Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Toon posts:

evohome reageert niet (wifi en handmatig)

Pagina: 1
Acties:

  • greatgonzo
  • Registratie: november 2001
  • Laatst online: 19:12
We hebben een Evohome systeem, maar bij enkele ruimtes reageert de radiatorknop niet.
Via Wifi niets, handmatig ook niets.

Het enige dat ik me kan bedenken is dat alle warmte naar één radiator gaat.. Want onze eigen slaapkamer heeft hij opgewarmd naar zo'n 16 graden (hadden we niet ingesteld, maar goed)... en hij denkt dat het er maar 10 graden is. Het stond ingesteld op 12 graden. Batterij uit de knop als een soort reset, en toen pakte hij wel de juiste temperatuur.

Heb toen onze eigen kamer ook maar op 10 graden gezet, en de radiator stopte inderdaad met verwarmen, maar de warmte ging toen niet naar de andere kamers.


Wat zou het kunnen zijn, en heeft resetten zin? Zo ja, waar vind je dat? Want het lokale installatiebedrijf heeft destijds alles geïnstalleerd voor ons


Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5a 5G Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True