Toon posts:

Het Grote Guild Wars Topic deel 11 Vorige deelOverzichtVolgende deelLaatste deel

Dit topic is onderdeel van een reeks. Ga naar het meest recente topic in deze reeks.

Pagina: 1 2 3 ... 11 Laatste
Acties:
 • 6.900 views sinds 30-01-2008

 • Steffy
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 27-04 21:52

Guild Wars logo


Welkom in Het Grote Guild Wars Topic deel 11, het topic waar je terecht kunt voor de laatste nieuwtjes, discussies en vragen over de game die volgens velen een revolutie op online gaming gebied is: Guild Wars. De first post van dit topic zal in de loop van de tijd worden aangevuld met meer informatie en plaatjes.

De vorige delen staan hier:
[rml][ MMORPG]Guild Wars[/rml]
Het Grote Guild Wars Topic - Deel 2
Het Grote Guild Wars Topic - Deel 3
Het Grote Guild Wars Topic - Deel 4
Het Grote Guild Wars Topic - Deel 5
Het Grote Guild Wars Topic - Deel 6
Het Grote Guild Wars Topic - Deel 7
Het Grote Guild Wars Topic - Deel 8
Het Grote Guild Wars Topic - Deel 9
Het Grote Guild Wars Topic - Deel 10http://mesdag.tweakdsl.nl/gw/navigatie.gif

AlgemeenGuild Wars: Prophecies/Campaign 1Guild Wars: Factions/Campaign 2Guild Wars: NightFall Campaign 3Overige


[anchor="algemeen"http://mesdag.tweakdsl.nl/gw/algemeen.gif
http://mesdag.tweakdsl.nl/gw/CORPG.gif

Guild Wars wordt door de makers van ArenaNet geen MMORPG genoemd, maar een CORPG (Competitive Online RPG). De focus ligt hier dus nadrukkelijk op competitie. Guild Wars neemt de beste elementen uit de hedendaagse MMORPGs en combineert dit met een innovatief missie-systeem die alle vervelende dingen uit MMORPGs elimineert als camping, ganking, kill-stealing en loothogging. Dankzij het dynamic quest systeem heeft alles wat je doet invloed op jouw persoonlijke toekomst in de game.

Aan het begin van het spel wordt de speler de keuze gesteld of hij/zij een RP (RolePlay) character of een PvP (Player vs Player) character wil aanmaken. De RP characters worden gebruikt voor de quests en missies en beginnen dan ook bij lvl 1. De PvP characters beginnen allemaal bij de levelcap van lvl 20. Deze zijn er puur om de competitie aan te gaan in de verschillende arenas.

Ondanks dat de focus van Guild Wars op competitie en het Player vs Player gedeelte ligt, zit er een zeer uitgebreide PvE (Player vs Environment) gedeelte in die zelfs de meest doorgewinterde RPGer een tijd lang zoet zal houden. Door quests en missies te doen krijgt de speler toegang tot steeds meer nieuwe skills, nieuwe armor en upgrades. Heb je eenmaal een nieuwe skill 'unlocked', dan blijft die skill dat altijd en hoef je er later niet weer naar op zoek te gaan. Skills die je unlocked in PvE worden voor de speler toegankelijk in PvP. Hoe meer quests je doet, des te groter wordt dus het arsenaal aan skills die je kan gebruiken in PvP.

Een niet onbelangrijk detail van Guild Wars is dat het zich onderscheid zich van MMORPGs door het feit dat het GEEN MAANDELIJKSE BIJDRAGE vereist.


http://mesdag.tweakdsl.nl/gw/events.gif

ArenaNet organiseert geregeld evenementen voor de spelers.
Ze worden allemaal aangekondigd op de GuildWars site en ze zijn ook te vinden als je het spel opstart bij het inlogscherm.

Er zijn een aantal type events:

Double Fun Weekends
Tijdens deze weekenden krijg je of dubbel XP of faction of een grotere kans dat groene items worden gedropt.

Season Events
Een aantal voorbeelding hiervan zijn Halloween, Wintersday, Dragon Festival (alleen als je Factions hebt).
Tijdens deze events die een paar dagen duren zijn er vaak extra speciale items te verdienen. Een paar voorbeelden hiervan: een pompoenen masker, kerstmuts, zuurstokken, rijste wijn, rooie bonen cakejes, of jade wind orbs
die je kan inruilen tegen een drakenmasker en zelfs speciale titels met gokken. Veel van deze items doen niet veel bijzonders maar zien er gewoon geinig uit. Ter afsluiting is er vaak een groot vuurwerk ergens.
Halloween keert dit jaar weer terug en waarschijnlijk de andere evenementen ook!

Previews
Bij elk nieuwe campaign wordt er een preview event gehouden waaraan iedereen mag meedoen. Voorheen moest je GuildWars al spelen wilde je mee kunnen doen maar nu hoeft niet meer.
Voor Nightfall is dit evenement al voorbij.

Community Contests
Zo nu en dan is er een ontwerpwedstrijd voor guildemblems, wapens of monsters. Als je wint is niet alleen je werk vereeuwigd maar krijg je vaak ook nog een leuk presentje van A-net.

Tournaments
A-net verzorgt ook wedstrijden tussen guilds zowel ingame als daar buiten op diverse bijeenkomsten.

http://mesdag.tweakdsl.nl/gw/accounts.gif

Voor het spelen van GuildWars is een account vereist. Bij het installeren wordt er gevraagd er een aan te maken of op te geven.
Lees goed de EULA en de Rules of Conduct door.
Deze bevatten belangrijke informatie en je moet ermee akkoord gaan wil je een account creeëren.

Account verkopen en sharing
Dit account is strikt persoonlijk en mag NIET gedeeld worden met je broertje of verkocht worden (voor geld of ingame geld).
Het is ook NIET toegestaan items/geld uit het spel te verhandelen voor echt geld.
Doe je dit toch, dan loop je het risico dat ze je account verwijderen.

Koppelen
Elk hoofdstuk van GuildWars is een stand alone game. De key voor het spel kan maar 1 keer aan een account gekoppeld worden.
Accounts onderling kunnen NIET samengevoegd worden.

Om een key toe te voegen aan je account doe het volgende:
Login op je huidige account, ga naar het character selectie scherm en klik op Edit account > Manage access keys > Next > (Vul je key in van 25 tekens)

Het eerst hoofdstuk dat je koppelt aan je account biedt 4 sloten voor je characters. Elk hoofdstuk dat je daarna er aan koppelt geeft je 2 extra sloten.
Je kan ook sloten kopen bij de online winkel. Soms geven keys uit een pre-order kits, zoals die van Nightfall, ook recht op een extra slot.
Het koppelen biedt het voordeel dat al je characters op dat account toegang hebben tot alle hoofdstukken gekoppeld aan dat account.
Je zal wel zelf de weg moeten vinden naar de andere hoofdstukken.

Je kan ook skillpacks unlocken per account, zie hiervoor de Online Guild Wars Shop.

Characters
Alle characters op je account hebben toegang tot alle aan het account gekoppelde hoofdstukken. Je kan ze NIET uitwisselen met andere accounts.
Ze behoren ook tot hetzelfde guild. Unlocked skills en fame die je verzameld worden ook gedeeld met je andere characters. Faction wordt niet gedeeld tussen je characters. Sommige titels die je kan verdienen zijn ook gedeeld.

Afhankelijk van waar je je character start heb je de keuze uit andere classes naast de core-classes (Warrior, Elementalist, Necromancer, Monk, Mesmer, Ranger).
Teven heb je altijd de beschikking over een set core-skills die gelijk zijn in elk hoofdstuk.

http://mesdag.tweakdsl.nl/gw/wiearenanet.gif

ArenaNet is de developer van Guild Wars. ArenaNet is een onderdeel van NCsoft Corporation, de grootste publisher van MMORPGs ter wereld die titels als Lineage, Lineage 2, City of Heroes en Auto Assault onder haar hoede heeft. ArenaNet is opgericht door de mensen die verantwoordelijk waren voor het grote succes van Warcraft, Starcraft en Diablo, alsmede ook het Battle.Net game network. Een aantal jaren geleden verlieten deze mensen Blizzard om ArenaNet op te richten. Zo is de 3D engine van Guild Wars gemaakt door Mike O'Brien die ook de originele World of Warcraft 3D engine heeft gemaakt en Battle.Net heeft gemaakt. Verder is ook bv de teamlead en leadprogrammeur van World Of Warcraft, Jeff Strain, overgestapt naar ArenaNet. Deze mensen weten dus zeker wat ze doen.

ArenaNet logo


http://mesdag.tweakdsl.nl/gw/gwlogoprophecies.jpg
http://mesdag.tweakdsl.nl/gw/verhaal.gif

De Mensen van Tyria staan op de rand van uitsterven, en alleen hun helden kunnen hun nog redden.
De velen die gekozen hebben om getrained te worden in 1 van de 6 professions, en die de machtige gildes vormen, zijn de enige hoop tegen de legers van ondoden, Charr, en andere wezens die streven naar wereldheerschappij en de vernietiging van het menselijke ras.

De keuze om te trainen in een eerste en tweede profession, om de vaardigheden van die professions te leren en om deze te gebruiken om de vijanden van de mensheid te verslaan, moet niet licht opgevat worden. Kies een naam die grote daden waardig is, en volg je roeping die je het meest ligt.

De uitdaging is deze: Volg het heldenpad. Neem de wapens en vaardigheden op,welke zijn ingegeven door je hart en gebruik ze tegen hen die de vrijheid van jou en degene om wie van je houd willen afnemen.
Red je volk of sterf al proberend.

http://mesdag.tweakdsl.nl/gw/professions.gif
Warrior

Warriors vertrouwen op een dapper hart, brute kracht en handwapens om hun vijanden te bedwingen en hun bondgenoten te beschermen. Over het algemeen minachten ze lange-afstands gevechten, in plaats daarvan verkiezen ze liever om zich direct in het krijgsgewoel te storten, zwaaiend met het wapen van hun keuze. Ze kunnen klappen incasseren als geen andere. Warriors zijn even vertrouwd met het hanteren van een bijl, hamer of zwaard, toch verkiezen de meeste om zich meester te maken van één wapen in plaats van alle anderen. Veel vaardigheden van de warrior vereisen adrenaline, die opgebouwd wordt tijden het vechten om die vaardigheden beschikbaar te maken, en wat meestal resulteert in grote schade. Verdedigings tactieken helpen de Warrior om schade te vermijden en om hun bondgenoten te beschermen, maar sterkte is het grootste voordeel van een Warrior die de held toe staat om meer schade te doen met elke aanval.

Meer informatie »
Warriors

Ranger
Rangers
Rangers zijn uniek in hun vermogen om te slagen met de hulp van, of zelfs ten koste van, hun omgeving. Natuur rituelen stellen hun in staat om hun omgeving the manipuleren, of om de scheppingskrachten zelf te lenen om bondgenoten te genezen en te helpen. Ze geven de voorkeur aan vechten op afstand, de boog is het wapen van hun keuze, en deze kan bijzonder effectief zijn vanaf verhoogde locaties zoals bruggen en kliffen. Ze zijn de enige profession met de mogelijkheid om dieren te bezweren, welke hun dan vergezellen op hun reizen en hen helpen in gevecht, en krijgen experience en levels in de loop van de tijd. Rangers zijn ook gezegend met overlevings vaardigheden die hen helpen om in leven te blijven.

Meer informatie »

Monk

Monks maken gebruik van een direct kanaal met de goden, en de antwoorden op hun vragen komen in de vorm van genezing en bescherming van hun bondgenoten en schade aan hun vijanden. Gecombineerd met elke andere profession, kunnen Monks wisselen tussen het ondersteunen van hun groep en het schade toebrengen aan hun tegenstanders. Monks genieten de Gunst van de Goden, die voorziet in extra genezende kracht, terwijl hun genezende en beschermende gebeden hen helpen hun bondgenoten sterk en gezond te houden. Straffende Gebeden, daar in tegen, roepen de torn van de goden neer op vijanden, veeleisende heilige schade die de wapenuitrusting negeert, toch schade uitdelen is niet de Monk's specialiteit. Wat de Monks te kort komen in vuurkracht compenseren ze ruimschoots met hun ongeëvenaarde gave om bondgenoten in leven te houden.

Meer informatie »
Monks

Elementalist
Elementalists
Elementalist roepen de krachten aan van aarde, lucht, vuur en water en beheersen en beveelt ze naar willekeur. Ze kunnen meer schade uitdelen dan elke andere profession in 1 aanval. Aard Magie roept aarbevingen en erupties op, vat vijanden in steen, of beschermt bondgenoten. Lucht Magie beteugeld de kracht van stormen om de vijand neer te slaan met weerlicht of stellen bondgenoten in staat om te rennen als de wind. Vuur Magie manifesteerd zich in vlammen, vuurballen, gesmolten lava en zelfs meteoren om de vijand zwart te verbranden. Water Magie roept mist en ijs op om de aanvallen en de bewing van de vijand te vertragen, hun zicht te verdoezelen, bondgenoten te verdedigen tegen magie, en koude schade toe te brengen aan vijanden. Elementalist hebben toegang tot energie regenererende skills, en wanneer gekozen als eerste karakter, kunnen ze in de loop van de tijd hun energie maximum verhogen. De wijze Elementalist probeert te voorkomen om omsingeld te worden, maar heeft altijd een lokale spel met effect-oppervlakte achter de hand voor het geval dat.

Meer informatie »

Mesmer

Mesmers zijn meester van de verbeelding en controle, de energie van de vijand verstorend voor eigen gebruik, en die van hun bondgenoten. Gecombineerd met elke andere profession, bieden hun skills uitstekende ondersteuning, door de krachten van de vijand tegen ze te keren en het veranderen van de materie van de werkelijkheid om vijanden te hinderen en bondgenoten te helpen. Mesmers hebben de mogelijkheid om snel te casten, wat al het verschil kan maken in het heetst van de strijd. Hun dominerende krachten staan ze toe om controle te krijgen over de skills en energie van de vijand. Hun unieke illusionaire talenten kunnen een beweging of het casten van een skill van de vijand vertragen of zelfs stoppen, of ingebeelde ziektes veroorzaken die Health en Energie van de vijand ontrekken en tegelijkertijd bondgenoten genezen en voorzien van energie. Hoewel Mesmers niet bekend staan om brute kracht, wordt dat meer dan gecompenseert door hun gave om te verwarren, af te leiden en het uitputten van de vijands energievoorraad

Meer informatie »
Mesmers

Necromancer
Necromancers
Necromancers zijn meesters van de donkere kunsten, ze beroepen zich op de geesten van de doden en zelfs de dood zelf, om vijanden te overmeesteren en bondgenoten te assisteren. Door het opofferen van Health en het op zich nemen van vervloekingen en ziektes, kunnen ze grote hoeveelheden schade toebrengen aan hen die dwaas genoeg zijn om het tegen ze op te nemen. Dode en stervende vijanden worden onwillige bondgenoten in hun handen. Necromancers hebben de bijzondere gave om energie op te nemen van de dood van een vijand, en een gevechtsmacht kunnen doen opstaan uit de lijken van hun vijanden. Vervloekingen, welke de Necromancer vaak duur komen te staan, eisen een nog veel grotere tol van vijanden, die merken dat hun betoveringen en genezende gaves waardeloos zijn. Door het opofferende karakter van hun methodes, moeten Necromancers geduld en zelfdiscipline beoefenen om te overleven.

Meer informatie »

http://mesdag.tweakdsl.nl/gw/features.gif

Algemeen
 • Geen abonnementskosten
 • Geen verplichting tot kopen van expansions
 • 4 character sloten (optie om via de online winkel meer bij te kopen)
 • Beperkte storage toegankelijk voor al je characters
 • Niet persistente death penalty (15% per death, 60% max)
 • Streaming updates
 • Events
 • Observer mode
 • Anti cheat beveiligingen
 • Anti farm beveiligingen
 • Spelen in territories als Europa (met taal afhankelijke districten), America, ed. (beperkt wisselen mogelijk)
PvP
 • PvP only characters
 • PvP Arenas
 • PvP character templates
 • PvP characters krijgen de meeste wapens en skills unlockt en kunnen de rest unlocken met een puntensyssteem
 • PvE characters kunnen ook aan PvP meedoen
 • Vechten om de gunst van de goden
Gebieden
 • Grote steden en Outposts
 • Van woestenij tot jungle tot besneeuwde bergen tot vulkanen
Missies en Quests
 • 13 Missies met bonus
 • Quests voor secondary profession, attribuutpunten, skills, items, geld en experience
Guilds
 • Guild Halls
 • Guild Merchants
 • Guild vs. Guild gevechten
 • Tournaments
 • Ranking system
 • Guild Cape
 • Allianties
Professions
 • Warrior
 • Ranger
 • Monk
 • Elementalist
 • Mesmer
 • Necromancer
 • Unieke skills voor elke profession
 • Primary en Secondary profession; tot 30 profession combinaties
 • Mogelijkheid tot onbeperkt wisselen van Secondary profession
 • Rangers kunnen 1 huisdier bij zich hebben
 • Uiterlijk van je character is profession specifiek
 • Profession specifieke attributes
 • Attribuutpunten oneindig aanpasbaar in steden en outposts
Skills
 • ca. 75 skills per profession inclusief elite skills
 • Effectiviteit van skills is gekoppeld aan de attribuut levels
 • Met 8 skills inclusief maximaal 1 elite skill kan je je character uitrusten
 • Voor secondary profession geen primair attribuut gerelateerde skills
 • Skill capturing
 • Skill trainers
 • Skill quests
 • Enchantments
 • Adrenaline skills naast energy skills voor warriors
 • Templates voor skill-attribute configuraties
Items
 • Alle professions kunnen alle wapens gebruiken alleen attribuut beperkingen beperken de effectiviteit van het wapen
 • Unieke wapens van bosses
 • Armor is character gebonden
 • NPCs kunnen wapens en armor voor je maken
 • Wapens kunnen gecustmized worden voor meer damage (daarna character gebonden)
NPCs
 • +100 monsters en bosses
 • NPC crafters die voor geld en grondstoffen wapens en armor voor je maken
 • NPC merchants
 • NPC traders voor crafting materials, dyes en runen
 • NPC collecter die wapens en armor ruilen voor items die je kan vinden
http://mesdag.tweakdsl.nl/gw/screenshots.gif

http://mesdag.tweakdsl.nl/gw/movies.gif

Let op! Deze filmpjes zijn van 20 tot 120MB groot.

http://mesdag.tweakdsl.nl/gw/versies.gif
Release date: released op 28 april, 2005
Systeemeisen Prophecies

Minimum System Specs
 • Windows® XP/2000/ME/98
 • Intel Pentium® III 800 Mhz or equivalent
 • 256 MB RAM
 • CD-ROM Drive
 • 2 GB Available HDD Space
 • ATI Radeon 8500 or GeForce 3 or 4 MX Series Video Card with 32MB of VRAM
 • 16-bit Sound Card
 • Internet connection
 • Keyboard and mouse
Recommended System Specs
 • Windows® XP/2000/ME/98
 • Intel Pentium® III 1GHz or equivalent
 • 512 MB RAM
 • CD-ROM Drive
 • 2 GB Available HDD Space
 • ATI Radeon 9000 or GeForce 4 Ti Series Video Card with 64MB of VRAM
 • 16-bit Sound Card
 • Internet connection
 • Keyboard and mouse

Guild Wars Pre-Order kit

LET OP! Pre-order kits bevatten NIET het volledige spel maar bieden opties en extras voor het nog NIET gereleasede spel!.
 • Toegang tot alle Guild Wars events inclusief October World Preview Event en alle Beta Weekend Events
 • Een guest pass voor een vriend om een Beta Weekend Event te joinen
 • Een exclusief in-game item uit een variteit van wapens, schilden en magische items
 • Een Prima Tournament Survival Guide met character en team strategieen
 • Een Guild Wars poster
 • Pre-registration voor character namen en accounts
 • Exclusieve muzieknummers van de award-winning composer Jeremy Soule
 • Concept artwork, screenshots, wallpapers en links naar de Guild Wars fan community
Cover Guild Wars Pre-Order Kit


Guild Wars Standard Edition
 • Game Discs: 2 CD's in plastic DVD case
 • Guild Wars Manuals - Part 1 and Part 2: 150 paginas
 • Quick Reference Card: Full-colour kaart met keyboard layout en key mapping
 • Plastic security card met je key
Cover Guild Wars Standard Edition


Guild Wars 2006
 • 2 CDs in plastic DVD case
 • Soundtrack CD
 • Guild Wars Manuals - Part 1 en Part 2: 150 pages of information
 • 2-zijdige poster (ene zijde GW, de andere zijde GW Factions)
 • Quick Reference Card: Full-colour kaart met keyboard layout en key mapping
 • Exclusieve in-game bonus items.
 • 14 dagen of 10 uur Guild Wars Trial Key voor een vriend
 • Plastic security card met je key
Cover Guild Wars Standard Edition 2006


Guild Wars Special Edition
 • 2 CDs in plastic DVD case
 • Guild Wars Manual: The Manuscripts: 144 paginas
 • Bonus Skill Pack Code: Unlock 7 skills, 1 Elite skill, 1 rune en 1 weapon upgrade
 • Guild Wars Soundtrack CD: Music door British Academy Award winnaar Jeremy Soule
 • Bonus Music Key: Gratis toegang tot meer in-game music van Direct Song
 • Guild Wars Art Book: The Art of Guild Wars Book 2; 72 paginas
 • Kaart van Tyria; 600mm by 360mm, gevouwen
 • Quick Reference Card: Full-colour kaart met keyboard layout en key mapping
 • Plastic security card met je key
Cover Guild Wars Special Edition


Guild Wars Collector's Edition
 • Game Discs: 2 CD's in Card Wallets
 • Guild Wars Manuals - Part 1 en Part 2: 150 paginas
 • Guild Wars Art Book: Perfect Bound; 128 paginas
 • Guild Wars Soundtrack CD: Music door British Academy Award winnaar Jeremy Soule
 • Guild Wars Internet Chat Headset; koptelefoon en Microfoon
 • Quick Reference Card: Full-colour kaart met keyboard layout en key mapping
 • Divine Aura
Cover Guild Wars Collectors EditionGuild Wars Factions: Campaign 2
http://mesdag.tweakdsl.nl/gw/verhaal.gif
Een woord van meester Togo van het Shing Jea klooster

Mijn studenten, ik heet jullie welkom in Cantha. Jullie zijn klaar om de beroepen van een held te leren, waaronder twee eeuwen oude disciplines uniek voor het Keizerrijk van de Draak. Je kunt de geesten uit het hiernamaal oproepen met de magie van een Ritualist, of de meest gevreesde tegenstanders neerhalen met de snelle, stille technieken van de dodelijke Assassin. Je kunt tot een machtige Warrior groeien, of het pad van de krachtige Elementalist omarmen. De manipulerende methodes van de Mesmer kunnen je toekomst zijn, maar toch de heilige kracht van de Monk kan de school zijn die tot je ziel roept. Misschien gebruik je wel de doden om Cantha te verdedigen als Necromancer of neem je de rol van Ranger en val je vijanden aan met boog, val en een beest.

Bestudeer de gezichten van je vijanden en ontmoet hen met geweld mocht je ze tegen komen in het landschap van Shin Jea, de straten van Kaineng City, het versteende Echoval Forest, of de glitterende Jade Sea. Er zal weinig gelegenheid zijn voor nutteloos gepeins, want al snel zal je de grotere wereld in moeten. Wanneer dat moment komt moet je klaar zijn om hen te doden die hetzelfde met jou willen doen. Je moet gereed zijn om zij die in nood verkeren te helpen en verbondschappen aan te gaan met hen die meer vijand dan vriend lijken.

Kwade dingen zijn op de been in Cantha, en ze hopen ons te raken in hetgeen dat ons maakt tot wat we zijn. Dit kwaad wenst ons soort te vernietigen en te heersen in een koninkrijk van ellende. Wij zullen dit niet toestaan. We zullen dit koninkrijk verdedigen met de wil van onze goden en de kracht van onze voorouders. Let op bij je training en maak je meester van je gaven, want jij houdt het lot van het Keizerrijk van de Draak in handen.

--Meester Togo

http://mesdag.tweakdsl.nl/gw/professions.gif
Ritualist

Ritualists sturen bovenaardse energie die bondegenoten uit de leegte oproepen en mystieke bindings rituelen aanwenden die die bondgenoten buigen naar de will van de Ritualist. Ze bedekken hun ogen om zo beter te kunnen communiceren met de geesten die grote kracht en bescherming geven aan de Ritualist en zijn kameraden. De energie die zei sturen zijn de drijfveer achter de skills van de Ritualist welke de dodelijkheid van de bondgenoots wapen versterkt en die schade toebrengen aan de gezondheid van een vijand. De Ritualist kan ook gebruik maken van de overblijfselen van de doden om de levenden te beschermen - niet door het reanimeren van lijken zoals de Necromancer dat doet, maar door het ritueel gebruik van urnen en as.
Waar de Ranger leeft als één met de geestenwereld, de Ritualist kan en zal meester er van zijn.

Meer informatie »
Ritualists

Assassin
AssassinsDe Assassin loopt door de schaduw, als een dodelijke gifslang klaar om toe te slaan in het hart van de vijand wanneer deze het minst verwacht, nergens en overal tegelijk. De Assassins zijn meester in hun gekozen wapen, de dolk en zijn een expert in het toebrengen van Critical Strikes die veel schade toebrengen. De Assassin is getraint om efficient aanvallen aan elkaar te rijgen tot een ketting die niet toestaat dat de vijand terug slaat. Ze hebben zich de kunst eigen gemaakt om te bewegen als schaduwen - Assassins dragen alleen een lichte wapenuitrusting en geven er de voorkeur aan om schade te vermijden door niet aanwezig te zijn als de vijand raak slaat.
Hun andere magische skills omvatten Hexes die de verdediging van de vijand verlagen en die de Assassin beschermen tegen letsel.

Meer informatie »

http://mesdag.tweakdsl.nl/gw/features.gif

Nieuwe regio: Cantha - Azie themed wereld2 Nieuwe professions
 • Assasin
 • Ritualist
 • Nieuwe henchmen met de nieuwe professions
Nieuwe uitrustingen
 • 6 nieuwe soorten wapenuitrusting met een Aziatisch uiterlijk
 • Nieuwe wapens en items
 • Nieuwe groene wapens
Nieuwe wezens
 • 100+ nieuwe monsters
 • Nieuwe NPCs
 • Nieuwe Pets: Tijgers, Krabben, Kraanvogels, Zwarte Moa Vogel en Phoenixes.
Nieuwe Guild en PvP mogelijkheden
 • 4 nieuwe Guild Halls
 • Guild Hall Services
 • Guild Alliances (max 10 guilds per alliance)
 • Nieuw rating systeem
 • Nieuwe Guild Emblems
http://mesdag.tweakdsl.nl/gw/screenshots.gif

http://mesdag.tweakdsl.nl/gw/movies.gif

Let op! Deze filmpjes zijn van 20 tot 120MB groot.


http://mesdag.tweakdsl.nl/gw/versies.gif
Release date: released op 28 april, 2006
Systeemeisen Factions

Minimum System Specs
 • Windows® XP/2000/ME/98
 • Intel Pentium® III 800 Mhz or equivalent
 • 256 MB RAM
 • CD-ROM Drive
 • 2 GB Available HDD Space
 • ATI Radeon 8500 or GeForce 3 or 4 MX Series Video Card with 32MB of VRAM
 • 16-bit Sound Card
 • Internet connection
 • Keyboard and mouse
Recommended System Specs
 • Windows® XP/2000/ME/98
 • Intel Pentium® III 1GHz or equivalent
 • 512 MB RAM
 • CD-ROM Drive
 • 2 GB Available HDD Space
 • ATI Radeon 9000 or GeForce 4 Ti Series Video Card with 64MB of VRAM
 • 16-bit Sound Card
 • Internet connection
 • Keyboard and mouse

