• G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 20:39

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
Mede-auteurs:
 • Geronimous
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 12:11

Geronimous

 • RobinNL
 • Registratie: December 2009
 • Laatst online: 18:05

RobinNL


Battlefield 2042 Console Topic


Ontwikkelaar: DICE Stockholm, DICE LA, Criterion games en EA Gothenborg
Uitgever: Electronic Arts
Platforms: PlayStation 4 & 5, Xbox One & Series X|S, Windows.
Release-datum: 19-11-2021

Welkom in het Battlefield 2042 Console topic, hier kan je over de console versie van de game praten.
Praten over de PC versie doe je in het PC Topic.


Battlefield™ 2042 is een first-person shooter waarin je terugkeert naar grootschalige oorlogsvoering. In een wereld uit de nabije toekomst die is getransformeerd door wanorde passen jij en je squad zich aan met een geavanceerd arsenaal om te winnen op dynamische en veranderende strijdvelden.

Een nieuw begin

Nadat de laatste twee games zich in het verleden hebben afgespeeld, springt het nieuwste deel maar liefst 21 jaar vooruit in de tijd. Battlefield 2042 is niet alleen de titel, maar staat ook voor het jaartal waarin de game zich afspeelt. Uiteraard ziet de toekomst er allesbehalve rooskleurig uit. Er is een tekort aan eten, energie en schoon water. Talloze landen zijn ingestort waardoor er een enorme vluchtelingencrisis is ontstaan. Deze thuisloze mensen staan officieel bekend als Non-Patriated, maar worden in de volksmond No-Pats genoemd. Het gaat hier om families, boeren, engineers en zelfs soldaten. Alsof dat allemaal nog niet erg genoeg is, besluiten de Verenigde Staten en Rusland om de rest van de wereld in een nieuw conflict te storten.

Aangezien de No-Pats geen land meer hebben om voor te vechten, strijden ze aan beide kanten van het gevecht mee. Niet voor een vlag, maar voor een toekomst. Hoe dat precies uitpakt is nog onduidelijk, aangezien Battlefield 2042 geen singleplayer campagne bevat. Het is wel mogelijk om alleen tegen bots te spelen, maar er is geen narratieve ervaring. Battlefield 2042 is een multiplayer game pur sang dat op drie pilaren is gebouwd. Namelijk ‘All-Out Warfare’, waarover later meer en Hazard Zone. Die laatste is volledig nieuw, kleinschalig en richt zich op squads.

Groot, groter, grootst

In Battlefield draait het natuurlijk allemaal om de maps waarop je speelt. Die moeten groot zijn en voldoende ruimte bieden voor de sandbox gameplay waar de serie zo bekend om staat. Dankzij de nieuwste versie van de Frostbite engine kunnen de ontwikkelaars nu grotere maps maken. Sterker nog, de schaal is ongekend en daarom kun je eind dit jaar aan de slag op de grootste maps ooit in een Battlefield-game. Onder de toepasselijke titel ‘All-Out Warfare’ vind je de populaire Conquest en Breakthrough modi terug. Daarin nemen in totaal 128 spelers het tegen elkaar op. Voor de PlayStation 4 en Xbox One is dat aantal teruggeschroefd naar 64 spelers en ook al speel je op dezelfde maps, het speelveld is wel kleiner gemaakt.

Battlefield Portal
Het is een aanpasbare creatieve modus waarin spelers hun eigen unieke gevechten en multiplayerscenario's kunnen creëren en delen, waarin wapens, kaarten en voertuigen uit de hele serie worden gecombineerd.

Portal gaat echter verder dan de aangepaste multiplayermodusinstellingen die typisch zijn voor een online shooter. Spelers kunnen namelijk niet alleen elementen uit Battlefield 2042 mixen en matchen, maar ook uit eerdere titels in de serie, zoals Battlefield 1942, Battlefield: Bad Company 2, en Battlefield 3.

Spelers kunnen ook wapens, gadgets en voertuigen uit de verschillende historische tijdperken gebruiken, naast klassieke facties uit de vorige games. Portal zal de verschillende multiplayer-klassen uit die eerdere titels bevatten, wat betekent dat je net als in 2011 in de Recon-rol van Battlefield 3 kunt spelen. En natuurlijk kun je ook aan de slag met de nieuwe toevoegingen aan de franchise van Battlefield 2042.

Spelers kunnen bijvoorbeeld gevechten creëren tussen teams van soldaten uit Battlefield 1942 en het futuristische leger van Battlefield 2042, of een voertuigwedstrijd tussen klassieke WO2-vliegtuigen en moderne gevechtshelikopters.

Naast de nieuwe kaarten van Battlefield 2042, biedt Portals ook zes klassieke kaarten: Battlefield 1942's Battle Of The Bulge en El Alamein maps, Battlefield: Bad Company 2's Arica Harbor en Valparaiso maps, en Battlefield 3's Caspian Border en Noshahr Canals maps.

Dice zegt dat het ook alle nieuwe content die het toevoegt aan de hoofdmap van Battlefield 2042 zal toevoegen aan Portal, dus er zal genoeg nieuw speelgoed zijn om mee te spelen in de custom mode als er in de loop van de tijd extra wapens, voertuigen en klassen worden toegevoegd.

Hazard Zone
De achtergrond van Hazard Modus is een strijd tussen de Verenigde Staten en Rusland in 2040. Er is sprake van een wereldwijd blackout-evenement waarbij het aantal satellieten met 70 procent wordt verminderd. Tijdelijke satellieten in een lage baan om de aarde zijn de nieuwe methode geworden om inlichtingen te vergaren.

De satellieten verzamelen luchtfoto's en data op basis van heatmaps en andere gegevens. Deze tijdelijke satellieten worden neergehaald in gebieden gecontroleerd door de VS en Rusland, zodat de bezettende troepen inlichtingen kunnen bemachtigen in de vorm van de speciale data drives aan boord van de neerstortende satellieten.

De modus wordt gevormd door squads van vier leden waarbij van elk type soldaat of Specialist slechts één in een squad kan zitten. Deze groepjes moeten niet alleen strijden met andere squads om zoveel mogelijk harde schijven te bemachtigen, er moet ook gevochten worden met 'dodelijke Occupying Forces'. Dat zijn tegenstanders los van de vijandige squads die proberen de data drives te beschermen.

De modus Hazard Zone is speelbaar op alle zeven beschikbare maps voor All-Out Warfare. Aan het begin van een ronde krijg je een briefing over het speelveld, de locaties en de plek waar je op de map komt. Het verzamelen van de meeste data drives leidt niet automatisch tot succes. Er zijn slechts twee tijdelijke extractiemomenten, waarbij squads per vliegtuig het strijdveld kunnen verlaten. Het doel is om succesvol het strijdtoneel te verlaten met zoveel mogelijk harde schijven.

Spelers die geveld worden tijdens een ronde kunnen niet zomaar terugkeren op het slagveld. Zij komen terecht in een spectator screen en kunnen alleen worden teruggehaald als een teamgenoot een zogeheten Reinforcement Uplink gebruikt.

Dat gaat met zogeheten Dark Market Credits. Die zijn te verkrijgen door succesvol de map te verlaten met harde schijven; elke harde schijf vertaalt zich in een bepaald bedrag aan credits. Deze munteenheid is specifiek voor Hazard Zone en kan niet alleen voor een Reinforcement Uplink ingezet worden. Het geld kan voorafgaand aan een ronde ook worden ingezet voor de aanschaf van speciale wapens, upgrades of gadgets die uitsluitend in Hazard Zone inzetbaar zijn.

Bron: nieuws: DICE publiceert trailer van Battlefield 2042-modus Hazard Zone voor s...

EA Play Pro

Haal meer uit je favoriete games met een EA Play lidmaatschap. Met een EA Play lidmaatschap krijg je 10% korting op pre-orders en andere EA games en je krijgt ook toegang tot een bibliotheek met EA games. Met EA Play (basic) kan je vanaf 12 november tot de launch van Battlefield 2042 10 uur lang aan de slag met de Standard Edition. Met EA Play Pro krijg je vanaf 12 november volledige toegang tot de Battlefield 2042 Ultimate Edition.

Je kan lid worden van EA Play in de PlayStation Store en is inbegrepen met de Xbox Game Pass Ultimate.

MapsGeen klassen, maar specialisten

Dat vechten doe je niet meer als een bepaalde klasse, maar als een specialist. Deze nieuwe speelbare No-Pat soldaten zijn gebaseerd op de vier traditionele klassen in Battlefield, maar bieden je meer vrijheid. Zo heeft iedere specialist zijn eigen ‘specialiteit’ en karaktereigenschap. Zo vervangt Wikus “Casper” van Daele de Recon klasse. Hij heeft als specialiteit een OV-P Recon Drone en als karaktereigenschap een Movement Sensor, zodat je als sluipschutter minder makkelijk in je rug kan worden aangevallen. Dat betekent echter niet dat je verplicht bent om als sluipschutter te spelen, want je kunt nu zelf je loadout samenstellen. Het hele idee van de nieuwe specialisten is dat jij zelf bepaalt hoe en vooral met wat, je het gevecht aangaat.

Daarbij komt ook het nieuwe Plus System goed van pas. Hiermee kun je in real-time je wapens aanpassen. Dat stelt je in staat om beter op situaties te reageren. Zo is het mogelijk om het vizier of de loop van je wapen te veranderen. Dat geldt ook voor het type munitie dat je gebruikt of eventuele opzetstukken, zoals een granaatwerper, waarover je beschikt. Van de tien beschikbare specialisten zijn er vier onthuld. Die beschikken onder meer over een grappling hook en een sentry gun. Wat de rest biedt is nog even afwachten, maar wingsuits en kleine robots met wapens zitten sowieso in de game. Als kers op de taart beschik je nu over een tablet om voertuigen te bestellen en die zijn ook beter ingericht, zodat iedere plek meerwaarde biedt.

Webster MacKay
Geboorteplaats: Canada
Class: Assault
Specialiteit: Grappling Hook
Trait: Nimble

Maria Falck
Geboorteplaats: Duitsland
Class: Support
Specialiteit: S21 Syrette Pistol
Trait: Combat Surgeon

Pyotr “Boris” Guskovsky
Geboorteplaats: Rusland
Class: Engineer
Specialiteit: SG-36 Sentry Gun
Trait: Sentry Operator

Wikus “Casper” Van Daele
Geboorteplaats: Zuid-Afrika
Class: Recon
Specialiteit: OV-P Recon Drone
Trait: Movement Sensor

Kimble “Irish” Graves
Geboorteplaats: Verenigde Staten
Class: Engineer
Specialiteit: Fortification System
Trait: Veteran

Navin Rao
Geboorteplaats: India
Class: Recon
Specialiteit: Cyber Warfare Suite
Trait: Trojan Network

Santiago “Dozer” Espinoza
Geboorteplaats: Mexico
Class: Assault
Specialiteit: SOB-8 Ballistic Shield
Trait: Blast Resistant

Ji-Soo Paik
Geboorteplaats: Zuid-Korea
Class: Recon
Specialiteit: EMG-X Scanner
Trait: Threat Perception

Constantin “Angel” Anghel
Geboorteplaats: Roemenië
Class: Support
Specialiteit: Loadout Crate
Trait: Trauma Specialist

Emma “Sundance” Rosier
Geboorteplaats: Frankrijk
Class: Assault
Specialiteit: Smart Explosives
Trait: Wingsuit


De verschillende edties


De edities zijn te koop voor €69,99 (Standard), €79,99 (Standard, inclusief cross-gen), €99,99 (Gold) en €119,99 (Ultimate).

BATTLEFIELD 2042 FAQ

Wanneer wordt Battlefield 2042 gelanceerd en op welke platforms?
Battlefield 2042 is beschikbaar op 19 november en wordt gelanceerd op Xbox One-, Xbox Series X|S-, PlayStation 4- en PlayStation 5-consoles, samen met pc op Steam, Origin en de Epic Games Store.

Hoeveel spelers ondersteunt Battlefield 2042?
Voor het eerst in de geschiedenis van Battlefield kunnen 128 spelers tegelijkertijd deelnemen aan de totale oorlog. Dit kolossale aantal spelers staat gelijk aan geheel nieuwe gameplay-mogelijkheden en epische Battlefield-momenten.

Hoe kunnen de maps veranderen tijdens matches?
Je ervaart steeds veranderende gevechtsomstandigheden en gameplay-uitdagingen op de Battlefield 2042 maps. Pas je snel aan aan dynamische gebeurtenissen en stormen aan, zoals zandstormen in de woestijnen van Qatar, een raketlancering vanuit het ruimtecentrum van Frans-Guyana en tornado's die de betonnen jungle van Zuid-Korea bedreigen.

Welke spelmodi kan ik spelen in Battlefield 2042?
Wanneer Battlefield 2042 wordt gelanceerd, kun je vernieuwde versies van de Conquest- en Breakthrough-ervaringen van eerdere Battlefield-games aangaan. De geheel nieuwe Hazard Zone is een spannende nieuwe toevoeging aan de franchise en we kunnen niet wachten om je meer te vertellen over een gloednieuwe ervaring waarin je onverwachte veldslagen kunt ontdekken en het wijde universum van Battlefield kunt betreden.

Wat zijn Specialists?
Met het nieuwe Specialist-systeem kun je je rol op het slagveld kiezen en op maat gemaakte squads vormen. Specialists zijn gebaseerd op de vier klassen van Battlefield en hebben één unieke specialiteit en eigenschap, maar de rest van de uitrusting is volledig aanpasbaar. Door je Specialist te kiezen en uit te rusten, kun je synergieën binnen je squad opbouwen en jezelf in staat stellen om elke gevechtssituatie aan te gaan. Er zullen in eerste instantie tien specialisten beschikbaar zijn in Battlefield 2042.

Wanneer kan ik Battlefield Portal spelen?
Battlefield Portal is een van de drie ervaringen in Battlefield 2042 en is beschikbaar vanaf 19 november 2021.

Zullen er community-servers zijn?
In Battlefield Portal kunnen spelers servers hosten waar aangepaste games kunnen worden gedraaid of vooraf ingestelde modi kunnen gebruiken, zoals Conquest, Team Deathmatch, Rush en andere fan-favorieten die beschikbaar zijn bij de launch. Deze servers worden gemaakt wanneer je een match maakt en worden afgesloten zodra de server leeg is.

Wat is de Builder en wat kan ik ermee maken?
Terwijl je met de instellingen veel specifieke voorwaarden kunt wijzigen met een druk op de knop, kun je met de Logic Editor regels, overwinningsvoorwaarden en gevolgen van specifieke in-game-evenementen definiëren (zoals het instellen van een beloning of straf voor een speler die een kill maakt), en nog meer om aangepaste spelmodi te maken die niet alleen met de instellingen kunnen worden gemaakt. Hoewel de maps opnieuw worden ontworpen voor de Battlefield Portal-ervaring, is het belangrijk op te merken dat deze niet kunnen worden bewerkt.

Kan ik mijn gemaakte content buiten Battlefield Portal gebruiken en spelen?
Met Battlefield Portal kunnen spelers servers volgen en delen. Enkele van de meest creatieve en populaire door spelers gecreëerde ervaringen zullen te zien zijn in officieel samengestelde playlists in de serverbrowser, zodat je gemakkelijk leuke en inventieve nieuwe matches kunt vinden zodra je in Battlefield Portal laadt.

Hoe lang duurt een wedstrijd van Hazard Zone?
Stap in, pak de goederen, ga weg. Makkelijker gezegd dan gedaan. Een Hazard Zone match kan ongeveer 5 tot 20 minuten duren, afhankelijk van hoe je speelt, wanneer je ervoor kiest om de Data Drives veilig te stellen en of je succesvol bent.

Kunnen er meerdere van dezelfde Specialisten in hetzelfde team zitten?
Squads in Hazard Zone zijn samengesteld uit vier unieke specialisten, dus jij en je teamgenoten moeten specialisten en uitrustingen kiezen die elkaar aanvullen als je veilig wilt ontsnappen.

Heeft Hazard Zone pay-to-win-elementen?
In Hazard Zone gebruik je Dark Market Credits die je alleen kunt krijgen via gameplay, en niet via echte valuta. Je kunt ze gebruiken om tactische upgrades, wapens en gadgets te kopen om je een voorsprong op je vijanden te geven.

Wat zijn de live service plannen voor Battlefield 2042?
We kiezen voor een nieuwe benadering van live service voor een Battlefield-game waarbij spelers de services en evolutie krijgen die ze gewend zijn van moderne multiplayer-games, allemaal bedoeld om de community de komende jaren samen te laten spelen.

We zullen onze wereld ontwikkelen en de fictie uitbreiden via Seasons, die elk ongeveer drie maanden duren. Elk Season wordt geleverd met een nieuwe gratis en betaalde Battle Pass, met nieuwe content om te unlocken.

In ons eerste jaar van live service zullen we vier Seasons leveren, met vier Battle Passes, vier nieuwe Specialists en meer nieuwe content.

We hebben meer te vertellen over Season 1 van Battlefield 2042 vóór de lancering.

Trailers

Screenshots


[Voor 255% gewijzigd door G_Dragon op 22-10-2021 12:13]

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • douwe.nl
 • Registratie: September 2012
 • Laatst online: 01-08 09:23
Heel tof. Ik heb nog een PC uit het BF3 tijdperk staan, zegt genoeg over wat ik van de opvolgers vind denk ik. Toch ga ik deze volgen, wie weet een nieuwe PC aanschaffen :)

 • MetalPool
 • Registratie: Juli 2008
 • Laatst online: 13-08 15:01
Ben toch wel weer echt toe aan een nieuwe BF! Battlefield 1 speel ik nog geregeld.....echt een pareltje imo. Battlefield 5 daarentegen was ik eigenlijk wel snel op uitgekeken. Kom maar op met een 100 v 100 knaller in modern warfare!

Games don't make you violent. Lag does! Battlenet: MetalPool#2909


Acties:
 • +1Henk 'm!
 • Pinned
Van Twiiter geplukt :)

[Voor 3% gewijzigd door poor Leno op 04-02-2021 16:58]


 • Astratuner
 • Registratie: December 2004
 • Laatst online: 18:19
Als ze nou eens een deftige en werkende anti-cheat zouden hebben vanaf het begin...

 • CHKYBSTRD
 • Registratie: Augustus 2014
 • Laatst online: 13-08 09:52
Ooh boy ik ben zo klaar met BF5 (al een jaar bijna) en nu ook echt met Warzone... Ben echt toe aan een BF6 met idd een goed werkende anti-cheat.

AMD-6900XT | AMD 5800X | TRIDENT-Z-32GB | NZXT-Z73 | STRIX-Z490 | SAMSUNG-G7

Ik heb net de onderstaande video van een Insider bekeken en daar komen een aantal punten naar voren die in Battlefield 6 gaan zitten. Ik zie het zelf als geruchten, maar een aantal punten klinken veel belovend!
 • Er zou weer een Levolution-systeem komen, dit keer op steroïden.
 • Geen 1 of 2 types Levolution, Levolution zal over de hele map zijn.
 • Elk gebouw kan vernietigd worden (er zijn wel enkele uitzonderingen, bijv voor gebouwen waarin objectives zitten).
 • Gebouwen storten niet op 1 manier in (zoals de Shanghai Tower), zoals in eerdere Battlefield games. Het zal mogelijk niet te voorspellen zijn hoe gebouwen precies in gaan storten. Gebouwen zouden elke kant in kunnen storten.
 • Er zijn weer squads van 4 spelers. Er zijn ook platoons (units). Er kunnen meerdere squads in een unit.
 • Crossplay tussen PC en current gen consoles
 • Er komt een battle pass. Duur van 9-10 weken, 100 levels
 • Er komt een free to play element in de nieuwe Battlefield, mogelijk Battle Royale.
Lijstje is even snel gemaakt. Check de video hieronder voor meer details.


Via: https://gamer.nl/artikele...t-terug-in-battlefield-6/

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


 • Tk55
 • Registratie: April 2009
 • Niet online
g0tanks schreef op vrijdag 5 februari 2021 @ 09:34:
De laatste Battlefield-game die ik echt veel heb gespeeld is Bad Company 2. Ik ben benieuwd of deze release daar verandering in kan brengen.
Wat was het toch met BFBC2? Het heerlijke volle geluid van guns, explosies en callouts? De destruction die hele maps weg wist te vagen? De wapens (AT-4 :*) )? De geweldige rush maps? Geen vliegtuigen, enkel heli's? Weinig perks/attachments/etc?

 • Geronimous
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 12:11

Geronimous

Moderator Spielerij
Topicstarter
Tk55 schreef op dinsdag 9 februari 2021 @ 11:56:
[...]

Wat was het toch met BFBC2? Het heerlijke volle geluid van guns, explosies en callouts? De destruction die hele maps weg wist te vagen? De wapens (AT-4 :*) )? De geweldige rush maps? Geen vliegtuigen, enkel heli's? Weinig perks/attachments/etc?
Voornamelijk de maps die op Rush waren toegespitst en het beperkte aantal gadgets inderdaad...

Dat verschil is ook te zien tussen BF3 en BF4: in BF4 weer een boel explosive-spam gadgets erbij (Airburst, UCAV, etc), en een heleboel auto-lockon gadgets op tanks en voor engineers. Dat haalde tov BF3 er voor mij de skill toch wel heel erg uit in vehicle vs vehicle en vs infantry. Sure, in BF3 kon je in een voertuig machtig zijn, maar mijn inziens hoort dat ook bij voertuigen. Als squad/team een voertuig kapot maken of in leven houden door te repareren. leren richten met een tank, maar ook met een RPG. Of weten wanneer je als support met C4 erop af kan rennen. Of risico kan nemen met Jeepstuff.

Maar niet kunstmatig de balans eruithalen door voertuigen te nerfen zoals in BF:V of het voor nieuwe spelers makkelijk maken met auto-lockon, fire-and-forget rpg's zoals de MLAW, zoals in BF:4.

Voor mij mag het spel in de basis terug naar BF3. Alleen dan zonder de suppression, en met de grafische verniewingen.

poor Leno ✝︎


 • RubenDJ
 • Registratie: Februari 2000
 • Laatst online: 13-08 21:56
Ik zou ook graag een positief vooruitzicht naar BF6 hebben maar de nasmaak van BFV is bitter... Het management van EA/DICE heeft de afgelopen jaren aangetoond geen bal te geven om de community, de creatieve input van passionele developers te negeren, de support en beloofde live service van BFV zeer vroegtijdig te beëindigen alsmede het anti-cheat beleid de nek om te draaien en dat alles om meer geld te verdienen.

Om goede hoop te krijgen is er volgens mij een harde koerswijziging van het management nodig om het tij van de BF franchise te keren. Dus het met veel passie maken en onderhouden van een game/franchise in plaats van winstmaximalisatie. Volgens mij is daar helaas vooralsnog geen teken van toch? Iemand die daar iets meer van weet?

specs


 • DeeeJeee
 • Registratie: December 2018
 • Laatst online: 12-08 08:27
De mooiste en het fijnst spelende BF vond ik 2142.
Ik hoop dat ze weer zo iets neer zetten.

Rampage 4 extreme, i7-4960X, RTX2070


 • DutchManticore
 • Registratie: Augustus 2007
 • Laatst online: 12-08 17:54
Ik hoop dat dit weer een Battlefield in de trant van BF2/3 wordt.

Battlefield 1 wist me niet te bekoren na het spelen van de demo en BF V heb ik in zijn geheel aan me voorbij laten gaan met het enorme fiasco waarbij de geschiedenis herschreven moest worden omwille van een politieke agenda.

Heb wel weer eens zin in een goede Battlefield game!

 • Geronimous
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 12:11

Geronimous

Moderator Spielerij
Topicstarter
RubenDJ schreef op maandag 15 februari 2021 @ 17:37:
Ik zou ook graag een positief vooruitzicht naar BF6 hebben maar de nasmaak van BFV is bitter... Het management van EA/DICE heeft de afgelopen jaren aangetoond geen bal te geven om de community, de creatieve input van passionele developers te negeren, de support en beloofde live service van BFV zeer vroegtijdig te beëindigen alsmede het anti-cheat beleid de nek om te draaien en dat alles om meer geld te verdienen.

Om goede hoop te krijgen is er volgens mij een harde koerswijziging van het management nodig om het tij van de BF franchise te keren. Dus het met veel passie maken en onderhouden van een game/franchise in plaats van winstmaximalisatie. Volgens mij is daar helaas vooralsnog geen teken van toch? Iemand die daar iets meer van weet?
De man die destijds flink tegen de haren instreek van de community, Patrick Söderlund, werkt niet meer voor DICE / EA. Ik ben op zich blij dat men ervoor heeft gekozen om de stekker uit BF:V te trekken en zich volop te richten op BF:6, met alle nevenstudios erbij. Met een extra jaar erbij zou dat wel eens wat moois op kunnen leveren... maar ik blijf ook sceptisch.

poor Leno ✝︎


 • Jeroenneman
 • Registratie: December 2009
 • Laatst online: 19:24

Jeroenneman

Pre-order/Early Acces: Nee!

Tk55 schreef op dinsdag 9 februari 2021 @ 11:56:
[...]

Wat was het toch met BFBC2? Het heerlijke volle geluid van guns, explosies en callouts? De destruction die hele maps weg wist te vagen? De wapens (AT-4 :*) )? De geweldige rush maps? Geen vliegtuigen, enkel heli's? Weinig perks/attachments/etc?
Servers met fatsoenlijke menselijke admins en dus een bepaald kwaliteitsniveau? Rush was daar inderdaad echt goed uitgewerkt, en was by far de leukste game mode. Enige wat DICE de afgelopen jaren heeft opgeleverd wat daar voor mij bij in de buurt komt is de Co-op rush style in Battlefront 2. Alleen tja, daar ontbreekt de destructie volledig. Rush in BFBC2 was nu juist zo leuk omdat je strategisch hele gebieden met de grond gelijk kon maken.

Ergste is nog wel dat DICE zelf een keer heeft aangegeven dat ze niet wisten wat BFBC2 nu zo succesvol maakte. Dan denk ik: kijk even op je eigen forums! En bouw weer een keer een singleplayer die zichzelf niet zo serieus probeert neer te zetten!

[Voor 13% gewijzigd door Jeroenneman op 16-02-2021 09:00]

| Old Faithful | i7 920 @ (3,3Ghz) / X58 UD4P / GTX960 (1,550Mhz) / CM 690 | NOVA | i5 6600K (4,4Ghz) / Z170 Pro Gaming / GTX 960 (1,500Mhz) / NZXT S340


 • Geronimous
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 12:11

Geronimous

Moderator Spielerij
Topicstarter
Sissors schreef op dinsdag 16 februari 2021 @ 08:50:
[...]

Met quick repair waren zware tanks al zo goed als onkwetsbaar voor infanterie, zelfs als je van achter benaderde, en de zwaarste raketten had en explosieven had. Ze gingen alleen kapot door andere tanks / vliegtuigen.

Imo is één van de problemen altijd geweest de groep mensen die vindt dat in BF games infanterie primair er is om de stats van de tankers te verbeteren.
Quick repair? Dat zat niet in BF3, maar in BF1. En dan meestal alleen voor tracks. In BF3 moest je je eigen tank uit om hem te repairen, of zorgen dat er een engineer in de buurt was. Met 3 C4 of 2 AT mijnen heb je een Main Battle Tank kapot. Met een goed geplaatste RPG had je een Little Bird of Attack heli kapot. Juist daardoor is het hele "Jeep Stuff" zo'n ding geworden, of de 'rendezook' . Voor mij typische 'Battlefield moments' die ik heb gemist in BF:V.

Beetje jammer dat je meteen een discussie wilt doodslaan door mij (of -ahem- die groep) weg te zetten als 'het probleem' met als redenatie dat 'wij' het alleen maar willen omdat we onze stats willen boosten.
Op die manier discussiëren kan, dan heb ik ook een nietszeggende reactie: "Als je geen tanks wilt, ga dan lekker Call of Duty spelen".

Dat kletst niet lekker natuurlijk.

Voertuigen hebben nu eenmaal een prominente rol in Battlefield games. Dat is wat het toendertijd en sinds BF 1942 zo uniek maakte; grote maps, meerdere objectives en all-out-warfare met een hele batterij aan voertuigen. Ik vind het heerlijk om tactisch te spelen en met een voertuig mee te pushen op objectives

poor Leno ✝︎


 • Sissors
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 21:07
Geronimous schreef op dinsdag 16 februari 2021 @ 12:43:
[...]


Quick repair? Dat zat niet in BF3, maar in BF1. En dan meestal alleen voor tracks. In BF3 moest je je eigen tank uit om hem te repairen, of zorgen dat er een engineer in de buurt was. Met 3 C4 of 2 AT mijnen heb je een Main Battle Tank kapot. Met een goed geplaatste RPG had je een Little Bird of Attack heli kapot. Juist daardoor is het hele "Jeep Stuff" zo'n ding geworden, of de 'rendezook' . Voor mij typische 'Battlefield moments' die ik heb gemist in BF:V.

Beetje jammer dat je meteen een discussie wilt doodslaan door mij (of -ahem- die groep) weg te zetten als 'het probleem' met als redenatie dat 'wij' het alleen maar willen omdat we onze stats willen boosten.
Op die manier discussiëren kan, dan heb ik ook een nietszeggende reactie: "Als je geen tanks wilt, ga dan lekker Call of Duty spelen".

Dat kletst niet lekker natuurlijk.

Voertuigen hebben nu eenmaal een prominente rol in Battlefield games. Dat is wat het toendertijd en sinds BF 1942 zo uniek maakte; grote maps, meerdere objectives en all-out-warfare met een hele batterij aan voertuigen. Ik vind het heerlijk om tactisch te spelen en met een voertuig mee te pushen op objectives
Niet duidelijk van mij uit, maar mijn punt ging over BF5, wat jij noemde als voertuigen die teveel generfed waren.

En natuurlijk kan je het het doodslaan van de discussie noemen, maar het komt telkens weer neer op tankers / piloten die klagen dat ze vernietigd kunnen worden. Terwijl elke keer weer als er iemand 100:2 staat in K/D, het één van die twee groepen is, en nooit infanterie. In BF5 zijn op iets grotere afstanden tanks praktisch gezien onkwetsbaar, behalve voor andere tanks. En zelfs op kortere afstand kunnen ze een verrekte hoeveelheid anti-tank raketten hebben. Waarbij dus zoals eerder als een tank ligt te slapen, ik al mijn explosieven erop plak, een raket recht op zijn rear armor schiet, hij alsnog zal wegrijden, omdraaien, en me kapot schieten. Als dat de definitie is van generfde voertuigen, dan wil ik niet weten hoe sterk ze moeten zijn om niet generfed te zijn.

Maar dat is dus al één reden waarom infanterie geleide anti-tank raketten nodig heeft, om ook op afstand iets tegen een tank te kunnen doen. En als je het heerlijk vindt om taktisch te spelen, dan is er dus niks mis met tanks die ook hun kwetsbaarheden hebben.

[Voor 4% gewijzigd door Sissors op 16-02-2021 13:22]


 • DrumandBass
 • Registratie: November 2005
 • Laatst online: 12:19

DrumandBass

Less is more!

Grootste probleem zoals ik het zie is dat mensen gewoon niet samenwerken in de breedste zin van het woord. Juist een game als BattleField met een grote diversiteit in manieren om samen te kunnen werken rennen ze allemaal als een kip zonder kop rond. En het lijkt ook nog iedere nieuwe release erger te worden :+ instant gratification generation

Formd-T1 Custom Loop 5600X 6800XTMNB


 • Sharpp
 • Registratie: December 2009
 • Laatst online: 10-09-2021
hmmmmmmmmmpffff schreef op donderdag 25 februari 2021 @ 14:47:
[...]

Dat hoort ten eerste een beetje bij BF. BF is toch voornamelijk voor de wat meer casual speler bedoeld. Je hebt zeker wel een wat meer hardcore speler en hardcore mods enz, maar dat is volgens mij toch altijd een minderheid geweest. Ik kom uit de tijd van BF1942 wake island demo, dus ik loop al een tijdje mee, en ik weet nog goed hoeveel plezier men had door gewoon een onderzeer etc laten zinken of zo'n vliegdekschip. Vlaggen waren wat minder belangrijk. :) Of denk aan alle talloze mods zoals interstate. Geen enkele teamplay te bekennen: maar dat boeide ook niet.

En BF beloont het samenwerken in een team ook niet heel veel vind ik, je krijgt wel wat puntjes hier en daar maar gewoon kills maken is toch vaak waar de meesten voor gaan. Maar, is dat zo'n ramp? Als ik een willekeurige andere shooter speel, wordt het samenspelen ook meestal maar matig gedaan. Pas als je echt in de hogere 'rangen' komt (denk aan OW of zo), begint samenspelen vorm te krijgen.

Na jarenlang clanwars en cups spelen, heb ik zelf ook wat minder behoefte om nog altijd voor de objective te gaan. :) Leuker om gewoon iemand voor z'n flikker te schieten.


[...]

Zo herinner ik mij BF4 ook wel ja, weinig spannends qua commander. In BF2 hadden ze dat wel steengoed gedaan, mijn herinneringen met de commander mode van BF2 zijn in ieder geval goed. Da's wel jaren geleden, wie weet is het meer nostalgie.
Ik speel BF ook al vanaf BF1942 en wat later de mods Interstate 82 en Desert Combat _/-\o_
Voor mij blijft BF1942 de geinigste BF ook al was er vaak geen enkele teamplay te bekennen. Helaas was het ook een spel om te trollen (op Wake Island met het vliegdekschip buiten de map varen, schepen rammen of vliegtuigen opblazen).

BC2 vind ik tot nu toe de beste BF die ik gespeeld heb. Zou mooi zijn dat BF6 hierop gebaseerd en dat het geen futuristische shooter wordt.

Steam


Acties:
 • +3Henk 'm!

 • CodeCaster
 • Registratie: Juni 2003
 • Niet online

CodeCaster

👌👀 good shit ✔💯

Samenvatting voor wie geen zin heeft om 8 minuten naar gemompel te luisteren terwijl je BF4-footage ziet:
The project is tracking towards the franchise’s earliest Alpha
[...]
Criterion is joining DICE and DICE L.A. to focus on Battlefield ([this will delay] the next Need For Speed™ [to at least] FY23)
[...]
One of the key learnings over the past year is it does take more time to make games from home, and we have to balance that need with team health
JackFrags' commentaar kan worden samengevat als:
Criterion heeft al vaker met de Frostbite-engine gewerkt en uitbreidingen gemaakt voor eerdere Battlefield-versies (zoals BFV Firestorm), ik hoop dat het goedkomt met de samenwerking tussen die drie teams.
You're welcome.

As always, we are nailed to a cross of our own construction.


Acties:
 • +1Henk 'm!
@Geronimous & @CodeCaster

Het gaat iets verder dan dat.

Ik haal er ook uit dat zowel DICE LA en Criterion nu volop worden ingezet op de DLC/Live service om die doorstroom nu wel goed te kunnen genereren en te garanderen, zodat het niet zo'n shitshow als V wordt.

Battle Royale zal waarschijnlijk niet meer toegevoegd worden in BF ivm Apex.

Daarnaast vertelt ie ook dat de eerste versie van de Trailer voor 6 al klaar is, ze goed/voor op schema lopen, een Alpha versie al klaar is en dat we misschien eerder dan verwacht al 'iets' kunnen verwachten.

Maarja, voor iedereen blijft het nog gewoon koffiedik kijken :)

Acties:
 • +3Henk 'm!
Geronimous schreef op dinsdag 2 maart 2021 @ 10:10:
Criterion mag weer een Battle Royale doen (terwijl er niemand is die daar om heeft gevraagd).
Oh zeker wel! Kijk naar een game als PUBG en een game als Warzone, genoeg fans die op zoek zijn naar een game die daar tussenin zit. Battlefield is voor mij altijd een goede mix geweest tussen realisme en gameplay. Het voelt realistisch aan maar de gameplay is arcade en gericht op snelheid en actie. Het is niet zo over the top als Call of Duty met z'n gadgets en perk systeem maar ook niet zo traag als PUBG. En Apex is dan wel hun Battle Royale game maar dat heeft toch een hele andere doelgroep dan een Battlefield game. Het is over the top met legends met abilities en compleet gefocussed op movement. Een tof spel maar niet te vergelijken met Battlefield.

Daarnaast is de ondersteuning van Warzone om te huilen. Amper nieuwe content en de nieuwe content die komt is zeer slecht gebalanceerd waardoor het eigenlijk niks toevoegt. Dus om Warzone te overtroeven is stabiliteit misschien nog wel het belangrijkst.

Als DICE een sterke Battle Royale neer kan zetten met de look en feel van een Battlefield 4 maar dan op een nieuwe engine hebben ze een erg sterk spel in handen. Release het gratis en maak van Battlefield 6 een betaald multiplayer spel en ze kunnen Call of Duty nog wel eens het nakijken geven.

[Voor 13% gewijzigd door Tsurany op 02-03-2021 13:11]

SMA SB5.0 + 16x Jinko 310wp OWO + 10x Jinko 310wp WNW |--|--| Daikin 4MXM68N + 1x FTXA50AW + 3x FTXM20N


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Oxigeon
 • Registratie: Mei 2008
 • Laatst online: 18:22

Oxigeon

En zo is dat!

Hopelijk kunnen ze weer een optie erin pleuren met een commander. Wat waren dat gouden tijden in bf3??

Kon je niet online zijn omdat de tv bezet was ging je een beetje vanuit je luie stoel commanderen met je tablet. Dat was pas heerlijk.

PSN: Oxigeon | Mijn iRacing profiel | Mijn YouTube kanaal


Acties:
 • +1Henk 'm!
Tsurany schreef op dinsdag 2 maart 2021 @ 13:34:
[...]

Wat zijn de roots en wat is de echte Battlefield speler? Denken we dan terug aan bijvoorbeeld Battlefield 2 waarbij er een grotere mate van realisme was of gaan we dan eerder naar Battlefield 4 terug waar al veel meer gadgets gebruikt werden en er enorm veel explosion spam in zat?
Daar gaat het niet om. BF spelers willen (over het algemeen) gewoon full blown, all out warfare, Met teams/squads, objectives, voertuigen etc. En juist gewoon de manier waarop dat zich manifesteert. Dat kan enkel in BF.
Die willen (over het algemeen) geen deathmatch op een steeds kleiner wordende map. Dan pak je wel een van die spellen die je net noemt.
En waarom zou er niet een extra studio aan Battle Royale kunnen werken? Ik denk dat een Battle Royale geïntegreerd in Battlefield een sterkere zet is dan een losstaand spel. Zoals Call of Duty dat heeft gedaan met Warzone is een erg sterke commerciële zet geweest, genoeg spelers die Call of Duty kochten simpelweg om sneller wapens vrij te spelen voor Warzone terwijl ze anders nooit Call of Duty gekocht zouden hebben.
Omdat ze zich er al aan hebben gebrand. CoD gaat nu niet echt een concurrent zijn op de manier waarop ze zich willen profileren.. Ik denk ook niet dat het deze keer de opzet is.
Ik verwacht daarom dat ze zich met alle middelen gaan storten op een gewoon BF spel.

Acties:
 • +2Henk 'm!
poor Leno schreef op dinsdag 2 maart 2021 @ 17:03:
[...]


Daar gaat het niet om. BF spelers willen (over het algemeen) gewoon full blown, all out warfare, Met teams/squads, objectives, voertuigen etc. En juist gewoon de manier waarop dat zich manifesteert. Dat kan enkel in BF.
Die willen (over het algemeen) geen deathmatch op een steeds kleiner wordende map. Dan pak je wel een van die spellen die je net noemt.
En toch zie ik vaak genoeg dat het tegendeel waar blijkt te zijn. Denk bijvoorbeeld aan BF2 waar de Strike at Karkand map enorm populair was en er constant volle servers waren waar je met 64 man op de 32 speler variant speelde. Daar waren betrekkelijk weinig voertuigen actief en dat was min of meer een TDM mode met af en toe wat objectives. Of alle volle TDM servers van Battlefield 3 en 4, denk aan Noshar Canals die eindeloos gespeeld werd. Of de City Maps servers waar enkel kleine mappen gespeeld werden, liefst nog zonder voertuigen als dat technisch mogelijk was.

Infantry oriented combat is altijd al een reden voor velen om Battlefield te kopen, lang niet iedereen heeft wat met voertuigen en objectives. Battlefield is in de basis een erg solide shooter en trekt daarmee al vele iteraties lang een erg wisselend publiek met wisselende behoeften.
Omdat ze zich er al aan hebben gebrand. CoD gaat nu niet echt een concurrent zijn op de manier waarop ze zich willen profileren.. Ik denk ook niet dat het deze keer de opzet is.
Ik verwacht daarom dat ze zich met alle middelen gaan storten op een gewoon BF spel.
Ik zou dat zonde vinden, Battle Royale is tegenwoordig echt een serieuze multiplayer mode die veel spelers aantrekt die met andere modussen niet zo veel hebben. En juist Battlefield, met zijn engine en een goede vertegenwoordiging van voertuigen en modern wapenarsenaal, zou de ideale basis kunnen zijn.

SMA SB5.0 + 16x Jinko 310wp OWO + 10x Jinko 310wp WNW |--|--| Daikin 4MXM68N + 1x FTXA50AW + 3x FTXM20N


Acties:
 • +1Henk 'm!
Een aantal YouTubers hebben mogelijk aanwijzingen gevonden waar de volgende Battlefield game kan afspelen. In de laatste video van EA werden een aantal beelden getoond van games die Work In Progress zijn. In de video waren ook een hoop soldaten te zien met daarna een focus op een gezicht. Op dit moment zijn er wat getallen te zien die mogelijk coördinaten vormen. Daar is naar gekeken en die lijken op Kazachstan uit te komen.

In Battlefield 5 is er ook een skin met een medaillon waar een aantal getallen op staan. Ook deze getallen lijken coordinaten te zijn. Wanneer je zoekt naar deze coördinaten kom je ook uit op Kazachstan.

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • +4Henk 'm!

 • jopie
 • Registratie: Juli 1999
 • Laatst online: 21:23
Verwijder aub die Battle Royale, ben het helemaal eens met de personen die aangeven dat dat zonde van de resources is en beter in de normale multi player geinvesteerd kan worden.

Acties:
 • +5Henk 'm!

 • RubenDJ
 • Registratie: Februari 2000
 • Laatst online: 13-08 21:56
jopie schreef op maandag 29 maart 2021 @ 16:36:
Verwijder aub die Battle Royale, ben het helemaal eens met de personen die aangeven dat dat zonde van de resources is en beter in de normale multi player geinvesteerd kan worden.
Natuurlijk komt er een Battle Royale mode. Het interesseert de aandeelhouders van EA niets wat de community ervan vindt, zelfs na het Firestorm debacle. Die zien alleen wat Activision Blizzard en Epic aan miljarden binnenhalen via hun succesvolle BR's en het enige dat ze willen is daar zoveel mogelijk van meepikken. De kwaliteit van de game en wat spelers graag zouden willen doet er allang niet meer toe.

Als BF fan van het eerste uur ben ik wel benieuwd naar BF6 maar ik ga na de release (die hoogstwaarschijnlijk niet herfst 2021 gaat zijn) eerst de kat uit de boom kijken. De Frostbite engine barst al uit zijn voegen getuige de vele performance problemen in BFV ook met high end systemen. Dus als daar nu ondersteuning voor 128 spelers bij moet komen met nog meer destruction lijkt me dat er toch iets fundamenteels moet veranderen in die engine wil dat een beetje deftig draaien op hedendaagse hardware.

Friendly reminder: niet pre-orderen!

specs


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • RubenDJ
 • Registratie: Februari 2000
 • Laatst online: 13-08 21:56
@Geronimous Nou, meegroeien zou ik het niet willen noemen. Elke BF release/update komen er weer bugs en issues terug die al gefixed waren in een vorige versie plus een aantal nieuwe. Er lijkt een slecht functionerend versiebeheer te zijn en nu gaan er ook nog eens 2 extra studio's zich mee bemoeien.

Laat nog staan de rare performance issues die elke keer erger worden. In BFV moest je na elke update weer nagaan welke setting er nu weer verantwoordelijk was voor stutters en/of crashes.. DX11 proberen, DX12 proberen, Future Frame Rendering aan/uit, VSync aan/uit etc etc. Elke patch was het weer iets anders terwijl er in de release notes niets over te vinden was. Ik denk dat de meeste PC spelers ook wel ISLC of een andere Standby List Cleaner hadden draaien omdat je anders na elke 2 potjes je PC opnieuw kon opstarten ivm geheugen lekken met megastutters als gevolg. Wellicht speelt dit niet echt op console maar het geeft wel aan dat de Frostbite engine zeker op PC veel steken laat vallen.

Ja ik zie ook wel dat elke BF er een stukje beter uit ziet, maar tegen welke prijs?

specs


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Generaal Pep
 • Registratie: December 2020
 • Laatst online: 20:47
G_Dragon schreef op dinsdag 30 maart 2021 @ 09:56:
Wat ze ook gaan doen, ik hoop naast de Multiplayer op een lange grote uitgebreide Single Player :)
Daar verdien je te weinig geld mee :+

01010000 01100101 01110000 01100101


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • DoubleDutch
 • Registratie: November 2007
 • Laatst online: 13:57
Is er een reden dat ik hier geen foto's kan plaatsen? 🤔

Acties:
 • +2Henk 'm!

 • DoubleDutch
 • Registratie: November 2007
 • Laatst online: 13:57
G_Dragon schreef op vrijdag 23 april 2021 @ 10:19:
[...]


Kan dat niet? zou je wel moeten kunnen plaatsen :o
Hey vreemd, de optie was verborgen en nu zie ik hem weer,ik neem nog een extra bak koffie.😳

Even een embed van de EA tweet, heb weer zin in een nieuwe BF game helemaal op de PS5 waar ik op het moment alleen BF4 en BF5 te spelen heb, maar mis een beetje de BFBC2 gameplay stijl.

[Voor 29% gewijzigd door Geronimous op 23-04-2021 16:16. Reden: de tweet netjes ge-embed ipv een hugeass screenshot ;)]


Acties:
 • +4Henk 'm!
Dit is goed nieuws! Als developer hoef je dan geen rekening te houden met de oudere consoles die minder krachtig zijn.

offtopic:
Sea of Thieves wordt op dit moment tegen gehouden door de minder krachtige Xbox One. Hierdoor kunnen we (voorlopig) geen nieuwe stuk map krijgen etc.

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • +4Henk 'm!
EA:
We’ve recently seen the first version of the reveal trailer for Battlefield and it’s shaping up to be a truly amazing first look at this groundbreaking game. I think fans are going to love it!
Andere geruchten:
 • Reveal trailer mogelijk deze maand. 7 Mei werd genoemd.
 • Reveal trailer vindt mogelijk plaats in Japan.
 • De nieuwe Battlefield game bevat mogelijk geen campaign.
 • Free to play Battle Royale mode speelbaar in 2022.
AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Alexknl
 • Registratie: Maart 2017
 • Nu online
Ik hoop vooral op crossplatform progress, zodat ik op console en pc kan spelen. Maar ben bang van niet aangezien het geen crossplay wordt volgens geruchten? Even afwachten..

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Jumpman
 • Registratie: Januari 2002
 • Laatst online: 13-08 08:17
Alexknl schreef op zondag 2 mei 2021 @ 14:42:
Ik hoop vooral op crossplatform progress, zodat ik op console en pc kan spelen. Maar ben bang van niet aangezien het geen crossplay wordt volgens geruchten? Even afwachten..
Dit hoop ik niet (crossplay). Met toetsenbord en muis ben je over het gemeen in het voordeel op de standaard controllers. Tevens kent de PC veel meer cheaters. Dit was voor mij destijds de reden om van PC naar console te wisselen.

Nintendo Network ID: Oo_Morris_oO | PSN: Oo_Morris_oO.


Acties:
 • +6Henk 'm!
Meer leaks / geruchten, vooral van Tom Henderson. Er kunnen nog oude tussen zitten die mogelijk niet (meer) kloppen:
 • The next Battlefield is simply called BATTLEFIELD.
 • It will be set in near future and is a sequel to BF4.
 • The game will have drone and robot warfare elements but the game will be overall modern and more grounded to reality.
 • The game will be about a conflict between US and Russia.
 • You play as a special soldier and your specialist unit consists of soldiers from the other fallen superpowers that are not from USA/Russia.
 • The game will have a Battle Royale.
 • The game has a campaign and it might feature co-op experience instead of traditional singleplayer.
 • Players will still be able to play as the 4 different types of soldiers, but instead of just having unique gadgets, players will also have different “abilities”, which are similar to Call of Duty perks.
 • The robotic dog in the game which is like Boston Dynamics Mule can run really fast and potentially has a weapon on it. But it looks like it could be a new vehicle type instead of a gadget.
 • Game will also feature 128 player all out military warfare. It will be scaled down to 64 player match on old gen consoles considering that majority of people still own the 8th gen consoles.
 • The Reveal Trailer currently looks similar to that of BFV, which means it doesn't show any actual gameplay snippets and is mostly cinematic.
 • Gameplay is just like traditional boots on the ground combat with some robots/drones to "assist" you, like they would in real life. No wall running, no laser, no crazy stuff.
 • Besides explosions, buildings can be damaged by various forces of nature like Tornado, floods, earthquake etc. which seem to suggest dynamic weathers are in the game.
 • Battlefield is a more accurate representation of 2030's military combat compared to Final Stand. So there will no hover tanks or Rail guns. BATTLEFIELD IS NOT SCI-FI. All weapons included in the game are those which are currently in development/prototype stage.
 • Tom Henderson: "I still have yet to hear anything concrete that #BATTLEFIELD will come to past gen consoles. Theory - It indicates to me that it probably won't and the biggest reason #BATTLEFIELD will come to the Xbox Game Pass on day 1 is to boost up player numbers".
Leaks / geruchten over mappen:
 • The Reveal Trailer will show off a map from Japan, the map will take place in Tanegashima Space Center of Japan. It will showcase destruction, overview of the content, the map and weather effects.
 • Another map according to Tom Henderson will take place in the Alps. According to him, a massive explosion on that map will create an Avalanche
Bron: https://www.reddit.com/r/...ow_so_far_about_the_next/

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • +1Henk 'm!
Tom heeft weer een foto op zijn Twitter geplaatst. Dit is een schets van de robot hond.

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • +4Henk 'm!

 • Oxigeon
 • Registratie: Mei 2008
 • Laatst online: 18:22

Oxigeon

En zo is dat!

RobinNL schreef op zondag 2 mei 2021 @ 22:38:
Tom heeft weer een foto op zijn Twitter geplaatst. Dit is een schets van de robot hond.

[Afbeelding]
Indien ze beginnen met deze onzin ben ik weg. Ik hou niet van die scifi setting.

PSN: Oxigeon | Mijn iRacing profiel | Mijn YouTube kanaal


Acties:
 • +1Henk 'm!
Oxigeon schreef op maandag 3 mei 2021 @ 13:06:
[...]


Indien ze beginnen met deze onzin ben ik weg. Ik hou niet van die scifi setting.
Deze ook gelezen? :)
 • The game will have drone and robot warfare elements but the game will be overall modern and more grounded to reality.
 • The robotic dog in the game which is like Boston Dynamics Mule can run really fast and potentially has a weapon on it. But it looks like it could be a new vehicle type instead of a gadget.
 • Gameplay is just like traditional boots on the ground combat with some robots/drones to "assist" you, like they would in real life. No wall running, no laser, no crazy stuff.
 • Battlefield is a more accurate representation of 2030's military combat compared to Final Stand. So there will no hover tanks or Rail guns. BATTLEFIELD IS NOT SCI-FI. All weapons included in the game are those which are currently in development/prototype stage.
Zo'n robot hond gebruiken ze op dit moment al in het leger of zijn ze aan het testen voor gebruik.

https://www.ad.nl/buitenl...-robothond-spot~ac1bfb0f/
https://www.kijkmagazine....rkt-aan-nieuwe-robothond/
https://techpulse.be/nieu...se-leger-boston-dynamics/

Battlefield 4 had met de Final Stand DLC hover tanks etc. Zulke dingen hoef je niet te verwachten in de nieuwe Battlefield game.

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • Jumpman
 • Registratie: Januari 2002
 • Laatst online: 13-08 08:17
JellBro schreef op maandag 3 mei 2021 @ 12:58:
Battlefield:

Schiet enemy 3x in z'n rug, hij draait om en killed je met single shot.
Schiet enemy in zij en gezicht, hij kan ontkomen en regenerate achter rots, poept twee anderen uit, nu 3 vs 1 en knalt jou in 1 schot kapot.

Ben daar wel klaar mee, ook als het er super mooi uitziet.

In BFV is op het moment bijna geen enkel leuk potje te vinden, telkens +60/2 kd's, in eerste minuut spel al 30 kills terwijl rest nog niet eens rond loopt. Mannetje loopt met mach 3 door de map. Sniper schiet je over honderden meters door allerlei foliage headshot bij spawn. Als je potje joint, hele map in bezit enemy en rest team joined en leaved meteen. Zonde van de tijd zo, mijn mening.

Battelfield 6 heeft heeeeeel veeel te repareren.
Dit klinkt niet als de console potjes die ik meemaak.

Nintendo Network ID: Oo_Morris_oO | PSN: Oo_Morris_oO.


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • spijkerhoofd
 • Registratie: December 2015
 • Nu online
Jumpman schreef op maandag 3 mei 2021 @ 13:54:
[...]


Dit klinkt niet als de console potjes die ik meemaak.
Op Console word ook niet veel gecheat of helemaal niet. PC hebben wel heel veel cheaters. Daarom hoop ik dat je crossplay uit kan zetten. Zo niet is dat een dealbreaker...

Acties:
 • +2Henk 'm!

 • RangedNeedles
 • Registratie: Juli 2009
 • Niet online
Mwaah, ik wou het hier niet zeggen want de hype voor de nieuwe game is blijkbaar groot (mensen vergeten snel?) maar ondanks dat ik op de console BFV speel, herken ik het wel.

Het cheatgedeelte niet, maar wel dat "ik knal al 2 volle seconden op een enemy, hij gaat niet dood, hij merkt me op, en in 'n halve seconde lig ik dood op de grond" verhaal. Zeeeeer frustrerend. Net zoals dat "ik word beschoten, loop achter een muur, zit wel degelijk achter de muur in full cover, ga toch plots dood na 'n seconde" gedoe. Fix je netcode of verhoog de tickrate of whatever het probleem is, ffs.

En dan los van de gameplay, de uiteraard gare (UI) glitches/bugs (niet kunnen spawnen, onzichtbare menu overlays of zwarte schermen bv.), de irritant lange laadtijden (toegegeven, ligt deels aan de consoles), het gedoe over de TTK, de compleet random assignments (lekker met 'n SMG 20 long range headshot kills liggen maken in objective areas terwijl je pronet), maar vooral het gebrek aan content en de "beloftes" errond. Een WW2-setting willen neerzetten zonder Russen of Normandie bijvoorbeeld, ik krijg het maar niet begrepen :P

Versta me niet verkeerd, ik heb me met het spel uren geamuseerd maar er zat gewoon echt zo veel meer in. Nadat duidelijk werd dat het spel ook FUBAR was verklaard door EA, stonden Reddit en andere communities vol met geroep en "dit pikken we niet langer!" en nu we allemaal wat hebben kunnen geilen en speculeren op twee weinig zeggende screenshots, trekken we weer snel onze portemonnee "omdat het deze keer wél goed zal zijn" :? Gek...

Ik wacht het deze keer rustig af. Fool me once, enzovoort. Ergens denk ik wel dat DICE/EA het begrijpt nu, maar ik ga hen alleszins niet op hun ogen geloven. Gewoon hopen dat er een mooie, complete game wordt neergezet die voldoende aandacht krijgt :)

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • RubenDJ
 • Registratie: Februari 2000
 • Laatst online: 13-08 21:56
RangedNeedles schreef op maandag 3 mei 2021 @ 16:00:
Het cheatgedeelte niet, maar wel dat "ik knal al 2 volle seconden op een enemy, hij gaat niet dood, hij merkt me op, en in 'n halve seconde lig ik dood op de grond" verhaal. Zeeeeer frustrerend. Net zoals dat "ik word beschoten, loop achter een muur, zit wel degelijk achter de muur in full cover, ga toch plots dood na 'n seconde" gedoe. Fix je netcode of verhoog de tickrate of whatever het probleem is, ffs.
Dit is een 'feature' genaamd lag compensation. Als je een te snelle verbinding hebt, bouwt de server extra lag voor jou in om spelers met een hogere/gemiddelde ping niet teveel te benadelen. Dat vertaalt zich in dit soort dingen. Het helpt om je verbinding softwarematig te knijpen maar dit kan ook weer rubberbanding veroorzaken.
Overigens doen heel veel spellen dit maar zoals het DICE betaamd is het in Battlefield heel overdreven aanwezig.

Grappig dat veel mensen denken dat de volgende Battefield anti-cheat gaat hebben. Dat is met BFV namelijk helemaal gestopt. Anti-cheat kost alleen maar geld en levert niets op. Spelers die gebanned zijn kunnen namelijk geen microtransactions doen en dus verbieden de EA aandeelhouders dat. Ja, er is FairFight maar dat is een server-side anti-cheat en dus een wassen neus. Echt elke cheat werkt daar probleemloos omheen.

specs


Acties:
 • +2Henk 'm!
Ik sluit me helemaal aan bij bovenstaande heren, eerst zien en dan geloven bij DICE.

De lijst van onnodige technische problemen problemen en rare gameplay beslissingen die elke keer (met name) het eerste jaar na een BF release zich wéér herhalen, is zo verschrikkelijk lang dat het moeilijk is met vertrouwen naar BF6 uit te kijken.

Laat ze nou eerst eens gewoon de basis basis multiplayer op orde hebben bij launch in plaats van allerlei grafische hoogstandjes proberen toe te voegen en bouw daar op voort, zou ik zeggen.

Mijn wenslijst voor een BF is ondertussen echt niet lang meer:

-Beperkt aantal maps en modes die voor de verandering eens op elkaar zijn afgestemd
-Geen indirect fire of explosive spamfest
-Custom servers met veel vrijheid qua settings
-Fatsoenlijke hitdetectie
-Teamwork uitleggen, stimuleren en belonen
-Niet kunnen campen in de uncap

De rest sjeffen we dan zelf wel op custom servers om de boel een beetje te balanceren tussen infantry, ground vehicles en air.

Acties:
 • +1Henk 'm!
De lekken van de nieuwe Battlefield met de kans dat het in de game komt, volgens Tom Henderson. Hij heeft een verre familielid die bij DICE werkt. Neem niet direct alles aan als bevestigd.Livestream is op dit moment nog bezig, dus er kunnen nog features worden toegevoegd of worden bijgewerkt.

Livestream Tom Henderson: YouTube: COVERING EVERY "BATTLEFIELD 6 LEAK" SO FAR (TO LOOK BACK ON)

[Voor 5% gewijzigd door RobinNL op 05-05-2021 23:12]

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • +5Henk 'm!

 • RubenDJ
 • Registratie: Februari 2000
 • Laatst online: 13-08 21:56
spijkerhoofd schreef op donderdag 6 mei 2021 @ 09:36:
[...]


Dat ziet er goed uit! Als dit waar is dan durf ik best een pre order te doen.
Mag ik je er aan herinneren dat een aantal van de groots aangekondige en beloofde features voor BFV zoals practice range, co-op mode, battle-royale, vehicle customization, community servers allen op zijn minst zeer teleurstellend waren en bovendien later halfbakken aan de game zijn toegevoegd.

Het tot 2x toe beloven dat er niets aan de TTK/TTD gunplay gedaan wordt omdat dat nou juist één van de sterke punten van BF5 was volgens de community en het dan toch 2x toch doen tegen kerst om zodoende nieuwe spelers aan te trekken.

Dan heb ik het nog niet gehad over de soldier dragging, advanced bullet penetration, 5v5 competitive features en ondersteuning voor mutators die compleet geschrapt zijn.

En natuurlijk niet te vergeten de beloofde "live service" die minimaal een jaar te vroeg is gestopt en de honderden bekende bugs waar gewoon niets aan gedaan wordt. Maar wel elke keer nieuwe skins die je alleen met echt geld kunt kopen. Geld is binnen, handen af.

Er is geen enkele reden om aan te nemen dat deze bedrijfsvoering bij BF6 ineens anders zal zijn.

Echt mensen, stop met pre-orderen want dat is precies wat er mis is met de gaming wereld en bijdraagt aan al deze slechte releases. Zie ook Cyperpunk 2077 waar zoveel content/features geschrapt zijn bij livegang omdat met alleen al de pre-orders het geld binnen was gehaald en CDPR qua reputatie op hun bek is gegaan.

specs


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • RangedNeedles
 • Registratie: Juli 2009
 • Niet online
RubenDJ schreef op donderdag 6 mei 2021 @ 12:03:
[...]

Mag ik je er aan herinneren dat een aantal van de groots aangekondige en beloofde features voor BFV zoals practice range, co-op mode, battle-royale, vehicle customization, community servers allen op zijn minst zeer teleurstellend waren en bovendien later halfbakken aan de game zijn toegevoegd.

Het tot 2x toe beloven dat er niets aan de TTK/TTD gunplay gedaan wordt omdat dat nou juist één van de sterke punten van BF5 was volgens de community en het dan toch 2x toch doen tegen kerst om zodoende nieuwe spelers aan te trekken.

Dan heb ik het nog niet gehad over de soldier dragging, advanced bullet penetration, 5v5 competitive features en ondersteuning voor mutators die compleet geschrapt zijn.

En natuurlijk niet te vergeten de beloofde "live service" die minimaal een jaar te vroeg is gestopt en de honderden bekende bugs waar gewoon niets aan gedaan wordt. Maar wel elke keer nieuwe skins die je alleen met echt geld kunt kopen. Geld is binnen, handen af.

Er is geen enkele reden om aan te nemen dat deze bedrijfsvoering bij BF6 ineens anders zal zijn.

Echt mensen, stop met pre-orderen want dat is precies wat er mis is met de gaming wereld en bijdraagt aan al deze slechte releases. Zie ook Cyperpunk 2077 waar zoveel content/features geschrapt zijn bij livegang omdat met alleen al de pre-orders het geld binnen was gehaald en CDPR qua reputatie op hun bek is gegaan.
Jep, snap die pre-orders ook echt niet. Je weet nog helemaal niets van het spel nu, ook niet als er nog wat meer gelekt wordt of als je tegen de release date aankruipt. Sure, er is een lijst met dingen die "confirmed 100%" zijn, maar volgens mij is het enige dat in het opgedoken lijstje echt 100% zeker is, die Battle Pass is :P Die 3+ (plus!) years of support valt ook nog te bezien. BF5 ging ook lang ondersteund worden :+

Als het spel uitgebracht wordt en objectieve reviews overwegend positief zijn en de community dat ook is, maw, als het genoeg opbrengt volgens de verwachtingen of nog zal opbrengen, dan pas weet je dat er moeite en tijd in het spel gaat gestoken worden. Dat wil dan nog steeds niet zeggen dat je gaat krijgen wat er beloofd is, maar goed, beter dan helemaal niets.

Iedereen doet wat hij of zij wil uiteindelijk, het is mijn geld niet, maar ik vind het persoonlijk echt doodzonde om ditzelfde tafereeltje al jaren te moeten aanschouwen. Als we deze aanpak financieel blijven stimuleren, verandert er niets. De meute vindt het voor een of andere reden perfect okee dat ze 60-70 euro (of zelfs 80 euro met aankomende consoleprijzen) uitgeven aan iets dat niet degelijk werkt en dat de helft bevat van wat beloofd is. Ik kan niet in de toekomst kijken en het kan best dat ze het nu wel degelijk op orde hebben maar een korte blik in het verleden leert ons toch ander dingen met EA/DICE. Iig niet het risico waard om nu al blind te gaan pre-orderen.

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • spijkerhoofd
 • Registratie: December 2015
 • Nu online
RubenDJ schreef op donderdag 6 mei 2021 @ 12:03:
[...]

Mag ik je er aan herinneren dat een aantal van de groots aangekondige en beloofde features voor BFV zoals practice range, co-op mode, battle-royale, vehicle customization, community servers allen op zijn minst zeer teleurstellend waren en bovendien later halfbakken aan de game zijn toegevoegd.

Het tot 2x toe beloven dat er niets aan de TTK/TTD gunplay gedaan wordt omdat dat nou juist één van de sterke punten van BF5 was volgens de community en het dan toch 2x toch doen tegen kerst om zodoende nieuwe spelers aan te trekken.

Dan heb ik het nog niet gehad over de soldier dragging, advanced bullet penetration, 5v5 competitive features en ondersteuning voor mutators die compleet geschrapt zijn.

En natuurlijk niet te vergeten de beloofde "live service" die minimaal een jaar te vroeg is gestopt en de honderden bekende bugs waar gewoon niets aan gedaan wordt. Maar wel elke keer nieuwe skins die je alleen met echt geld kunt kopen. Geld is binnen, handen af.

Er is geen enkele reden om aan te nemen dat deze bedrijfsvoering bij BF6 ineens anders zal zijn.

Echt mensen, stop met pre-orderen want dat is precies wat er mis is met de gaming wereld en bijdraagt aan al deze slechte releases. Zie ook Cyperpunk 2077 waar zoveel content/features geschrapt zijn bij livegang omdat met alleen al de pre-orders het geld binnen was gehaald en CDPR qua reputatie op hun bek is gegaan.
Ik heb mij kostelijk vermaakt met BF5, en daarvoor met BF1, 4, 3 enz. Ik wil ze echt nog 1 allerlaatste kans geven. Daarbij dat ze niet alles gedaan hebben wat ze beloofd hadden is te vergeven omdat de dingen die je opnoemt niet super belangrijk zijn. BR heb ik niks mee, same als 5 tegen 5. Daar koop ik BF niet om, daar is COD veel beter in. Voor de rest heb ik BF5 grijs gespeeld, ook al was het voor mij erg teleurstellend dat het ineen keer afgelopen was. Dat vind ik de grootste blunder! Ik vind BF5 voor de rest fijn spelen, ik pak hem er soms gewoon weer lekker bij!

Acties:
 • +6Henk 'm!

 • Skybullet
 • Registratie: April 2008
 • Laatst online: 21:04
Wel grappig dat sommige mensen zich zo druk gaan maken over het feit dat iemand anders wil, of gaat pre-orderen. Hier wordt het ook een instant pre order zodra die knop ergens beschikbaar komt.
Was ik teleurgesteld in bf5? Op sommige vlakken zeker. Heeft dat voor mijn gevoel mijn aanschaf totaal verknalt ? Nee natuurlijk niet.

Genoeg uurtjes genoten. Avondje uit eten of dagje sauna met de vrouw zijn duurder ( en die kunnen al een jaar niet dus genoeg gespaard.. ) Voor die 5 tientjes ga ik het sowieso willen proberen.

Laat iedereen toch doen *;

5800X - B550 - 32GB 3600MHZ - 3080Ti FTW3 Ultra - @4k 144hz - Win11


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • RangedNeedles
 • Registratie: Juli 2009
 • Niet online
Skybullet schreef op donderdag 6 mei 2021 @ 17:28:
Wel grappig dat sommige mensen zich zo druk gaan maken over het feit dat iemand anders wil, of gaat pre-orderen. Hier wordt het ook een instant pre order zodra die knop ergens beschikbaar komt.
Was ik teleurgesteld in bf5? Op sommige vlakken zeker. Heeft dat voor mijn gevoel mijn aanschaf totaal verknalt ? Nee natuurlijk niet.

Genoeg uurtjes genoten. Avondje uit eten of dagje sauna met de vrouw zijn duurder ( en die kunnen al een jaar niet dus genoeg gespaard.. ) Voor die 5 tientjes ga ik het sowieso willen proberen.

Laat iedereen toch doen *;
Het gaat er net om dat jouw acties ervoor zorgen dat anderen, waaronder mezelf, mogelijk een minder afgewerkt spel opgeleverd krijgen, cru gezegd. Dat, en het feit dat de userbase mooi zelf serieus aan het klagen was, ‘n jaar of zo geleden. Tot zelfs medewerkers online stalken aan toe. Maar ja, we zien wat “leaks” in de vorm van (hopelijk geen) loze beloftes en kwispelende robothondjes en we vergeten plots alles 8)7

Nu goed, dit alles had ik al aangegeven. Net zoals ik al eerder zei dat ieder met zijn of haar geld lekker doet wat ie wil. Het jammere is gewoon, en da’s mijn punt net, dat je collectief eens wat tegengas moet kunnen en willen geven door niet blindelings je portemonnee te trekken. Zoiets lukt individueel niet. Het ironische is dat iedereen dat altijd roept als het fout gaat maar dit dan nooit ook eens echt doet.

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Skybullet
 • Registratie: April 2008
 • Laatst online: 21:04
RangedNeedles schreef op donderdag 6 mei 2021 @ 19:00:

Het gaat er net om dat jouw acties ervoor zorgen dat anderen, waaronder mezelf, mogelijk een minder afgewerkt spel opgeleverd krijgen
Nou in dat geval pre-order ik meteen de "digital deluxe editie inclusief battle pass en alle dlc "
Als ik echt zoveel invloed heb met mijn persoonlijke keuze door een spel te kopen van een franchise die ik al heel mijn leven met veel plezier speel lijkt me dat rete tof. (y)

5800X - B550 - 32GB 3600MHZ - 3080Ti FTW3 Ultra - @4k 144hz - Win11


Acties:
 • +1Henk 'm!
TheRicolaa10 schreef op donderdag 6 mei 2021 @ 20:30:
[...]


Haha ze lopen bewust te trollen. Beter dat ze wat online zetten, die leaks beginnen wel vermoeiend te worden.
Aan de ene kant zijn de leaks gewoon goed. Mensen gaan meer over de game praten terwijl je als bedrijf even niks hoeft te doen. Ik zit zelf ook meer te zoeken naar nieuwe nieuwtjes over 'Battlefield 6' dan een tijd terug toen er nog bijna niks was geleaked.

Het meeste is gewoon niks, maar het zoeken naar kleine dingetjes is gewoon leuk :P

offtopic:

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • TheRicolaa10
 • Registratie: Juni 2012
 • Laatst online: 15:29
Mijn glazen bol werkt niet zo goed.. Maar.. Het schijnt dat een deel van de audio van de trailer online staat: https://www.reddit.com/r/...the_battlefield_6_reveal/

DJI Phantom 4 Pro | i7-8700 - GTX1070Ti - 16GB RAM


Acties:
 • +7Henk 'm!

 • Help!!!!
 • Registratie: Juli 1999
 • Niet online

Help!!!!

Mr Majestic

Ihkv dripfeeding en continue hypen is een "leak van de audio van een nog te verschijnen releasetrailer zonder gameplay" wel echt een nieuwe low volgensmij.... :X :F -O-

PC Specs
Asus Crosshair VI Hero 370X | AMD 3700X | 16GB DDR4 3200C14 B-die | ASUS RTX 3080 TUF OC | Crucial M500 240GB SATA | LG 38GN950-B 3840*1600p 160Hz | Corsair RM850x |


Acties:
 • +1Henk 'm!
raiders schreef op vrijdag 7 mei 2021 @ 15:36:
Ik snap ook niet zo goed waarom je nu niet gewoon op de release knop drukt. Er zou wel geen reveal event zijn zoals dat met Battlefield V en 1 het geval was dus alles wat nodig is staat vast al klaar.

Klik op de publish knop van Youtube en je blog en je bent klaar zou je zeggen? Nou snap ik ook wel dat je een datum geplanned hebt staan maar alles beter dan wat lage kwaliteit audio clips en screenshots die hier en daar geleaked worden zou ik zeggen 8)7
Mensen praten nu over de nieuwe Battlefield game zonder dat EA of DICE zelf iets voor hoeven te doen (mogelijk is iets wel gecontroleerd naar buiten 'ontsnapt', maar dat kan je nooit weten). En dat wil je juist. Laat de mensen maar lekker over je volgende game praten en speculeren en als het tijd is de reveal trailer online gooien, zodat mensen wéér over je game praten.

In de afgelopen dagen zag je vooral dat verschillende media op internet gingen schrijven over de nieuwe Battlefield game, door die twee screenshots die online verschenen.

Ik denk dat het gevaar zit in het te lang wachten met het online gooien van de trailer en de hype die door mensen wordt opgebouwd. Het laatste wat je wil is dat je game / trailer gaat tegenvallen bij het publiek.

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • +1Henk 'm!
"Reveal soon" na een week vol leaks betekent bij DICE dus: 2 maanden later in juni...
https://twitter.com/Battlefield/status/1391815555234009093

Join me Luke and together we can rule Tweakers ;)


Acties:
 • +2Henk 'm!
RangedNeedles schreef op vrijdag 23 april 2021 @ 12:07:
Maar net wat minder goed nieuws voor mij want had deze wel graag nog gespeeld op m'n Xbox One. Een nieuwe console zit er nog niet direct in, dus ik ga 't wat moeten afwachten :P Het is vooral te hopen dat ze serieus uit hun fouten geleerd hebben met BFV. Zo niet, ga ik het niet zo erg vinden dat ik het niet onmiddellijk kan spelen :D
Even om op jouw bericht terug te komen. De nieuwe Battlefield komt ook naar de PlayStation 4 en Xbox One! Dit is gisteren bevestigd.
Yes, this means specifically that Battlefield 6 is poised to release on PlayStation 4 and Xbox One later this year. This information was confirmed by EA's CEO Andrew Wilson during a financial call that the publisher held today going over its upcoming forecast for the current fiscal year. Despite appearing on so many platforms, Wilson said that the game looks excellent no matter where it is being played. That being said, he did specifically point to next-gen iterations on PlayStation 5 and Xbox Series X as being the most impressive of all.
Bron: Battlefield 6 Confirmed to Release on PS4 and Xbox One

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 20:39

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
RobinNL schreef op woensdag 12 mei 2021 @ 10:41:
[...]


Even om op jouw bericht terug te komen. De nieuwe Battlefield komt ook naar de PlayStation 4 en Xbox One! Dit is gisteren bevestigd.


[...]


Bron: Battlefield 6 Confirmed to Release on PS4 and Xbox One
Ah.. ik had gehoopt dat dit de eerste echte next gen titel zou zijn na het bericht dat hij misschien niet voor de oude consoles zou komen, want ben erg benieuwd hoe mooi en groot een game word als die next gen only is en niet beperkt word door oude gen :D

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!
G_Dragon schreef op woensdag 12 mei 2021 @ 10:53:
[...]


Ah.. ik had gehoopt dat dit de eerste echte next gen titel zou zijn na het bericht dat hij misschien niet voor de oude consoles zou komen, want ben erg benieuwd hoe mooi en groot een game word als die next gen only is en niet beperkt word door oude gen :D
Misschien ontwikkelen ze vooral voor next-gen en schroeven ze een aantal dingen wat terug voor de oudere consoles?
Volgens Wilson is de nieuwe Battlefield echter specifiek met de nieuwe generatie consoles in het achterhoofd ontwikkeld. "Wat we kunnen doen qua hoeveelheid spelers in het spel, de manier waarop de omgevingen kapotgaan, alsmede typische Battlefield-momenten, zijn echte next-gen kansen waar we gebruik van kunnen maken dankzij de toegenomen processorkracht en het geheugen van de nieuwe consoles."

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 20:39

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
RobinNL schreef op woensdag 12 mei 2021 @ 11:03:
[...]


Misschien ontwikkelen ze vooral voor next-gen en schroeven ze een aantal dingen wat terug voor de oudere consoles?


[...]
Dat zou inderdaad nog een optie zijn :)
Had er zo snel niet bij stilgestaan, thanks!

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • DrumandBass
 • Registratie: November 2005
 • Laatst online: 12:19

DrumandBass

Less is more!

RobinNL schreef op woensdag 12 mei 2021 @ 11:03:
[...]


Misschien ontwikkelen ze vooral voor next-gen en schroeven ze een aantal dingen wat terug voor de oudere consoles?


[...]
Het aantal snipers in vehicle maps? :+

Formd-T1 Custom Loop 5600X 6800XTMNB


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • spijkerhoofd
 • Registratie: December 2015
 • Nu online
G_Dragon schreef op woensdag 12 mei 2021 @ 10:53:
[...]


Ah.. ik had gehoopt dat dit de eerste echte next gen titel zou zijn na het bericht dat hij misschien niet voor de oude consoles zou komen, want ben erg benieuwd hoe mooi en groot een game word als die next gen only is en niet beperkt word door oude gen :D
BF4 is destijds van de PS3 naar de PS4 gegaan waarbij de PS4 versie 64 spelers per map kon huizen terwijl de PS3 versie max 32. Daarbij was de PS4 versie een stuk mooier grafisch gezien dus dat moet wel goed komen. Ik vind het geen gek idee dat BF6 ook naar de 4 en one gaat omdat door de chips tekorten het aantal Next Gen consoles verkopen fors is tegengevallen voor de 3e partij ontwikkelaars dat ze dit misschien wel moeten doen om de verkopen(lees aandeelhouders :+ ) omhoog te pushen...

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Help!!!!
 • Registratie: Juli 1999
 • Niet online

Help!!!!

Mr Majestic

Volgensmij zijn de verkopen vd Next Gen consoles helemaal niet tegengevallen. Die waren heel goed en alles is uitverkocht. :)

Echter, mede door Corona is er nog veel meer vraag waar vervolgens niet aan voldaan kan worden omdat er ook naar andere producten die chips nodig hebben veel meer vraag is terwijl de chipfabrieken al op max capaciteit draaien.

PC Specs
Asus Crosshair VI Hero 370X | AMD 3700X | 16GB DDR4 3200C14 B-die | ASUS RTX 3080 TUF OC | Crucial M500 240GB SATA | LG 38GN950-B 3840*1600p 160Hz | Corsair RM850x |


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • TheRicolaa10
 • Registratie: Juni 2012
 • Laatst online: 15:29
Op de Discord van Tom Henderson zijn verschillende frames uit de reveal trailer gisteravond "gelekt":
https://imgur.com/a/XFsgMlo (versie zonder de meme er in)

Reddit post: https://www.reddit.com/r/...ner2yu/new_leaks_dropped/

[Voor 21% gewijzigd door TheRicolaa10 op 18-05-2021 09:32]

DJI Phantom 4 Pro | i7-8700 - GTX1070Ti - 16GB RAM


Acties:
 • +4Henk 'm!

 • Geronimous
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 12:11

Geronimous

Moderator Spielerij
Topicstarter
Als het zo doorgaat met het lekken van screenshots van de trailer staat ie vannacht nog helemaal online :+

https://www.reddit.com/r/...mation_out_of_the_recent/

poor Leno ✝︎


Acties:
 • +4Henk 'm!
Mooie trailers maken en de hypetrain voeden kunnen ze als de beste. Nu nog een technisch solide multiplayer afleveren. :)

Acties:
 • +10Henk 'm!

 • Rivanov
 • Registratie: Maart 2005
 • Nu online

Rivanov

Apple freak

Hoop het niet. BR kan me echt gestolen worden in Battlefield. Laat ze lekker focussen op de normale multiplayer.

Steam | Twitch | Xbox Live: Rivanov | PSN: RivanovNL | LG OLED65CX (Woonkamer) :: LG OLED55B6 (Slaapkamer) :: Xbox Series X :: PlayStation 5


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • PatRamon
 • Registratie: November 2016
 • Laatst online: 15:54
De teamplay die in BF4 en de reeksen er voor zaten waren gewoon top.

BF1/V is gewoon 1 grote arcade hall + 1 grote camping voor bepaalde players.
De sweer om een toernooi te doen mist daar wel in en voor de kleine groepering de BR modus.
Spanning wil je hebben tenslotte en niet alleen maar stats/punten voor je "medic/ammo" activiteiten.

Leuk dat ze er mee bezig zijn maar "insta buy on release".. no way.
Altijd fan geweest van deze game maar sinds de laatste 2 releases hebben ze zich zelf zo voor schut gezet met wat voor prut ze hebben afgeleverd.
De 1 vindt het mooi en de ander niet ieder zijn mening uiteraard.

Tevens zal het al een verbetering geven als ze van Orgin verhuizen naar Steam/Epic.
Met name het downloaden en updaten van de game wat een verschikking is bij Origin

**


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • -tom-562
 • Registratie: Juli 2005
 • Laatst online: 20:50

-tom-562

Oliesjeik

spijkerhoofd schreef op maandag 24 mei 2021 @ 17:23:
[...]


Wat bedoel je met arcadehall voor sommige spelers? Ik kan mij er niet echt in vinden eerlijk gezegd. Ik vind bij COD MW en CW juist veel kleuterspelers met zogenaamd grappig zijn over de mic en alles melee doen bijvoorbeeld. De laatste BFs is voor mij juist een stuk volwassener qua spelers, en bij BF 4 werd er best getrollt door bepaalde spelers.
Ligt er aan wat je met 'getroll' bedoelt. Gekloot met voertuigen hoort bij BF.
Ondanks dat ze dat bij BF:V probeerde te hypen 'only in BF', zag ik daar helemaal niks van terug. Daarmee bedoel ik dus voertuigen vol met C4 plempen en daarmee kamikaze acties uitvoeren. Tanks 200 meter de lucht in laten vliegen met C4. achterop een quad een vliegtuig uit de lucht knallen met een RPG. Dat soort (on)gein heb ik in BF:1 (opzich logisch) en BF:V echt niet gezien. Maar dat hoort wel bij BF (vind ik)

Men do not quit playing because they grow old. They grow old because they quit playing.


Acties:
 • +7Henk 'm!

 • Help!!!!
 • Registratie: Juli 1999
 • Niet online

Help!!!!

Mr Majestic

Na 20 jaar Dice ervaring is mjin advies: Negeer al die bullshit info en trailers. Zodra er er een speelbare beta is kun je pas een enigzins educated positie innemen.

PC Specs
Asus Crosshair VI Hero 370X | AMD 3700X | 16GB DDR4 3200C14 B-die | ASUS RTX 3080 TUF OC | Crucial M500 240GB SATA | LG 38GN950-B 3840*1600p 160Hz | Corsair RM850x |


Acties:
 • +3Henk 'm!

 • RoyK
 • Registratie: Juli 2008
 • Laatst online: 11-08 13:37

RoyK

Illustrator

Help!!!! schreef op donderdag 27 mei 2021 @ 19:28:
Na 20 jaar Dice ervaring is mjin advies: Negeer al die bullshit info en trailers. Zodra er er een speelbare beta is kun je pas een enigzins educated positie innemen.
Precies!! (en stop met pre-orderen.. laat een game dev nu eerst iets goeds neerzetten wat mensen daarna willen kopen ipv al je geld neer te leggen zonder een seconden gespeeld te hebben)

Create / Fail / LEARN / Repeat | Portfolio > www.roykorpel.nl


Acties:
 • +3Henk 'm!

 • Mick3112
 • Registratie: Augustus 2017
 • Laatst online: 13:37
BF6 koop ik gewoon digitaal. Ik weet toch dat ik daar vele uren in zal steken en dan wil ik geen gedoe met een disc die erin moet zitten.

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • spijkerhoofd
 • Registratie: December 2015
 • Nu online
Mick3112 schreef op vrijdag 28 mei 2021 @ 19:44:
BF6 koop ik gewoon digitaal. Ik weet toch dat ik daar vele uren in zal steken en dan wil ik geen gedoe met een disc die erin moet zitten.
Ik heb BF 5 destijds als disk gekocht omdat er een steel case omheen zat. Ik koop zelden fysiek, maar voor een Steelcase wil ik graag een uitzondering maken...

Acties:
 • +1Henk 'm!
Op pc is een fysieke versie sowieso geen ding meer toch? Ik had met Battlefield V nog een Bol.com bon en kreeg gewoon een Origin code in een doosje.

Join me Luke and together we can rule Tweakers ;)


Acties:
 • +3Henk 'm!

 • Skybullet
 • Registratie: April 2008
 • Laatst online: 21:04
RoyK schreef op vrijdag 28 mei 2021 @ 12:59:
[...]

Precies!! (en stop met pre-orderen.. laat een game dev nu eerst iets goeds neerzetten wat mensen daarna willen kopen ipv al je geld neer te leggen zonder een seconden gespeeld te hebben)
Krijgen we dit weer. Hebben we het al vaak genoeg over gehad inmiddels toch ?
Dat jij niet gaat pre-orderen is prima, dat iemand anders wel gaat pre-orderen is ook prima
Laat iedereen die keuze voor zichzelf maken aub, ongeacht wat jij er van denkt te moeten vinden.

En "al je geld" is ook wel een beetje heftig of niet ? Die paar tientjes

Hier gaat hij gewoon als pre-order komen, inderdaad nog zonder 1 seconde gespeeld te hebben. En mocht het dan onverhoopt het slechtste spel ooit zijn dat ik heb gekocht dan was het misschien sonde van mijn geld. Maar in het waarschijnlijke geval dat ik er toch een paar leuke uurtjes uit haal op zijn minst dan is dat het voor mij al waard.

5800X - B550 - 32GB 3600MHZ - 3080Ti FTW3 Ultra - @4k 144hz - Win11


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • RoyK
 • Registratie: Juli 2008
 • Laatst online: 11-08 13:37

RoyK

Illustrator

Skybullet schreef op dinsdag 1 juni 2021 @ 03:52:
[...]


Krijgen we dit weer. Hebben we het al vaak genoeg over gehad inmiddels toch ?
Dat jij niet gaat pre-orderen is prima, dat iemand anders wel gaat pre-orderen is ook prima
Laat iedereen die keuze voor zichzelf maken aub, ongeacht wat jij er van denkt te moeten vinden.

En "al je geld" is ook wel een beetje heftig of niet ? Die paar tientjes

Hier gaat hij gewoon als pre-order komen, inderdaad nog zonder 1 seconde gespeeld te hebben. En mocht het dan onverhoopt het slechtste spel ooit zijn dat ik heb gekocht dan was het misschien sonde van mijn geld. Maar in het waarschijnlijke geval dat ik er toch een paar leuke uurtjes uit haal op zijn minst dan is dat het voor mij al waard.
Er staat nergens dat je niet mag pre-orderen.

Dit hele pre-order systeem is een rem op goede producten maken. In plaats van dat een bedrijf beloond wordt door iets goeds neer te zetten en marktwerking zijn ding doet, lanceren bedrijven hun product dat voor 80% af is en de gamer opzadelt met honderden bugs die in de eerste weken met patch op patch opgelost moeten worden.

Geld zit al in het la voordat de game op de markt is verschenen. Ik heb hier zelf ook aan meegedaan en had liever achteraf gewacht en de game voor de helft van het geld opgeraapt.

Gelukkig mag ik dit vinden én bespreken. En gelukkig mag jij daar anders over denken en alvast je geld overmaken aan X. ;)

[Voor 13% gewijzigd door RoyK op 01-06-2021 10:04]

Create / Fail / LEARN / Repeat | Portfolio > www.roykorpel.nl


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • RangedNeedles
 • Registratie: Juli 2009
 • Niet online
RoyK schreef op dinsdag 1 juni 2021 @ 09:30:
[...]


Er staat nergens dat je niet mag pre-orderen.

Dit hele pre-order systeem is een rem op goede producten maken. In plaats van dat een bedrijf beloond wordt door iets goeds neer te zetten dat werkt en daardoor veel verkoopt, lanceren bedrijven hun product dat voor 80% af is met honderden bugs. Geld zit al in het la voordat de game op de markt is verschenen door iedereen die het al over de heg heeft gegooid. Ik heb hier zelf ook aan meegedaan en had liever achteraf gewacht en de game voor de helft van het geld opgeraapt.

Gelukkig mag ik dit vinden én bespreken. En gelukkig mag jij daar anders over denken en alvast je geld overmaken aan X. ;)
Bespaar jezelf de moeite. Heb dit probleem ook al meermaals aangehaald in dit topic, een pagina of drie terug. Het gaat 'em er inderdaad niet om dat iemand niet mag kiezen wat hij/zij met z'n geld doet. Het gaat erom dat het aan de maker(s) is om dit keer te laten zien of ze iets degelijks kunnen neerzetten na een eerder absoluut niet-vlekkeloos parcours. En dit zonder ze op voorhand te overladen met geld waardoor je hen niet stimuleert om het product verder te verbeteren. Dit moet gewoon collectief gebeuren.

Wat mij persoonlijk dan nog het meeste stoort, is dat we straks misschien - en ik hoop van niet! - weer met z'n allen gaan lopen zeuren op de bekende channels en gaan verkondigen dat ze BF 7 ergens kunnen steken waar de zon niet schijnt, maar we binnen een jaartje of twee, drie opnieuw geil staan van absoluut nietszeggende "leaks" zoals wat random screenshots en loze audiofragmenten. Rinse and repeat. Er gaan opnieuw dingen zoals "stem met je portefeuille" en "ze luisteren nooit naar de community" gezegd worden. Na het Cyberpunkdebacle dacht ik wel dat we het licht gezien zouden hebben, dat een hypetrein ook maar iets tijdelijks is en het uiteindelijke product telt, maar goed, de gamer vergeet erg snel zo te zien. Ach, we zien wel. Ik leg de popcorn alvast niet te ver weg :9B

Acties:
 • +3Henk 'm!
Het hoge woord is eruit! Onthulling op woensdag 9 juni!

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • +1Henk 'm!
Aangezien er tot woensdag niet zoveel gaat gebeuren...

EA tells IGN that Beede joining the team "signals a strategic, long-term commitment to the growth of the franchise".

IGN states that he will work on this year's game and the mobile title, but also focus on the overall future of the franchise.
Former General Manager of Call of Duty joins EA to lead Battlefield franchise

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • +3Henk 'm!

 • TheRicolaa10
 • Registratie: Juni 2012
 • Laatst online: 15:29

DJI Phantom 4 Pro | i7-8700 - GTX1070Ti - 16GB RAM


Acties:
 • +2Henk 'm!
Mogelijke tekst:

Some of you want to return home ------ that most human of all instincts. with a heavy heart, I must tell you the truth. -------- The Question we must ask ourselves now is: do we accept our fate? Or do we dare to fight for a better world? If you can fire a gun, if you can tend a wound, if you can cr. Havoc ----- we need you. War is the only way home.

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • +1Henk 'm!
TheRicolaa10 schreef op vrijdag 4 juni 2021 @ 15:57:
[...]


Futuristische shooter zie ik persoonlijk niet zitten. Als het richting BF3/BF4 zit, is prima wat mij betreft.
Nouja zo futuristisch is 2042 niet meer hoor.. we zijn al precies op de helft vanaf 2000 :X

Acties:
 • +1Henk 'm!
raiders schreef op vrijdag 4 juni 2021 @ 16:43:
[...]

Dat zou op zich wel redelijk matchen met wat Tom Henderson had gezegd over de campaign van de game. Je speelt als soort special ops team (noem het Bad Company) uit allemaal verschillende factions. Uiteraard met een korrel zout nemen.
Het zou ook kunnen gaan om het achtergrondverhaal van de game. Waar ik zelf naar zit te kijken is de datum. Die 3600 uur... Als het 4 januari is, dan is +3600 uur 3 juni. Is het 1 april, dan is +3600 uur 29 augustus. Iemand keek naar de datum van vandaag en deed er 3600 uur bij en dan kom je uit op 1 november. Of het iets is, geen idee.

Havoc = (grote) verwoesting.De volledige tekst als het goed is.

Mogelijke screenshots van de nieuwe Battlefield game. Tom Herderson zegt dat ze echt zijn.


Al Thumama Stadium - QATARBron: https://twitter.com/ITSABH18/status/1400832261126299653

[Voor 71% gewijzigd door RobinNL op 04-06-2021 18:46]

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • +1Henk 'm!
Help!!!! schreef op vrijdag 4 juni 2021 @ 19:29:
[...]

Die eerste twee shots doen me denken aan een map uit BF3 of 4 ik denk dat het 4 was. Daar had je ook zo'n stad aan de kust met wolkenkrabbers. Beetje zelfde look and feel.
Dat had ik inderdaad ook, ik zat zelf meer op Battlefield 4. Beetje een Dawnbreaker feel.

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • +1Henk 'm!
-tom-562 schreef op zaterdag 5 juni 2021 @ 13:19:
[...]

Nog al logisch toch.. In WW2 waren er niet echt heli's :+
Ik snap dat je dat denkt en ze zijn dan ook *niet echt* gebruikt.. maar het zou je verbazen :>


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • TheRicolaa10
 • Registratie: Juni 2012
 • Laatst online: 15:29
De marketing is op stoom:

DJI Phantom 4 Pro | i7-8700 - GTX1070Ti - 16GB RAM


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Geronimous
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 12:11

Geronimous

Moderator Spielerij
Topicstarter
Die van levelcap:

poor Leno ✝︎


Acties:
 • +1Henk 'm!
Kijk, dit hadden we een aantal weken geleden nodig. Geen stomme tweet van het Twitter account van Battlefield, maar gewoon teasers zoals die van gisteren en vandaag!

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • +1Henk 'm!
Zoiets kan ook best een fanmade ding zijn. De gedachte dat het 2042 wordt is niet zo heel gek, ik had hem ook al in het hoofd, dus om dat er even bij te photoshoppen is 2 seconden werk...

Martinspire - PC, PS4, X1


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • GT-R
 • Registratie: Juli 2020
 • Laatst online: 10-08 23:37
Oxigeon schreef op zaterdag 5 juni 2021 @ 10:20:
En weer echte heli's. Wat mis ik die dingen toch in 5.
Kutdingen joh, Battlefield 1 & 5 zijn heerlijk omdat er juist geen moderne shit in zit.

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Jumpman
 • Registratie: Januari 2002
 • Laatst online: 13-08 08:17
Balen van het futuristische thema.

Nintendo Network ID: Oo_Morris_oO | PSN: Oo_Morris_oO.


Acties:
 • +1Henk 'm!
Het is vooral frustrerend als op dat moment geen alternatieven zijn.

Dat je dus de game net begonnen bent of dat er geen vlaggen zijn (of in de buurt van waar je wilt zijn) en je ergens instapt en die piloot doet weer iets heel raars of egoïstisch. Je kunt best een heli als taxi gebruiken als dat kan, maar je bent wel een beetje verantwoordelijk voor de mensen die dan in je heli komen zitten. Die moet je wel een kans geven om uit te stappen.

Aan de andere kant moet je soms snel handelen om een vlag terug te pakken of de game om te draaien door een vlag te capturen die op dat moment de aandacht van de tegenstander weghaalt en dan kun je niet met iedereen rekening houden. En als je laag genoeg uitstapt, blijft de heli mogelijk nog heel ook.

Ik hoop dat de game vooral wat meer teamplay ondersteunt en dat men dat ook daadwerkelijk gaat gebruiken. Ik krijg de laatste jaren steeds meer het idee dat het ieder voor zich is en men zich niet echt meer inzet voor het team of de overwinning. Gewoon kills halen en je eigen ding doen, ongeacht of dat goed is voor het potje.

[Voor 18% gewijzigd door Martinspire op 06-06-2021 11:34]

Martinspire - PC, PS4, X1


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Chelseamarre123
 • Registratie: December 2019
 • Laatst online: 21:11
Ben wel benieuwd hoe futuristisch het word. 2042 is opzich maar 20 jaar verder in de tijd.
Als ze Cod achtige futuristische dingen gaan doen heb ik er helemaal geen zin in.

Acties:
 • +1Henk 'm!
poor Leno schreef op zondag 6 juni 2021 @ 19:09:
Ze hebben al aangegeven “geen lasers en wall running” enzo :)
DICE heeft dat nooit gezegd dacht ik, alleen Tom Henderson. Hij kan ook wel eens iets fout hebben ;)

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • +1Henk 'm!
 • Pinned

 • Geronimous
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 12:11

Geronimous

Moderator Spielerij
Topicstarter


psst nog niet happen, je kunt alvast wachten tot 9 juni :P

[Voor 28% gewijzigd door Geronimous op 07-06-2021 20:11]

poor Leno ✝︎


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 20:39

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
Na de aankomende onthullings trailer word Donderdagochtend het Topic omgezet naar het
Officiële Battlefield Topic zoals het eerst ook bedoeld was :)


"Work in progress"


" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!
G_Dragon schreef op maandag 7 juni 2021 @ 20:13:
Na de aankomende onthullings trailer word Donderdagochtend het Topic omgezet naar het
Officiële Battlefield Topic zoals het eerst ook bedoeld was :)


"Work in progress"
[Afbeelding]

Krijgen we eigenlijk weer twee aparte topics voor Consoles en PC?

Acties:
 • +1Henk 'm!
G_Dragon schreef op maandag 7 juni 2021 @ 20:39:
[...]


Als jullie dit willen, vind ik het prima!
Zelf ben ik liever voor 1 topic :)
Mja voor beiden valt wat te zeggen..

Het kan handig zijn qua tips en trucs en awesome Only in BF momenten, maar bij de PCs gaat t vaak over fps, graphics instellingen, beste PC etc. En PC ergert zich weer aan console dingen ;)

Maar je zou kunnen beginnen met een gezamelijk topic en evt later splitsen, mocht het niet gaan?
Pagina: 1 2 3 ... 11

Let op:
Er is een apart topic voor de PC: [PC] Battlefield 2042


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee