• g0tanks
 • Registratie: Oktober 2008
 • Laatst online: 23-03 16:54

g0tanks

Moderator CSA
Topicstarter
Mede-auteurs:
 • Cronax
 • Registratie: December 2006
 • Laatst online: 28-02 12:53

Cronax

 • Joostjah
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 24-03 15:20

Joostjah

Let op: Voor problemen wordt je door verwezen naar het 'Guild Wars 2 problemen topic'!http://img8.imageshack.us/img8/3673/gotlegb.jpg

Guild Wars 2 werd in 2007 aangekondigd als het vervolg op het eerste deel en speelt zich 250 jaar na de gebeurtenissen in deel 1 af. Het oorspronkelijk plan voor Guild Wars 2 werd door de jaren heen flink aangepast, zo stond de beta gepland voor midden 2008, maar vond deze uiteindelijk in eind 2011 plaats.
Guild Wars 2 gaat een, totale nieuwe weg in met stylized graphics, content scaling, side-kick system, personal storyline, dynamic events en nog meer. Belangrijke verschillen met het origineel is dat de wereld nu niet meer volledig instanced is, maar een persistente wereld en er geen "holy-trinity" is meer van classes. Nog een belangrijk element is dat men geen maandelijkse kosten hoeft te betalen: het spel kopen is voldoende om het te kunnen spelen.
Guild Wars 2 belooft de MMO-markt op te schudden is op 28 augustus 2012 uitgekomen.


http://img580.imageshack.us/img580/6924/gotleprof.jpg

In totaal zijn er in Guild Wars 2 acht speelbare professions. Er zijn 3 categorieën professions: "Scholars", "Adventurers" en "Soldiers". De Scholars dragen lichte (light), Adventurers middelmatige (medium) en Soldiers zware (heavy) armor. De Elementalist, Necromancer en Mesmer zijn scholars. De adventurers zijn de Ranger, Thief en Engineer. De Warrior en Guardian zijn de soldiers.

Holy Trinity

Arenanet heeft er voor gekozen om af te wijken van de `Holy Trinity`, zijnde de rollenverdeling van Tank, Healer en Damage.
In Guild Wars 2 kan elke profession in principe al deze rollen vervullen. Hoe dit precies in werking gaat wordt duidelijk in de skillbar:

De eerste 3 skills zijn afhankelijk van het wapen in je main hand. De 4e en 5e skill zijn afhankelijk van het wapen of schild in je offhand. Wanneer bijvoorbeeld een Warrior zijn axe in zijn offhand wisselt met een schild, worden zijn 4e en 5e skill defensief ipv aanvallend. Bij een two-handed weapon zoals een Greatsword of Longbow bepaalt het wapen alle 5 de skills.
Sommige professions kunnen geen schild dragen, bijvoorbeeld de Elementalist. De Elementalist kan van element wisselen, die de eerste 5 skills defensiever of aanvallender maakt. Dit zorgt ervoor dat elke profession zeer snel van defensief naar aanvallende profession kan wisselen. De 6e skill is een healing skill naar keuze, dit geldt voor alle professions.
Skills 7 tm/ 9 zijn utility skills naar keuze en de laatste skill is je elite skill. De elite skill is je krachtigste skill, maar daar staat een cooldown van ca 10 minuten tegenover.

Één van de redenen dat Arenanet hiervoor heeft gekozen is dat je hierdoor als party niet uren hoeft te wachten voor een bepaalde profession voordat je een raid kan doen.
Elementalist
De Elementalist is een spelcaster, die de keuze heeft uit meerdere elementen, lucht, vuur, water en aarde. Elk element heeft zijn eigen spells, lucht en vuur spells zijn meer aanvallend, water healend en aarde defensief.
De Elementalist is één van de twee proffessions die maar één wapen of main hand/offhand wapen combinatie tegelijk kan meedragen, maar dit word gecompenseerd door het feit dat de Elementalist tijdens een gevecht van element kan wisselen.
De Elementalist kan lichte armor dragen en gebruikt de volgende wapens:
Main Hand: Dagger, Scepter
Offhand: Dagger, Focus
Two-handed: Staff

[Elementalist Gameplay] (Youtube)
Warrior
De Warrior is een profession wiens aanvallen adrenaline kosten. Adrenaline is een energie, die je krijgt tijdens het vechten.
De Warrior kan zware armor dragen en gebruikt de volgende wapens:
Main Hand: Sword, Axe, Mace
Offhand: Shield, Warhorn, Sword, Axe, Mace
Two-Handed: Greatsword, Hammer, Longbow, Rifle

[Warrior Gameplay] (Youtube)
Ranger
De Ranger is een profession die vooral gebruik maakt van pijl en boog en pets. Daarnaast heeft een Ranger de keuze uit een aantal close-combat wapens. De Ranger heeft de keuze uit 12 verschillende soorten pets, de pets kunnen 20x evolueren en hebben uit eindelijk 4 verschillende aanvallen.
De Ranger kan middelmatige armor dragen en gebruikt de volgende wapens:
Main Hand: Sword, Axe
Off Hand: Axe, Dagger, Torch, Warhorn
Two-Handed: Greatsword, Longbow, Shortbow

[Ranger Gameplay] (Youtube)
Necromancer
De Necromancer is een spellcaster, die 'death magic' gebruikt. De Necromancer kan (on)dode wezen summonen om hem of haar te steunen tijdens een gevecht. Wanneer een Necromancer een bepaald aantal levens van zijn/haar tegenstander heeft gestolen kan hij/zij in de zogenaamde 'Death Shroud' gaan wat hem/haar nieuwe aanvallen geeft.
De Necromancer kan lichte armor dragen en gebruikt de volgende wapens:
Main Hand: Axe, Dagger, Scepter
Off Hand: Dagger, Focus, Warhorn
Two-Handed: Staff

[Necromaner Gameplay] (Youtube)
Guardian
De Guardian is een soldier proffession en is enigzins te vergelijken met Paladins uit andere spellen door het gebruik van een mix van magic en melee met een ondersteunende ondertoon.
De Guardian kan zware armor dragen en gebruikt de volgende wapens:
Main Hand: Mace, Scepter, Sword
Off Hand: Focus, Shield, Torch
Two-Handed: Greatsword, Hammer, Staff

[Guardian Gameplay] (Youtube)
Thief
De Thief is een vrij bijzondere profession. Een verschil met andere professions is dat zijn 3e skill niet alleen afhankelijk is van zijn/haar Main Hand wapen, maar de skill is een combinatie van het main hand en offhand wapens. De Thief heeft de unieke mogelijkheid om in stealth te gaan. Dit houdt in dat je voor een beperkte tijd onzichtbaar bent. De Thief heeft ook de nog meer unieke skill genaamd Steal. Bij de Steal skill steelt de Thief een voorwerp van zijn/haar tegenstander, bijvoorbeeld een boomtak van een ent, waarmee de Thief éénmalig een speciale skill kan gebruiken. Er zijn 1000 verschillende soorten voorwerpen die een Thief kan stelen.
De Thief kan middelmatige armor dragen en gebruikt de volgende wapens:
Main Hand: Sword, Dagger, and Pistol
Off Hand: Dagger and Pistol
Two-Handed: Shortbow

[Thief Gameplay] (Youtube)
Engineer
De Engineer is de enige profession die alleen maar gebruik kan maken van pistols en rifles. Door het wisselen van backpack kits heeft de Engineer toegang tot verschillende skills, zoals bijvoorbeeld het gebruik van een vlammenwerper. De Engineer heeft de unieke mogelijkheid om turrets te plaatsen met een aantal verschillende functies, zo zijn er niet alleen turrets die damage doen maar ook turrets die healen en supporten.
De Engineer is de tweede proffession die maar één wapen of main hand/offhand wapen combinatie tegelijk kan meedragen, maar dit word gecompenseert door de verschillende backpack kits waar tussen gewisseld kan worden.
De Engineer kan middelmatige armor dragen en gebruikt de volgende wapens:
Main Hand: Pistol
Off Hand: Pistol, Shield
Two-Handed: Rifle

[Engineer Gameplay] (Youtube)
Mesmer
De Mesmer is een proffession die zich niet echt laat vergelijken met iets uit andere MMORPGs, best omschreven als een illusionist. De Mesmer maakt onder andere gebruik van illusies van zichzelf, die de tegenstander schade kunnen toebrengen maar ook bepaalde buffs of debuffs kunnen uitdelen.
De Mesmer kan enkel lichte armor dragen en gebruikt de volgende wapens:
Main Hand: Sword, Scepter
Off Hand: Focus, Pistol, Sword, Torch
Two-Handed: Staff, Greatsword


http://img7.imageshack.us/img7/2773/gotleraces.jpg


Asura
The asura are a race of diminutive artisans who secretly dwelt below-ground for thousands of years until the minions of the Great Destroyer forced them out of their underground homes 250 years ago. Since then, they have adapted to surface life and quickly established themselves as one of the most powerful races in Tyria.


Charr
The charr are a race of large, savage, feline creatures that occupy much of eastern Tyria. They have renounced all gods as false and instead view all of life, from magic to combat, with a hard, cynical eye. Their culture has developed into a military state where they are raised as Warriors from birth.


Human
Once the dominant species of Tyria, the humans have not fared well in the last few years. Their kingdoms, once spanning the entire continent, lie in ruins, leaving only Kryta. As the previous threats waned, an even more deadly one, that of the Elder Dragons, has threatened the very existence of the human race.


Norn
The norn are a race of nine-foot tall Nordic-like Warriors that currently inhabit parts of Kryta and the abandoned dwarven fortresses in the Shiverpeak Mountains. The individualistic norn live for the hunt, so their tracking, stealth and killing skills make them invaluable allies in any combat situation. The largest gathering of norn one can expect to find outside trading posts is in hunting parties that have united to combat a powerful foe.


Sylvari
The sylvari are a young, inquisitive race of botanical humanoids spawned from the Pale Tree in Arbor Bay - the first sylvari emerging only 25 years ago. The tree was planted by Ronan and raised by Ventari, both were attempting to escape the violence that engulfed Tyria.

http://img51.imageshack.us/img51/3081/gotlelevel.jpg

Guild Wars 2 kent een maximum level van 80. Om dit te bereiken ga je in Guild Wars 2 net iets anders te werk als in andere MMO's. Guild Wars 2 kent namelijk geen 'quests' waarbij je strikt gedwongen word om 15 konijntjes te doden of 20 rattenstaarten te verzamelen.
De quests worden in Guild Wars 2 vervangen door Hearts, Dynamic Events en je Personal Storyline.

Guild Wars 2 kent een zogeheten ‘flat leveling curve’.
Dit houdt in dat alle levels, op de eerste paar na, even lang duren. Level 19-20 duurt dus even lang als level 79-80.

Het behalen van een level duurt meestal ongeveer 70 tot 90 minuten (afhankelijk van wat je precies aan het doen bent en waar), waardoor je level 80 kan bereiken in 95 tot 120 uren speeltijd.
In de praktijk zal je er vaak wat langer over doen tenzij je echt heel erg je best doet om op ieder moment zo efficient mogelijk bezig te zijn.

Hearts

Hearts zijn gebieden waar een bepaalde NPC of groep NPC's met een bepaald doel staat, zoals bijvoorbeeld een groepje soldaten dat een bende dieven in de gaten houdt. Om de Heart te completen kan je meestal een aantal taken verrichten in het betrefende gebied, zoals bijvoorbeeld het onbruikbaar maken van voorraden, het doden van bandieten of het opsporen en onschadelijk maken van valstrikken. Als je genoeg aan het goede doel hebt bijgedragen heb je de Heart voltooid en krijg je experience en geld. Ook zal de NPC die op de minimap het icoon van een hartje heeft je voorwerpen aanbieden tegen betaling van Karma punten. Deze Karma punten worden vooral verdiend door het meedoen aan Dynamic Events.

Dynamic Events

Dynamic Events zijn de tweede soort 'quests' in Guild Wars 2. Een Dynamic Event maakt onderdeel uit van een soort 'scenario' met vaak meerdere paden. Het begint bijvoorbeeld met een human dorpje dat door bandieten word aangevallen. Als niemand komt helpen of de bandieten niet successvol afgeslagen worden, nemen de bandieten het dorpje over en zal er waarschijnlijk een nieuwe Dynamic Event volgen om het dorpje te ontzetten. Worden de bandieten echter wel afgehouden dan kan het bijvoorbeeld zijn dat ze de volgende keer met zwaarder geschut komen of met meer bandieten.
Ook schalen de Dynamic Events met het aantal spelers dat in de buurt is: als je met 2 of 3 spelers de Event aan het doen bent zal de Event uitdagend zijn, maar als er 20-30 man aan dezelfde event meedoet worden de tegenstanders sterker zodat het toch een uitdaging blijft.
Als het gestelde doel bereikt is krijgt iedere speler die er aan meegedaan heeft een beloning in Experience, Karmapunten en geld voor zijn of haar bijdrage die proportioneel is met zijn of haar daadwerkelijke bijdrage. Als je maar enkele schoten gelost hebt of maar heel eventjes aanwezig bent geweest dan krijg je een beloning van het niveau 'brons', heb je redelijk wat bijgedragen maar ben je toch voor het einde vertrokken dan krijg je een beloning van het niveau 'zilver' en heb je constant midden in de actie staan meehelpen dan krijg je een beloning van het niveau 'goud'.
Hoewel deze vuistregel meestal wel opgaat is het geen exacte wetenschap, het spel heeft zijn eigen criteria om je niveau van bijdrage te bepalen. Vooral voor spelers die hun karakter ondersteunend hebben gemaakt is dit vaak vervelend, de ene keer krijg je de volle mep (goud) voor het ressen, healen en buffen van je medespelers en de andere keer is dezelfde moeite maar goed voor zilver of brons.

[Video Dynamic Events] (Youtube)

Personal Storyline

Naast de Hearts en Events is er ook nog de Personal Storyline. In deze quests komt het verhaal van je karakter aan bod. Bij het aanmaken van je karakter krijg je een aantal vragen en op basis van je antwoorden kan de Personal Story voor grote delen anders lopen. Ook tijdens de Personal Story zelf kom je voor allerlei keuzes te staan die ook weer effect hebben op het vervolg.
Als je er in je eentje niet door komt of gewoon samen met iemand anders wil spelen kan dit ook: als je met iemand in een party zit en je bevind je in hetzelfde gebied, dan zal de andere speler gevraagd worden of hij/zij de instance samen met jou wil betreden.

Player vs Player (PvP)

Verder kan je in Guild Wars 2 ook nog levelen door PvP te doen. Er zijn verschillende soorten PvP: sPvP en WvWvW. Voor sPvP krijg je geen experience en word iedere speler naar hetzelfde niveau gezet met alle skills en traitpunten unlocked. Hier kan je dus op gelijkwaardig niveau je krachten meten met anderen zonder dat één van de twee partijen een voordeel kan behalen. Voor deze soort PvP krijg je géén experience.
Daarnaast heb je de WvWvW PvP: World versus World versus World. Hierbij worden spelers van drie servers op één groot slagveld losgelaten en kan je op allerlei manieren proberen om de veldslag te winnen voor jouw server. Afhankelijk van de punten die door jouw server ingenomen worden krijgen alle spelers (ook buiten WvWvW!) bepaalde bonussen zoals meer experience van het doden van monsters of extra kans op het vinden van magische voorwerpen of extra experience van craften.

Crafting

Experience van craften? Jawel! Als al dat vechten je even te veel word kan je door het behoefenen van een crafting discipline ook experience behalen. In totaal zijn er 8 crafting disciplines: Armorsmith, Weaponsmith, Leatherworker, Tailor, Artificer, Jeweler, Chef en Huntsman. Van deze crafting disciplines kan je er 2 tegelijk hebben maar je kan op ieder moment wisselen naar een andere crafting discipline zonder dat de skillpunten van de eerste discipline verloren gaan. Zodra je terugwisseld naar de initiele discipline krijg je al je recepten en skillpunten die je al had gewoon weer terug, hoewel hier wel een klein bedrag voor neergeteld moet worden (40 silver op skill level 400).
Als je wilt levelen met alleen crafting zal je dus wel een startkapitaal nodig hebben, of de materialen zelf moeten verzamelen (bijvoorbeeld op een ander karakter).

Ook voor het verzamelen van crafting materialen krijg je experience, dus is het altijd een goed idee om op ieder karakter alle 3 de types gathering tools altijd bij je te hebben zodat je etenswaren kan verzamelen, boompjes kan omhakken en mineralen kan minen.


http://img577.imageshack.us/img577/4323/gotlepoll.jpg


Poll: Wat is je favoriete race?
[Asura] [Charr] [Human] [Norn] [Sylvari]


Ook een poll maken? Klik hierhttp://img820.imageshack.us/img820/9322/gotlevid.jpg
Videos:
Guild Wars 2 Top 10 reasons to be interested (fan made)

Guild Wars 2 Races Trailer
[YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=uXlzIRYA4NE]
Guild Wars 2 Manifesto Trailer
[YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=35BPhT-KI1E]http://img220.imageshack.us/img220/3109/gotlelinks.jpg
http://img838.imageshack.us/img838/9677/gotlecredit.jpg
http://img685.imageshack.us/img685/337/gotfooter.jpg

[Voor 96% gewijzigd door Cronax op 21-09-2012 12:01]

Ultrawide gaming setup: AMD Ryzen 7 2700X | NVIDIA GeForce RTX 2080 | Dell Alienware AW3418DW


 • Joostjah
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 24-03 15:20
"the Thief will be sneaking into Tyria when GW2 is released later this year. " Kwam van pcgamer.com maar is er later weer afgehaald.

Iets vergelijkbaars (Guild Wars 2 wich will be released later this year oid.) stond ook op een andere site, IGN ofzo.

Heb de links niet maar weet dit omdat ik op GW2Guru forums zit.
Anoniem: 171551 schreef op zaterdag 12 maart 2011 @ 18:04:
Ben ik ook heel erg benieuwd naar! :P

Hoop stiekem dat ie rond kerst uitkomt, tenminste tijd om te spelen.

Ik zag net op guildwars2.com dat de thief geintroduceerd is. Het lijkt erop dat ze er weer in geslaagd zijn om een unbalanced / overpowered proffesion in het spel op te nemen. Het lijkt erop dat je met een thief alles kan (veel damage en bijna niet te hitten).

No offence, maar dit wordt de prof voor mensen die geen weerstand willen hebben. Niets voor mij. En die pistolen..dat kan naar mijn mening helemaal niet in zo'n spel!
Ik heb er eerlijk gezegd wel vertrouwen in dat de classes vrij goed gebalanceerd worden, er zijn bijvoorbeeld veel minder skills dan in GW1. Daarnaast pistolen, vond ik eerst ook niks, zeker omdat ze door veel professions gedragen kunnen worden. Maar onthoud wel dat het van die piraten pistolen zijn, dit soort dingen:

Ik vind deze nog goed kunnen eigenlijk :)

 • LuckyLukeNL
 • Registratie: November 2010
 • Niet online

Thief :P

ben trouwens erg tevreden over het level systeem in guildwars 2 :)


tenminste niet als al die andere mmo's. word het ook niet irritant om bij lvl 80-81 500mil xp te halen ofso

[Voor 62% gewijzigd door LuckyLukeNL op 13-03-2011 03:03]


 • megazinetom
 • Registratie: November 2007
 • Laatst online: 24-11-2018
SinergyX schreef op woensdag 30 maart 2011 @ 17:16:
[...]
Elke scheet die ze bv in WoW toevoegen wordt gezien als een revolutionair concept, superieur aan alles, terwijl het al 100x gedaan is in het gros van andere MMO's. Het is het geheel van concept, thema en speelbaarheid die een game alsnog super interessant kan maken. De lore/theme van GW trekt mij al meteen 10x meer dan 'orcs & elfs fantasy' principe.
Het is moeilijk om innovatief te blijven als er in totaal al ongeveer 200 mmorpgs op de markt zijn iedere denkbare feature die je zou kunnen toevoegen is toch al gebruikt, of je je daar als onwikkelaar nou bewust van bent of niet.

Iemand trouwens al de guild wars lore gelezen?

D3 Profile -


 • Joostjah
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 24-03 15:20
Judge Nl schreef op donderdag 14 april 2011 @ 10:10:
.
Zelf gok ik dat het spel aardig draait op: dual core en een ATI 4870 / GTX 295 zullen zijn. Dit vanwege de erg strakke skill filmpjes van de professions. Maar ja, dat is een gok. ;)

Qua systeemvereisten ben ik zelf gelukkig extreem goed voorbereid. 8)
De graphics zijn lang niet zo goed als ze in dat filmpje lijken. Neem bijv. deze screenshot: (meer op http://www.guildwars2guru...demo-new-info-t14351.html)

Die textures stellen echt niet veel voor..
ninc schreef op zondag 17 april 2011 @ 12:16:
Deze week maandag een nieuwtje, en donderdag nieuwe reveal trailer, volgens bronnen.
Ook volgende week charr week!
Lol dit stond idd op nowgamer.com ofzo. Die dachten dat de Charr nog onthult moest worden. Jammer dat dat de races al ruim 2 jaar bekend zijn. Want dat nieuwtje is het feit dat de Charr in GW2 komt als race, die reveal trailer is gewoon de Charr video met wat beelden van hun start area en hun stad.
Anoniem: 403748 schreef op maandag 18 april 2011 @ 00:31:
Zal guildwars II vooral op spellen als world of warcraft lijken, dus voornamelijk PVE guild geörienteerd met veel dungeons en een goed gearsysteem waarbij (groep) pvp ook een belangrijk element is. In een zeer grote omgeving. Voor mij is het een must dat er net zoals wow veel dungeons zijn waarin een soort van competitie bestaat tussen guilds op een server met het verzamelen van first kills.
Het zal wel anders zijn dan bij wow, ik denk dat er een stuk minder instances zullen zijn, zeker op lagere levels (over de endgame is vrij weinig bekend). Wat wel bekend is dat elke keer als je een instance doet je Karma krijgt, waarvan je vervolgens armour van kan kopen. Het is geloof ik ook niet de bedoeling dat je een instance eindeloos gaat herhalen(farmen zoals in sommige MMO's).


Over de release date, de beta staat voor dit jaar. De officiële release zal niet veel later zijn. De meeste speculaties op het moment zijn Q4 2011 en Q1 2012.

[Voor 3% gewijzigd door Joostjah op 18-04-2011 22:47]


 • megazinetom
 • Registratie: November 2007
 • Laatst online: 24-11-2018
Joostjah schreef op maandag 18 april 2011 @ 22:43:
De graphics zijn lang niet zo goed als ze in dat filmpje lijken. Neem bijv. deze screenshot: (meer op http://www.guildwars2guru...demo-new-info-t14351.html)
[afbeelding]
Die textures stellen echt niet veel voor..


Tjah, het is nog niet de uiteindelijke versie, en in veel gebieden is het wel gewoon mooi, denk echt niet dat ze pre-renderen bij gameplay trailers ;). En die caracter model was denk ik ook nog niet helemaal af, komt helemaal goed bij de uiteindelijke versie!

Love these:


[Voor 13% gewijzigd door megazinetom op 18-04-2011 23:51]

D3 Profile -


 • ninc
 • Registratie: Juli 2005
 • Laatst online: 17-03 15:00


Is het raar als ik dit spannend vind? Krijg echt zin om die skills te gebruiken. Misschien dat het deze keer op Gamescom gaat lukken ;)

 • Joostjah
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 24-03 15:20
Sylvari Redesign :D

oud


nieuw

 • Sagaris
 • Registratie: Juni 2006
 • Laatst online: 28-12-2022
Hier de evolutie van Caithe:Ik vind het spot-on. Je ziet nu echt dat een plantwezen is, in plaats van een groene elf zoals in het eerste plaatje van Joostjah.


 • Joostjah
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 24-03 15:20

 • Disfigured
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 20-03 21:04
Wow, is dit serieus dezelfde engine als Guild Wars 1? Ik vond Guild Wars 1 best een mooie game (vooral erg sfeervol!) maar Guild Wars 2 lijkt er in de verste verte niet op, in positieve zin uiteraard. Heb nog wat high res screenshots gevonden trouwens:Sommige textures zijn niet zo boeiend, maar ik weer zeker dat de game nog mooier gaat worden. Meeste MMO's worden pas vlak voor release op grafisch vlak gepolished. Hier ook nog een movie van character creation.Awesome. Female human. :9~

[Voor 5% gewijzigd door Disfigured op 23-08-2011 05:52]


 • Sagaris
 • Registratie: Juni 2006
 • Laatst online: 28-12-2022
megazinetom schreef op dinsdag 23 augustus 2011 @ 23:26:
[...]


Betwijfel het, want zodra je skins kan kopen met geld verliest zo een skin zijn "prestige" omdat er geen moeite voor gedaan hoeft te worden om hem te verkrijgen :).
SirNobax had het over dat Karasu zei dat Transmutation Stones niet met echt geld gekocht hoefden te worden, maar alleen met karma. Dat ben ik ook nog nergens tegen gekomen.

En Transmutation Stones zorgen ervoor dat je de stats van één item (wapen, armour) over kunt zetten naar een ander item. Zo behoud je de looks van item X en krijg je de stats van item Y. Het is dus niet zo dat je skins kunt 'kopen'. Je zult de 2 items zelf wel al moeten hebben.

*edit: Leuke afbeelding gevonden op GW2Guru die het beter uitlegt:

[Voor 9% gewijzigd door Sagaris op 24-08-2011 17:06]


 • SirNobax
 • Registratie: Mei 2007
 • Laatst online: 26-12-2022
[..] geen caster dus. Vind het niet zo'n goed argument.
Anet had al een hele tijd geleden verteld dat professions als volgt zijn:
 • 2 soldiers (Guardian, Warrior),
 • 3 Adventurers (Thief, Ranger, Engineer)
 • 3 Scholars (Necromancer, Elementalist, ***).
Dus een caster, of op zijn minst, een cloth-wearer zal het sowieso worden.

De laatste "sketch" toont in ieder geval ook aan dat je geen zwaar bepantserde melee klasse hoef te verwachten.


Tenzij ze ons dus compleet in de maling nemen, kan je dus gewoon een 'caster' verwachten.
(al hoop ik nog steeds dat het geen mesmer is :/ )

[Voor 15% gewijzigd door SirNobax op 12-09-2011 23:30]

Pentaxiaan


 • Joostjah
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 24-03 15:20
koekoek2003nl schreef op zondag 19 februari 2012 @ 07:58:
Zijn er trouwens ook ingame beelden van de mesmer?
Niet die neppe promo rotzooi maar echt ingame gameplay
Eerste screenshot is er al wel (geleaked uit de beta).Nog wat leaks:[Voor 20% gewijzigd door Joostjah op 19-02-2012 16:09]


 • NIEKler
 • Registratie: Juni 2008
 • Laatst online: 09-03 20:02
De graphics vind ik juist helemaal niet tegenvallen. Ik vind het er behoorlijk goed uitzien voor een MMO. Misschien zijn mijn standaarden echter ook niet al te hoog omdat ik eigenlijk alleen GW1 speel. Leuk ook dat je de 'bouw' van je personage zo uiteenlopend kunt maken:Vanaf vandaag mag de pers reviews gaan plaatsen, kan niet wachten! Deze week is er nog iets om naar uit te kijken:
Plus, we’ll have some very specific information about an upcoming Guild Wars 2 beta event – I guarantee you will not want to miss it!
bron

 • Joostjah
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 24-03 15:20
De map !

 • Sagaris
 • Registratie: Juni 2006
 • Laatst online: 28-12-2022
CE[Voor 43% gewijzigd door Sagaris op 13-03-2012 14:21]


 • Sagaris
 • Registratie: Juni 2006
 • Laatst online: 28-12-2022
Gelekte image met 3 Sylvari en 1 Asura:Mushroom Sylvari, wooo! Ik vind hem gaaf. _/-\o_
En de eerste armor set O+.

http://huntersinsight.com/2012/03/14/leaked-screenshots

*edit:

Deze SS zegt dat er nog steeds invites verstuurd worden:

[Voor 36% gewijzigd door Sagaris op 21-03-2012 21:40]


 • SinergyX
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 03:53
Komt inderdaad een foutje:

Nog 1 keertje.. het is SinergyX, niet SynergyX
Im as excited to be here as a 42 gnome warlock who rolled on a green pair of cloth boots but was given a epic staff of uber awsome noob pwning by accident.


 • Sagaris
 • Registratie: Juni 2006
 • Laatst online: 28-12-2022
Wailing_Banshee schreef op maandag 26 maart 2012 @ 10:50:
[...]


Alsof de pers geen gamers zijn... Ook forums waren uitgenodigd, en daar zitten ook genoeg gamers bij.


Je begrijpt toch wel wat hij bedoelt... Aan de ene kant heb je de pers (blogs, fansites, fanforums, grote game websites, dat soort grut), aan de andere kant heb je de individuele gamers. Voor de één wordt de NDA opgeheven, de ander blijft er aan gebonden.

 • SirNobax
 • Registratie: Mei 2007
 • Laatst online: 26-12-2022
Guild Wars Insider heeft wat fatsoenlijke screenshots gepost. Ziet er goed uit:
[ Hier meer. ]

En bovendien komt TotalBiscuit met video's later vandaag:
There'll be a couple of GW2 videos out today, I'm afraid no Mailbox, spent all my time with GW2, had no time to prepare one.

Pentaxiaan


 • Sagaris
 • Registratie: Juni 2006
 • Laatst online: 28-12-2022
720p Y U NO STREAM?!


 • ninc
 • Registratie: Juli 2005
 • Laatst online: 17-03 15:00
phex schreef op dinsdag 27 maart 2012 @ 15:07:
Daarnaast viel mij op dat de experience per level behoorlijk linear was. Je had behoorlijk wat XP nodig om van level 2 naar 3 te gaan. Maar op level 15 had je net zo veel tijd nodig om level 16 te halen. Ik weet niet of dit beta specifiek is. Misschien is de XP ook wel gewoon altijd het zelfde zodat je prima in oude gebieden de quests kan doen zonder dat je een XP penalty krijgt. Bovendien schaal je omlaag zodat je niet creatures in 1 slag omlegt.


Geldt voor de gehele game.

 • Sagaris
 • Registratie: Juni 2006
 • Laatst online: 28-12-2022
En zo krijgen we bevestiging. Je krijgt vantevoren een doos met code opgestuurd als je de CE pre-purchased.http://wwww.wartower.de/forum/showthread.php?t=1037423

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Xyzer
 • Registratie: Januari 2007
 • Laatst online: 23:48

Xyzer

Valid XHTML & CSS.Ik was vandaag langs GM geweest in Rotterdam, ze hadden al een aantal CE's binnen..

spoiler:
Iets met 1-april enzo..

[Voor 14% gewijzigd door Xyzer op 02-04-2012 00:29]

Hier komt ooit nog wat te staan..


 • SinergyX
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 03:53
Anoniem: 171551 schreef op maandag 02 april 2012 @ 12:59:
Even off topic: hoe stuur ik iemand een pm? Wil niet alles op het forum gooien wat ik slechts met een persoon wil bespreken.
http://tweakimg.net/g/forum/images/icons/dm.gif
Dit icoontje naast zijn naam aanklikken, wel DM's aanzetten in je voorkeuren.
(staat hij er dan niet, heeft die persoon DM's niet geactiveerd).

Nog 1 keertje.. het is SinergyX, niet SynergyX
Im as excited to be here as a 42 gnome warlock who rolled on a green pair of cloth boots but was given a epic staff of uber awsome noob pwning by accident.


 • Sagaris
 • Registratie: Juni 2006
 • Laatst online: 28-12-2022
Rytlock statue in beeld:http://www.guildmag.com/rytlock-statue-up-close-eu-fanday

[Voor 17% gewijzigd door Sagaris op 04-04-2012 13:34]


 • Thermometer
 • Registratie: Juli 2005
 • Laatst online: 21-03 16:54

Thermometer

Whoop Whoop!

Heb net van de FRS de pre-purchase editie van GW2 binnen gekregen.


Inderdaad het doosje met puur een kartonnetje met de code voor de beta events & de game zelf wanneer het uitkomt.

Helaas is de site http://register.guildwars2.com nog offline, maar ik neem aan dat je hier vanaf 10 april kunt registreren met de key en de client downloaden voor wanneer de beta weekenden beginnen.

 • Dragor
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 03-02 07:37
Yvilthi schreef op dinsdag 10 april 2012 @ 08:36:
even je cache refreshen wellicht ( CTRL + F5 ) bij mij staat netherlands er namelijk wel bij.
Nope, nog steeds niet...


 • D-rez
 • Registratie: September 2006
 • Laatst online: 22-03 13:52

D-rez

dexels

Poll: Welke versie van Guild Wars 2 heb jij gekocht/ga jij kopen?
De SE is goed genoeg voor mij.
DE want ik moet toch kunnen pochen.
De CE, voor mij niets minder!
Ik koop hem wel als hij een tijdje uit is.

Ook een poll maken? Klik hier

 • yur400
 • Registratie: December 2009
 • Laatst online: 21-03 22:21
Je krijgt een DVD doos met een key. Thats it.

*Niet van mij*

[Voor 50% gewijzigd door yur400 op 10-04-2012 14:56]


 • Wolfos
 • Registratie: Oktober 2010
 • Laatst online: 24-03 17:46
Heeft iedereen al die stress test invites gekregen? Ik heb namelijk alleen mijn serial nog gekregen terwijl ik wel woensdag betaald heb.
Deze twee mails:
http://i.imgur.com/pny9J.jpg

[Voor 19% gewijzigd door Wolfos op 13-04-2012 13:06]


 • Lasteraar
 • Registratie: Oktober 2010
 • Laatst online: 22-03 15:00
Zit al een tijdje te neuzen naar een nieuwe laptop.
Moet er een aanschaffen want mijn oude gaat echt niet meer.

Kom ik deze tegen:


Tja.... dat moet het gewoon zo zijn zeg ik dan maar :-D

 • Wolfos
 • Registratie: Oktober 2010
 • Laatst online: 24-03 17:46
Als het goed is heb je zo'n email gehad, dit is de eerste dus.

 • AppieNL
 • Registratie: Juni 2009
 • Laatst online: 24-03 00:40
Aangezien we het hier hebben over controls, laat deze console gamer heathen even z'n Xpadder layout showen voor GW2 XD
http://i168.photobucket.com/albums/u163/AppieDPC/th_GW2layout2.jpg
Het zal keyboard en muis niet compleet vervangen (geen shortcut voor inventory menu, equip menu, skills menu e.d.), maar kan 90% van de game lekker relax spelen met m'n controllertje en bij die menu's heb ik toch niet zo'n haast. Enige waar ik beetje zorgen om maak is groundtargetting, maar dat zijn aoe's, dus ik hoef niet supergoed te aimen zoals in een FPS hoop ik XD

 • Sagaris
 • Registratie: Juni 2006
 • Laatst online: 28-12-2022
AndrewBourgeois schreef op vrijdag 20 april 2012 @ 07:55:
Dit zijn inderdaad goede artikels.

Mijn raad over het algemeen: De officiële wiki is géén tijdsverlies. Als je daar 150uur op zit te lezen spaar je waarschijnlijk 500u uit in-game. Gebruik ook TexMod voor de cartographer titles. Ikzelf heb 5 accounts met 50/50 en GWAMM en de wiki heeft ervoor gezorgd dat de laatste 2 keer dat ik 2 accounts kocht, ik die op 380u (met AFK tijd en kopen/verkopen van spullen) per 2 accounts kon afwerken. Ik ben net begonnen met 3 extra accounts, we zien wel hoe ver ik geraak tegen dat GW2 speelbaar is.
Als je het zo leuk vind en nog een account wil 50/50'en/GWAMM'en, mijn account is in dat geval ook beschikbaar. Ik ben al 40/50, dus zo lang zou dat niet moeten duren. :P

*edit: Foto van de retail boxen:

[Voor 5% gewijzigd door Sagaris op 20-04-2012 09:10]


 • Sneezzer
 • Registratie: Augustus 2007
 • Laatst online: 13-02 11:56
Vandaar dat ik het niet kon vinden ;-p

Poll: Welk ras wil je als main spelen?
Asura
Charr
Human
Norn
Sylvari

Ook een poll maken? Klik hier

[Voor 255% gewijzigd door Sneezzer op 20-04-2012 14:51]

Amiga 500, eos 350d, HTPC, GamePC


 • BinaryRun
 • Registratie: Juni 2009
 • Laatst online: 22-02 05:17
Snyder schreef op vrijdag 20 april 2012 @ 20:55:
site ziet er erg goed uit! ook meteen geregistreerd als member :D

hope to see you all ingame!
Nog even te gaan ^.^


 • Sneezzer
 • Registratie: Augustus 2007
 • Laatst online: 13-02 11:56
Sneezzer schreef op vrijdag 20 april 2012 @ 14:41:
Vandaar dat ik het niet kon vinden ;-p

Poll: Welk ras wil je als main spelen?
Poll: Welk ras wil je als main spelen?
Asura
Charr
Human
Norn
Sylvari

Ook een poll maken? Klik hier

Grappig, ik zat er met mijn verwachting, dat de Charr het meest gekozen zou worden, helemaal naast.

[Voor 5% gewijzigd door Sneezzer op 23-04-2012 09:32]

Amiga 500, eos 350d, HTPC, GamePC


 • BinaryRun
 • Registratie: Juni 2009
 • Laatst online: 22-02 05:17
roeltjow schreef op maandag 23 april 2012 @ 09:36:
ligt eraan, hebben sommige rassen voordelen mbt skill points ofzo? als voorbeeld dat dwergen meestal goed kunnen smithen.
Ik ben voor Asura gegaan omdat ik ze er gewoon leuk uit vind zien. ;)

[Voor 10% gewijzigd door BinaryRun op 23-04-2012 10:15]


 • Wolfos
 • Registratie: Oktober 2010
 • Laatst online: 24-03 17:46
en waarom ze zoiets niet doen op subscription basis en/of play time zal mij een raadsel blijven.
http://i.imgur.com/fRmPf.png
Laat maar komen zou ik zeggen :P

Ben dus begonnen met spelen in 2006 blijkbaar.

[Voor 11% gewijzigd door Wolfos op 24-04-2012 00:20]


90710

Wolfos schreef op dinsdag 24 april 2012 @ 00:19:
[...]


[afbeelding]
Laat maar komen zou ik zeggen :P

Ben dus begonnen met spelen in 2006 blijkbaar.
Ik win :+

http://tweakers.net/ext/f/d4gIz4mq79xT3SbLOpVO3Idh/full.jpg
Mainchar :)

GW was voor mij een tijdlang het enigste spel wat ik speelde, dus ja..

[Voor 9% gewijzigd door 90710 op 24-04-2012 07:23]


 • SaTTeD
 • Registratie: April 2012
 • Laatst online: 24-03 13:02
Hier ook nog een keer de geposte GW2.exe opgestart daarbij is de vorige GW2.dat verwijderd en is opnieuw gaan downloaden. • Sagaris
 • Registratie: Juni 2006
 • Laatst online: 28-12-2022
no00waa schreef op dinsdag 24 april 2012 @ 11:53:
Gaat de installer (de oude die nu net is gepost) nu nog vragen waar je GW2 wilt installeren of doet hij dat automagisch op de locatie waar de installer ook staat?
Het tweede. Maar bij mijn weten kun je (na het downloaden) de map overal neerzetten waar je wil.

Ha. Ninja'd. http://rambofirstblood.republika.pl/shinobi%5Cemoticon_ninja.gif

[Voor 11% gewijzigd door Sagaris op 24-04-2012 11:55]


 • Sneezzer
 • Registratie: Augustus 2007
 • Laatst online: 13-02 11:56
Nog een poll:

Poll: Welke klasse ga je als main spelen?
Nog geen idee (wil ze allemaal!)
Elementalist
Warrior
Ranger
Necromancer
Guardian
Thief
Engineer
Mesmer

Ook een poll maken? Klik hier

Amiga 500, eos 350d, HTPC, GamePC


 • ninc
 • Registratie: Juli 2005
 • Laatst online: 17-03 15:00
Albeto55 schreef op dinsdag 24 april 2012 @ 14:30:
[...]
over echte eindcontent gesproken.. dat fimpje met die robot die aan het einde nog even al die emmers met lava laat leeglopen.. dat lijkt mijn verdacht veel op Sorrow Furnace.. lvl 80 dungeon.. kan niet wachten om hem weer te slopen :P
Dat is em ook:
"Iron Forgeman is a boss[1] in Sorrow's Furnace.
Originally constructed by the Stone Summit, the Forgeman was a massive golem powered by enslaved elemental djinns. It was to play a part in the Summit's on-going war with the Deldrimor until a group of Ascalonian heroes destroyed their base in Sorrow's Furnace. The golem's technological and magical remains have since been used to rebuild an updated version that is slightly different than its original counterpart.[2] "


Vond het jammer dat je niet direct tegen de Forgeman vocht in GW1, hopelijk komt daar nu verandering in. De referenties naar GW1 vind ik persoonlijk erg leuk, en hoop er veel tegen te komen. Nieuwe GW2 spelers zullen er niks van merken, maar de 'oudjes' wel ;)

 • Sneezzer
 • Registratie: Augustus 2007
 • Laatst online: 13-02 11:56
Hier nog even de resultaten (en laatste kick) van mijn polls, mocht je ze gemist hebben.

Poll: Welke klasse ga je als main spelen?
Nog geen idee (wil ze allemaal!)
Elementalist
Warrior
Ranger
Necromancer
Guardian
Thief
Engineer
Mesmer

Ook een poll maken? Klik hier

Poll: Welk ras wil je als main spelen?
Asura
Charr
Human
Norn
Sylvari

Ook een poll maken? Klik hier

Amiga 500, eos 350d, HTPC, GamePC


 • Wolfos
 • Registratie: Oktober 2010
 • Laatst online: 24-03 17:46
Wil wel weten hoe de performance is...

 • Arjackov
 • Registratie: September 2010
 • Laatst online: 05-08-2019
Ik heb een ranger van level 6 met een "Pig" als pet. Deze heeft de mogelijkheid om items te vinden in een bepaalde range. Hieronder 2 screenshots dat ik een vrucht had gevonden waarmee ik een healboom kon laten groeien :) • Nefiorim
 • Registratie: Januari 2001
 • Laatst online: 23-02 12:43
Paar kleine formaat screenshots van mij...

Binnen in de stad (je kan overal naar toe lopen):


Stukje voordat je de stad instance binnenloopt:


Scenery in startgebied... De molen draait en de waterval op de achtergrond stroomt zichtbaar:


Origineel gespeeld op 1920x1200 met alles max (op een i5-2500k, 8gb ram, hd6870 1gb).

[Voor 41% gewijzigd door Nefiorim op 30-04-2012 09:41]

XBO: Michaël#3318


Anoniem: 345845

Yup, en out with a bang:

[Voor 0% gewijzigd door Anoniem: 345845 op 30-04-2012 11:23. Reden: typo]


 • SinergyX
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 03:53
Screenshot van het water, reflecties zijn echt goed uitgewerkt.


En natuurlijk knipoog naar een bekende tekst :P

Nog 1 keertje.. het is SinergyX, niet SynergyX
Im as excited to be here as a 42 gnome warlock who rolled on a green pair of cloth boots but was given a epic staff of uber awsome noob pwning by accident.


 • jeffvdb
 • Registratie: December 2005
 • Niet online
Ik heb dit weekend een Charr Guardian (lvl8), Human Mesmer (lvl11) en Human Warrior (Lvl8) geprobeerd.

Vrijdagavond niet echt lang kunnen spelen door lagg en disconnect, dit kan gebeuren bij een beta en dit vergeten we maar weer snel!

Zaterdag weer verder, met een Human Mesmer. Wat een leuke ervaring was dit! Quests zijn leuk, dynamische events helemaal. Uiteindelijk wilde ik een greatsword proberen, maar hoe kom je eraan... Je kan hem kopen bij weaponsmith, maar waarom niet zelf maken :o Dus ik op zoek naar copper ore en zo zelf een greatsword gecraft, erg leuk! Uiteindelijk waren de greatsword en staff een super combinatie, vooral de illusions (soort kopie van jezelf) waren leuk. De mesmer is in elk geval wel een aanrader!Zondag de Charr Guardian geprobeerd. Wat ik erg leuk vond was zo'n dynamic event waarbij we Champion Flame Legion Shaman (boss) moesten doden. Vechten met een stuk of 20 a 30 man, duurde alsnog een kwartier! Hierbij kwam ik er wel achter dat Guardian niet echt veel ranged mogelijkheden heeft, al heb ik de staf niet geprobeerd. Gelukkig werkte iedereen goed samen, waardoor je vrij snel weer levend was. Later nog een Human Warrior gemaakt. Dit was ook een leuke beleving. Naar mijn gevoel doet deze meer damage dan de guardian en ik ging minder vaak dood. De rifle was gaaf en de hamer ging ook lekker, regelmatig knockdowns uitdelen.Ik vond de mesmer het leukste, maar dit komt waarschijnlijk omdat ik altijd de voorkeur voor ranged aanvallen heb. Daarom lijkt me een ranger of elementanist ook erg leuk, maar die bewaar ik lekker tot de release.

Ohja als bonus nog een filmpje van de duikplank in Lion's Arch :)
YouTube: Guild Wars 2 Diverse Ledges Jump - Gameplay

Anoniem: 274511
In het kort:

_/-\o_

----

Zat overigens in silverpeaks. Niet de guild gejoined, omdat ik appart vond dat RevenNL niet de leader was.

Wat jammer was is:
- Melee leek bij pve in het nadeel te zijn.
- Laad tijden.
- Transport vond ik in wow vetter. Maar hier is het toch efficiënter.
- Als je alleen of met weinig bij een event bent, dan is het een stuk harder en is de pret snel over.
- PVP/WvWvW is nog niet helemaal bij me doorgedrongen.
- WvWvW zat steeds vol.

[Voor 78% gewijzigd door Anoniem: 274511 op 30-04-2012 20:18]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Joostjah
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 24-03 15:20
Voor de mensen die de Beta hebben gespeeld:

Poll: Guild Wars 2...
Heeft mij zeer positief verrast
Is beter dan ik had verwacht
Voldeet aan mijn verwachting
Is iets minder dan ik had verwacht
Viel me zwaar tegen
Tussenstand:

Ook een poll maken? Klik hier

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Joostjah
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 24-03 15:20
Poll: Guild Wars 2...
Heeft mij zeer positief verrast
Is beter dan ik had verwacht
Voldeet aan mijn verwachting
Is iets minder dan ik had verwacht
Viel me zwaar tegen
Tussenstand:

Ook een poll maken? Klik hier
SinergyX schreef op dinsdag 01 mei 2012 @ 17:04:
Ligt er aan hoe ik er op kijk. Als opvolger van GW1 valt hij gewoon tegen (zwaar is een groot woord), maar als losse nieuwe MMO is het zeker een goede game (die nog wat performance issues heeft :P).
Voor de 142e keer, dit wordt gefixt voor de release...

[Voor 48% gewijzigd door Joostjah op 01-05-2012 17:20]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Xanaroth
 • Registratie: September 2007
 • Laatst online: 23-03 14:18
Morrar schreef op dinsdag 01 mei 2012 @ 21:26:
Waar het een beetje op lijkt is dat ArenaNet een oude 3D-engine heeft gebruikt om het spel in te ontwikkelen. Ze maken eerst alle content, werken storylines uit, bedenken het combatsysteem, etc. Pas op het einde kiezen ze welke 3D-engine het beste is op dat moment en vervangen daarmee de tijdelijke ontwikkelengine.

De ontwikkeling van zo'n spel duurt jaren en de ontwikkelingen op grafisch gebied gaan best snel in verhouding. Het lijkt dus niet zo'n gek idee om de implementatie van de graphics zoveel mogelijk naar achter te schuiven in het ontwikkelproces (voor zover mogelijk). Als onderweg blijkt dat er nieuwe 3D-features zijn die je in de content moet verwerken, kun je die features tijdenlijk over de CPU laten lopen. Dat lijkt nu een beetje aan de hand te zijn; de CPU speelt een grotere rol en de GPU een kleinere dan uiteindelijk de bedoeling is.
Daar kan ik best inkomen, als je de GW1 beta vergelijkt met release was daar ook nog aardig wat werk aan gedaan. Want dit (oude beta screenshot) is echt niet hoe het er tijdens de release uiteindelijk uit ging zien:


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Sagaris
 • Registratie: Juni 2006
 • Laatst online: 28-12-2022
Sneezzer schreef op woensdag 02 mei 2012 @ 12:12:
Trouwens, is er al iemand die uitgewerkt heeft waar de range naar gemeten wordt? 900 iets vs 1200 iets.
Meestal worden er feet of meters gebruikt maar dat gaat met dit soort eenheden niet op...
Weet het antwoord niet, maar daarop voortbordurend: de cijfers onder de skills zijn rood als de skill uit range is, veranderen in wit als hij in range. Like so:


 • Sagaris
 • Registratie: Juni 2006
 • Laatst online: 28-12-2022
SythAdmin schreef op donderdag 03 mei 2012 @ 14:49:
Zijn er al mensen die (net als ik) ontwenningsverschijnselen hebben? WANT MOAR BETA! :(
Vandaar dat ik gisteren deze in elkaar gebrouwen heb. :+


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Zephyer
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 24-03 12:37
Las vanmorgen over deze site van Anet... beetje jammer dat je dus XP kan 'kopen' straks... :F

http://www.guildwarsinsider.com/backend/wp-content/uploads/2012/05/Gemstorejpg.jpg

Link

[Voor 18% gewijzigd door Zephyer op 04-05-2012 09:42. Reden: Typo's]

MW | BF1 Stats


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Sneezzer
 • Registratie: Augustus 2007
 • Laatst online: 13-02 11:56
Ok, veel hebben nu even kunnen spelen.
Blijf je bij de class die je had gekozen? (zelf dacht ik ranger het leukst te vinden, maar vind de warrior met de greathammer fijner spelen).


Poll: Nu je al even hebt kunnen spelen, welke klasse wordt het?
Mesmer
Warrior
Guardian
Elementalist
Necromancer
Ranger
Thief
Engineer

Ook een poll maken? Klik hier

Amiga 500, eos 350d, HTPC, GamePC


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • On_E
 • Registratie: Oktober 2004
 • Laatst online: 18:33

On_E

Housemusic

Via imgur.com bv.
De screenshots staan in het mapje 'screens' waar je ook GW2 hebt geinstalleerd:

Hier 2 screens van mij, medium settings dus op een DuoCore @ 2.4ghz met een Radeon HD5750 en 4GB Ram:Mijn muziek : http://soundcloud.com/nyx_1978


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Sneezzer
 • Registratie: Augustus 2007
 • Laatst online: 13-02 11:56
Ik vond de warrior met Boog/2h Hammer een leuke combi.
Openen met de boog om vervolgens flink te smashen met de hamer. Damage van de boog is vrij beperkt maar de hamer maakt dat meer dan goed. Trouwens, als Norn zijn je wapens echt giga groot. Mijn hamer was groter dan Humans ;-)

Edit: nog even een eerste kickje (tevens laatste kickje)

Poll: Nu je al even hebt kunnen spelen, welke klasse wordt het?
Mesmer
Warrior
Guardian
Elementalist
Necromancer
Ranger
Thief
Engineer

Ook een poll maken? Klik hier

[Voor 62% gewijzigd door Sneezzer op 15-05-2012 13:10]

Amiga 500, eos 350d, HTPC, GamePC


Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 171551

Ook ik heb gisteren gespeeld. Rustig aan gedaan, vooral bezig geweest met alle basic dingen te snappen. Screenshots gemaakt, zie hierna. Getest hoe het is om het spel 3D te spelen. Echt vet!!! Wereld komt nog meer tot leven dan het al in 2D doet.

Guardian is toch een blijvertje. Tijdens de beta heb ik van alles geprobeerd, maar ging best vaak dood. Nu heb ik een, misschien niet helemaal voor de hand liggende, combinatie van sword en focus met switch naar staff. Vind het juist leuk om beetje actief te vechten als melee en diegenen die denken dat melee achter ligt op de casters..ik denk dat dat niet juist is..no offence, maar er is wel wat meer skill nodig dan alleen kiten bij een casters. Begin er gaandeweg gewend aan te raken en zowiezo vind ik een OP char echt niet leuk, ben je zo klaar :9

Heb ook met een ele gespeeld, die spamt alles weg. Lijkt alsof je, qua bedienen van je muis en tobo (niet het vechten zelf), met een caster de easy mode doet en met een melee de normal mode :D

De screenies (geen HD aangezien ik niet doorhad dat ik de normale aan het kieken was, balen):


Moest even een screenie maken van mijn drop..ftw..wist niet dat GW2 18+ was :*)


Snorkelset niet vergeten..


Mooi uitzicht lijkt me zo..

Ook 3D screenies gemaakt, maar die kan ik hier niet laten zien.

 • Wolfos
 • Registratie: Oktober 2010
 • Laatst online: 24-03 17:46
Bij andere MMO's spelen alle professions praktisch hetzelfde en is het gewoon button bashing. Ik heb nooit echt de behoefte gehad om een andere profession te proberen, maar in GW2 zijn ze allemaal heel verschillend. Ook de verschillende wapens zijn anders, en niet gewoon een ander 3D model waarmee je character mept.

Heb ook eens de cash shop uitgeprobeerd, blijkt dat je niet tegelijke een top-hat en een zonnebril kan dragen :-(
I present, Super Beard Man! #swag

 • iApp
 • Registratie: Februari 2011
 • Niet online

iApp

Say cheese

We gaan voor optie 1, hoop ik...? :O

An  a day keeps the doctor away.


 • Grim
 • Registratie: September 2010
 • Laatst online: 14-03 12:20
Gisteren avond nog een leuke ontdekking gedaan op mijn G15 lcd schermpje. Was toen al te laat (02.00u) om er nog foto's van te maken dus zojuist maar gedaan.
Wel leuk dat er standaard support voor lcd scherm inzit. Dit zie je niet vaak in games ondanks dat G15v1 toch al heel wat jaartjes geleden is uitgebracht.

Tab 1

Tab 2

Tab 3, als je waar dan ook in de wereld zit behalve effectief in WvWvW

Tab 3, als je effectief in WvWvW zit

Tab 4

[Voor 28% gewijzigd door Grim op 21-07-2012 11:31]

Steam: Grim


 • SinergyX
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 03:53
De G19 versie ziet er stukje mooier uit, in kleur en met mooie icoontjes :)

Hij wisselt soms ook bij events, maar erg random.
GW2
http://tweakers.net/ext/f/MxsG3C7X6t47kbQsmIVD60Y8/thumb.jpghttp://tweakers.net/ext/f/XYOHDf4HoAsyNFmfexoCNfKC/thumb.jpghttp://tweakers.net/ext/f/tCTxocqq4ANog2QtKI4m6M0J/thumb.jpg
http://tweakers.net/ext/f/9PTINMVD0PlDktq6X0Yu2YWg/thumb.jpg


Die combat log is wel grappig, volgens mij is die 'source unkown' de dodge ability :P

[Voor 4% gewijzigd door SinergyX op 21-07-2012 12:02]

Nog 1 keertje.. het is SinergyX, niet SynergyX
Im as excited to be here as a 42 gnome warlock who rolled on a green pair of cloth boots but was given a epic staff of uber awsome noob pwning by accident.


 • iApp
 • Registratie: Februari 2011
 • Niet online

iApp

Say cheese

Facepalm*

Guild Wars 2 komt bij de BartFaal op 8 augustus 2012 uit!
Oh, wacht: Ze zijn er een 2 voor vergeten :P

[Voor 4% gewijzigd door iApp op 23-07-2012 17:53]

An  a day keeps the doctor away.


 • Sneezzer
 • Registratie: Augustus 2007
 • Laatst online: 13-02 11:56
Nu de laatste BWE is geweest, is het misschien leuk om een laatste poll te houden over ras en beroep.

Vandaar dus het onderstaande:

Poll: Welk ras ga je als eerste spelen:
Human
Norn
Charr
Asura
Sylvari
Help, ik kan niet kiezen...

Ook een poll maken? Klik hier


Poll: Wat word je klasse?
Warrior
Ranger
Necromancer
Mesmer
Elementalist
Guardian
Thief
Engineer
Te veel keuze, brainmelting error!

Ook een poll maken? Klik hier

Amiga 500, eos 350d, HTPC, GamePC


 • Sneezzer
 • Registratie: Augustus 2007
 • Laatst online: 13-02 11:56
Nog even een kickje van de poll:

Nu de laatste BWE is geweest, is het misschien leuk om een laatste poll te houden over ras en beroep.

Vandaar dus het onderstaande:

Poll: Welk ras ga je als eerste spelen:
Human
Norn
Charr
Asura
Sylvari
Help, ik kan niet kiezen...

Ook een poll maken? Klik hier


Poll: Wat word je klasse?
Warrior
Ranger
Necromancer
Mesmer
Elementalist
Guardian
Thief
Engineer
Te veel keuze, brainmelting error!

Ook een poll maken? Klik hier

Amiga 500, eos 350d, HTPC, GamePC


 • KoekjevanLU
 • Registratie: Februari 2005
 • Laatst online: 24-03 17:43
Poll: Op welke server ga jij vermoedelijk spelen?
Far Shiverpeaks
Piken Square
Een andere EU server, namelijk:
Een niet-EU server, namelijk:
Ik weet het nog niet...

Ook een poll maken? Klik hier
Bij deze dan de beloofde poll. Voor een serveroverzicht met een geschatte bezetting kun je deze link gebruiken.

Ik heb de keuze relatief beperkt gehouden, aangezien er eigenlijk maar twee servers daadwerkelijk genoemd zijn in dit topic. Wellicht helpt dit mensen. Mochten er meer servernamen boven komen, zal ik wellicht een nieuwere poll maken waar ik deze aan toe voeg.

<edit>Op (terecht) verzoek de poll gewijzigd, wat inhoud dat ik een nieuwe moest maken. De vorige heb ik moeten sluiten</edit>

[Voor 12% gewijzigd door KoekjevanLU op 30-07-2012 14:08]


 • KoekjevanLU
 • Registratie: Februari 2005
 • Laatst online: 24-03 17:43
Nog even een klein kickje van de poll :)

Poll: Op welke server ga jij vermoedelijk spelen?
Far Shiverpeaks
Piken Square
Een andere EU server, namelijk:
Een niet-EU server, namelijk:
Ik weet het nog niet...

Ook een poll maken? Klik hier

Voor meer informatie over verschillende servers, een meer gedetailleerde poll en een inhoudelijke discussie over de serverkeuze kun je terecht in onderstaand topic:

Guild Wars 2 server topic

 • Xylon
 • Registratie: Augustus 2005
 • Laatst online: 05-03 16:09
Als ik met een laag-level karakter PvP join heb ik altijd zoiets van:

Best onhandig als je steeds vergeet welke knop ook alweer wat doet en wat je het beste wanneer kunt gebruiken. Bij de release ga ik eerst gewoon ff lekker een karakter levelen voordat ik daadwerkelijk serieus gaan pvpen.

 • Gropah
 • Registratie: December 2007
 • Niet online

Gropah

Admin Softe Goederen

Oompa-Loompa 💩

Als we echter wat recentere voorbeelden geven, zoals Max Payne 3 of Civ5, dan krijg je een ander beeld...

Max Payne 3:


Civ5

Bij Max Payne is DX9 nergens sneller, bij DX11 alleen als je de game op max draait. Ik denk dat je dan toch wel tot de conclusie mag komen dat DX11 iets langzamer is

 • FrozenToast
 • Registratie: Februari 2012
 • Laatst online: 05-10-2021
Anoniem: 466842 schreef op donderdag 09 augustus 2012 @ 22:26:
tweedehands 6870 of 7850? Dan heb je voor €100 een pc die makkelijk 60 fps zou moeten halen
Ik heb dus zo'n case (edit)zou dat een beetje passen? (max. 2 slots achterin volgens mij)

[Voor 18% gewijzigd door FrozenToast op 09-08-2012 22:35]


 • Grim
 • Registratie: September 2010
 • Laatst online: 14-03 12:20
De stresstest draait momenteel nog zeer zwaar op de CPU.

CPU: Intel core2 quad q9400 @ 2.66GHz
GPU's: 2x GTX260 @ SLI

Steam: Grim


 • Martijn1977
 • Registratie: Augustus 2006
 • Laatst online: 03-01 15:16
Probeer al een tijdje in te loggen maar kom niet verder dan het volgende scherm:staat dus steeds files remaining 1...

Is dit een bekend probleem?

 • Roeland007
 • Registratie: Augustus 2006
 • Laatst online: 13-03 13:23
Zo en weer even kunnen spelen tijdens de stress test en voor het eerst geprobeerd om ook 3d screenshots te nemen.
Resultaat is niet super maar toch:


Voor full hd gebruik deze links:
http://i.3dporch.com/xw9i.jps
http://i.3dporch.com/vyjy.jps
Deze twee zijn redelijk goed te zien door scheel te kijken en dan het middelste beeld scherp krijgen (als je ietsje verder weg zit gaat dit vaak beter). Of je kan ze downloaden en opslaan als .jps (niet .jpg/.jpeg wat windows standaard doet) en ze bekijken als een echte 3d foto (heb je natuurlijk wel iets voor nodig om 3d te bekijken).

Kwam er helaas later achter dat de screenshots standaard als .jps (side by side .jpeg) worden opgeslagen en heb dit inmiddels verander naar .pns (side by side .png)

i7 950||Zalman Reserator XT||GA-X58A-UD7||6x2GB Corsair PC3-10700 @ 667MHz 8-8-8-20||MSI nVidea GTX680||NZXT Phantom||Cooler Master Real Power M850


 • Crazy-Al
 • Registratie: Juli 2008
 • Laatst online: 21-02 15:31


http://medias.luna-atra.fr/gw2/char_tool/CT_imageGenerator.php?pseudo=Adrian%20Tilllane&lang=EN&code=TSwtLDMsLSw3LC0sOCw5LDE2LDE3LDE4LC0sMzMsMzUsNTksNjMsNjU%3D&small=true


Leuk voor RP :D

 • tooter
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 06-03 10:30
http://medias.luna-atra.fr/gw2/char_tool/CT_imageGenerator.php?pseudo=xusem&lang=EN&code=TSwtLDIsLSwyLC0sMyw5LDEzLDE0LDE1LC0sOSwzNSw0OSw1MCw1Nw%3D%3D&small=true

hehe wel een leuk tijdverdrijf ja....Straks maar even proberen in de game te komen met een clean w7 install en de goede drivers ( zaterdag waren mijn drivers kapot dus kon ik niet heel erg optimaal spelen.)

hehe gek onnie


 • ninc
 • Registratie: Juli 2005
 • Laatst online: 17-03 15:00
NuCl3aR schreef op zondag 12 augustus 2012 @ 21:41:
Leuke interview met wat extra info

We Talk to ArenaNet About Professor Yakkington, Mobile App Development Progress, Lore and Structured PvP in Guild Wars 2
http://digitalgaudium.com/?p=10924
Snif snif:
Sadly, no. Professor Yakkington has gone to the wide fields and joyful plains of the Mists. But he hasn’t been forgotten! If you visit the Ascalonian fortress of Ebonhawke, you will find a memorial to him — and to Nicholas, who loved him so well. Much like you, we never forget our loyal and beloved friends.

Altijd klikte ik em nog aan: *Yakkington sniffs at your pockets a bit, and then nuzzles his head underneath your hand for a pet.*

Hopelijk komen ze in de toekomst met een afstammeling, zou wel leuk zijn ;)

 • Grim
 • Registratie: September 2010
 • Laatst online: 14-03 12:20
Hebben jullie deze ook gekregen? Zit wel op de Gandara server voorlopig. Zat in Kessex Hills toen de eerste boodschap tevoorschijn kwam. Vond het wel leuk om zo een serverwide message te zien. :)

Steam: Grim


 • Uhmmie
 • Registratie: Januari 2000
 • Laatst online: 15-03 21:01
Ik kwam trouwens nog dit tegen op een ander forum:
In the image below you can see a gravestone with some sort of symbols carved into.These symbols come from the New Krytan alphabet and when translated you get:
"I played WoW and look at me now, if only I had been like you and stuck to playing Guild Wars 2."
Persoonlijk vind ik het wel humor.. En de beste verklaring die ik tot nu toe tegen ben gekomen is het feit dat als je in WoW doodgaat je opzoek moet naar je grafsteen in tegenstelling tot GW2 waar je gewoon respawned.. Hoe dan ook levert het op dat andere forum een hoop commentaar op, omdat mensen meteen weer gaan refereren naar het feit dat er helaas ook mensen echt zijn overleden door/tijdens het spelen van WoW. Nu vroeg ik me af wat tweakes van deze humor vinden? :)

[Voor 5% gewijzigd door Uhmmie op 16-08-2012 16:13]

Currently playing: MTG Arena (PC)


 • Lasteraar
 • Registratie: Oktober 2010
 • Laatst online: 22-03 15:00
Mja, heb nu echt zoiets van 'boeiend' ....
Zaterdag >> release !! http://www.4smileys.com/smileys/birthday-smileys/party_smiley.gif

 • Lasteraar
 • Registratie: Oktober 2010
 • Laatst online: 22-03 15:00

 • Lasteraar
 • Registratie: Oktober 2010
 • Laatst online: 22-03 15:00
NFSW !!!
:-D

[Voor 8% gewijzigd door Lasteraar op 21-08-2012 23:27]


 • Lasteraar
 • Registratie: Oktober 2010
 • Laatst online: 22-03 15:00
bron:
https://www.guildwars2.co...mization-and-performance/


Nu heb ik een 1GB GDDR5 NVIDIA® GeForce® GT 650M , maar heb geen idee waar ik dit moet plaatsen in bovenstaande tabel. ( laptop videokaart )

 • Lasteraar
 • Registratie: Oktober 2010
 • Laatst online: 22-03 15:00
Draakje5 schreef op woensdag 22 augustus 2012 @ 19:54:
[...]

Klopt niet helemaal.
Met mijn ati radeon 4800hd series kwam ik tegen de 50 fps aan met alles op high details.

Denk dat je dus wel wat fps bij deze lijst mag optellen. Dan wel sowieso een fps of 10-20 als je alles op low details zet.

Ik denk dat je die van jou onderaan moet plaatsen, als voorlaatste oid. Rond de 20-30 fps.
Ok , dan valt de realiteit mee :)
Ik heb zo'n Alienware M14x , waar deze videokaart ook in zit ( was overigens wel net een update van 600 naar 650 ofzo ).

Gisteren zat ik in de stresstest rond de 45-55 fps met medium/high settings.
Het speelde overigens allemaal lekker vloeiend zonder klagen. Ook in drukkere gevechten geen of nauwelijks waarneembare framedrops.

Edit: @Geert, daar heb je uiteraard gelijk in.
Nu heb ik me laten wijsmaken dat zo'n Alienware een goed afgestelde/stemde laptop is.

Heb me ook een beetje later verleiden door het advertentieplaatje :)


Ik bedoel, dat kan niet missen toch :+

[Voor 23% gewijzigd door Lasteraar op 22-08-2012 20:04]


 • Lasteraar
 • Registratie: Oktober 2010
 • Laatst online: 22-03 15:00
Gisterenavond was de laatste ( i think ) stress-test.
Helaas niet erg veel screenshots gemaakt.
Maar niet erg veel is toch een beetje. Bij deze:

Dit was in Lion's Arch. Details waren schitterend. Kreeg het niet lekker op de screenshot ( to big ! ) Van dichtbij erg veel gedetailleerde graphics..

Zelfs het standbeeld van de Lion was erg gedetailleerd.........

 • DiedB
 • Registratie: September 2011
 • Laatst online: 16-03 16:04
Ik twijfel nog tussen Asura en Human. Waarschijnlijk wordt in ieder geval mijn human Elementalist en de Asura thief, maar ik moet er nog eens goed over nadenken of ik het niet andersom doe.

Het punt waarop ik twijfel is de starting area. Ik vind de lore en area van de Asura leuker dan die van de Human, maar aan de andere kant vind ik de Human mooier dan de Asura.

Ik heb tijdens de stresstest gisteren wel een ontwerp gemaakt hoe ze eruit zouden zien als Elementalist:

Asura:


Human:


Hebben jullie nog ideeën over het punt waar ik over twijfel? Is gaan voor de mooiste character slim omdat het na een tijd toch niets meer uitmaakt (dan loop je niet meer echt in je eigen area) of heeft je starting area altijd nog een hoop invloed?

 • Draakje5
 • Registratie: November 2011
 • Laatst online: 21:31
Misschien heb je hier ook iets aan?
http://imgur.com/r/Guildwars2/QuL2v


Is die gem shop direct aanwezig in gw2 op de 25e?
Dan moet ik toch maar wat van die exp boost kopen.

[Voor 52% gewijzigd door Draakje5 op 23-08-2012 08:54]


 • Xylon
 • Registratie: Augustus 2005
 • Laatst online: 05-03 16:09
ArenaNet is net 'n dealer.


Anoniem: 127949

Draakje5 schreef op donderdag 23 augustus 2012 @ 15:43:
[...]

Ik heb de g19. Geen idee wat het verschil is. Opzich tevreden mee, enige commentaar dat de f1-f10 knoppen wat onhandig zijn geplaatst.
G19 is gewoon een keyboard. Ik bedoel zelf deze:


 • yzx
 • Registratie: Januari 2011
 • Laatst online: 03-03 12:23
IngamerX schreef op donderdag 23 augustus 2012 @ 16:48:
[...]


En guys, qua slaap en ritme is allang aangetoond wat gezond is. Alles daaromheen is persoonlijk :P
Iets zoals dit dus :PIk blijf er maar op lachen :P

Maar hoe dan ook school met guildwars and dit ritme ;w ;w

Hey, waar is Perry? III Hoezo Mentos verslaving ? III


 • yzx
 • Registratie: Januari 2011
 • Laatst online: 03-03 12:23


Morgen inkopen doen en maandag ziekenhuis dan maar aan overdosis suiker en epische verhaallijnen en moblewlt
Centurion schreef op vrijdag 24 augustus 2012 @ 00:40:
Ik ga wel om 6 uur zitten, wil gewoon een degelijke 1 word name voor m'n main character.
Als je moet vechten voor je naam zal hij niet uniek zijn, toch niet al theepot of koffiekan ofz :+

[Voor 36% gewijzigd door yzx op 24-08-2012 01:31]

Hey, waar is Perry? III Hoezo Mentos verslaving ? III


 • Martijn Meijer
 • Registratie: April 2008
 • Laatst online: 22-01-2022
Jeej net een paar minuten geleden binnen gekregen. Nu lekker wachten tot maandag :P


 • SinergyX
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 03:53
En toen kreeg ik een SMS, even langs de winkel en wat hebben we dan?Dit is veruit het mooiste beeldje wat ik tot heden heb gezien bij een CE.

Nog 1 keertje.. het is SinergyX, niet SynergyX
Im as excited to be here as a 42 gnome warlock who rolled on a green pair of cloth boots but was given a epic staff of uber awsome noob pwning by accident.


 • yzx
 • Registratie: Januari 2011
 • Laatst online: 03-03 12:23


Meer heeft yzx niet nodig, wou pepsi maar die was op

Hey, waar is Perry? III Hoezo Mentos verslaving ? III


 • yzx
 • Registratie: Januari 2011
 • Laatst online: 03-03 12:23
Lasteraar schreef op vrijdag 24 augustus 2012 @ 15:35:
[...]


Iedereen moet doen waar hij/zij zin in heeft.
Ik blijf bij mijn mening.

WvsW kun je vanaf lvl 1 doen, en van daar uit levelen.
Denk dat je meer tactisch groeit in WvsW als je vanuit lvl 1 levelt tot 80 in WvsW dan 80 worden in PVE om daarna aan de slag te gaan met WvsW.


You be trying to tell me I has to do no PVE? 8)7

Hey, waar is Perry? III Hoezo Mentos verslaving ? III

Pagina: 1 2 3

Let op:
Voor problemen met Guild Wars 2 kun je terecht in het [MMORPG] Guild Wars 2 problemen topic.

Voor de mensen die een leuke guild zoeken is er de enige echte Guild of Tweakers.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee