Toon posts:

[MMO] Het grote World of Tanks topic - Deel 54 Vorige deelOverzicht

Pagina: 1 2 3 4 5
Acties:

 • nYzEkE
 • Registratie: Augustus 2008
 • Laatst online: 04-05 16:02Inhoudstafel

World of Tanks


De gameplay valt te vergelijken met die van een FPS maar dan met tanks, een soort Battlefield zonder infanterie. Wanneer je voor het eerst inlogt in het spel zul je zien dat er een aantal tanks in je garage staan. Het betreft hier light tanks uit elke op dit moment speelbare landen. Elk land heeft zijn eigen tank tree, deze tree bestaat naast light, medium en heavy tanks ook uit tank destroyers en SPG's. Om een tank te kopen heb je 2 dingen nodig: experience en credits. Deze zijn te verdienen door aan battles mee te doen.

Net zoals veel MMO's werkt het spel met een experience systeem. Met elke battle waar je aan meedoet verdien je experience. Deze experience verdien je door allerlei factoren zoals vijandelijke tanks te beschadigen of te detecteren (scouten). Vervolgens kun je deze experience uitgeven om je huidige tank te upgraden of misschien wel om te sparen om een betere tank te kopen. Zie voor gedetailleerde uitleg het kopje Experience.
Het spel is opgebouwd uit verschillende "Tiers" (lees: levels), elke keer als je een beter tank koopt wordt je weer in een betere tier gezet waardoor je weer andere tanks en betere tegenstanders tegenkomt. Als je een tank uit Tier 6 hebt zul je bijvoorbeeld tanks uit minstens Tier 4 en hooguit Tier 8 tegenkomen, dit is ingebouwd om het spel eerlijk en leuk te houden.

Het is de bedoeling dat je samen met je team het vijandelijke team uitschakelt of hun basis overneemt. Op dit moment is het mogelijk om met tanks uit Duitsland, Rusland, Amerika, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, China, Japan, Tsjechië en Zweden het slagveld te betreden. In je team kunnen tanks uit elk land zitten, het is dus niet zo dat je als Duitse tank alleen tegen tanks uit Rusland en Amerika kunt vechten. Het spel zit strategisch in elkaar en rushen heeft in veel gevallen ook weinig nut, er is een minimap ingebouwd in het spel en door het gebruik van de CTRL knop en je muis kun je punten op de kaart aanklikken om zo je teammaten te seinen (een artillery bijvoorbeeld).

Het verdienmodel van Wargaming is berust op microtransacties, 'kleine' uitgaven binnen het spel. Er zijn eigenlijk drie zaken die je kan kopen met je geld. Premium tanks, Premium account en gold.
top

Gebruikte afkortingen/woordenschat

 • Bot/Botten: Een speler die gebruik maakt van een programma om zelf niet te hoeven spelen en zo exp en credits te vergaren voor hogere tiers, ingame herkenbaar aan extreem lage winrate <45 en wn rating.
 • CW: Clan War
 • Derp: Gebruik van een howitzer op een tank om met 1 shell veel damage te kunnen doen of te kunnen one shotten vaak gebruikt in combinatie met premium ammo. (sinds 8.7 niet meer zo in trek)
 • ESL: Electronic Sports League, ook wel bekend als een eSports site waar je tournaments en cups kunt spelen voor gold en euro's.
 • FC: Field Commander
 • Noob: Algeheel scheldwoord tegen spelers die er niks van kunnen in de tank waarin zij spelen, kan voorafgegaan worden door de tank..artynoob, IS-6 noob, etc.
 • OP: Betekenis is tweeledig Over Powered of Openings Post, hangt dus af in welk zinsverband deze afkorting staat.
 • PremiumNoob 1: Iemand die een Premium tank, T34/Löwe/IS-6, heeft gekocht terwijl hij net 2 Battles heeft gespeeld en dus niet weet wat je in een tier 8 tm 10 battle moet doen (je hebt dus weinig aan zo’n speler in je team).
 • PremiumNoob 2: Iemand die met premium shells schiet om makkelijk damage te doen ivm hogere penetratiewaarde van deze shells.
 • Premium shells/Gold Shells: Deze kan je kopen voor gold of veel credits en hebben vaak hogere penetratie dus je hoeft niet echt op weakspots te mikken.
 • Peekaboo: Snel uit cover komen om een schot te kunnen lossen of de tegenstander te kunnen spotten.
 • Sealclubber/Noobstomper: Iemand die al langer speelt en weet hoe het spel werkt, die koopt vervolgens een tier I/II/V/VI tank om daarmee het enemyteam te rapen voor het behalen van hogere stats/WN rating. (WN 7 geeft penalty bij tiers onder de IV).
 • TB: Tank Battle
 • TC: Tank Company
 • XVM: Extended Visualisation Mod, deze mod geeft ingame oa allerhande info over de spelers.
 • WN7/WN8: WN is een afkorting voor “Weighed and Normalized” waarbij door middel van berekeningen een speler een rating krijgt waarbij je kan zien of deze speler weet waar deze mee bezig is. De huidige rating, WN8, gaat uit van de zogenaamde ‘expected values’ per tank en leunt sterk op het doen van zoveel mogelijk schade per battle. Zie de WN8 wiki voor meer uitleg.
 • WG: Wargaming, het bedrijf wat WoT op de markt heeft gebracht.
top

System Requirements


Minimum RequirementsRecommended RequirementsUltra preset
Operating system
Windows XP SP3/ Vista / 7 / 8/10
Windows 7/8/10 – 64-bit
Windows 7/8/10 – 64-bit
Processor
A processor with at least two physical cores supporting SSE2
Intel Core i5 (Desktop)
Intel Core i5-7400 / AMD Ryzen 5 1500 X
Memory
1.5 GB for Windows XP SP3, 2 GB for Windows Vista / 7 / 8 / 10
4 GB (or more)
8 GB (or more)
Video Card
GeForce 6800 / ATI HD X2400 XT with 256 MB RAM, DirectX 9.0c
GeForce GTX660 (2GB) / Radeon HD 7850 (2GB), DirectX 9.0c
GeForce GTX 1050ti (4gb) / Radeon RX 570 (4 Gb), DirectX 9.0c
Disk Space
36 GB
36 GB
55 GB
Internet Connection
256 Kbps
1024 Kbps
1024 Kbps

top

Mechanics


Game Mechanics

Wargaming heeft heel wat werk gemaakt van youtube filmpjes die game mechanics uitleggen.
Dit om nieuwe spelers het makelijker te maken om alles te begrijpen. Deze filmpjes zijn ook beter te begrijpen dan gewoon wat tekst, daarom zul je hier dus veel filmpjes terugvinden.

Armor/Armor penetration
Wargaming guide: Armor
Wargaming guide: Explaining Mechanics: How to Block Damage
Wargaming guide: Explaining Mechanics: Armor Penetration

Shooting
Wargaming guide: Effective shooting
Wargaming guide: Ammunition

Spotting and Concealment
Wargaming guide: Spotting and Concealment
Wargaming guide: Explaining Mechanics: Vehicle Spotting

Credits/Experience/Bonds/Gold
Wargaming guide: In-game resources
Wargaming: Bonds and medals

Team Communication
Wargaming guide: Battle Chat

Matchmaking
Wargaming: Matchmaking
Wargaming: Matchmaking improvements

Personal missions
Wargaming: Personal missions


Tanks and Equipment
Modules
Wargaming guide: Modules

Equipment
Wargaming guide: Equipment


Crew

Wargaming guide: Skills and perks
Wargaming guide: Training and quilifications

Trainen
Als je een nieuwe tank aanschaft kun je kiezen uit verschillende crew statussen, 50% (gratis) 75% (20k credits per crewmember) en 100% (200 goud per crewmember), dit heeft effect hoe je tank rijdt, hoe snel het reloaden gaat, hoe snel je aimed en hoe zuiver je schiet. Een crew die nog geen 100% is train je door er games mee te spelen (Het crewtrainen gaat sneller met een premium account). Let er op dat de crew experience (xp) anders werkt dan de xp die je voor je tanks verdient. De laatste paar % tot 100% (bijv. van 98 naar 99%) gaan veel langzamer dan van 68 naar 69%. Je hebt een bijna exponentiële toename van xp nodig om één procent te stijgen (zie onderstaande afbeelding). Zie voor meer uitleg van dit mechanisme de wiki pagina over crew.

Secondary skills
Zodra een crewmember de 100% bereikt is het mogelijk een secondary skill of perk uit te kiezen, er is onder andere de keuze uit Camo / Firefighting / Repair. Dit begint op 0% en gaat door tot 100%, het effect van deze secondary skill op de uiteindelijk uitvoering ervan wordt gemiddeld over de complete crew (Dus als je 2 crew members op 100% voor camo hebt, en de andere 3 heb je voor iets anders getrained is je tank dus geskilled voor 40% op Camo) . Zodra je 100% bereikt op een secondary skill kun je een volgende kiezen (Het is dus mogelijk om meerdere secondary skills op een crewmember te hebben). Het beste is om alle crewmembers dezelfde skill te laten trainen voor het beste resultaat. Tegenwoordig zijn er een groot aantal skills en perks voorhanden om je crew nog veel specifieker verder te kunnen trainen. Let er wel op dat perks veelal de 100% moeten bereiken eer ze geactiveerd worden. Mocht je vragen hebben over welke het beste bij jouw speelstijl of tank past stel de vraag in dit forum.

Omtrainen
Een tank crew moet getrained zijn voor het gebruik van een bepaalde tank, in een andere tank krijgen ze een penalty waardoor ze extreem veel slechter werk leveren! In de Personal File van een crew member kun je vinden voor welke tank een crew getrained is. Als je in hun File naar training gaat, kun je de persoon omtrainen naar een andere tank van dezelfde klasse, als een crew member op 100% zit, zal de retraining die 20.000 credits kost, een drop van 10% naar 90%, dit betekent dus dat de crew voor de nieuwe tank op 90% kennis zit, een gratis retraining zal ze naar 75% terugbrengen. Als je echter naar een andere klasse tank gaat (Bijvoorbeeld SPG > Heavies), zal de drop groter zijn, voor 20.000 credits zal hij terugvallen naar 80%, en voor niks naar 60% van de huidige crewexperience. Zodra de crew geretrained is, is hij te gebruiken in de nieuwe tank, de secondary skills blijven bij de retraining behouden! en deze zullen dus effect hebben op de tank.

Verschillende typen Crew

CrewJobCommand

De Commander is verantwoordelijk voor het spotten van enemy tanks. Ze hebben eveneens invloed op de view range van je tank, hoe hoger het level van de Commander hoe hoger je view range. Daarnaast geeft hij bonussen aan de primaire skill van de crew. Wanneer de Commander dood is worden er geen bonussen uitgedeeld en neemt je view range af.

CrewJobDrive

Drivers zijn verantwoordelijk voor de controle over je tank. Hoe hoger de skill van de Drivers hoe fijner je bochten kunt nemen en met minimale snelheidsverlies. Daarnaast zul je met een betere Driver sneller kunnen accelereren. Wanneer de Driver dood is heeft dit een negatieve invloed op de maximum snelheid, traverse speed en acceleratie van je tank.

CrewJobLoad

De Loaders zijn verantwoordelijk voor de tijd van het laden en bepalen dus eigenlijk voor een deel je RoF (rate of fire). De dood van één of beide Loaders heeft een lagere RoF ten gevolge. Daarnaast zal het laadproces mogelijk gereset worden wanneer één of beide gedood worden tijdens het laden.

CrewJobGun

De Gunner is verantwoordelijk voor het aimen en vuren van de tank. Het aimen zal sneller gaan als de Gunner een hoger level heeft. De dood van een Gunner heeft als gevolg dat de aim tijd toeneemt. Wanneer een Gunner dood gaat wanneer je aan het aimen was dan kan dit mogelijk gereset worden.

CrewJobRadio

Radio Operators onderhouden de contacten met de allies en effectief tot hoe ver je je medespelers op de minimap kunt zien. Op de basis skill van 50% zal de radio range op 75% zijn werk doen. Wanneer de Radioman neergeschoten wordt zal de radio range afnemen tot 50%.top

Gevechts types

Ranked
Wargaming guide: Ranked battles

Grand battles
Wargaming: Grand battles
top


Media


top


Gathering of Tanks


Uiteraard is er ook een heuse World of Tanks GoT clan bestaande uit 2 clans:
World of Tanks clan - Gathering of Tanks | Actievere leden
World of Tanks clan - Gathering of Tanks 2 | Casual/Leveling/Fun

Wil je hierin komen en voldoe jij aan de eisen stuur dan een invite via een van de bovenstaande links en geef daarbij aan wat je tweakers nick is. Meld je eveneens aan op het clanforum (zie hieronder).

Om de twee clans wel met elkaar te laten kunnen chatten is er het ingame Gathering of Tanks channel opgezet. Deze zal je elke keer joinen zolang je de channel niet wegklikt (al kan het nu spontaan verdwijnen na een paar dagen). Dit channel is niet enkel bedoeld voor Gathering of Tanks leden maar mag door iedere Nederlands sprekende speler worden gejoined. Je vindt hier zowel GoT/GoT2/exGoT spelers of zelfs vrienden van GoT die veelal wel bereid zijn je op weg te helpen, mee te platoonen of gewoon lekker om te kletsen.

Tevens om het topic niet te vervuilen met allemaal clan chat is er een extern forum opgezet. Zit je in een GoT clan dan kun je je aanmelden. Probeer wel eenzelfde nick te nemen als ingame of op tweakers zodat we weten wie we toelaten en niet. Het forum is er tevens om je op de hoogte te houden van de clanbattles dus belangrijk voor degene die mee (willen) doen met clan wars! Het forum vind je hier: Gatheringoftanks.nl - [GoT] Forum.

Daarnaast maakt GoT gebruik van TS3 om met elkaar te kunnen communiceren, overleggen en ouwehoeren. Iedereen is welkom maar we verwachten wel dat men zich gedraagt. Details zijn te vinden op het clanforum en enkel voor leden van de Gathering of Tanks clan.

top

Playertable


tweakerWoT usernameClanstatsyoutubetwitch
2hv2w84uCrazyHGDSTL
AmayiiAmayiistats
appel437DwentinkNLBE-stats
Arjant2ArjanTH-F-Tstats
Appie HeijnAppieHeijnGOTstats
atticus182p0stGOTstats
Bean77Bean77GOT
Bertje88bert_xxlHE-JAstats
Bigbeertje89Bigbeertje89stats
databeestjedatabeestjestats
Dramborlegdramborleggstats
DreekenkorinDreekenkorinBNEFstats
DiagloBurcksGOT2stats
Ed_LMazlov
ElPacoElPacoSnakeGOTstats
FordoxFordox
FrunzFrunzzzzzGOTstats
GarathaneGarathaneGOTstats
GeneralRGeneralRudolfskiNOS
HesarHesarstats
IlikebananasIlikebananas
InGen10InGen10B00TX
jdh009jdh009GOT
JoindryJoindrystats
JuustemBasharranstats
KeproKepro_GOTstatstwitch
KirpeknotsKirpeknotsNLFstats
KremlinCardinalKremlinCardinalDD
kreezjiekreezjieGOT
KwikbalpanzerjurHE-JA
Mr_SizeMr_SizeGOTstatsyoutube
NemeanNemean-CUTE
noilnoilGOTstats
nYzEkEnyzekeNBTTstats
PcDealerGoT_PcDealer
pickboyRickz0rGOT
psychoclownkyozu
QuantorQuantorGOTstats
Ramius23Yozzman
redwinggreenwingGOTstats
R0bb3rtsgtskip83stats
SeraohSeraohSARstats
ShockWave_ShockWave_
SurfBoyWindsurfboy1999stats
TelefooncaldeTelefoonUFF-Zstats
Thierry88GeneralThierrystats
UserUsertmpS3AL
Vae VictusVicecomesGOTstats
VedranoVedranostats
VluggejapienlVluggejapienlstats
vissie003vissie00311RHSstats
wiskidMrBluePTSstats
wsLySneakySchnitzelS3ALstats
XixmeisterFurious_DaddyCry-Xstats
x-cessiveXcessiveGOTstats
ZTeeVeRZTeeVeR
ZuupermaNZuupermaNEXTUstats

Lijst vervoegen?

Wil je in deze playertabel? Stuur dan een PM met de volgende gegevens:
 1. Tweakers naam
 2. Ingame naam
 3. Clan
 4. WoTLabs/Noobmeter/WoTLife profiel (vrijblijvend en optioneel)
 5. Youtube channel
 6. Twitch channel
top

Notes


De originele topicstart is gemaakt door ShockWave, Mr_Size en psychoclown alle credits aan hen!

Fouten of verbeteringen?

Deze huidige openingspost is nog onderhevig veranderingen. Mocht je suggesties hebben of fouten vinden laat het weten via PM: Stuur bericht!

Bedankjes
 • Annihilism bedankt voor het openen en opzet van het allereerste deel.
 • Zimmer bedankt voor het schrijven van de opzet van het crew stuk.
 • Shockwave bedankt voor het vinden van fouten en opzoeken van missende info.
 • Mr_Size bedankt voor het opzoeken van missende info en aanleveren van updates.
top

[Voor 255% gewijzigd door nYzEkE op 11-04-2018 09:55]


 • Steamwitz
 • Registratie: Oktober 2012
 • Laatst online: 16-05 19:38
Heeft iemand toevallig een idee waarom ik de missie niet verbeterd heb?
https://tweakers.net/ext/f/RR7VAFh8Eys2yDY2ZNgt2Gew/thumb.pnghttps://tweakers.net/ext/f/TBt0Nm9h2k01apNhWO28P5FC/thumb.pnghttps://tweakers.net/ext/f/BXxEhmT1BecoIuEBaN4VALwA/thumb.png

Ik ben overigens behoorlijk onder de indruk van 1.0. Vind het er echt een stuk beter uit zien, en de muziek tijdens het laden van een map past nu beter bij de map wat ten goede komt aan de sfeer. (Zoals de country-achtige muziek bij Live Oaks en de doedelzakken bij Westfield.)

Alleen de Light VIC zorgt voor haperingen in mijn beeld en geluid. Alsof mijn computer het ineens niet meer trekt. (Misschien een bugje ergens.)

Edit: Kan het zijn dat ik de 20% niet gehaald heb omdat het team pas tijdens de match gemaakt werd?

[Voor 5% gewijzigd door Steamwitz op 24-03-2018 09:58]


 • Russica
 • Registratie: November 2016
 • Laatst online: 23-03-2020

Russica

HEAT is all you need.

Arjant2 schreef op donderdag 29 maart 2018 @ 09:07:
@Russica geen last van hier. Voor overigens je progressie bij te houden is er ook een modje die bij elke tank het huidige percentage laat zien. Ideaal moet ik zeggen, altijd zo een gedoe om helemaal naar die vehicle stats te gaan daarvoor.
ElPaco schreef op donderdag 29 maart 2018 @ 09:07:
[...]

Misschien even die Extended Gun Marks mod installeren. Mogelijk dat die het wel voor je kan ophalen.
Thanks, heb er een gevonden.
SurfBoy schreef op donderdag 29 maart 2018 @ 10:11:
[video]

Kwam deze video net tegen. Hij legt stap voor stap uit waarom hij deze bepaalde beslissing maakt en niet iets anders doet. Had er zelf wel wat aan.
Ja dat is een wel een goede WoT-channel op YouTube. Alleen soms erger ik me een beetje aan zijn zelfingenomenheid.


Heerlijke tank is die Charioteer trouwens met de top gun. Vervloekte hem eerst nog met die ellendige 20pdrs. Maar deze gun maakt echt een verschil van dag op nacht.
https://i.imgur.com/7spoyCs.jpg

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Mr_Size
 • Registratie: Oktober 2009
 • Laatst online: 13-04 15:55
Trololol, zojuist een T92 light tank voor zijn volle HP blind weg geschoten op Malinovka.

He mad :+

https://tweakers.net/ext/f/eW7LhtEPKMig1Cwymyp6mU9s/thumb.jpg

edit: rofl the rage continues _O-

https://tweakers.net/ext/f/IRCN2DHJBv5gEsn7VypFQHJo/thumb.jpg

[Voor 27% gewijzigd door Mr_Size op 02-04-2018 20:45]


 • Tige
 • Registratie: Oktober 2016
 • Laatst online: 08-05 07:28
Mr_Size schreef op donderdag 5 april 2018 @ 12:32:
Iemand die weet wat er met noobmeter aan de hand is? Ben ineens 400 WN8 gedaald.
Nou gaat het niet super crescendo de laatste tijd, maar zo slecht speel ik nou ook weer niet :+
Ik heb deze twee waarden voor je.

Deze is via wotzilla.
https://i.imgur.com/UwJuJnA.png

Deze is via tanks.gg


Kan alleen te verklaren zijn door een andere versie van WN8. Gebruik noobmeter zelf niet overigens.

Selks


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • ElPaco
 • Registratie: Januari 2007
 • Nu online
Kepro schreef op vrijdag 6 april 2018 @ 11:54:
[...]


Wat wil jij dan? Dat een tier 8 tank 330 heat pen krijgt? Think again.
Je bedoelt zoals de 416? ;)

WoT stats || 3240 Wp op het oosten

Velen doen niets liever, ik doe liever niets


Acties:
 • +9Henk 'm!

 • Tige
 • Registratie: Oktober 2016
 • Laatst online: 08-05 07:28
Yey, alle light tank missies met honors gehaald!

Selks


Acties:
 • +1Henk 'm!
Ik dacht, oh nee, t100 op Ensk maar Voila.

Twitch kanaal Kepro_ - WoT Statistieken


 • Tige
 • Registratie: Oktober 2016
 • Laatst online: 08-05 07:28


Je moet even al die missies doorscrollen. Sommige zijn wel bizar veel werk!

[Voor 44% gewijzigd door Tige op 11-04-2018 12:59]

Selks


 • _Anvil_
 • Registratie: September 2010
 • Laatst online: 26-04 10:29
https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/italian_event/

"Endurance race: Built around the amount of base XP points you earn, this approach encourages those who succeed by sheer persistence. Each stage will require you to gain a certain amount of XP, rolling out in Tier VI and higher vehicles. Just remember: you’ll only have your result counted if you reach the Top 10 of your team’s list at the end of a battle—no matter whether your team wins or loses.
Ramp up the challenge: You can opt for alternative, far more complex tasks, while being limited to Tier X machines. Fulfilling these objectives will save you time, but you’ll have to give it your all.
ProTip: Both sets of tasks will be fulfilled simultaneously (given all conditions are met), so it doesn’t matter how exactly you end up progressing to the next stage."


[Voor 4% gewijzigd door _Anvil_ op 12-04-2018 09:02]


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • ElPaco
 • Registratie: Januari 2007
 • Nu online
QB probeert uit te rekenen hoe lang het duurt voor je die Italiaan gratis hebt:


Komt er op neer dat je veul moet spelen. Hij schat dat een average speler (500 base XP per pot) ongeveer 5,5 uur per dag moet spelen om het ding gratis te krijgen.

Zie onderstaand screenshot:

[Voor 11% gewijzigd door ElPaco op 13-04-2018 10:36. Reden: Screenshot]

WoT stats || 3240 Wp op het oosten

Velen doen niets liever, ik doe liever niets


 • nYzEkE
 • Registratie: Augustus 2008
 • Laatst online: 04-05 16:02

Als ik ingame op de link klik kom ik op de volgende pagina, waar ik ingelogd ben

Acties:
 • +7Henk 'm!

 • Rianata
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 09:55
Eindelijk, 3e MoE op een oude 'jeugdliefde':


https://imgur.com/mgGqTs4

Laatste potjes full APCR, want tier 8 tank is (bijna) altijd bottom tier MM. Je moet de Tiger II tegenwoordig echt als support tank spelen, want armour telt niet meer, maar dat heeft de Tiger II i.v.m. vele andere tanks toch al niet.

Mijn Youtube kanaal | Mijn Twitch kanaal | Volvo XC40 P8 Recharge


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • kreezjie
 • Registratie: Februari 2013
 • Laatst online: 08:50
jantje 2 schreef op vrijdag 20 april 2018 @ 10:16:
Gisteren eindelijk alle light missies gehaald met honors, moest er nog eentje 6k spotten en overleven.
Best grappig, ik heb gisteren ook mijn laatste LT missie met honors behaald, LT-4.4 waarbij je tanks moet tracken. Dus nu heb ik helaas geen LT missies meer te doen ;w

Speciaal voor @Rianata dan ook maar met een plaatje :+

[Voor 13% gewijzigd door kreezjie op 20-04-2018 13:40]


Acties:
 • +3Henk 'm!

 • Rianata
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 09:55
kreezjie schreef op vrijdag 20 april 2018 @ 11:04:
[...]

Best grappig, ik heb gisteren ook mijn laatste LT missie met honors behaald, LT-4.4 waarbij je tanks moet tracken. Dus nu heb ik helaas geen LT missies meer te doen ;w
Yup, ik van de week ook! 8) Kennelijk is RNG geheel positief tegenover light tankmissies :+


https://imgur.com/bCnDjJI

Mijn Youtube kanaal | Mijn Twitch kanaal | Volvo XC40 P8 Recharge


 • superduper
 • Registratie: Juli 2001
 • Laatst online: 09:25

superduper

Z3_3.0 Woeiiii

jantje 2 schreef op donderdag 19 april 2018 @ 10:48:
[...]


Wisselen naar de 90 MM en eindelijk een normale fatsoenlijke gun spelen ;) T49 met stock gun is O+
Ok, dat werkte wel lekker ja. Een van de eerste potjes gelijk ace tanker, 3.2k dmg, 6.5k spot dmg en 2.5k base exp. :)

t49_at

 • nvidia666
 • Registratie: November 2011
 • Laatst online: 15-05 14:21
Arjant2 schreef op zaterdag 21 april 2018 @ 16:14:
@nvidia666 ik zie het inderdaad, 1263 WN8. Geen rode tomaat, gewoon gemiddelde speler net als ik. Ik sta op 1365 en vind mezelf ook gewoon een gemiddelde tanker hoor.
En dat die tank OP is blijkt naar mijn mening dan wel uit je stats. Je stats op die tank liggen niet bepaald in lijn met wat je op andere tanks haalt.
Was niet zo zeer als rant bedoeld maar zoals ik zeg, je hebt niet veel skill nodig voor die tank dus kwam nogal braggerig over elke keer ;)
Ik bedoel vooral deze matches waarin ik de boel carry zonder mij waren ze verloren.
Btw zoals je kan zien moet je al je best doen om in een T95 0 damage te doen 8)7
Moet wel zeggen met een reroll zou mijn WN8 wel rond de 400 beter zijn omdat ik de eerste 10K battles niet zo goed speelde...

http://i64.tinypic.com/15gzal2.jpg

Aerocool Xpredator Black E , I7 3930K @4.6 (H100I) , 2080 TI Gaming X @2075, Msi X79 G65-8D ,16 Gb Corsiar Veng. 1600 Mhz 1TB&512 GB 850 Pro WD Black 4TB , CM V1000 (PC2 3570K 6GB 750Ti ,120 GB ssd) (Laptop Dell e6540@8790M)


Acties:
 • +4Henk 'm!

 • Rianata
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 09:55
nvidia666 schreef op zaterdag 21 april 2018 @ 16:35:
[...]


Haha bedankt.
Toch stijgt er helaas mijn WN8 door O-) :z :$ _O-
Precies... en dat geeft aan hoe overpowered zo'n tank dan is en dus gebalanceerd moet worden.Je doet gemiddeld zoveel meer damage dan je in andere tanks doet... en idd ook je WN8 op deze tank is in vergelijking meer dan 700 punten hoger 8)7

Mijn Youtube kanaal | Mijn Twitch kanaal | Volvo XC40 P8 Recharge


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • nvidia666
 • Registratie: November 2011
 • Laatst online: 15-05 14:21
looyenss schreef op zondag 22 april 2018 @ 11:38:
[...]


dus gewoon een filthy statpadder :-D
http://i68.tinypic.com/wujd6b.jpg

O-) O-) O-)

Aerocool Xpredator Black E , I7 3930K @4.6 (H100I) , 2080 TI Gaming X @2075, Msi X79 G65-8D ,16 Gb Corsiar Veng. 1600 Mhz 1TB&512 GB 850 Pro WD Black 4TB , CM V1000 (PC2 3570K 6GB 750Ti ,120 GB ssd) (Laptop Dell e6540@8790M)


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • nvidia666
 • Registratie: November 2011
 • Laatst online: 15-05 14:21
Gaius schreef op zondag 22 april 2018 @ 16:25:
Gebeurt het ook bij jullie dat at random je repairkit en/of first aid kit eruit geflikkerd worden? In de garage zitten ze in de tank, en dan begin je de battle en dan zijn ze weg. En uiteraard wordt je dan bij de eerste de beste schot geammoracked. :(

Nou ja, cap-missie met de LT gedaan. Nu nog een paar missies goed spelen en dan kan ik de T28 HTC in m'n garage verwelkomen. Begint dichtbij te komen. :P

edit: Oeh, QB doet de Type 5 Heavy techtree showcase vanavond. Goed opletten hoe je daar nu mee moet spelen. :+
}) :7 :Y)
Even Type 5 haters bashen

http://i63.tinypic.com/21f0j9f.jpg

Aerocool Xpredator Black E , I7 3930K @4.6 (H100I) , 2080 TI Gaming X @2075, Msi X79 G65-8D ,16 Gb Corsiar Veng. 1600 Mhz 1TB&512 GB 850 Pro WD Black 4TB , CM V1000 (PC2 3570K 6GB 750Ti ,120 GB ssd) (Laptop Dell e6540@8790M)


Acties:
 • +3Henk 'm!

 • kreezjie
 • Registratie: Februari 2013
 • Laatst online: 08:50
@Kepro @Iceman1987

Dit is wat ik kon vinden over de uiterste aankoopdatum MET korting verworven tijdens deze marathon.


 • SurfBoy
 • Registratie: September 2013
 • Laatst online: 08:17
Zojuist de Type 5 Heavy maar eens geprobeerd op de test server... Het resultaat is lachwekkend. Dit was de eerste game 8)7Overigens vind ik die nieuwe progetto 65 ook wel leuk spelen. Ook m'n eerste potje erin. Wat ik wel merkte is dat ik snel geneigd ben m'n hele gun leeg te schieten, maar dan zit je met die lange reload.... |:(

[Voor 41% gewijzigd door SurfBoy op 23-04-2018 19:55]

Alles mocht vandaag. Kwam weer terug op het 'oude niveau'Twitch kanaal Kepro_ - WoT Statistieken


 • nYzEkE
 • Registratie: Augustus 2008
 • Laatst online: 04-05 16:02


Ik heb ergens de memo niet gezien waar aanvallen terugvallen naar de red line wil zeggen, en verdedigen ja aanvallen is wel de beste verdediging

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Tige
 • Registratie: Oktober 2016
 • Laatst online: 08-05 07:28
Vond deze nog wel de moeite waard qua effort!


Edit: Maar die playernaam is vervolgens dus nergens meer te vinden. Dat is wel apart.

[Voor 31% gewijzigd door Tige op 24-04-2018 18:38]

Selks


 • Mr_Size
 • Registratie: Oktober 2009
 • Laatst online: 13-04 15:55
Speel de Conway idd met de 120mm. Hidden stats verneuken die gun helemaal. Maar goed, ik vond de Charioteer nog erger persoonlijk, nóg meer bloom. In de Conway heb ik nog vrij regelmatig goede games van rond de 5K dmg. In de Charioteer waren die op 1 hand te tellen.

In other news:
https://tweakers.net/ext/f/DNPl7uxry7uSFMkCdPW4lAbs/thumb.jpg

Eerste 2 games van de middag, 2x high caliber en stage 6 ineens gehaald. Maandag hele avond frustatie en pech en nu 2x tier8 op rij en maar 1 game met arty 8)7 . Mjah, in dat soort situaties is de 268-4 redelijk stronk ja. Nu ook geen bs pens van tier 8s gekregen, dat hielp ook wel..
Ik had voor het eerst de 10k damage kunnen halen maar ik was te passief 8)7

[Voor 8% gewijzigd door Kepro op 26-04-2018 20:04]

Twitch kanaal Kepro_ - WoT Statistieken


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • kreezjie
 • Registratie: Februari 2013
 • Laatst online: 08:50


Bedankt WG...Uiteraard moest de laatste avond weeral alles in het honderd lopen waardoor ik een héle tijd niet heb kunnen verder grinden om die laatste 10k xp nog bij mekaar te krijgen en ik credit, freexp en crewxp boosters voor niets heb opgezet maar het is dan toch uiteindelijk gelukt... :*)
Ik denknu wel dat ik nu even een tijdje iets anders ga doen 8)7

 • Joindry
 • Registratie: Oktober 2009
 • Laatst online: 16-05 20:11

Joindry

- I'm afraid I can't do that -

Kepro schreef op zondag 29 april 2018 @ 10:25:
[...]


De tank heeft standaard al slechte view range. Met optics red ik 445 bij lange na niet.
Viewrange is inderdaad niet zo goed. Maar deze tank heeft wel echt deugd van "food". Zowel voor de viewrange als voor "gun handling" Een van de weinige tanks waar ik continu met food speel.Omgevingsbewustheid is nog maar 70% getraind, ik kom op 456m uit. Met een 100% crew op camo (37,5 - 28,8) is dat echt bazentank (alleen jammer dat je geen schuur raakt op 400m en verder...)
Food en bemanningsvaardigheden doen eigenlijk evenveel als de optics.

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Tige
 • Registratie: Oktober 2016
 • Laatst online: 08-05 07:28
Ik dacht dat er vandaag een update kwam, 1.0.1?

Selks


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Tige
 • Registratie: Oktober 2016
 • Laatst online: 08-05 07:28
Toch morgen. Stilletjes de dag in het nieuwsbericht aanpassen...

Selks


 • Roozzz
 • Registratie: Juni 2011
 • Laatst online: 08:46

Roozzz

Plus ultra

Special teams are special. Deze spande toch wel de kroon van vanavond.
http://i67.tinypic.com/bfnrpz.jpg

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • JariMighty
 • Registratie: Mei 2013
 • Laatst online: 16-05 15:52
_Anvil_ schreef op dinsdag 8 mei 2018 @ 13:02:
Hij is weer geweldig.. en gewoon waar. Heeft WG echt gereageerd dat de tank balanced is??
Tuurlijk is de tank gebalanceerd als ik met mijn E 75, al vurend met APCR, de LFP niet kan penetreren. /s

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Gaius
 • Registratie: September 2001
 • Niet online
For what it's worth:

[Voor 97% gewijzigd door Gaius op 11-05-2018 18:22]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • nvidia666
 • Registratie: November 2011
 • Laatst online: 15-05 14:21
Kepro schreef op vrijdag 11 mei 2018 @ 16:22:
Wat een onzin is dat nou weer dan.
http://i65.tinypic.com/2dc9349.jpg

Aerocool Xpredator Black E , I7 3930K @4.6 (H100I) , 2080 TI Gaming X @2075, Msi X79 G65-8D ,16 Gb Corsiar Veng. 1600 Mhz 1TB&512 GB 850 Pro WD Black 4TB , CM V1000 (PC2 3570K 6GB 750Ti ,120 GB ssd) (Laptop Dell e6540@8790M)


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Gaius
 • Registratie: September 2001
 • Niet online
_Anvil_ schreef op maandag 14 mei 2018 @ 08:10:
[...]
Een bobject flanken in een superheavy? 8)7
Had ik de sarcasme-tag weer te diep verstopt? :'( :+

Ik hoop trouwens dat de tier 7 ook nog even wordt aangepakt. Kwam er laatst nog ééntje tegen in m'n Tiger P. Ook met premium kwam ik er niet doorheen. Daarna even op tanks.gg gekeken, en dat armor profile slaat ook nergens op.

Hier is ie vergeleken met de (tier 9) Jagdtiger:

plaatje gejat van reddit trouwens :P

[Voor 3% gewijzigd door Gaius op 14-05-2018 11:26]


Acties:
 • +1Henk 'm!
Het maakt niet uit wat ik doe, de KV4 mag werkelijk nooit gedubbeld worden.

kv

Twitch kanaal Kepro_ - WoT Statistieken


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • thijsco19
 • Registratie: Mei 2011
 • Nu online

thijsco19

KTM 990 SMT

Wat is tegenwoordig een leuk maar ook zeker goede medium tank (-lijn)? Zal voornamelijk richting tier 8 gaan, mogelijk 10 als ik lang genoeg de tijd heb :P.

Dit zal de eerste tier 8 medium worden. Heb hiervoor al wel een aantal keer medium tanks gespeeld, al is dat ondertussen ook al jaren terug.
De makkelijkste weg naar een tier 8 medium is T-44 lijn. Kan die lijn namelijk weer oppakken bij de T-43. En eventueel naar de.. T-62A of de obj. 140?

Bij de duitsers zou ik kunnen starten bij de VK3002D (ivm een tech tree change is die al bijna volledig ge-researched) om naar de Indien-Pz te gaan. En dus uiteindelijk naar de leopard.

Bij de Amerikanen kan ik bij de M4A3E2 op tier 6 starten. De pershing lijkt me wel een leuke tank en de m48 is volgens mij ook niet heel slecht?

Franse sla ik over, effe geen zin in die autoloaders van de franse.

Engelse lijken me ook wel leuk. Zou daar met tier 5, crusader, kunnen beginnen. Merk zelf dat ik de Centurion I niet zo graag tegenkom, zeker met zijn hoge penetratie.

De overige landen zijn voor mij nog allemaal te nieuw (:P) dus daar heb ik eigenlijk geen mening over en moet ik toch ongeveer vanaf 0 beginnen.


TL:DR,
Welke tier 8 medium tank / medium tank lijn?
De snelste weg is duidelijk de russische en duitse. De amerikaanse en engelse lijken mij overigens leuker.Zoals je kan zien, geen cirkeltjes op de grond..

[Voor 7% gewijzigd door thijsco19 op 14-05-2018 21:18]

The only thing you need; a jar of "Elbow Grease" (TM) ! Apply it liberally and it will make any job a breeze.


Acties:
 • +4Henk 'm!

 • Caveman
 • Registratie: Januari 2001
 • Laatst online: 13-05 17:31

Caveman

whahoehaha

100 meter gereden en toen kapte de motor ermee....Nog een video, voor degene die van geluid houden :)

[Voor 47% gewijzigd door Caveman op 19-05-2018 16:38]

I don't need to "Get a Life." I'm a Gamer. I 've lots of Lives !


Acties:
 • +7Henk 'm!

 • Caveman
 • Registratie: Januari 2001
 • Laatst online: 13-05 17:31

Caveman

whahoehaha

wsLy schreef op zaterdag 19 mei 2018 @ 17:49:
[...]

Voor zover ik weet kapte de motor er niet mee, maar was dit gewoon het stukje dat er maximaal gereden werd... De Tiger II heeft 2 stukjes gereden vandaag, 1 keer van de plek daar bij dat eetgedeelte achteruit naar deze locatie en de tweede keer weer terug daarnaartoe.

Vond het een beetje tegenvallen moet ik zeggen, had gehoopt dat hij een volledig rondje zou rijden over het terrein.
De Hetzer en de Renault hadden wat mij betreft ook wel wat meer mogen rijden.. Maarja, was wel lekker om het geluid van de Tiger II motor te horen O+
Ah, hij maakte zoveel lawaai met zijn uitlaat knallen dat ik het idee had dat ie ermee gekapt was... maar idd het viel een beetje tegen, veels te druk... Wel met Bruce Crompton op de foto geweest ;)

Vooruit dan, a rare glimps of the Caveman :D

[Voor 7% gewijzigd door Caveman op 19-05-2018 20:00]

I don't need to "Get a Life." I'm a Gamer. I 've lots of Lives !


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Russica
 • Registratie: November 2016
 • Laatst online: 23-03-2020

Russica

HEAT is all you need.

Eerste game in de FV4005:

http://i66.tinypic.com/2zjhxch.jpg

Het was die lange grind wel waard zeg _/-\o_ Gelijk m'n hoogste damage in een game ooit behaald. Was hiervoor altijd nog iets van 7,2k in de Jagdtiger ofzo. HESH is echt meesterlijk, zelden zoveel gelachen tijdens een potje WoT

Acties:
 • 0Henk 'm!
Sommige map changes worden toegelicht.
[Voor 48% gewijzigd door Kepro op 25-05-2018 19:47]

Twitch kanaal Kepro_ - WoT Statistieken


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • Gaius
 • Registratie: September 2001
 • Niet online
Okars schreef op zaterdag 26 mei 2018 @ 07:30:
[...]

Is die echt goed? :o

Ik stond laatst naast een echte Panther (in Overloon), maar dat ding is veel groter dan een M10. Wat dachten die Duitsers wel niet in die tijd :D
Misschien dat @Ed_L er nog iets over kan zeggen als echte Panther-fan, maar ik doe het (tot nog toe) veel beter in de Panther M10 dan in de Panther. Moet ik wel zeggen dat ik de Panther heb gespeeld voor de buffs, en ik vond het toen overall niet echt een fijne tank. For some reason bevalt de Panther M10 me wel, terwijl het vrijwel hetzelfde platform is, alleen heeft de Panther M10 niet de clowngun, en daardoor preferential matchmaking.

Ik heb een tijdje terug ook naast die Panther gestaan trouwens, gaaf ding. Toch, welke tank me nog het meest is bijgebleven uit Overloon is deze:

Sherman M-51 aka M4A1 Revalorise

Acties:
 • +1Henk 'm!
Lekker rofl stompen met de 3-5-7 MM en de big gun op de AMX.Edit, deze rols _/-\o_ _/-\o_ 700 _/-\o_

[Voor 31% gewijzigd door Kepro op 28-05-2018 19:26]

Twitch kanaal Kepro_ - WoT Statistieken


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Gaius
 • Registratie: September 2001
 • Niet online


490 alpha op een mobiele MT met turret armor en gun depression. De powercreep ging zeker nog niet hard genoeg. |:(

Acties:
 • +4Henk 'm!

 • _Anvil_
 • Registratie: September 2010
 • Laatst online: 26-04 10:29


(van Reddit)

[Voor 33% gewijzigd door _Anvil_ op 29-05-2018 08:38]

Russica schreef op woensdag 30 mei 2018 @ 20:37:
https://thedailybounce.ne...test-object-726-incoming/

Leuk de volgende (OP) Russische tank. De tank zou gebalanced worden op zijn mobility.. Zie je alsnog 40 km/u top speed...

Twitch kanaal Kepro_ - WoT Statistieken


 • Russica
 • Registratie: November 2016
 • Laatst online: 23-03-2020

Russica

HEAT is all you need.

`
Of de meer leesbare variant:


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • GJP80
 • Registratie: Maart 2009
 • Laatst online: 16-05 12:44
Russica schreef op woensdag 30 mei 2018 @ 21:42:
[...]

`
Of de meer leesbare variant:

[afbeelding]
Gewoon op zijn lower frontplate schieten, dat is bij alle tanks een weakspot.
WG: Hold my beer....

http://wotlabs.net/eu/player/GJP


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Tige
 • Registratie: Oktober 2016
 • Laatst online: 08-05 07:28
Zo zie je maar weer dat het erg per persoon kan verschillen. Ik vond de T7 beter dan de T6 eerlijk gezegd.
Pantera op T8 is stock nog wel erg mager, maar dat wordt vast beter :)

Selks


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Mr_Size
 • Registratie: Oktober 2009
 • Laatst online: 13-04 15:55
Kepro schreef op zaterdag 2 juni 2018 @ 21:31:
@Mr_Size maar de armor is toch veel minder? En de turret kan toch niet volledig draaien?
Ja, nou boehoe, de tvp heeft ook geen armor en dat is ook niet bepaald een slechte tank toch? ;)

Vanavond de hele avond dit soort teams gehad:

https://tweakers.net/ext/f/10m1pWNhcXmdilZQgiXG5v6M/thumb.jpg

Uiteraard een extreem voorbeeld, maar man man wat een niveau weer zeg :F Begint me steeds meer op te vallen dat op zaterdagavond echt elke zwakzinnige zijn verlofkaart uit het gesticht oppakt om thuis WoT te gaan spelen. Normaal ben ik niet zo van het 'weekend teams' mantra, maar zaterdagavond is de laatste tijd echt heel erg.

Wel zoals gezegd begonnen met de A-43, gelijk de 1e game de ace erop gehaald. Dus het was gelukkig niet alleen maar ellende :+ (al geeft 44% wr over 34 potjes wel aardig het bedroevende niveau aan)
Speelt best lekker weg die A-43, behoorlijk mobiel en snelle reload. Ik vind dat dus veel lekkerder spelen dan die P43 bis, die erg traag is en een lange aim tijd heeft. Daar weegt de hogere alpha niet tegenop imho.

[Voor 3% gewijzigd door Mr_Size op 02-06-2018 23:30]


Acties:
 • +3Henk 'm!

 • Breezers
 • Registratie: Juli 2011
 • Laatst online: 16-03-2021
@_Anvil_ Die Cearnarvon is een behoorlijk lekkere dpm bak, de gehele dag door minimaal 2-4k damage en bij de top 5 XP earned. Beetje hull down staan en praktische de meeste tier 8 en 9 tanks bouncen op die turret.

Zojuist in een tier 8 pot 6k damage, 6 kills, High Caliber en Top Gun op Lakeville via valley. (goed er zaten 5 x tier 7, 1 x arty, 1 x tier 8 en een tier 9 tegenstander tussen) Maar goed, 5k XP en HT 7 zijn ook binnen, deze tank is een toppertje wat mij betreft <3“We don't make mistakes just happy little accidents” - Bob Ross


Acties:
 • 0Henk 'm!
Supertest: Object 279

This tank will likely not be introduced in the game, according to PROTanki. Pretty much like the Sturmtiger. A few years ago, WG said it had a list of tanks that are too strong for this game and have a plan for a certain game mode for those vehicles. The idea probably has already died.

And just to remind you – the first plans to introduce this tank to World of Tanks were made in April 2012, when it was recognized that the Soviet tech tree is significantly weaker than the others, and most of the vehicles available there are worse than their counterparts from other nations. At that time, this problem was considered to be significant, and as a result, the expansion of the Soviet tree with new tanks and lines was planned, including:

In the line of medium tanks after the 9th tier (T-54), the addition of T-62, T-72 and T-90 was planned.
In the first branch of heavy tanks (IS-7 line), the following tanks were planned to be added: Object 277, Object 279 and Object 195;
In the second branch of heavy tanks (line from IS-4), the following tanks were to be available: Object 430, T-63 and Hammer;
In the branch of tank destroyers, a Taran was to be added;
To the branches of self-propelled guns, after the VIII tier artillery, the following vehicles were added: Pion, Kondensator (the first branch), as well as Akatsiya and Koalitsiya (the second branch).


Object 279 (HT-10, USSR). Closed test characteristics:

Tier: HT-10, USSR
HP: 2 150
Engine: 1 000 hp
Mass: 59,468 t
Maximum load: 65 t
Power to weight: 16,82 hp / t
Max speed/Min speed: 55 / -20 km / h
Hull turning speed: 40 °/s
Turret turning speed: 26,1 °/s
Terrain resistance values: 0,575 / 0,671 / 1,534
View range: 400 m
Radio range: 730 m

Hull armor: 310 / 214 / 100 mm
Turret armor: 305 / 217 / 90 mm

Gun: 130 mm M-65

Alpha Damage: 490 / 490 / 640
Penetration: 313 / 390 / 65 mm
Rate of fire: 6,257 rounds/minute
Damage per minute: 3 066
Reload time: 9,589 s
Accuracy at 100 m: 0,336
Aiming time: 1,44 s
Depression/Elevation: -5 / +17

https://thearmoredpatrol..../03/supertest-object-279/

Twitch kanaal Kepro_ - WoT Statistieken


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Mr_Size
 • Registratie: Oktober 2009
 • Laatst online: 13-04 15:55
_Anvil_ schreef op maandag 4 juni 2018 @ 17:01:
hoe is de arrmor verslechterd dan? alleen de weakspot zijn wat aangepast zodat een t8 ook een kans heeft toch?

de winrate stats van dat ding liegen toch niet? dit is uitgebreid geanalyseerd door meerdere youtubers... ik snap je punt wel, maar het feit dat je er zelf 1 hebt killed je geloofwaardigheid een beetje :9 :9
De super structure armor was ook generfed met 20 mm meen ik. Idd alleen lower lower plate nerf + range finder en cupola.
Ja, die hoge WR. Iedereen gebruikt dat om helemaal los te gaan over hoe OP het allemaal wel niet is en op zich is dat ook wel logisch. Toch heb ik, maar dat is dan waarschijnlijk persoonlijk, meer moeite met het feit dat er nog een Type5 Heavy bestaat die met zijn prem HE gun met auto aim +600 dmg afschiet van E-100's, Maussen, etc. Dát is pas no skill en erg slecht voor de T10 meta.

En hoezo maakt het mij minder geloofwaardiger als ik de tank zelf heb en speel? Juist meer toch, omdat ik weet waarover ik praat ;) Ik heb zelf overigens niet de ace erin, ondanks meerdere >7K dmg games. En dat komt omdat de tank helemaal niet zo onpenbaar is als men doet voorkomen. Ja, mijn WR erop is prima (ik meen >70%) maar ik heb ook 'hoge' wr op E5, E50M, T62a, T57 Heavy, etc etc. Maakt dat al deze tanks gelijk OP?

edit:

https://tweakers.net/ext/f/lQWe9UCY2klGyLVRZNgQPsNN/thumb.jpg

Toegegeven: de 268-4 is in 3-5-7 mm wel té stronk. Maar dat heeft natuurlijk ook ermee te maken dat +2mm bs is. Ik bedoel, ik kom in mijn ultra trieste IS-M met mega trieste 240 apcr pen 5x op rij niet door een KV-4 die unangled recht voor mijn neus staat en ik een groene marker op heb. Dus waarom de neuk zou een IS-M tegen tier10 moeten vechten? Daar ben je echt bizar kanonnenvoer :F

No ace tho, feels bad man :'(

[Voor 26% gewijzigd door Mr_Size op 04-06-2018 22:12]


 • _Anvil_
 • Registratie: September 2010
 • Laatst online: 26-04 10:29
Mr_Size schreef op maandag 4 juni 2018 @ 18:52:
[...]


[s]..

En hoezo maakt het mij minder geloofwaardiger als ik de tank zelf heb en speel? Juist meer toch, omdat ik weet waarover ik praat ;) Ik heb zelf overigens niet de ace erin, ondanks meerdere >7K dmg games. En dat komt omdat de tank helemaal niet zo onpenbaar is als men doet voorkomen. Ja, mijn WR erop is prima (ik meen >70%) maar ik heb ook 'hoge' wr op E5, E50M, T62a, T57 Heavy, etc etc. Maakt dat al deze tanks gelijk OP?
Goser, normaal zeg je hele zinnige dingen en ik volg al tijden je videos.. maar in dit geval zit je er echt volledig naast IMHO. Een willekeurig plaatje van mijn ochtend sessie woT (thuiswerken rulez ;) )
Dit dus. Deze muppet zat in het enemy team... Case closed :/
MerijnB schreef op dinsdag 5 juni 2018 @ 14:22:
Vandaag m'n eerste pools ooit :)

(in object 430 btw)
Congrats! das ff wat anders dan op lage tiers ook. replay?

[Voor 12% gewijzigd door _Anvil_ op 06-06-2018 09:46]

Mocht iemand geen zin om om voor die camo's te ty harden, je kan ze ook aanschaffen... je kan ze allemaal kopen/selecteren

edit, teams please

[Voor 42% gewijzigd door Kepro op 15-06-2018 22:31]

Twitch kanaal Kepro_ - WoT Statistieken


 • Tige
 • Registratie: Oktober 2016
 • Laatst online: 08-05 07:28
Super.Conqueror grind gaat de goede kant op. Nog 100.000 xp, moet lukken toch?!

Selks


Acties:
 • +7Henk 'm!

 • Tige
 • Registratie: Oktober 2016
 • Laatst online: 08-05 07:28
Ben toch een beetje trots op mijzelf, mag ik dat zeggen?
Dit in 2uurtjes tijd met alle personal reserves aan. Vanaf 20:00 tot 22:00
Ik denk niet dat ik ooit zo'n goede streak achter elkaar gehad heb.

[Voor 7% gewijzigd door Tige op 19-06-2018 21:59]

Selks


 • Tige
 • Registratie: Oktober 2016
 • Laatst online: 08-05 07:28
Dit team is ook fijn hoor :D

Selks


 • Russica
 • Registratie: November 2016
 • Laatst online: 23-03-2020

Russica

HEAT is all you need.Dit was ook wel een pareltje hoor. Op het moment dat ik aan het aimen was voor de killshot op die Obj 430U stoot die mongool van een T57 Heavy me aan... Even later schijt rng natuurlijk op m'n hoofd in de herkansing. TD-14 voor de 260 was zo dichtbij...

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Mr_Size
 • Registratie: Oktober 2009
 • Laatst online: 13-04 15:55
https://tweakers.net/ext/f/p1hJtDzKPf2RrLj0SDQ09df4/thumb.jpg

Deze tank... Zelfs de KV-2 gun is accurater, man man man. Wel gek dat ik er tot nu toe dan een 100% wr op heb... Speel met food, bia en GLD en dan nog schiet je vaak buiten de aim circle, fully aimed 8)7

Acties:
 • +3Henk 'm!

 • Russica
 • Registratie: November 2016
 • Laatst online: 23-03-2020

Russica

HEAT is all you need.Zo hoppa dat is de eerste XX.15 missie voor de Obj 260. Na al meerder avonden gehoopt te hebben op Prokhorovka/Malinovka en uiteraard continu terecht te komen op Himmelsdorf, Ruinberg en Siegfreidlinie etc. dan uiteindelijk toch een keer Prokhorovka. Had gehoopt op een tier 10 game vanwege de grotere healthpool, maar als het zo ook lukt 8) . Vreesde ook nog wel een beetje voor die twee enemy ELC's. Gelukkig werden deze al snel uitgeschakeld door mijn team en kon ik het welbekende bosje op E1 gaan misbruiken. Heb het team netjes verzocht achter mij te blijven en gelukkig luisterde men ook nog.

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Mr_Size
 • Registratie: Oktober 2009
 • Laatst online: 13-04 15:55
https://tweakers.net/ext/f/Fczf9nwP0xFdi1MNFm9l3PuL/thumb.jpg

Sinds lange tijd weer eens ergens een 3e Mark op :D Was ook wel een flinke carry, potje zal nog wel een keer op YT langskomen..

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Caveman
 • Registratie: Januari 2001
 • Laatst online: 13-05 17:31

Caveman

whahoehaha

Ik ben aan het grinden naar de ferdinand, en mij valt iets raars op. Als ik hem wil unlocken via de Tiger P kost die 150.000 XP en via de techtree 77.500 ???
Mis ik iets ?I don't need to "Get a Life." I'm a Gamer. I 've lots of Lives !


Acties:
 • +10Henk 'm!

 • Mr_Size
 • Registratie: Oktober 2009
 • Laatst online: 13-04 15:55
https://tweakers.net/ext/f/k6fEFmJEL6vSpP0iAHdBVf2f/thumb.jpg

Mijn beste game in 3 jaar tijd ofzo. Mooi samenspel met Kepro en daarna een 1vs6 winnen. Pot komt uiteraard nog op YT ;)

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • nvidia666
 • Registratie: November 2011
 • Laatst online: 15-05 14:21
Kepro schreef op zondag 8 juli 2018 @ 22:22:
[...]


Heb vanaf donderdag al graf sessies kom niet boven de 2800 wn8 uit en als top punt vandaag door een E3 van mn eigen team geraakt dat ik moet gaan spotten met de 105. Game op steppes wat denkt zon randebiel wel niet en gaan snipen met een E3... en nog geen 2 min later gaat een 103 met dezelfde reden op me schieten dus-> rage quit en ik raak weer even niet aan.
:X |:( O-) :z ;)

http://i65.tinypic.com/jki0q9.jpg

Aerocool Xpredator Black E , I7 3930K @4.6 (H100I) , 2080 TI Gaming X @2075, Msi X79 G65-8D ,16 Gb Corsiar Veng. 1600 Mhz 1TB&512 GB 850 Pro WD Black 4TB , CM V1000 (PC2 3570K 6GB 750Ti ,120 GB ssd) (Laptop Dell e6540@8790M)


Acties:
 • +4Henk 'm!

 • Roozzz
 • Registratie: Juni 2011
 • Laatst online: 08:46

Roozzz

Plus ultra

Zojuist een prima pot gehad in de 705A, de carry was real.
http://i64.tinypic.com/307vtyo.jpg
http://i64.tinypic.com/2zq8kxz.jpg
Voor de liefhebber: http://wotreplays.eu/site...enberg-numbed-object_705a

Beetje awkward situatie op het einde van de game met mij in het midden terwijl aan beide zijdes van de basis nog een Skorpion G en JP E100 stonden te campen. En uiteraard een team dat gewoon lekker blijft campen op max viewrange. Gelukkig had ik de hp om een push te maken en kwam men daarna ook een beetje dichterbij. Uiteindelijk 10 seconden over op de klok :P

Acties:
 • +2Henk 'm!

 • Tige
 • Registratie: Oktober 2016
 • Laatst online: 08-05 07:28
Arty players sowieso kansloos.
Anyways, 3e Pools Medal binnen geharkt.
Toch maar First Class :/

Selks


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Roozzz
 • Registratie: Juni 2011
 • Laatst online: 08:46

Roozzz

Plus ultra

Fijn potje met cheeky platoonmedailles en de Patrol Duty had ik nog nooit gehaald in de T-10. Waarom zou je max viewrange nodig hebben? :P
http://i65.tinypic.com/24xl09g.jpg

-edit-
Nu ik eens naar mijn crewskills kijk mag ik daar ook wel eens iets aan doen. Ik dacht allang bia te hebben op deze crew :P

[Voor 26% gewijzigd door Roozzz op 25-07-2018 09:16]


Acties:
 • +4Henk 'm!

 • Rianata
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 09:55
Met het risico hier gelyncht te worden wou ik jullie dit toch niet onthouden... eerste potje met stock configuratie; een oprecht Keprootje :X


https://imgur.com/fM4xUqm


https://imgur.com/z7F9lx5


https://imgur.com/dHQVPei

Mijn Youtube kanaal | Mijn Twitch kanaal | Volvo XC40 P8 Recharge


 • Russica
 • Registratie: November 2016
 • Laatst online: 23-03-2020

Russica

HEAT is all you need.

http://i67.tinypic.com/2qki51w.jpg

Tel de Skorpion G's :+

 • Mr_Size
 • Registratie: Oktober 2009
 • Laatst online: 13-04 15:55
Zou kunnen hoor dat armor iets gebuffed is.

Anyway, had net nog een veel dikkere game in de AT15, ook toevallig ;)

https://tweakers.net/ext/f/c632nvEEqqGiCaB1PAG8tTCU/thumb.jpg

https://tweakers.net/ext/f/nxj8rmwi8woAHpgKI7g0HBkq/thumb.jpg

Uiteraard weer top tier zonder arty, anders is dit simpelweg onmogelijk.
7K dmg is met afstand de hoogste dmg in deze tank die op wotreplays te vinden is. Nr2 is 5,2K :D

[Voor 25% gewijzigd door Mr_Size op 01-08-2018 20:01]


 • Mr_Size
 • Registratie: Oktober 2009
 • Laatst online: 13-04 15:55
Ed_L schreef op woensdag 1 augustus 2018 @ 20:32:
QB of Jingles maar eens aanpingen dan?
Ja, heb Jingles gemaild. Maar dat heb ik al 4x eerder gedaan, die reageert toch nooit ;)
Ook nog de replay op Dez zijn site gezet.

Het is echt mijn avond blijkbaar, want zojuist gebeurde dit:

https://tweakers.net/ext/f/NEpSysEE5cTafFhZy1wEJF5B/thumb.jpg

FUCKING EINDELIJK 3e mark op de Blackdog :D:D *O* *O* *O*

12K combined dmg, waarvan 10K pure spotting.
Ging van 94,6 naar 96,52% op de mark :+

 • Caveman
 • Registratie: Januari 2001
 • Laatst online: 13-05 17:31

Caveman

whahoehaha

JohnLarue schreef op dinsdag 7 augustus 2018 @ 13:02:
[...]


Dat kan ik beter: 58 jaren.
:P
shit, ik dacht dat ik de oudste was ;)
TTLCrazy schreef op woensdag 8 augustus 2018 @ 09:39:
Gisteren brak toch echt mijn klomp in mijn light tank. Lekker aan het spotten op Malinovka, 3k spotting, wordt ik ineens geraakt door mijn eigen arty omdat ik niet genoeg zou spotten, te inactief. Nou ja, ik ga lekker door met spotten, 2 minuten later weer geraakt door diezelfde arty en dood. Later presteert hij het om ook een TD van ons te oneshotten. Dus 2 x mij geraakt en dood, 1 x een TD van ons geraakt en dood. Na de 2e kill KON HIJ NOG STEEDS GEWOON DOORSPELEN. Geen ban, niets. WTF.

Ik bedoel, ik weet dat er zulke hufters spelen, maar dat ban systeem is zo lek als een mandje.

/rant
Ook niet blauw ?

Vandaag een bezoekje gebracht aan het Panzer Museum in Munster, is de moeite waard ! Daar staat toch wel de "mooiste" Tiger I (vind ik ;) )En een Stridsvagn 103c, waar je normaal naar zweden toe moet om die te zien. Hij stond een beetje in een lastig hoekje om te fotograferen (en ik ben geen beste fotograaf :o )

[Voor 84% gewijzigd door Caveman op 08-08-2018 21:39]

I don't need to "Get a Life." I'm a Gamer. I 've lots of Lives !

In the WG anniversary garage, the Soviet T-72 Ural is hidden – at least these are the assumptions of the playersTwitch kanaal Kepro_ - WoT Statistieken

Ik vertelde gisteren gisteren tegen Size dat ik mijn equipment etc op de amx 105 en batchat 15 had veranderd.
Vandaag uitgeprobeerd en dit waren de eerste games 8)7

edit: kom zeker net 1 xp tot te kort voor de ace. Soms werkt de 277 voor geen meter maar soms is het een heerlijke tank.

[Voor 22% gewijzigd door Kepro op 12-08-2018 18:58]

Twitch kanaal Kepro_ - WoT Statistieken


 • Caveman
 • Registratie: Januari 2001
 • Laatst online: 13-05 17:31

Caveman

whahoehaha

20GwIBAP schreef op dinsdag 14 augustus 2018 @ 00:22:
[...]

Ding is nep en van glasvezel.
Welkom, speciaal lid van tweakers geworden om met je eerste post de boel af te kraken ?

Maar je hebt gelijk, het is een replica.... en hele goede ! De Tiger die ervoor stond in het museum is verkocht aan een rijke amerikaan :( die hem nu in zijn prive collectie heeft staan. Eeuwig zonde, er zijn nog maar een paar Tiger's in de wereld, gaat die achter slot en grendel ;(
Het Panzermuseum heeft geen fondsen om een andere te kopen (waar volgens mij toch echt een Tiger thuis hoort) dit was een iniciatief van een aantal instanties, om er toch een Tiger neer te zetten.

I don't need to "Get a Life." I'm a Gamer. I 've lots of Lives !


 • Russica
 • Registratie: November 2016
 • Laatst online: 23-03-2020

Russica

HEAT is all you need.Goede patch weer WG :+

[Voor 10% gewijzigd door Russica op 16-08-2018 22:06]


 • Rianata
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 09:55
Kepro schreef op vrijdag 24 augustus 2018 @ 16:01:
De blockmissie gaat nooit meer lukken met de huidige meta ben ik bang. Snap ook niet waarom die er wederom in zit met de nieuwe missies. VKB is ook al generved.
Haha, ST-I FTW, vanavond HT12 voor de T55A gehaald met honours, nu alle missies met honours gehaald t/m de T55A.


https://imgur.com/nrkR4yY


https://imgur.com/9682eEK


https://imgur.com/c9Chkoj

[Voor 7% gewijzigd door Rianata op 25-08-2018 02:28]

Mijn Youtube kanaal | Mijn Twitch kanaal | Volvo XC40 P8 Recharge


 • Breezers
 • Registratie: Juli 2011
 • Laatst online: 16-03-2021
Die 5x XP weekenden staan altijd weer garant voor de meest rampzalige teams, maar af en toe heb je ook een potje ertussen zitten waarbij je lekker kan "kermisschieten" in je eerste winnende potje : :P


“We don't make mistakes just happy little accidents” - Bob Ross


 • Mr_Size
 • Registratie: Oktober 2009
 • Laatst online: 13-04 15:55


edit:
Random 3e mark is random :+

https://tweakers.net/ext/f/GXpommbae1hvFpzlzdQG0aso/thumb.jpg

1,5 jaar dat ding niet aangeraakt ofzo. Heb ik na een redelijk matig potje ineens 3e mark. Sta nu op 95,93% 8)7

[Voor 77% gewijzigd door Mr_Size op 27-08-2018 22:50]


 • kreezjie
 • Registratie: Februari 2013
 • Laatst online: 08:50
rozewater schreef op maandag 3 september 2018 @ 20:51:
misschien een stomme vraag, maar hoe verdoof ik met een arty. Tot nu toe schiet ik alles aan gort
Ik denk dat je een ander probleem hebt met dat stunnen hoor. Als je de tank raakt dan doe je damage EN stun je hem. Als die tank binnen de splash cirkel van je shell zit dan doe je minder damage EN stun.
Jouw probleem is waarschijnlijk dat het caliber van je arty niet groot genoeg is. Arties beginnen namelijk pas te stunnen vanaf ze een kanon hebben met caliber 122mm en groter! (source)

Een gemakkelijke manier om te zien of jouw kanon kan stunnen is om naar de eigenschappen ervan te kijken.

[Voor 8% gewijzigd door kreezjie op 04-09-2018 09:59]


 • wsLy
 • Registratie: Oktober 2006
 • Laatst online: 16-04 18:53
Afgelopen weekend was Tanks in Town in Mons (België). Zelf kon ik niet gaan omdat ik plat lag door de griep... gelukkig heb ik wel filmpjes en foto's zien langskomen op facebook.

Hier een foto van in het centrum op 't plein
https://i.imgur.com/stYuR52.jpg

Hier een filmpje van verschillende voertuigen die deelnamen aan het event (ook post-ww2 voertuigen zoals de Leopard 1 en de Bradley):


Hier de voertuigen voordat ze naar de stad trekken:


Ruige foto van voorgaande editie:
http://www.tanksintown.be/photos/Diapo/diapo1.jpg

Dit is trouwens een jaarlijks terugkerend evenement dat groots wordt aangepakt altijd, meer informatie is op hun website te vinden: Tanks in Town

Stichting Hobbyserver


 • Russica
 • Registratie: November 2016
 • Laatst online: 23-03-2020

Russica

HEAT is all you need.

Caveman schreef op vrijdag 7 september 2018 @ 19:19:
[...]


Wel een aardig TDtje voor tier 5, maar geen armor, healthpool en mobility. Wel een leuke alpha als je in een tier 4,5 battle zit. Een stuk of 10 potjes gespeeld ben nog niet helemaal enthousiast.
Aan het bijbehorende topic te horen zijn er nog steeds erg veel mensen die denken dat het om de SU-76i gaat :+

Zelf speel ik eigenlijk bijna alleen nog maar met m'n tier 8 premiums dus beetje zonde om zoiets dan te kopen.

http://i63.tinypic.com/eaffvq.png

Thank you mr. Jagdtiger for keep showing your rear while I was clipping you. _/-\o_

[Voor 11% gewijzigd door Russica op 08-09-2018 22:55]


 • Tige
 • Registratie: Oktober 2016
 • Laatst online: 08-05 07:28


Selks


 • Ed_L
 • Registratie: Januari 2006
 • Laatst online: 08:47

Ed_L

Crew Council

Ff casual 6.2K damage en dan een 2nd class medal vangen :P
edit: ik realiseer me dat ik geen mods meer gebruik en dus geen damage meer op het linker gedeelte van de end plate heb staan 7(8)7


Eindelijk MT-15 voor de T-55A binnen! *O* Met honors, dus dikke blij.

[Voor 18% gewijzigd door Ed_L op 13-09-2018 11:51]


 • Ed_L
 • Registratie: Januari 2006
 • Laatst online: 08:47

Ed_L

Crew Council
Joindry schreef op vrijdag 14 september 2018 @ 10:35:
[...]


Is wel bijna allemaal schade tegen lagere tiers. Was dat gelijke of hogere tier geweest, was het een geheel ander verhaal.
True:

 • Tige
 • Registratie: Oktober 2016
 • Laatst online: 08-05 07:28
PafPaf 3 mark T62A.

Selks

Data: Tier 10 tank performance
17 SEPTEMBER 2018 ~ MOTOKO
Introduction: I wanted to evalulate tier 10 tanks (Tech tree only, no prem tanks, no special tanks, no Polish tank because too new and the data is skewed) from a statistical and analyitical perspective. Using data from VBaddict, tanks.gg, and Unicum opinion, I developed a series of algorithms to evaluate tanks. As time goes on after a tank is released, the data will become more true, because when a new tank is released, it’s typically the hardcore/very skilled players getting to it first and that skews the data. This data is from Random battles only, and I want the data to correlate to Random battles only.

Data Collection: I’m not going to go into math mode discussing every last detail how I did the evaluation because that would be too complex and simply too much information.

Using VBaddict, I imported win rate, damage blocked, damage per game, kills per game, and spotting per game. I then used tanks.gg obtain speed/power weight data per tank. I then asked a few Unicum streamers for their opinion on each tank. 50% of the evaluation is based on Vbaddict data, 10% tanks.gg data, and 40% unicum opinion. The reason it is not purely statistic driven is that Vbaddict doesn’t record everything, and opinion does matter during evaluation. Values were converted to rank order, meaning percentile based (IE RHM PZW is the fastest tier 10 tank, thus would be the 100th percentile for speed).

For mobility, I included speed and power/wt into one metric for rating purposes, however in the chart both are shown.

Results:There are dozens of hidden columns and hidden formulas/algorithms in this table. I had to trim as much as I could because the table is gigantic. The color coding is percentile based and I matched it basically to the WN8 color scale, blue is good, red is bad. The % columns are the percentile for the given column, for example the 52.60% win rate of the Obj 268 V4 is the 98%th percentile.

WR Is win rate, KPG is kills/game, BLK is % of shots blocked, DMG is dmg/game, SPOT is spotting/game, SPD is top speed, PWT is power/weight, UNOP is Unicum Opinion (I feel this column is valuable information by itself) As you can see, the “TOTAL” column is the total score. Max score is 100.

Conclusions & Discussion:

Do I think this data is 100% all encompassing when evaluating a tank? No. However, it is a valauble reference.

The average overall score is a 52.8. Obj 430U has the best score at an 89 as it does well at everything, followed by Obj 277 and WZ5A at 77. The lowest total score is the E-100. Do I feel the E-100 is the worst tier 10 tank? No, but it is pretty useless and does not excel at much. It’s slow and the armor is questionable at best. For example, the Is7 is nearly twice as quick as the E-100, yet the armor is more reliable based on this chart. It is also plagued by new players rushing up to play it, as is the Is7, hence the poor win rates on those and some other tanks that are much better than their win rate reflects.

I am pleased with the data and feel it is pretty accurate. Nearly all the tanks with a total score in the orange/red are pretty useless in the current meta and I don’t think anyone would complain too much if these tanks received small or even considerable buffs.

Some exceptions:

T110E3 – has a score of 48 which I feel is a little low for this tank. Probably because people play it as a sniper, which tends to destroy TD ratings in general since they aren’t spotting much and aren’t actively involved in the fight. I feel this tank should be around a 55.

Foch B – score of 54, slightly high for this tank. I feel should be near a 40.

PZ KPFW VII – has a score of 48, I feel should be near a 40.

STB -1 has a score of 60, I feel it should be near a 50.

E100 – has a score of 29, I feel it should be near a 40.

I will write further articles based on the data I have collected to be more specific since this is a lot of information.

Thanks to:

Thanks to these guys for their opinions. Both are good guys and are excellent players. They are also fun to watch play, check our their streams. I tried to get more unicum opinion but it is a lot of work and effort. People are lazy xD.

Yzn3 – https://www.twitch.tv/yzn3

Trobsmonkey – https://www.twitch.tv/trobsmonkey

Twitch kanaal Kepro_ - WoT Statistieken

Armor van de 430u is echt bullshit.

Mijn upper hull was dan wel ge-angled maar gold van een JPZ en 3E bounche slaat nergens op. (zie hitlog)

Twitch kanaal Kepro_ - WoT Statistieken


 • StarWing
 • Registratie: Januari 2003
 • Laatst online: 07:33

StarWing

Huh ?!?

Lol:

wot_hacker

Page intentionally left blank.

Het duurde iets langer dan normaal maar de ace is binnen. 8)

Twitch kanaal Kepro_ - WoT Statistieken

Eindelijk eens een fatsoenlijk aanbod vanuit WG.

Twitch kanaal Kepro_ - WoT Statistieken


 • ElPaco
 • Registratie: Januari 2007
 • Nu online
Alle tot nu toe bekende stats:

WoT stats || 3240 Wp op het oosten

Velen doen niets liever, ik doe liever niets

Pagina: 1 2 3 4 5Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Bij het bezoeken van het forum plaatst Tweakers alleen functionele en analytische cookies voor optimalisatie en analyse om de website-ervaring te verbeteren. Op het forum worden geen trackingcookies geplaatst. Voor het bekijken van video's en grafieken van derden vragen we je toestemming, we gebruiken daarvoor externe tooling die mogelijk cookies kunnen plaatsen.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Forum cookie-instellingen

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee