Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Toon posts:

Probleem met LAN verbinding

Pagina: 1
Acties:

Acties:
  • 0Henk 'm!

  • Erwin498
  • Registratie: oktober 2011
  • Laatst online: 12-03 12:37
Hallo allemaal,

Mijn excuses wanneer ik met dit topic niet op de juiste plek zit maar volgens mij zitten hier aardig wat specialisten op dit gebied en ik ben ten einde raad.

Na een reset van mijn PC kreeg ik maar niet de download snelheid die ik zou moeten krijgen en die ik voor de reset had. Ik ben een leek op dit gebied en heb van alles geprobeerd.

Zo heb ik onder andere de netwerkadapter via apparaatbeheer verwijderd, incl. drivers, en vervolgens weer opnieuw geïnstalleerd. De speedtest die ik vervolgens deed gaf de juiste resultaten, ik heb de test nog een paar keer uitgevoerd, met hetzelfde resultaat. En dan is het opeens weer mis, of het nu komt doordat ik de webpagina van speedtest refresh, apparaatbeheer afsluit of weer geheel wat anders maar de snelheid is gewoon weg.

Onderstaand de resultaten van twee speedtests die dus binnen enkele minuten van elkaar zijn gemaakt.



Ik weet het echt niet meer, misschien dat jullie mij verder kunnen helpen?

Bij voorbaat dank!

Erwin
Pagina: 1


Apple iPhone 12 Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5 Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True