Toon posts:

[PC] Wolfenstein: Enemy Territory - deel 13

Pagina: 1
Acties:
 • 64.910 views sinds 30-01-2008
 • Reageer

 • Outerspace
 • Registratie: Februari 2002
 • Laatst online: 23:01

Outerspace

Moderator GC & WM

AFX Ghey Edition by HlpDsK

Topicstarter

http://tweakers.net/ext/f/54274/full.jpg

Belangrijk!!!!!!

V5.4: Hi
De is niet de bedoeling om Offtopic te gaan Slowchatten. Gebeurt dit wel zal het waarschijnlijk gepaard gaan met een PM , OW, Ban. Zie daarvoor De Banrichtlijnen. Daarnaast zal het topic waarschijnlijk voor altijd op slot gaan. Je zal het dus verpesten voor de mede-GoTters, en andere personen die graag wel hun best willen doen voor het topic.

Wil je wel offtopic kletsen -> buiten GoT om :) (oftwel irc / msn / icq etc.)
De GoT Enemy Territory Channel op IRC :
#got-et @ quakenet

Wil je weten hoe dit komt lees dan dit even door:
ET: 2.5 als het dan zo moet?
RTCW: ET

Ik zie iets wat niet mag!
Dat kan gebeuren. We hebben nu al een bekend middel om zoiets te melden namelijk: http://gathering.tweakers.net/global/templates/got/images/icons/icon_hand.gif
Met de topicreport kan je een bericht sturen naar een moderator die het dan leest. Hij / zij kan dan een actie ondernemen, dit tegen: offtopic kletsen, lay-out verneuking etc.

Het word te erg!!!!
Open dan een topic in Schop een Modje en vertel duidelijk waar het overgaat. Vergeet niet te kijken hoe je zo'n topic moet openen :)

Wolfenstein: Enemy Territory
Enemy Territory was origineel een uitbreiding voor de populaire shooter Return to Castle Wolfenstein uit 2001. Dit spel zelf (afgekort met RTCW) is ontwikkeld door vier verschillende bedrijven. Uitgever Activision, ID Software, Nerv Software en Gray Matter Studios. Hoofdzakelijk heeft Nerv Software zich bezig gehouden met het multiplayer gedeelte en Gray Matter Studios met de singleplayer campaign. ID Software, de eigenaar van de Quake 3 engine heeft beide ontwikkel teams erg hard geholpen met hun reusachtige ervaring. Return to Castle Wolfenstein was een succes en uiteraard, dan moet er een uitbreiding of vervolg worden ontwikkeld. De twee ontwikkelteams Splash Damage en Mad Doc kregen de opdracht de uitbreiding 'Enemy Territory' te ontwikkelen. Splash Damage kreeg de taak voor het multiplayer gedeelte en Contact kreeg de zware last van de singleplayer campaign op hun schouders. Na afloop van de ontwikkel periode waren uitgever Activision en ID Software niet erg tevreden met de singleplayer campaign. Uiteindelijk heeft Contact nog iets langer de tijd gekregen maar uiteindelijk hebben ze besloten de singleplayer campaign niet te releasen en de uitbreiding te cancelen.... en toen bleven ze zitten met een goede multiplayer gedeelte. Alleen het multiplayer gedeelte te releasen als de add-on 'Enemy Territory' vonden beide ID Software en ontwikkelaar Activision geen goed plan.
Gelukkig hebben deze twee met Splash Damage besloten de multiplayer van 'ET' gratis te releasen als stand-alone game. Om deze game te spelen heb je dus niets nodig qua Return to Castle Wolfenstein origineel of dergelijke. Hier zijn wij hun natuurlijk erg dankbaar voor. :)

http://tweakers.net/ext/f/54278/full.jpg
http://tweakers.net/ext/f/54279/full.jpg

Minimum systeemeisen
Om Enemy Territory te laten draaien heb je minimaal deze systeemeisen nodig, maar je kent de uitgevers wel, die systeemeisen zijn altijd erg laag gegrepen. Elke PC vanaf 1.0Ghz met een GeForce 2 MX of beter kan de game redelijk draaien aangezien de engine erg goed te tweaken is. Uit ervaring weet ik dat een langzame harde schijf en al helemaal een met weinig vrije ruimte niets overlaat van ET. Zorg dus voor veel schijfruimte en een redelijk moderne harde schijf. Daarnaast is meer dan 256MB aan geheugen ook aan te raden.


• Windows® 98/ME/2000/XP
• 100% Windows® 98/ME/2000/XP compatible system (including all 32bit drivers)
• Intel® Pentium® III 600Mhz processor or AMD equivalent
• 128 MB RAM
• 32 MB 100% fully OpenGL® compliant 3-D video card (16MB*)
• Microsoft® Direct X® 8.1 or higher
• 271 MB total disk space for game files
• 500 MB free disk space for swap file
• Windows compatible toetsenbord
• Windows compatible muis
• Windows compatible geluidskaart
• 56.6k modem of sneller (sneller modem word aangeraden bij servers met meer dan 8 spelers)


Enemy Territory is grondig getest met de volgende 'oudere' videokaarten 'series':
GeForce 4 Ti, GeForce 4 MX, GeForce 3, GeForce 2 Ultra, GeForce 2 MX, GeForce256, Radeon 8500/64, Radeon 7200/64, Radeon 9000Pro, Radeon 9700 Pro/128, Xabre 400
Jazzper heeft het geprobeerd met een Viper 550 TNT1 16MB werkend gekregen. Daar is dan ook alles mee gezegd :)

Configs, tweaks en scripting
Als je het spel al een tijdje speelt vraag je je af waarom je buurman net dat stukje sneller beweegt, hoger springt en meer duels van je wint. Dit zit hem dikwijls in het optimaliseren (tweaken) van je settings. Veel mensen leveren graag een stukje grafische kwaliteit in (lucht, details, ontploffingen etc) om snelheidswinst te boeken. Om het niet te bont te maken hanteren diverse partijen (ETPro, de server, ladders) beperkingen. Onjuist gebruik resulteert tot een kick of zelfs ban van een server.


Wordt je gekickt door Punkbuster druk dan snel op de console (~) en kijk om welke dingen het gaat. 'Dingen' bedoelen we dan CVARS e.d. mee. Schrijf dit op en zoek in google/GoT. Een voorbeeld is bv de cvar uifullscreen die 0 moet zijn en vaak op 1 staat. Verander dit in je config.


Frames per second
It's all about fps. Breng ze in beeld door /cg_drawfps 1 in je console. Door een fout in de engine kun je je fps locken op bepaalde waarden om betere resultaten te bereiken. Je wint ook meer fps door instellingen laag te zetten. Probeer eens te spelen met een config van een bekende speler en je zult zien dat het soepeler gaat. Deze zet je vaak op 76 of hoger.


Eigen config bouwen
Begin met een goede basis. Dit ga je aan de hand van wat je op internet vind uitbreiden. Voeg wat handige binds toe, sla je favo settings er in op en je zult nooit meer zonder kunnen. Op startkabel staan veel links naar configs.
Daarnaast kan je veel scripts hier vinden bij OutCast**nl vinden.

Clans en ladders
Hoewel dit topic gaat over ET in relatie tot Got wil ik hier toch een stukje over schrijven. Niet in de laatste plaats omdat ik er zelf enthousiast over ben, maar ook vele clanmensen van diverse clans zie posten hier zonder te spammen over hun clan en dit dus gelukkig keurig in de hand blijft.


Enemy Territory leent zich bij uitstek voor clans daar de nadruk ligt op teamwork en strategie. Waar je bij andere spellen nog wel eens goed weg komt met 'dom schieten' heb je bij ET altijd objectives die alleen met slim spelen behaald worden. Ik ben van mening dat spelen in een clan, bij ET in het bijzonder, een enorm en onderschatte toegevoegde waarde heeft. De meeste clans communiceren via een headset en je zal zien dat je veel meer lol hebt in het spel. Ik kan het iedereen dan ook aanmoedigen. Een soort van clan tutorial vind je hier.


De meeste clans spelen in een ladder of cup. Benelux ET clans bevinden zich voornamelijk in Clanbase en in Warleagues.com. Binnenkort komt Morax waarschijnlijk met een vernieuwde soort van DutchGamersLeague. We houden u op de hoogte.

• Nederlandse clans:
[eLiTe], BB4E, fayntic, hyperion-gaming, possidere, antura aka pillars, BANGELIJK, Innocense, TGM , ]ApoC[, feb.etVragen en antwoorden aka FAQ
Wow! Ik wil ook ET spelen, z.s.m!
Hooo.. rustig, waar is de brand? Ok, een quickstart:
1. Download ET
2. Download eerst de 2.60 Patch en daarna de 2.60b Patch.
3. Gebruik de Patch Selector om de goede versie van ET te gebruiken. Je kan servers niet joinen met een incorrecte ET versie.
3. Start het spel, vul je naam in, zet de settings goed (enable punkbuster!) etc.
4. Zoek een goede server via ET, of via third-party software (ASE, HLSW, Xfire etc.)
5. Play online!
6. En Fragse!


v57: Wunderbar!
Volgende stappen zijn onder meer: Een browser zoals ASE downloaden, je config tweaken, je inlezen op de materie, mappen verkennen, op irc rondhangen en uiteindelijk je sociale leven kwijt raken aan dit mooie spel ;)


Ik vind de ingame serverbrowser niet zo handig, is er geen handige manier om mijn favorieten servers makkelijk te kunnen joinen?
Externe serverbrowsers gebruiken veel mensen, er zijn veel goede programma's op dat gebied. In de meeste programma's zitten velen extra features die erg handig zijn. Een aantal programma's die Enemy Territory zoiezo ondersteunen:

HLSW (freeware)
The All Seeing Eye (21 dagen gratis trial)
Xfire (zeer populair)
GameSpy Arcade (Adware)
Server Watch (freeware)


Maps
ET heeft standaard 6 hele leuke maps in huis. Oasis, Radar, Battery, Railgun, Fuel Dump en Gold Rush. Er zijn er uiteraard veel meer. Een paar zijn echter vrij standaard geworden en aangeraden wordt om die (de pk3 files) te downloaden en in je /etmain map te zetten: Beach, Caen, Temple, Supply Depot en TC_Base.
Wat je natuurlijk ook kan doen, is op de filenaam te gaan zoeken op Google. Verder zijn veelgebruikte mappen: Venice, supplydepot2. Join anders een server en zie welke mappen ze gebruiken.


Ik wil ook van Nick kunnen switchen
code:
1
2
3
4
bind x "vstr nicktoggle" 
set nick1 "name *****;set nicktoggle vstr nick2" 
set nick2 "name *****;set nicktoggle vstr nick1" 
set nicktoggle "vstr nick1"

Vervang de sterretjes door je eigen nick ;) Als je meerdere nicks wilt hebben, moet je zorgen dat het eerste getal (1) verwijst naar het tweede getal (2). De regel daaronder van 2 naar 3, en van 3 naar 4 :). Wil je niet meer dan doe je van 4 (of een ander) weer naar 1 (je eerste nick).
Omdat sommige servers niet zo van snelle namechanges houden en sommige mensen niet van scriptjes houden, kan je ook een makkelijke manier gebruiken om je nick te veranderen:
code:
1
 /bind x "set name Pietje Puk"
Heet je normaal Pukje Piet en je drukt dan op x dan heet je Pietje Puk ;)


Selfkill
Heel veel mensen doen aan Selfkillen :) Dit is natuurlijk wel zonde als je net iemand wilt afknallen. Veel mensen doen er ook moeilijk over. In publics word het niet altijd gewaardeerd, maar tijdens een war mag het weer wel.
Hoe doe je een selfkill?
Je kan door op ~ te drukken:
code:
1
/kill
invoeren. Dan doe je een selfkill.
Wil je heel snel kunnen selfkillen druk weer op ~:
code:
1
/bind (insert toets) kill


code:
1
/bind (insert toets) "kill; forcetapout"

Hiermee doe je meteen een tapout waardoor je sneller dood bent omdat je uit'getapt' bent.


Voicebinds, que?
In het spel heb je ook voicebinds; dit zijn binds waarmee je iets zegt bijvoorbeeld "heal me". Je kan ze op 3 manieren gebruiken namelijk als Teamsay (vsay_team) , Global Say (vsay) en Fireteam Say (vsay_buddy). Hier kan je een mooie uitleg terugvinden inclusief voices die je niet via een quickchat kan vinden :)


Ik wil iets geks zeggen met 1 knopje
Dat kan :) Je kan (alweer) met een bind een specifieke tekst zeggen. Ook hier geld weer teamsay, globalsay en fireteamsay. Als je "Outerspace de gekste!!!!!" wil laten zien voor iedereen dat voeg je dit toe:
code:
1
/bind x say Outerspace de gekste!!!!!
Zo kan je ook weer kleurtjes toevoegen met ^.


Op de ET servers is het één groot kleuren feest, iedereen heeft kleuren in zijn naam, hoe doe je dat?
De kleurencode's zijn ongeveer hetzelfde als die van Quake 3 en RTCW.
Een kleurencode maak je door een ^ te plaatsen met een cijfer of letter.
^1
voor je naam, dan geeft hij je naam in het rood weer. Hiermee kan je dus ook combineren, bijv ^1W^dh^2o^ae^i. Zie ook: ET nick colorizer


Ik draai Linux op mijn systeem, zijn er ook binaries voor Linux beschikbaar?
Yep, deze zijn op de officiële website beschikbaar bij -> Enemy Territory -> Downloads. Tevens onderaan bij de mirrorlist kan je mirrors voor Linux Binaries vinden.
Handig om te weten dat er een full install is voor linux emt de nieuwste patch ervoor ingebakken: link
En gelukkig is er aan mac gebruikers gedacht: link
Als iemand ervaring heeft met Linux / Mac en ET en hij/zij mist nog informatie in de startpost dan zou ik dat graag willen weten. Ikzelf heb namelijk geen ervaring met Linux.


ET Pro
Bani heeft een competitie mod gemaakt van paar mb groot die het spel zo beïnvloed dat het stukken eerlijker is. De meeste servers maken hier dan ook gebruik van en je zult dus altijd de nieuwste versie moeten hebben. Bani heeft ook ET TV! Hiermee kan je belangrijke wedstrijden volgen op de server. Meer info over beiden.


Punkbuster
Dit programmaatje van Evenbalance(.com) draait mee als je ET speelt. Het is momenteel de -maar uiteraard nooit waterdicht- manier om ET te beveiligen tegen cheaters. Het programma voorkomt dingen als wallhacks en aimbots. Je krijgt het standaard ingebakken in ET en downloaden is dus niet nodig. Je kan Punkbuster handmatig updaten, je moet even zoeken naar pbweb.exe die in je pb map staat. Meer info


Beeld/Geluid valt weg
Als je console kan bereiken, gebruik voor
Beeld: /vid_restart
Geluid: /snd_restart


ET valt steeds terug op 640x480
Dit een bekend fenomeen. Je lost het op met een BAT bestandje die een file met (verkeerde) settings delete en dan pas ET start.
code:
1
2
del *.pid /s
et.exe %*
In ASE kan je onder Tools --> options --> Games --> program location aangeven dat ie ET moet starten met het bat-bestand. Dan hoef je dus nooit meer handmatig de .pid bestanden te verwijderen.


He, ik kan niet terug met Windows met alt-tab?
Alt-enter will do the trick :)
Start een andere keer je ET weer op geminimaliseerd, moet je even alt-enter doen en ff quit drukken + opnieuw opstarten.


ET minimaliseren?
ETminimiser
Druk op alt + Z om te minimaliseren en druk opnieuw op alt + Z om ET weer omhoog te brengen.


Hoe bekijk ik demos?
Demo's zijn bestanden met de extensie .dm_84. Deze bestanden bevatten geen videos maar zijn slechts een continue reeks coordinaten en andere informatie. Bij het afspelen van een demo in ET doet het progamma dus niets anders dan het spel weer opnieuw beleven. Je kan dus ook niet van de speler weg bewegen enzo. Wel kan je point of views en snelheden instellen. Ook mooi is om in te stellen dat je de kogels/bommen/granaten etc volgt. Bij airstrike zie je echt een bom vallen. Speel maar eens met onderstaande settings:
code:
1
2
3
4
5
6
7
seta b_demo_autotimescale "0.4" 
seta b_demo_autotimescaleweapons "255" 
seta b_demo_panzercam "1" 
seta b_demo_dynamitecam "1" 
seta b_demo_grenadecam "1" 
seta b_demo_mortarcam "1" 
seta b_demo_teamonlymissilecam "0"

Je kan demos downloaden van o.a. clanbase. Maken doe je tijdens het spel door
code:
1
/record naam
in console te doen (zet eerst
code:
1
/g_syncronousClients 1
en achteraf weer op 0) en
code:
1
stoprecord
om te stoppen. Uiteraard ook handig om te binden. Deze demos komen in je demomap in etmain en etpro. Het is zelfs mogelijk om met auto action in je menu elke keer een demo te maken maar dat loopt snel op. Een typische map neemt een mb of 6 in beslag. Afspelen doe je door in het menu naar demo te gaan en dan de juiste uit te pikken. Voor een ETPro demo moet ET in die stand staan. Of connect eerst naar een ETPro server of start ET op met aangepaste shortcut
code:
1
"C:\Program Files\Wolfenstein - Enemy Territory\ET.exe" +set fs_game etpro

Echt handig is echter het programmaatje Seismovision. Ik vond het tijd terug via Google en het verbaasd me dat amper mensen het gebruiken. Ook handig voor andere spellen. Probeer het en love it ;). Ook mooi om hem als screensaver te gebruiken.
Hoe maak ik er een AVI van? Kort gezegd. Laat ET TGA plaatjes maken (loopt snel op, dus doe je settings op 640x40 bv) en zet die om naar een AVI. Meer over demos


Help! Mijn Enemy Territory geeft een error, wat is dit en hoe kan ik dit verhelpen?
Eigenlijk moet je dan bij Spielerij - Problemen & Vragen zijn. Het gaat hier echter toch specifiek om ET en so far is gebleken dat men elkaar prima helpt. De meeste problemen zijn echter in de tijd dat ET en zeker RTCW/Quake3 bestaan al eerder voorgekomen. Zoek dus goed zou ik zeggen.


"Wie wil er komen ET-en!?"
Afspraken maken om te gaan gamen doe je maar via een chat of dergelijke, niet via GoT. Clanwars regel je ook buiten dit topic om. GoT is er om te discussiëren en elkaar te helpen, niet om afspraakjes te maken op welke server je gaat gamen.
Sinds een tijdje is er op QuakeNet een irc channel #GoT-ET, hier heb je uitgebreid de gelegenheid met gotters te gaan ET-en of gewoon ouderwets te chatten. Als je geen irc client hebt kan je eens een kijkje nemen op mIRC.com of op NoNameScript.de.
Hoewel de meeste GoT irc channels op een andere server zitten, zit de halve serieuze gamewereld op Quakenet.

Binnenkort komt er ook een DM Discussie voor het makkelijk afspraken maken voor een warretje oid.


ET en GoT
Wat ook erg handig is, is een [GoT]-tag achter je naam te zetten met ET. Zo kunnen mede gotters elkaar herkennen. De code is ^a[ ^1G ^0o ^4T ^a] (haakjes mogen ook grijs (^9)). Dit lijkt op een clantag maar is slechts gerelateerd aan GoT en dit topic in het bijzonder. De clan gelieerd aan GoT is Legion of Tweakers.
De mensen op dit forum hebben ingame de volgende nicks. Thanks to shaggy8675


Links
Hieronder vind je een aantal handige links:

opm: ik heb de lijst flink ingekort. 20 links met van allen nog een mirror ook leek me wat veel. Zoekt en gij zult vinden. Rtcwfiles.com dekt nagenoeg alles qua downloads.
RTCW Files tip
Planet Wolfenstein (gamespy network)
ET Startkabel
Wolfmap.de tip
Goede site met info tip
Wolfenstein.nl
Enemy Territory Configbuilder
SweRTCW.com tip
GameServers.net
Dutch Gamersleague
OutCast**NL Scripts & Binds tip
Official RTCW website
Activision
Splash Damage
ID Software
Clanbase
Punkbuster voor ET
etpro.anime.net
Xfire
Beter aimen in ET
ET Pro playerguide
Officiele manual tip
Zeer handige strategy guide! tip
RTCW & ET voor beginners
]Highboy's config server maker
Enemy Territory Server Config Creator
Map Editor
How To Make A Mod
Tactics Board
Mods
Playback Demo Tool


Adminprogramma's / Mods
ETPro.
ETpub.
ETshrub / shrubet.
Jaymod.
Omnibot - Een mod om met bots te spelen in ET. Deze mod valt te draaien naast Etpro, ETpub, Jaymod etc. (zie hierboven)
ETadmin (nog zwaar onder ontwikkeling en deze moet functioneren naast ETPro, ETpub etc.).
RconIT. "RconIT is a server administration tool which enables admins to easily issue a wide range of Rcon commands to their Enemy Territory server."
Enemy Territory Fortress (ETF). Complete mod voor ET, gebaseerd op Quake 3 Team Fortress (met wat verschillen natuurlijk).
True Combat: Elite. Complete mod voor ET, bedoelt om een realistische mod neer te zetten (je ziet bijvoorbeeld geen cursor en je moet echt over je loop kijken om te kunnen aimen).


Server Lijst:
Server:
XS4ALL WarMaps194.109.69.40:27960
XS4ALL FUN194.109.69.41:27960
Gameserver Bat582.192.78.43:27950
FDNL Public84.244.136.24:27960
SNL (UK)213.228.215.145:27970
{g4G} gamers4God.com216.52.177.15:27960
Efterlyst (SWE)213.115.128.60:27960
*BiO* (UK) 213.200.95.51:27964
Betaserver 80.239.199.98:28960
akie public 62.105.225.158:27960
CLANWARS.NL - BB4E81.18.165.10:27960
Public Server SW84.244.136.24:27960
DGL Public ET - 0tolerance217.172.47.32:27100
ELT Server82.192.80.136:27930
Telenet 182.192.78.6:27960
Telenet 282.192.78.6:27970
DutchBat193.238.27.184:27960
BuH ET1]85.14.216.102:27960
BB4E ETpro82.92.219.184:27960


Wat ook handig is deze site en de Splatterladder Server list :)
Bij FlameGuards heb je ondertussen een hele actieve community. Omdat ze meerdere servers hebben zet ik ze niet in de tabel.

De officiële manual die met Enemy Territory word mee geïnstalleerd is een grote schat aan informatie. Je kan deze vinden met de link in je startmenu:
Start / Programma's / Wolfenstein - Enemy Territory / Wolfenstein - Enemy Territory Help / manual.html


Vorige delen:
[rml][ RTCW] Enemy Territory *[/rml]
[rml][ PC] RTCW: Enemy Territory - deel 2[/rml]
[rml][ PC] RTCW: Enemy Territory - deel 3[/rml]
[rml][ PC] RTCW: Enemy Territory - deel 4[/rml]
[rml][ PC] RTCW: Enemy Territory - deel 5[/rml]
[rml][ PC] RTCW: Enemy Territory - deel 6[/rml]
[rml][ PC] RTCW: Enemy Territory - deel 7[/rml]
[rml][ PC] RTCW: Enemy Territory - deel 8[/rml]
[rml][ PC] Wolfenstein: Enemy Territory - deel 9 [/rml]
[rml][ PC] Wolfenstein: Enemy Territory - deel 10[/rml]
[rml][ PC] Wolfenstein: Enemy Territory - deel 11[/rml]
[rml][PC] Wolfenstein: Enemy Territory - deel 12 [/rml]

/me Hey je bent iets belangrijks vergeten of ik zie een spelvaut
Laat het mij: Outerspace, via DM, via mail, xfire of ingame even weten ;)

Updates

RTCW: Enemy Territory FAQ/Startpost 2.2
Gereviseerde topicstart door Outerspace, met behulp van Novah en Jazzper

Jack of all trades | Screener | Tweakers Gallery | Spotify!


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Djehoetie
 • Registratie: Februari 2012
 • Laatst online: 13-06 12:54
Anoniem: 499349 schreef op zaterdag 21 maart 2015 @ 16:10:
Jeetje, dit lijkt echt immens lang geleden!

Mijn nickname was xpLo. (daarvoor XploDeR) en ik ben begonnen met RTCW. Waar ik niet meteen in uitblonk. Met de komst van ET veranderde dat allemaal en ben zo zelfs bij het Belgische team gaan spelen. Was een vrij grote clanhoer en heb bij verschillende sterke clans gespeeld. De meeste namen ontglippen mij nu om eerlijk te zijn. BooZZe ken ik natuurlijk nog. _/-\o_ en Eld0. Daarnaast was er ook nog DZM (De Zatte Moffen) die ik mij kan herinneren. En 'gnc (Gaming is Not a Crime) waar ik ook een tijdje bij geweest ben. Ook nog bij een Engelse clan Royals gespeeld, was toen vrij officieel en professioneel. Herinner me ook nog RaZa als nickname, die bij een bekende clan speelde, maar kom niet op de naam. Bij RTCW ben ik begonnen bij de clan KNT, die toen net opstartte en waardoor ik de community zowat ontdekte.

Wauw, wat een herinneringen. Dat waren prachttijden. Ik heb net geprobeerd om ET te installeren en een beetje te spelen, maar krijg het hier niet draaiende. Kan niet verbinden met de servers. zonde ;(

Ook net ontdekt dat Clanbase niet meer bestaat. Al sinds 2013 blijkbaar! :|

Leuk om nog wat oude bekende terug te horen. Nu enorm veel zin om nog eens een potje te spelen, net als vroeger.
Grappig om te lezen , je naam komt me vaag ook nog wel bekend voor.
Zitten wel een aantal clans bij die ik nog ken uit m'n RTCW/ET periode.

RaZa heb ik nog mee samengespeeld , hij heeft een tijdje bij KREATUREN (nederlands/belgische clan) gezeten en ik dacht bij @mnesia maar is op een gegeven moment gestopt.

Clanbase... haha , wat een tijd was dat.
Helemaal in het begin van RtCW waren er om de zoveel tijd weer weet ik hoeveel nicklame-clans die ineens de ladder bestormde met allemaal goeie spelers en alles wonnen , en vervolgens er weer mee stopte.

Zelf ben ik aantal jaren voor team-nl uitgekomen in RtCW en ET , 2x de beker gewonnen in RtCW.
ET ben ik uiteindelijk mee gestopt , het speelde gewoon allemaal niet zo snel en lekker als RtCW helaas , en veel vrienden/spelers waar ik al die jaren mee samen speelde waren al gestopt.

 • shameblaster
 • Registratie: Mei 2003
 • Laatst online: 23:52

shameblaster

BB4E^Cons

Jazzper schreef op zaterdag 14 november 2015 @ 00:13:
Cons, wie is die Halfbaked dan? Of weer een bstard variantje ;)
Nooit van gehoord, zou goed kunnen, of van ziV die was daar ook goed in ;)

Cons:::BB4E


 • Zenix
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 01:22

Zenix

BOE!

Als jullie BB4E weer willen opstarten. Ik heb Teamspeak 3 en private ET servers :P
Heb afgelopen week nog weer wat lopen panzeren en riflen en kan het nog wel redelijk, alleen SMG aim en reactietijd is iets minder geworden :P

 • Zenix
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 01:22

Zenix

BOE!

http://et.splatterladder.com/?mod=serverlist kijk hier, wat je zegt kan wel kloppen.
Aanraders zijn HBC, Hirntot ETPro. Of AlterNBS als daar mensen op zitten.

 • Zenix
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 01:22

Zenix

BOE!

Ja ik ken je nog wel van naam. Ik heb toen ook tegen ESF gespeeld met w@co dacht ik. Ik zat toen in w@co2 oftewel w@co funsquad, maar het grappige was is dat wij beter waren dan het eerste team en ook wonnen van het eerste team en ook van teams waarvan het eerste team verloor. Wij hebben toen ook paar weken op eerste plek in de ladder gestaan.

Het was wel interessant als 15 jarige Nederlander tussen allemaal Belgen die een stuk ouder waren dan ik was.

 • GENETX
 • Registratie: Juni 2005
 • Laatst online: 23:44
En zo zit je lekker te knallen sinds een jaar of twee, vraagtt er iemand of ik van tweakers.net ben. Uiteraard! Blijk ik een ouderwets potje met de enige echte Zenix te spelen :D :w

 • Zenix
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 01:22

Zenix

BOE!

GENETX schreef op maandag 9 januari 2017 @ 21:45:
En zo zit je lekker te knallen sinds een jaar of twee, vraagtt er iemand of ik van tweakers.net ben. Uiteraard! Blijk ik een ouderwets potje met de enige echte Zenix te spelen :D :w
Inderdaad beiden aan de rifle :D
Er komt komend jaar ook weer een LAN http://www.crossfire.nu/n...-the-krefeld-battleground mijn broer rezta gaat er ook heen.

 • bstard
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 02-08 14:12

bstard

---------------

Jazzper schreef op woensdag 5 oktober 2016 @ 21:05:
lid geworden. Grappig om te zien. De clan SeF komt me zeer bekend voor. Maar goed ik bedacht net dat we de periode 2005-2008 spreken dus het is wat roestig.
Mijn laatste op yawn is 2003 hehe. http://yawn.be/playerDeta...guidid=3722&playerid=5411

Speel laatste tijd wel regelmatig avondje in weekend op https://www.gametracker.c...nfo/144.76.100.131:27960/ Lekkere noob server.

Blub


 • bstard
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 02-08 14:12

bstard

---------------

Mark. schreef op donderdag 2 februari 2017 @ 17:41:
ET ken ik nog van vroeger uiteraard, veel ook gespeeld en aangezien ik nog ergens een oude PC met XP- W7 heb wil ik het best een kans geven als iemand mij een progje voor het programma kan geven om te downloaden i.c.m. alle patches e.d. Ik hoor het wel.
http://www.splashdamage.c...-enemy-territory-barracks, download, run, ready. Nog even gratis als toen. Patches en maps download ie als je ergens connect. Werkt ook prima op mijn win10 pc. Enige problem is de resolutie en 4:3 ellende.

Blub


 • Insehh
 • Registratie: Juli 2009
 • Laatst online: 04-08 15:13

Insehh

Define good enough.

Ik wil best wel dit weekend ergens een groepje opzetten om weer samen een server terroriseren. Inclusief teamspeak. Anyone ? Als we meer dan 6 man bij elkaar krijgen kunnen 3 vs 3 of 5 vs 5 doen. #goodoldtimes. :D

[Voor 26% gewijzigd door Insehh op 07-02-2017 13:12]

De enige ekte... PUBG Discord hierrrr: https://discord.gg/CcHAx4W


 • Zenix
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 01:22

Zenix

BOE!

Indien jullie teamspeak willen stuur maar dm. Heb ook private ET servers beschikbaar.

 • rezta
 • Registratie: November 2006
 • Niet online

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Pensie
 • Registratie: Augustus 2014
 • Laatst online: 21-12-2019
Bekende namen hier haha..

Mis RtCW en active ET-scene ook, maar ja, das war einmal.. _/-\o_

<-- BuLL ;)

Acties:
 • +2Henk 'm!

 • Mitchell-CWD
 • Registratie: Januari 2012
 • Laatst online: 12-07 00:50
Er is op dit moment een LAN bezig, de finale gaat zo beginnen, leuk voor de nostalgie!

https://www.twitch.tv/teamoxid

Shoutcast door TosspoT, voor wie hem nog kent :)

Steam: mitchell99 - GTA V Social Club: MitchellFR - Overwatch/HotS/SC2 Battle.net: HunteR#1963


 • Jovd
 • Registratie: September 2017
 • Laatst online: 11-07-2018
Ik was een beetje bang dat ik de enige persoon zou zijn die af en toe heimwee heeft naar RtCW en ET :)
En dan kom ik dit topic tegen!!

Leuk!

Waarschijnlijk kennen jullie me niet eens (meer) maar ik heb RtCW gespeeld bij o.a. Blackbugs. Daarna de overstap gemaakt richting ET en met veel trots met de mannen van dC (drowned Cows) gespeeld (Jehuty zag ik hier ook al!).

Later nog zelf wat teams gestart met gemixte resultaten maar ook dat was erg gaaf om te doen!

Helaas uiteindelijk afgehaakt om dezelfde reden als Jehuty; ET was toch net even wat minder gepolijst, minder snel, minder spannend dan RtCW. Toch een erg gave tijd achter de rug met beide games!

Mijn naam was Pol / Pollie / Polle etc. ( En nee, niet die Duitse variant :) )

 • Illegal_Alien
 • Registratie: December 2001
 • Niet online

Illegal_Alien

PanzerAirlines.nl Rulezzzz

Moet de installatie ook maar eens even afstoffen als ik hem kan vinden. Alhoewel, kan nu alweer gillende mensen horen :P >:)

*pieeeep* selfkill * Illegal_Alien cancel Panzerfaust.

Zijn er nog mensen hier van de Oude LoT (Legion of Tweakers) / LF clans? :)

[Voor 38% gewijzigd door Illegal_Alien op 08-01-2018 12:18]

Mijn bescheiden aantal systeempies!
More ways to die. More reasons to live.
Officieel AchtbaanFreak ©2004
#boeiend.Illegal_Alien | #got-et & #boeiend @ Qnet


 • Zenix
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 01:22

Zenix

BOE!

Jazeker. Ik speel nog steeds af en toe. Ben het nog niet verleerd.

 • Hu9o
 • Registratie: Mei 2001
 • Laatst online: 15:35

Hu9o

Schokkend

Hallo boys😎

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Vertel Microsoft over dit probleem <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<


 • Zenix
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 01:22

Zenix

BOE!

Ik speel het ook nog steeds af en toe met @Rezta Voornamelijke rifle en panzer. Gisteren toch weer een hoop kills met de panzer! Kan @Illegal_Alien vast wel waarderen ;)

code:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
>>> Map: supply

Overall stats for: OHNOES (1 Round)

Weapon   Acrcy Hits/Atts Kills Deaths Headshots
-------------------------------------------------
Knife  :  0.0  0/8    0   0
Luger  : 46.1  89/193   7   0     6
Thompson :           0   37     0
Sten   :           0   1     0
Panzer  : 129.9 100/77   81   2     0
Grenade : 59.1  13/22    5   5
Mortar  :           0   1
G.Launchr:           0   3

Damage Given: 12752  Team Damage: 469
Damage Recvd: 7210  Team Damage Received: 420
    Gibs: 64  

Rank: Leutnant (390 XP)
Skills     Level/Points Medals
-----------------------------------
Battle Sense  0 (8/20)      0
Light Weapons 4 (82)       0
Heavy Weapons 3 (300/350)    2

TEAM  Player     Kll Dth Sui TK Eff Gib  DG  DR  TD Score
---------------------------------------------------------------------
Axis  #Freeze     19 23  0 1 45  4 4271 6847 594  632
Axis  (HBC)BrigadierD 14 32  0 2 30  3 1999 4193 237  584
Axis  MAR/doflamingo  56 45  1 2 55  4 9299 7730 236  492
Axis  abcabc      25 13  0 4 65  4 4337 4536 571  480
Axis  butwhy      49 38  1 8 56 19 7886 5992 1111  454
Axis  OHNOES      93 65 16 3 58 64 12752 7210 469  390
Axis  Ohje!      29 19  0 2 60  1 4177 4746 226  361
Axis  Scheitern    61 15  0 1 80 26 11276 3556 205  314
Axis  IZULA      43 44  0 4 49  3 6764 8420 320  297
Axis  nabs       22 31  0 4 41  4 3540 3854 290  267
Axis  vsk       23 11  0 0 67  4 2114 2810  54  259
Axis  blah       9  9  0 2 50  1 1560 1685  48   62
Axis  Arcc1       6 13  0 0 31  1 1096 3008  90   39
---------------------------------------------------------------------
Axis  Totals     449 358 18 33 55 138 71071 64587 4451  138

TEAM  Player     Kll Dth Sui TK Eff Gib  DG  DR  TD Score
---------------------------------------------------------------------
Allies muviz      23 27  0 2 46  4 3178 6454 426  463
Allies aMaZiNg     33 62  0 2 34  5 6856 9542 182  434
Allies antsi,=-     47 52  1 0 47  4 8569 10054 224  416
Allies de.t!lt     43 30  3 9 58 17 7190 3474 1214  410
Allies [oLLa]Pitu    25 44  2 6 36 10 5206 6317 835  408
Allies Manu       39 22  0 0 63  6 6274 5024  89  245
Allies **YVONNaWONDA** 24 35  0 0 40 11 5687 4490 118  233
Allies random      28 35  0 6 44  0 6897 7202 997  153
Allies sqy       26 39  4 5 40  8 3899 3963 947  137
Allies firefox     14 50  1 0 21  3 2644 5855 135  115
Allies autopsy     29 49  4 2 37 10 3970 6400 573  106
Allies gfgh       17 22  0 0 43  3 3924 4090 148   76
Allies plug&pown    11 14  0 0 44  0 1666 2486  0   61
---------------------------------------------------------------------
Allies Totals     359 481 15 32 42 81 65960 75351 5888   81Stats recorded: 21:19:30 (30 Aug 2018)

 • Illegal_Alien
 • Registratie: December 2001
 • Niet online

Illegal_Alien

PanzerAirlines.nl Rulezzzz

%%##$#@Zenix Ben denk ik helaas mijn ET config kwijt :( Nu ik het zo zie krijg ik were zin :P (Ben eigenlijk nu meer Overwatch aan het spelen met Reinhardt/Dva :P)

Tijd voor een nieuwe guild met de naam LoR ? Legion of Rollators?

[Voor 17% gewijzigd door Illegal_Alien op 31-08-2018 16:07]

Mijn bescheiden aantal systeempies!
More ways to die. More reasons to live.
Officieel AchtbaanFreak ©2004
#boeiend.Illegal_Alien | #got-et & #boeiend @ Qnet


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • Jazzper
 • Registratie: Juli 2001
 • Laatst online: 01:35

Jazzper

BB4E^Guerilla

Illegal_Alien schreef op vrijdag 31 augustus 2018 @ 16:06:
%%##$#@Zenix Ben denk ik helaas mijn ET config kwijt :( Nu ik het zo zie krijg ik were zin :P (Ben eigenlijk nu meer Overwatch aan het spelen met Reinhardt/Dva :P)

Tijd voor een nieuwe guild met de naam LoR ? Legion of Rollators?
Je werd nog genoemd net! En LoR ook. Vanavond voor het eerst in 10 jaar weer eens een Windows bak samengesteld. Voor de lol ET geïnstalleerd sinds 2006 ofzo. ET Legacy versie. En verrek werkt prachtig! Kon nergens mijn config vinden dus ziet er nu nog niet uit en onwennig. Enfin joinde Team Muppets server en daar waren mensen die BB4E tag herkenden! En namen riepen over en weer met mij uit het verleden zo ook GoT, LoT en jou naam. Niet door mij overigens :p

Nu eens kijken of ij het weer kan configgen naar wens. Wat er in 15 jaar zeker vooruit opgegaan is is loading... (paar seconden haha) en nieuwe maps. 30mb maps in seconden. Je kan geen bier meer halen tussen maps. Maar de actie en het geluid. Awesome! Nu weer ontroesten.

webstek // Urenwerk - horlogeblog // mijn fotogear en beste fotos // Instagram @jazzper_nl


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Outerspace
 • Registratie: Februari 2002
 • Laatst online: 23:01

Outerspace

Moderator GC & WM

AFX Ghey Edition by HlpDsK

Topicstarter
De laatste keer dat ik het speelde is 4 jaar terug, dus mijn config ben ik al een poosje kwijt :+
Maar ik zal eens kijken of ik het weer kan spelen. Wordt het nog regelmatig gespeeld of is het stilletjes een dood gestorven?

Jack of all trades | Screener | Tweakers Gallery | Spotify!


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Erazzzer
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 22:59

Erazzzer

Fear me, I'm German!

Outerspace schreef op zondag 19 april 2020 @ 01:49:
De laatste keer dat ik het speelde is 4 jaar terug, dus mijn config ben ik al een poosje kwijt :+
Maar ik zal eens kijken of ik het weer kan spelen. Wordt het nog regelmatig gespeeld of is het stilletjes een dood gestorven?
Na de geschiedenis in dit topic gelezen te hebben was mijn laatste keer in 2012. De eerste keer weet ik ook nog, dat was op een lanparty van een stageplek van mij. Dat was in 2003. Bijzonder hoe lang zo'n game het vol heeft kunnen houden.

Edit:
Haha, ik heb de installer even gedownload.
Requirements
Graphics Card: 3D hardware accelerator with 32 MB with full OpenGL® support
CPU: Pentium III® 600MHz processor or AMD equivalent
RAM: 128 MB RAM
HDD Space: 271 MB free hard disk space for game files, 500 MB for swap files
Moet ff een upgrade bestellen denk ik...
Of op mijn smartwatch spelen. Die voldoet prima aan de eisen.

[Voor 26% gewijzigd door Erazzzer op 19-04-2020 02:03]

So I was fucking my sister the other day and she was like: OMG, u are better than dad! And I was like: I know, mum already told me!


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Erazzzer
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 22:59

Erazzzer

Fear me, I'm German!

Illegal_Alien schreef op zondag 19 april 2020 @ 02:17:
[...]


Er als ik speciaal wordt genoemd is dat niet goed gok ik :P. Waar ging het over? :P
Waarschijnlijk over panzeren :D

So I was fucking my sister the other day and she was like: OMG, u are better than dad! And I was like: I know, mum already told me!


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • Erazzzer
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 22:59

Erazzzer

Fear me, I'm German!

Ik heb trouwens toch nog een etconfig gevonden. De Linda versie van het Linda, Roos en Jessica 3on3 team :D

So I was fucking my sister the other day and she was like: OMG, u are better than dad! And I was like: I know, mum already told me!


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Illegal_Alien
 • Registratie: December 2001
 • Niet online

Illegal_Alien

PanzerAirlines.nl Rulezzzz

Heb mijn ET nog niet gevonden, maar mischien kennen de LoT mensen nog dat ik ooit een webservertje had staan voor de clan; Ik heb de inhoud blijkbaar nog staan, even een snapshot van de screenshot en andere (eventuele) geinige data die erop staat:

:D

DGL (DutchGamersLeague) resultaten:
Helaas niks anders intressant op :(. Ik ga verder graven :D

Edit: found it! Inclusief Config en GGW tag :P:Ben alleen even kwijt, hoe ik mijn namen switchte, inclusief de PanzerAirlines spamtext _/-\o_ Hij switch wel steeds tussen 125 en 76 FPS voor een of andere vage reden.

[Voor 13% gewijzigd door Illegal_Alien op 19-04-2020 10:42]

Mijn bescheiden aantal systeempies!
More ways to die. More reasons to live.
Officieel AchtbaanFreak ©2004
#boeiend.Illegal_Alien | #got-et & #boeiend @ Qnet


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • Zenix
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 01:22

Zenix

BOE!

Ik speel het nog steeds, op discord is ook een ETPro community voor het spelen van gathers. Het spel is een stuk actiever geworden door corona. En dan heb ik het niet over de ET Legacy versie :)

[Voor 15% gewijzigd door Zenix op 19-04-2020 10:28]


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • Zenix
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 01:22

Zenix

BOE!

De servers die nog actief zijn:
https://et.trackbase.net/server/46455/ (veel noobs, dus lage drempel)
https://et.trackbase.net/server/46456/ (wat meer skilled players, hier zit ik meestal)
https://et.trackbase.net/server/46979/ (in de avond vaak mensen)

Discord ETPro community
https://discord.gg/EymY6At mijn advies is wel om niet zomaar mee te doen met gathers, want anders worden sommige spelers boos op je ;)
Wolf ET community, wat meer algemeen
https://discord.gg/pQ4xVHg


Dit was gisteren op Hirntot :P 10 map Ik speel meestal rifle, alle nades raak en rifles zelfs meer dan 100% :P
code:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
>>> Map: sp_delivery_te

Overall stats for: ohnoes (1 Round)

Weapon   Acrcy Hits/Atts Kills Deaths Headshots
-------------------------------------------------
Colt   : 71.4  5/7    0   0     1
MP-40  :           0   23     0
Grenade : 100.0  19/19    4   1
Dynamite :  0.0  0/1    0   0
G.Launchr: 101.7  60/59   29   0
Garand  : 47.6 109/229   19   0     7
K43 Rifle:           0   1     0

Damage Given: 9355  Team Damage: 220
Damage Recvd: 3927  Team Damage Received: 371
    Gibs: 11  

Rank: Captain (498 XP)
Skills     Level/Points Medals
-----------------------------------
Battle Sense  2 (33/40)     0
Engineering  4 (250)      1
Light Weapons 4 (215)      0

TEAM  Player     Kll Dth Sui TK Eff Gib  DG  DR  TD Score
---------------------------------------------------------------------
Axis  meh       23 31  2 3 42  0 5987 5850 105  1106
Axis  dinosaor     33 22  1 0 60  1 5737 4917 170  809
Axis  naor       18 24  1 2 42  1 4055 4914 312  610
Axis  Klemik Comeback  3 26  0 2 10  3 1675 4640 175  514
Axis  r1pass      8 27  0 2 22  1 1353 4752 226  483
Axis  Global>     11 25  2 3 30  5 2819 4293 259  445
Axis  Porcupine     3  5  0 0 37  0  495  752  18  401
Axis  ZiporShora    21 28  2 0 42  0 4310 5187  94  393
Axis  zeroPoint!    15 28  2 2 34  1 2014 5043 235  145
Axis  viTali.      9 22  0 2 29  3 1573 3808 396   87
Axis  D bSt r     13 17  3 1 43  0 3437 3257  26   77
Axis  Nightwing     0  0  0 0  0  0  54  73  0   1
---------------------------------------------------------------------
Axis  Totals     157 255 13 17 38 15 33509 47486 2016   15

TEAM  Player     Kll Dth Sui TK Eff Gib  DG  DR  TD Score
---------------------------------------------------------------------
Allies twitch/Ronk90  31 10  2 1 75  6 5335 3273 133  1215
Allies Archive - Again 41 23  0 2 64  5 7401 4754 153  912
Allies eVg       17 24  1 1 41  7 4992 4523  89  666
Allies eiti       16 29  1 2 35  2 4933 4992 214  538
Allies ohnoes      52 34  9 1 60 11 9355 3927 220  498
Allies sfdbsfvsbf aimb 34 15  5 1 69  2 6928 3538 273  419
Allies M4tr!X.     29 12  2 0 70  2 4538 2937 345  414
Allies Divine.     14  6  0 2 70  3 2236 2062 304  408
Allies Partigiano    16  8  0 0 66  2 2821 2470 162  366
Allies ohyoutouchmytra 10 16  1 1 38  0 1970 2265  45   92
Allies inactive     1  2  0 0 33  0  185  171  0   4
Allies Rivaled      0  1  0 0  0  0  72  125  0   1
---------------------------------------------------------------------
Allies Totals     261 180 21 11 59 40 50766 35037 1938   40


Stats recorded: 19:15:59 (18 Apr 2020)


@Illegal_Alien De oplossing voor FPS drops is r_primitives 2

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • PcDealer
 • Registratie: Maart 2000
 • Laatst online: 17-08 14:23

PcDealer

HP ftw \o/

Shaggy schreef op zondag 19 april 2020 @ 15:01:
Mmhh, Lang, lang geleden....
Snap alleen niet waarom mensen me destijds Kaptein Teamkill noemden?
Artillerie op je eigen mensen droppen?

LinkedIn WoT Cash Converter


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • JoeZuCK
 • Registratie: September 2012
 • Laatst online: 22:40

JoeZuCK

_Fonz > all.

Als we toch even met wat screenshots rond strooien...

Aka You.SuCK or less confronting JoeZuCK. Played Return to castle Wolfenstein on a professional level and was within Team Netherlands. Steam: joezuck | PSN: JoeZuCK


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Erazzzer
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 22:59

Erazzzer

Fear me, I'm German!

Shaggy schreef op zondag 19 april 2020 @ 15:01:
Mmhh, Lang, lang geleden....
Snap alleen niet waarom mensen me destijds Kaptein Teamkill noemden?
Zelfs nog wat foto's van een kleine lanparty/Eliteparty.
Was wel erg leuk, zeker met de jongens van BB4E erbij.

En de een na laatste foto ben ik, de laatste is iemand die hier ook nog zit in het topic haha
[Afbeelding]

[Afbeelding]

[Afbeelding]

[Afbeelding]

[Afbeelding]
OMG, ik had daar nog haren :')

So I was fucking my sister the other day and she was like: OMG, u are better than dad! And I was like: I know, mum already told me!


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • Jazzper
 • Registratie: Juli 2001
 • Laatst online: 01:35

Jazzper

BB4E^Guerilla

Ha, die Jessica was gisteren ook online. Ik dacht al; waar ken ik die naam van (nu TM Jessica). Van Linda Roos en Jessica inderdaad!

Wat ik het tofste vind na 15 jaar: de game is nagenoeg hetzelfde. De meeste spellen van nu evolueren gigantisch, wat natuurlijk ook iets heeft, maar dit niet.

Was echt kwestie van ET Legacy, resolutie goedzetten, naam erin, en server met lage ping kiezen. Ik kon er geen reet meer van en moest even de teksten weer opwekken (v21, v43, etc), maar het lukte nog aardig. Ook de mapkennis gewoon nog on par haha.

Vanavond even paar oude harde schijven doorakkeren naar mijn BB4E|Guerilla|NL config met de geel/rode kleurtjes (blauw was voor Ant, Coldie, Phage, etc), ik zat in Red met C0ns, Bstard en anderen.

Edit... omg Fonz_... natuurlijk herken ik die naam :D
edit2: oh ja DGL. Ik weet nog wel dat dat opgestart werd. In de nadagen toch? Ik vond clanbase, xfire (crossfire?) en IRC in de gaten houden al veel werk.

edit 3: deze is ook handig:
HOW TO PLAY ET IN 2020
Frequently Asked Questions

Where can I download Wolf:ET?
https://wolfet.online/
You can download Return to Castle Wolfenstein here which also has an awesome guide to help out with any tech queries.
https://www.crossfire.nu/...601/rtcw-troubleshoot-faq

How do I play ET on Mac?
Method 1:
Download the Mac file here : https://www.splashdamage....fenstein-enemy-territory/
If not working try method 2
Method 2:
install https://www.playonmac.com/en/
then download the normal wolfenstein exe for windows. (http://fearless-assassins...y-territory-full-version/)

How do I play ET on Win10?
Simply run ET.exe as Adminstrator

Where can I find configs?
Variables you can use and edit:
https://fearless-assassins.com/enemy-territory-cvars.html/
Config generator:
https://fearless-assassin...ile/760-config-generator/
Collection of etpro player configs:
https://antman.info/wolf/etpro/index.php?path=configs/

How can I play in widescreen? (1920*1080)
https://wolfet.online/#element-qLHvpXr7

Where can I find active Servers? (without Bots)
if you‘re looking to play on a server with real players, make sure to check the active gameservers here:
https://et.trackbase.net/serverlist/
red numbers are bots, white numbers are real players, yellow numbers are private slots.
If you don’t know how to join any server from the list, check this tutorial:
https://wolfet.online/#element-qLHvpXr7

Where can I find active clans / communities?
https://wolffiles.de//index.php?news-848

How can I chat with other players?
Sadly, Xfire and MIRC are no more. Replaced by newer, shinier technologies. Three of the bigger communities are on Discord:
https://discord.gg/TRkk4Pr
You can also use Discord App on your mobile device!

Problems with ET?
If you’ve got any questions about W:ET from a technical or gameplay standpoint feel free to post them here or head over to the FA forums to ask
https://fearless-assassins.com/forum/11-et-support/

Where can I watch games?
https://www.twitch.tv/dir...in%3A%20Enemy%20Territory
Renewed edition for 2020.
Sources from: splashdamge, crossfire, fa

[Voor 65% gewijzigd door Jazzper op 19-04-2020 22:11]

webstek // Urenwerk - horlogeblog // mijn fotogear en beste fotos // Instagram @jazzper_nl


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Jazzper
 • Registratie: Juli 2001
 • Laatst online: 01:35

Jazzper

BB4E^Guerilla

Allemaal oude hdd's aangesloten en nog veel tegengekomen. Van oude filmpjes, demos, screenshots en ook quakenet logs (met o.a. teksten van jullie ertussen :p), maar ook configs.

Kostte me al een uur om van diverse hdd's uit alle hoeken en gaten configs te halen die ter plekke renamed werden naar "ET bb4e guerilla die ene luxe en met radeon 9700pro uit 2005.cfg".

Daarna gekeken naar welke toen de beste was (o.a. gebaseerd op TM.Lake) en aan de slag met de config van ET Legacy. Toen ging het helemaal mis. Met grote zorg ontdubbeld, vergeleken, regels weggehaald etc, maar laden ho maar. Nu heb ik een soort van halve config en overschrijft ETL het steeds. Maar weer verder uitzoeken. Verder zie ik dat mijn config toentertijd wel heeeeel agressief stond. Geen enkel stukje opsmuk. alles voor de framerate en helder zicht toen haha. Zonnebril op tegen de gamma/brightness en door.

webstek // Urenwerk - horlogeblog // mijn fotogear en beste fotos // Instagram @jazzper_nl


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • JoeZuCK
 • Registratie: September 2012
 • Laatst online: 22:40

JoeZuCK

_Fonz > all.

@Jazzper Met alle respect, maar hoevaak ik wel niet BB4E gasten heb neergemaaid.. ik ben de tel kwijt. :P

Check ook ff mijn ondertitel ;) >:)

Ik zit niet te overdrijven als ik zeg dat ik a) in Team Nederland zat terwijl ik nog gewoon met een balmuis (vol stof) speelde en b) ik op een gegeven moment zo goed was dat ik aimbots ownde haha. Wat een tijd. Begon allemaal met [DAL], toen kwam ik in de beste Belgische clan (en stonden we een tijdje bovenaan in de Benelux ladder), kwam op een gegeven moment in een Engelse clan (waarbij we 4Kings ownde), daarna vormden we een eigen clan met Antihero, Kai en op het laatst in Memento dat GMPO werd (werd nog tweede op Quakecon 2003 geloof ik met mensen zoals Blaze, Ramzi, Ratem?). Vaak gespard met mensen van iNfensus op 1 on 1 maps. Wilde altijd in Amnesia spelen met gasten zoals Dolt (heb ik ook vaak gedolt), Vas, had je een Duitse medic (kom niet op de naam) en Darv (oprichter van de clan en had een eigen snelle server) en nog een Nederlandse medic.

Zucht wat een tijden waren dat.

[Voor 108% gewijzigd door JoeZuCK op 14-05-2020 19:30]

Aka You.SuCK or less confronting JoeZuCK. Played Return to castle Wolfenstein on a professional level and was within Team Netherlands. Steam: joezuck | PSN: JoeZuCK


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • Redis
 • Registratie: Augustus 2004
 • Laatst online: 22:20
Mis de ET tijden wel nu ik dit topic zie.

DutchBat en de Sjappie servers was ik meestal te vinden.

Laatste keer dat ik een poging heb gedaan om te spelen is zo'n 5 jaar terug.
Maar door problemen met de resolutie en kon me oude config niet terug vinden was ik er snel klaar mee helaas.
Ook was EtPro ondervertegenwoordigd.

Binnenkort weer eens installeren, besef me nu wel dat ik niet eens meer over een muis bezit. 8)7

Acties:
 • +4Henk 'm!

 • RomeoJ
 • Registratie: Mei 2003
 • Niet online

RomeoJ

Matched: (.*)

Hmm oude tijden herleven nu ik dit topic zie. Pff wat heb ik een hoop tijd in dit spel doorgebracht vroeger!!
Ook zie ik herveel oude bekenden van weleer (zoals @Zenix , @rezta , @Hu9o , @Illegal_Alien : 👋)

Mijn nickname was indertijd Redneck of de variant daarop R3dn3ck :+

Volgens mij heb ik een aantal jaren terug nog eens ET proberen te spelen, maar dat was geen doorslaand succes :D
Eigenlijk heb ik nu ook geen setup meer om het lekker te spelen, anders had ik het wel weer eens opnieuw een keer willen proberen.

You only need two tools in life: WD-40 and Duct-Tape, if it doesn't move and it should, use the WD-40. If it does move and it shouldn't, use the Tape.


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Illegal_Alien
 • Registratie: December 2001
 • Niet online

Illegal_Alien

PanzerAirlines.nl Rulezzzz

@RomeoJ AH dacht dat ik van je af was. :(,

Heb maandje geleden ofzo geprobeerd maar lukt niet echt, zit meer in Overwatch al die pubertjes verrot te slaan met Reinhardt. :P


*offtopic kuch*


p.s.: Met welke idiooten was ik ook alweer in Sixflags Walibi gebla bla, en dan non-stop in de Goliath?

En ja zal vanavond ofzo even kijken of ik op die bovenstaande server even kan komen, puur voor de fun, en om iedereen die me naam kent bang te maken :P. _/-\o_

[Voor 54% gewijzigd door Illegal_Alien op 28-07-2020 15:45]

Mijn bescheiden aantal systeempies!
More ways to die. More reasons to live.
Officieel AchtbaanFreak ©2004
#boeiend.Illegal_Alien | #got-et & #boeiend @ Qnet


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • Zenix
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 01:22

Zenix

BOE!

@RomeoJ Wat leuk man! Lang niet gezien. Als je toch weer een keer wilt gaan spelen, dan kan ik je wel helpen.

Ik doe overigens mee aan Quakecon @ home met RTCW.
https://www.rtcw.live/eu nog ouder dan ET.

@Illegal_Alien De uGC of Hirntot public zijn aanraders zie trackbase. Ik speel meestal op uGC.

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Illegal_Alien
 • Registratie: December 2001
 • Niet online

Illegal_Alien

PanzerAirlines.nl Rulezzzz

Ah maar die zijn nu leeg. :'( , ach morgen weer een dag. :)

Ik hang trouwens nu ook rond op die Discord.

[Voor 60% gewijzigd door Illegal_Alien op 29-07-2020 00:14]

Mijn bescheiden aantal systeempies!
More ways to die. More reasons to live.
Officieel AchtbaanFreak ©2004
#boeiend.Illegal_Alien | #got-et & #boeiend @ Qnet


 • NeluZzz
 • Registratie: November 2020
 • Laatst online: 17-08 09:45
Zijn er nog baasjes die dit spel spelen? Begin januari wordt de tweede Draft Cup georganiseerd welke word verdeeld in twee divisies. Div 1 voor competitieve en goede spelers. Divisie 2 voor de wat mindere speler en meer fungeoriënteerd.

 • Zenix
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 01:22

Zenix

BOE!

Ja ik speel het nog steeds en mijn broer ook, heb aan de vorige draftcup meegedaan, mijn mooie 4 man kill.
https://www.twitch.tv/pot...clips&range=30d&sort=time

Daarnaast is RTCW sinds corona ook weer actief. Bij RTCW heb ik Quakecon @ Home toernooi gespeeld met UMM en en de open playoffs gewonnen: YouTube: RTCW: Underdogs vs. UUMM - QuakeCon 2020 EU Open Playoffs Finals - h...

De RTCW nationscup is net afgelopen, Nederland is tweede geworden. Ik zat ook in Team-NL en heb de match tegen Duitsland gespeeld. De finale tegen UK hebben we helaas verloren: https://www.twitch.tv/videos/845447729

Er komt een ET draft cup begin 2021 en een nieuw RTCW toernooi die eind januari begint:
https://www.crossfire.nu/...aft-cup-2021-announcement
En een RTCW league, waar ik ook aan meedoe met UUMM
https://www.crossfire.nu/...son-2-and-season-1-awards


Er is een Discord ETPRO community
https://discord.gg/EymY6At
RTCW Discord community
https://discord.gg/EymY6At

We hebben op Discord vaak meerdere games tegelijk bij RTCW en ET per avond, de community is de laatste paar jaar niet zo actief geweest. Voor RTCW zijn ze zelfs bezig met een nieuwe mod (RTCWPro)

Bij RTCW hadden we ook een kerstcup, met allemaal fun maps en 10vs10 :D
https://clips.twitch.tv/ChillyFriendlyPoultryMoreCowbell

[Voor 7% gewijzigd door Zenix op 28-12-2020 00:28]


 • enomiss
 • Registratie: December 2006
 • Laatst online: 11-08 17:21
Jammer en onbegrijpelijk dat men zo een sterk concept laat doodgaan.

https://opensea.io/seaart


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • job_h
 • Registratie: Augustus 2005
 • Laatst online: 13-08 18:39
Mattie112 schreef op zaterdag 26 juni 2021 @ 18:34:
Misschien ben ik gek maar: waar staan de mods opgeslagen?

Er is iets corrupt dus ik wil clean beginnen, ik gooi de hele C:\Program Files (x86)\Wolfenstein - Enemy Territory directory weg (de uninstaller doet niks). Ik herinstalleer de games maar toch is mn profile/mod er nog.

Ik zie niks in Documents / AppData / ProgramData

Start ik de game als admin dan heb ik wel een ander profile dus het moet ergens staan. Op internet is het enige wat ik vind de ProgramFiles dir en de punkbuster dir maar dat lijkt het bij mij niet te zijn.

Wie o wie weet welke directory?
In principe staan je mods in je installatie map, dus als die weggegooid is zou het weg moeten zijn. Heb je niet per ongeluk nog een installatie in een andere map waar je snelkoppeling naar toe gaat? Het kan ook goed dat zodra je een server binnen gaat alles automatisch weer gedownload wordt.

ET Legacy heeft sinds de laatste versie een soort container systeem ingebouwd waardoor de mods/PK3 bestanden die servers je laten downloaden niet het menu en dergelijken kunnen beïnvloeden. Heerlijk zo'n rustig menu zonder alle ongewenste poespas. Ik kan je ET Legacy van harte aanbevelen, het is compatibel met de normale ET servers :)

https://www.etlegacy.com/download

[Voor 7% gewijzigd door job_h op 27-06-2021 00:13]


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • Mattie112
 • Registratie: Januari 2007
 • Laatst online: 17-08 14:34

Mattie112

3780wP (18x 210wP EC Solar)

job_h schreef op zondag 27 juni 2021 @ 00:09:
[...]


In principe staan je mods in je installatie map, dus als die weggegooid is zou het weg moeten zijn. Heb je niet per ongeluk nog een installatie in een andere map waar je snelkoppeling naar toe gaat? Het kan ook goed dat zodra je een server binnen gaat alles automatisch weer gedownload wordt.

ET Legacy heeft sinds de laatste versie een soort container systeem ingebouwd waardoor de mods/PK3 bestanden die servers je laten downloaden niet het menu en dergelijken kunnen beïnvloeden. Heerlijk zo'n rustig menu zonder alle ongewenste poespas. Ik kan je ET Legacy van harte aanbevelen, het is compatibel met de normale ET servers :)

https://www.etlegacy.com/download
Goed ik was een heel bericht aan het typen met exact de stappen (incl log van de installer waar ik idd zie dat hij geen andere folders aan maak) en tja het werkt opeens. Gister echt 5x gedaan imo exact dezelfde flow maar start ik de game had ik gewoon nog een ander menu heel gek. Maar had last van missende textures (dus dat was niet gefixt) nu etlegacy geprobeerd eerste indruk het werkt als een tiet, bedankt! Jaaaaaren geleden dat ik ET heb gespeeld :D

My Youtube Channel


 • Dmxj
 • Registratie: November 2021
 • Laatst online: 10-02 09:16
Dit valt onder spam/werving en is niet toegestaan. Lees ons beleid nog even goed door.

[Voor 83% gewijzigd door Bart ® op 17-11-2021 16:09]


 • Zenix
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 01:22

Zenix

BOE!

@Dmxj Die muppets kom je ook overal tegen :P

De ETPro community bestaat niet meer, iedereen is over naar legacy, omdat het beter is. Er zijn regelmatig gathers en cups en leagues bij ET Legacy. Op dit moment is er een 3on3 cup bezig met maar liefst 16 teams!

De Discord voor ET legacy competitive community (ETLC)
https://discord.gg/McJ9Hg7Vde

Diverse mensen streamen:
Bobika, whoet, Abjecti, Dmxje, mayaaaan en asahbii
https://www.twitch.tv/dir...my%20Territory/videos/all

 • Illegal_Alien
 • Registratie: December 2001
 • Niet online

Illegal_Alien

PanzerAirlines.nl Rulezzzz

Je Discord linkje doet het niet; maar aan de andere kant een PanzerNoob wil je niet op bezoek hebben. :P

[Voor 62% gewijzigd door Bart ® op 17-11-2021 16:11]

Mijn bescheiden aantal systeempies!
More ways to die. More reasons to live.
Officieel AchtbaanFreak ©2004
#boeiend.Illegal_Alien | #got-et & #boeiend @ Qnet


 • Zenix
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 01:22

Zenix

BOE!

Dmxj schreef op woensdag 17 november 2021 @ 15:37:
[...]

Bij mij werkt de link zonder problemen hoor?
Deze zou ook werken *knip*

En panzernoobs zijn meer als welkom alleen moet je er soms wat snel bij zijn om er eentje te bemachtigen 7(8)7
Ik probeer hem altijd te pakken, mijn smg aim + panzer is gevaarlijk :+

[Voor 5% gewijzigd door Bart ® op 17-11-2021 16:11]


 • Illegal_Alien
 • Registratie: December 2001
 • Niet online

Illegal_Alien

PanzerAirlines.nl Rulezzzz

Dmxj schreef op woensdag 17 november 2021 @ 15:37:
[...]

Bij mij werkt de link zonder problemen hoor?
Deze zou ook werken *knip*

En panzernoobs zijn meer als welkom alleen moet je er soms wat snel bij zijn om er eentje te bemachtigen 7(8)7
Nu doet hij het wel? Ach whatever...

[Voor 5% gewijzigd door Bart ® op 17-11-2021 16:12]

Mijn bescheiden aantal systeempies!
More ways to die. More reasons to live.
Officieel AchtbaanFreak ©2004
#boeiend.Illegal_Alien | #got-et & #boeiend @ Qnet


 • marcunator
 • Registratie: Mei 2009
 • Laatst online: 16-08 15:21
Ik zal het vanavond ook eens installeren, ik heb toch heel wat uurtjes gespeeld vroeger.

Is er een server waar veel tweakers te vinden zijn?

 • Zenix
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 01:22

Zenix

BOE!

marcunator schreef op woensdag 17 november 2021 @ 16:06:
Ik zal het vanavond ook eens installeren, ik heb toch heel wat uurtjes gespeeld vroeger.

Is er een server waar veel tweakers te vinden zijn?
Op dit moment zijn er denk ik niet veel Tweakers die het spelen. Ik speel af en toe wel op team muppet server naast gathers. Ohnoes is mijn nick op de Discord.

 • Jazzper
 • Registratie: Juli 2001
 • Laatst online: 01:35

Jazzper

BB4E^Guerilla

Wait wut what! Helemaal niet gezien dat er een RealRTCW op Steam is en er sinds vrijdag na 20 jaar eindelijk de single player van ET gereleased is! Iemand al gecheckt? Nu aan het binnenharken op PC maar druk aan het werk.

webstek // Urenwerk - horlogeblog // mijn fotogear en beste fotos // Instagram @jazzper_nl


 • Zenix
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 01:22

Zenix

BOE!

Gisteren speelde ik de ET Legacy ODC Cup (12 teams) leuk moment was dit bijvoorbeeld met mijn team imposito:
https://clips.twitch.tv/S...lateRain-5IitO2DXPHeodvtz

Nog meer streamers:
https://www.twitch.tv/videos/1231580930
https://www.twitch.tv/videos/1231717618
https://www.twitch.tv/videos/1231716000 (match van mijn team in het Nederlands)

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Zenix
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 01:22

Zenix

BOE!

Wie kent nog de tijden van clanbase ladder? Sinds afgelopen maand hebben we weer ladders in ET, op dit moment 3on3, maar 6on6 komt er ook aan:

https://reddal.gg/ladder/enemy-territory-3-on-3

Daarnaast zijn er ook nog regelmatig gathers. Ik speel dit spel nog steeds af en toe met veel plezier :)

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Illegal_Alien
 • Registratie: December 2001
 • Niet online

Illegal_Alien

PanzerAirlines.nl Rulezzzz

Zenix schreef op maandag 4 april 2022 @ 21:49:
[...]


Jammer op de populaire ET Legacy public's kan je na een tijdje standaard spelen als lvl4 panzer met mp40 ;) >:)
Ja maar dat moet je wel wat raken, en helaas kan ik dat in ET niet meer. :( Zelfs een point blank Panzerfaust gaat mis. :p

Mijn bescheiden aantal systeempies!
More ways to die. More reasons to live.
Officieel AchtbaanFreak ©2004
#boeiend.Illegal_Alien | #got-et & #boeiend @ Qnet


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • Falcon93
 • Registratie: Augustus 2010
 • Laatst online: 12-08 14:58
Wel erg vermakelijk die RealRTCW icm Enemy Territory singleplayer. Leuk om achievements te behalen ook ;)

Merk wel dat ik bij Wolf ET singleplayer tactiek uitvoer die ik normaal ook in MP zou doen, maar dat werkt hier dus niet :p

Basis game:
https://store.steampowered.com/app/1379630/RealRTCW/

WolfET Singleplayer:
https://steamcommunity.co...iledetails/?id=2600685791

Extra campaigns gemaakt door community:
https://steamcommunity.co...iledetails/?id=2372971605

 • Zenix
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 01:22

Zenix

BOE!

ET is op Steam!

https://store.steampowered.com/agecheck/app/1873030/

Ik zie al een stuk meer spelers, paar servers extra vol :)

Acties:
 • +3Henk 'm!

 • Illegal_Alien
 • Registratie: December 2001
 • Niet online

Illegal_Alien

PanzerAirlines.nl Rulezzzz

Net even wat rondjes gedaan, ging goed tot er een paar (team) idioten voor een piepende panzer gingen staan....

Nog steeds roestig. :(

Mijn bescheiden aantal systeempies!
More ways to die. More reasons to live.
Officieel AchtbaanFreak ©2004
#boeiend.Illegal_Alien | #got-et & #boeiend @ Qnet


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Zenix
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 01:22

Zenix

BOE!

Illegal_Alien schreef op zondag 1 mei 2022 @ 12:09:
Maaruh wie is nou wie tegenwoordig? Volgens mij ben ik de enige die zijn orginele naam nog gebruikt. :P
Ik was diegene die alle ronden de meeste frags had, de meeste headshots, de meeste damage en de hoogste accurary met zo'n 45% >:) Mijn nickname was thepowner. :+

code:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
>>> Map: railgun


Overall stats for: thepowner (1 Round)

Weapon   Acrcy Hits/Shts Kills Deaths Headshots
--------------------------------------------------
Knife   :  0.0  0/1    0   0
Ka-Bar  :  0.0  0/12    0   0
Luger   :           0   1     0
Colt   : 36.2  17/47    2   0     3
MP 40   : 46.9  38/81    4   16     2
Thompson : 45.3 474/1046  49   0    49
Panzer  :           0   2
Grenade  : 91.7  11/12    7   2
Artillery :           0   1
G.Launchr :           0   2
MG 42 Gun :           0   1
MP 34   :           0   2     0
Syringe  : 100.0  11/11  

Damage Given: 11018   Team Damage Given:  264
Damage Recvd:  6258   Team Damage Recvd:  491

Kills:  62  Team Kills:  4  Accuracy:  45.1%
Deaths: 27  Self Kills:  2  Headshots:  10.2%
Gibs:  10  Team Gibs:  0  Playtime:  78.4%

Rank: Private (356 XP)
Skill Rating: 2.31  (+0.97)

Skills     Level/Points Medals
-----------------------------------
Battle Sense  2 (68/90)     0
First Aid   1 (43/50)     1
Light Weapons 4 (245)      2

GUID   TEAM    Player     TmX TmL TmP Kll Dth Gib SK TK TG Eff  DG  DR TDG TDR Score Rating Delta
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
87214F23* Axis    MaAKOeR     20  0 88 25 24  7  0  2  0 51 3874 5847 305 359  323  1.46 -0.69
E4C65F39* Axis    <=TM=>sty    18  1 76 42 32  6  4  5  1 56 7365 5994 127 402  301  2.32 -0.63
4C16CCA9* Axis    ASBO.       5 14 90 35 17  1  0  0  0 67 4900 3490  72 272  299  13.57 +0.32
D44BD565* Axis    JPH       20  0 80 33 33  6  0  0  1 50 5123 4317 139 324  292  2.99 -0.67
02738E4A* Axis    ROMs       20  0 86 31 25  8  0  1  1 55 5684 5510 183 404  235  -0.78 -0.81
8DAC58E3* Axis    <C0BRA>X3M*   20  0 86 15 18  2  0  0  0 45 2956 3767  88 178  226  -1.47 -0.81
2A9E0902* Axis    Commondo     20  0 84  6 22  0  0  1  2 21 1126 2936 190  0  207  -1.67 -0.80
F5FA66AD* Axis    LEJUDOKA13FR   20  0 79  9 24  0  0  2  0 27 1926 4539 362 231  198  -1.77 -0.80
E32CC7B2* Axis    stegosauross   20  0 87 10 15  2  0  0  1 40 1338 3166 144  28  178  -0.83 -0.77
D72F3FBB* Axis    VonMonty     20  0 82 19 18  4  0  2  1 51 2493 2473 427 215  165  0.53 -0.80
567755C9* Axis    Jotaela     20  0 79 18 31  5  0  1  2 36 3041 5553  91 284  160  -0.84 -0.81
AFA38034* Axis    Jan Oars     20  0 86 22 20  5  0  2  0 52 3521 2416 257 196  130  -1.77 -0.81
B73BAC9D* Axis    drughino     20  0 77 15 38  5  0  3  0 28 2215 4624 344 184  119  10.03 -0.31
9CE88EF3* Axis    Zerri      20  0 86 10 16  2  0  0  0 38 1292 2104 128 150   84  -1.85 -0.80
26283F01* Axis    FinCastro    14  0 73 18 21  2  1  1  0 46 2513 2705 104  48   58  -0.86 -0.47
6E34585E* Axis    Masim       0  0 95  1  0  0  0  0  0 100  37  282  0  0   13  0.08 +0.08
79E19943* Axis    artaxias     3  0 80  4  7  0  0  0  0 36  514  776  18  13   12  -0.06 -0.06
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
     Axis    Totals     283 16 83 313 361 55  5 20  9 46 49918 60499 2979 3288  3000

GUID   TEAM    Player     TmX TmL TmP Kll Dth Gib SK TK TG Eff  DG  DR TDG TDR Score Rating Delta
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
9126349F* Allies   thepowner     0 20 78 62 27 10  2  4  0 69 11018 6258 264 491  356  2.31 +0.97
90C8F583* Allies   Nanaa       0 20 79 44 22 13  0  4  3 66 5843 3135 900 256  255  3.92 +0.93
879CE442* Allies   DemB|Cheese Scr  0 20 79 31 20  2  0  0  1 60 4500 2290  21 252  192  -0.19 +1.04
2A0381F7* Allies   #boeiend.Illega  3 16 85 34 17 28  3  6  6 66 3692 2561 872 309  179  1.17 +0.73
D59B6277* Allies   Curtyo      0 20 88 23 13  1  1  2  1 63 3899 1880 307 181  169  1.27 +1.04
710C41DA* Allies   Ibioh       0 20 83 16 18  3  1  2  0 47 3444 2556 206 190  157  2.69 +1.04
8CDCC700* Allies   MelvinBoy     0 20 84  9 11  3  0  3  2 45 1905 1926 443  88  154  2.35 +1.04
8B355C51* Allies   Acid_Burn     0 20 79 30 25  2  0  2  0 54 4794 2991 112 419  151  2.22 +1.02
72DAE152* Allies   Heppi       0 20 81 13 15  1  0  2  1 46 2010 3316 519 645  144  2.68 +1.04
F2AEFDF8* Allies   toastfs      0 18 78 20 18  0  1  0  0 52 2943 2870 160 503  131  0.98 +0.98
CA10EE90* Allies   Mr.Lederhose   0 20 87  8 14  0  1  6  2 36 1602 1963 825 185  113  -1.25 +0.98
42C1B048* Allies   Zegarmiszcz    1  3 88  3  2  2  0  0  0 60  546  517  0  35   89  0.33 +0.19
44EDFAE8* Allies   #KKpelit Sample  0  7 77 13 10  1  1  0  0 56 2081 1466 104 140   57  4.93 +0.37
3215504C* Allies   GiamT      11  0 88  4 12  0  0  0  0 25  699 1475 176  90   54  0.05 -0.40
DE0C8DD0* Allies   Cyph!       0  4 74  2  7  0  0  0  0 22  769 1211  18 421   31  0.89 +0.27
D9B101DD* Allies   vorvoros     0 10 73  3 11  0  0  0  0 21  752 1585 164 153   18  0.63 +0.63
D7AC137F* Allies   MAUNOU      0  1 71  0  2  0  0  0  0  0  112  340  49  0   5  0.20 +0.20
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
     Allies   Totals      16 243 82 315 244 66 10 31 16 56 50609 38340 5140 4358  2255

GUID   TEAM    Player     TmX TmL TmP Kll Dth Gib SK TK TG Eff  DG  DR TDG TDR Score Rating Delta
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
B0CD62DB* Spectators wayyn       0 12 88  8 12  1  0  0  0 40 1526 2470  36 498  139  2.45 +0.71
F3D07008* Spectators DatGuyGabbs    0  0  0  0  0  0  0  0  0  0   0   0  0  0   0  0.00 +0.00
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
     Spectators Totals      0 12 88  8 12  1  0  0  0 40 1526 2470  36 498  139

Map bias: +5.3/-5.3 pct
Win prob: +57.9/+42.1 pct

Stats recorded: 19:48:53 (29 Apr 2022)

[Voor 90% gewijzigd door Zenix op 01-05-2022 14:15]


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • Shaggy
 • Registratie: Mei 2003
 • Laatst online: 00:01

Shaggy

Misantroop pur sang

Nou, heb zojuist ook maar eens gespeeld voor het eerst in denk ik 10 jaar...

Mijn hemel, wat ben ik slecht, maar dat was vroeger al zo....

Wat blijft het toch een geweldig spel :)
Pagina: 1Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee