Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Gundogan
 • Registratie: Maart 2010
 • Laatst online: 12:34

Algemene informatie

Officiële site
Ontwikkelaar: Treyarch, PS3 en X360 versie worden door Beenox en Mercenary Technology gemaakt
Uitgever: Activision
Platform: PC (Steam), Playstation 4, Xbox One, Xbox 360 en Playstation 3
Release datum: 6 november 2015
Officiële sociale media: Facebook, Twitter, Google+, Youtube, Twitter van Treyarch

Minimale systeemeisen voor de PC versie
Besturingssysteem: 64-bit Windows 7, 8, and 8.1
Processor: Intel Core i3-530 2.93 GHz / AMD Phenom II X4 810 2.60 GHz
RAM: 6GB
Videokaart: Nvidia GeForce GTX 470 1GB / ATi Radeon HD 6970 1GB (DX11)

Introductie

Black Ops 3 borduurt verder op de Black Ops serie. We gaan nu nog verder de toekomst in waar versterkte soldaten door middel van computers volledige controle hebben over hun lichaam.

Verhaal

Black Ops 3 speelt zich af in 2060+, 30 jaar na het tweede deel. Grondstoffen zijn schaars en de oorlog is terug op de grond na de ontwikkeling van het DEAD (Directed Energy Air Defense) systeem wat drone en lucht aanvallen buitenspel zet. Soldaten beschikken nu over DNI (Direct Neural Interface) waardoor ze directe controle hebben over hun prothetische lichaamsdelen en razendsnel kunnen communiceren met andere soldaten (denk aan Metal Gear en Ghost in the Shell). Ook betreden autonome robotsoldaten het strijdtoneel. De wereld is nu verder verdeeld in twee facties: 'Windslow Accord' en de CDP. Deze voeren proxy oorlogen uit over de wereld waarbij in het geheim gebruik wordt gemaakt van deze Black Ops supersoldaten. Door een lek komen deze geheime missies op straat te liggen en worden de Black Ops soldaten afgesneden van hun facties en staan ze er dus alleen voor.

Singleplayer

ZIT NIET IN DE PLAYSTATION 3 EN XBOX 360 VERSIE!
De singleplayer kan met maximaal vier spelers in coop gespeeld worden (offline in splitscreen met maximaal twee). Door middel van de zogenaamde T-mode kunnen spelers altijd zien wat de anderen aan het doen zijn en zo hun acties beter coördineren. Als je alleen speelt, zullen deze AI spelers zijn. Ook zijn de gebieden wat meer open zodat je niet met z'n vieren op elkaar gestapeld staat in een nauw gangetje. Verder heb je een 'safehouse' waar je terug zal keren tussen missies en kan je je eigen karakter creëren voor de singleplayer. Deze kan verder worden aangepast en opgewaardeerd naarmate je verder komt in de campaign. Ook wapens en attachments moeten worden vrijgespeeld in de singleplayer progressie.

Zombies

Nieuw in de zombie modus is dat er nu een apart progressie systeem is. Verder zullen de verhalende elementen terugkeren en er is een aparte campaign. Ook is theater mode beschikbaar. De wereld van "Shadows of Evil" speelt zich af in Morg City in een jaren '40 film noir setting. De speelbare karakters zijn een femme fatale, een goochelaar, agent en bokser. De voice cast bestaat uit Neal McDonough, Jeff Goldblum, Heather Graham, Ron Perlman en Robert Picardo

Multiplayer

De multiplayer legt de nadruk op vloeiende actie. Net zoals in Advanced Warfare heb je extra hulpmiddelen om sneller door het level te gaan. Het is echter geen exo suit dashen, maar meer een systeem van vloeiende opeenvolgende acties zoals wallruns (zoals Titanfall, maar ongelimiteerd), vaulten (wat nu automatisch gebeurt en je kan schieten tijdens het vaulten) en thrust jumps wat nu meer een jetpack jump is waar je wat langzamer in een richting kan zweven na een normale jump. Ook speelt water geen belemmerende rol meer. Je kan ongelimiteerd sprinten.

Je kan in de maand februari een gelimiteerde versie kopen op Steam welke alleen de multiplayer bevat zonder unranked, custom games en prestige.

Beta
Er was er een multiplayer beta voor pre-orders, bezitters van vorige CoD's (alleen PC) en later voor iedereen. De PS4 beta liep van 19 t/m 24 augustus en de PC/XOne beta liep van 26 augustus t/m 30 augustus.

Gunsmith
De wapen customisatie heet nu Gunsmith. Hierbij kan je het wapen naar volledige vrijheid aanpassen en in real-time bekijken ala Battlefield 4. Je kan één sight en tot 5/6 andere attachments toevoegen aan je wapen. Verder kan je veel visuele aspecten aan je wapen veranderen en het unieke lagen verf geven op verschillende delen van het wapen. Dit wapen kan je dan opslaan en dan als apart wapen gebruiken in de klassieke create-a-class (het wordt dan een beetje een variant zoals in Advanced Warfare). Dus aparte wapen loadouts naast je algemene class loadouts.

Specialists
In de mulitplayer zijn er nu nieuwe karakters genaamd de Specialists. Deze hebben unieke kenmerken en mogelijkheden en ook een uniek uiterlijk waaraan je kan zien welke rol de Specialist heeft. Deze Specialist kies je voordat het potje begint en je kan dan kiezen of je unieke ability hebt of een uniek wapen kan inroepen (beetje zoals in Destiny). Je kan niet wisselen van Specialist tijden het potje. Het unieke wapen of ability zit op een cooldown die je kan verkorten door actief te zijn (zoals in Titanfall met de Titan cooldown of zoals in Destiny). Deze cooldown reset niet als je doodgaat. Qua kracht zitten deze mogelijkheden tussen de normale wapens en killstreak rewards in.

MaplistGamemodes
Team Deathmatch:
Het team die het eerste 100 frags heeft wint.

Free-for-all:
Ieder voor zich met 10 minuten tijdslimiet of de eerste die 30 frags heeft.

Domination:
Controleer drie punten op de map. Er zijn twee helften per potje: de eerste loopt totdat een team 100 punten heeft, de tweede tot een team 200 punten heeft. Geen tijdslimiet.

Demolition:
Zoals Search and Destroy, maar dan met respawning. Wie als eerste 2 ronden wint, wint het potje.

Kill Confirmed:
Omgelegde spelers laten dogtags vallen. Verzamel die van de tegenstanders voor punten of voorkom punten van de tegenstander door tags van je eigen team op te pakken. Het team dat als eerste 75 punten heeft verzameld wint.

Hardpoint:
Verover en houd een punt vast op de map totdat dit punt zich verplaatst. De rotatie volgorde is vast.

Capture the Flag:
Breng de vijandelijk vlag terug naar jouw thuispunt als de vlag ook daar is.

Search and Destroy:
Het aanvallende team moet een bom bij een van de twee plaatsen planten en verdegiers moeten dat voorkomen. Één leven per ronde en de teams wisselen van zijde na elke ronde. Eerste team dat 4 rondes heeft gewonnen, wint het potje.

Uplink:
Score met een bal in het vijandelijke doel. Erin 'dunken' levert meer punten op dan erin gooien.

Safeguard:
Deze gamemode is opgebouwd in twee rondes: aanvallen en verdedigen. Als aanvaller moet je een robot escorteren naar z'n doel. Het verdedigende team moet dat zien te voorkomen. Ze kunnen bijvoorbeeld de robot stukmaken zodat deze moet rebooten om verder te kunnen. Als de tijd op is of de robot bij z'n doel is, wisselen de teams. Wie als eerste twee rondes heeft gewonnen, wint het potje.

Fracture:
Elke gedode speler laat een fragment achter die je kan oppakken. Die je krijgt van de gedode tegenstanders kan je inleveren op een punt die zich door het level verplaatst. Het team dat als eerste 60 fragments inlevert, wint.

Theater mode
Komt terug in Black Ops 3 en ook in de zombie mode.

Arena
De nieuwe naam voor League Play. Skillbased matchmaking waar je in rang stijgt hoe beter je het doet.

Melee
Instant melee killing zit niet meer in Black Ops 3. De melee button doet nu een slag met je wapen en is een twee-hit-kill. Dit heeft een korte range, is traag, duwt je tegenstander wat naar achteren en desoriënteert hem of haar voor een zeer korte periode. Zonder secondary gebruik je je vuisten waarmee je ook twee hits nodig hebt. Er zijn aparte melee wapens die wel een instant kill geeft.

Black Market
Je kan Cryptokeys verdienen in de multiplayer deze kan je op de Black Market verzilveren voor common en rare packs die je camo's, alternatieve models voor attachments en specialist armor en taunts geven. Deze packs kan je ook kopen met echt geld. Packs bevatten alleen cosmetische toevoegingen.

Multiplayer loadouts

Pick-10 systeem
Het pick-10 systeem van het tweede deel keert vrijwel ongewijzigd terug. Alleen sights hebben nu een apart attachment slot.

Specialists
Ruin:
 • Gravity Spikes: stomp de grond met je blades die spelers insta-killed in de blast radius.
 • Overdrive: beweeg tijdelijk sneller.
Outrider:
 • Sparrow die pijlen met een explosieve lading schiet. Instant-kill als je raakt schiet.
 • Vision Pulse: pulse die alle vijanden laat zien in de radius ala de threat grenades uit Advanced Warfare.
Prophet:
 • Tempest: wapen die bliksem schiet. Instant kill met een volledige charge.
 • Glitch: teleporteer terug naar je positie van een paar seconden terug.
Battery:
 • Warmachine: cluster granaat werper.
 • Kinetic Armor: reflecteert tijdelijk alle kogels. Explosieven en headshots doen nog steeds schade.
Seraph (level 22):

Nomad (level 28):

Reaper (level 34):

Spectre (level 40):

Firebreak (level 46):
 • Flamethrower: vlammenwerper.
 • Heatwave: desoriënteert alle vijanden en vernietigd alle equipment in een radius om de Firebreak.
Perks
Perk 1:
 • Afterburner: je thrust meter laadt sneller op.
 • Sixth Sense: laat op de minimap zien vanuit welke richting de tegenstanders komen.
 • Blind Eye: dodelijke air scorestreakrewards pikken je niet op.
 • Flak Jacket (level 5): explosieven doen minder schade.
 • Overclock (level 20): je krijgt je specialist ability sneller.
 • Ghost (level 38):
Perk 2:
 • Fast Hands: wissel sneller van wapens, je kan sneller ADS gaan na sprinten en de lont op granaten reset zich als je ze oppakt.
 • Ante Up: je begint met bonus punten op je scorestreak meter.
 • Hard Wired: Immuun voor counter-UAV, Power Core, EMP granaten en Smoke Screen. Je laat proximity lethal lethal en tacticals niet afgaan. Tracker en Sixth Sense pikken je moeilijker op.
 • Tracker (level 8): laat de voetstappen van de tegenstanders zien.
 • Cold Blooded (level 26):
 • Scavenger (level 44):
Perk 3:
 • Gung-Ho: je kan je wapen vuren (hipfire) en granaten en equipment gooien tijden sprinten.
 • Blast Suppressor: je thrust bewegingen verschijnen niet op de minimap en maken minder geluid.
 • Awareness: bewegingen van de tegenstander zijn luider.
 • Tactical Mask (level 14):
 • Engineer (level 32): Je ziet vijandelijke scorestreakrewards en equipment en je kan Care Packages rerollen of een booby trap van maken.
 • Dead Silence (level 50):
Wapens

Wapen stats

Assault rifles:
 • KN-44
 • XR-2
 • HVK-30 (level 2)
 • ICR-1 (level 16)
 • Man-O-War (level 28)
 • Sheiva (level 43)
 • M8A7 (level 55)
 • MX Garand (supply drop)
 • FFAR (supply drop)
Submachine guns:
 • Kuda
 • VMP
 • Weevil (levle 4)
 • Vesper (level 19)
 • Pharo (level 31): autoburst, blijft dus schieten met de kleinste burst delay tussen de bursts als je de vuurknop inhoudt.
 • Razorback (level 46)
 • HG 40 (supply drop)
Light machine guns:
 • BRM
 • Dingo
 • Gorgon (level 7)
 • 48 Dredge (level 34): autoburst, blijft dus schieten met de kleinste burst delay tussen de bursts als je de vuurknop inhoudt.
Sniper rifles:
 • Drakon
 • Locus
 • P-06 (level 25)
 • SVG-100 (level 52)
 • RSA Interdiction (supply drop)
Shotguns:
 • KRM-262
 • 205 Brecci
 • Haymaker 12 (level 10)
 • Argus (level 37): buckshot met hipfire, maar in ADS is er geen spread meer waardoor alle pellets op één plaats terecht komen. Daardoor in ADS een one-hit-kill wapen op elke plek binnen de maximum damage range.
 • Banshii (supply drop)
Pistols:
 • MR6
 • RK5 (level 22)
 • L-CAR 9 (level 49)
 • Marshal 16 (supply drop)
 • Rift E9 (supply drop)
Launchers:
 • XM-53
 • BlackCell (level 13)
 • L4 Siege (supply drop)
Specials:
 • Combat knife (level 40)
 • Butterfly Knife (supply drop)
 • Wrench (supply drop)
 • Brass Knuckles (supply drop)
 • Fury's Song (supply drop)
 • Iron Jim (supply drop)
 • MVP (supply drop)
 • Carver (supply drop)
 • Malice (supply drop)
 • NX ShadowClaw (supply drop)
 • Skull Splitter (supply drop)
 • Slash N' Burn (supply drop)
 • Slash N' Burn (supply drop)
 • Buzz Cut (supply drop)
Lethal nades:
 • Frag
 • Semtex
 • Tripmine (level 17)
 • Thermite (level 29)
 • Combat axe (level 41)
 • C-4 (level 53)
Tactical nades:
 • Concussion
 • Smoke screen
 • EMP (level 11)
 • Throphy system (level 23)
 • Shock charge (level 35)
 • Flashbang (level 47)
 • Black hat (level 54)
Attachments
Wat weetjes:
 • Long barrel verdubbelt de range op assault rifles, maar slechts ~6% op de andere wapens. Met SMG's en shotguns is dit ook nog eens slechts de minimum damage range.
 • Op een sniper rifle heeft een silencer geen enkel negatief effect.
 • High caliber verhoogt de headshot multiplier van (meestal) x1.1 naar x1.6 (x1.8 voor de Shieva). Hierdoor heeft een headshot altijd effect (één kogel minder nodig).
 • Het effect van rapid fire is meestal minimaal.
Scorestreak rewards
 • HC-XD (level 9, 400 punten): op afstand bestuurbaar wagentje die thrust jumps kan uitvoeren en op verticale oppervlakten kan rijden,
 • UAV (500 punten): drone die in de lucht vliegt en periodiek de positie van de tegenstander laat zien op de map.
 • Care Package (level 12, 550 punten): laat een pakketje droppen met een willekeurige scorestreak reward.
 • Counter-UAV (level 27, 600 punten):
 • Dart (level 18, 650 punten):
 • Guardian (level 36, 700 punten):
 • Lightning Strike (level 21, 750 punten):
 • Hellstorm (800 punten): cluster raketten die op tegenstanders kunnen locken.
 • Hardened sentry (level 45, 850 punten):
 • Cerberus (level 30, 900 punten):
 • Rolling Thunder (level 42, 950 punten):
 • Talon (1050 punten): een drone die je volgt, maar ook handmatig bestuurd kan worden.
 • Wraith (level 39, 1100 punten):
 • H.A.T.R. (level 48, 1200 punten):
 • R.A.P.S. (level 15, 1300 punten):
 • Power Core (level 33, 1400 punten):
 • G.I. Unit (level 24, 1600 punten):
 • Mothership (level 51, 1700 punten):

Competitief spelen

Ook in deze CoD wordt er weer wat focus gelegd op competitief spelen. Er komt een draft en ban systeem waar teams bepaalde content kunnen bannen uit de loadouts zodat het niet door de tegenstander gebruikt kan worden. Ook kan een specialist class maar 1 keer gebruikt worden door een team middels een draft systeem. Ook is er weer een uitgebreide spectator mode.

FAQ

Q: PC versie? Yay? Nay?
A:
 • pcdev zit er weer op.
 • 100% dedicated servers voor ranked zoals met de vorige Black Ops games.
 • Framerate kan vastgezet worden op elke waarde tot 240.
 • FOV slider van 65 tot 120.
 • Splitscreen voor twee spelers op 1 pc, ook voor twee schermen.
 • Lagometer keert terug.
 • Geupgrade Black Ops 2 anti-cheat + VAC.
 • Vanaf maart 2016 komen er map, server en mod tools + server browser support voor je eigen unranked servers (bron). Ranked is nog steeds via matchmaking.
 • Het spel kan last hebben van stutters en muisproblemen. De framerate vastzetten (niet op je monitor refreshrate) en eventueel op mindere settings en/of op een lagere resolutie spelen kan dit verhelpen. Ook het aantal WorkerThreads van 4 naar 2 zetten in je config file kan het probleem oplossen (hoewel dit door een patch niet meer nodig schijnt te zijn). Een schone (dus met DDU) driver installatie naar de nieuwste (beta) versie kan ook helpen.
Q: Help! Ik speel de PC versie en alles ziet er wazig uit!
A: In de opties is er een optie genaamd 'Resolution scale'. Zet die op 100%. Lagere waarden werken als undersampling (wazig beeld maar wel performance winst) en hogere waarden als upsampling (handig om scherper beeld te krijgen bij je native resolutie).

Q: Komt er een WiiU versie?
A: Nee.

Q: Waar is de Toughness perk?
A: Toughness keert niet terug, maar viewkick is minder in BO3 dan in andere CoD's (hoewel niet op het niveau van Toughness).

Q: Kan ik mijn vooruitgang van de PS3/X360 versie meenemen naar de PS4/XONE versie?
A: Nee.

Q: Komt er ook een playlist zonder de movement opties?
A: Nee.

Q: Ik heb het spel eerder in mijn bezit. Kan ik al spelen? En streamen, video's online zetten?
A: Uitgaande van de vorige CoD's: als de servers online zijn, kan je spelen, maar je progressie wordt meestal met de officiële release weer ongedaan gemaakt. Verder doen ze niet zo moeilijk met VPN's en dergelijke om eerder te kunnen spelen. Blijft wel allemaal op eigen risico. Op streamen en content naar buiten brengen zit waarschijnlijk wel een embargo en is dus niet toegestaan.

Q: Welke poorten moet ik openzetten om open NAT te krijgen?
A: Zie hier voor meer informatie.

Q: Help! Ik kan geen games vinden!
A: Als er een patch is geweest, dan is er soms geen restart nodig om te blijven spelen en krijg je de patch als je opnieuw inlogt. Echter kan je dan niet meer spelen tegen mensen die nog op de oude patch zitten en kan het voorkomen dat je geen games meer vindt als je inlogt vlak nadat een patch is uitgebracht.

Q: Kan je camo's van iemand anders downloaden?
A: Als diegene ze publiceert, ja.

Q: Help, kan ik moeilijk games vinden en connecten als ik in een party speel!
A: Er zijn inderdaad connectie problemen als je in een party speelt. Dit is op alle platformen.

Q: Is er splitscreen support voor de PS3 en X360 versie?
A: Nee.

Screenshots/wallpapers

Klik voor volledige grootte.Filmpjes/interviews/(p)reviews

Previews/first looks:
IGN
Tweakers singleplayer, multiplayer
Gamespot
Polygon singleplayer, multiplayer
Gamer.nl singleplayer, multiplayer
Giantbomb beta quicklook

Reviews:
Tweakers.net
Giantbomb
Polygon
Gameinformer
Gamer.nl
IGN

Tweakers spelerlijsten

Steam groep
Playstation 3 spelers (is er een lijst?)
Playstation 4 spelers (is er een lijst?)
Xbox One spelers
Xbox 360 spelers

[Voor 255% gewijzigd door Gundogan op 17-07-2016 22:57]

Ryzen 5 5600, 32GB, Gigabyte B550M DS3H, RX 6600 8GB


Acties:
 • +4Henk 'm!

 • ChrisLNFF
 • Registratie: Januari 2012
 • Laatst online: 19-03 11:29
Alweer een futuristische setting, can't be bothered. Hoeveel van zulke games gaan Activision/Treyarch/Sledgehammer nog uitbraken voordat er weer een fatsoenlijke WO2/Vietnam shooter op de markt komt?

Acties:
 • +2Henk 'm!

 • DervishD
 • Registratie: Januari 2013
 • Laatst online: 15-01 21:02
Tot ook alle 12-15 jarigen er genoeg van hebben. Nog heel veel dus.

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • SC4RF4C3
 • Registratie: Augustus 2001
 • Laatst online: 21-03 12:59
ChrisLNFF schreef op maandag 27 april 2015 @ 12:00:
Alweer een futuristische setting, can't be bothered. Hoeveel van zulke games gaan Activision/Treyarch/Sledgehammer nog uitbraken voordat er weer een fatsoenlijke WO2/Vietnam shooter op de markt komt?
+1

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Gundogan
 • Registratie: Maart 2010
 • Laatst online: 12:34
Ik kan het wel begrijpen dat het meer en meer in de toekomst gaat. In een WW2/Vietnam setting ben je zo beperkt qua perk en killstreak mogelijkheden, terwijl je in een futuristische setting je helemaal los kan gaan, zeker als je ook echt iets fast paced wilt doen. Dat maakt die setting dan weer leuk. Misschien dat ze een keer een meer basis WW2 CoD ertussendoor doen zonder al te veel poespas erin, wat ik ook wel weer zou kunnen waarderen. Alles behalve present day military met saaie wapens en mogelijkheden.

Die specialist classes vind ik een grotere/interessantere toevoeging dan het movement systeem. Tot nu toe waren perks en dergelijke vooral pleisters voor slap gamedesign (flak jacket tegen instant respawnen + nade spam bijvoorbeeld). Met deze specialists krijg je hopelijk nu echte variatie in classes, hoewel veel van de mogelijkheden one-hit-kill lijken te zijn. Dat neigt voor mij dan weer erg naar Destiny waar je vrij weinig tegen sommige class abilities kan doen.

[Voor 5% gewijzigd door Gundogan op 27-04-2015 12:27]

Ryzen 5 5600, 32GB, Gigabyte B550M DS3H, RX 6600 8GB


Acties:
 • +2Henk 'm!

461943

Let op mijn woorden, binnenkort komt er bewijs dat deze "geheel nieuwe engine" toch gewoon de oude engine is met wat add-ons. Hoe vaak hebben we dit nu al zien gebeuren?

Ikzelf ben de CoD serie al lang zat. Het wordt tijd om deze serie de nek om te draaien en om compleet van scratch te beginnen met een nieuwe WWII/ WWI shooter die wel echt goed is, historisch correct is en een nieuwe engine gebruikt.

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • ChrisLNFF
 • Registratie: Januari 2012
 • Laatst online: 19-03 11:29
Ik heb zelf gewoon meer met een verhaal wat zich afspeelt in Vietnam of Europa dan de zoveelste futuristische stad in een 'what if' scenario.

Ik wil een single player waarin je strijdt tegen de Vietcong of nazi Duitsland. Dit is herkenbaar en voor mij veel interessanter dan een troep anonieme cyborg soldaten.

 • rolandos582
 • Registratie: Juni 2011
 • Laatst online: 08:08
Stef87 schreef op dinsdag 25 augustus 2015 @ 18:54:
[...]


Bedankt rolandos! =)

Het draaide bij de gamescom iig vloeiend. De classes vond ik vooral een leuke toevoeging aan het spel.

Ik heb 700-800 uur black ops 2 gespeeld met vrienden op de PC en hoop ook dat ik veel plezier kan beleven aan BO3 op de PC..!
No problemo, had er zelf ook al naar gezocht. Gemiddeld 1000 uur per CoD erin zitten. Allemaal op PS2/PS3/PS4. Dit is mijn 1e CoD die ik wil proberen op PC. Maar het zal wss toch gewoon op PS4 worden. Moet hem alleen nog ff weer opnieuw aanschaffen.

NVM EDIT :
Activision Support has updated their FAQ for the Black Ops 3 beta that begins soon for Xbox One & PC. We now have confirmation of when codes will be emailed out, and similar to the beta launch on Playstation 4, Xbox One & PC users should be expecting their download codes via email about 8 hours early or 4pm PT today to be exact. Check out the rest of the FAQ for more details..

How big is the Beta file?
To make the Beta a fun and valuable experience, we’ve packed it with a lot of content. Therefore, the file is approximately 15 GB and download times will vary based on location, server traffic, and connection speed.

What’s the difference between my Beta code that I received and my Beta token?

Beta Access codes are provided on pre-order receipts by retailers, and reserve your spot for the Call of Duty: Black Ops III Beta. Beta Access codes can be redeemed at callofduty.com/blackops3beta.

Beta Tokens will then be emailed to you from Activision on a rolling basis beginning at approximately 4:00 PM PST on August 25th for Xbox One and PC users. Beta Tokens need to be entered into the code redemption tool on the platform you have designated in the registration process, and will allow you to download the Call of Duty: Black Ops III Beta. Find out how to redeem a Beta Token.

Dat zou betekenen dat de codes vanaf 01:00 worden verstuurd. Ben benieuwd. Ik wacht hem af vannacht. :)
Ik zou hierbij ook je SPAM folder in de gaten houden, bij de PS4 beta zat die namelijk in m'n SPAM folder(gmail)

Meer info betreft beta PC:
We are super excited to put the Black Ops 3 PC Beta in your hands more than 2 months before the game launches on November 6.

It’s been said before over the last week, but it bears repeating: the Beta represents a mere fraction of what you can expect on November 6 when the full game launches. A Beta affords us the opportunity to test hardware compatibility, networking, default settings, and other systems – while at the same time, allowing you to get your hands on the game and provide the kind of feedback that can make for the best Day One possible.

How can you contribute? Well, there are a few ways:
Twitter: We’ll have our ear to the @Treyarch Twitter machine and we’ll be interested to hear your thoughts on everything from gameplay to bugs.
Twitter: For technical issues, feel free to Tweet at @ATVI_Assist
Forums: Check for the Black Ops III Beta section here.

Because you’re a PC player, you know that this is a different animal from console development. So, there are a few things you should know about the Black Ops 3 PC Beta…
Final optimizations and final Advanced Graphics features are not included in the PC Beta; however, you can expect that these will be in the final game. We typically spend the last couple of months before launch finalizing graphics features and optimizations on PC. Also, the final optimized drivers from our hardware partners will also come later. (Because this isn’t your first rodeo, you know that this is normal.)

Also, Paintshop is not included in the PC Beta, but it will definitely be in the final game in November. The PC team works on a separate schedule from the console crew with its own distinct development schedule. While it’s not in the Beta, you can plan for the full version to be in the final game.
Over the next few days, we hope that you enjoy playing the Black Ops 3 PC Beta as much as we’ve enjoyed making it.
Regards,
Your PC Development Team
Minimum System Requirements:
OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit
Processor: Intel® Core™ i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom™ II X4 810 @ 2.60 GHz
Memory: 6 GB RAM
Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 470 @ 1GB / ATI® Radeon™ HD 6970 @ 1GB
DirectX: Version 11

https://community.treyarc...log/2015/08/25/bo3beta-pc

[Voor 91% gewijzigd door falcon123 op 25-08-2015 23:34]


 • KBE91
 • Registratie: December 2012
 • Laatst online: 21-03 15:39
Heb nog 2 tokens over voor pc/xbox :) Weet niet dat ze werken, mijn vorige key ging ook niet dus heb ik nog maar eens 4 euro betaald voor 3 nieuwe keys. Weet niet dat er hier pm is, de eerste die sturen krijgen een token ;) Nog 2 left.
Hoppa hij is hier aan het downloaden: https://dl.dropboxusercontent.com/u/3141415/bo3_beta.png
Stuk beter die steam servers ten opzichte van de PSN servers
Signex schreef op woensdag 26 augustus 2015 @ 01:22:
Ook aan het downloaden, jammer genoeg krijg ik niet mijn volledige snelheid, en volgensmij jij wel? :(
Ja ik heb 120mbit verbinding en hij downloadde gemiddeld @ 14 MB/s

Ik lees op reddit btw dat iedereen die bo2, ghost of AW in z'n steam library heeft krijg de BO3 Beta ook gratis ofzo. not totally sure, zal nog ff kijken.

[Voor 21% gewijzigd door falcon123 op 26-08-2015 01:29]


 • Magnetic_Man
 • Registratie: Mei 2006
 • Niet online
Voor diegene met een Xbox One:

Stap 1: Ga naar xbox.com
Stap 2: Verander jouw regio in Japan (helemaal linksonderin op "Nederland" klikken om van regio te wisselen)
Stap 3: Ga naar deze pagina: https://store.xbox.com/ja...3c-437a-a489-c49a7b068e84
Stap 4: Klik op het japanse woord voor "downloaden" (Google translate kan je daar bij helpen).
Stap 5: Profit! Gratis de BO3 beta zonder te hoeven pre-orderen!

 • rolandos582
 • Registratie: Juni 2011
 • Laatst online: 08:08
mike30 schreef op woensdag 26 augustus 2015 @ 18:30:
Wat een onzin dat je moet pre orderen voordat je een beta mag spelen. Zijn ze bang dat het spel anders niet gekocht word of zo? Beta moet gewoon free to play zijn
Wat is dat nu voor grote bullcrap? Bij geen enkele alpha of beta mag je gratis spelen zonder preorder. Dus bij CoD ook niet. Rare redenatie :? Bovendien kun je gratis de beta spelen via wat omwegen, en als je een eerdere CoD in je steam hebt staan krijg je hem ook. Dus niet zo zeuren man. ;w

 • DervishD
 • Registratie: Januari 2013
 • Laatst online: 15-01 21:02
Wederom een CoD die ik niet ga kopen, het lijkt er op dat BO2 mijn laatste CoD is. Ik vind BO3 echt helemaal niets aan. Het wallrunnen, sliden, double jumpen, specialists met hun abilities, het hoge tempo en mensen die overal vandaan kunnen komen... ik kan nog wel even doorgaan. Ik vind het 3x niks. Dit is in mijn ogen niet wat een FPS hoort te zijn.

 • DervishD
 • Registratie: Januari 2013
 • Laatst online: 15-01 21:02
Wat ik vooral mis in de huidige CoD's is spanning in het spel. Ik speel nog zeer regelmatig CoD4 FFA ProMod (vrijwel altijd op dezelfde server) en vaak zijn de rondes gewoon retespannend. Dit komt onder andere door een afwezigheid van alle onzin die ze tegenwoordig in CoD stoppen. CoD4 ProMod draait echt om gunplay en goed kijken en luisteren en de ander te slim af zijn. Tegenwoordig draait alles om geluk hebben in CoD en alles is één grote chaotische bende.

 • RoaDHouse
 • Registratie: Juli 2003
 • Laatst online: 10:43
ye-roon schreef op zondag 30 augustus 2015 @ 14:05:
Oh man, wat speelt dit spel heerlijk. Ik hoor veel mensen over "problemen" met de game op de PC. Ik heb ook levelcap z'n video gezien, maar ik kan me echt nergens in vinden. Voor mij is het gewoon een heerlijke "ff lekker knallen" game. Ik vermaak me er daarom ook prima mee. Ik wil alleen niet te ver komen en doen, want ik ben bang dat ik anders het te erg ga missen. Ik heb wel wat matches opgenomen via shadowplay. Hier onder de mooiste ronde vind ik persoonlijk. Ik speel met de Vesper, no attachements omdat ik te lui ben geweest die er op te plakken. Het is puur un-edited footage opgenomen met shadowplay.

[video]
Heb je zeker een speciale "versie" van BO-3 want het draait voor geen meter op de PC.

En er valt ook niet veel te tweaken. Ik geloof er dan ook niks van dat het bij u goed draait.

 • oscarw
 • Registratie: Februari 2012
 • Laatst online: 31-01 16:02

oscarw

Better be a geek than an idiot

Voor het geval dat mensen het nog niet wisten: Je voortgang van de bèta is niet overdraagbaar naar de uiteindelijke versie.

 • Gundogan
 • Registratie: Maart 2010
 • Laatst online: 12:34
FraxleNL schreef op dinsdag 15 september 2015 @ 08:32:
Ik heb tijden lang alle soorten Call of Duty's langs me heen laten gaan. Zag laatst een filmpje over BO III en ik raakte toch weer geïnteresseerd. Kan iemand mij vertellen of BO III echt wat is? Niet te chaotisch maar wel overzichtelijk? Niet zoals bij MW3 dat je overal kan peeken voor headshots?
Je kan beter flanken in BO3 door het movement systeem wat headglitch campen minder effectief maakt (hoewel de headglitch/dekking punten op hoekjes er nog wel zijn). Je moet er wel aan wennen dat dit kan en dat spelers ook sterke insta kill abilities hebben die geen killstreak nodig hebben. Ik vond het nog wel te overzien tijdens de beta, mede omdat de maps vrij linear in elkaar zitten (nog steeds drie hoofd wegen op de map zoals in BO2) en je dus redelijk kan voorspellen waar de tegenstander vandaan kan komen.

Ryzen 5 5600, 32GB, Gigabyte B550M DS3H, RX 6600 8GB


 • tikkietrugjaap
 • Registratie: Juli 2005
 • Laatst online: 21-03 13:46
FraxleNL schreef op dinsdag 15 september 2015 @ 08:58:
[...]


Klinkt wel al goed in mijn oren. Vooral de vele mogelijkheden om te bewegen, springen, glijden en dergelijke spreekt mij aan en het gebruik van drie hoofdpaden lijkt mij wel handig. Dankjewel!
Ik heb laatst de Youtube 'review' van TotalBiscuit gezien over BO3 en ik vond hem best wel goede punten naar voren brengen. Vooral over de eerder genoemde insta-kill abilities en over het glijden en wall-jumpen.
Ik raad je aan om zijn video even te bekijken.

Prima.


 • beuker19
 • Registratie: September 2008
 • Laatst online: 21-03 17:23

beuker19

Killerbeuker is so OP

Het leukste is dat iedereen die nu hyped over de pc versie volgende week loopt te janken omdat de pc gewoon 3 x niets is.
Elk jaar is het weer het zelfde liedje maar goed deze ezel stoot zich geen 3e x meer aan de zelfde steen want we weten allemaal dat het straks de Campers, Cheaters, lag compensatie en slechte performance schering en inslag is.
De belofte van mods en editors is niet meer dan proberen nog wat zieltjes te winnen om vervolgens volgende maand helemaal niets meer om die armzalige 10000 spelers op pc ook maar iets van ondersteuning te geven itt. tot de consoles waar zo,n beetje 50x meer spelers op spelen.

Zoals ik al dacht zijn alle modding tools enz. alleen beschikbaar voor unranked en gaat er dus ook nooit wat mee gebeuren :'(

[Voor 9% gewijzigd door beuker19 op 02-11-2015 20:50]

Blizzard: killerbeuker#2427 Teamspeak : BuG


Anoniem: 463724

Zonde dat CoD steeds meer de futuristische kant op gaat. MW3 was de laatste goede CoD game. Ik kan niet wachten tot men weer een WW2 shooter gaat maken met de graphics van nu!

 • Frostbite
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 20-03 23:50
Had ik ook gezien. Je zou wel gek zijn als je daarop in zou gaan...

🎮 Steam
💻 i5 6600k | 16Gb DDR4 | 500Gb + 120Gb SSD | 2Tb HD | Zotac AMP GTX1080 | Dell S2716DG | W10Pro
📱 Samsung Galaxy S22+


 • Enelix
 • Registratie: Februari 2012
 • Laatst online: 27-12-2017
Helix schreef op donderdag 05 november 2015 @ 11:18:
Vandaag ook de key ontvangen van cdkeys.com, game gedownload en geinstalleerd. Alleen krijg de melding "De inhoud is nog versleuteld" van Steam. Hoe kunnen mensen al wel spelen? Is er een manier om dit te unlocken? Of toch gewoon wachten ;( ?
Je kan hem alleen spelen als je een fysieke CD heb, voor PS4 iig.
Stage tot 4 en dan kan ik weer knallen :9~

 • Helix
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 12:29
Hmm, misschien dan maar eens VPN naar Nieuw Zeeland opzetten om de game alvast te unlocken? :+
SmokingCrop schreef op donderdag 05 november 2015 @ 12:10:
Sluit de campaign van BO III eigenlijk aan op BO II?
Ik lees dat het wel een nieuw verhaal is en dat je niet perse de rest gespeeld hoeft te hebben, maar dat er vast wel wat referenties van de vorige series in voor komen.

https://www.reddit.com/r/...aign_story_linked_to_the/

Hierin kan je Black Ops timeline checken:
Frostbite schreef op donderdag 05 november 2015 @ 12:13:
[...]


Ik zie hem voor 89 euro op een erkende site die legaal keys van Steam mag verkopen.
Hmm ok, ik heb ook niet super goed gezocht erna dus ja blijkbaar zijn ze er dus wel :P Maar op kinguin, g2a, allkeyshop etc kon ik ze zo 1 2 3 niet vinden

[Voor 48% gewijzigd door falcon123 op 05-11-2015 12:16]

Relative schreef op donderdag 05 november 2015 @ 12:57:
Ik ben de prijzen aan het bekijken van keys van BO3 (klik onderstaande links voor directe BO3 page)

Heeft één van jullie ervaring met deze sites? Is het betrouwbaar? Key in te voeren op Steam en spelen maar? Aanraders/Afraders?
Ik heb vanochtend mijn key ontvangen van deze site:
http://www.cdkeys.com/pc/...etown-dlc-pc-steam-cd-key
Ik heb er 32 euro voor betaald maar is nu 35,99 met nuketown

Nog 5 minuutjes downloaden en dan is de preload van 47GB klaar :)

[Voor 35% gewijzigd door falcon123 op 05-11-2015 13:01]


 • piqueno11
 • Registratie: November 2013
 • Laatst online: 20-03 19:51
Helix schreef op donderdag 05 november 2015 @ 18:47:
[...]


STRICT. Inmiddels paar keer game gejoined, wordt er met een seconde uitgegooid met melding "Not authorized"
Dat is het probleem, je moet nat type 1 hebben om makkelijk potjes te vinden zodat je met iedereen kan connecten. Je moet 't ff fixen

Huidige setup : I5-4460 @ 3.2GHz -ASRock B85M Pro4 - MSI Radeon R9 280 Gaming 3G - Crucial MX100 256GB SSD - Crucial Ballistix 8GB 1600mhz - CoolerMaster N300 - Gelid Solutions Tranquillo Rev.2


 • piqueno11
 • Registratie: November 2013
 • Laatst online: 20-03 19:51
Helix schreef op donderdag 05 november 2015 @ 19:00:
[...]


Hmm, ik heb een PC. Niet dat dat uitmaakt voor de router maar goed. Ik kan me alleen niet voorstellen dat ik dit nu opeens moet aanpassen? Black Ops 2, BF4 en BFH werken allemaal prima.
Hmm, lijkt me wel 't probleem want je NAT type is Strict, die moet open zijn.

Huidige setup : I5-4460 @ 3.2GHz -ASRock B85M Pro4 - MSI Radeon R9 280 Gaming 3G - Crucial MX100 256GB SSD - Crucial Ballistix 8GB 1600mhz - CoolerMaster N300 - Gelid Solutions Tranquillo Rev.2

Voor PC freeze issues zou dit miss. een oplossing kunnen zijn:
Someone on the Steam forums posted this as a fix and I thought I'd post it here since it seemed to help a lot of people. If you're experiencing any stuttering or fps drops, try this:

"try this, i think it is cpu related

Go into install directory steam, steamapps, common, Call of Duty Black Ops III, players folder and open the config.ini file scroll down a little to :

//Thread count for handling the job queue WorkerThreads = "4" // 2 to 4

and change the "4" to a "2"

Baaaam worked for me.

fixed freezes and hitches"
https://www.reddit.com/r/...ias/fix_for_pc_fps_drops/

Ben zelf nog aan het werk dus ben benieuwd hoe die het bij mij zal doen. :)

[Voor 5% gewijzigd door falcon123 op 05-11-2015 22:35]

SmokingCrop schreef op donderdag 05 november 2015 @ 22:42:
[...]

Ga ik straks eens proberen, ben net een tijdje geleden voorbij de eerste missie geraakt, daar had ik telkens een freeze, maar nu al weer heel wat verder en nog geen freeze gehad :)
Hier zeggen ze weer iets anders dan ligt aan het feit dat die niet goed verbinding maakt ofzo.
So for me this game runs great, except for when I have CPU usage spiking at 100% and staying there. The game freezes when that happens. And I have a good CPU: i5 4690k @ 4.5 GHz.

I got CPU usage at 100% (causing freezing) on the main menu and in the campaign. I'm only on mission 1 but numerous places in there I would have freezing for long period of time. Most notably when going up the elevator, coming across the robots for the first time, and when in the car.

THESE ISSUES ARE GONE once I'm connected online. These issues happened when I wasn't connected to the Call of Duty servers. Once I did connect (which caused the game to freeze until I was connected) my issues were GONE. No CPU usage issues.

I tweeted this to PCDev but thought I'd share it with everyone else and wanted to see if anyone else has a similar experience. It's an issue but will hopefully be less of an issue when none of us deal with VPNs so we are online and hopefully they can patch this soon regardless.
https://www.reddit.com/r/...ssue_i_think_i_found_the/
Klopt, lekker active campen.

 • Batiatus
 • Registratie: Februari 2011
 • Laatst online: 14-03 13:41
Ik heb vanmiddag een paar uurtjes kunnen spelen op de PS4. Wat een ontzettende verademing is dit ten opzichte van Advanced Warfare. Ik merk dat de fun met het spelen echt weer terug is met deze COD, ten opzichte van de vorige twee met Ghosts en Advanced warfare. Heb vanmiddag ook helemaal geen last gehad van lag oid. Hoorde trouwens dat het geen skill based matchmaking meer is, maar gewoon de snelste verbinding, sowieso een +1 voor mij.
DennusB schreef op zaterdag 07 november 2015 @ 13:24:
[...]


Weet je ook waar ik die vandaan vis?
Albert Heijn of Aldi.

 • djmelvee
 • Registratie: Juni 2013
 • Laatst online: 21-03 23:39
Geen last van RAM geheugen op PS4. :)

 • Gundogan
 • Registratie: Maart 2010
 • Laatst online: 12:34
Dutchredgaming schreef op zaterdag 07 november 2015 @ 20:49:
[...]

Ontwikkelaars van PC versie hebben of bijna niks gedaan of slecht gecodeerd
Dat laatste. Op papier is de port prima met veel nuttige opties en dedicated servers, maar de lage performance is minder. Vooral het niet kunnen spelen van de singleplayer op redelijk hoge settings vind ik behoorlijk meh. De multiplayer gaat bij mij gewoon op tetris modus met alles op laag en de framerate op 125, dus daar maakt het voor mij niet zoveel uit.

Ryzen 5 5600, 32GB, Gigabyte B550M DS3H, RX 6600 8GB

ward3112 schreef op zaterdag 07 november 2015 @ 22:10:
Daarnet tijdens een online potje domination ging alles gewoon constant in slow-motion. Alle spelers inclusief mezelf zijn dan maar gewoon geleaved :(
Op de PS4 zijn er volgens op de statuspagina wel wat issues:

SERVER STATUS: NOT GOOD
Online services are degraded. Users in some regions may experience connectivity issues.
https://www.callofduty.com/blackops3/status

 • MrInfamous
 • Registratie: September 2014
 • Laatst online: 05-01 08:58
Ah zo daarom dat ik nu ook niet meer met de servers verbonden geraak. Zoiets zou toch niet mogen gebeuren in de eerste week van zo'n grote game, zeker als je er €58 voor betaalt hebt :(

 • SmokingCrop
 • Registratie: Januari 2012
 • Niet online
wel ongelooflijk dat ik altijd, maar dan ook altijd in het slechte team zit.. Ben soms meer bezig met uav's en counter uav's te mollen, dan effectief objective te kunnen spelen xD
Gelukkig heeft heeft die blackout 4 raketten om te schieten..

[Voor 14% gewijzigd door SmokingCrop op 08-11-2015 15:44]

Klik voor [handleiding] Raspberry Pi met UniFi controller en Pi-hole (headless)


 • Gundogan
 • Registratie: Maart 2010
 • Laatst online: 12:34
SmokingCrop schreef op zondag 08 november 2015 @ 17:20:
Heh, blijkbaar is die Infection map in België?
[afbeelding]
Wikipedia: Foy, Belgium

Ook bekend van Band of Brothers en Call of Duty: United Offensive.

Ryzen 5 5600, 32GB, Gigabyte B550M DS3H, RX 6600 8GB


 • solique
 • Registratie: Juni 2006
 • Laatst online: 17-03 00:28

solique

Music Maniac

Hier standaard iedereen op mute, al die schreeuwende kinderen steeds.
Verder weinig last van lag en/of andere problemen wel 2x een ctd gehad op de ps4.

WoT - Steam - Last.fm - PSN


 • Cobiwan
 • Registratie: Januari 2006
 • Niet online
RoaDHouse schreef op zondag 08 november 2015 @ 22:55:
[...]


Wat is de definitie van soepel in jou geval ?

Ik ken bijna niemand die BO3 soepel heeft draaien op de PC.

Dus als je een wondermiddel in store hebt zou ik die graag van je willen overnemen.
Ik draai hem als onderstaand met een i7 920 (oc naar 3.2 ghz met turbo), 12 gb ram en een 7950 en speel super vloeiend zonder mouse lag of iets dergelijks. • wauzer
 • Registratie: Juni 2012
 • Laatst online: 23-02 14:55
Kan er misschien een aparte topic voor alle pc-issues aangemaakt worden?

PSN: Wauzer010

wauzer schreef op maandag 09 november 2015 @ 07:38:
Kan er misschien een aparte topic voor alle pc-issues aangemaakt worden?
Lijkt me een goed plan :). Ik praat zelf liever over de game dan over de PC issues van de game.

Ik ging net trouwens 39-6 in TDM en we verloren met 8 punten verschil.....

En weer een game kansloos verliezen met een 8.00+ KD:

[Voor 25% gewijzigd door xelfer op 09-11-2015 09:01]

Wat vinden jullie hier van apparaten zoals de Xim4, waarmee je muis en toetsenbord aan kan sluiten op een PS4/Xbox One. Denken jullie dat zo'n apparaat je een (oneerlijk) voordeel geeft op de console?

 • SinergyX
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 12:02
xelfer schreef op maandag 09 november 2015 @ 11:31:
Wat vinden jullie hier van apparaten zoals de Xim4, waarmee je muis en toetsenbord aan kan sluiten op een PS4/Xbox One. Denken jullie dat zo'n apparaat je een (oneerlijk) voordeel geeft op de console?
Ik ga geen 50-100 euro meer uitgeven aan iets wat per saldo hetzelfde is als de oude fragfx-dingen, heel die game is gemaakt vanuit controller input, dus betwijfel of dit systeem werkt.

Nog 1 keertje.. het is SinergyX, niet SynergyX
Im as excited to be here as a 42 gnome warlock who rolled on a green pair of cloth boots but was given a epic staff of uber awsome noob pwning by accident.

wambamNL schreef op maandag 09 november 2015 @ 11:40:
[...]

Kan ik netzogoed voor 33 euro een steamkey voor blops3 halen heb ik hetzelfde alleen dan native pc ervaring.
Niet iedereen heeft een PC van 1000+ euro om deze game op low te kunnen spelen uiteraard :).

 • rolandos582
 • Registratie: Juni 2011
 • Laatst online: 08:08
falcon123 schreef op maandag 09 november 2015 @ 20:50:
[...]

Omdat PCdev dit toendertijd aangaf om je FPS te locken op 1 fps lager dan je refresh rate in jouw geval was dat dan 143 ipv 59 vanwege je 144hz scherm.
En dat zou verschil opleveren in welk opzicht? Ik vind het prima spelen namelijk

 • greyfox1987
 • Registratie: Augustus 2010
 • Laatst online: 21-03 07:55
Sj44k13 schreef op dinsdag 10 november 2015 @ 08:36:
[...]

Ik heb het zelfde probleem en gore staat gewoon aan. Heb hem maar 'submachine' genoemd
smg en sniper mogen ook niet :D

Xbox Live Gamertag: Greyfox1987


 • rolandos582
 • Registratie: Juni 2011
 • Laatst online: 08:08
FraxleNL schreef op dinsdag 10 november 2015 @ 09:09:
[...]


En waarom vind je het tof, als ik vragen mag? Gewoon interesse. Weet zelf niet of ik zal gaan prestigen met mijn wapen.
Naja is ook gewoon een gevalletje omdat ik dat op alle cods al doe. Gewoon altijd max wapen prestige. Zal vast wel een voordeel aan hangen.

Het enige voordeel wat ik atm kan vinden :
''All you need to do to unlock it is level up your gun to Prestige level two. Your gun will automatically count up all the kills you get with it, right on a blue bar on the side. It’s really tough to see at times, but it is there for you to keep track (for, of course, bragging up a storm). And this also works on variants, so you’re able to see lifetime kills with any weapon you Prestige level two.''

Je kunt dus je totale kills met dat wapen volgen. Opzich wel nice.
Prestige 1 : Clan Tag op je wapen
Prestige 2 : Killcounter op je gun

[Voor 3% gewijzigd door rolandos582 op 10-11-2015 09:15]


 • sanderander
 • Registratie: Februari 2008
 • Laatst online: 19-12-2022
Dennis585 schreef op dinsdag 10 november 2015 @ 19:33:
Ik doe aan van camp plek naar camp plek rennen in Hardcore Free for All.

Of een bepaalde zone controleren door daar heen en weer te rennen.

Dit is mij tot nu toe uitstekend bevallen.
Ah toe, post nog eens wat filmpjes met je skilzzz.....wij willen weten hoe je het doet, zodat we het kwaad beter kunnen bestrijden....
Nou nou, wat een haantjes allemaal hier zeg. Laat ik dan maar zeggen dat ik de allerbelangijkste speler hier ben. Meestal heb ik onder de tien kills en meer dan 25 deaths. Hiermee draag ik bij aan het geluk van anderen en dat is me best wel wat waard 8)

Want waar zouden de winnaars zijn zonder mij? Helemaal nergens want dan zouden ze met elkaar opgescheept zitten en dus nooit winnen :P

[Voor 21% gewijzigd door Vrijdag op 12-11-2015 21:58]

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter! || De Echte Hardcore Tweaker kijkt niet op Tweakers, maar verwijst naar Linus Tech Tips.


 • Razzy
 • Registratie: Juni 2006
 • Laatst online: 19-03 14:29
Voor wie het interesseert:

Ik heb een oplossing op de Ps4 voor het server connectie probleem. Dit probleem schijnt toch best veel voor te komen maar ik kon echt nergens de oplossing vinden.

Het probleem wat ik had:

- Het spel start soms niet goed op. Het gaat dan niet verder dan het "Black ops" scherm.
- Het spel geeft soms meteen in het beginscherm een foutmelding: Geen connectie met de server, of iets dergelijks. Dan ben je met de multiplayer alleen in de Lan-omgeving.
- Heel soms kan je een multiplayer game spelen. Vaak maar een half potje om dan geen verbinding meer te hebben (disconnectie symbool midden in het beeld en het spel blijft hangen). Vervolgens ben je weer in de Lan-omgeving.

Oplossingen geprobeerd:
- Poorten gecheckt via portforward punt com
- Dmz ingesteld
- Spel van de Ps4 verwijderd en opnieuw geinstalleerd.
- Andere lan-kabel tussen Ps4 en router
- Alle update's gecontroleerd

Niets van dit gaf verbetering echter wel het volgende:

Ik had met mijn Ps4 altijd al een vast ipadres. Dit gaf nooit problemen.
Ik heb dit echter nu door mijn router laten doen.
Dus in mijn router heb ik het mac adres van mijn Ps4 icm een ipadres ingegeven.
Mijn Ps4 staat nu op automatisch ipadres verkrijgen.

Alles werkt nu bij mij!

Ik hoop dat anderen hier iets aan hebben. Ik was zo geïrriteerd dat het maar niet lukte dat ik het spel bijna weer verkocht had.

 • Cobiwan
 • Registratie: Januari 2006
 • Niet online
Heb nog steeds het idee dat de muis wat input lag heeft in het spel ondanks dat ik nog wat heb zitten prutsen in de config. Download vanavond bo2 voor vergelijking.

 • rolandos582
 • Registratie: Juni 2011
 • Laatst online: 08:08
*knip*

[Voor 98% gewijzigd door Chaoss op 22-11-2015 15:19]


Anoniem: 337891

*knip*

[Voor 98% gewijzigd door Chaoss op 22-11-2015 15:19]

Als je Cold Blooded hebt, heb je helemaal geen last van die dingen :P

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter! || De Echte Hardcore Tweaker kijkt niet op Tweakers, maar verwijst naar Linus Tech Tips.

Haha ja snel getypt op mobiel in trein :+

 • Batiatus
 • Registratie: Februari 2011
 • Laatst online: 14-03 13:41
FraxleNL schreef op donderdag 26 november 2015 @ 09:55:
[...]


Ik heb het ook gehad. Dit vind plaats wanneer je uit een Black Market Box een skin / gesture krijgt van een Specialist, terwijl je deze nog niet tot je beschikking hebt. Je zal moeten wachten tot je van hetzelfde level bent voordat je de groene icoon kan doen verdwijnen.
Die groene pointers halen de autist in me naar boven, heb het nu bij specialist constant staan :+ . Geen idee waarom, krijg het niet ge-unlocked. Die voor de wapens valt nog wel mee gezien die niet in het hoofdmenu staan.
cypher21 schreef op donderdag 26 november 2015 @ 15:14:
Die KD ratio boeit mij ook niet trouwens, maar als ik soms spelers zie die 1 kill hebben en zelf 20 keer zijn afgemaakt dan is het wel jammer die in je team te hebben :/
Als ik COD speel dan voel ik me altijd de Johnny De Mol van mijn team. Heeft wellicht iets te maken met de televisieprogramma's die hij maakt.

 • Pannekook
 • Registratie: April 2010
 • Laatst online: 12:57
Kan iemand me vertellen welke versie er momenteel op de Xbox One draait? Blijf vanaf zondag non-stop die abc error krijgen (heb het spel pas sinds vrijdag...). Xbox regelmatig opnieuwe opgestart, opnieuw geïnstalleerd, gewacht tot de versie in het scherm verandert..maar blijft zich voordoen :(

Versie welke bij mij draait is 37.13.21.4

Banzoi -Ravencrest // Bhaltair - Ravencrest // PM voor Battle.net ID


 • jopderks
 • Registratie: September 2013
 • Laatst online: 16-11-2018
Hallo iedereen!

Ik speel nu een weekje BO3 en wordt er steeds handiger in. Ik ben van plan er een headset voor te kopen maar weet niet welke nou echt goed is. Wat raden jullie aan? Max 170 euro. En alleen die perk (ben de naam even kwijt) moet dan gebruikt worden om echt tegenstanders te kunnen horen of moeten er ook nog andere dingen ingesteld worden?

Alvast bedankt!!

 • Johlo
 • Registratie: April 2013
 • Laatst online: 20-03 20:50


Gisteravond dan toch eindelijk gehaald! Nu maar eens de rest van de Specialists challenges afmaken zodat ik aan hero armor kan gaan beginnen :9

 • djmelvee
 • Registratie: Juni 2013
 • Laatst online: 21-03 23:39
Jep, 64 lagen.. :')

 • FREAKJAM
 • Registratie: Mei 2007
 • Laatst online: 21-03 23:21

FREAKJAM

"MAXIMUM"

cypher21 schreef op maandag 07 december 2015 @ 16:37:
[...]

HC gaan spelen.
Ik speel al jaren COD, ben niet heel slecht vind ik (ook niet supergoed trouwens), eindig meestal in de top 3. maar met BO3 is er op core niet te spelen vind ik.
Na de eerste tien potjes wilde ik het spel eigenlijk al verkopen.
Toen harcore gaan spelen en ben weer helemaal tevreden :)
Goede tip. 16-5 eerste potje TDM hardcore. Groot verschil :+ :D

is everything cool?


 • b.o.n.s
 • Registratie: September 2009
 • Laatst online: 08:33
Dennis585 schreef op woensdag 09 december 2015 @ 09:15:
Ik speel HC SnD en soms eventjes campen hoort daar bij.

Ik ren en sluip vaker dan dat ik camp de laatste tijd in BOIII.
Laat dan eens die gameplays zien ipv dit soort spul, spelers met jou stijl zoals je nu laat zien... bleehhhgg.
Elk filmpje van jou is: hoekje zitten, scorestreak inroepen, stil zitten, repeat.

Sorry.. maar zo kan je toch niet onder je filmpje zetten dat je aan het genieten bent.

Ik ben een middelmatige speler, maar gisteren zat ik echt te genieten, hadden een potje DOM gewonnen op Fringe, iets van 10 captures, 4 defends, pure rush-gameplay. Aan het einde van de pot zag ik dat ik voor het eerst in BOIII 43 kills had gemaakt (nog nooit gehaald).. Dat noem ik genieten!

 • Supremedch
 • Registratie: December 2011
 • Laatst online: 22-11-2022

Supremedch

PSN: supremedch

Goed gedaan Dennis

 • SC4RF4C3
 • Registratie: Augustus 2001
 • Laatst online: 21-03 12:59
Laat Dennis gewoon spelen zoals hij dat wilt, zolang hij maar plezier heeft. Elke keer dat gezeur en commentaar. Reageer anders gewoon niet!

 • Gundogan
 • Registratie: Maart 2010
 • Laatst online: 12:34
Nicknamee schreef op donderdag 10 december 2015 @ 14:41:
[...]

Wat dacht je van Studio(fireing range) Terminal, highrise . en ga maar door
Die zijn nog redelijk qua formaat. Die ik allemaal opnoemde zijn allemaal klein van het formaat Nuketown en vinden velen erg leuk om te doen (ik niet).

Ryzen 5 5600, 32GB, Gigabyte B550M DS3H, RX 6600 8GB


 • Jack_Mojo
 • Registratie: November 2015
 • Laatst online: 02-09-2022
SoulsOnFire schreef op zaterdag 12 december 2015 @ 15:52:
[...]


Kan toch geen kwaad? Combine is de makkelijkste map om snel kills/punten te scoren!
Zelf stem ik ook altijd op die map. Grote mappen zoals Redwood zijn tijdverspilling...
Tijdverspilling? Het gaat mij niet om het snel levelen, maar om het speelplezier. En dat krijg ik niet door drie kwart van de keren in Combine te spelen. Beetje afwisseling, dat kan geen kwaad.

 • FREAKJAM
 • Registratie: Mei 2007
 • Laatst online: 21-03 23:21

FREAKJAM

"MAXIMUM"

Dennis585 schreef op dinsdag 15 december 2015 @ 15:56:
Van dit rondje SnD heb ik net even kunnen genieten:

[video]

Ik ben het campen nog niet verleerd zoals je ziet.
Fixxed.

is everything cool?


 • BruceLee
 • Registratie: Januari 2002
 • Laatst online: 21-03 22:25

BruceLee

i9 9900K - Geforce 3080 RTX

ik heb tot nu toe bijna alle call of duty's gekocht en gespeeld maar blackops 3 sla ik toch maar even over.
na advanced warfare te hebben gespeeld.

ik ben voor de grap weer een terug gegaan naar world at war best een goed spel eigenlijk!
En ziet er nog steeds goed uit ondanks het behoorlijk oud is al.

Omdat er weinig high quality multiplayer gameplay filmpjes zijn.
heb ik er zelf maar een gemaaktkan niet wachten tot er weer zo'n call of duty komt

[Voor 4% gewijzigd door BruceLee op 17-12-2015 06:33]

Sim Racing SK ----> Klik Hier voor mijn YouTube Simrace Kanaal <----

De laatste 14 van de 16 games die ik gejoined was waren Combine...... Ik leave overigens iedere Combine game tegenwoordig. Dan maar een W/L rate van 0.01

[Voor 52% gewijzigd door xelfer op 22-12-2015 12:52]


 • donvalentino
 • Registratie: Mei 2011
 • Laatst online: 21-03 13:39

donvalentino

psn: Walllie-G

Combine kom je echt enorm veel tegen in domination, gisteren avond ongeveer 7 potjes gespeeld en allemaal combine.

Ik zou voor de afwisseling wel is andere maps spelen maar een ander ding is dat ik deze map altijd super lekker ga.

Zie hieronder een voorbeeld, een ouderwets gevecht voor de objectives tot de laatste seconde, we stonden namelijk continu achter!

[Voor 23% gewijzigd door donvalentino op 24-12-2015 11:08]

Nicknamee schreef op donderdag 24 december 2015 @ 10:35:
[...]

je hebt er 4-5 nodig om precies te zijn voor elke engine een, heb deze wel al gehaalt met geluk van een team mate haha!
Wow dat is netjes! Zijn jullie beiden wel lekker snel geweest ermee :)

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter! || De Echte Hardcore Tweaker kijkt niet op Tweakers, maar verwijst naar Linus Tech Tips.


 • aaaido
 • Registratie: April 2009
 • Laatst online: 07:50
Nicknamee schreef op donderdag 24 december 2015 @ 10:47:
Jongens laat deze dag snel gaan... lig godverdomme met mn poten op t bureau op het werk omdat ik ''aanwezig moet zijn'' . Wil na huis potje knallen haha
Hahahahahaha same here :D

 • b.o.n.s
 • Registratie: September 2009
 • Laatst online: 08:33
Me 2 :9
Nicknamee schreef op donderdag 24 december 2015 @ 14:33:
[...]

bij mij op de xbox one zegt de game van jou joined a game in progress game loss doesnt count.
Klopt, maar als je leaved krijg je wel een loss volgens mij. Ik ga die ellende niet uitzitten, dat is zonde van mijn tijd.

 • Famous
 • Registratie: November 2009
 • Laatst online: 21-03 21:43
:+ Denk je naar Prestige twee te gaan reset je per ongeluk alles..
je moet ook niet zat spelen...
Voordeel wel is dat ik nu met de KN-44 speel en wat een beest is dat! Haal de beste scores die ik ooit gehad heb op level 6 zonder mijn fav. perks en/of attachments :D

Xbox live: Ghesous | Polo AW GTI 275pk, 450nm

Biatch schreef op vrijdag 25 december 2015 @ 14:29:
Combine Combine Combine Combine. Afwisselende game zeg. Echt sommige wapens moeten ze nerfen wat een spray gebeuren
Combine of Duty: Combine Ops 3 heet dit spel.
Ik had net de afgelopen 3 potjes een 18 streak 22 streak en 19 streak met de Vesper. Mijn lifetime KD met dat ding is ook echt 7.21, terwijl ik met andere guns niet boven de 3.00 uit kom.

Normaal speel ik echter weinig met de Vesper, omdat ik de andere guns golden probeer te halen, maar dayum wat is dat ding overpowered :D.
Maurice079 schreef op zaterdag 26 december 2015 @ 15:56:
Ongelooflijk. Maakt Treyarch er een sport van om je keer op keer met de meest debiele teammates in te delen?! Wat ontzettend frustrerend zeg.
Jup. Zie het als een uitdaging om 1 tegen 11 te winnen :).

 • Trixh
 • Registratie: Juli 2012
 • Laatst online: 21-03 23:54
Beakzz schreef op zaterdag 26 december 2015 @ 23:39:
[...]


Door de lagcompensatie van tegenwoordig ben je helaas juist in het nadeel met een goede verbinding. Zet maar eens een goede download aan dan klopt het allemaal weer :) Tenminste zo had ik dat wel bij BO2 en BF4. Deze game speel ik niet .
Sorry hoor maar dit is echt zo'n slap excuus die elke keer weer opgegooid word bij CoD. Ik speel met een 200/20 lijn en heb een ping van 25(laagste van alle mensen in een server) en knal iedereen overhoop. Er zullen vast factoren zijn die dit kunnen veroorzaken maar al die mensen die zielig hun lijn knijpen om voorsprong proberen te krijgen... schandalig.

Ik speel CoD nu al een tijdje en heb dat op verschillende lijnen op verschillende locaties gespeeld en heb echt nooit problemen en sta in elke CoD ook gewoon weer in de top 1% van de wereld.

[Voor 14% gewijzigd door Trixh op 27-12-2015 00:33]


 • aaaido
 • Registratie: April 2009
 • Laatst online: 07:50
Anoniem: 719685 schreef op maandag 28 december 2015 @ 10:00:
[...]


Klopt ik ben zo'n beginner.
Maar hoe lang en vaak ik het ook probeer ik word niet sneller met aimen :-(
Blijven oefenen en Youtube filmpjes kijken van mensen die het redelijk kunnen zoals: YouTube: TheXclusiveAce

Hierin worden maps uitgelegd, tips gegeven etc.

 • Azqi
 • Registratie: Oktober 1999
 • Niet online

Azqi

Failure is not an option

SoulsOnFire schreef op dinsdag 29 december 2015 @ 07:55:
[...]


Ik heb de headset van playstation zelf gekocht, €90. Sindsdien nog geen seconde spijt van gehad.
Awareness en Dead Silence FTW!
Hier dezelfde combo, heel tevreden erover.

Anoniem: 337891

MrRonniezZ schreef op dinsdag 29 december 2015 @ 15:46:
Wat is jullie beste custom class? Qua setup wapens en perks?
Razorback + Suppressor + Quickdraw
Blackcell
Ghost
Hard wired
Gung ho + Awareness

Ik speel alleen TDM en Rush als een malle. Als ik rustig wil spelen:

Man of War + Reflex + Extended Mags + Grip
Blackcell
Ghost
Hard Wired + Ante Up
Awareness

Laat de UAVs en CUAVs maar komen.

Op beide classes Purifier. Want wat is er leuker dan mensen in de fik zetten? Ik heb altijd de Blackcell ondanks Ghost. Ik wil mijn oordomme teamgenoten behoeden voor zichtbaar zijn op de radar. Winnen we tenminste af en toe. :)
Goed verhaal. Lekker kort :P
Er spelen hier genoeg mensen op de ps4 en qua headset de Turtlebeach 500p hier. De Astro schijnt ook erg goed te zijn maar nogal duur. Of de PS gold, ofzo ☺

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter! || De Echte Hardcore Tweaker kijkt niet op Tweakers, maar verwijst naar Linus Tech Tips.

Pannekoek_NL schreef op woensdag 30 december 2015 @ 10:02:
[...]


Stel ze hadden 1 euro voor 1000 cod points gedaan. Dan kon je daar 5 kistjes mee kopen. Dan had ik het nog wel zien gebeuren dat er meer werd verkocht. Als je dan toch nog een eurotje over hebt op PSN..
Ja dat denk ik ook, maar achja, nu word ik in ieder geval niet in de verleiding gebracht om supply drops te kopen :).

 • Motaro
 • Registratie: Oktober 2005
 • Laatst online: 21-03 19:49

Motaro

PSN: Sovietwarbear_NL

MrRonniezZ schreef op dinsdag 29 december 2015 @ 15:46:
Wat is jullie beste custom class? Qua setup wapens en perks?
50% camper zeg nu vast mijn K/d zegt ook camper 1.31 :P raar is op leaderbord zegt dat ik 1.46 k/d heb nog erger :D

-Nomad met H.I.V.E ( met Revolucion camo )
- 48 Dredge - prestige 2
- Quickdraw Handle
- Foregrip
- Adjustable Stock
- Extended Mags of fast mags
- Red Dot Sight ( als ELO unlock heb ga daar voor )

sec gun
- blackcell - lvl9

perk
- Overclock over dit twijfel ik nog of dit bij kills ook werkt

Ik heb dyslexie, hierdoor is mijn schrijftaal niet helemaal correct. Stoor je er niet aan, doe ik zelf wel:)


 • MarceldeV
 • Registratie: Augustus 2013
 • Laatst online: 28-10-2020
Motaro schreef op donderdag 31 december 2015 @ 11:52:
maar als ik nu prestige ga dan kan ik niet meer met mijn nomad speelen tot lvl28 maar als ik hem dan weer vrijspeel zijn dan armor set dan ook meteen vrij gespeeld ? wand ik wil eerst mijn gun vrij hebben ivm dat die veel later unlocks


[...]


denk ik niet als dat het was was wel heel easy :P


[...]


dankje :D bij dubbel kill na gebruik van rejack heb ik echt gevoel dat werk is en is gewoon niet leuk ze hadden dit wel anders mogen doen totaal iets anders of dat je meer tijd heb
Als je weer level 28 bent kun je inderdaad weer verder waar je gebleven was.

 • Motaro
 • Registratie: Oktober 2005
 • Laatst online: 21-03 19:49

Motaro

PSN: Sovietwarbear_NL

MarceldeV schreef op donderdag 31 december 2015 @ 12:15:
[...]


Als je weer level 28 bent kun je inderdaad weer verder waar je gebleven was.
oke bedankt heb nu gedaan ben nu weer lvl 6 en snel weer door lvl naar lvl28

mijn gold 48 dredge ziet cool uit :)

[Voor 6% gewijzigd door Motaro op 31-12-2015 14:19]

Ik heb dyslexie, hierdoor is mijn schrijftaal niet helemaal correct. Stoor je er niet aan, doe ik zelf wel:)


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Motaro
 • Registratie: Oktober 2005
 • Laatst online: 21-03 19:49

Motaro

PSN: Sovietwarbear_NL

Anoniem: 722781 schreef op zondag 03 januari 2016 @ 15:41:
[...]


Ja bij de ps4 staan de instelling goed, het enige rare is dat de koptelefoon via optical in de ps4 zit maar bij soundsettings het alleen doet op hdmi out.

Verder doet het geluid en de koptelefoon het prima alleen ben ik benieuwd hoe ik de settings bij advanced volume het beste kan zetten wil ik de enemy beter horen en het geluid van de killstreaks zachter zetten.
dus als je hem op optical zet heb je geen geluid zet hem op dolby bit of DTS bij mijn A50 moet ik hem op dolby bit + optical zetten en als ik geluid via mijn Marantz sr7009 wil hebben zet ik hem op PCM + HDMI

Ik heb dyslexie, hierdoor is mijn schrijftaal niet helemaal correct. Stoor je er niet aan, doe ik zelf wel:)


 • djmelvee
 • Registratie: Juni 2013
 • Laatst online: 21-03 23:39
Motaro schreef op dinsdag 05 januari 2016 @ 14:13:
ik haal die best vaak in veel maps met mijn 48 dredge maar goede map is Fringe met schuur en huis en die heel lang schuur en je heb Infection met kerktoren en ander kant zit die huis

dacht ook mee telt is de range van gun hoe meer range hij heeft hoe veder kill moet zijn of dit 100% klopt weet maar kan best wand ik kom net ook achter als ik grip op mijn 48 dredge zet dat hij zelf meer kick om hoog krijgt dan ik geen grip op zet best raar
Damn.. Wat dacht je van wat leestekens? Niet te volgen, dat verhaal van jou. :/

 • djmelvee
 • Registratie: Juni 2013
 • Laatst online: 21-03 23:39
xelfer schreef op dinsdag 05 januari 2016 @ 14:31:
[...]


Lees zijn signature anders even :).
Dyslexie heeft weinig met leestekens te maken hoor, zoals je in zijn sig ook ziet. Zal vast iets lastiger zijn, maar het totaal niet neerzetten van leestekens is gewoon laks. Ik weet hoe het is, beste vriend + zus hebben allebei ook zwaar dyslexie. 't Is ook geen aanval, maar meer een tip om ervoor te zorgen dat het verhaal wat hij wilt overbrengen wat prettiger te lezen is. :)

 • steel123
 • Registratie: Juli 2012
 • Laatst online: 21-03 20:02

steel123

Cryman9

Ik snap ook echt niet dat Nuketown zo populair is. Ik vind het echt de slechtste CoD map ooit gemaakt. In BO2 ging ik altijd uit de lobby als deze gevote werd.
Het is vaak gewoon een grote spawntrap. Sowieso ben ik fan van de grotere maps.
chimera2 schreef op woensdag 06 januari 2016 @ 09:14:
Filmpje van een vriend van me.
YouTube: Nuke in combine lekker hoor !!!!!

zelf zou ik waarschijnlijk wel nooit een nuclear halen
Godverdomme, kan hij niet nog harder campen. Serieus, zo is het toch niet leuk om Call of Duty te spelen?
Wat is hardcore trouwens een ongekende noob modus. Echt iedere gun is min of meer een 1 shot. Is er uberhaupt geen gun balancing in Hardcore?

 • FREAKJAM
 • Registratie: Mei 2007
 • Laatst online: 21-03 23:21

FREAKJAM

"MAXIMUM"

xelfer schreef op dinsdag 12 januari 2016 @ 11:43:
Wat is hardcore trouwens een ongekende noob modus. Echt iedere gun is min of meer een 1 shot. Is er uberhaupt geen gun balancing in Hardcore?
Hardcore een noob modus noemen omdat iedere gun min of meer 1 shot is, is niet geheel terecht. Je hebt geen minimap, er is geen kill cam etc. Hardcore vind ik moeilijker juist omdat je weet dat 1 shot meestal een kill is. Je moet in hardcore in ieder geval meer moeite doen om juist niet dood te gaan.

is everything cool?


 • stinky1701
 • Registratie: Juli 2001
 • Laatst online: 20-11-2022
xelfer schreef op dinsdag 12 januari 2016 @ 12:22:
Mja in Hardcore kies je gewoon de beste gun uit om 1 bullet mee te hitten en je bent een god :).
lol, jij speelt niet vaak HC he? :D

net als dat erg puberale "n00b / übermensch" taalgebruik (ik parafraseer een beetje) waar jij zo in uitblinkt, is je insteek ook een beetje krom.
jij verwacht namelijk dat iedereen hetzelfde speelt als jij en dezelfde dingen belangrijk of leuk vindt.

newsflash: dat is niet zo. ;)

hele volksstammen spelen liever CoD op een iets lager tempo en voor hun gevoel mss wat tactischer.
of mensen vinden het niet tof of mss zelfs ietwat onrealistisch om telkens hele clips in een tegenstander te moeten schieten eer ze omvallen.
lag issues worden ietsjes minder belangrijk in HC omdat de TTK korter is....zeker in CoD een belangrijk argument om vooral HC te spelen, iig voor mezelf.
en nu in BO3 met al die nieuwe movement mechanics, is HC ook een mode waar je dat nog een enigszins kunt ontvluchten.

zat redenen dus waardoor sommige mensen de voorkeur aan HC boven Core geven.
maar om ze nu telkens weer voor n00bs uit te maken..... :') 8)7

 • Famous
 • Registratie: November 2009
 • Laatst online: 21-03 21:43
mvds schreef op dinsdag 12 januari 2016 @ 12:00:
[...]

Het is zo'n beetje de enige gamemode waarin SMGs enige nut hebben. In softcore heb je een volle clip nodig om iemand om te leggen... Dan leg je het altijd af tegen een ander wapen.
Dan raad ik je aan om even je aim te gaan oefenen. Met een VMP heb ik met max 8-10 kogels iemand dood die dichtbij tot normale afstand staat, is het ver weg dan heb je vaak wel 20 kogels of iets nodig maar die sproeien met een ongelovenlijke snelheid eruit dus ook niet echt een probleem.

Het betere aan soft is gewoon dat je nog een kans hebt wanneer iemand van achteren of zijkant komt, zeker wanneer je het jumpen een beetje onder de knie hebt.
Het enige nadeel vind ik dat ik vaak op een of andere manier luister naar hitmarkers. Bij een bepaald aantal, afhankelijk van het wapen wat ik ervoor had, draai ik al weg met vaak een reload. Als je ervoor een AR had en nu SMG js dat nog wel eens te vroeg :+

Waar hebben jullie sensitivity opstaan? Ik nu 6/6 (wat best laag is ivm andere CoD) maar hoor overal dat mensen juist rond 5 of 6 blijven?

Xbox live: Ghesous | Polo AW GTI 275pk, 450nm

Pagina: 1 2


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee