Toon posts:

[ZT] [Slowchat] Het grote cryptocurrency slowchat topic #10 Vorige deelOverzichtVolgende deelLaatste deel

Dit topic is onderdeel van een reeks. Ga naar het meest recente topic in deze reeks.

Pagina: 1 2 3 ... 7
Acties:
 • 386.204 views

 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Mede-auteur:
 • .oisyn
 • Registratie: September 2000
 • Laatst online: 07:32

.oisyn

Inleiding

Welkom in het Cryptocurrency Slowchat topic! Alhoewel er een apart handelstopic was en een apart exchanges topic is, worden in dit slowchat topic doorgaans toch de meeste vragen gesteld. Bij iedere koersstijging kunnen we veel nieuwe traders verwelkomen in het topic, die vaak dezelfde vragen stellen. Om te voorkomen dat dezelfde vragen vaker langskomen, breiden we de openingspost gaandeweg uit met de meestgestelde vragen.

Staat het antwoord er nog niet bij? Stel hem gerust in het topic, we helpen je graag!

En we kunnen het niet vaak genoeg zeggen: Investeer nooit meer geld dan je bereid bent te verliezen! We hebben helaas de afgelopen jaren veel traders veel geld zien verliezen, soms wel 10.000'en Euro's, dus pas erg goed op met wat je doet.


Welke exchanges gebruiken jullie en waarom?
Dat is afhankelijk van welke cryptocurrency je wil kopen, op o.a. de volgende websites kan je alle cryptocurrency vinden:Klik op de coin die je wil kopen, klik op de "markets" tab en je ziet op welke exchanges deze beschikbaar is.

De meeste traders in dit topic zijn actief op Binance, Kraken en Coinbase Pro.

Binance
Binance ondersteunt veel verschillende cryptocurrency, heeft een erg hoog handelsvolume, lanceert ICO's (Initial Coin Offerings), heeft lage fee's (Koop direct wat BNB coins, dan krijg je korting!) en de support is prima. Het nadeel van Binance.com is dat er wel stablecoins zijn (1 USD = +-1 stablecoin) zoals USDT, PAX en anderen, maar, USD (Dollar) en Euro worden niet ondersteund. Op Binance.je kan je wel met Euro handelen, maar, daar worden minder cryptocurrency ondersteund en is veel minder volume.

Kraken
Kraken ondersteunt veel verschillende cryptocurrency, heeft een bovengemiddeld handelsvolume, heeft gemiddelde fee's en de support is prima. Kraken ondersteunt o.a. instappen en uitstappen via Euro en is dus een goede exchange om als Nederlandse trader te gebruiken.

Coinbase Pro
Coinbase Pro is de "expert versie" van Coinbase, voor de iets gevorderde trader. Coinbase Pro biedt ten opzichte van Binance en Kraken minder verschillende cryptocurrencies aan, heeft een bovengemiddeld handelsvolume, heeft gemiddelde fee's en de support is doorgaans prima. Coinbase Pro ondersteunt o.a. instappen en uitstappen via Euro en is dus een goede exchange om als Nederlandse trader te gebruiken. Via Coinbase is instappen/uitstappen relatief duur, via Coinbase Pro kan dit veel goedkoper en daarnaast kost het uitbetalen naar je rekening maar 0,15 Euro.


Welke cryptocurrency kan ik het beste gebruiken voor het versturen van bedragen tussen brokers en exchanges?
Bitcoin is helaas relatief traag en duur om te versturen. Litecoin, Ethereum, XRP en NEO zijn erg snel en de laatste is doorgaans gratis om te versturen. Het nadeel van LTC, XRP en NEO is dat ze op veel exchanges geen handelsparen hebben en je ze dus moet omzetten naar bijvoorbeeld Bitcoin of Ethereum. Daar zit wederom een fee aan verbonden en daarom is Ethereum vaak de beste optie. Kijk dus eerst even welke handelsparen de exchange ondersteunt en kies daarbij de beste match.


Wat is de goedkoopste manier om met cryptocurrency te beginnen?
De goedkoopste manier om te beginnen is bijvoorbeeld een Coinbase of Kraken account aan te maken en Euro's naar de betreffende bankrekening over te maken. Na enkele dagen staat je storting op de rekening en kan je beginnen met traden. Een duurdere, maar snellere, manier om in te stappen zijn bijvoorbeeld creditcard overboekingen. Verder heb je brokers zoals (A-Z):De brokers met Nederlandse ondersteuning (alle bovenstaande) bieden ook iDeal betalingen aan en daardoor kan je snel en goedkoop instappen. Brokers hanteren een fee die hoger is dan de fee die exchanges hanteren. Voor het instappen is deze relatief gezien nog laag, maar, voor het uitbetalen naar Euro wordt vaak de hoofdprijs gevraagd. Minimaliseer het inkopen en verkopen via brokers en laat dit indien mogelijk via de doorgaans goedkopere exchanges verlopen.


Ok, ik heb mijn inzet x1000 zien gaan en wil gaan rentenieren. Of er breekt paniek uit in de markt. Hoe stap ik snel en goedkoop uit?
Hier zijn verschillende manieren voor. Dit kan via bijv. de hierboven genoemde brokers, maar deze hanteren erg hoge fee's voor het omzetten van cryptocurrency naar fiat (Euro, Dollar). Daarnaast wordt vaak ook nog een aanzienlijk bedrag in rekening gebracht om uit te laten betalen naar je Euro bankrekening.

De meeste traders zorgen daarom voor meerdere goedkope uitstapopties zoals bijv. Coinbase Pro en Kraken. Sinds kort kan dit ook via Binance.je, maar ook zij rekenen behoorlijke fee's.

Mocht je je cryptocurrency verspreid hebben staan over meerdere exchanges en wallets, dan zet je dit bijv. allemaal om naar ETH, verstuur je dit naar de exchange waarmee je uit wil stappen en kan je door 1 grotere transactie alles uit laten betalen naar je rekening. Hier gaat doorgaans 1 of meerdere werkdagen overheen. Maak je geen zorgen als je na 2 dagen nog niets hebt ontvangen, dat is normaal.


Goede langetermijn strategie
Wanneer koop je cryptocurrency (bij) en wanneer verkoop je? Achteraf weet je pas wanneer een bullmarkt is geëindigd, maar je koopt graag laag bij en verkoopt graag hoog (=buy low, sell high). Er zijn verschillende manieren om dit te bereiken, op https://medium.com/huddlo...in-recession-d04eb7cf3dd3 kan je een mooi voorbeeld vinden van een strategie die goed kan werken.


Wat betekenen al die vreemde woorden die jullie constant uitkramen?
 • AMA - Ask Me Anything, je kunt vragen stellen aan specifieke personen of de mensen achter een bepaalde cryptocurrency
 • ATH - All Time High
 • BAGHOLDER - Iemand die met waardeloos geworden crypto is blijven zitten.
 • COIN SHILLING - coins aanprijzen, vaak is de motivatie onduidelijk, trap er niet in.
 • DAYTRADER - Het dagelijks kopen en verkopen van cryptocurrency om te profiteren van prijsfluctuaties tijdens de handelsdag.
 • DYOR - Do Your Own Research
 • Fiat - Ouderwets geld, zoals Dollars of Euro's
 • FOMO - Fear of missing out. Doorgaans wil je de boot niet missen, koop je coins, om daarna een snelle koersdaling mee te maken. Schakel je emoties uit!
 • FUD - Fear, uncertainty and doubt. Kortom: Onzin verspreiden.
 • HODL - Hold on for dear life: Hodlers geloven dat dipjes tijdelijk zijn en verkopen daarom zelden
 • LAMBO! - Iedereen hier hoopt ooit een Lamborghini te kunnen kopen door de winsten.
 • MOON! - De koers gaat door het dak, richting de maan!
 • SAT of Satoshi - 1 Bitcoin bestaat uit 100 miljoen satoshis (Sats). 1 Satoshi wordt op de volgende manier weergegeven: 0.00000001 BTC je kan het dus een beetje vergelijken met de cent t.o.v. de Euro.
 • TA - Technische analyse, eerder gebruikt voor traditionele aandelen, maar ook door velen gebruikt voor crypto. Op basis van patronen kan je bepaalde koersdoelen beter voorspellen. Start hier vooral geen discussie over, die ga je niet winnen.
 • Whale - Iemand met grote aantallen coins die de koers kan beïnvloeden.
 • PF - Portfolio of portefeuille, de coins die je hebt en de fiat waarde ervan
 • REKT - Afkorting van Wrecked ofwel volledig gesloopt of failliet
 • SHITCOIN - Coin die geen toegevoegde waarde heeft.

Live Bitcoin koers bekijken

Hoe maak ik het traden veiliger en verlaag ik het risico op een grote koersdaling?
Daarvoor bieden exchanges mooie opties aan: Stop losses. Hier zijn verschillende variaties van, maar 95% van de exchanges ondersteunt in ieder geval de standaard stop loss. Hoe werkt dit?
 • Stop waarde: Het bedrag waarop de stop limit order die je nu aanmaakt in werking treedt.
 • Limit waarde: Het bedrag waarvoor je de coins wil verkopen
 • Aantal: Doorgaans 100%, maar je kunt natuurlijk ook 4 orders van ieder 25% plaatsen, of maar 1 van 50%, bepaal hiervoor een strategie.
Voorbeeld: Je wil 1 Bitcoin verkopen als de Last koers (de prijs per Bitcoin van de laatste order op de exchange) onder 4980 USD komt.
 • Stop: 4979,99
 • Limit: 4900
 • Aantal: 100% (vul hier geen percentage in, maar het daadwerkelijke aantal coins dat je wil verkopen)
Als de koers nu de 4979,99 aantikt, zal er automatisch een Limit order op 4900 worden geplaatst met het aantal coins dat je wil verkopen. Als hier vraag naar is voor dat bedrag, dan ben je dus verzekerd tegen een verdere daling.

Maar dat is toch zonde? Ik gooi nu 79,99 USD weg? Waarom niet de limit op 4979,98 zetten? Daar zijn meerdere redenen voor:
Je order wordt altijd uitgevoerd voor de best mogelijke prijs. Staat er dus een koop order klaar op 4979,98, dan krijg je die koers. Helemaal prima dus!
Maar, de reden dat je een limit een stuk lager zet, is dat er bijvoorbeeld een whale 1000 Bitcoins verkoopt met een market order vanaf 4980. Hierdoor zullen bijvoorbeeld alle orders tussen 4979,99 en 4920 worden opgekocht. Daarna worden eerst nog stop losses van anderen uitgevoerd die eerder waren en daarna is jouw order pas aan de beurt. Jouw order koopt dan bijv. 1 Bitcoin vlak boven de 4900 op. Mocht je het verschil tussen Stop en Limit dus te klein maken, dan kan het zijn dat de koers al lager is dan de door jou ingestelde limit en je met een niet ingevulde sell order blijft zitten.

Per coin verschilt uiteraard de USD waarde tussen stop en limit. Bij Bitcoin kan je bijv. 50 Dollar verschil aanhouden, maar bij Litecoin bijv. 3 Dollar, bij XRP bijv. 0,5 of 1 cent. Het betreft dus een willekeurig percentage van de prijs van de betreffende coin waar je je zelf goed bij voelt.

Een nadeel van een stop loss kan zijn is dat er even een kleine snelle koersdaling is omdat bijvoorbeeld 1 grote trader via een market order 100 Bitcoins verkoopt. Hierdoor wordt je stop loss geraakt, maar daarna veert de koers vaak weer gewoon op en dus heb je te goedkoop verkocht. Veel beginnende traders stappen daarna direct weer in, om dus laag te hebben verkocht, hoog te hebben gekocht = een recept om snel door je geld heen te raken. Ga hier dus zorgvuldig en spaarzaam mee om.

Je kunt een stop order ook inzetten om cryptocurrency te kopen als deze boven een bepaalde prijs komt. Dit realiseer je door ipv de Sell order een Buy order aan te maken, of door de Stop waarde lager in te stellen dan de Limit waarde. Door deze keuze heb je geen last van koersdalingen en koop je een coin automatisch als deze stijgt. Let wel op: Soms zijn er kleine pieken voorafgaand aan een grote daling. Het kan dus voorkomen dat je duur koopt om daarna een daling mee te pakken. Helaas blijft het cryptocurrency en daarmee erg volatiel en onvoorspelbaar: Investeer nooit meer dan je bereid bent te verliezen!

Binance geeft je overigens na het submitten van de order eerst nog een tekstuele toelichting over hoe de door jouw ingestelde Stop order wordt uitgevoerd. Je kunt dit dus veilig uitproberen.


Wat is shorten? Wat is long? Wat is XBT en BitMEX?
In plaats van een cryptocurrency te kopen kan je ook zogenaamd short of long gaan met een cryptocurrency naar keuze. Het bijkomende voordeel hiervan is dat je leverage (hefboom) kunt toepassen. Als je bijvoorbeeld 0,1 Bitcoin hebt, dan kan je met 10x leverage met 1.0 Bitcoin handelen. Het voordeel hiervan is dat je snel winst kunt maken, het nadeel is dat je ook snel erg veel kunt verliezen. Naast 10x opties zijn er ook 25x, 50x en zelfs 100x opties.


Uitleg over het handelen op BitMEX
Maak om te beginnen een account aan op het testnet van BitMEX (https://testnet.bitmex.com). Vul wat ordergegevens in. Speel met leverage, kijk wat dat met de kosten, het aantal XBT (Bitcoin) doet, etc. Je hoeft dus de order nog niet te submitten, maar je kijkt gewoon wat de instellingen doen.

In het kort: De aantallen die je ziet zijn contracten van 1 USD per stuk. Zou je dus nu bijv. 1 Bitcoin overmaken (prijs: 4069 USD op het moment van schrijven) en in je BitMEX pf hebben, dan kan je met 1x leverage 4069 contracts kopen a 1 USD per stuk. Maar, ga je met leverage spelen, bijvoorbeeld 10x, dan kan je 10x 4069 = 40.690 contracten a 1 Dollar per stuk kopen en dus speel je eigenlijk met 10 Bitcoin ipv 1 Bitcoin. Je koopt echter geen Bitcoin, maar, je zet je Dollars in als een soort lening als je short (gokken op een daling) of long (gokken op een stijging) gaat. Omdat je geen Bitcoin koopt die meer of minder waard wordt, maar op basis van contracten werkt, speel je met USD's en die zet je dus in, zie het als wedden op een paard. Dan zal dat inhouden dat je ook met een liquidation price speelt. In dit geval 4069/10 -> de huidige Bitcoin prijs + 406,9 Dollar. Speel je dus met 10x leverage en zit je in een short, dan kan de Bitcoin prijs met 406,90 Dollar stijgen totdat je "failliet" bent en je volledige inzet kwijt bent. Daalt de prijs echter, dan speel je met bijvoorbeeld 10 Bitcoin (XBT) en bij een daling van 400 USD per Bitcoin krijg je 10x 400 USD = 4.000 USD in Bitcoin uitgekeerd. Speel je met 25x leverage, dan wordt je liquidation price 4069/25 = de huidige Bitcoin prijs + 163 = 4232 USD. Raakt de koers dat dus aan, dan ben je je volledige inzet kwijt, MAAR, als de koers daalt, dan krijg je per USD dat Bitcoin daalt 25x die waarde, dus per 1 USD daling krijg je 25 USD.

Kortom, je kunt met meer Bitcoin handelen dan je daadwerkelijk hebt, maar, met als risico dat je je inzet volledig kwijtraakt ipv dat je met een lagere pf waarde eindigt. Iedere trade begin je negatief ivm de fee, en iedere x uren betaal of krijg je nog funding kosten, afhankelijk van of de hoeveelheid shorts of longs hoger is. Dit heeft ermee te maken dat bijv. BitMEX een risico loopt en dat dekken ze af door een buffer op te bouwen. Als jij namelijk geliquideerd wordt, moet iemand jouw contracten overnemen voor een bepaalde prijs en er hoeft niet altijd iemand klaar te staan om ze te kopen.

Je kunt maximaal je inzet verliezen, niet meer. Heb je 0,5 Bitcoin en zet je 0,25 Bitcoin in, dan kan je maximaal 0,25 Bitcoin verliezen.


Cryptocurrency is erg volatiel, enkele voorbeelden
Op 30-5-2019 steeg Bitcoin binnen 15 minuten van 8.725 USDT naar 9.074 USDT, om daarna in 10 minuten naar 8.625 USDT te dalen. Enkele minuten later werd zelfs nog 8.513 USDT aangetikt. Juich dus niet te vroeg en blijf altijd alert!


Bitcoin Cash SV (BSV) steeg tussen 21-5-2019 en 30-5-2019 van ongeveer 63 USD naar 242 USD, om in de loop van 30-5 ineens binnen 1 minuut naar 45 USD te dalen (O.a. door opeenstapelende long liquidaties) en daarna weer snel te stijgen naar 220 USD. Stop losses kunnen fijn zijn, maar soms kan je ze maar beter achterwege laten :)


De Bitcoin roller coaster guy bestaat niet voor niets:Pas op, scams!
Op Twitter, YouTube en andere locaties probeert men regelmatig mensen op te lichten. Denk hierbij voornamelijk aan de "Stuur 0,5 ETH op en krijg 5 ETH terug!" achtige oproepen. Als iets te mooi is om waar te zijn, dan is dat vaak ook zo. Trap hier niet in, niemand gaat jou gratis meer cryptocurrency of geld geven in ruil voor je kleine inleg, je zult de coins die je opstuurt 100% zeker kwijtraken, hoe mooi het aanbod ook klinkt. Helaas zijn hier wereldwijd al vele duizenden mensen ingetrapt.


Overig
Meer info volgt spoedig, waaronder: Onbevestigde transacties, de werking van een blockchain, centraal vs decentraal en (hardware) wallets om veilig je cryptocurrency in op te kunnen slaan.

[Voor 103% gewijzigd door Taro op 14-01-2020 19:36]

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • .oisyn
 • Registratie: September 2000
 • Laatst online: 07:32

.oisyn

Moderator Devschuur® / Cryptocurrencies

Demotivational Speaker

Topicstarter
En hier weer verder :)

You see, killbots have a preset kill limit. Knowing their weakness, I sent wave after wave of my own men at them until they reached their limit and shut down. Kif, show them the medal I won.


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Ok, ik doe mee met Matic shorten. Eerste short poging op Binance, dus even voorzichtig met het aantal :)

Edit: Wow, wat omslachtig en vaag.... Die usability op Binance kan wel wat beter...

[Voor 29% gewijzigd door Taro op 27-11-2019 22:24]

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
@PilatuS Ik heb 10.000 Matic gekocht via de normale manier, die naar het Margin account gestuurd, die x3 geborrowed en verkocht, dus 30.000 Matic geshort en daarvoor 728 USDT staan. Als ik nu terugkoop heb ik er via de Repay optie 30.018, via de Borrow optie 30.071 en via de Normal optie 30.068. Ik neem aan dat als ik via Borrow verkoop, dat ik via Repay moet kopen, dus als ik nu de positie zou sluiten dat ik 18 Matic heb verdiend.

Correct of slaat dit nergens op?

Nu overigens al 31.200 via de Borrow optie en 30.394 via Repay.

[Voor 3% gewijzigd door Taro op 27-11-2019 22:42]

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
@PilatuS Thx, helder, doe ik de volgende keer. Nu dus via de Repay optie terugkopen?

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Ok, nu Repay optie gebruikt en 10.088 Matic teruggekregen. Die weer verkocht en bijna een Dollar verlies. Toch netjes ;)

Was puur even een keer proberen en wil deze positie niet vannacht open laten staan. Binnenkort nog maar eens echt proberen, maar wat enorm omslachtig geregeld zeg.

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Ik ben aan het opruimen en kom de volgende domeinnamen nog tegen:

- adastakepool.nl
- adastakepools.com
- adastakepools.nl
- adastaking.nl
- cardanonode.nl
- cardanostakepool.nl
- cardanostakepools.nl
- cardanostaking.nl
- cardanostakingpool.nl
- cardanostakingpools.nl

Ik ga zelf geen ADA meer staken en het initiatief dat hier liep om dit op te zetten is door de dalende koers ook niet van de grond gekomen. Iemand interesse? Doe maar een DM.

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
verwijderd69 schreef op vrijdag 29 november 2019 @ 16:34:
[...]


Nee man gewoon zelfmedicatie toepassen. Werkt hier al 36 jaar tip top (op enkele maanden met psychoses na)
Ja en gebruik vooral veel homeopathische middelen, dan is het probleem vaak al na 7 dagen weg ipv pas na een week als je niets zou innemen!

[Voor 5% gewijzigd door Taro op 29-11-2019 16:54]

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
@Amens Ik word liever niet met de werkelijkheid geconfronteerd, door vooral veel te spreiden over verschillende locaties en het totaal niet bij te houden heb ik nog altijd het gevoel dat ik goed bezig ben.

Edit: Vandaag in ieder geval goed bezig: ONT op 0.6601 USDT ingestapt en staat nu al op 0.6940 :D Ik verkoop rond 0.71xx ivm MA's.

[Voor 24% gewijzigd door Taro op 29-11-2019 18:32]

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
@Amens Gewoon met een bedrag beginnen/handelen dat goed voelt. Na verloop van tijd druk je zonder enig gevoel op de knop en word je er ongevoelig voor. Emoties uitschakelen en objectief naar de charts kijken. En vooral niet bang zijn met verlies te verkopen. Wel kritisch naar jezelf blijven, als je 10/10 trades met verlies eindigt moet je het anders gaan aanpakken en niet hopen dat de 11e wél goed zal zijn.

En: Focus maar op een paar verschillende cryptocurrency, je kunt ze niet allemaal goed in de gaten houden, ik heb de oogkleppen redelijk op, anders blijf je maar switchen.

Gewoon naar het totaalbedrag op de exchange kijken, niet apart per trade gaan bijhouden. Daarvoor heb je altijd nog de historie op de exchange zelf.

[Voor 28% gewijzigd door Taro op 29-11-2019 18:48]

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
@superpolm Viel mij een tijdje geleden ook al op (Taro in "[ZT] [Slowchat] Het grote cryptocurrency slowchat topic #9"), maar zo had ik het nog niet bekeken met die 0.67 ratio.

Er komt dus waarschijnlijk een punt dat de stijging omslaat van positief naar negatief en dan kom je op grote schaal in een bearmarket terecht. En op deze manier kan je inderdaad ook een mogelijk volgende run en piek voorspellen, grappig, benieuwd of het ook zo uitkomt.

[Voor 62% gewijzigd door Taro op 29-11-2019 20:08]

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
@Adnanos Ik denk dat de Get/Guts knakker hosting bij Amazon wil gaan afnemen, dus dat het andersom is :)

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
@toilet_paper Misschien nemen ze juist minder risico dan ze normaal doen. Met extra risico heb je ook de kans om extra geld te verliezen. Liever 1 trade perfect timen, dan 1 goed en 2 verkeerd.

Ik heb tot nu toe één trade boven de 300% gehaald (in een paar uur) en nog nooit een ByBit of BitMEX trade voor meer dan één dag laten lopen, want dan is een veelvoud uiteraard makkelijk mogelijk. The trend is your friend gaat hier zeker op.

350% kan 1 goede x50 trade zijn en verder achterover hangen. Het hoeft dus niet zo te zijn dat ze echt enorm goed zijn, het kan ook een enkel geluksmoment zijn geweest. Waarmee ik niet wil zeggen dat het geen goede traders zijn.

Wat @PilatuS zegt is natuurlijk ook waar, voor iedereen die hoog staat zijn er tig rekt gegaan. Die staan niet op het leaderbord, maar dat is wel de realiteit. Helemaal met een wedstrijdelement erbij ga je onverantwoorde risico's nemen. Maarja, met bijv. 0.025 Bitcoin durft nagenoeg iedereen dat wel aan.

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Ik had een 50x long open staan, gevolgd door een rode candle, op de bodem bijgekocht, met iets winst afgesloten, stijgt die candle lekker door, veel misgelopen... De vraag is nu of de 7.800 voor langere tijd behouden kan worden, even shorten?

Edit: Nice, 50x short nu al op mooi percentage, inmiddels gesloten. Long geopend op de vorige bodem.

[Voor 20% gewijzigd door Taro op 30-11-2019 11:29]

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
@Slux Hoe ga je je dagen vanaf dat moment invullen?

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Wat denken jullie op dit moment van de Bitcoin koers? Loopt langzaam leeg... Stappen er daardoor steeds meer mensen uit en volgt er zo een enorme rode candle, of volgt er zo een pump? Ik heb een short lopen, maar zit ook nog 50% in Bitcoin, zal ik verkopen of niet...

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Inmiddels een short met 53 Dollar winst afgesloten, een long met +9% afgesloten en weer in een short :). Wel Bitcoin & ONT (bleek ik ook nog te hebben, de sell orders waren niet geraakt...) verkocht. Met mijn margin account kan ik meer inzetten dan met de handelspot en mainpot samen, dus op die manier maar proberen "veilig" te handelen, al zet ik iedere keer maar max 15-25% in.

@Crypts Ik vermoed dat de MA25 nog wel kan worden aangeraakt dit weekend @ 8140 USDT, of mogelijk de 8k en dat daarna iedereen al eieren voor zijn geld kiest. Maar ik vind dit een bijzonder gevaarlijk punt.

[Voor 32% gewijzigd door Taro op 30-11-2019 16:16]

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
@Kain_niaK Je was de afgelopen dagen erg goed bezig, ik heb je zelfs een keer een plusje gegeven, erg uitzonderlijk. Pas nou op dat je niet weer de oude BCH shiller wordt... Laat Bitcoin in zijn waarde en vergelijk de twee nou niet teveel, want dat zorgt alleen maar voor onenigheid.

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
@Kain_niaK Mensen overhalen om in de bijbel te geloven doe je op een andere manier dan mensen overhalen om in Bitcoin Cash te geloven. Choose your battles....

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Kain_niaK schreef op zaterdag 30 november 2019 @ 18:18:
[...]


Roger Ver heeft mij geleerd dat je gewoon stug door moet gaan waar je in gelooft omdat de haters nooit de energie hebben die de fans wel hebben.
Je beseft je dat je door dergelijk gedrag alleen maar meer haters creëert? Dat betekent dat je er steeds meer energie in moet steken om alle haters in BCH believers om te turnen. Dat gaat je niet lukken. Je creëert fans door positieve energie, niet door een andere cryptocurrency af te branden.

Als Roger Ver je grote voorbeeld is, dan mag je wel kritisch kijken naar zijn gedrag en kijken naar wie er mogelijk betere voorbeelden zijn. Zo stug vasthouden aan een verkeerd rolmodel kan ook averechts werken, ben je je daar bewust van? Als je mensen iets gaat opdringen wat ze niet willen, dan gaan ze alleen maar meer met de hakken in het zand staan. Misschien moet je een andere tactiek kiezen.

Afijn, nogmaals: Je was de afgelopen dagen erg goed bezig, je kreeg zelfs complimenten van mensen hier. Dat voelt toch beter dan wederom in discussies te belanden?

Ik kies ook mijn battles, deze laat ik maar aan mij voorbij gaan.

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Jenzo schreef op zondag 1 december 2019 @ 20:22:
Zou graag informeren naar jullie mening. Ik vind BNB een coin met veel toekomst, ondanks de recente hack.
Welke hack?

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
@Jenzo Dat is geen Binance hack, daar zijn useraccounts overgenomen om via o.a. de API gecoördineerd Bitcoins weg te sluizen. Dat staat ook zo in het artikel, al doet het onderwerp ivm clickbait uiteraard zoals altijd anders vermoeden.

Als je users niet op hun account letten, dan kan je niet zeggen dat er een hack bij een cryptocurrency exchange heeft plaatsgevonden. Nuances zijn erg belangrijk, als jij nu zegt dat er een hack bij Binance heeft plaatsgevonden dan gaat iedereen die dat leest dat ook zo zien. Erg voorzichtig zijn met je API-key, 3rd party bots, 3rd party Apps, etc. Binance is in dit geval niet gehacked.

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Ik blijf nog even in fiat zitten, tenzij Bitcoin echt positieve ontwikkelingen laat zien:

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • .oisyn
 • Registratie: September 2000
 • Laatst online: 07:32

.oisyn

Moderator Devschuur® / Cryptocurrencies

Demotivational Speaker

Topicstarter
Emin3m schreef op maandag 2 december 2019 @ 11:04:
Pff, kain, Je hebt al je bch blogs, hou deze berichten even apart a.u.b. Ik begin me steeds meer te ergeren aan je bch promotie met allerlei shit tokens waar alleen jij 100% in zit.
^^ @Kain_niaK Dit dus. Ik ontvang steeds meer klachten over je "spam" zoals velen het noemen, het lijkt me beter om die gewoon in een eigen topic te plaatsen.

You see, killbots have a preset kill limit. Knowing their weakness, I sent wave after wave of my own men at them until they reached their limit and shut down. Kif, show them the medal I won.


 • .oisyn
 • Registratie: September 2000
 • Laatst online: 07:32

.oisyn

Moderator Devschuur® / Cryptocurrencies

Demotivational Speaker

Topicstarter
DW23 schreef op maandag 2 december 2019 @ 16:32:
[...]

Wellicht moeten we voor de 3 overgebleven Bcashers een Bcash slowchat starten? Alleen niet vergeten om elke 4 jaar een nieuw topic te openen, de chat moet natuurlijk niet te vol raken.
@Kain_niaK belooft al een hele tijd dat ie een BCH topic zou starten, maar dat heeft ie tot op heden nog nooit gedaan wegens "geen tijd". Maar ondertussen zit ie wel hier hele epistels te tikken, dus "geen tijd" lijkt me nogal onzin :z
Emin3m schreef op maandag 2 december 2019 @ 11:53:
Hoop dat het gemodereerd wordt, want het vult een hele pagina met een aanname dat als, als als als een game dit dat doet, bullshit over game currencies, wat totaal hier irrelevant is. Hij zal wel behoorlijk wat credits hebben dat deze berichten blijven staan staan.
Maar ze zijn in beginsel niet tegen de regels (goed, er is een regel over inhoudelijke discussies in het slowchat, maar eerlijk gezegd wordt die sowieso met de voet getreden en ik er anders een dagtaak aan heb om steeds maar weer de discussies los te trekken). Ik treedt nu primair op omdat steeds meer en meer mensen zich eraan storen.

Voor mensen met genoeg karma voor Custom CSS is er natuurlijk custom css snippet: Doei Bitcoincashmeneer. (En eerlijk gezegd, het feit dat die momenteel door 144 mensen gebruikt wordt en op plek 12 staat van de populairste snippets spreekt boekdelen)

[Voor 50% gewijzigd door .oisyn op 02-12-2019 16:39]

You see, killbots have a preset kill limit. Knowing their weakness, I sent wave after wave of my own men at them until they reached their limit and shut down. Kif, show them the medal I won.


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
DaCoTa schreef op maandag 2 december 2019 @ 16:44:
[...]

Als je niet genoeg karma hebt, het werkt ook met Stylish. En volgens mij ook met greasemonkey en andere css modificatie plugins.
En anders is er altijd nog mijn Chrome plug-in: https://goedkoopbitcoinkopen.nl/tweakers/Hide_GOT_Posts.zip.

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • .oisyn
 • Registratie: September 2000
 • Laatst online: 07:32

.oisyn

Moderator Devschuur® / Cryptocurrencies

Demotivational Speaker

Topicstarter
Luuk schreef op dinsdag 3 december 2019 @ 14:37:
[...]


Ik was wel van plan ze te claimen ja. Want gratis geld.
En daarbij is Richard Heart gewoon een baas.
Ik vind 'm anders heel erg van z'n stok gevallen de laatste tijd. Hij heeft een goede overtuigende babbel, maar het maakt lang niet altijd sense wat hij zegt.

Hij heeft in het verleden overigens groot geld verdiend met het versturen van spam en oplichting. Heart is ook niet zijn echte naam.

You see, killbots have a preset kill limit. Knowing their weakness, I sent wave after wave of my own men at them until they reached their limit and shut down. Kif, show them the medal I won.


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Ik kreeg vorige week een mail ivm AVA (Travala), ze gaan nog een investeringsronde houden, niet per se een cryptocurrency, maar voor het aandeel in het bedrijf. Destijds meegedaan met de ICO, ze timmeren aardig aan de weg, maar ik heb voor mijzelf besloten geen uitstapjes meer naar dit soort opties te maken. Zag dat iemand dit gisteren ook al had gemeld, maar benieuwd of iemand wél instapt?

Volgens mij verwacht 90% van de traders dat Bitcoin na de spike van vanmiddag weer inzakt. Ik hou daar zelf ook rekening mee, maar met dergelijke prijzen kan het ook weer lonen om wat alts in te slaan, had ik eigenlijk ook gewoon vanochtend vroeg al moeten doen.

Zag deze net langskomen, erg handig :)

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Oh, ik zit gewoon met de laptop op de bank...

Heb ooit wel een bureau aangeschaft met Dell 25" Ultrasharp scherm maar op zolder zitten is ook zo ongezellig. Het enige waarvoor ik het bureau gebruik is om peperplanten uit te stallen. Misschien zou het wel voor een hoger rendement zorgen als ik dat scherm eens zou gaan gebruiken :)

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • .oisyn
 • Registratie: September 2000
 • Laatst online: 07:32

.oisyn

Moderator Devschuur® / Cryptocurrencies

Demotivational Speaker

Topicstarter
43" 4k scherm hier. Je moet gewoon afstappen van de maximized window mindset. Bepaalde tools zoals Groupy en AquaSnap helpen dan wel in de window management.

You see, killbots have a preset kill limit. Knowing their weakness, I sent wave after wave of my own men at them until they reached their limit and shut down. Kif, show them the medal I won.


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Ok, ok, mijn setup (15" touchscreen):

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
@Thaam Ja, heb de Performance versie nu +-3 maanden, bevalt erg goed, stap er iedere dag weer met veel plezier in.

De Cybertruck heeft voldoende ruimte voor enorme bags met shitcoins, maar echt praktisch met inparkeren lijkt die mij niet :)

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
:9
https://tweakers.net/ext/f/Jiw55a5M7fdOCtSndxxivXwI/full.png

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Ik hoop het! Of mag ik dat niet zeggen?

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Overzicht van ADA Shelley nodes: https://input-output-hk.github.io/shelley-node-map/.

Lijkt mij overigens wel een enorme last als je dé persoon achter een cryptocurrency bent. Je kunt eigenlijk nooit besluiten ermee te stoppen, omdat dan erg veel mensen hun geld kwijt zullen zijn en dat op jou komen verhalen. Verkopen of overdragen aan een ander lukt ook niet. Open source maken en het beheer overdragen zal tot een wildwesten leiden. Dat neem je volgens mij mee tot je dood, of stoppen door middel van een exit scam incl. naamswijziging en complete metamorfose, andere opties zie ik niet echt.

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Slux schreef op zaterdag 7 december 2019 @ 16:55:
[...]
Zo zijn een Bill en Steve ook ooit begonnen.
True, maar je Windows installatie of je iPhone blijft zonder beide heren ook wel werken. Als Charles van Cardano/ADA tegen een boom rijdt, dan zakt die cryptocurrency direct in en ben je je geld kwijt.
Dark Matter schreef op zaterdag 7 december 2019 @ 16:57:
[...]


Je weet toch dat bitcoin open source is hoop ik?
Uiteraard (hoe kan je zo aan mij twijfelen ;)), maar daar zit geen levende fysieke "persoon" achter die het bijv. nog Open Source moet gaan maken (Meneer S. Nakamoto heeft dit goed geregeld). BCH heeft dat probleem natuurlijk wel, als Roger Ver met pensioen gaat of tegen een boom rijdt dan zakt die munt ook compleet in.

Daarom is Bitcoin op de lange termijn waarschijnlijk ook de winnaar.

[Voor 43% gewijzigd door Taro op 07-12-2019 17:01]

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Gisteravond een 50x short geopend, lekker wakker worden met +51%, wat verder opgeschaald en stop loss naar beneden verplaatst.

Nu verder de aanpak voor vandaag bepalen, op zowel de 1D als 1W grafiek zou een kleine opleving of een enorme daling beide prima mogelijk zijn en op zich is het positief dat Bitcoin al zo lang in deze range blijft hangen. Denk dat ik mogelijk alsnog wat van de favoriete coins insla voor wat kleine trades.

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
@Tominatie Is weer terug \o/

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
@DAMAGE Ik hodl mijn Bitcoin short, is dat ook goed?

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
DAMAGE schreef op dinsdag 10 december 2019 @ 19:20:
Zolang je maar een stoploss hebt @Taro ben ik trots!
De liquidation engine is mijn stop loss.

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Mooi filmpje bij deze Tweet, 4443 Bitcoin aan ETH gekocht in 2017:

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Ik heb alleen nog Bitcoin op Bybit staan, verder in fiat. Ik ben dus bearish.

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • .oisyn
 • Registratie: September 2000
 • Laatst online: 07:32

.oisyn

Moderator Devschuur® / Cryptocurrencies

Demotivational Speaker

Topicstarter
Vanoverdegrens schreef op vrijdag 13 december 2019 @ 15:33:
[...]


En daar is Charlie Lee echt niet zelf beter van geworden? Schei toch uit. Hij werkt niet meer, dus zijn Litecoin-holding van het eerste uur heeft hem na de verkoop ervan geen windeieren gelegd. Ik reken dit antwoord daarom niet goed. :+
Ik las het als: hij wordt er nu niet meer beter van.

You see, killbots have a preset kill limit. Knowing their weakness, I sent wave after wave of my own men at them until they reached their limit and shut down. Kif, show them the medal I won.


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Zojuist een x100 long geopend met een plukje Bitcoin, even duimen :D

@verwijderd69 Klinkt goed! Zou wel een huis in het buitenland kopen, Italië ofzo.

[Voor 40% gewijzigd door Taro op 13-12-2019 17:19]

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
14% 19% 23% 27% 46%, go go go!!

Stop loss in profit gezet, maar als het op vrijdagavond niet lukt dan...

Edit: Gesloten op 46%, nice :) 50x short geopend met stop loss op 7301.

[Voor 108% gewijzigd door Taro op 13-12-2019 17:55]

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
DAMAGE schreef op vrijdag 13 december 2019 @ 18:00:
[...]


Ziek hoor, wat was je entry en wat je liquidatie punt eigenlijk?
Hou ik in dit geval even voor me omdat je hiermee kunt gaan rekenen, maar bewijs:

https://tweakers.net/ext/f/txsyIIr0HV75C6cMSlkIzGKl/full.png

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
@PilatuS Correct :), % zegt nu voldoende.

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
@DAMAGE Het gaat ook echt niet altijd goed hoor, mijn posities worden ook wel regelmatig geliquideerd, maar dan altijd met acceptabele bedragen. Met grote posities laat ik het niet zover komen.

Short staat nu op +14% met stop loss in profit, geeft altijd een kick als het lukt. Vaak lukt het om 3-4x op rij winst te maken, waarbij het de 5e keer dusdanig fout gaat dat ik alsnog negatief eindig op die dag, iets met overmoedig worden enzo :)

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
@The_Goat Als je het zo zwart/wit bekijkt wel. Ik heb echter ook al vaak gezien dat net na het aanraken van een stoploss de koers weer de andere kant op gaat en je dus beter had kunnen blijven zitten. Daarom ga ik er pragmatisch mee om. Wel zet ik doorgaans 1 Dollar voor de liquidatie een stop loss om een "extra boete" te voorkomen.

Liquidaties accepteer ik alleen maar als ik bijv. 10-25% van de winst van die dag op het spel zet, als ik geen winst heb dan neem ik ook minder risico.

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Wat een saaie bende, waar blijft die grote move :Z Er loopt weer een x100 long sinds de drop, dan maar op die manier wat vuurwerk creëren, we hangen zelf de slingers wel op *O*

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Swaha schreef op zaterdag 14 december 2019 @ 11:20:
VET/USDT ziet er op de weekly erg nice uit voor de mannen onder ons. :9B
Gelukkig ben ik als échte man zijnde niet ingestapt want de koers kon zo te zien nog lager :)

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Lol, een exitscam die perfect uitgevoerd wordt: Ja, onze munt is 99,95% in waarde gedaald, maar koop gewoon bij, dan wordt je gemiddelde instapprijs lager:

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
PilatuS schreef op zaterdag 14 december 2019 @ 21:36:
[...]


Jeetje zeg... Er zijn een hoop woorden die je kan gebruiken over hoe enorm kansloos deze tweet is.
Zou mooi zijn als je hier ook Twitter video's kunt embedden, maar deze zeggen voldoende:
https://twitter.com/i/status/1205912881528811521
https://twitter.com/i/status/1205919405525360640
https://twitter.com/i/status/1205913545910697984
https://twitter.com/i/status/1205926708806897664

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
@Crypts Is toch gewoon een meesterlijke Tweet? Zo schaamteloos zie je ze niet vaak :)

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
lauraz schreef op maandag 16 december 2019 @ 18:40:
[...]
Ik heb account op bybit aangemaakt. Ik was er altijd een beetje bang voor en snapte het niet zo goed. Het blijkt eigenlijk best mee te vallen. Als je maar niet je leverage op 100 zet. Dat is alleen leuk als je behoefte voelt aan adrenalineshots.
Ik zet stoploss en takeprofit, zodat ik niet continu naar het scherm hoef te staren.
Dat is inderdaad de beste manier om het te leren: Gewoon doen! Bij voorkeur wel op https://testnet.bitmex.com/ om te oefenen zonder dat het je geld kost of op Bybit met bijv. 5 Dollar en een lage leverage.

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Boem! Hopelijk aan het testen met per ongeluk een x100 short? :)

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Tominatie schreef op maandag 16 december 2019 @ 19:33:
[...]


Hahaha woow, dit komt op een heerlijk moment zeg. Ik zet net de computer aan om extra Bitcoin te halen 8)7
Ik wacht nog even met opnieuw inkopen.

50x short met stop loss op +50% staan, maar ik laat hem nog even lopen :D

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Laat rode wave 2 maar komen! Op zowel de 1D als 1W chart ziet het er niet best uit, maarja, nu een long openen kan ook maar zo goed uitpakken, we gaan het wel zien.

De Tesla aandelen doen het prima met 6.4% vandaag, misschien maar wat fiat die kant op sturen ivm kwartaalcijfers die er aan komen, het in Bitcoin stoppen durf ik nog niet aan.

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Via Twitter, 4.200 Dollar winst met 1 trade, maarja, dat risico is natuurlijk ook erg groot:

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
The_Goat schreef op maandag 16 december 2019 @ 20:31:
Stel je voor dat je nu niet de kans neemt om in de 6.8k te kopen en morgen/overmorgen 7,8k op t scorebord ziet staan
Stel je voor dat je nu de kans neemt om @ 6.8k te kopen en morgen/overmorgen 5,8k op 't scorebord ziet staan

O-)

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Mijn tactiek: Rond de 5.5k (kan iets hoger liggen naarmate de daling langzamer gaat ivm langzaam stijgen MA200 lijn) koop ik weer extra bij (Vlak boven de 200MA lijn dus), dan trek ik een lijn van de 20k naar de 14k verder naar rechts door om te kijken waar Bitcoin na de 5.3-5.6k aangetikt te hebben weer naar toe gaat stijgen. 500 Dollar onder de top van die lijn stap ik uit en dan wacht ik op de volgende keer dat de MA200 wordt aangetikt om weer in te kopen. In de tussentijd ga ik dan andere dingen doen, repeat, repeat.

Heb even snel getekend wat ik bedoel, zoiets (Instap +-5.5k, uitstap +-9.5-10k):

[Voor 13% gewijzigd door Taro op 16-12-2019 21:52]

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Swaha schreef op maandag 16 december 2019 @ 21:57:
Ben benieuwd hoe lang je je tactiek vol gaat houden. :9
Ik ben erg pragmatisch ingesteld :)

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Nee, rekt gaan doe ik alleen als ik om wat voor reden dan ook niet meer bij kan storten :)

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
shovelhead1340 schreef op maandag 16 december 2019 @ 22:04:
[...]


Mag ik vragen waarom 5,5k de low zou zijn?

Ik zie wel n langzame en gestage daling (naar 6k) maar als ie t daar onder zakt zou ik niet weten waar t stopt.

(Ik hoop op n moonshot vanaf ongeveer 6k rond 1 januari *O* *O* *O* )
De 200MA loopt daar op dat moment ongeveer (Die staat nu op ~5000). Ik heb met de onderste lijn van de driehoek de oranje lijn voor het gemak even recht door getrokken, dat klopt uiteraard niet helemaal. Daarom dus vlak boven de 200MA inkopen wanneer de koers die aantikt. Afhankelijk van wanneer dat gebeurt ligt de bodem lager (eerder) of hoger (later).

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
@PHPResource Zie ook de topicstart :)

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
De MA7 is doorbroken op 7021 USDT @ Binance, benieuwd of alleen de wick erboven komt op de 1D chart en Bitcoin nu weer gaat dalen, of dat de volgende stop 7250 is (MA25).

Ik durf het niet aan om nu te shorten, maar als ik er meer vertrouwen in had zou ik er in de range tussen 7225-7250 zeker één openen.

[Voor 29% gewijzigd door Taro op 18-12-2019 21:31]

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
De afgelopen 2 weken >17% rendement gehaald op Tesla aandelen, eerder vandaag een nieuwe ATH aangetikt. Daar lukt het mij wel om te holden omdat ik er in geloof, bij crypto lukt het mij echt niet, misschien moet ik maar meer fiat die kant op gaan sluizen... Komt toch omdat er iets fysieks aan gekoppeld is, natuurlijk nog steeds risicovol, maar wel meer gekoppeld aan bijv. nieuws en kwartaalcijfers ipv het lot, willekeur, whales, etc. en daardoor een stuk voorspelbaarder.

Sommige mensen zijn permanente bulls die vertrouwen op de komende 10 jaar en >100k, dat kan prima gebeuren en als je daar echt in gelooft dan kan ik mij voorstellen dat je onbeperkt kunt holden, maar als ik bijv. 25% meer Bitcoin zou hebben dan nu en de koers is >30% gedaald, dan voelt dat voor mij niet goed, want een maand later kan er nog >10% extra vanaf zijn gegaan zonder enige echte aantoonbare zekerheid dat de oude koers weer gehaald gaat worden.

Maar blijkbaar behoor ik tot de minderheid die er zo naar kijkt?

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
@DAMAGE Ik zie bij ByBit regelmatig foutmeldingen als ik een stop loss probeer in te stellen. Ik moet dan de pop-up sluiten en opnieuw openen en dan werkt het vaak wel. Daarnaast zit die pop-up vaak in de weg, omdat die recht voor de koers verschijnt. Ook al een aantal keren >30s timeouts gehad.

Ja, ByBit lijkt stabieler dan BitMEX, maar heeft ook wel zijn eigen problemen.

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Of was het een 2e bounce op een bepaalde support en gaat die support het de derde keer begeven?

Mijn voorspelling heb ik gisteren nog iets aangepast met 2 lijnen erin en op basis daarvan iets bijgesteld, hier hou ik rekening mee, waarbij het inkoopmoment (linkerpijl) dus naar links of rechts kan opschuiven naarmate de tijd vordert, maar altijd vlak boven de 200MA. Voor de top geldt hetzelfde, getekend rond de 9.500, maar iets hoger als dit eerder gebeurt en iets lager als het later gebeurt.


@Dark Matter Eens als dat gebeurt dat holden beter is, de kans dat je met TA hetzelfde rendement behaalt is klein. Maar, dan accepteer je het dus ook als Bitcoin niet de 100k aantikt en bijv. richting de 3k gaat en daar nooit meer boven komt. Er is immers ook geen wetenschappelijk bewijs dat Bitcoin de komende paar jaar ooit weer boven de 10k uit gaat komen.

Wil je niet holden en hou je rekening met meerdere scenario's, dan kan TA wel werken. Ga je er van uit dat Bitcoin ooit de 100k gaat aantikken en wil je tussendoor niet teveel tijd besteden aan het geheel, dan gewoon je hoeveelheid Bitcoin maximaliseren en afwachten inderdaad. Maar dan niet gaan piepen als Bitcoin wél de 3k aanraakt ondanks dat veel mensen iedereen die dat zegt voor gek verklaren.

[Voor 39% gewijzigd door Taro op 18-12-2019 22:22]

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
@Dark Matter Het staat je altijd vrij om zelf meer en vaker aan dit topic bij te dragen als je een bepaalde mening of visie hebt. De TA-discussie loopt hier al jaren en ik heb zelfs in de topicstart opgenomen dat het geen zin heeft er een discussie over te voeren :) Maar het moet geen TA-only topic worden en zo voelt dat voor mij in ieder geval ook niet.

Aan de andere kant: Waar kan je het tijdens rustige momenten nog meer over hebben, de techniek achter vele cryptocurrency is nauwelijks interessant meer, die tijden zijn voorbij. Dan blijft de Bitcoin koers over en alleen zeggen dat die omhoog of omlaag gaat is ook vrij oppervlakkig, vandaar dat er waarschijnlijk steeds meer voorspellingen op basis van TA naar boven komen, omdat er weinig andere onderwerpen meer zijn. Behalve Schultenbräu uiteraard :)

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
The_Goat schreef op woensdag 18 december 2019 @ 22:57:
[...]


Dat zou wel een beetje het einde van crypto betekenen
Vandaar ook mijn bericht van eerder vanavond dat er niets aan ten grondslag ligt en er dus ook geen zekerheid voor >100k is. Bitcoin domineert op de langere termijn, alle alts volgen, pumpen/dumpen en doen het op de langere termijn gemiddeld minder dan Bitcoin. En Bitcoin heeft geen onderlegger, nagenoeg niemand gebruikt écht cryptocurrency, het traden is het voornaamste doel. En daar schiet je op de lange termijn niets mee op tbv brede acceptatie bij iedereen. Ik zeg hiermee niet dat crypto dood is, maar het verhaaltje van 2017 dat je er op tijd bij moest zijn icm schaarste bla bla gaat niet meer op. Ja, de schaarste blijft, maar ik kan nu een munt maken waar er maar 5 van zijn, dat betekent niet automatisch dat die miljarden waard zal worden en dat op 5 mensen na op deze wereld de rest de boot zal missen. Het enige wat die schaarste bij Bitcoin doet is de prijs opdrijven, het maakt het geen beter betaalmiddel en dus betreft het speculatie.

Er is vast wel een toekomst als alternatief betaalmiddel, er komen vast nog wel evoluties/revoluties, voor smart contracts is hier en daar echt wel een toekomst te vinden, maar >2.000 verschillende cryptocurrency hebben we echt niet nodig.

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
DaCoTa schreef op woensdag 18 december 2019 @ 23:56:
[...]

Wat is het verschil in jouw kennis over Tesla en jouw kennis over bitcoin?

Om een hodler of last resort te worden, moet je informatie tot je nemen. Lees boeken, luister podcasts, bekijk video's en lees medium artikelen. Dan valt op een bepaald moment het kwartje waarom bitcoin en waarom niet crypto. Iets wat je dus van Tesla al wel weet, maar van bitcoin nog niet.

Nog net op tijd voor kerst, zet The Bitcoin Standard op je verlanglijstje, of beter, koop het voor jezelf, pak het in en leg het onder de boom. Luister eens een podcast, bijvoorbeeld Why we need bitcoin. Lees eens een artikel, kijk wat er allemaal gebouwd wordt, en er gaat een wereld voor je open.


[...]

Het traden is niet het voornaamste doel, dat is de gateway drug. Zo ben ik ook begonnen, maar daar gaat het al lang niet meer over. Het gaat over hoe geld werkt, wat dat doet in de maatschappij. En hoe bitcoin daarin een betere vorm van geld is dan dat er ooit geweest is. Ja, het is lelijk en werkt slecht om er een koffie mee te kopen. Maar het werkt op cruciale aspecten beter dan fiat, en beter dan goud. En die cruciale aspecten worden bij bitcoin alleen maar beter in de toekomst. Diezelfde aspecten die met fiat alleen maar slechter worden.
Eens, maar begrijp me ook goed, als ik helemaal niets in Bitcoin zag, dan zat ik hier al niet meer. Ik vind het alleen te volatiel om te kunnen zeggen dat >100k haalbaar is en daarvoor onbeperkt te hodlen. Vooralsnog kan ik iedere minuut kiezen tussen fiat of Bitcoin, het is geen definitieve keuze. Nog niet, ooit misschien wel en dan kan ik in één minuut de move naar Bitcoin maken.

Als ooit de Euro instort, dan weet ik het wel. Ik heb ook niet voor niets bijv. een Coinbase card, maar het gaat vooralsnog om het rendement en door boeken te lezen kan je de koers van Bitcoin gedurende de komende maanden niet voorspellen. Bij Tesla vermoed ik op basis van verkoopcijfers dat ze een erg mooi kwartaal achter de rug hebben en dat deze in januari bekendgemaakt worden. Vandaag weer 2,5% rendement gehad en ik vermoed dat dat nog meer zal worden. Vermoed ik een slecht kwartaal, dan verkoop ik tijdig. Bitcoin kan volgende maand op -50% staan of op +50%, een klassiek aandeel niet (tenzij er iets ernstigs gebeurt of een overname plaatsvindt). Wel kan je inderdaad naar andere fundamenten kijken. Maar, die zorgen er niet voor dat Bitcoin volgende maand veel meer waard is, dat kan ook veel minder zijn. Focus je op de Bitcoin koers in bijv. 2023, dan vermoed ik inderdaad dat deze hoger ligt dan nu, maar het kan ook -50% zijn.

Afijn, het zou niet verkeerd zijn om echt iets te parkeren en met de rest te handelen. Ik ga het maar gewoon proberen, alleen nog even bepalen per wanneer :)

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Crypts schreef op donderdag 19 december 2019 @ 10:50:
[...]

Ik doe en/en maar grappig wel, ROI is voor zover ik kan zien nog steeds iets van 14% (7 jaar) dus nog steeds niet slecht. Leuke van zonnepanelen is eigenlijk dat zodra je het geld hebt uitgegeven je dit zo goed als direct 'vergeet' en elke afrekening daarna een klein feestje is. 8)
Voor mij wordt het een tweede installatie en nog wat meer aanpassingen richting gasloos. :)
Inderdaad, dat is een goede investering. Als het rendement zo door blijft gaan zijn mijn zonnepanelen in max. 6 jaar terugverdiend.

Gasloos ga ik in deze woning niet meer realiseren, over een aantal jaren maar eens kijken naar het bouwen van een toekomstbestendige woning waarmee je helemaal off the grid kunt gaan. Stuk of 50 zonnepanelen, een warmtepomp met overcapaciteit, 3-6 Tesla Powerwalls, 300 liter warmwatervat, etc. Lijkt mij prachtig, laat de apocalypse maar komen :) Dan heb je overigens ook weinig meer aan Bitcoin...

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Tominatie schreef op vrijdag 20 december 2019 @ 17:12:
hehe eindelijk vakantie, was 'k wel ff aan toe.

Hopelijk nog wat actie met bitcoin zometeen, saaie tering bende.
Geniet ervan, hier ook vakantie *O*

Hopelijk hebben we voor de belastingaangifte over 2019 nog wat extra aan te geven over 2 weken tov nu :)

Ik heb overigens de handelspot vanaf 7000 in Bitcoin zitten, de grote pot nog in fiat, van mij mag het beide kanten op gaan. De komende 2 weken in ieder geval maar niet ByBitten, anders kom ik deze vakantie nergens anders meer aan toe.

[Voor 24% gewijzigd door Taro op 21-12-2019 08:07]

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
verwijderd69 schreef op zaterdag 21 december 2019 @ 18:51:
Wie pakt em vanavond jongens? Rico of Badr? ;)
Badr, die moet iets goedmaken.

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
De vorige keer brak Badr iets, daardoor weet je niet hoe die wedstrijd was afgelopen. Het kan vandaag alle kanten op. Moge de beste winnen en Bitcoin tegelijkertijd ook even moonen *O*

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Die koers van Bitcoin.... :z Voelt als de 6k regionen om daarna naar 3k te vallen, maar kan ook zo een mega move naar >8k volgen. We wachten rustig af.

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Halve moon?

GO GO GO!

>7280 is boven de MA25, dan heb ik weer vertrouwen in 8286 (MA99).

[Voor 96% gewijzigd door Taro op 21-12-2019 22:20]

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Voelt inderdaad niet goed zo voor beide partijen, Rico wil ook niet zo winnen. Wel mooi dat ze zo met elkaar omgaan. Denk niet dat er een 3e partij komt.

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
@Dark Matter Zoals men op Twitter al zei: 2014-2015 was a tough year :D

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
MA25 aangetikt...

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Moet ik jou dat nou echt gaan vertellen? :)
Taro schreef op zaterdag 21 december 2019 @ 22:18:
>7280 is boven de MA25, dan heb ik weer vertrouwen in 8286 (MA99).
Bitcoin is op 7270 USDT (+-MA25) afgeketst, als je naar onderstaande plaatje kijkt kon je daar al wel redelijk van uitgaan (zie ook mijn quote van gisteren). Nu is de vraag of het bij een volgende poging wel lukt er doorheen te breken, zo ja, dan kan het weer mooi richting de >8000 regionen. Lukt dit niet snel, zal Bitcoin waarschijnlijk nog 1 of meerdere keren op de 7000-7050 afketsen om daarna weer omhoog te gaan. Uiteindelijk zal of de MA25 (roze) of MA7 (geel) met veel volume worden doorbroken.

Heel veel mensen zullen zeggen: Ja, dus het kan omhoog of het kan omlaag, maar stel dat je op 7050 instapt, dan is het dus handig om rond 7260 uit te stappen, om weer rond 7050 in te stappen, etc. Je kunt dit dus in je voordeel gebruiken, wat natuurlijk niet betekent dat als je op 7050 instapt er niet net een enorme rode candle voor gaat zorgen dat de MA7 naar beneden wordt gebroken en je verlies hebt. Maar voor een trader erg handig om hier naar te handelen.

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Nice, eindelijk actie op Binance, paar honderd Bitcoin tegenover elkaar, tijdje niet gezien *O*

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Oeh, ik had een 50x long met Take profit @ 7650 staan, vannacht is Bitcoin op ByBit tot +-7646,50 gekomen :/
Maarja, staat nu nog op +44,8% winst, dus ook wel prima zo :)

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Tot 8200 heb ik er op zich vertrouwen in, mogelijk een kleine wick erboven, maar daarna weet ik het zo net nog niet...

Heb zojuist maar weer wat extra TSLA aandelen erbij gehaald ipv extra fiat in crypto gestoken, die gaat harder dan Bitcoin de laatste weken en zie ik tot 8-10 januari nog wel zo doorgaan.

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
verwijderd69 schreef op maandag 23 december 2019 @ 19:11:
Ader, naald en iets met geen luchtbellen.
En misschien nog met de stroom mee? Of maakt dat niet uit? Verder heb ik er wel vertrouwen in!
PilatuS schreef op maandag 23 december 2019 @ 19:12:
[...]


Ik kan je uit ervaring vertellen dat na een paar glazen whisky en rond een uurtje of 03:00 het niet verstandig is nog een trade te maken :P
Tenzij je normaal gesproken niet lekker trade, dan kan het wonderen doen.

Zo ben ik doorgaans gemiddeld goed in bowlen, totdat ik een paar biertjes op heb, dan gaat het bovengemiddeld goed.

[Voor 48% gewijzigd door Taro op 23-12-2019 19:24]

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Met de trade pot weer ingestapt, verwacht niet dat Bitcoin binnen 1 dag weer onder de 7250 komt, maar eerder nog iets verder zal stijgen.

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Crypts schreef op maandag 23 december 2019 @ 22:07:
[...]

Ik zoek wederom weer sponsoring voor IOM 2020. :P
Isle of Man? :)

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Crypts schreef op maandag 23 december 2019 @ 22:12:
[...]

Heb het al weggehaald maar dat dus. Blijft een verslaving. Daar kan geen sex tegenop. 250+ op normale wegen zonder enige ruimte voor fouten.
Ik vind het ook altijd mooi om te zien hoor, helemaal vanaf de helm van de rijders gezien. De grens tussen topsport en de dood is daar wel heel erg klein, gewoon gekkenwerk.

Wat ik je kan sponsoren is een GoPro in ruil voor de beelden, de rest moet je zelf regelen :)

Edit: Sorry, stop loss is geraakt, GoPro kan er niet meer vanaf, helaas.
Crypts schreef op maandag 23 december 2019 @ 22:15:
[...]

Ik rij al ruim 10 jaar zelf.
Touren of echt max snelheid? :)

[Voor 19% gewijzigd door Taro op 23-12-2019 22:19]

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Tominatie schreef op maandag 23 december 2019 @ 23:09:
hmm, gaan we toch weer onder de $7000? Halving 142 daagjes dichtbij en 2020 voor de deur.. Ultra moon gaat komen vraag is alleen wanneer begint het?
Bitcoin zit nu op de MA25 (~7273), even testen als nieuwe support en dan door naar ~8200. Vandaar dat ik eerder vanavond ook 7250 noemde. Maarja, kan er ook doorzakken, maar dan word ik 100% bearish.

Edit: 7273 overigens op de Dollar nauwkeurig aangetikt op Binance...

[Voor 7% gewijzigd door Taro op 23-12-2019 23:17]

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Ik ga hier waarschijnlijk spijt van krijgen, maar ook rond de 7250 ingestapt met de main pot.

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
TuutjDrie schreef op dinsdag 24 december 2019 @ 13:36:
Oké, omdat het bijna kerst is bij deze een presentje van mijn kant. Koopt allen bitcoin, de raket gaat vertrekken:

[Afbeelding]


Ik heb zelf ook weer een beetje BTC gekocht (kan het toch niet laten).
Zeer overtuigend, als ik niet al all-in was, dan had ik dat nu alsnog gedaan :)

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Het zou mij niet verbazen als er zo een enorme groene candle volgt en we gelukkig dit jaar tijdens Kerst wél positieve Bitcoin en cryptocurrency verhalen kunnen vertellen, al is het tov de 20k natuurlijk allemaal relatief.

Het eerder instappen vandaag pakt vooralsnog positief uit, stop losses ingesteld in profit.

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
A87 schreef op dinsdag 24 december 2019 @ 16:26:
Dit gaat kiehard omlaag naar 5800 of lager
De MA7 en MA25 worden nu tegelijk getest als support, hopelijk houden ze het en stijgt Bitcoin vanaf hier verder. Er doorheen zakken kan weleens hard gaan.

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Nee hoor, stop loss stond in profit, dus van mij mag de koers naar de kanarie :)

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Fijne dagen allemaal!

Moeten we overigens nog een verkiezing doen over 2019? Zoals: Wie was de grootste clown van dit topic? Of hebben jullie nog andere ideeën?

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Op naar de 2.000-2.400 USDT volgens de volume-weighted average price (VWAP):


Op Coinbase staat deze lijn overigens rond de 5.4k, op Bitfinex op 3.8k, heeft dus met het afwijkende volume te maken. Maar het gemiddelde over alle exchanges samen is 2k-2.4k.

[Voor 35% gewijzigd door Taro op 24-12-2019 21:42]

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
@Dark Matter en @PilatuS In de topicstart staat het al: Discussiëren over TA heeft doorgaans geen zin. Je bent voor of je bent tegen of je hebt er (nog) geen mening over. Wat wel duidelijk is, is dat veel mensen met "TA" iets anders bedoelen, het gaat dus ook om de nuances, op welke gebieden je er wel of niet iets aan hebt, etc.

Reageren met "onzin", dat het niet wetenschappelijk onderbouwd is, of voor crypto niet werkt heeft geen zin, want die discussie gaat niemand winnen. Dat is net als iemand ervan proberen te overtuigen dat jouw voetbalclub de beste is. Heb het er dan over op welke gebieden het wel werkt en word het daar over eens. Of laat het verder lekker rusten, de kans dat je het uiteindelijk niet eens wordt is >99%.

Ondertussen is Bitcoin nog steeds niet van zijn plaats gekomen. De stop limit buy orders staan hier wel klaar om bij een groene candle mee te liften, al denk ik dat veel traders voor de kerstavonden hun geld even veilig parkeren en dus uit zullen stappen. We gaan het wel zien.

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Dark Matter schreef op woensdag 25 december 2019 @ 10:15:
[...]


Ik kan wel aangeven wanneer er een denkfout wordt gemaakt. En dat geeft wat mij betreft wel een toegevoegde waarde. Kan ik hiermee diegene overtuigen. Misschien niet. Maar het is wel informatief of geeft reden tot nadenken voor anderen.
Eens, alleen dan is de manier van verwoorden erg belangrijk om de boodschap ook bij de ander te laten landen. Dan kan de discussie met meer plezier worden gevoerd en eindigt deze niet in een welles nietes achtige variant zoals nu het geval is. Daar kan nog een stap in worden gemaakt.

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance

Pagina: 1 2 3 ... 7

Dit topic is gesloten.

Let op:
 • Het initiëren van pumps en dumps is strict verboden.
 • Geen Telegram groups of andere "signal" chat kanalen
 • Geen links met referral, geen gebedel om invites.
 • Dit topic is niet bedoeld voor simpele vraagjes. Eigen inzet blijft gewenst.
 • Wees vriendelijk, reageer niet op de man.
 • Voer geen inhoudelijke discussies die beter passen in hun eigen of andere topics. Mochten die organisch toch ontstaan, maak een TR aan zodat ze verplaatst kunnen worden naar elders
 • Geen crossposts! Post je vraag of opmerking in 1 topic, niet meerdere. Kies daarvoor de topic die het best bij je vraag/opmerking past (in de regel is dat dus sowieso niet het slowchat topic)
 
En zoals altijd: investeer nooit meer geld dan je bereid bent te verliezen!


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee