Toon posts:

[PC] Elite: Dangerous - Deel 3 Vorige deelOverzichtLaatste deel

Dit topic is onderdeel van een reeks. Ga naar het meest recente topic in deze reeks.

Pagina: 1
Acties:
 • 164.614 views

 • Ervig
 • Registratie: Augustus 2010
 • Laatst online: 09-01 10:56
Mede-auteurs:
 • shoney24
 • Registratie: Juli 2008
 • Laatst online: 22-11-2022

shoney24

 • Myri
 • Registratie: Maart 2010
 • Laatst online: 21:33

Myri
Developer: Frontier Developments
Genre: Space Simulation, Multiplayer & Singleplayer
Releasedate: 16 December 2014
Official Site: http://www.elitedangerous.com/


Elite: Dangerous - €49,99 of STEAM

Take control of your own starship in a cutthroat galaxy. In the year 3300, across the vast expanse of an epic, full-scale recreation of our Milky Way, interstellar rivalries flare as galactic superpowers fight proxy wars. Some may know you as an ally; others will call you a pirate, a bounty hunter, a smuggler, an explorer, an assassin, a hero... Fly alone or with friends, fight for a cause or go it alone; your actions change the galaxy around you in an ever unfolding story. Start with a small starship and a few credits, and do whatever it takes to get the skill, knowledge, wealth and power to stand among the ranks of the Elite.

Wat is Elite Dangerous?Elite Dangerous is een space-sim, trading- en combat simulator en MMO. Start met een schip, een paar credits en vlieg, handel, ontdek, vecht, koop, jezelf via co-op of solo naar de top en wordt uiteindelijk ‘Elite’.

Elite is de langverwachte opvolger van de ‘open-wereld’, ‘ga overal naar toe’, ‘doe wat jij wilt’ space-game Elite uit 1984! Het universum van Elite is ‘mind boggling’ groot: ons eigen melkwegstelsel met 400 MILJARD sterren met elk hun eigen planeten, manen, asteroid fields, space-stations etc. in een 1 op 1 schaal.

Gameplay is ‘open-ended’ in een ‘persistent universe’. De gezamenlijke acties van de spelers bepalen de toekomst van het universum.

Belangrijkste features:
 • Immersive, zich ontwikkelende galaxy met een dynamische wereld, economie en verhaallijn. Spelers kunnen samen (of tegen elkaar) werken om de toekomst van de galaxy te veranderen.
 • Blockades breken, piraten bestrijden (of zelf een piraat worden), vijandelijke posities aanvallen.
 • Onbeperkte vrijheid om te doen wat je wilt. Missies uitvoeren of zelf kiezen wat je wilt doen: piraat, spion, handelaar, ontdekkingsreiziger, mercenary of een mix. Maar je zult wel de consequenties van je keuzes moeten dragen.
 • Dynamische economie die door de spelers kan worden beïnvloed.
 • Geen classes/ skill levels. Het daait om jouw schip, jouw wapens en eigen vaardigheden.
 • 1 op 1 schaal van de Melkweg gemaakt door een combinatie van ‘procedural generation’ en 160.000 bekende door de ontwikkelaars ‘handcrafted’ systemen.
 • Zwarte gaten, supernova’s, actieve binaire sterren etc.
 • Newtonian space combat (deels beperkt voor gameplay doeleinden).
 • Freeform: alles wat je ingame ziet, daar kan je naar toe. Wil je de zon zien opkomen bij mars, dat kan. Het spel kent geen einde: schrijf je eigen verhaal.
 • Zowel online als ‘Single player offline’ mogelijk.
 • Toekomstige expansions: landen op planeten en ‘out of ship’ mogelijkheden.Gameplay
In Elite Dangerous kies je geen ‘character class’ maar bepaal je zelf wie je wilt zijn. Je hebt mogelijkheden om jouw schepen aan je eigen gekozen rol aan te passen. Voorbeelden zijn: handelaar, ontdekkingsreiziger, ‘bounty hunter’, ‘miner’ of piraat.

De galaxy zal zich langzaam maar zeker ontwikkelen. Als spelers de melkweg ontdekken, zullen facties zich verspreiden: nieuwe star-ports worden in realtime gebouwd en zullen nieuwe missie-hubs vormen. Zoals bijvoorbeeld de Orbis Starport:Combat gebruikt grotendeels de ‘newtonian’ principes al zijn een aantal zaken wel aangepast om de gameplay te bevorderen (zoals een maximum snelheid in combat situaties). Vanaf de Alpha zijn er ook mogelijkheden om ‘stealth’ te gebruiken, het zogenaamde ‘silent running’. Bij Silent Running sluit je de ‘heat vents’ op jouw schip zodat je praktisch onzichtbaar bent voor radar.Trading
Een van de goed uitgewerkte onderdelen van Elite Dangerous is het handelen in diverse commodities: het kopen van machines in een industriële wereld, en deze verkopen op een space-station nabij een wereld die zich richt op agrarische export. Ingame zijn er diverse hulpmiddelen om dit simpeler te maken:

Procedural Generation
Naast de 160.000 bekende sterren en fenomenen die handmatig worden toegevoegd wordt de rest van de Galaxy gevuld door middel van Procedural Generation (denk: minecraft werelden). Procedural Generation is een methode van programmeren waarbij content door computeralgorithmes ‘automatisch’ wordt gegenereerd. Bij Elite gebeurd dat niet zomaar maar worden de regels hiervan ontleend aan de wetenschap: chemische compositie, momentum etc.Single- en Multiplayer
Het is mogelijk om Elite te spelen in zowel Single Player als Multiplayer modus. In Single Player speel je alleen, tegen (en met) de AI. Je krijgt wel de updates en speelt in het gedeelde (en zich ontwikkelende) universum maar ziet geen andere menselijke spelers. Ook is er een optie om ‘synchronisatie’ uit te zetten en in een ‘grotendeels onveranderlijk’.

In Multiplayer zijn er diverse opties om te kiezen hoe je andere spelers wil ontmoeten: alleen met vrienden (co-op) óf een volledig open universum waarin je iedereen kan tegenkomen.

Vanwege de enorme grootte van het universum zal je veel interactie met andere spelers hebben in de door mensen gecoloniseerde ruimte, en op de plekken waar het verhaal zich aspeelt. In beta1 was er bijvoorbeeld een oorlog tussen de communistische wereld Eranin en de grote Federation. Veel spelers zijn toen naar deze plek toegegaan om de toekomst van Eranin te bepalen. Indien je gaat ontdekken wordt de kans steeds kleiner dat je mensen tegenkomt, maar wordt de kans groter dat je wellicht alien rassen tegen gaat komen.Schepen
Bij release kent Elite Dangerous 25 speelbare schepen. Het standaard start-schip is de sidewinder.


Sidewinder
Prijs: Gratis
Hardpoints: 2 x class2
Cargo: 4 tonnes
Top Speed w/4 pips: 220 m/s, 320 m/s boosting
Jump Range (full weapons, no cargo) : ~6.5 LY

Een kleine selectie van schepen:
NaamTypeCargoC2 HardpointsC4 HardpointsC6 HardpointsC8 Hardpoints
Sidewinder MK ILight Fighter42
Eagle MKIIFighter43
Zorgon Peterson HaulerHauler161
Viper MK IIIHeavy Fighter822
Cobra MK IIIHeavy Fighter/Trader3622
Lakon Type 6Freighter1002
Lakon Type 9Freighter44023
Lakon Asp ExplorerExploration70
Faulcon_DeLacy_AnacondaFreighter/Gunship2282231


De Eagle MK II

Lore & Factions
Er zijn drie bekende grote facties: The Alliance, The Empire en The Federation. Daarnaast zijn er diverse kleinere groepen die voor hun eigen doelen (of onafhankelijkheid strijden). Naast deze facties zijn er geruchten over ‘aliens’, de Thargoids.

The Alliance
De Alliance is gevormd in 3230AD in Alioth en ziet zichzelf als de beschermers van mensenrechten en democratie. De ‘Independent Alliance of Systems’ ontstond uit de noodzaak om samen te werken na eeuwen van oorlog door touwtrekken van Empire en Federation aan kleine onafhankelijke werelden. Het doel van de alliance is om haar leden te beschermen tegen de (niet gewenste) invloed van de twee andere grote facties.

The empire
Alles van the Empire is indrukwekkend: mooie schepen, welvaart en prachtige space -stations. De Empire is authoritair bewind waar de leiderschap overgaat van vader op zoon. In de Empire schuwt het gebruik van slaven niet en is een voorstander van het klonen van mensen.

The Federation
De aarde (Sol) is de geboorteplaats van het menselijk ras en daar bevindt zich ook de hoofdplaats van de Federation. De Federation is sterk afhankelijk van technologie en kent veel grote en rijke organisaties. Na wereldoorlog 3 waren het deze organisaties die een dominante rol zouden krijgen in de overheid. Corruptie en omkoping zijn niet ongewoon.

De Thargoids
Geen factie, maar een buitenaards ras waar niet veel van bekend is. De Thargoids zijn ‘insectoid’ en zeer aggressief en het is tot nu toe niet gelukt om diplomatieke relaties met dit ras aan te gaan.Expansions
Elite Dangerous zal in de toekomst worden uitgebreid met een aantal expansions die los aangeschaft zullen moeten worden. Momenteel bekende plannen zijn:
 • Landen, rondrijden en ontdekken van planeten, manen en asteroids.
 • Rondlopen en ‘boarding’ van andere schepen.
 • FPS combat en interactie met andere spelers en AI in star ports.
 • Zeer gedetailleerde ‘planetary surface’ (met wildlife waar wellicht op gejaagd kan worden).
 • ‘executive control’ over enorm grote capital ships.
Wanneer deze expansions beschikbaar komen en wat de inhoud exact gaat worden is nog niet bekend.Keyboard
Elite: Dangerous is een 'Space Sim' en biedt ondersteuning voor zo'n beetje alle joysticks en gamepads die er bestaan (ook zeer goede ondersteuning voor TrackIR en de Oculus Rift). Het spel is echter ook gewoon (en overigens zeer goed!) te spelen met muis en keyboard.

Veel informatie over de meest gebruikte controls vind je in de 'officiële' Sidewinder Owners' Manual (Work In Progress). Een uitgebreidere (maar fan-made) versie met daarin ook heel veel achtergrondinformatie vind je in de Elite: Dangerous Pilot's Guide

Op het forum stonden een aantal handige tips voor diegenen die het lastig vinden om met muis&keyboard te vliegen:
- Mouse X-axis: YAW
- Relative Mouse X Axis: OFF
- Relative Mouse Y Axis: OFF
- Roll Left: Q
- Roll Right E
- Thrust left: A
- Thrust Right: D

Another top tip: set +100% throttle to mouse wheel up, and +50% throttle to mouse wheel down, to allow you to flip/flop easily between max and optimal turning speed.

And lastly, bind FAON/OFF to a thumb key, and use it when you want to make tight turns. A combination of +50% throttle, pitch up + thrust down with FA turned off can result in some very tight turns. Hit afterburner as you come out of the turn and you get back up to speed in no time.

Rolling into turns is slightly more cumbersome using these controls, but the advantage is that you can easily strafe around your target. Also, having the yaw controls on your mouse axis makes it a whole lot easier to aim at your target than the default roll controls.
Another option is to set your mouse to Absolute Pitch/Roll, and then bind a key (I use the spacebar) to the YAW-ROLL BUTTON. Everytime you toggle/hold the bind, it will switch your controls to Pitch/Yaw, allowing you to use the mouse for both rolling and yawing. It also frees up the A and D binds, so you can use them for Lateral Thrusting.Joysticks
Op dit moment raden wij met regelmaat een HOTAS Joystick aan, maar wat is dat nou eigenlijk?
De afkorting HOTAS staat voor Hands On Throttle-And-Stick. Leterlijk vertaald betekend dit dat je beide handen op een je throttle en joystick houdt. Hierdoor heb je meer precisie omdat je beter je snelheid kan reguleren en tegelijkertijd de controle van de joystick hebt. Tevens worden deze joysticks geleverd met een groot aantal programmeerbare knoppen om je nog meer vrijheid te geven.
Hierdoor neemt het gebruik van je toetsenbord aanzienlijk af.

Thrustmaster T.Flight Hotas X
De Thrustmaster T.Flight Hotas X is een goedkoop instapmodel. De prijs is rond de € 40,-. Voor dat geld heb je al een uitstekende Hotas joystick. De joystick is volledig gemaakt van stevig plastic. Tevens zijn de knoppen programmeerbaar. Helaas is er geen sofware voor beschikbaar.

Saitek X52 Pro Flight
De Saitek X52 Pro Flight is een high-end Hotas joystick van Saitek. De prijs is rond de € 160,-.
Bij de ontwikkeling van Elite Dangerous is veel gebruik gemaakt van dit merk door het Frontier ontwikkelteam. Het is daarom ook algemeen bekend dat Elite Dangerous de Saitek Joysticks het “beste” ondersteunt. De X52 is gemaakt van degelijk materiaal en beschikt over een groot aantal programmeerbare knoppen welke via de meegeleverde software volledig ingesteld kunnen worden.

Saitek Pro Flight X-55 Rhino
De Saitek Pro Flight X-55 Rhino is de uitgebreide versie van de X52. Deze is nog iets beter gebouwd en heeft nog meer opties betreffende programmeerbare knoppen etc. De prijs is rond de € 190,-.

Thrustmaster Hotas Warthog
De Thrustmaster Hotas Warthog is de high-end Hotas Joystick van Thrustmaster. Deze moet zich meten met de duurdere Saitek modellen. De prijs is rond de € 300,-. De kwaliteit van deze Hotas is vele malen hoger dan de T.Flight. Dit model is gemaakt uit staal met weinig kunststof onderdelen. Tevens beschikt de Warthog over een groot aantal programmeerbare knoppen welke via de meegeleverde software ingesteld kunnen worden.

Thrustmaster MFD Cougar Pack
Voor degene die nog meer flexibiliteit aan knoppen wil is er de Thrustmaster MFD Cougar Pack.
De prijs ligt rond de € 60,-. Dit biedt de speler 2 extra schermen welke te programmeren zijn met nog meer knoppen en functionaliteit. Momenteel is er nog niet HEEL veel ondersteuning voor dit apparaat maar er komen steeds meer mods en aanpassingen waardoor het een bruikbare optie wordt.
Headtracking
Net als bij veel andere flight simulators wordt ook bij Elite Dangerous steeds meer Headtracking toegepast. Headtracking zorgt er voor dat de bewegingen van je hoofd bepalen waar je op het beeld naar kijkt. Kijk jij iets omhoog, dan beweegt het scherm mee. Dit heeft veel voordelen over fixed view. Denk bijvoorbeeld aan het volgen van je tegenstander in een dogfight of om je heen kunnen kijken tijdens een landing procedure. Daarnaast is het in Elite Dangerous ook mogelijk om op je Navigatie en Systeem scherm te kijken waardoor je direct de schermen kan besturen. Headtracking heeft dus erg veel voordelen. Momenteel zijn er 3 manieren om Headtracking met goed resultaat te kunnen doen:
 • Via een virtual reality helm als de Oculus Rift
 • Via externe track aparatuur als TrackIR of EDTracker
 • Via een webcam in combinatie met opensource software
Headtracking Hardware
Oculus Rift
Voor degene die het laaste jaar onder een steen hebben geleefd leg ik nog even uit wat de Oculus Rift is. Het is de eerste in een nieuwe generatie Virtual Realty helmen. De Oculus Rift is geboren via een kickstarter welke nog steeds wordt beschouwd als een van de meest succesvolle. Hierna is het bedrijf overgenomen door Facebook en groeit nog steeds. Momenteel is de 2e Developers Kit uit en men verwacht eind volgend jaar de Consument versie. De bedoeling van Oculus is om de prijs zo laag mogelijk te houden. Men verwacht dan ook dat de prijs rond de 350,- dollar zal liggen.
Op het forum is veel informatie over de Oculus Rift terug te vinden en we hebben een aantal Commanders in dit Topic welke spelen met een Oculus Rift.
Oculus Rift op Tweakers


TrackIR 5
De TrackIR is een apparaat dat je ingame 6 Degrees of Freedom geeft. Met andere woorden, je kan om je heen kijken maar ook de beweging van je hoofd wordt in diepte gemeten en weergegeven in het spel. Je kan dus naar voren en achteren bewegen of omhoog en omlaag. Dit wordt gedaan door het meten van leds welke op een pet bevestigd zijn. Deze moet dus worden gedragen om het apparaat goed te kunnen gebruiken.
De prijs van TrackIR5 ligt rond de € 175,-.
TrackIR 5 op Tweakers

EDTracker
EDTracker is een initiatief van een aantal handige Elite Dangerous spelers welke langzaam uitgroeit tot een goedkoop alternatief voor TrackIR. Het ontwerp is gebaseerd op een Arduino Micro development bordje. Door het ontwerp is het niet nodig om met leds te werken. Het apparaatje kan worden bevestigd op bijvoorbeeld een headset en wordt aangesloten via een usb kabel.
Het kan worden ingesteld in Elite Dangerous via de settings of aangestuurd worden via headtracking software zoals OpenTrack. Momenteel is er een vervolg in ontwikkeling welke wireless is en ook 6DOF moet ondersteunen.
De prijs van EDTracker ligt rond de 10 Pond via Hobbycomponents.com voor een zelfbouw model of rond de 20 pond via EDTracker voor een kant en klaar model.


Headtracking Software
FaceTrackNoir
FaceTrackNoir is bedoeld als opensource tegenhanger van de vrij dure TrackIR. Het voordeel van FaceTrackNoir is dat het samenwerkt met een zeer groot aantal standaard webcam’s. Daar de meeste onder ons wel ergens een webcam hebben liggen, is dit dus een goedkoop en leuk alternatief. FaceTrackNoir ondersteunt net als EDTracker de standaard Yaw, Pitch en Roll functies.
FaceTrackNoir is gratis te downloaden via de FaceTrackNoir Pagina.

OpenTrack
OpenTrack is headtracking software welke vergelijkbaar is met FaceTrackNoir. Deze software is opensource en heeft veel opties en mogelijkheden om headtracking in een spel toe te voegen. Tevens werkt OpenTrack goed samen met EDTracker en hierdoor is het mogelijk om de precisie van de EDTracker te gebruiken in andere spellen dan Elite Dangerous.
Aanvullende Software
Officiële Elite: Dangerous Companion App

"Access Starport Services, track your Pilot status and keep up to date with the latest Galnet news,"

Oftewel, je kan via de app producten kopen en verhandelen en modules op jouw schip aanpassen.

Galnet is het 'community deel' van Elite: Dangerous waarmee je op de hoogte blijft van het laatste ingame nieuws (zoals aanvallen op de Federation etc.)

Download iOS
Download Android (SoonTM)VoiceAttack
VoiceAttack is een programma dat spraakherkenning aan knoppen, acties of macro’s kan binden. Het maakt gebruik van de spraakherkenning in windows en werkt voornamelijk in Engels. Het is dus ook essentieel dat voordat je gebruik gaat maken van VoiceAttack je controleert of je spraakherkenning in windows aan kan zetten. Kan dit niet, dan zijn hier workarounds voor welke op het internet te vinden zijn. Ik raad echter aan als het niet kan om toch je pc opnieuw te installeren met een Engelse taal om toekomstige problemen te voorkomen. Is dit het waard met het spelen van Elite Dangerous? Ik kan volmondig ja zeggen!

Via VoiceAttack is het dus mogelijk om toetsen of macro’s toe te wijzen aan spraak opdrachten. Dit maakt het gebruik van een toetsenbord nagenoeg overbodig. Denk bijvoorbeeld aan het uitklappen van landingsgestel, of toestemming vragen om te landen. Dit is allemaal mogelijk via een spraakopdracht met VoiceAttack.
VoiceAttack heeft een beperkte probeer versie van 21 dagen.
De prijs van VoiceAttack is 8 dollar en te betalen via Paypal.


Roccat Powergrid
Roccat Powergrid is een remote control applicatie welke je pc kan aansturen via IOS of Android telefoons en tablets. Daarnaast zijn er een groot aantal templates te krijgen voor diverse applicaties en games. Dus ook voor Elite Dangerous. De applicatie is vergelijkbaar met een sofware versie van de Thrustmaster MFD Cougar Pack. De software is gratis te downloaden met een aantal standaard scherm opties. Deze zijn via in-app aankopen uit te breiden.
Grids zijn via deze pagina te downloaden.

Slopey’s Best Pricing Tool
De Best Pricing Tool of BPC van Slopey was een redelijk controversieel programmatje wat toch door veel Commanders gebruikt werd. De tool maakte gebruik van een externe scraper welke ingame informatie van de diverse markten op stations haalde. De tool maakte het mogelijk om relatief snel via een aantal filters als hoeveelheid credits, afstand en Cargo ruimte te bepalen welke routes de meeste winst opleverde. Hierdoor werd het beschouwd als gamebreaking. Omdat de scraper instabiliteit veroorzaakte is deze verboden door Frontier. Hierdoor was het niet meer mogelijk om de tool te gebruiken. Met de komst van Beta 3 is het weer mogelijk om BPC te gebruiken alhoewel dit niet meer op dezelfde manier is als in beta 1 en 2.
Download hier de laatste versie.

TradeDangerous
TradeDangerous is een command based tradetool waar jij zelf de data lokaal in kan bijhouden of de data van andere commanders naar gelang kan importeren.
TradeDangerous is een erg krachtige tradetool met zeer veel opties.
Echter, het heeft geen userinterface zoals bij Slopey’s Best Pricing Tool of via de diverse websites.
Je werkt volledig via een command promt en met diverse parameters.
Alle informatie is in de gelinkte post te vinden. Ook zullen hier, omdat we nou eenmaal tweakers zijn, genoeg Commanders zijn die je een handje verder kunnen helpen.
Er zijn geen directe links geplaatst omdat de installatie niet bepaald standaard is. Volg daarom de instructies in de link.

Elite Dangerous HUD Colour Changer
Wordt je misselijk van de kleur Oranje in je cockpit? Pas het dan aan met deze handige tool.
En via deze link heb je een mooie lijst met diverse kleur instellingen HUD kleur instellingen op Reddit
Verdienmodel
Elite Dangerous is door middel van een kickstarter campagne door een groot aantal backers gesteund. Met dit bedrag, en het geld dat momenteel verdiend wordt door de verkoop van het spel, wordt Elite Dangerous gefinanciëerd. Naast een eenmalige aanschaf zijn er geen bijkomende kosten (geen subscription). Voor grote uitbreidingen (expansions) zal apart betaald moeten worden.

David Braben, de grondlegger van Elite heeft aangegeven sterk tegen ‘pay to win’ te zijn. Om echter de kosten voor de servers te kunnen dragen zullen een aantal (niet essentiële) items die geen invloed hebben op gameplay in de ‘store’ verkocht worden. Denk hierbij aan extra ‘skins’, ‘bobbleheads’ etc.Geschiedenis
“Elite” (1984) was een van de meest succesvolle spellen in de jaren ‘80. Het was de eerste ‘open world’ game waar een speler vrij door de onmetelijke ruimte kon vliegen. Het was tevens het eerste 3D spel ooit. De originele Elite paste op 22K geheugen (zo groot als een huidige e-mail) en bevatte 8 galaxies met elk 256 systemen. Elke planeet had zijn eigen rechtssysteem, economie etc.

Het originele spel gratis downloaden en uittesten. Dit kan via https://store.zaonce.net/elite-dangerous-cat/elite1984.html.
Screenshots & video's
http://www.elitedangerous.com/mediaPublic/screens/thumbs/Screenshot_0277.jpghttp://www.elitedangerous.com/mediaPublic/screens/thumbs/dockedViper.jpghttp://www.elitedangerous.com/mediaPublic/screens/thumbs/Screenshot_0264.jpghttp://www.elitedangerous.com/mediaPublic/screens/thumbs/insideARichOrbisStation.jpghttp://www.elitedangerous.com/mediaPublic/screens/thumbs/theCoreDynamicsEagleWithPolarCamoPaintjob.jpg
http://www.elitedangerous.com/mediaPublic/screens/thumbs/lakonType6Landing.jpghttp://www.elitedangerous.com/mediaPublic/screens/thumbs/Screenshot_0264.jpghttp://www.elitedangerous.com/mediaPublic/screens/thumbs/Screenshot_0206.jpghttp://www.elitedangerous.com/mediaPublic/walls/thumbs/18_Starchart_tn.jpghttp://www.elitedangerous.com/mediaPublic/screens/thumbs/Screenshot_0233.jpg
Pilot Training Guides

Overige video's

Fanmade screenshots en video's


TweaCommanders
Members only:
Alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. Inloggen
Members only:
Alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. InloggenNuttige Links
Elite Dangerous Forum
Elite Dangerous Wiki
Elite Dangerous en uw Oculus Rift
EDTracker Home pagina
Officiële Elite: Dangerous Game Manual
Fanmade Pilot's Guide (ZEER uitgebreid!)
Interactive starchart/route planner
Elite: Dangerous - Dev Tracker

Elite: Dangerous - Deel 1
Elite: Dangerous - Deel 2

[Voor 203% gewijzigd door Ervig op 03-04-2015 13:57]

Star Citizen Referral Code (5,000 UEC Free Signup Bonus) | Elite: Dangerous Thread

Pagina: 1

Dit topic is gesloten.


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee