• G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 09:58

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
Mede-auteurs:
 • Geronimous
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 09:58

Geronimous

 • RobinNL
 • Registratie: December 2009
 • Laatst online: 01-04 23:19

RobinNL


Battlefield 2042 Console Topic


Ontwikkelaar: DICE Stockholm, DICE LA, Criterion games en EA Gothenborg
Uitgever: Electronic Arts
Platforms: PlayStation 4 & 5, Xbox One & Series X|S, Windows.
Release-datum: 19-11-2021

Welkom in het Battlefield 2042 Console topic, hier kan je over de console versie van de game praten.
Praten over de PC versie doe je in het PC Topic.


Battlefield™ 2042 is een first-person shooter waarin je terugkeert naar grootschalige oorlogsvoering. In een wereld uit de nabije toekomst die is getransformeerd door wanorde passen jij en je squad zich aan met een geavanceerd arsenaal om te winnen op dynamische en veranderende strijdvelden.

Een nieuw begin

Nadat de laatste twee games zich in het verleden hebben afgespeeld, springt het nieuwste deel maar liefst 21 jaar vooruit in de tijd. Battlefield 2042 is niet alleen de titel, maar staat ook voor het jaartal waarin de game zich afspeelt. Uiteraard ziet de toekomst er allesbehalve rooskleurig uit. Er is een tekort aan eten, energie en schoon water. Talloze landen zijn ingestort waardoor er een enorme vluchtelingencrisis is ontstaan. Deze thuisloze mensen staan officieel bekend als Non-Patriated, maar worden in de volksmond No-Pats genoemd. Het gaat hier om families, boeren, engineers en zelfs soldaten. Alsof dat allemaal nog niet erg genoeg is, besluiten de Verenigde Staten en Rusland om de rest van de wereld in een nieuw conflict te storten.

Aangezien de No-Pats geen land meer hebben om voor te vechten, strijden ze aan beide kanten van het gevecht mee. Niet voor een vlag, maar voor een toekomst. Hoe dat precies uitpakt is nog onduidelijk, aangezien Battlefield 2042 geen singleplayer campagne bevat. Het is wel mogelijk om alleen tegen bots te spelen, maar er is geen narratieve ervaring. Battlefield 2042 is een multiplayer game pur sang dat op drie pilaren is gebouwd. Namelijk ‘All-Out Warfare’, waarover later meer en Hazard Zone. Die laatste is volledig nieuw, kleinschalig en richt zich op squads.

Groot, groter, grootst

In Battlefield draait het natuurlijk allemaal om de maps waarop je speelt. Die moeten groot zijn en voldoende ruimte bieden voor de sandbox gameplay waar de serie zo bekend om staat. Dankzij de nieuwste versie van de Frostbite engine kunnen de ontwikkelaars nu grotere maps maken. Sterker nog, de schaal is ongekend en daarom kun je eind dit jaar aan de slag op de grootste maps ooit in een Battlefield-game. Onder de toepasselijke titel ‘All-Out Warfare’ vind je de populaire Conquest en Breakthrough modi terug. Daarin nemen in totaal 128 spelers het tegen elkaar op. Voor de PlayStation 4 en Xbox One is dat aantal teruggeschroefd naar 64 spelers en ook al speel je op dezelfde maps, het speelveld is wel kleiner gemaakt.

Battlefield Portal
Het is een aanpasbare creatieve modus waarin spelers hun eigen unieke gevechten en multiplayerscenario's kunnen creëren en delen, waarin wapens, kaarten en voertuigen uit de hele serie worden gecombineerd.

Portal gaat echter verder dan de aangepaste multiplayermodusinstellingen die typisch zijn voor een online shooter. Spelers kunnen namelijk niet alleen elementen uit Battlefield 2042 mixen en matchen, maar ook uit eerdere titels in de serie, zoals Battlefield 1942, Battlefield: Bad Company 2, en Battlefield 3.

Spelers kunnen ook wapens, gadgets en voertuigen uit de verschillende historische tijdperken gebruiken, naast klassieke facties uit de vorige games. Portal zal de verschillende multiplayer-klassen uit die eerdere titels bevatten, wat betekent dat je net als in 2011 in de Recon-rol van Battlefield 3 kunt spelen. En natuurlijk kun je ook aan de slag met de nieuwe toevoegingen aan de franchise van Battlefield 2042.

Spelers kunnen bijvoorbeeld gevechten creëren tussen teams van soldaten uit Battlefield 1942 en het futuristische leger van Battlefield 2042, of een voertuigwedstrijd tussen klassieke WO2-vliegtuigen en moderne gevechtshelikopters.

Naast de nieuwe kaarten van Battlefield 2042, biedt Portals ook zes klassieke kaarten: Battlefield 1942's Battle Of The Bulge en El Alamein maps, Battlefield: Bad Company 2's Arica Harbor en Valparaiso maps, en Battlefield 3's Caspian Border en Noshahr Canals maps.

Dice zegt dat het ook alle nieuwe content die het toevoegt aan de hoofdmap van Battlefield 2042 zal toevoegen aan Portal, dus er zal genoeg nieuw speelgoed zijn om mee te spelen in de custom mode als er in de loop van de tijd extra wapens, voertuigen en klassen worden toegevoegd.

Hazard Zone
De achtergrond van Hazard Modus is een strijd tussen de Verenigde Staten en Rusland in 2040. Er is sprake van een wereldwijd blackout-evenement waarbij het aantal satellieten met 70 procent wordt verminderd. Tijdelijke satellieten in een lage baan om de aarde zijn de nieuwe methode geworden om inlichtingen te vergaren.

De satellieten verzamelen luchtfoto's en data op basis van heatmaps en andere gegevens. Deze tijdelijke satellieten worden neergehaald in gebieden gecontroleerd door de VS en Rusland, zodat de bezettende troepen inlichtingen kunnen bemachtigen in de vorm van de speciale data drives aan boord van de neerstortende satellieten.

De modus wordt gevormd door squads van vier leden waarbij van elk type soldaat of Specialist slechts één in een squad kan zitten. Deze groepjes moeten niet alleen strijden met andere squads om zoveel mogelijk harde schijven te bemachtigen, er moet ook gevochten worden met 'dodelijke Occupying Forces'. Dat zijn tegenstanders los van de vijandige squads die proberen de data drives te beschermen.

De modus Hazard Zone is speelbaar op alle zeven beschikbare maps voor All-Out Warfare. Aan het begin van een ronde krijg je een briefing over het speelveld, de locaties en de plek waar je op de map komt. Het verzamelen van de meeste data drives leidt niet automatisch tot succes. Er zijn slechts twee tijdelijke extractiemomenten, waarbij squads per vliegtuig het strijdveld kunnen verlaten. Het doel is om succesvol het strijdtoneel te verlaten met zoveel mogelijk harde schijven.

Spelers die geveld worden tijdens een ronde kunnen niet zomaar terugkeren op het slagveld. Zij komen terecht in een spectator screen en kunnen alleen worden teruggehaald als een teamgenoot een zogeheten Reinforcement Uplink gebruikt.

Dat gaat met zogeheten Dark Market Credits. Die zijn te verkrijgen door succesvol de map te verlaten met harde schijven; elke harde schijf vertaalt zich in een bepaald bedrag aan credits. Deze munteenheid is specifiek voor Hazard Zone en kan niet alleen voor een Reinforcement Uplink ingezet worden. Het geld kan voorafgaand aan een ronde ook worden ingezet voor de aanschaf van speciale wapens, upgrades of gadgets die uitsluitend in Hazard Zone inzetbaar zijn.

Bron: nieuws: DICE publiceert trailer van Battlefield 2042-modus Hazard Zone voor s...

EA Play Pro

Haal meer uit je favoriete games met een EA Play lidmaatschap. Met een EA Play lidmaatschap krijg je 10% korting op pre-orders en andere EA games en je krijgt ook toegang tot een bibliotheek met EA games. Met EA Play (basic) kan je vanaf 12 november tot de launch van Battlefield 2042 10 uur lang aan de slag met de Standard Edition. Met EA Play Pro krijg je vanaf 12 november volledige toegang tot de Battlefield 2042 Ultimate Edition.

Je kan lid worden van EA Play in de PlayStation Store en is inbegrepen met de Xbox Game Pass Ultimate.

MapsGeen klassen, maar specialisten

Dat vechten doe je niet meer als een bepaalde klasse, maar als een specialist. Deze nieuwe speelbare No-Pat soldaten zijn gebaseerd op de vier traditionele klassen in Battlefield, maar bieden je meer vrijheid. Zo heeft iedere specialist zijn eigen ‘specialiteit’ en karaktereigenschap. Zo vervangt Wikus “Casper” van Daele de Recon klasse. Hij heeft als specialiteit een OV-P Recon Drone en als karaktereigenschap een Movement Sensor, zodat je als sluipschutter minder makkelijk in je rug kan worden aangevallen. Dat betekent echter niet dat je verplicht bent om als sluipschutter te spelen, want je kunt nu zelf je loadout samenstellen. Het hele idee van de nieuwe specialisten is dat jij zelf bepaalt hoe en vooral met wat, je het gevecht aangaat.

Daarbij komt ook het nieuwe Plus System goed van pas. Hiermee kun je in real-time je wapens aanpassen. Dat stelt je in staat om beter op situaties te reageren. Zo is het mogelijk om het vizier of de loop van je wapen te veranderen. Dat geldt ook voor het type munitie dat je gebruikt of eventuele opzetstukken, zoals een granaatwerper, waarover je beschikt. Van de tien beschikbare specialisten zijn er vier onthuld. Die beschikken onder meer over een grappling hook en een sentry gun. Wat de rest biedt is nog even afwachten, maar wingsuits en kleine robots met wapens zitten sowieso in de game. Als kers op de taart beschik je nu over een tablet om voertuigen te bestellen en die zijn ook beter ingericht, zodat iedere plek meerwaarde biedt.

Webster MacKay
Geboorteplaats: Canada
Class: Assault
Specialiteit: Grappling Hook
Trait: Nimble

Maria Falck
Geboorteplaats: Duitsland
Class: Support
Specialiteit: S21 Syrette Pistol
Trait: Combat Surgeon

Pyotr “Boris” Guskovsky
Geboorteplaats: Rusland
Class: Engineer
Specialiteit: SG-36 Sentry Gun
Trait: Sentry Operator

Wikus “Casper” Van Daele
Geboorteplaats: Zuid-Afrika
Class: Recon
Specialiteit: OV-P Recon Drone
Trait: Movement Sensor

Kimble “Irish” Graves
Geboorteplaats: Verenigde Staten
Class: Engineer
Specialiteit: Fortification System
Trait: Veteran

Navin Rao
Geboorteplaats: India
Class: Recon
Specialiteit: Cyber Warfare Suite
Trait: Trojan Network

Santiago “Dozer” Espinoza
Geboorteplaats: Mexico
Class: Assault
Specialiteit: SOB-8 Ballistic Shield
Trait: Blast Resistant

Ji-Soo Paik
Geboorteplaats: Zuid-Korea
Class: Recon
Specialiteit: EMG-X Scanner
Trait: Threat Perception

Constantin “Angel” Anghel
Geboorteplaats: Roemenië
Class: Support
Specialiteit: Loadout Crate
Trait: Trauma Specialist

Emma “Sundance” Rosier
Geboorteplaats: Frankrijk
Class: Assault
Specialiteit: Smart Explosives
Trait: Wingsuit


De verschillende edties


De edities zijn te koop voor €69,99 (Standard), €79,99 (Standard, inclusief cross-gen), €99,99 (Gold) en €119,99 (Ultimate).

BATTLEFIELD 2042 FAQ

Wanneer wordt Battlefield 2042 gelanceerd en op welke platforms?
Battlefield 2042 is beschikbaar op 19 november en wordt gelanceerd op Xbox One-, Xbox Series X|S-, PlayStation 4- en PlayStation 5-consoles, samen met pc op Steam, Origin en de Epic Games Store.

Hoeveel spelers ondersteunt Battlefield 2042?
Voor het eerst in de geschiedenis van Battlefield kunnen 128 spelers tegelijkertijd deelnemen aan de totale oorlog. Dit kolossale aantal spelers staat gelijk aan geheel nieuwe gameplay-mogelijkheden en epische Battlefield-momenten.

Hoe kunnen de maps veranderen tijdens matches?
Je ervaart steeds veranderende gevechtsomstandigheden en gameplay-uitdagingen op de Battlefield 2042 maps. Pas je snel aan aan dynamische gebeurtenissen en stormen aan, zoals zandstormen in de woestijnen van Qatar, een raketlancering vanuit het ruimtecentrum van Frans-Guyana en tornado's die de betonnen jungle van Zuid-Korea bedreigen.

Welke spelmodi kan ik spelen in Battlefield 2042?
Wanneer Battlefield 2042 wordt gelanceerd, kun je vernieuwde versies van de Conquest- en Breakthrough-ervaringen van eerdere Battlefield-games aangaan. De geheel nieuwe Hazard Zone is een spannende nieuwe toevoeging aan de franchise en we kunnen niet wachten om je meer te vertellen over een gloednieuwe ervaring waarin je onverwachte veldslagen kunt ontdekken en het wijde universum van Battlefield kunt betreden.

Wat zijn Specialists?
Met het nieuwe Specialist-systeem kun je je rol op het slagveld kiezen en op maat gemaakte squads vormen. Specialists zijn gebaseerd op de vier klassen van Battlefield en hebben één unieke specialiteit en eigenschap, maar de rest van de uitrusting is volledig aanpasbaar. Door je Specialist te kiezen en uit te rusten, kun je synergieën binnen je squad opbouwen en jezelf in staat stellen om elke gevechtssituatie aan te gaan. Er zullen in eerste instantie tien specialisten beschikbaar zijn in Battlefield 2042.

Wanneer kan ik Battlefield Portal spelen?
Battlefield Portal is een van de drie ervaringen in Battlefield 2042 en is beschikbaar vanaf 19 november 2021.

Zullen er community-servers zijn?
In Battlefield Portal kunnen spelers servers hosten waar aangepaste games kunnen worden gedraaid of vooraf ingestelde modi kunnen gebruiken, zoals Conquest, Team Deathmatch, Rush en andere fan-favorieten die beschikbaar zijn bij de launch. Deze servers worden gemaakt wanneer je een match maakt en worden afgesloten zodra de server leeg is.

Wat is de Builder en wat kan ik ermee maken?
Terwijl je met de instellingen veel specifieke voorwaarden kunt wijzigen met een druk op de knop, kun je met de Logic Editor regels, overwinningsvoorwaarden en gevolgen van specifieke in-game-evenementen definiëren (zoals het instellen van een beloning of straf voor een speler die een kill maakt), en nog meer om aangepaste spelmodi te maken die niet alleen met de instellingen kunnen worden gemaakt. Hoewel de maps opnieuw worden ontworpen voor de Battlefield Portal-ervaring, is het belangrijk op te merken dat deze niet kunnen worden bewerkt.

Kan ik mijn gemaakte content buiten Battlefield Portal gebruiken en spelen?
Met Battlefield Portal kunnen spelers servers volgen en delen. Enkele van de meest creatieve en populaire door spelers gecreëerde ervaringen zullen te zien zijn in officieel samengestelde playlists in de serverbrowser, zodat je gemakkelijk leuke en inventieve nieuwe matches kunt vinden zodra je in Battlefield Portal laadt.

Hoe lang duurt een wedstrijd van Hazard Zone?
Stap in, pak de goederen, ga weg. Makkelijker gezegd dan gedaan. Een Hazard Zone match kan ongeveer 5 tot 20 minuten duren, afhankelijk van hoe je speelt, wanneer je ervoor kiest om de Data Drives veilig te stellen en of je succesvol bent.

Kunnen er meerdere van dezelfde Specialisten in hetzelfde team zitten?
Squads in Hazard Zone zijn samengesteld uit vier unieke specialisten, dus jij en je teamgenoten moeten specialisten en uitrustingen kiezen die elkaar aanvullen als je veilig wilt ontsnappen.

Heeft Hazard Zone pay-to-win-elementen?
In Hazard Zone gebruik je Dark Market Credits die je alleen kunt krijgen via gameplay, en niet via echte valuta. Je kunt ze gebruiken om tactische upgrades, wapens en gadgets te kopen om je een voorsprong op je vijanden te geven.

Wat zijn de live service plannen voor Battlefield 2042?
We kiezen voor een nieuwe benadering van live service voor een Battlefield-game waarbij spelers de services en evolutie krijgen die ze gewend zijn van moderne multiplayer-games, allemaal bedoeld om de community de komende jaren samen te laten spelen.

We zullen onze wereld ontwikkelen en de fictie uitbreiden via Seasons, die elk ongeveer drie maanden duren. Elk Season wordt geleverd met een nieuwe gratis en betaalde Battle Pass, met nieuwe content om te unlocken.

In ons eerste jaar van live service zullen we vier Seasons leveren, met vier Battle Passes, vier nieuwe Specialists en meer nieuwe content.

We hebben meer te vertellen over Season 1 van Battlefield 2042 vóór de lancering.

Trailers

Screenshots


[Voor 255% gewijzigd door G_Dragon op 22-10-2021 12:13]

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • Geronimous
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 09:58

Geronimous

Moderator Spielerij

99942

Topicstarter
Ook mijn gevoel, ik betaal liever voor degelijke DLC dan voor een liveservice zoals die van BF:5.
Het probleem is dat een goede liveservice wel voordelen kent: geen splitsing in de playerbase qua maps, etc..

Een degelijke roadmap is dan wel een vereiste.

(1-2-2022) in memoriam: Mike aka poor Leno

Ik heb net de onderstaande video van een Insider bekeken en daar komen een aantal punten naar voren die in Battlefield 6 gaan zitten. Ik zie het zelf als geruchten, maar een aantal punten klinken veel belovend!
 • Er zou weer een Levolution-systeem komen, dit keer op steroïden.
 • Geen 1 of 2 types Levolution, Levolution zal over de hele map zijn.
 • Elk gebouw kan vernietigd worden (er zijn wel enkele uitzonderingen, bijv voor gebouwen waarin objectives zitten).
 • Gebouwen storten niet op 1 manier in (zoals de Shanghai Tower), zoals in eerdere Battlefield games. Het zal mogelijk niet te voorspellen zijn hoe gebouwen precies in gaan storten. Gebouwen zouden elke kant in kunnen storten.
 • Er zijn weer squads van 4 spelers. Er zijn ook platoons (units). Er kunnen meerdere squads in een unit.
 • Crossplay tussen PC en current gen consoles
 • Er komt een battle pass. Duur van 9-10 weken, 100 levels
 • Er komt een free to play element in de nieuwe Battlefield, mogelijk Battle Royale.
Lijstje is even snel gemaakt. Check de video hieronder voor meer details.


Via: https://gamer.nl/artikele...t-terug-in-battlefield-6/

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


 • Geronimous
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 09:58

Geronimous

Moderator Spielerij

99942

Topicstarter
Tk55 schreef op dinsdag 9 februari 2021 @ 11:56:
[...]

Wat was het toch met BFBC2? Het heerlijke volle geluid van guns, explosies en callouts? De destruction die hele maps weg wist te vagen? De wapens (AT-4 :*) )? De geweldige rush maps? Geen vliegtuigen, enkel heli's? Weinig perks/attachments/etc?
Voornamelijk de maps die op Rush waren toegespitst en het beperkte aantal gadgets inderdaad...

Dat verschil is ook te zien tussen BF3 en BF4: in BF4 weer een boel explosive-spam gadgets erbij (Airburst, UCAV, etc), en een heleboel auto-lockon gadgets op tanks en voor engineers. Dat haalde tov BF3 er voor mij de skill toch wel heel erg uit in vehicle vs vehicle en vs infantry. Sure, in BF3 kon je in een voertuig machtig zijn, maar mijn inziens hoort dat ook bij voertuigen. Als squad/team een voertuig kapot maken of in leven houden door te repareren. leren richten met een tank, maar ook met een RPG. Of weten wanneer je als support met C4 erop af kan rennen. Of risico kan nemen met Jeepstuff.

Maar niet kunstmatig de balans eruithalen door voertuigen te nerfen zoals in BF:V of het voor nieuwe spelers makkelijk maken met auto-lockon, fire-and-forget rpg's zoals de MLAW, zoals in BF:4.

Voor mij mag het spel in de basis terug naar BF3. Alleen dan zonder de suppression, en met de grafische verniewingen.

(1-2-2022) in memoriam: Mike aka poor Leno


 • Geronimous
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 09:58

Geronimous

Moderator Spielerij

99942

Topicstarter
RubenDJ schreef op maandag 15 februari 2021 @ 17:37:
Ik zou ook graag een positief vooruitzicht naar BF6 hebben maar de nasmaak van BFV is bitter... Het management van EA/DICE heeft de afgelopen jaren aangetoond geen bal te geven om de community, de creatieve input van passionele developers te negeren, de support en beloofde live service van BFV zeer vroegtijdig te beëindigen alsmede het anti-cheat beleid de nek om te draaien en dat alles om meer geld te verdienen.

Om goede hoop te krijgen is er volgens mij een harde koerswijziging van het management nodig om het tij van de BF franchise te keren. Dus het met veel passie maken en onderhouden van een game/franchise in plaats van winstmaximalisatie. Volgens mij is daar helaas vooralsnog geen teken van toch? Iemand die daar iets meer van weet?
De man die destijds flink tegen de haren instreek van de community, Patrick Söderlund, werkt niet meer voor DICE / EA. Ik ben op zich blij dat men ervoor heeft gekozen om de stekker uit BF:V te trekken en zich volop te richten op BF:6, met alle nevenstudios erbij. Met een extra jaar erbij zou dat wel eens wat moois op kunnen leveren... maar ik blijf ook sceptisch.

(1-2-2022) in memoriam: Mike aka poor Leno


 • Geronimous
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 09:58

Geronimous

Moderator Spielerij

99942

Topicstarter
Sissors schreef op dinsdag 16 februari 2021 @ 08:50:
[...]

Met quick repair waren zware tanks al zo goed als onkwetsbaar voor infanterie, zelfs als je van achter benaderde, en de zwaarste raketten had en explosieven had. Ze gingen alleen kapot door andere tanks / vliegtuigen.

Imo is één van de problemen altijd geweest de groep mensen die vindt dat in BF games infanterie primair er is om de stats van de tankers te verbeteren.
Quick repair? Dat zat niet in BF3, maar in BF1. En dan meestal alleen voor tracks. In BF3 moest je je eigen tank uit om hem te repairen, of zorgen dat er een engineer in de buurt was. Met 3 C4 of 2 AT mijnen heb je een Main Battle Tank kapot. Met een goed geplaatste RPG had je een Little Bird of Attack heli kapot. Juist daardoor is het hele "Jeep Stuff" zo'n ding geworden, of de 'rendezook' . Voor mij typische 'Battlefield moments' die ik heb gemist in BF:V.

Beetje jammer dat je meteen een discussie wilt doodslaan door mij (of -ahem- die groep) weg te zetten als 'het probleem' met als redenatie dat 'wij' het alleen maar willen omdat we onze stats willen boosten.
Op die manier discussiëren kan, dan heb ik ook een nietszeggende reactie: "Als je geen tanks wilt, ga dan lekker Call of Duty spelen".

Dat kletst niet lekker natuurlijk.

Voertuigen hebben nu eenmaal een prominente rol in Battlefield games. Dat is wat het toendertijd en sinds BF 1942 zo uniek maakte; grote maps, meerdere objectives en all-out-warfare met een hele batterij aan voertuigen. Ik vind het heerlijk om tactisch te spelen en met een voertuig mee te pushen op objectives

(1-2-2022) in memoriam: Mike aka poor Leno


 • Geronimous
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 09:58

Geronimous

Moderator Spielerij

99942

Topicstarter
Sissors schreef op dinsdag 16 februari 2021 @ 13:19:
[...]

Niet duidelijk van mij uit, maar mijn punt ging over BF5, wat jij noemde als voertuigen die teveel generfed waren.

En natuurlijk kan je het het doodslaan van de discussie noemen, maar het komt telkens weer neer op tankers / piloten die klagen dat ze vernietigd kunnen worden. Terwijl elke keer weer als er iemand 100:2 staat in K/D, het één van die twee groepen is, en nooit infanterie. In BF5 zijn op iets grotere afstanden tanks praktisch gezien onkwetsbaar, behalve voor andere tanks. En zelfs op kortere afstand kunnen ze een verrekte hoeveelheid anti-tank raketten hebben. Waarbij dus zoals eerder als een tank ligt te slapen, ik al mijn explosieven erop plak, een raket recht op zijn rear armor schiet, hij alsnog zal wegrijden, omdraaien, en me kapot schieten. Als dat de definitie is van generfde voertuigen, dan wil ik niet weten hoe sterk ze moeten zijn om niet generfed te zijn.
Kijk das duidelijk :). In BF:V is de balans sowieso zoek. Tanks staan alleen op afstand te campen omdat ze log, traag en snel 'disabled' zijn en al redelijk snel door hun munitie heen zijn. Raketten en andere tankshells ketsen inderdaad wel erg makkelijk af en doen dan weinig damage. Ook weer frustrerend, zo duren tankbattles wel erg lang, zeker als men dan weer terug rijdt naar een resupply station om bij te vullen en te repairen. Als infanterie heb je een tank snel kapot met wat mijnen - althans, mits ik dat goed herinner - ik heb het al maanden niet meer echt gespeeld :P BF:V heeft in ieder geval alle dynamiek uit de voertuigen gehaald.

(1-2-2022) in memoriam: Mike aka poor Leno

Naast DICE en DICE LA werkt ook Criterion Games ook aan de nieuwe Battlefield game.
Our upcoming Battlefield game is coming together to be an exceptional game, not just for this year but also for the future of this powerful brand. The project is tracking towards the franchise’s earliest Alpha, the gameplay is at an unprecedented scale, and we are taking full advantage of the technology in the next-gen consoles. The team has done an incredible job despite the challenges of working from home. We want to build on our position of strength, focus on the opportunity in front of us, and set our game makers up for success to deliver the best experience possible to our players this fall. So, we are making a bold move - Criterion is joining DICE and DICE L.A. to focus on Battlefield. Criterion and DICE have a strong history of working together, and we’re confident this partnership will make a great game even better.

We have an exceptional year ahead with our next Battlefield, so we thank everyone for coming together with the energy and determination to do something special. We’ve recently seen the first version of the reveal trailer for Battlefield and it’s shaping up to be a truly amazing first look at this groundbreaking game. I think fans are going to love it!
Bron: https://www.ea.com/news/a-bold-move-for-battlefield

Inmiddels ook via de homepage te lezen: nieuws: 'EA stelt nieuwe Need for Speed uit, Criterion werkt mee aan Battlefi...

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


 • Geronimous
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 09:58

Geronimous

Moderator Spielerij

99942

Topicstarter
But what does it meaaaan?

'DICE is a little fatigued', krijgen opeens bijval van DICE LA terwijl die eigenlijk een eigen, nieuwe studio zouden vormen, en Criterion wordt van hun eigen project getrokken. klinkt weer eens als paniekvoetbal

Mijn scepticisme: DICE wilde weer eigenwijs alles zelf doen en zien nu de deadline naderen en gaan het weer allemaal niet redden. Criterion mag weer een Battle Royale doen (terwijl er niemand is die daar om heeft gevraagd).

Niet dat ik zo negatief wil zijn, maar BF:V was wel een flink glas azijn om te verteren :(

(1-2-2022) in memoriam: Mike aka poor Leno

poor Leno schreef op dinsdag 2 maart 2021 @ 13:01:
@Geronimous & @CodeCaster

Battle Royale zal waarschijnlijk niet meer toegevoegd worden in BF ivm Apex.
Wat als ze de Call of Duty kant op zouden gaan? Een gratis battle royale toevoegen naast een betaalde game. Stel je wil de premium items of bepaalde characters hebben, dan moet je de game kopen.

Ik kan me voorstellen dat EA 1 battle royale game wil, maar die games verschillen best wel van elkaar.

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • +1Henk 'm!
Een aantal YouTubers hebben mogelijk aanwijzingen gevonden waar de volgende Battlefield game kan afspelen. In de laatste video van EA werden een aantal beelden getoond van games die Work In Progress zijn. In de video waren ook een hoop soldaten te zien met daarna een focus op een gezicht. Op dit moment zijn er wat getallen te zien die mogelijk coördinaten vormen. Daar is naar gekeken en die lijken op Kazachstan uit te komen.

In Battlefield 5 is er ook een skin met een medaillon waar een aantal getallen op staan. Ook deze getallen lijken coordinaten te zijn. Wanneer je zoekt naar deze coördinaten kom je ook uit op Kazachstan.

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x

marapuru schreef op zondag 28 maart 2021 @ 22:24:
Sorry, nummers op die gast zijn voorhoofd? Blijkbaar kwamen ze uit dit filmpje, maar ik zie ze niet.

Wel in het filmpje van onze stonecoal English vriend. Maar niet in het origineel van Gamespot:

[YouTube: EA Play 2020 Next Gen Games Teaser]

(op 0.57)
Je moet echt heel goed kijken, dan zie je wel iets. Ik heb zelf even een screenshot gemaakt uit het filmpje. Op 0:56 te zien. Met 0:57 ben je al te laat ;)

[Voor 3% gewijzigd door RobinNL op 28-03-2021 22:42]

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


 • Geronimous
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 09:58

Geronimous

Moderator Spielerij

99942

Topicstarter
@RubenDJ Voor de Frostbite engine ben ik niet bang, die groeit al jarenlang mee met de reeks, en ze moeten hem toch optimaliseren om optimaal gebruik te kunnen maken van de nieuwe console hardware. We hebben Frostbite nog niet op die hardware gezien immers, BF:V draait ook op deze systemen op de oude engine voor last-gen.

(1-2-2022) in memoriam: Mike aka poor Leno


 • Geronimous
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 09:58

Geronimous

Moderator Spielerij

99942

Topicstarter
Blijkbaar is er een EA Play Live sheet gelekt:

- Gameplay trailer op het event op 14 juni
- release gepland voor 19 november 2021
- ook voor de last-gen consoles.

Ook meer info en techdemo's van de Frostbite 4 Engine...

Uiteraard met een hele dikke korrel zout, as usual

YouTube: Battlefield 6 Release Date & Setting Leaked - Cyberpunk 2077 MASSIVE...

[Voor 13% gewijzigd door Geronimous op 29-03-2021 22:16]

(1-2-2022) in memoriam: Mike aka poor Leno

Geronimous schreef op maandag 29 maart 2021 @ 22:07:
Blijkbaar is er een EA Play Live sheet gelekt:

- Gameplay trailer in juni
- release gepland voor 19 november 2021
- ook voor de last-gen consoles.

YouTube: Battlefield 6 Release Date & Setting Leaked - Cyberpunk 2077 MASSIVE...
Frostbite 4th gen. We hebben al jaren niet meer gezien welke versie van Frostbite werd gebruikt. Volgens mij hebben we sinds Battlefield 4 (2013) Frostbite versie 3 gehad.

Dat de trailer in juni zou verschijnen was volgens mij niet echt een verrassing. Normaal vindt de E3 en EA Play in juni plaats. Ik had de game wel wat eerder verwacht, rond 26-28 oktober.

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


 • Geronimous
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 09:58

Geronimous

Moderator Spielerij

99942

Topicstarter
RobinNL schreef op maandag 29 maart 2021 @ 22:16:
[...]


Frostbite 4th gen. We hebben al jaren niet meer gezien welke versie van Frostbite werd gebruikt. Volgens mij hebben we sinds Battlefield 4 (2013) Frostbite versie 3 gehad.

Dat de trailer in juni zou verschijnen was volgens mij niet echt een verrassing. Normaal vindt de E3 en EA Play in juni plaats. Ik had de game wel wat eerder verwacht, rond 26-28 oktober.
Potato potato...

Ik verwacht nog altijd in mei een teaser :)

(1-2-2022) in memoriam: Mike aka poor Leno

Geronimous schreef op maandag 29 maart 2021 @ 22:19:
[...]


Potato potato...

Ik verwacht nog altijd in mei een teaser :)
Ik hoop ook mee hoor haha :P

Maar is vrijdag 19 november geen aparte dag om een game te releasen? Volgens mij doen ze het normaal op een dinsdag of donderdag.

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 09:58

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
Wat ze ook gaan doen, ik hoop naast de Multiplayer op een lange grote uitgebreide Single Player :)

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 09:58

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
DoubleDutch schreef op vrijdag 23 april 2021 @ 10:14:
Is er een reden dat ik hier geen foto's kan plaatsen? 🤔
Kan dat niet? zou je wel moeten kunnen plaatsen :o

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +4Henk 'm!
Dit is goed nieuws! Als developer hoef je dan geen rekening te houden met de oudere consoles die minder krachtig zijn.

offtopic:
Sea of Thieves wordt op dit moment tegen gehouden door de minder krachtige Xbox One. Hierdoor kunnen we (voorlopig) geen nieuwe stuk map krijgen etc.

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • +4Henk 'm!
EA:
We’ve recently seen the first version of the reveal trailer for Battlefield and it’s shaping up to be a truly amazing first look at this groundbreaking game. I think fans are going to love it!
Andere geruchten:
 • Reveal trailer mogelijk deze maand. 7 Mei werd genoemd.
 • Reveal trailer vindt mogelijk plaats in Japan.
 • De nieuwe Battlefield game bevat mogelijk geen campaign.
 • Free to play Battle Royale mode speelbaar in 2022.
AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 09:58

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
Ziet er goed uit!
Ik hoop dat deze game de vervanger kan worden van Modern Warfare, mijn vriendin en ik spelen nu Modern Warfare telkens in split-screen. Hopelijk krijgt deze Battlefield ook split-screen Mulitplayer

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 09:58

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
Alexknl schreef op zondag 2 mei 2021 @ 14:42:
Ik hoop vooral op crossplatform progress, zodat ik op console en pc kan spelen. Maar ben bang van niet aangezien het geen crossplay wordt volgens geruchten? Even afwachten..
Dan duim ik met je mee, ik heb er persoonlijk geen voorkeur voor want speel toch alleen maar op de Series X. Vind het eerder een grote tegenvaller dat er geen campain in zit..

[Voor 7% gewijzigd door G_Dragon op 02-05-2021 14:55]

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +6Henk 'm!
Meer leaks / geruchten, vooral van Tom Henderson. Er kunnen nog oude tussen zitten die mogelijk niet (meer) kloppen:
 • The next Battlefield is simply called BATTLEFIELD.
 • It will be set in near future and is a sequel to BF4.
 • The game will have drone and robot warfare elements but the game will be overall modern and more grounded to reality.
 • The game will be about a conflict between US and Russia.
 • You play as a special soldier and your specialist unit consists of soldiers from the other fallen superpowers that are not from USA/Russia.
 • The game will have a Battle Royale.
 • The game has a campaign and it might feature co-op experience instead of traditional singleplayer.
 • Players will still be able to play as the 4 different types of soldiers, but instead of just having unique gadgets, players will also have different “abilities”, which are similar to Call of Duty perks.
 • The robotic dog in the game which is like Boston Dynamics Mule can run really fast and potentially has a weapon on it. But it looks like it could be a new vehicle type instead of a gadget.
 • Game will also feature 128 player all out military warfare. It will be scaled down to 64 player match on old gen consoles considering that majority of people still own the 8th gen consoles.
 • The Reveal Trailer currently looks similar to that of BFV, which means it doesn't show any actual gameplay snippets and is mostly cinematic.
 • Gameplay is just like traditional boots on the ground combat with some robots/drones to "assist" you, like they would in real life. No wall running, no laser, no crazy stuff.
 • Besides explosions, buildings can be damaged by various forces of nature like Tornado, floods, earthquake etc. which seem to suggest dynamic weathers are in the game.
 • Battlefield is a more accurate representation of 2030's military combat compared to Final Stand. So there will no hover tanks or Rail guns. BATTLEFIELD IS NOT SCI-FI. All weapons included in the game are those which are currently in development/prototype stage.
 • Tom Henderson: "I still have yet to hear anything concrete that #BATTLEFIELD will come to past gen consoles. Theory - It indicates to me that it probably won't and the biggest reason #BATTLEFIELD will come to the Xbox Game Pass on day 1 is to boost up player numbers".
Leaks / geruchten over mappen:
 • The Reveal Trailer will show off a map from Japan, the map will take place in Tanegashima Space Center of Japan. It will showcase destruction, overview of the content, the map and weather effects.
 • Another map according to Tom Henderson will take place in the Alps. According to him, a massive explosion on that map will create an Avalanche
Bron: https://www.reddit.com/r/...ow_so_far_about_the_next/

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 09:58

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
RobinNL schreef op zondag 2 mei 2021 @ 17:14:
Meer leaks / geruchten, vooral van Tom Henderson. Er kunnen nog oude tussen zitten die mogelijk niet (meer) kloppen:
 • The next Battlefield is simply called BATTLEFIELD.
 • It will be set in near future and is a sequel to BF4.
 • The game will have drone and robot warfare elements but the game will be overall modern and more grounded to reality.
 • The game will be about a conflict between US and Russia.
 • You play as a special soldier and your specialist unit consists of soldiers from the other fallen superpowers that are not from USA/Russia.
 • The game will have a Battle Royale.
 • The game has a campaign and it might feature co-op experience instead of traditional singleplayer.
 • Players will still be able to play as the 4 different types of soldiers, but instead of just having unique gadgets, players will also have different “abilities”, which are similar to Call of Duty perks.
 • The robotic dog in the game which is like Boston Dynamics Mule can run really fast and potentially has a weapon on it. But it looks like it could be a new vehicle type instead of a gadget.
 • Game will also feature 128 player all out military warfare. It will be scaled down to 64 player match on old gen consoles considering that majority of people still own the 8th gen consoles.
 • The Reveal Trailer currently looks similar to that of BFV, which means it doesn't show any actual gameplay snippets and is mostly cinematic.
 • Gameplay is just like traditional boots on the ground combat with some robots/drones to "assist" you, like they would in real life. No wall running, no laser, no crazy stuff.
 • Besides explosions, buildings can be damaged by various forces of nature like Tornado, floods, earthquake etc. which seem to suggest dynamic weathers are in the game.
 • Battlefield is a more accurate representation of 2030's military combat compared to Final Stand. So there will no hover tanks or Rail guns. BATTLEFIELD IS NOT SCI-FI. All weapons included in the game are those which are currently in development/prototype stage.
 • Tom Henderson: "I still have yet to hear anything concrete that #BATTLEFIELD will come to past gen consoles. Theory - It indicates to me that it probably won't and the biggest reason #BATTLEFIELD will come to the Xbox Game Pass on day 1 is to boost up player numbers".
Leaks / geruchten over mappen:
 • The Reveal Trailer will show off a map from Japan, the map will take place in Tanegashima Space Center of Japan. It will showcase destruction, overview of the content, the map and weather effects.
 • Another map according to Tom Henderson will take place in the Alps. According to him, a massive explosion on that map will create an Avalanche
Bron: https://www.reddit.com/r/...ow_so_far_about_the_next/
Oh please laat ze split-sceen Multiplayer toevoegen :)
De rest klinkt erg goed

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!
Tom heeft weer een foto op zijn Twitter geplaatst. Dit is een schets van de robot hond.

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • +1Henk 'm!
Oxigeon schreef op maandag 3 mei 2021 @ 13:06:
[...]


Indien ze beginnen met deze onzin ben ik weg. Ik hou niet van die scifi setting.
Deze ook gelezen? :)
 • The game will have drone and robot warfare elements but the game will be overall modern and more grounded to reality.
 • The robotic dog in the game which is like Boston Dynamics Mule can run really fast and potentially has a weapon on it. But it looks like it could be a new vehicle type instead of a gadget.
 • Gameplay is just like traditional boots on the ground combat with some robots/drones to "assist" you, like they would in real life. No wall running, no laser, no crazy stuff.
 • Battlefield is a more accurate representation of 2030's military combat compared to Final Stand. So there will no hover tanks or Rail guns. BATTLEFIELD IS NOT SCI-FI. All weapons included in the game are those which are currently in development/prototype stage.
Zo'n robot hond gebruiken ze op dit moment al in het leger of zijn ze aan het testen voor gebruik.

https://www.ad.nl/buitenl...-robothond-spot~ac1bfb0f/
https://www.kijkmagazine....rkt-aan-nieuwe-robothond/
https://techpulse.be/nieu...se-leger-boston-dynamics/

Battlefield 4 had met de Final Stand DLC hover tanks etc. Zulke dingen hoef je niet te verwachten in de nieuwe Battlefield game.

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • 0Henk 'm!
Jumpman schreef op maandag 3 mei 2021 @ 13:54:
[...]


Dit klinkt niet als de console potjes die ik meemaak.
Ik herken dit ook niet echt op PC. Soms heb je misschien een rotte appel tussen zitten, maar zo vaak als het wordt genoemd in ieder geval niet.

Dat op elkaar spawnen. Dat is een Battlefield dingetje, maar niet echt storend dat het tegen je werkt. Ik merk zelf ook dat ik regelmatig niet op squad mates kan spawnen, omdat er een vrij lange cooldown op zit net nadat ze in gevecht zijn geweest.

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • +1Henk 'm!
De lekken van de nieuwe Battlefield met de kans dat het in de game komt, volgens Tom Henderson. Hij heeft een verre familielid die bij DICE werkt. Neem niet direct alles aan als bevestigd.Livestream is op dit moment nog bezig, dus er kunnen nog features worden toegevoegd of worden bijgewerkt.

Livestream Tom Henderson: YouTube: COVERING EVERY "BATTLEFIELD 6 LEAK" SO FAR (TO LOOK BACK ON)

[Voor 5% gewijzigd door RobinNL op 05-05-2021 23:12]

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • +1Henk 'm!
TheRicolaa10 schreef op donderdag 6 mei 2021 @ 20:30:
[...]


Haha ze lopen bewust te trollen. Beter dat ze wat online zetten, die leaks beginnen wel vermoeiend te worden.
Aan de ene kant zijn de leaks gewoon goed. Mensen gaan meer over de game praten terwijl je als bedrijf even niks hoeft te doen. Ik zit zelf ook meer te zoeken naar nieuwe nieuwtjes over 'Battlefield 6' dan een tijd terug toen er nog bijna niks was geleaked.

Het meeste is gewoon niks, maar het zoeken naar kleine dingetjes is gewoon leuk :P

offtopic:

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • 0Henk 'm!
TheRicolaa10 schreef op vrijdag 7 mei 2021 @ 09:19:
Mijn glazen bol werkt niet zo goed.. Maar.. Het schijnt dat een deel van de audio van de trailer online staat: https://www.reddit.com/r/...the_battlefield_6_reveal/
Ik durf het echt niet te zeggen. Er zijn meerdere geluiden 'gelekt'. Van sommigen is bekend dat deze fake zijn. Mogelijk zit er wel eentje tussen die echt kan zijn.

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • +1Henk 'm!
raiders schreef op vrijdag 7 mei 2021 @ 15:36:
Ik snap ook niet zo goed waarom je nu niet gewoon op de release knop drukt. Er zou wel geen reveal event zijn zoals dat met Battlefield V en 1 het geval was dus alles wat nodig is staat vast al klaar.

Klik op de publish knop van Youtube en je blog en je bent klaar zou je zeggen? Nou snap ik ook wel dat je een datum geplanned hebt staan maar alles beter dan wat lage kwaliteit audio clips en screenshots die hier en daar geleaked worden zou ik zeggen 8)7
Mensen praten nu over de nieuwe Battlefield game zonder dat EA of DICE zelf iets voor hoeven te doen (mogelijk is iets wel gecontroleerd naar buiten 'ontsnapt', maar dat kan je nooit weten). En dat wil je juist. Laat de mensen maar lekker over je volgende game praten en speculeren en als het tijd is de reveal trailer online gooien, zodat mensen wéér over je game praten.

In de afgelopen dagen zag je vooral dat verschillende media op internet gingen schrijven over de nieuwe Battlefield game, door die twee screenshots die online verschenen.

Ik denk dat het gevaar zit in het te lang wachten met het online gooien van de trailer en de hype die door mensen wordt opgebouwd. Het laatste wat je wil is dat je game / trailer gaat tegenvallen bij het publiek.

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • 0Henk 'm!
Even een edit op 10 mei :)

Mogelijk zit muziek van 2WEI in de trailer van de nieuwe Battlefield. Vorige week dook dit gerucht op. Vandaag plaatste 2WEI deze tweet:

[Voor 200% gewijzigd door RobinNL op 10-05-2021 17:35]

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • 0Henk 'm!
TheRicolaa10 schreef op maandag 10 mei 2021 @ 20:06:
[...]


Dat ligt in lijn met EA Play (E3 in LA), dus dat is niet zo gek. Ik verwacht wel op korte termijn een trailer.
Van BF1 en BF5 kwamen de teasers ook in (eind) mei met meer beelden in juni zover ik weet.

Aan de andere kant... Wat rijmt op soon? ... Noon. Ik verwacht het niet, maar you never know.

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • 0Henk 'm!
EA Play, het event wat normaal rond de E3 wordt gehouden, vindt plaats op 22 juli. Dus dan krijgen we mogelijk pas de gameplay trailer te zien van de nieuwe Battlefield.

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • +2Henk 'm!
RangedNeedles schreef op vrijdag 23 april 2021 @ 12:07:
Maar net wat minder goed nieuws voor mij want had deze wel graag nog gespeeld op m'n Xbox One. Een nieuwe console zit er nog niet direct in, dus ik ga 't wat moeten afwachten :P Het is vooral te hopen dat ze serieus uit hun fouten geleerd hebben met BFV. Zo niet, ga ik het niet zo erg vinden dat ik het niet onmiddellijk kan spelen :D
Even om op jouw bericht terug te komen. De nieuwe Battlefield komt ook naar de PlayStation 4 en Xbox One! Dit is gisteren bevestigd.
Yes, this means specifically that Battlefield 6 is poised to release on PlayStation 4 and Xbox One later this year. This information was confirmed by EA's CEO Andrew Wilson during a financial call that the publisher held today going over its upcoming forecast for the current fiscal year. Despite appearing on so many platforms, Wilson said that the game looks excellent no matter where it is being played. That being said, he did specifically point to next-gen iterations on PlayStation 5 and Xbox Series X as being the most impressive of all.
Bron: Battlefield 6 Confirmed to Release on PS4 and Xbox One

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 09:58

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
RobinNL schreef op woensdag 12 mei 2021 @ 10:41:
[...]


Even om op jouw bericht terug te komen. De nieuwe Battlefield komt ook naar de PlayStation 4 en Xbox One! Dit is gisteren bevestigd.


[...]


Bron: Battlefield 6 Confirmed to Release on PS4 and Xbox One
Ah.. ik had gehoopt dat dit de eerste echte next gen titel zou zijn na het bericht dat hij misschien niet voor de oude consoles zou komen, want ben erg benieuwd hoe mooi en groot een game word als die next gen only is en niet beperkt word door oude gen :D

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!
G_Dragon schreef op woensdag 12 mei 2021 @ 10:53:
[...]


Ah.. ik had gehoopt dat dit de eerste echte next gen titel zou zijn na het bericht dat hij misschien niet voor de oude consoles zou komen, want ben erg benieuwd hoe mooi en groot een game word als die next gen only is en niet beperkt word door oude gen :D
Misschien ontwikkelen ze vooral voor next-gen en schroeven ze een aantal dingen wat terug voor de oudere consoles?
Volgens Wilson is de nieuwe Battlefield echter specifiek met de nieuwe generatie consoles in het achterhoofd ontwikkeld. "Wat we kunnen doen qua hoeveelheid spelers in het spel, de manier waarop de omgevingen kapotgaan, alsmede typische Battlefield-momenten, zijn echte next-gen kansen waar we gebruik van kunnen maken dankzij de toegenomen processorkracht en het geheugen van de nieuwe consoles."

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 09:58

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
RobinNL schreef op woensdag 12 mei 2021 @ 11:03:
[...]


Misschien ontwikkelen ze vooral voor next-gen en schroeven ze een aantal dingen wat terug voor de oudere consoles?


[...]
Dat zou inderdaad nog een optie zijn :)
Had er zo snel niet bij stilgestaan, thanks!

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +4Henk 'm!

 • Geronimous
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 09:58

Geronimous

Moderator Spielerij

99942

Topicstarter
Als het zo doorgaat met het lekken van screenshots van de trailer staat ie vannacht nog helemaal online :+

https://www.reddit.com/r/...mation_out_of_the_recent/

(1-2-2022) in memoriam: Mike aka poor Leno


Acties:
 • 0Henk 'm!
PatRamon schreef op maandag 24 mei 2021 @ 15:50:
Tevens zal het al een verbetering geven als ze van Orgin verhuizen naar Steam/Epic.
Met name het downloaden en updaten van de game wat een verschikking is bij Origin
Dan blijf je het verbinden met Origin wel houden. Ik zie niet dat zoiets snel weggaat. Met Star Wars Battlefront 2 (Steam) krijg ik bij het opstarten elke keer de melding dat ik niet verbonden met met Origin. Eén keer oke, maar als je dat bijna elke keer hebt met opstarten, dan wordt dat wel vervelend.

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • 0Henk 'm!
-tom-562 schreef op dinsdag 25 mei 2021 @ 15:06:
[...]

Ligt er aan wat je met 'getroll' bedoelt. Gekloot met voertuigen hoort bij BF.
Ondanks dat ze dat bij BF:V probeerde te hypen 'only in BF', zag ik daar helemaal niks van terug. Daarmee bedoel ik dus voertuigen vol met C4 plempen en daarmee kamikaze acties uitvoeren. Tanks 200 meter de lucht in laten vliegen met C4. achterop een quad een vliegtuig uit de lucht knallen met een RPG. Dat soort (on)gein heb ik in BF:1 (opzich logisch) en BF:V echt niet gezien. Maar dat hoort wel bij BF (vind ik)
Ik heb niet echt het gevoel dat ik dat echt heb gemist ofzo. Het was wel geinig in de eerdere Battlefield games. Ik heb zelf het gevoel gehad dat de serie na BF4 (Hardline niet meegerekend) een stuk serieuzer en volwassener werd.

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x

Er is nu een gerucht dat dit mogelijk niet de reveal trailer zou zijn en dat DICE bezig is (of was) met een tweede. Of dit waar is weten we volgende maand pas.

Battlefield 6 video meant for internal use at EA leaks online
-tom-562 schreef op donderdag 27 mei 2021 @ 08:18:
Zou mij niks verbazen als DICE gewoon achter de leaks zit. Simpele manier om veel reclame te krijgen. En dat hele 'meme' gebeuren ligt er té dik bovenop (als in, dat moet door een hippe marketing afdeling bedacht zijn, het is het 'net niet')
Hier zat ik ook aan te denken. Er zijn gewoon niet normaal veel beelden gelekt, zoveel dat mensen een trailer in elkaar kunnen flansen met deze beelden.

[Voor 12% gewijzigd door RobinNL op 27-05-2021 19:59]

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • +3Henk 'm!
Het hoge woord is eruit! Onthulling op woensdag 9 juni!

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • +1Henk 'm!
Aangezien er tot woensdag niet zoveel gaat gebeuren...

EA tells IGN that Beede joining the team "signals a strategic, long-term commitment to the growth of the franchise".

IGN states that he will work on this year's game and the mobile title, but also focus on the overall future of the franchise.
Former General Manager of Call of Duty joins EA to lead Battlefield franchise

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x

poor Leno schreef op woensdag 2 juni 2021 @ 20:21:
[...]


Oh god.. ik dacht dat ze geleerd hadden en vanaf nu het goed wilden doen..

Als dat maar goed gaat -O-
Zoiets hoeft niet direct te betekenen dat het verkeerd gaat ;)

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • +2Henk 'm!
Mogelijke tekst:

Some of you want to return home ------ that most human of all instincts. with a heavy heart, I must tell you the truth. -------- The Question we must ask ourselves now is: do we accept our fate? Or do we dare to fight for a better world? If you can fire a gun, if you can tend a wound, if you can cr. Havoc ----- we need you. War is the only way home.

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • 0Henk 'm!
TheRicolaa10 schreef op vrijdag 4 juni 2021 @ 15:57:
[...]


Futuristische shooter zie ik persoonlijk niet zitten. Als het richting BF3/BF4 zit, is prima wat mij betreft.
Er waren geruchten dat het mogelijk rond 2030 afspeelt. BF4 had met de laatste DLC ook futuristische dingen (hover tank bijvoorbeeld). Eerdere geruchten over de nieuwe Battlefield game:
 • The game will have drone and robot warfare elements but the game will be overall modern and more grounded to reality.
 • The robotic dog in the game which is like Boston Dynamics Mule can run really fast and potentially has a weapon on it. But it looks like it could be a new vehicle type instead of a gadget.
 • Gameplay is just like traditional boots on the ground combat with some robots/drones to "assist" you, like they would in real life. No wall running, no laser, no crazy stuff.
 • Battlefield is a more accurate representation of 2030's military combat compared to Final Stand. So there will no hover tanks or Rail guns. BATTLEFIELD IS NOT SCI-FI. All weapons included in the game are those which are currently in development/prototype stage.
RobinNL in "[Multi] Battlefield 6 Speculatie en Geruchten topic"

We wachten het af :)Edit:

Dezelfde afbeelding, maar dan met net wat meer tekst

[Voor 14% gewijzigd door RobinNL op 04-06-2021 16:05]

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • +1Henk 'm!
raiders schreef op vrijdag 4 juni 2021 @ 16:43:
[...]

Dat zou op zich wel redelijk matchen met wat Tom Henderson had gezegd over de campaign van de game. Je speelt als soort special ops team (noem het Bad Company) uit allemaal verschillende factions. Uiteraard met een korrel zout nemen.
Het zou ook kunnen gaan om het achtergrondverhaal van de game. Waar ik zelf naar zit te kijken is de datum. Die 3600 uur... Als het 4 januari is, dan is +3600 uur 3 juni. Is het 1 april, dan is +3600 uur 29 augustus. Iemand keek naar de datum van vandaag en deed er 3600 uur bij en dan kom je uit op 1 november. Of het iets is, geen idee.

Havoc = (grote) verwoesting.De volledige tekst als het goed is.

Mogelijke screenshots van de nieuwe Battlefield game. Tom Herderson zegt dat ze echt zijn.


Al Thumama Stadium - QATARBron: https://twitter.com/ITSABH18/status/1400832261126299653

[Voor 71% gewijzigd door RobinNL op 04-06-2021 18:46]

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • +1Henk 'm!
Help!!!! schreef op vrijdag 4 juni 2021 @ 19:29:
[...]

Die eerste twee shots doen me denken aan een map uit BF3 of 4 ik denk dat het 4 was. Daar had je ook zo'n stad aan de kust met wolkenkrabbers. Beetje zelfde look and feel.
Dat had ik inderdaad ook, ik zat zelf meer op Battlefield 4. Beetje een Dawnbreaker feel.

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Geronimous
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 09:58

Geronimous

Moderator Spielerij

99942

Topicstarter
Die van levelcap:

(1-2-2022) in memoriam: Mike aka poor Leno


Acties:
 • +1Henk 'm!
Kijk, dit hadden we een aantal weken geleden nodig. Geen stomme tweet van het Twitter account van Battlefield, maar gewoon teasers zoals die van gisteren en vandaag!

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • 0Henk 'm!
De game hoeft niet per se Battlefield te gaan heten. Net voor de onthulling van Battlefield 1 werd er ook gesproken over de world premiere van Battlefield. Foto via Instagram account van Battlefield.

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • 0Henk 'm!
Oxigeon schreef op zondag 6 juni 2021 @ 07:43:
[...]


Ik ga er eigenlijk wel vanuit dat ze hem een cijfer gaan geven. De echte BF spelers weten wel dat bf1 uitgekomen is voor bf5. Maar de leken zien dalijk door de bomen het bos niet meer indien de nieuwe gewoon Battlefield gaat heten. Ik ga er eigenlijk vanuit dat deze gewoon Battlefield 6 gaat heten. Of weet ik veel Battlefield Modern Combat.
Ik denk dat het een cijfer gaat worden, geen tekst. Battlefield 6 of misschien wel Battlefield 2042. Dat laatste wordt sinds gisteren veel meer geroepen.
GT-R schreef op zondag 6 juni 2021 @ 09:00:
[...]


Kutdingen joh, Battlefield 1 & 5 zijn heerlijk omdat er juist geen moderne shit in zit.
Afwisseling was ook eens lekker, maar ik verlang zelf wel weer naar heli's in een game :P

Heerlijk dat je met een heli snel even ergens kan komen, zolang de piloot niet bang is. Ik had gisteren toevallig een potje in BF4 waar ik als gunner in zat. We vlogen tussen 2 gebouwen door en toen was de piloot opeens foetsie. Je wil de heli redden, maar dat lukte bijna niet meer.

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • +1Henk 'm!
poor Leno schreef op zondag 6 juni 2021 @ 19:09:
Ze hebben al aangegeven “geen lasers en wall running” enzo :)
DICE heeft dat nooit gezegd dacht ik, alleen Tom Henderson. Hij kan ook wel eens iets fout hebben ;)

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • 0Henk 'm!
Wanneer je Battlefield 4 of Battlefield 5 opstart (3 en 1 zijn niet geïnstalleerd dus heb ik niet kunnen checken), krijg je ook een teaser te zien.

Zoals dit: https://www.reddit.com/r/...ld_v_start_up_or_im_just/

Ze lijken ook druk bezig op social media. Afbeeldingen lijken steeds te veranderen per xx minuten.

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • +1Henk 'm!
 • Pinned

 • Geronimous
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 09:58

Geronimous

Moderator Spielerij

99942

Topicstarter


psst nog niet happen, je kunt alvast wachten tot 9 juni :P

[Voor 28% gewijzigd door Geronimous op 07-06-2021 20:11]

(1-2-2022) in memoriam: Mike aka poor Leno


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 09:58

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
Na de aankomende onthullings trailer word Donderdagochtend het Topic omgezet naar het
Officiële Battlefield Topic zoals het eerst ook bedoeld was :)


"Work in progress"


" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • 0Henk 'm!
Op de store pages van Battlefield 4, 1 en 5 zijn de teasers ook te vinden. Daarnaast begint de beschrijving overal met w̷̸a̶˟߭s̴h̴p̶ӝƊp̷Ѧn̶Ź߈g̷

Ik zat te denken... Is het niet iets in de richting van een EMP?

[Voor 17% gewijzigd door RobinNL op 07-06-2021 20:24]

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 09:58

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
poor Leno schreef op maandag 7 juni 2021 @ 20:38:
[...]


Krijgen we eigenlijk weer twee aparte topics voor Consoles en PC?
Als jullie dit willen, vind ik het prima!
Zelf ben ik liever voor 1 topic :)

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 09:58

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
poor Leno schreef op maandag 7 juni 2021 @ 20:45:
[...]


Mja voor beiden valt wat te zeggen..

Het kan handig zijn qua tips en trucs en awesome Only in BF momenten, maar bij de PCs gaat t vaak over fps, graphics instellingen, beste PC etc. En PC ergert zich weer aan console dingen ;)

Maar je zou kunnen beginnen met een gezamelijk topic en evt later splitsen, mocht het niet gaan?
Ik vind het een goed plan, de rest ook?
Want het start topic layout is gewoon kopieren en kan later altijd nog worden aangepast naar een PC Topic.

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +4Henk 'm!

 • Geronimous
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 09:58

Geronimous

Moderator Spielerij

99942

Topicstarter
Zoals gebruikelijk zullen we splitsen rond de release.

(1-2-2022) in memoriam: Mike aka poor Leno


Acties:
 • +3Henk 'm!
"Welcome to A World Transformed"

"U.S.A. and Russia stand at the brink of war. Proxy wars have waged for decades, generating experienced but displaced combat veterans. These Specialists use their skills to shape the future — a future worth fighting for."

"Battlefield 2042 introduces 7 vast maps for up to 128 players. From Seoul’s cities to Egypt’s deserts, every map offers a unique experience based on the natural environment."

"Customize weapons, gadgets and vehicles in-battle to tip the scales in your favor. Summon a robotic dog built for battle, employ a grappling hook or don your very own wingsuit."

"Choose your role on the battlefield and form hand-tailored squads through the new Specialist system. Based on Battlefield’s four Classes, Specialists have one unique Specialty and Trait – but the rest of the loadout is fully customizable."

Three editions: Standard, Gold, Ultimate


"Members can deploy early with Access to the Open Beta, Full Ultimate Edition Game Access on October 15, Monthly Rewards and more"

Release date: October 15

Perks:

"Open Beta early access, Baku ACB-90 melee takedown knife, “Mr. Chompy” Epic Weapon Charm, \"Landfall\" Player Card Background, \"Old Guard\" Tag"

"4 New Specialists (1 per Season of the Year 1 Pass), 4 Battle Passes (1 per Season of the Year 1 Pass), 3 Epic Skin Bundles (”Blistered Earth”, ”Tempest”, and ”Cold Blood”)"

"\"Shadow Stalker\" Legendary Outfit, \"Obsidian\" Legendary Weapon Skin, \"Onyx\" Legendary Vehicle Skin"

"Official Digital Artbook and Exclusive Digital Soundtrack"

Bron: https://www.reddit.com/r/...lot_of_leaks_from_origin/

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x

Het gerucht was dat deze later zou komen. Ik zou even tot vanmiddag wachten als ik jou was :)

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x

Tijmenn schreef op woensdag 9 juni 2021 @ 14:42:
[...]


Omdat dat al jaren niet meer rendabel is. Daarnaast: je hoeft alles wat je opnoemt niet te kopen.
Klopt, koop gewoon de standard edition als je de game leuk vindt. Verder ben je niks verplicht :)

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x

shoombak schreef op woensdag 9 juni 2021 @ 15:22:
7 maps, waarvan misschien 1 of 2 goed.
Met de vorige Battlefield games kregen we gemiddeld zo'n 8-9 mappen met release. Of de mappen goed zijn weten we pas later, als we het zelf kunnen spelen ;)

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 09:58

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
DoubleDutch schreef op woensdag 9 juni 2021 @ 15:55:
Dacht dat de stream om 16.00 uur was?
Nu zie ik de timer nog 1 uur aan geven. 🤔
Hier ook, vet vaag...

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 09:58

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
spartacusNLD schreef op woensdag 9 juni 2021 @ 16:03:
[...]


Ja.. countdown is wel stom hoor :/
Nou echt he, zeg dan niet dat de reveal of livestream om 16:00 is en start vervolgens een countdown...

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 09:58

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
spartacusNLD schreef op woensdag 9 juni 2021 @ 16:05:
[...]


Om de zoveel tijd komen er achter de countdown wat teasers voorbij.. maarjah
Oeh ben benieuwd, heb naast de countdown nog niks gezien op het scherm :p

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 09:58

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
Is het uur van de countdown al bijna om? Dan start ik die stream weer op haha

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • Geronimous
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 09:58

Geronimous

Moderator Spielerij

99942

Topicstarter
hmmmmmmmmmpffff schreef op woensdag 9 juni 2021 @ 16:24:
Haha, ik moet denken aan de BF1 trailer. Waar iedereen ook helemaal hyped was.

Vervolgens was het echt een enorm matige game waar ik nou niemand meer over hoor.
Battlefield 1 was alles behalve een matige Battlefield. Dat de setting wat minder mensen aansprak kan DICE niks aan doen. Qua gameplay, het 'analoge' was erg goed uitgewerkt. Ik vind het grafisch ook nog altijd de meerdere van BF:V.

(1-2-2022) in memoriam: Mike aka poor Leno


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 09:58

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
Ben benieuwd naar de gameplay en meer informatie!
Ziet er veelbelovend uit! :)

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”

Holy.... Dat was een toffe reveal trailer zeg!

Het komt zeker over als een vervolg op BF4. Tog tags, Only in Battlefield momenten die we toen hadden. Ik wil meer zien!!

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Geronimous
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 09:58

Geronimous

Moderator Spielerij

99942

Topicstarter
Beetje op safe -veel BF4 elementen - maar wel vet!

(1-2-2022) in memoriam: Mike aka poor Leno


 • Geronimous
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 09:58

Geronimous

Moderator Spielerij

99942

Topicstarter
Rivanov schreef op woensdag 9 juni 2021 @ 17:10:
[...]

LOLLL. Iedereen roept; bring back BF4!!

En dan lijkt het op BF4..

“Meh, wel veel BF4 elementen, wel beetje safe”

WTF? :+
Heb je MIJ dit ooit horen roepen?

(1-2-2022) in memoriam: Mike aka poor Leno

Die laatste valt idd het meeste op... Hmmm...

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x

TheRicolaa10 schreef op woensdag 9 juni 2021 @ 18:37:
[...]


Single player is dan wel weer apart, want die is er niet. Kwam dit plaatje in de comments op Reddit tegen.
Is dit bevestigd? Dit was toch nog een gerucht?

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x

TheRicolaa10 schreef op woensdag 9 juni 2021 @ 18:38:
[...]


Single player wel. Die andere niet.
Ik zie het nu pas in de video van Jack. Ik was nog niet zo ver 8)7

Edit: 'Singleplayer' in de vorm van met en tegen AI spelen?

[Voor 12% gewijzigd door RobinNL op 09-06-2021 18:43]

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • +1Henk 'm!
DoubleDutch schreef op woensdag 9 juni 2021 @ 19:00:
[...]


Helemaal geen singleplayer aanwezig, je kunt de Multiplayer spelen tegen AI/Bots en nog steeds levelen. Zou beter zijn voor de nieuwe spelers om de game te leren spelen/kennen.
Dat bedoelde ik ook met 'singleplayer' ;) Je speelt alleen op mp maps met en tegen bots.

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 09:58

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
Oh wacht is er geen Single Player?
Serieus?

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”

Ik zit nu even verschillende video's te kijken op YouTube. Hoe zit het met nieuwe maps in de toekomst, iemand die dit misschien weet? De een heeft het over dat ze in de Battle Pass zitten, dus achter een betaling. De ander zegt dat de meeste maps gratis worden.

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x

Oxigeon schreef op woensdag 9 juni 2021 @ 19:32:
[...]


Pardon. Ik heb nog geen trailer gezien. Zodra de Kids hier in bed liggen is dat het eerste wat ik ga doen. Ik tijdens de battlefield stream meer gezegd dan alleen die trailer? Anders moet ik maar even die complete stream terug kijken
Nee, Battlefield heeft enkel de trailer getoond. Voor iets meer informatie kan je de Battlefield 2042 website bezoeken en video's kijken van JackFrags, Lossy etc.

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 09:58

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
Nu ik las dat er geen Single Player in zit , ga ik twijfelen om hem te halen.
Ik hoop dat ze dan wel gekozen hebben voor split-screen multiplayer zodat ik hem samen met mijn vriendin kan spelen, anders denk ik dat ik wacht met hem halen :)

EDIT:

Het hoofdtopic is geupdated, liep voor op me eigen schema :D :+ ( de titel van het topic word nog aangepast, heb het aangevraagd )

[Voor 22% gewijzigd door G_Dragon op 09-06-2021 21:44]

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”

DoubleDutch schreef op woensdag 9 juni 2021 @ 23:55:
[...]


Dit is dus niet eens mijn idee maar iets wat werkelijk in game zit, wat ind voor de nieuwkomers erg handig is. 👍
Aan de ene kant leer je de map op die manier wel wat beter kennen. Spelers zullen zich anders gedragen dan de AI. De AI loopt misschien alleen buiten op straat, spelers zitten misschien wel ergens verstopt om jou te killen. Kijk bijvoorbeeld naar Shanghai of Dawnbreaker in BF4.

Met AI leer je enkel de map een beetje kennen, maar speelt het niet zoals het met echte spelers zou gaan.

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 09:58

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
Maichel schreef op donderdag 10 juni 2021 @ 10:02:
Ultimate Edition - €119,99

Battlefield™ 2042
Pre-order Pack
Eerder toegang tot de release
Year 1 Pass
Cross-Gen Bundle
Midnight Ultimate Bundle
Officieel digitaal illustratieboek
Exclusieve digitale soundtrack

Gold Edition - €99,99

Battlefield™ 2042
Pre-order Pack
Eerder toegang tot de release
Year 1 Pass
Cross-Gen Bundle

Standard Edition - €79,99

Battlefield™ 2042
Pre-order Pack

Prijzen zijn PS5 prijzen, maar handig om de verschillen even te zien. Tevens bookmarkpost :P
Heb het toegevoegd, geen probleem dat het de PS5 prijzen zijn.
Je post het in het Console topic dus past hier perfect!

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 09:58

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
Het ergste vind ik dat ze geen gebruik maken van Smart delivery op deze manier, want als ik de Xbox One versie haal word de game niet automatisch geupdated naar de Series X versie wanneer ik hem daarop ga spelen. Dit was de perfecte manier, maar pakt niet zo uit in de praktijk bij sommige games.

Ik zie zelfs 2 verschillende versies naast de andere uitvoeringen:


Pas bij de Gold editie heb je hem voor beide consoles |:(

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”

d_star schreef op donderdag 10 juni 2021 @ 11:58:
[...]


[...]


Zoals ik het begrijp:

*) Er is een season pass en een battle pass.
De season pass is gratis voor iedereen en bevat nieuwe content, zoals specialists, maps, wapens etc, en dan verdeeld over een seizoen. Eigenlijk alles wat gameplay kan beinvloeden.
Dan is er de optionele battle pass. Deze bevat cosmetische items zoals wapen skins, specialist skins, weapon charms et cetera, maar die beïnvloeden de gameplay niet. Hier moet je voor betalen, maar zoals gezegd, hij is natuurlijk optioneel.
Ik zou het zelf niet zo noemen. Binnen een Season heb je een gratis tier waar je bepaalde content mee kan scoren als je speelt. Wil je meer, dan koop je de Battle Pass die je toegang geeft tot de betaalde tier met Specialists (skins) en andere cosmetics van dat Season.

Als je twee verschillende passes gaat noemen, dan raken sommige mensen in de war ;) Heb het al te vaak moeten uitleggen bij andere games. Als je de Battle Pass niet koopt, heb je eigenlijk gewoon geen pass. Je speelt enkel in de gratis tier.

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 09:58

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
Ik vind de setting een goede keus van EA, maar daar tegen gooien ze alle ruiten weer in door het weglaten van een Single Player ervaring. Denk niet dat ik hem bij release ga halen, eerst maar even kijken hoe dit zich ontwikkeld.

Stiekem heb ik hoop dat ze voor de eerste keer in de geschiedenis Split-screen gaan toevoegen aan de multiplayer, dan zal ik hem nog wel halen om samen met mijn vriendin te spelen.

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 09:58

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
RoyK schreef op vrijdag 11 juni 2021 @ 10:14:
[...]


Ik heb de SP van BF3, BF4, BF5 en BF1 niet gespeeld. Deze games koop ik voor de MP ervaring. In mijn kringen ken ik ook weinig gamers die het spel voor de SP ervaring aanschaffen. En misschien heeft EA ook wel data in hoeverre de SP wordt gespeeld. Wellicht komt daar ook de overweging vandaan om er geen tijd en geld in te steken.
Daar zou u een heel goed punt kunnen hebben, want als merendeels het koopt voor de Multiplayer.
Ik heb zelf van alle games de campaign gespeeld, van BF3 en BF4 wel 5 keer.

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 09:58

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
Martinspire schreef op vrijdag 11 juni 2021 @ 11:13:
[...]

Splitscreen kun je op je buik schrijven. Dat gaat echt niet gebeuren. Dat vereist echt teveel resources om 2 aparte beelden te maken van de wereld en alle chaos daarin. En eerlijk gezegd is dat soort stuff echt niet populair genoeg tegenwoordig
Jammer, dan moeten we hopen dat de nieuwe Cod een beetje leuk word en split-screen daar wel werkt. Want bij Modern Warfare werkt het half en bij Cold War werkte het in het gratis weekend helemaal niet, een groot drama om samen nog iets online te spelen tegenwoordig :p

Had daarom mijn hoop gevestigd op Battlefield :)

[Voor 3% gewijzigd door G_Dragon op 11-06-2021 11:23]

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 09:58

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
Chelseamarre123 schreef op vrijdag 11 juni 2021 @ 12:09:
[...]

Tijd om een 2de console te kopen voor de vriendin ;)
Nee want dan kunnen we alsnog niet naast elkaar op dezelfde tv spelen, een extra console en tv is te duur voor af en toe even samen knallen.

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!
DoubleDutch schreef op zondag 13 juni 2021 @ 10:53:
We gaan het vanavond allemaal zien, 19.00 uur was het toch?

@poor Leno was er ook niet iets gezegd dat DICE LA misschien ook bezig was met een BF3 remake?
Ja, ergens in de show die om 19:00u begint :)

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • Geronimous
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 09:58

Geronimous

Moderator Spielerij

99942

Topicstarter
poor Leno schreef op zondag 13 juni 2021 @ 10:56:
[...]

Maar het zóu natuurlijk kunnen dat BF3 een soort DLC onderdeel wordt van BF2042? Dus een aantal maps, voertuigen, skins en wapens, ingebakken in de BF2042 game..
Dan wordt het een beetje net zoals de "Back to Karkand" gratis DLC voor BF3, met de meest favoriete maps uit BF2 :P

Yes please!

(1-2-2022) in memoriam: Mike aka poor Leno


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Geronimous
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 09:58

Geronimous

Moderator Spielerij

99942

Topicstarter
Ik verwacht dat de 4k trailer ook wel direct online komt met de presentatie :)

(1-2-2022) in memoriam: Mike aka poor Leno


Acties:
 • +1Henk 'm!
 • Pinned

 • Geronimous
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 09:58

Geronimous

Moderator Spielerij

99942

Topicstarter

(1-2-2022) in memoriam: Mike aka poor Leno


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Geronimous
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 09:58

Geronimous

Moderator Spielerij

99942

Topicstarter
Had, zoals Jackfrags ook al aangaf, wel eigenlijk wat meer verwacht. Een stukje echte gameplay ipv een gameplay trailer. Maar goed, erg dik!

Veel zin in de beelden, trailers en clips ze in de komende maanden gaan komen. Lekker hypen :)

eind dit jaar weer eens volle parties en squads! woohoo!

(1-2-2022) in memoriam: Mike aka poor Leno


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • Geronimous
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 09:58

Geronimous

Moderator Spielerij

99942

Topicstarter


Lijkt erop dat er geen cooldowns zitten op de unieke abilities of gadgets, zoals grapling hook en de wingsuit

de klassieke ammo en health kistjes lijken ook te ontbreken, ben benieuwd...

lijkt ook alsof de instap- en uitstap-animaties weer zijn weggehaald bij voertuigen, komt de gameplay ten goede (en maakt rendezooks en jeepstuff mogelijk :P)

[Voor 57% gewijzigd door Geronimous op 13-06-2021 20:56]

(1-2-2022) in memoriam: Mike aka poor Leno


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Geronimous
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 09:58

Geronimous

Moderator Spielerij

99942

Topicstarter


Nog een fijne youtuber, volgens mij hier nog grotendeels onbekend? AKA-ART.

(1-2-2022) in memoriam: Mike aka poor Leno


Acties:
 • +9Henk 'm!

 • Geronimous
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 09:58

Geronimous

Moderator Spielerij

99942

Topicstarter
... Battlefield bekritiseren op de aanwezigheid van voertuigen.... :S Wat heeft jullie ooit naar deze games getrokken dan? Dit is juist het vette en het unieke aan Battlefield? All out warfare op grote maps met een flinke range aan voer-, vlieg- en vaartuigen, afgewisseld met infanterie? Als je die voertuigen maar irritant vind zijn er toch zat andere shooters? -O-

(1-2-2022) in memoriam: Mike aka poor Leno

kazuka schreef op maandag 14 juni 2021 @ 14:57:
Wilde net zeggen. een Battlefield zonder tanks, heli's en jets is geen Battlefield meer. Dat ze het slagveld kunnen domineren is een feit maar dat komt ook vaak omdat een gedeelte van een team ergens in de bosjes ligt te snipen de gehele ronde. En ja, er zullen weer gasten zijn die niets anders doen dan in een heli of tank zitten puur om maar een hoge K/D ratio neer te zetten maar die laten de objectives, het cappen van vlaggen, ook vaak links liggen. En daar draait het uiteindelijk juist om.

Daarom hoop ik juist dat met 128 spelers er ook meer spelers geneigd zijn zich ook actief bezig te houden met het counteren van de voertuigen. Er zal neem ik aan weer genoeg auto lock-on spul tussenzitten wat oor infanterie gebruikt kan worden. Hoef je nog niet eens te mikken :P
Had ik laatst inderdaad op Hainan Resort. De eerste vlaggen heb ik veroverd met m'n Little Bird, daarna zaten snipers van de enemy op het dak van het hotel te snipen. Uiteindelijk zo'n 30-35 kills mee kunnen scoren. Zijn toch weer 35 tickets eraf voor de enemy.

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x

Pagina: 1 2 3

Let op:
Er is een apart topic voor de PC: [PC] Battlefield 2042

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee