Apple heeft vandaag AirPods Pro aangekondigd, de nieuwste aanvulling op de AirPods-serie. Deze AirPods zijn voorzien van actieve ruisonderdrukking, produceren een superieur geluid waar je helemaal in opgaat en hebben een gloednieuw in-eardesign dat nauwelijks iets weegt. AirPods Pro zijn vanaf vandaag te bestellen via apple.com en de Apple Store-app en liggen vanaf woensdag 30 oktober in de winkel.“AirPods zijn de meest verkochte oortjes ter wereld. Dankzij het beeldbepalende design, de simpele pairing met één tikje en het ongelooflijke geluid zijn ze uitgegroeid tot een heel gewild Apple product. Met AirPods Pro zijn we nog een stapje verder gegaan”, aldus Phil Schiller, Senior Vice President Worldwide Marketing bij Apple. “De nieuwe AirPods Pro klinken dankzij de Adaptieve EQ geweldig, zitten dankzij de flexibele oortips uiterst prettig, zijn voorzien van actieve ruisonderdrukking en hebben een innovatieve Transparantie-modus. Wij denken dat onze klanten heel enthousiast zullen zijn over dit nieuwe AirPods-model.”

AirPods Pro vormen een aanvulling op de huidige AirPods-serie en leveren perfect draadloos geluid. Alle AirPods-uitvoeringen zijn voorzien van geavanceerde technologie waardoor je op een andere manier naar muziek luistert, iemand belt, tv-series en films kijkt, games speelt en Siri gebruikt. En ook het pairen van AirPods Pro is net zo simpel als met de huidige AirPods, een van de redenen waarom die zo geliefd zijn. Zodra je de oplaadcase in de buurt van een iOS- of iPadOS-device opent en er één keer op tikt, maken AirPods Pro direct verbinding met alle devices die via de iCloud-account van de gebruiker zijn aangemeld, van iPhone, iPad en Mac tot Apple Watch, Apple TV en iPod touch.

Gloednieuw design
Met hun baanbrekende design waren AirPods al een revolutie op het gebied van draadloze audio. AirPods Pro doen daar met hun nieuwe, nog lichtere design en verder geoptimaliseerde pasvorm nog een schepje bovenop. Bij AirPods Pro krijgen klanten drie sets met zachte, flexibele siliconen oortips in verschillende maten. De oortips vormen zich volledig naar de binnenkant van het oor, waardoor ze uiterst comfortabel zitten en de gehoorgang perfect afsluiten: een voorwaarde voor een geluid waar je helemaal in opgaat. Daarnaast zijn AirPods Pro voorzien van een vernieuwend systeem met luchtgaatjes dat de druk binnen en buiten het oor gelijk houdt. Daardoor heb je geen last van het onprettige gevoel dat sommige andere oortjes veroorzaken. En AirPods Pro zijn zweet- en waterbestendig, dus ideaal voor iedereen die sportief is.

Active Noise Cancellation
De actieve ruisonderdrukking van AirPods Pro past zich met behulp van twee microfoons en geavanceerde software voortdurend aan de pasvorm van de oortjes aan. Op die manier wordt ruis op een unieke en superieure manier weggefilterd, zodat je je volledig kunt concentreren op waar je naar luistert, zoals je muziek of degene aan de andere kant van de lijn.

De eerste microfoon zit aan de buitenkant en vangt het geluid van buiten op. Dat geluid wordt geanalyseerd om te bepalen welk deel daarvan ruis is. AirPods Pro genereren vervolgens antigeluid, waardoor de gedetecteerde ruis wegvalt voordat het geluid je oor bereikt. De tweede microfoon aan de binnenkant vangt geluid in je oor op, waarna AirPods Pro eventuele resterende ruis onderdrukt. De ruisonderdrukking past het geluid tweehonderd keer per seconde aan.

Geluid waar je helemaal in opgaat
AirPods Pro leveren dankzij de Adaptieve EQ een superieure geluidskwaliteit op. Deze equalizer stemt de lage en middenfrequenties automatisch af op de vorm van het oor, waardoor de luisteraar volledig in het rijke geluid kan opgaan. Een speciaal ontworpen versterker met een groot dynamisch bereik produceert een zuiver en ongelooflijk helder geluid en is bovendien energiezuinig, waardoor de batterij langer meegaat. Deze versterker stuurt een speciaal ontworpen high-excursion driver met minimale vervorming aan, die de geluidskwaliteit optimaliseert en achtergrondgeluiden wegfiltert. De driver genereert prachtige lage tonen tot 20 Hz en geluid met veel detail in het middengebied en de hoge frequenties.

Transparantie-modus
Als de Transparantie-modus actief is, kun je naar muziek luisteren en toch alle omgevingsgeluiden horen, zoals het verkeer tijdens je hardloopronde of een belangrijke mededeling over de intercom in de trein. Deze modus maakt gebruik van de drukverdelende luchtgaatjes en geavanceerde software die net voldoende ruis onderdrukt. Daardoor klinkt je eigen stem volkomen natuurlijk en blijft de geluidskwaliteit van hetzelfde hoge niveau.

Via de nieuwe, drukgevoelige sensor op het uiteinde van AirPods Pro schakel je heel eenvoudig tussen de actieve ruisonderdrukking en de Transparantie-modus. En ook dingen als muziek afspelen of pauzeren, nummers overslaan en telefoontjes beantwoorden of beëindigen zijn dankzij deze sensor supersimpel. Maar dit kun je ook allemaal doen door in het bedieningspaneel op iPhone of iPad op de volumeregelaar te tikken, of tijdens het afspelen van muziek op het AirPlay-symbool op Apple Watch te tikken.

Prestaties en batterijduur
De geringe afmetingen en de sublieme prestaties van AirPods Pro zijn te danken aan een baanbrekend System in Package-design (SiP) dat rond de door Apple ontworpen H1-chip is opgebouwd. De H1 bevat tien audiocores en stuurt alles aan, van het geluid tot de Siri-functionaliteit. Bovendien treedt er nauwelijks vertraging op tijdens de audioverwerking, waardoor de H1 in realtime ruis onderdrukt, met behulp van adaptieve technologie een hoogwaardig geluid produceert en op handsfree ‘Hé Siri’-commando’s reageert – allemaal tegelijkertijd.

Met tot vijf uur luistertijd gaan de batterijen van AirPods Pro net zolang mee als die van AirPods. Als de actieve ruisonderdrukking is ingeschakeld, kun je met volledig opgeladen AirPods Pro tot vierenhalf uur luisteren en tot drieënhalf uur praten. Wanneer je AirPods Pro tussentijds oplaadt in de draadloze oplaadcase, kun je meer dan 24 uur luisteren of meer dan 18 uur praten.2 Opladen is een kwestie van de case van je AirPods op een Qi‑oplaadmat leggen of onderweg de Lightning-poort gebruiken.

Andere features
De pasvormtest van de oortips controleert in hoeverre de tips het oor afsluiten en bepaalt of de oortips de juiste maat hebben, zodat je het geluid optimaal hoort. Zodra je de AirPods Pro in doet, bepalen geavanceerde algoritmen samen met de microfoons in elke AirPod wat het geluidsniveau in je oor is en vergelijken dat met wat de driver produceert. Het algoritme weet na een paar seconden of de oortip de juiste maat en pasvorm heeft, of dat er iets moet worden aangepast om je oor volledig af te sluiten.
Siri activeren met je stem gebeurt via de H1-chip, waardoor je handsfree een nummer kunt afspelen, het volume kunt regelen, iemand kunt bellen of een routebeschrijving kunt opvragen, allemaal door ‘Hé Siri’ te zeggen.
Audio delen maakt het heel eenvoudig om samen met iemand anders naar hetzelfde nummer te luisteren of dezelfde film te kijken: de ander hoeft alleen een tweede set AirPods in de buurt van je iPhone of iPad te houden.
Berichten aankondigen spreekt automatisch binnenkomende berichten uit. Als je aan de telefoon bent of de Audio delen-feature gebruikt, houdt Siri zich stil

[Voor 63% gewijzigd door robcoenen op 01-11-2019 12:45. Reden: Nederlandse vertaling]Nou ik ben een krap uurtje verder, 13.2 opnieuw geïnstalleerd (als update) en dingen gepaard.

Tweede indruk is nu al wel beter. Het zijn op een of andere manier weer echt "AirPods" en niet "Draadloze dopjes".Dat is misschien meer een gevoel maar dat heb ik een beetje ermee, doosje, dopjes zelf (ondanks nieuwe pasvorm), alles voelt lekker vertrouwd.

Stokje t.o.v. "Tikken op de oortjes" is ook fijn, je hoeft ze niet je gehoorgang meer in te rammen als je een nummertje verder wilt.

Verder vind ik het Geluid (met NC uit) merkbaar beter dan mijn 2016 AirPods dus op dat gebied zeker tevreden.

My thirsty wanted whiskey. But my hunger needed beans


 • _Bailey_
 • Registratie: Oktober 2012
 • Niet online
AirPods Robot


 • JayN
 • Registratie: Oktober 2015
 • Laatst online: 27-05-2021


Idd dit bedoel ik.
Dacht ook dat het niet ok is, maar als het bij meeste hetzelfde is zal het wel kloppen🤷🏽‍♂️.

 • World Citizen
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 12:20
Hey ligt het nu aan mijn ogen of is het plaatje op deze site van Apple duidelijk in zwart uitgevoerd?

Je kunt zeggen dat ze met de belichting hebben gespeeld, maar kijkend naar het rubber van het rechter dopje lijkt me dit toch echt zwart?

https://www.apple.com/airpods-pro/


 • World Citizen
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 12:20
DISCLAIMER: Ik zal vast iets fout hebben gedaan, niet goed hebben opgelet, onzorgvuldig opgeborgen of wellicht heeft hij klem ergens gezet. Ik neem alle verantwoordelijkheid op mijzelf zolang dit niet een meer wijdverspreid probleem gaat worden.


Zojuist is mij dit overkomen.

(hij is er al uit)

Als Tip, controleer af en toe even of de dopjes er nog goed op zitten geklikt. Je moet echt een klikje horen/voelen.

 • World Citizen
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 12:20
Hmm.. hebben jullie ook dat het witte dopje er maar op 1 manier opklikt?

Bij mij was er al eens een dopje in mijn oor blijven zitten... en vandaag had ik het weer. Na wat onderzoek lijkt het alsof het dopje veel beter vastklikt als ik hem 180 graden draai.

Als ik dat niet doe dan zit er een kier tussen het dopje en de behuizing.

Mijn 2e setje is nog niet binnen, dus ik heb met Apple afgesproken dat ze me gratis nieuwe rubbertje toesturen om te testen of het aan het rubbertje of de behuizing ligt. Anders krijg ik een nieuw setje toegestuurd.


 • World Citizen
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 12:20
@robcoenen

Misschien leuk voor in de startpost.

In de Health app zie je wat het geluidsniveau van je oordopjes is. Hij geeft ook wat adviezen als het niet zo goed voor je oren is.

Leuke functie. Volgens mij heb ik dit nog nooit eerder zo gezien.

(edit... wow, die achtergrond werkt goed op T.net :D)

[Voor 6% gewijzigd door World Citizen op 11-12-2019 20:58]


 • Safaci
 • Registratie: Maart 2010
 • Laatst online: 15:41

Safaci

Transhumanist

Ik heb Symbio W sponsjes onder de originele tips geplaatst. Zit nu een stuk beter.

"All living organisms are no more than walking algorithms" - A. Kadmon Killed by bad philosophy PSN: Saffaci (GTAV, Driveclub)


 • M_to_P
 • Registratie: November 2013
 • Laatst online: 17-05 14:23


Niet mijn foto, maar wel hoe het er uit ziet. Case sluit nog prima bij mij.

 • Mahoek
 • Registratie: September 2008
 • Niet online
Vorige week de knoop doorgehakt en na 1,5 jaar besloten mijn AirPods 1e generatie in te ruilen voor de AirPods Pro. Gister kwamen ze binnen en tot nu toe erg blij mee. Goed geluid en alles werkt direct goed, ANC is ook fijn als je de 1e generatie gewend bent.

Wel vind ik het jammer dat de case niet zo netjes is afgewerkt bij het schaniertje.. ook zit daardoor het klepje niet helemaal recht op het onderste gedeelte. Je zou toch verwachten voor 240 Euro dat dit perfect zou zijn..

[Voor 4% gewijzigd door Mahoek op 29-04-2020 16:51]


 • smeerbartje
 • Registratie: September 2006
 • Laatst online: 18-08 09:09
Deze is dus binnen.

En waarempel; je schuift de Airpod erin, doet hem in je oor en klemt dat ding over je oorschelp. Net 14 kilometer in de volle zon gerend. Alles bleef zitten en niet één keer bang geweest (of het gevoel gehad) dat de airpod aan de linkerkant uit zou vallen.

Tip: dit product is dus één hook. Wil je er twee? (links en rechts), dan moet je dus 2x dit product bestellen.


 • Julio_Ricardo
 • Registratie: Augustus 2006
 • Laatst online: 16:32
Phoolie schreef op donderdag 17 september 2020 @ 15:35:
[...]
Kijk, volgens mij hebben we een overeenkomst. Geen idee of we exact dezelfde hebben, maar ik heb deze. Dit kan wel eens hetzelfde probleem zijn dus.

Kan je bij die dingen makkelijk achterhalen waar de spoelen liggen? Of is het een kwestie van gokken en opletten dat het lampje (van de lader)_niet uit gaat?
Na een hoop trial and error bleek dit uitstekend te werken:

 • lasharor
 • Registratie: December 2004
 • Nu online

lasharor

7 december 2004

Weet iemand of er ook dit soort tips "triple flange tips" bestaan voor de APP? Ik heb dit soort tips vaak gebruikt in in ear oordopjes vroeger en dit blijft bij mij het beste zitten/geeft de beste seal.Kan het zelf niet vinden. Wel de dual variant maar die lijkt niet veel dieper te gaan dan de standaard tips.

[Voor 12% gewijzigd door lasharor op 26-10-2020 15:16]

Ik heb vandaag mijn tweede vervangende dopje gekregen (links dit keer), alleen sinds dien is het ellende.
Koppelen ging niet zoals de site dat aangaf, dus ik ben de hele bende een reservering gegeven en de Airpods opnieuw verbonden.

Zo ver leek dat te werken, alleen nu kom ik erachter dat ze het alleen doen op het apparaat waar ik de “eerste connectie stappen” op volg.

Dus eerste set-up op iPad > werken op iPad > verbonden op iPhone > geen geluid.
Reset.
Eerste set-up op iPhone > werken op iPhone > verbonden op iPad > geen geluid.

Devies (hard) herstart, reset uitgevoerd van dopjes. Niets geeft resultaat.

Zowel iPhone als iPad zijn op de nieuwste versie.

Iemand een idee toevallig?

Edit: ik krijg deze melding ook op het andere apparaat, terwijl ze volgens het instellingen menu al verbonden zijn.

[Voor 26% gewijzigd door Donstil op 03-11-2020 23:26]

My thirsty wanted whiskey. But my hunger needed beans


 • sacaji
 • Registratie: Januari 2009
 • Laatst online: 14:54
Hebben meer mensen dat links bv op 2% is en de rechter op 100%? Heb ze net een paar dagen, doe ze goed terug in de hoesje en dan wil ik ze gebruiken bij trainen en dan zie ik dit.. zou ik ze terug moeten sturen? Of ergens waar ik op moet letten?

 • MartijnMartijn
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 21:45
Met wat foto's:
 • _Bailey_
 • Registratie: Oktober 2012
 • Niet online


de case van deze nieuwe AirPods doet me aan een bepaald dames kledingstuk denken...

 • Rivanov
 • Registratie: Maart 2005
 • Laatst online: 22:25
dhrhagenees.cro schreef op vrijdag 15 januari 2021 @ 16:45:
[...]


De nieuwe over ear koptelefoon van Apple gaat hem dus ook niet worden. Of je moet de ANC uit kunnen zetten.

Erg spijtig allemaal...
Uh. ;)

Steam | Twitch | Xbox Live: Rivanov | PSN: RivanovNL | LG OLED65CX (Woonkamer) :: LG OLED55B6 (Slaapkamer) :: Xbox Series X :: PlayStation 5


 • EgoPro
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 17-08 16:11

EgoPro

Time is an illusion.

Schaamteloos gejatte foto maar:


[en gecorrigeerd]

Dit is al toegevoegd ik weet niet precies wat het doet trouwens.

[Voor 60% gewijzigd door EgoPro op 17-01-2021 21:00]


 • GeryP
 • Registratie: Februari 2017
 • Laatst online: 17-08 11:10
hallo allemaal,

sinds een kleine 3 weken in het bezit van de Airpods Pro maar nu is het mij al 2x opgevallen dat het ene dopje veel sneller leeg is dan de ander... is dit normaal?

Ik gebruik ze tot nu toe alleen om te bellen en bel met beide oordopjes in. Hoe kan de ene dan sneller leeg zijn dan de ander?

Iemand een idee of moet ik hier mee terug? :/
 • Aiii
 • Registratie: Oktober 2003
 • Laatst online: 19:14

Aiii

何これ

Heb ook een paar AliExpress Memory Foam tips gehad voordat ik de Comply tips gekocht heb. Uiteindelijk waren die van Ali kwalitatief toch niet denderend. Ik ben niet de grootste fan van eartips die in mijn oor blijven nadat ik de AirPods uit mijn oor haal, voelt toch niet helemaal lekker, zeg maar.

----

Over kwaliteit gesproken:


Daarmee is de tweede vervanging voor de Pro's een feit. Al was het vorige keer de permanente ANC ruis en werden beide oortjes vervangen. Mensen roepen wel eens dat de butterfly keyboards Apple's kwalitatief slechtste product waren, maar volgens mij mag die kroon naar de AirPods Pro.

 • Aiii
 • Registratie: Oktober 2003
 • Laatst online: 19:14

Aiii

何これ

Ik moest lachen. De vorige keer werden allebei de airpods vervangen en kreeg ik een volledige setje nieuwe tips. Nu krijg ik er een vervangen en dan krijg je ook daadwerkelijk een setje enkele tips in elke maat:

 • sacaji
 • Registratie: Januari 2009
 • Laatst online: 14:54
Als je je Airpods Pro niet meer hebt dan mis je ze pas echt….

 • sacaji
 • Registratie: Januari 2009
 • Laatst online: 14:54
Duurt lang 😂

 • Kassad
 • Registratie: Januari 2001
 • Laatst online: 20:29
Afroman9 schreef op donderdag 11 november 2021 @ 09:37:
[...]


Nice ben benieuwd naar je ervaringen!
Tot nu toe gaat het goed, het is alleen wat onhandig dat je na het pairen de Airpods steeds moet koppelen én ontkoppelen na gebruik. Als je dat niet doet dan neemt de pc de leiding altijd over en zijn de Airpods niet meer bruikbaar op mijn iPhone/iPad als de pc aan staat.

Atheism is a non-prophet organization. “Wenn ist das Nunstück git und Slotermeyer?” “Ja! … Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput.”


 • We.are.cake
 • Registratie: December 2009
 • Laatst online: 27-07 21:00
Mijn Airpods ploppen, raar plop geluid gevolgd door ruis die fade in een seconde. Vorige week maandag opgehaald door UPS. Later die week kreeg ik de melding dat de reparatie was geannuleerd, blijkbaar had ik ook de charging case moeten meesturen, dat wist ik niet, de vorige keer hoefde dat niet.

Voor het weekend kreeg ik de dopjes terug, in een net wit doosje, maar er zat een flinke deuk in de grille van een van de Airpods en een kras...

Ik weet niet wat ze daar doen op het reparatie centrum, maar dit is niet fijn. Support zegt dat ze er rekening mee zullen houden, en UPS is net langsgeweest om ze nog eens op te halen.


 • _Bailey_
 • Registratie: Oktober 2012
 • Niet online
Om de AirPods een wat beter/helderder geluid heb ik via Instellingen—Toegankelijkheid—AirPods—Toegankelijkheidsinstellingen voor geluid de Aangepaste koptelefoon aangezet en daarna op Helderheid gezet.

Mijn AirPods Pro klinken aanzienlijk prettiger • Prutsky
 • Registratie: Mei 2002
 • Laatst online: 27-07 15:46
Ik heb n de Bluetooth instellingen de AirPods verwijderd en in “Find My”. Vervolgens opnieuw gekoppeld en nu krijg ik deze melding:


Ik kan me niet voorstellen dat ik mijn AirPods heb verwisseld met iemand anders. Het serienummer (te zien in de Bluetooth instellingen) is gelijk aan wat er in het oplaad doosje staat en gelijk aan wat er op de originele verpakking staat.
Ik snap dus niet zo goed wat er nu aan de hand is….
Ik kan nu wel weer de AirPods zoeken alsof het een AirTag is en niet dat alleen “route naar” mogelijk was.

 • wardjj
 • Registratie: Februari 2009
 • Nu online
drusloos schreef op donderdag 4 augustus 2022 @ 12:13:
Verder vraag ik me af; is de noice cancelation op de airpods pro nou dat enkel voor mij omgevingsgeluid wordt gefilterd, of ook voor de gene met wie ik bel. Ik merk namelijk als ik bel via de airpods dat de ander elke mini geluidje keihard hoort. Denk aan een la open of dicht doen, een boteramzakje pakken enz. Die ander hoort het vreselijk hard. Het lijk me dat ik mag verwachten dat de airpods dit geluid wel mogen wegfilteren. Of heb ik een verkeerde instelling aanstaan?
Tijdens een gesprek kan je vanuit controlcenter kiezen tussen verschillende modi; standard, voice isolation en wide spectrum. Waarschijnlijk staat 'ie bij jou op de eerste of laatste. ;)

[Voor 9% gewijzigd door wardjj op 04-08-2022 12:35]


 • Bulligan
 • Registratie: Februari 2002
 • Laatst online: 20:31
Lau26 schreef op maandag 15 augustus 2022 @ 04:20:
Hallo allemaal,

Misschien stel ik wel een hele domme vraag maar ik heb hem in ieder geval nog niet langs zien komen hier dus hier komt ie.

Hoe kan ik zien aan de AirPods Pro of hij 100% is opgeladen of niet?

Want ik heb het idee dat de accu van de AirPods wel erg snel leeg gaat namelijk.

Nou heb ik ze ongeveer 2 a 3 jaar niet gebruikt en hebben ze alleen maar stof liggen vangen bij mij op m’n computerkamer. Dus ik vraag me af in hoeverre dat de accu heeft beschadigd, weten jullie dat ook?
De case openen naast je iPhone/iPad en het volgend zou te zien moeten zijn.


Of in je widgets;


 • Davidas
 • Registratie: Mei 2020
 • Laatst online: 22:44
In iOS16 kun je ook vanuit instellingen je AirPods beheren als je ze in hebt.

Nu nog de knop dat je ze vanuit hier ook kan updaten. :)
Pagina: 1

Let op:
Dit topic is voor discussies over en ervaringen met de AirPods Pro. Voor prijzen, beschikbaarheid en levertijden kun je terecht in:
[AirPods] Levertijden & Beschikbaarheid


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee