• Koekjes
 • Registratie: december 2004
 • Laatst online: 18-07-2016Welkom in Het Grote Guild Wars Topic deel 15, het topic waar je terecht kunt voor de laatste nieuwtjes, discussies en vragen over de game die volgens velen een revolutie op online gaming gebied is: Guild Wars. De first post van dit topic zal in de loop van de tijd worden aangevuld met meer informatie.
http://stuurboordswal.nl/guildwars/navigatie.gif

AlgemeenGuild Wars: Prophecies

Guild Wars: Factions

Guild Wars: NightFall

Guild Wars: Eye of the North

Guild Wars 2

Overige


http://stuurboordswal.nl/guildwars/algemeen.gif
http://stuurboordswal.nl/guildwars/CORPG.gif

Guild Wars wordt door de makers van ArenaNet geen MMORPG genoemd, maar een CORPG (Competitive Online RPG). De focus ligt hier dus nadrukkelijk op competitie. Guild Wars neemt de beste elementen uit de hedendaagse MMORPGs en combineert dit met een innovatief missie-systeem die alle vervelende dingen uit MMORPGs elimineert als camping, ganking, kill-stealing en loothogging. Dankzij het dynamic quest systeem heeft alles wat je doet invloed op jouw persoonlijke toekomst in de game.

Aan het begin van het spel wordt de speler de keuze gesteld of hij/zij een RP (RolePlay) character of een PvP (Player vs Player) character wil aanmaken. De RP characters worden gebruikt voor de quests en missies en beginnen dan ook bij lvl 1. De PvP characters beginnen allemaal bij de levelcap van lvl 20. Deze zijn er puur om de competitie aan te gaan in de verschillende arenas.

Ondanks dat de focus van Guild Wars op competitie en het Player vs Player gedeelte ligt, zit er een zeer uitgebreide PvE (Player vs Environment) gedeelte in die zelfs de meest doorgewinterde RPGer een tijd lang zoet zal houden. Door quests en missies te doen krijgt de speler toegang tot steeds meer nieuwe skills, nieuwe armor en upgrades. Heb je eenmaal een nieuwe skill 'unlocked', dan blijft die skill dat altijd en hoef je er later niet weer naar op zoek te gaan. Skills die je unlocked in PvE worden voor de speler toegankelijk in PvP. Hoe meer quests je doet, des te groter wordt dus het arsenaal aan skills die je kan gebruiken in PvP.

Een niet onbelangrijk detail van Guild Wars is dat het zich onderscheid zich van MMORPGs door het feit dat het GEEN MAANDELIJKSE BIJDRAGE vereist.


http://stuurboordswal.nl/guildwars/wiearenanet.gif

ArenaNet is de developer van Guild Wars. ArenaNet is een onderdeel van NCsoft Corporation, de grootste publisher van MMORPGs ter wereld die titels als Aion, Lineage, Lineage 2, City of Heroes en Auto Assault onder haar hoede heeft. ArenaNet is opgericht door de mensen die verantwoordelijk waren voor het grote succes van Warcraft, Starcraft en Diablo, alsmede ook het Battle.Net game network. Een aantal jaren geleden verlieten deze mensen Blizzard om ArenaNet op te richten. Zo is de 3D engine van Guild Wars gemaakt door Mike O'Brien die ook de originele World of Warcraft 3D engine heeft gemaakt en Battle.Net heeft gemaakt. Verder is ook bv de teamlead en leadprogrammeur van World Of Warcraft, Jeff Strain, overgestapt naar ArenaNet. Deze mensen weten dus zeker wat ze doen.

http://stuurboordswal.nl/guildwars/events.gif

ArenaNet organiseert geregeld evenementen voor de spelers.
Ze worden allemaal aangekondigd op de GuildWars site en ze zijn ook te vinden als je het spel opstart bij het inlogscherm.

Er zijn een aantal type events:

Double Fun Weekends
Tijdens deze weekenden krijg je of dubbel XP of Faction of een grotere kans dat groene items worden gedropt.

Season Events
Een aantal voorbeelden hiervan zijn Halloween, Wintersday, Dragon Festival (alleen als je Factions hebt).
Tijdens deze events die een paar dagen duren zijn er vaak extra speciale items te verdienen. Een paar voorbeelden hiervan: een pompoenen masker, kerstmuts, zuurstokken, rijste wijn, rooie bonen cakejes, of jade wind orbs die je kan inruilen tegen een drakenmasker en zelfs speciale titels met gokken. Veel van deze items doen niet veel bijzonders maar zien er gewoon geinig uit. Ter afsluiting is er vaak een groot vuurwerk ergens. Halloween keert dit jaar weer terug en waarschijnlijk de andere evenementen ook!

Previews
Bij elk nieuwe campaign wordt er een preview event gehouden waaraan iedereen mag meedoen. Voorheen moest je GuildWars al spelen wilde je mee kunnen doen maar nu hoeft niet meer.

Community Contests
Zo nu en dan is er een ontwerpwedstrijd voor guildemblems, wapens of monsters. Als je wint is niet alleen je werk vereeuwigd maar krijg je vaak ook nog een leuk presentje van A-net.

Tournaments
A-net verzorgt ook wedstrijden tussen guilds zowel ingame als daar buiten op diverse bijeenkomsten.

http://stuurboordswal.nl/guildwars/systeemeisen.gif

Dit zijn de systeemeisen voor GW: Eye of the North. De andere campagnes hebben iets lichtere eisen.
Minimum System Specs:
 • Windows Vista/XP/2000/ME/98
 • Intel Pentium III 1.0 GHz or equivalent
 • 512 MB RAM
 • CD-ROM Drive
 • 3 GB Available HDD Space
 • ATI Radeon 8500 or GeForce 3 Series Video Card with 64MB of VRAM
 • 16-bit Sound Card
 • Internet connection
 • Keyboard and mouse
 • DirectX 8
Recommended System Specs:
 • Windows XP/2000/Vista
 • Intel Pentium 4 2.0 GHz or equivalent
 • 1 GB RAM
 • DVD-ROM Drive
 • 4 GB Available HDD Space
 • ATI Radeon 9600 or GeForce FX 5700 Series Video Card or above
 • 16-bit Sound Card
 • Internet connection
 • Keyboard and mouse
 • DirectX 9
Meer informatie over de systeemeisen

Tip
Als je GuildWars (opnieuw) gaat installeren, de huidige versie heeft meer dan 110.000 bestanden. Wil je in 1x up-to-date zijn, maak een extra snelkoppeling aan en voeg hier "-image" aan toen. De updater gaat nu alle bestanden downloaden van het hele spel. Dit duurt even, maar je hebt in ieder geval geen last meer van lange laadtijden tussen de mappen door. Vergeet niet om de "-image" weer te verwijderen als alles geupdate is anders start het spel niet.
http://stuurboordswal.nl/guildwars/accounts.gif

Voor het spelen van Guild Wars is een account vereist. Bij het installeren wordt er gevraagd er een aan te maken of op te geven.
Lees goed de EULA en de Rules of Conduct door.
Deze bevatten belangrijke informatie en je moet ermee akkoord gaan wil je een account creeëren.

Account verkopen en sharing
Dit account is strikt persoonlijk en mag NIET gedeeld worden met je broertje of verkocht worden (voor geld of ingame geld).
Het is ook NIET toegestaan items/geld uit het spel te verhandelen voor echt geld.
Doe je dit toch, dan loop je het risico dat ze je account verwijderen.

Koppelen
Elk hoofdstuk van GuildWars is een stand alone game, de uitzondering hierop is de nieuwe expension Eye of the North; voor deze uitbreiding moet je minimaal 1 van de eerste 3 chapters reeds in je bezit hebben. De key voor het spel kan maar 1 keer aan een account gekoppeld worden.
Accounts onderling kunnen NIET samengevoegd worden.

Om een key toe te voegen aan je account doe het volgende:
Login op je huidige account, ga naar het character selectie scherm en klik op Edit account > Manage access keys > Next > (Vul je key in van 25 tekens)

Het eerst hoofdstuk dat je koppelt aan je account biedt 4 sloten voor je characters. Elk hoofdstuk dat je daarna er aan koppelt geeft je 2 extra sloten.
Je kan ook sloten kopen bij de Online Store. Soms geven keys uit een pre-order kits, zoals die van Nightfall, ook recht op een extra slot.
Het koppelen biedt het voordeel dat al je characters op dat account toegang hebben tot alle hoofdstukken gekoppeld aan dat account.
Je zal wel zelf de weg moeten vinden naar de andere hoofdstukken.

Je kan ook skillpacks unlocken per account, zie hiervoor de Online Store.

Characters
Alle characters op je account hebben toegang tot alle aan het account gekoppelde hoofdstukken. Je kan ze NIET uitwisselen met andere accounts.
Ze behoren ook tot hetzelfde guild. Unlocked skills en fame die je verzameld worden ook gedeeld met je andere characters. Faction wordt niet gedeeld tussen je characters. Sommige titels die je kan verdienen zijn ook gedeeld.

Afhankelijk van waar je je character start heb je de keuze uit andere classes naast de core-classes (Warrior, Elementalist, Necromancer, Monk, Mesmer, Ranger).
GuidWars bestaat uit een set core-skills en een set chapter-skills. Core-skills zijn gelijk in elk hoofdstuk en altijd beschikbaar. Chapter-skills zijn nieuwe skills voor elke class, je moet dus een bepaalde chapter hebben om die skills te kunnen gebruiken. De uitzondering hierop zijn Assasin/Rituatist (enkel in factions en later) en Dervish/Paragon (enkel in Nightfall/EotN).De Mensen van Tyria staan op de rand van uitsterven, en alleen hun helden kunnen hun nog redden.
De velen die gekozen hebben om getrained te worden in 1 van de 6 professions, en die de machtige gildes vormen, zijn de enige hoop tegen de legers van ondoden, Charr, en andere wezens die streven naar wereldheerschappij en de vernietiging van het menselijke ras.

De keuze om te trainen in een eerste en tweede profession, om de vaardigheden van die professions te leren en om deze te gebruiken om de vijanden van de mensheid te verslaan, moet niet licht opgevat worden. Kies een naam die grote daden waardig is, en volg je roeping die je het meest ligt.

De uitdaging is deze: Volg het heldenpad. Neem de wapens en vaardigheden op,welke zijn ingegeven door je hart en gebruik ze tegen hen die de vrijheid van jou en degene om wie van je houd willen afnemen.
Red je volk of sterf al proberend.
http://stuurboordswal.nl/guildwars/professions.gif
Warrior

Warriors vertrouwen op een dapper hart, brute kracht en handwapens om hun vijanden te bedwingen en hun bondgenoten te beschermen. Over het algemeen minachten ze lange-afstands gevechten, in plaats daarvan verkiezen ze liever om zich direct in het krijgsgewoel te storten, zwaaiend met het wapen van hun keuze. Ze kunnen klappen incasseren als geen andere. Warriors zijn even vertrouwd met het hanteren van een bijl, hamer of zwaard, toch verkiezen de meeste om zich meester te maken van één wapen in plaats van alle anderen. Veel vaardigheden van de warrior vereisen adrenaline, die opgebouwd wordt tijden het vechten om die vaardigheden beschikbaar te maken, en wat meestal resulteert in grote schade. Verdedigings tactieken helpen de Warrior om schade te vermijden en om hun bondgenoten te beschermen, maar sterkte is het grootste voordeel van een Warrior die de held toe staat om meer schade te doen met elke aanval.

Meer informatie »

Ranger

Rangers zijn uniek in hun vermogen om te slagen met de hulp van, of zelfs ten koste van, hun omgeving. Natuur rituelen stellen hun in staat om hun omgeving the manipuleren, of om de scheppingskrachten zelf te lenen om bondgenoten te genezen en te helpen. Ze geven de voorkeur aan vechten op afstand, de boog is het wapen van hun keuze, en deze kan bijzonder effectief zijn vanaf verhoogde locaties zoals bruggen en kliffen. Ze zijn de enige profession met de mogelijkheid om dieren te bezweren, welke hun dan vergezellen op hun reizen en hen helpen in gevecht, en krijgen experience en levels in de loop van de tijd. Rangers zijn ook gezegend met overlevings vaardigheden die hen helpen om in leven te blijven.

Meer informatie »

Monk

Monks maken gebruik van een direct kanaal met de goden, en de antwoorden op hun vragen komen in de vorm van genezing en bescherming van hun bondgenoten en schade aan hun vijanden. Gecombineerd met elke andere profession, kunnen Monks wisselen tussen het ondersteunen van hun groep en het schade toebrengen aan hun tegenstanders. Monks genieten de Gunst van de Goden, die voorziet in extra genezende kracht, terwijl hun genezende en beschermende gebeden hen helpen hun bondgenoten sterk en gezond te houden. Straffende Gebeden, daar in tegen, roepen de torn van de goden neer op vijanden, veeleisende heilige schade die de wapenuitrusting negeert, toch schade uitdelen is niet de Monk's specialiteit. Wat de Monks te kort komen in vuurkracht compenseren ze ruimschoots met hun ongeëvenaarde gave om bondgenoten in leven te houden.

Meer informatie »

Elementalist

Elementalist roepen de krachten aan van aarde, lucht, vuur en water en beheersen en beveelt ze naar willekeur. Ze kunnen meer schade uitdelen dan elke andere profession in 1 aanval. Aard Magie roept aarbevingen en erupties op, vat vijanden in steen, of beschermt bondgenoten. Lucht Magie beteugeld de kracht van stormen om de vijand neer te slaan met weerlicht of stellen bondgenoten in staat om te rennen als de wind. Vuur Magie manifesteerd zich in vlammen, vuurballen, gesmolten lava en zelfs meteoren om de vijand zwart te verbranden. Water Magie roept mist en ijs op om de aanvallen en de bewing van de vijand te vertragen, hun zicht te verdoezelen, bondgenoten te verdedigen tegen magie, en koude schade toe te brengen aan vijanden. Elementalist hebben toegang tot energie regenererende skills, en wanneer gekozen als eerste karakter, kunnen ze in de loop van de tijd hun energie maximum verhogen. De wijze Elementalist probeert te voorkomen om omsingeld te worden, maar heeft altijd een lokale spel met effect-oppervlakte achter de hand voor het geval dat.

Meer informatie »

Mesmer

Mesmers zijn meester van de verbeelding en controle, de energie van de vijand verstorend voor eigen gebruik, en die van hun bondgenoten. Gecombineerd met elke andere profession, bieden hun skills uitstekende ondersteuning, door de krachten van de vijand tegen ze te keren en het veranderen van de materie van de werkelijkheid om vijanden te hinderen en bondgenoten te helpen. Mesmers hebben de mogelijkheid om snel te casten, wat al het verschil kan maken in het heetst van de strijd. Hun dominerende krachten staan ze toe om controle te krijgen over de skills en energie van de vijand. Hun unieke illusionaire talenten kunnen een beweging of het casten van een skill van de vijand vertragen of zelfs stoppen, of ingebeelde ziektes veroorzaken die Health en Energie van de vijand ontrekken en tegelijkertijd bondgenoten genezen en voorzien van energie. Hoewel Mesmers niet bekend staan om brute kracht, wordt dat meer dan gecompenseert door hun gave om te verwarren, af te leiden en het uitputten van de vijands energievoorraad

Meer informatie »

Necromancer

Necromancers zijn meesters van de donkere kunsten, ze beroepen zich op de geesten van de doden en zelfs de dood zelf, om vijanden te overmeesteren en bondgenoten te assisteren. Door het opofferen van Health en het op zich nemen van vervloekingen en ziektes, kunnen ze grote hoeveelheden schade toebrengen aan hen die dwaas genoeg zijn om het tegen ze op te nemen. Dode en stervende vijanden worden onwillige bondgenoten in hun handen. Necromancers hebben de bijzondere gave om energie op te nemen van de dood van een vijand, en een gevechtsmacht kunnen doen opstaan uit de lijken van hun vijanden. Vervloekingen, welke de Necromancer vaak duur komen te staan, eisen een nog veel grotere tol van vijanden, die merken dat hun betoveringen en genezende gaves waardeloos zijn. Door het opofferende karakter van hun methodes, moeten Necromancers geduld en zelfdiscipline beoefenen om te overleven.

Meer informatie »Een woord van meester Togo van het Shing Jea klooster

Mijn studenten, ik heet jullie welkom in Cantha. Jullie zijn klaar om de beroepen van een held te leren, waaronder twee eeuwen oude disciplines uniek voor het Keizerrijk van de Draak. Je kunt de geesten uit het hiernamaal oproepen met de magie van een Ritualist, of de meest gevreesde tegenstanders neerhalen met de snelle, stille technieken van de dodelijke Assassin. Je kunt tot een machtige Warrior groeien, of het pad van de krachtige Elementalist omarmen. De manipulerende methodes van de Mesmer kunnen je toekomst zijn, maar toch de heilige kracht van de Monk kan de school zijn die tot je ziel roept. Misschien gebruik je wel de doden om Cantha te verdedigen als Necromancer of neem je de rol van Ranger en val je vijanden aan met boog, val en een beest.

Bestudeer de gezichten van je vijanden en ontmoet hen met geweld mocht je ze tegen komen in het landschap van Shin Jea, de straten van Kaineng City, het versteende Echoval Forest, of de glitterende Jade Sea. Er zal weinig gelegenheid zijn voor nutteloos gepeins, want al snel zal je de grotere wereld in moeten. Wanneer dat moment komt moet je klaar zijn om hen te doden die hetzelfde met jou willen doen. Je moet gereed zijn om zij die in nood verkeren te helpen en verbondschappen aan te gaan met hen die meer vijand dan vriend lijken.

Kwade dingen zijn op de been in Cantha, en ze hopen ons te raken in hetgeen dat ons maakt tot wat we zijn. Dit kwaad wenst ons soort te vernietigen en te heersen in een koninkrijk van ellende. Wij zullen dit niet toestaan. We zullen dit koninkrijk verdedigen met de wil van onze goden en de kracht van onze voorouders. Let op bij je training en maak je meester van je gaven, want jij houdt het lot van het Keizerrijk van de Draak in handen.

--Meester Togo
http://stuurboordswal.nl/guildwars/professions.gif
Ritualist

Ritualists sturen bovenaardse energie die bondegenoten uit de leegte oproepen en mystieke bindings rituelen aanwenden die die bondgenoten buigen naar de will van de Ritualist. Ze bedekken hun ogen om zo beter te kunnen communiceren met de geesten die grote kracht en bescherming geven aan de Ritualist en zijn kameraden. De energie die zei sturen zijn de drijfveer achter de skills van de Ritualist welke de dodelijkheid van de bondgenoots wapen versterkt en die schade toebrengen aan de gezondheid van een vijand. De Ritualist kan ook gebruik maken van de overblijfselen van de doden om de levenden te beschermen - niet door het reanimeren van lijken zoals de Necromancer dat doet, maar door het ritueel gebruik van urnen en as. Waar de Ranger leeft als één met de geestenwereld, de Ritualist kan en zal meester er van zijn.

Meer informatie »

Assassin
De Assassin loopt door de schaduw, als een dodelijke gifslang klaar om toe te slaan in het hart van de vijand wanneer deze het minst verwacht, nergens en overal tegelijk. De Assassins zijn meester in hun gekozen wapen, de dolk en zijn een expert in het toebrengen van Critical Strikes die veel schade toebrengen. De Assassin is getraint om efficient aanvallen aan elkaar te rijgen tot een ketting die niet toestaat dat de vijand terug slaat. Ze hebben zich de kunst eigen gemaakt om te bewegen als schaduwen - Assassins dragen alleen een lichte wapenuitrusting en geven er de voorkeur aan om schade te vermijden door niet aanwezig te zijn als de vijand raak slaat.
Hun andere magische skills omvatten Hexes die de verdediging van de vijand verlagen en die de Assassin beschermen tegen letsel.

Meer informatie »
Zoals de Gouden Zon, waken de goden over Elona, maar in de schaduwen, schuilen vijanden van de hemelen voor de eindeloze onderzoekende blikken.
Buiten de wereld die we kennen, waken en wachten kwaadaardige krachten, zinnend op manieren om zich te manifisteren in het rijk van vlees.
Hun methodes lopen van subtiel tot schokkend: gefluister in de geesten van verwarde mensen, plagen die sluipen door het verdorven landschap, onschuldigen die veranderd worden in roofzuchtige gruwelijkheden en vreemde creaturen.
Beschavingen staan op om de mensheid te beschermen tegen dit kwaad maar soms faalt de beschaving.

Nu wordt Elona lastig gevallen door soortgelijke verschrikkingen.
Beschaafde landen erkennen en vereren 5 goden, maar ketters spreken van een gevallen god.
Een duizend jaar geleden, de voorouders van deze ketters, de Margonites, vochten een epische strijd op de ondiepe zee ten noorden van Elona.
Het bloedbad dat volgde creeërde een uitgestrekte woestenij - het gebied nu bekend als de Crystal Desert (Kristallen Woestijn).
Gesterkt door de zegeningen van hun duistere god, voerde de Margonites oorlog tegen de volgelingen van alle andere goden - tempels werden vernield, altaren ontheiligd en alle rivalen afgeslacht.
Ondanks hun kracht vekregen uit afschuwelijke gedaanteverwisselingen, werd hun leger uitgeroeid, en hun valse god verbannen naar een rijk van eeuwige kwelling.

Nu zien de ketters tekens dat hun gevallen god misschien weer aan het werk is in de wereld. Zijn naam was geschrapt uit alle geschiedenis, weggehakt van monumenten, veroordeeld tot godslastering - maar toch, de dienaren van de Goddeloze waken en wachten.
Met geslepen zwaarden en geoefende spreuken, wachten zijn volgelingen op de terug keer van hun vergeten en verlaten god. Vurig geloven ze dat Hij zal terugkeren, zoals de nacht de dag volgt.
De wil van een geduldige en machtige kracht van kwaad uitvoerend in de wereld, wachten ze het begin van de Nightfall (vallen van de nacht) af.
http://stuurboordswal.nl/guildwars/professions.gif
Paragon

De Paragon is niet bedoelt als vechter aan het front.
In plaats daarvan is de Paragon het meest geschikt in een ondersteunende rol als gevechts bevelhebber, in staat om teammates te ondersteunen door het gooien van speren,
en het gebruik van psalmen, en schreeuwen die het gevechtsvermogen verhogen van hen die dichtbij zijn.
En de Paragon's engelachtige voorkomen is niet alleen maar uiterlijk, door de aanwezigheid van deze profession kan deze teammates hexes en andere vloeken helpen te weerstaan.

Het is makkelijk om Paragon's the herkennen op het slagveld, dankzij hun engelachtige uiterlijk. Zelfs de wapenuitrusting van de Paragon ziet er heilig uit
dankzij de in zijn materialen verwerkte ivoor en paarlmoer. En als dat nog niet genoeg is, heeft de wapenuitrusting van de Paragon meestal vleugel figuren er in gegraveerd.
Het is geen wonder dat de Elonians in het spel geloven dat Paragons door de goden gezonden beschermengelen zijn om als kampioenen te dienen voor het volk.

Meer informatie »

Dervish

Als de Paragon op zijn best is als hij achterin staat bij een gevecht, dan is de Dervish thuis in het midden ervan.
Deze heilige krijgers zijn in staat om meerdere doelen tegelijk te raken met hun meesterlijke seizen.
Natuurlijk, ze zijn gewapend met een wervelende, draaiende aanval die perfect is voor in het midden van een groep vijanden
Dervishes kunnen ook spells op zichzelf casten die hen ondersteunen bij hun aanval, en deze profession heeft ook diverse genezende en beschermende gaven.

Echter, de profession's meest krachtige gave, is om tijdelijk te veranderen in de belichaming van een god.
Omdat deze profession deels krijger en deels priester is, zijn dervishes gekleed in mantels in plaats van een wapenuitrusting.
Bescherming komt vooral van de Dervish's behendigheid in gevechten, maar ook van de verscheidene beschermende enchantments en spells.
Naast hun mantel, zijn Dervishes uitgerust met polsbeschermers op hun armen, en zijn ze constant met een kap bedekt om hun onderdanigheid te tonen aan de goden.

Meer informatie »

Voor elk volk in Eye of the North kan je een titel behalen. Met deze titels (Asura, Deldrimor, Ebon Vaguard, Norm), net als in Factions (Kurzick/Luxons), kan je PvE-only skills krijgen die sommige missies een stuk makkelijker maken.

De grootste toevoeging aan Eye of the North is de Hall of Monuments. In deze hal kan je al je behaalde resultaten vastleggen in de geschiedenis. Van uitgespeelde chapters, minipets en je heroes tot de speciale armors en wapens.
Let wel wapens character-locked worden zodra je ze in de Hall plaatst. Je kan ze niet meer gebruiken op andere characters. Mini-pets worden aan je account gelocked en kunnen dus niet meer door een andere speler in hun Hall geplaatst worden.

Al je hard verdiende resultaten gaan niet verloren met Guild Wars 2, ze geven speciale beloningen aan je characters in het nieuwe deel.
Om je voortgang te bekijken van je Hall of Monuments en welke belongingen je al verdient heb kan je kijken op de Hall of Monuments Reward Calculator
Guild Wars 2 wordt de opvolger van Guild Wars. Het verhaal speelt zich 250 jaar na het einde van Guild Wars af. Het continent Tyria zal drastisch verandert zijn. Deze veranderingen komen door draken die zijn ontwaakt.

spoiler:
De eerste draak, Primordus, werd geïntroduceerd in Eye of the North, waar de Great Destroyer een generaal van Primordus was. Als de Great Destroyer verslagen was kon men een video zien waarin de draak tot leven kwam. Ook zijn er enkele andere draken ontwaakt en deze zorgen voor grote problemen in Tyria.

In Cantha heeft de Emperor de Luxons en de Kurzicks verslagen en ervoor gezorgt dat ze nu onder 1 vlag vechten. Verder versterkte Cantha zijn grenzen en kwam zo meer en meer geïsoleerd van de rest van de wereld.

In Elona heeft Palawa Joko zijn leger verder uitgebreid en heeft hij succesvol heel Elona veroverd. De Sunspears zijn verslagen en het enige nieuws dat uit Elona komt is van de Order of Whispers.

In Guild Wars 2 kan je met 5 verschillende rassen spelen. Deze zijn:
de Humans, de Charr, de Asura, de Norn en de Sylvari.

Voor meer informatie kan je kijken op de offciële Guild Wars 2 website.
De eerste fansite is er ook al: Guild Wars 2 Guru
http://stuurboordswal.nl/guildwars/overige.gif
http://stuurboordswal.nl/guildwars/onlinestore.gif

Online Shop

Guild Wars heeft ook een online store. Deze is ook te bereiken via je character selection screen.

Deze biedt de mogelijkheid uitbreidingen te kopen met je creditcard, en direct te spelen. Je krijgt dus GEEN doos met CD-rom en andere spulletjes zoals hier onder vermeld.
Je krijgt enkel een Access Key die aan je account wordt toegevoegd.

Tip
Geregeld zijn er acties waarbij je delen of opties voor een gereduceerde prijs kan kopen. Hou hiervoor de Guild Wars site in de gaten.
http://stuurboordswal.nl/guildwars/handigelinks.gif

Zoals bij elke populaire games zijn er tal van websites te vinden die informatie bieden over de game.
De Guild Wars community leunt sterk op fansites en forums, aangezien ArenaNet medewerkers zelf ook op de forums posten en zo de fans op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen.

Officiële sites
 • GuildWars

  Officiële site van GuildWars


 • GuildWars Wiki

  Officiële Wiki


 • ArenaNet

  De makers van het spel. Onderdeel van het Koreaanse bedrijf NCSoft


 • NCSoft

  Moederbedrijf van ArenaNet; Oa. een shop om de games aan te schaffen en support
Official Fansites & Infosites
 • GW Guru

  Oa. forum met PvE informatie (GuildWars medewerkers komen er ook wel eens reageren en kijken),
  Auctions, support, nieuws, spelinformatie etc.


 • Guildwars@wikia

  Onofficiële maar uitgebreide Wiki.


 • PvXWiki

  Voor allerlei builds al dan niet getest voor PvE en PvP.
  Note: Op het moment zijn er plannen om een nieuwe Wiki met builds hiervan af te splitsen.
Guild Wars Guilds
Jouw guild staat nog niet in het lijstje? Stuur me even een mailtje!

Overige


[img]http://stuurboordswal.nl/guildwars/comejoinus.gif"[/img]


Met dank aan Badger voor het in elkaar knutselen van deze post

[Voor 113% gewijzigd door Koekjes op 08-11-2010 13:14]

Pagina: 1


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Bij het bezoeken van het forum plaatst Tweakers alleen functionele en analytische cookies voor optimalisatie en analyse om de website-ervaring te verbeteren. Op het forum worden geen trackingcookies geplaatst. Voor het bekijken van video's en grafieken van derden vragen we je toestemming, we gebruiken daarvoor externe tooling die mogelijk cookies kunnen plaatsen.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Forum cookie-instellingen

Bekijk de onderstaande instellingen en maak je keuze. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functionele en analytische cookies

Deze cookies helpen de website zijn functies uit te voeren en zijn verplicht. Meer details

janee

  Cookies van derden

  Deze cookies kunnen geplaatst worden door derde partijen via ingesloten content en om de gebruikerservaring van de website te verbeteren. Meer details

  janee