dan ook weer opgelost.

[Voor 8% gewijzigd door Marruk op 07-03-2003 16:20]

TMAXTINT


 • MrRudi
 • Registratie: januari 2000
 • Laatst online: 16-10-2015

MrRudi

That would be grrrrreat!

Topicstarter
Marruk schreef op 07 March 2003 @ 16:20:
[...]


Ik heb geen scanner (heb ik wel maar die doet het niet) maar ik zal maandag wel eentje mee nemen en dan exact typen wat erin staat. Ons modje itsnows had ook nog wat te melden :)

edit : ik ken wel iemand die een scanner heeft dus das dan ook weer opgelost.
Mooi...wanneer kan ik het verwachten? :D
(handel dit verder per mail of ICQ af trouwens, die scans zijn niet op GoT gewenst weet ik uit betrouwbare bron)

[Voor 13% gewijzigd door MrRudi op 07-03-2003 16:38]

Engine Software | >> FFXI Log << |


 • Mystic_X
 • Registratie: augustus 2001
 • Laatst online: 17-09 08:59

Mystic_X

What does this button do

BlackMage schreef op 03 maart 2003 @ 21:00:
[...]


Die van yuna vind ik het makkelijkst.
Daarna die van auron en daarna tidus.

De rest heb ik nog niet, maar die van lulu en wakka lijken me het moeilijkst.
Als er een dark bahamut voor je neus staat is het wel lastig. Ik heb het zonder faq gedaan dus heb ik dat kistje niet kunnen pakken en nu staat dark bahamut daar.
Maar dark bahamut gaat er hard aan ik heb nu bij tidus en auron alle stats 255 (behalve luck natuurlijk) bahamut yer going down b*tch.daarna de overgebleven dark aeons.

A great thought in a small mind is a dangerous thing


 • lun
 • Registratie: januari 2001
 • Niet online
Mystic_X schreef op 07 maart 2003 @ 19:59:
[...]


Als er een dark bahamut voor je neus staat is het wel lastig. Ik heb het zonder faq gedaan dus heb ik dat kistje niet kunnen pakken en nu staat dark bahamut daar.
Maar dark bahamut gaat er hard aan ik heb nu bij tidus en auron alle stats 255 (behalve luck natuurlijk) bahamut yer going down b*tch.daarna de overgebleven dark aeons.
Hoezo behalve luck? Als je luck op 255 hebt, kan je je acc en evade deleten. Kan je lekker die ironclad 10000000000 keer extra verslaan voor wat meer hp :P

 • Jan_V
 • Registratie: maart 2002
 • Nu online
Kheb gister op m'n verjaardag de strat. guide van FFVIII gekregen :D
Wat staat daar veel info in zeg. Ik heb het spel al 3 keer uitgespeeld, meer ik lees nu toch dingen die ik nog niet wist.

Ook heb ik het boek van de Final Fantasy film gekregen. Lijkt me wel leuk om ook het boek nog eens te lezen.

Battle.net - Jandev#2601 / XBOX: VriesDeJ


 • MrRudi
 • Registratie: januari 2000
 • Laatst online: 16-10-2015

MrRudi

That would be grrrrreat!

Topicstarter
Iedereen kent cosplay events wel in Japan, meestal lijkt het nergens op...nu heb ik er eindelijk eentje gezien die *IK* in elk geval goed vind lijken:
http://www.angelicstar.net/cos-images/lulu/lulu15.jpg

oh ja, en mijn nieuwe wallpaper:

[Voor 22% gewijzigd door MrRudi op 08-03-2003 19:38]

Engine Software | >> FFXI Log << |

Pagina: 1 2 3 ... 11 Laatste

Dit topic is gesloten.Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Bij het bezoeken van het forum plaatst Tweakers alleen functionele en analytische cookies voor optimalisatie en analyse om de website-ervaring te verbeteren. Op het forum worden geen trackingcookies geplaatst. Voor het bekijken van video's en grafieken van derden vragen we je toestemming, we gebruiken daarvoor externe tooling die mogelijk cookies kunnen plaatsen.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Forum cookie-instellingen

Bekijk de onderstaande instellingen en maak je keuze. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functionele en analytische cookies

Deze cookies helpen de website zijn functies uit te voeren en zijn verplicht. Meer details

janee

  Cookies van derden

  Deze cookies kunnen geplaatst worden door derde partijen via ingesloten content en om de gebruikerservaring van de website te verbeteren. Meer details

  janee