Guild Wars Factions Pre-Order kit

LET OP! Pre-order kits bevatten NIET het volledige spel maar bieden opties en extras voor het nog NIET gereleasede spel!.
 • Toegang tot Factions 24 uur voor de officiele release op 24 maart
 • Exclusive in-game items — voor elke profession 1: Dragon Fangs (Assassin Daggers), Spiritbinder (Ritualist Staff)
 • Een tactical guide en quick-reference kaart in een PDF-bestand in 5 talen
 • Een CD met concept art, wallpapers, ingame movies en Factions muziek
 • Een Guild Wars Factions poster
 • Een extra key voor iemand anders met toegang tot de preview Event op 24 maart
 • 14 dagen of 10 uur Guild Wars Trial Key voor een vriend voor Prophecies
Cover Guild Wars Factions Pre-Order Kit


Guild Wars Factions Standard Edition
 • 2 CDs in plastic DVD case
 • Double-sided poster: Ritualist and Assassin
 • Game Manual
 • Quick Reference Card
 • Collectable Plastic Game Activation Card
Cover Guild Wars Factions Standard Edition


Guild Wars Factions Collector's Edition
 • 2 CDs in plastic DVD case
 • Soundtrack CD
 • Double-sided poster: Map of Cantha and Factions Poster
 • Game Manual
 • Quick Reference Card
 • Cloth Picture
 • Art book
 • Desk Calendar
 • Mouse Pad
 • Sticker Set
 • Collectable Plastic Game Activation Card
 • Special In-Game Dance Emote voor the Assassin en Ritualist
 • Bonus Music Key
 • Miniatuur Kuunavang pet
Cover Guild Wars Factions Collectors Edition

[Voor 15% gewijzigd door Steffy op 11-12-2006 11:58]


 • Steffy
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 27-04 21:52
Guild Wars Nightfall: Campaign 3
http://mesdag.tweakdsl.nl/gw/verhaal.gif

Zoals de Gouden Zon, waken de goden over Elona, maar in de schaduwen, schuilen vijanden van de hemelen voor de eindeloze onderzoekende blikken.
Buiten de wereld die we kennen, waken en wachten kwaadaardige krachten, zinnend op manieren om zich te manifisteren in het rijk van vlees.
Hun methodes lopen van subtiel tot schokkend: gefluister in de geesten van verwarde mensen, plagen die sluipen door het verdorven landschap, onschuldigen die veranderd worden in roofzuchtige gruwelijkheden en vreemde creaturen.
Beschavingen staan op om de mensheid te beschermen tegen dit kwaad maar soms faalt de beschaving.

Nu wordt Elona lastig gevallen door soortgelijke verschrikkingen.
Beschaafde landen erkennen en vereren 5 goden, maar ketters spreken van een gevallen god.
Een duizend jaar geleden, de voorouders van deze ketters, de Margonites, vochten een epische strijd op de ondiepe zee ten noorden van Elona.
Het bloedbad dat volgde creeërde een uitgestrekte woestenij - het gebied nu bekend als de Crystal Desert (Kristallen Woestijn).
Gesterkt door de zegeningen van hun duistere god, voerde de Margonites oorlog tegen de volgelingen van alle andere goden - tempels werden vernield, altaren ontheiligd en alle rivalen afgeslacht.
Ondanks hun kracht vekregen uit afschuwelijke gedaanteverwisselingen, werd hun leger uitgeroeid, en hun valse god verbannen naar een rijk van eeuwige kwelling.

Nu zien ketters tekens dat hun gevallen god misschien weer aan het werk is in de wereld. Zijn naam was geschrapt uit alle geschiedenis, weggehakt van monumenten, veroordeeld tot godslastering - maar toch, the dienaren van de godeloze waken en wachten.
Met geslepen zwaarden en geoefende spreuken, wachten zijn volgelingen op de terug keer van hun vergeten en verlaten god. Vurig geloven ze dat Hij zal terugkeren, zoals de nacht de dag volgt.
De wil van een geduldige en machtige kracht van kwaad uitvoerend in de wereld, wachten ze het begin van de Nightfall (vallen van de nacht) af.

http://mesdag.tweakdsl.nl/gw/professions.gif
Paragon

De Paragon is niet bedoelt als vechter aan het front.
In plaats daarvan is de Paragon het meest geschikt in een ondersteunende rol als gevechts bevelhebber, in staat om teammates te ondersteunen door het gooien van speren,
en het gebruik van psalmen, en schreeuwen die het gevechtsvermogen verhogen van hen die dichtbij zijn.
En de Paragon's engelachtige voorkomen is niet alleen maar uiterlijk, door de aanwezigheid van deze profession kan deze teammates hexes en andere vloeken helpen te weerstaan.

Het is makkelijk om Paragon's the herkennen op het slagveld, dankzij hun engelachtige uiterlijk. Zelfs de wapenuitrusting van de Paragon ziet er heilig uit
dankzij de in zijn materialen verwerkte ivoor en paarlmoer. En als dat nog niet genoeg is, heeft de wapenuitrusting van de Paragon meestal vleugel figuren er in gegraveerd.
Het is geen wonder dat de Elonians in het spel geloven dat Paragons door de goden gezonden beschermengelen zijn om als kampioenen te dienen voor het volk.

Meer informatie »
Warriors

Dervish
Rangers
Als de Paragon op zijn best is als hij achterin staat bij een gevecht, dan is de Dervish thuis in het midden ervan.
Deze heilige krijgers zijn in staat om meerdere doelen tegelijk te raken met hun meesterlijke seizen.
Natuurlijk, ze zijn gewapend met een wervelende, draaiende aanval die perfect is voor in het midden van een groep vijanden
Dervishes kunnen ook spells op zichzelf casten die hen ondersteunen bij hun aanval, en deze profession heeft ook diverse genezende en beschermende gaven.

Echter, de profession's meest krachtige gave, is om tijdelijk te veranderen in de belichaming van een god.
Omdat deze profession deels krijger en deels priester is, zijn dervishes gekleed in mantels in plaats van een wapenuitrusting.
Bescherming komt vooral van de Dervish's behendigheid in gevechten, maar ook van de verscheidene beschermende enchantments en spells.
Naast hun mantel, zijn Dervishes uitgerust met polsbeschermers op hun armen, en zijn ze constant met een kap bedekt om hun onderdanigheid te tonen aan de goden.

Meer informatie »

http://mesdag.tweakdsl.nl/gw/features.gif

Nieuwe regio: Elona - Noord-Afrikaans/Mediterraans/Arabisch themed wereld
 • Alle core features zoals in de andere campaigns
 • 2 nieuwe Professions:
 • "Heroes", party NPCs zoals henchmen, maar dan aanpasbaar en je kan ze bevelen geven
 • +350 nieuwe skills:
  • 75 skills (15 elite) voor zowel Paragons en Dervishes.
  • 25 skills (10 elite) voor elk van de 6 core professions
  • 25 skills (10 elite) voor zowel Assassins en Ritualists (vereist Guild Wars Factions)
  • Een aantal missie specifieke skils
 • 20 missies
 • Nieuwe armors en wapens voor alle professions van Prophecies, Factions en Nightfall
 • Insignia's (armor upgrades) voor alle professions
 • Witte, bruine en grijze dyes
 • Nieuwe runes
 • Nieuwe titles
 • 5 regios:
 • Nieuwe Henchmen en andere NPCs
 • Nieuwe soorten monsters, en variaties op bestaande monsters
 • Nieuwe pets voor rangers
 • Extra character sloten: 4 voor een stand alone account, +2 wanneer gekoppeld aan een account met Prophecies of Factions Four en +1 van de pre-order kit (meer sloten via de online shop)
 • Lip-sync voor characters in tussenfilmpjes
 • Gecombineerde Skill en Attributes panel met de mogelijkheid om templates van je character builds op te slaan
 • Berijdbare reuze wormen
http://mesdag.tweakdsl.nl/gw/screenshots.gif

http://mesdag.tweakdsl.nl/gw/movies.gif

Let op! Deze filmpjes zijn van 20 tot 120MB groot.

http://mesdag.tweakdsl.nl/gw/versies.gif
Release date: released op 27 oktober, 2006
Systeemeisen Nightfall

Minimum System Specs:
 • Windows XP/2000/ME/98
 • Intel Pentium III 1.0 GHz or equivalent
 • 512 MB RAM
 • CD-ROM Drive
 • 3 GB Available HDD Space
 • ATI Radeon 8500 or GeForce 3 Series Video Card with 64MB of VRAM
 • 16-bit Sound Card
 • Internet connection
 • Keyboard and mouse
 • DirectX 8
Recommended System Specs:
 • Windows XP/2000
 • Intel Pentium 4 2.0 GHz or equivalent
 • 1 GB RAM
 • CD-ROM Drive
 • 4 GB Available HDD Space
 • ATI Radeon 9600 or GeForce FX 5700 Series Video Card or above
 • 16-bit Sound Card
 • Internet connection
 • Keyboard and mouse
 • DirectX 9

Guild Wars Nightfall Pre-Order kit

LET OP! Pre-order kits bevatten NIET het volledige spel maar bieden opties en extras voor het nog NIET gereleasede spel!.
Released 15 September
 • Guild Wars Nightfall Bonus Key die recht geeft op een extra characterslot voor een Guild Wars Nightfall account plus 2 unieke in-game items —De Fiery Sunspear of Shelter voor de Paragon en de Icy Soulbreaker of Enchanting voor de Dervish
 • Een CD met concept art, screenshots, in-game renders van characters en items, preview trailer, wallpapers, quick reference card, muziek en vele andere extra's
 • Mini strategiehandleiding met de geschiedenis van elona en details over de attributen van de Dervish en Paragon
 • 14 dagen of 10 uur Guild Wars Trial Key voor Prophecies en Factions
Cover Guild Wars Factions Pre-Order Kit


Guild Wars Nightfall Standard Edition
 • Access Key
 • Game op 3 CDs
 • Game Manual
 • Quick-Reference Card
 • Poster
 • 14 dagen of 10 uur Guild Wars Trial Key voor een vriend voor Nightfall
 • 14 dagen of 10 uur Guild Wars Trial Key voor een vriend voor Prophecies en Factions
 • NCsoft Trial Key boekje, met trial keys voor andere NCsoft games
Cover Guild Wars Factions Standard Edition


Guild Wars Nightfall Collector's Edition
 • Access Key met als bonus een Varesh mini-pet en Nightfall signature dances voor je characters
 • Bonus Music Key
 • Game op DVD
 • "Making of" DVD met behind-the-scenes beelden en interviews met ontwerpers, schrijvers, artiesten en animators
 • Soundtrack CD met 35 tracks van het spel
 • Art book; 124 paginas
 • Game Manual
 • Quick-Reference Card
 • Map poster met Elona
 • Staand kartonnen figuurtje van Warmarshal Varesh voor op je bureau
 • 2 metalen pins met icons van 1 Dervish en 1 Paragon skill
 • Collector's Edition Poster
 • 14 dagen of 10 uur Guild Wars Trial Key voor een vriend voor Nightfall
 • 14 dagen of 10 uur Guild Wars Trial Key voor een vriend voor Prophecies en Factions
 • NCsoft Trial Key boekje, met trial keys voor andere NCsoft games
Cover Guild Wars Factions Standard Editionhttp://mesdag.tweakdsl.nl/gw/overige.gif
http://mesdag.tweakdsl.nl/gw/onlinestore.gif

Online Shop

Guild Wars heeft ook een online store, te bereiken via je character selection screen.
Deze biedt de mogelijkheid uitbreidingen te kopen met je creditcard, en direct te spelen. Je krijgt dus GEEN doos met CD-rom en andere spulletjes zoals hier onder vermeld.
Je krijgt enkel een Access Key die aan je account wordt toegevoegd.

De aanbiedingen (wijzigingen voorbehouden)
Campaigns
 • Prophecies: 44.99 euro
 • Factions: 44.99 euro
 • Nightfall: 44.99 euro
PvP Editions(
Je kan hiermee alleen PvP spelen. Alle skills van die campaign zijn unlocked.
 • Prophecies PvP Edition: 35.99 euro
 • Factions PvP Edition: 35.99 euro
 • Nightfall PvP Edition: 35.99 euro
Upgrades
 • Extra character slot (tot 32 sloten mogelijk): 8.99 euro
http://mesdag.tweakdsl.nl/gw/handigelinks.gif

Zoals bij elke populaire games zijn er tal van websites te vinden die informatie bieden over de game.
De Guild Wars community leunt sterk op fansites en forums, aangezien ArenaNet medewerkers zelf ook op de forums posten en zo de fans op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen.

Officiële sites
 • [url=http://www.guildwars.com]GuildWars[/url][br] Officiële site van GuildWars [list]
 • Laatste nieuws
 • Informatie over updates
 • Wedstrijden
 • Screenshots
 • Algemene informatie
 • Regionale versies
 • [/list] [url=http://www.arena.net]ArenaNet[/url][br] De makers van het spel. Onderdeel van het Koreaanse bedrijf NCSoft[br] [url=http://www.ncsoft.com]NCSoft[/url][br] Moederbedrijf van ArenaNet [list]
 • Support
 • Shop
 • [/list]
Official Fansites & Infosites
 • [url=http://www.guildwarsguru.com]GW Guru[/url]: [list]
 • eBay style item verkoop gedeelte
 • Forum met veel PvE informatie
 • Goede Skill lijst (echter niet altijd na een balance update aangepast)
 • [/list] [url=http://www.gwonline.net]GW Online[/url] [list]
 • Forum met veel PvE informatie, maar voor iedere professie ook een subforum met daarin veel PvP builds.
 • Voor elke professie een topic over alle armors (plaatjes e.d.)
 • [/list] [url=http://www.guildwiki.org/wiki/Main_Page]GuildWiki[/url] [list]
 • Site met meest up to date skill gegevens
 • Ontzettend goede resource site mbt items/maps/collectors/skills
 • Erg net en overzichtelijk
 • [/list]
Guild Wars GuildsOverige
 • [url=http://www.guild-hall.net]Guild-Hall.net[/url] [list]
 • Forum waar bijna alle highranked PvP/GvG spelers ronddolen.
 • Voornamelijk gericht op PvP
 • Subforum met daarin GvG en 8v8 PvP builds
 • [/list] [url=http://www.team-iq.net]Team iQ (Idiots Savants)[/url] [list]
 • Forum met veel PvP informatie
 • Advanced Ladder
 • Verzamelplaats van ook veel highranked PvP/GvG spelers
 • [/list]
 • Skill Tracker Registration required
 • RPG Traders Auction House


http://mesdag.tweakdsl.nl/gw/comejoinus.gif
Join us now


Met dank aan Badger voor het in elkaar knutselen van deze post

[Voor 99% gewijzigd door Steffy op 11-12-2006 11:59]


 • Ikkuh84
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 22:14
Ik speel nu nog steeds Guild Wars The Prophesy en vraag me nu af of ik eerst het 2de deel ga kopen of meteen 3de. Heb het niet zo met Oosterse werelden in spellen, maar het zijn wel 2 vette classes die je erbij krijgt in deel 2, maar ook in 3. Zelf ben ik nog niet ehct ver in deel 1 dus ga die nog wel ff verder spelen.

Acer Aspire 8930G | Intel Core 2 Duo T4600 | 4GB DDR3 | GeForce 9600M GT |


 • Arjan90
 • Registratie: September 2005
 • Laatst online: 21:41
Hmm, wat speel je graag, tegen monsters enzo of doe je ook graag PvP? Factions is namelijk meer het PvP gedeelte en Nightfall is meer PvE (tegen monsters dus :) ), ook PvP maar goed.. Ik zou denk ik voor Nightfall gaan, Factions viel mij erg tegen!

"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid."


 • ixl85
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 03-04 23:12
oww ik vind de helderheid van nightfall zoooooo'n verbetering ipv dat donkere hol dat ze cantha noemen... :)

 • DR161
 • Registratie: November 2005
 • Laatst online: 22-05 20:23

DR161

is sarcasminist

ben ik helemaal met je eens

pssst geld kopen?


 • Plekuz
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 25-02 10:53

Plekuz

available in strong mint

Uit deeltje 10:
Steffy schreef: Waar haal je 15K armor?
Op het vaste land in de Command Post bij Sunspear Sanctuary, maar alleen maar Sunspear 15k spul daar ...

"There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die."


 • Steffy
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 27-04 21:52
Ik heb daar niks of niemand staan die armor verkoopt, naja zal wel aan mij liggen dan maar snap er niks van 8)7

 • Plekuz
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 25-02 10:53

Plekuz

available in strong mint

Steffy schreef op zondag 29 oktober 2006 @ 18:00:
Ik heb daar niks of niemand staan die armor verkoopt, naja zal wel aan mij liggen dan maar snap er niks van 8)7
Moet je wel eerst de "triple"quest van Lonai gedaan hebben voordat ze verschijnen ...

"There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die."


 • Mdekoning
 • Registratie: September 2005
 • Laatst online: 04:39
Pff van de Nightfall wordt ik niet echt gelukkig sinds de update zijn de Sytem req flink omhoog gegaan. kan hem nu nog net spelen.

Ik heb
P4 2.4 Ghz
1024 Ram
Radeon 9550 SE


en in kan em op low egenlijk nog niet fatsoen lijk spelen

frame rate zit dan op 30 in rustige situaties en op 12 in drukke. Voor heen hadik hier helemaal geen last van :(

ik vind het echt super vreemd ik bedoel in zit alleen met men videokaar onder de recommeded en nog loopt hij als dikke stront door een dunne trechter.


Verschil van alles op high of op low is trouwens ook amper te merken kwa snelheid

[Voor 7% gewijzigd door Mdekoning op 29-10-2006 18:16]


 • Arjan90
 • Registratie: September 2005
 • Laatst online: 21:41
Dit begon inderdaad met Factions ;) Het spel wordt grafisch dan ook zwaarder en mooier (check Ascalon, daar zie je nu de kristallen enzo weerspiegelen in het water, dit was in het begin nooit zo volgens mij :) )

"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid."


Anoniem: 155461

zou kunnen. Ik merkte ook pas ene paar maanden geleden de vlammen op van de in brand staande huizen in old ascalon. Maar dat kan ook komen doordat ik er eerst niet op lette...

 • Ikkuh84
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 22:14
Sp!tF!re schreef op zondag 29 oktober 2006 @ 14:20:
Hmm, wat speel je graag, tegen monsters enzo of doe je ook graag PvP? Factions is namelijk meer het PvP gedeelte en Nightfall is meer PvE (tegen monsters dus :) ), ook PvP maar goed.. Ik zou denk ik voor Nightfall gaan, Factions viel mij erg tegen!
Nog geeneen keer PvP gedaan :X :X Ga ik binnekort maar eens doen, kijken of het leuk is. Moet je dan in een clan zitten ( of guild zoals het in het spel heet ) of kan je ook gewoon door level lopen en dat je dan met iemand kan vechten die je ziet ??

Acer Aspire 8930G | Intel Core 2 Duo T4600 | 4GB DDR3 | GeForce 9600M GT |


 • ph4nt0m
 • Registratie: Juni 2005
 • Laatst online: 22:30
Timocos schreef op zondag 29 oktober 2006 @ 19:13:
[...]


Nog geeneen keer PvP gedaan :X :X Ga ik binnekort maar eens doen, kijken of het leuk is. Moet je dan in een clan zitten ( of guild zoals het in het spel heet ) of kan je ook gewoon door level lopen en dat je dan met iemand kan vechten die je ziet ??
daar heb je arena's voor.
daar creeer je een team
en dan ga je hakken :P

 • Plekuz
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 25-02 10:53

Plekuz

available in strong mint

Mdekoning schreef op zondag 29 oktober 2006 @ 18:15:
Pff van de Nightfall wordt ik niet echt gelukkig sinds de update zijn de Sytem req flink omhoog gegaan. kan hem nu nog net spelen.

Ik heb
P4 2.4 Ghz
1024 Ram
Radeon 9550 SE
P4 2.4GHz, 1GB RAM, Nvidia 6600GT (1024x768) hiero en geen enkel probleem whatsoever wat betreft de snelheid ...

"There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die."


 • unfor
 • Registratie: Juli 2001
 • Laatst online: 25-05 15:43
Mdekoning schreef op zondag 29 oktober 2006 @ 18:15:
Pff van de Nightfall wordt ik niet echt gelukkig sinds de update zijn de Sytem req flink omhoog gegaan. kan hem nu nog net spelen.

Ik heb
P4 2.4 Ghz
1024 Ram
Radeon 9550 SE


en in kan em op low egenlijk nog niet fatsoen lijk spelen

frame rate zit dan op 30 in rustige situaties en op 12 in drukke. Voor heen hadik hier helemaal geen last van :(

ik vind het echt super vreemd ik bedoel in zit alleen met men videokaar onder de recommeded en nog loopt hij als dikke stront door een dunne trechter.


Verschil van alles op high of op low is trouwens ook amper te merken kwa snelheid
haha wat wil je met zo'n videokaartje, die zijn niet geschikt voor moderne games man.

 • -Thunder-
 • Registratie: Februari 2004
 • Laatst online: 18-11-2018

-Thunder-

Freude ahm fahren.

Hoi mensen, ik ben eigenlijk op zoek naar een zon spel als dit en zonder maandelijkse kosten maar ik heb totaal geen ervaring met dit soort spellen eigenlijk en ben toch erg benieuwd als het iets voor mij is, iemand suggesties of ideeén/tips voor mij ? :)

Blij Met Wilco


 • DR161
 • Registratie: November 2005
 • Laatst online: 22-05 20:23

DR161

is sarcasminist

probeer het 1e deel anders
kost geen drol meer :D
mijn specs:
3Ghz
radeon 9550 (256mb edition/overclockale)
1024 mb ram in ehhhhh hoe hete dat ook alweer dat 2 reepjes samen werkte zeg maar :P

[Voor 59% gewijzigd door DR161 op 29-10-2006 20:08]

pssst geld kopen?


 • 10110001
 • Registratie: Maart 2005
 • Niet online

10110001

Denk om de buren!

Bij aanschaf van alle delen krijg je zo'n probeercode. Met deze code kun je 10 uur of 14 dagen spelen (hangt ervan af welke als eerste bereikt word). Ik heb er nog een van Nightfall. Als je me een PM stuurt kun je deze wel van me krijgen.

 • denyos
 • Registratie: Februari 2004
 • Laatst online: 23:55
unfor schreef op zondag 29 oktober 2006 @ 19:59:
[...]

haha wat wil je met zo'n video kaartje, die zijn niet geschikt voor moderne games man.
uhh kerel. Toen ik dit spel kocht voldeed mijn radeon 9000 ook prima (zit in mijn oude laptop). Dan mag je vervolgens toch aannemen dat het spel het blijft doen op die video kaart (al is die grafische update natuurlijk wel mooi). Maar sinds die grote update (waarbij ook farmen aan banden werd gelegd) is het voor mij ook zeer behelpen. Nu maar hopen dat mijn video kaart uit mijn pc en mijn andere laptop beide snel terugkomen van RMA, en tot die tijd toch nog maar behelpen met mijn goede oude radeon 9000.

[Voor 3% gewijzigd door denyos op 29-10-2006 20:19]

Strava


 • -Thunder-
 • Registratie: Februari 2004
 • Laatst online: 18-11-2018

-Thunder-

Freude ahm fahren.

Even voor de duidelijkheid, dit spel heeft toch geen maandelijkse kosten zoals wow of juist wel ?

Blij Met Wilco


 • ixl85
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 03-04 23:12
Zoals in onze mooie (hail steffy) SP staat: Neen

And i quote:
Een niet onbelangrijk detail van Guild Wars is dat het zich onderscheid zich van MMORPGs door het feit dat het GEEN MAANDELIJKSE BIJDRAGE vereist.
lees die anders een rustig door

[Voor 68% gewijzigd door ixl85 op 29-10-2006 20:26]


 • Steffy
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 27-04 21:52
Staat er nog wel vet in ook. Maar goed de vraag komt elk topic wel 20 keer voor dus het maakt ook niet meer uit, het hoord erbij.

Voor proberen, ga op het bod van hierboven in, denk dat er hier tientallen mensen zijn met trail keys die deze anders toch weg gooien, dan kun je het een aantal uren proberen, je kunt vooral bij GW een heel goed beeld krijgen van het spel binnen die paar uren.

Anoniem: 155461

begin nou eigenlijk te twijfelen welke ik moet aanraden aan beginners, Prophecies of Nightfall. Prophecies was natuurlijk heel leuk als beginner, al mis je dan wel alle pret van Nightfall (die kleine dingetjes als verkleedpartijen en tribunalen zijn toch een paar leuke tussendoortjes die je anders niet had). Echter, bij Nightfall is de instapdrempel mss erg hoog. Weinig tijd om te leren, je krijgt naast henchies en je eigen problemen ook gelijk de heroes op je dak, en weet ik wat allemaal meer dat me nu niet meer opvalt als 'ervaren' speler.

iig, mocht er nog een nieuweling dit lezen kep ook nog trial keys liggen (Prophecies(deel1)+Factions(deel2), en eentje voor Nightfall(deel3)) En aangezien de mensen die ik ken totaal geen interesse hebben in gw (tja, sommigen zien het licht nou eenmaal nooit) of het al spelen, zijn ze beschikbaar voor ieder die maar wil.

[Voor 4% gewijzigd door Anoniem: 155461 op 29-10-2006 22:27]


 • denyos
 • Registratie: Februari 2004
 • Laatst online: 23:55
toch prophecies aanraden voor beginners. Heb in mijn guild veel mensen zonder prophecies zitten die allemaal balen dat ze iedere keer belangrijke skills voor builds missen en niet kunnen krijgen (denk bijvoorbeeld aan meteor shower voor een nuker en SoJ voor een farmer (dat kan weliswaar niet meer maar het is wel rot als je die skill niet kan krijgen)).

Strava


 • Plekuz
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 25-02 10:53

Plekuz

available in strong mint

denyos schreef op zondag 29 oktober 2006 @ 23:24:
toch prophecies aanraden voor beginners. Heb in mijn guild veel mensen zonder prophecies zitten die allemaal balen dat ze iedere keer belangrijke skills voor builds missen en niet kunnen krijgen (denk bijvoorbeeld aan meteor shower voor een nuker en SoJ voor een farmer (dat kan weliswaar niet meer maar het is wel rot als je die skill niet kan krijgen)).
Hmm, als je zo redeneert ... voor sommige builds zijn skills uit Factions ook zeer handig en in no time zullen ook builds verschijnen waarvoor je Nightfall nodig hebt. Om mensen Prophecies aan te raden als start vanwege de skills vind ik nogal ... ehmm ... vaag.

Ik zou niet precies weten wat aan te raden voor nieuwe spelers:
- Prophecies voor de basics
- Factions voor de casual gamer met vooral PvP interesses
- Nightfall om deel te zijn van wat op dit moment hot is in GW land

Waarschijnlijk dat nieuwe spelers op dit moment het beste kunnen starten met Nightfall. De veranderingen t.o.v. Prophecies zijn behoorlijk groot en als nieuwe speler heeft het niet zoveel zin het "oude" systeem te leren als je later toch gebruik gaat maken van het nieuwe systeem. Plus Prophecies zal de komende tijd behoorlijk uitgestorven zijn denk ik.

"There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die."


 • Balachmar
 • Registratie: Mei 2002
 • Laatst online: 26-05 09:08

Balachmar

The truth is out there

Als het spel nu voortaan moeilijk te zwaar is voor je computer start je het toch op met -dx8
Dan gebruikt ie DirectX8, ipv 9. En dan moet het toch wel iets sneller lopen denk ik.

File Widget: File informatie op je homescreen (scan mijn avatar) Systeempje; Ballaida of Avalon in GuildWars


 • ZeroCode
 • Registratie: Februari 2002
 • Laatst online: 22:25

ZeroCode

Woopie

Ligt het nou aan mij of doet de Free Record Shop alleen nog maar de Collectors Edition van Nightfall? Ik wil de normale versie zeg maar, niet de versie van 70 euro :') Ik heb maar een bon van 25 euro dus zou het me 20 euro kosten ;)

 • gsteen
 • Registratie: November 2004
 • Laatst online: 13-01-2020
ZeroCode schreef op maandag 30 oktober 2006 @ 10:54:
Ligt het nou aan mij of doet de Free Record Shop alleen nog maar de Collectors Edition van Nightfall? Ik wil de normale versie zeg maar, niet de versie van 70 euro :') Ik heb maar een bon van 25 euro dus zou het me 20 euro kosten ;)
Is 70 euro niet een beetje veel? Ik had hem voor 59 euro. Of is dit inclusief bonus pack?

[Voor 5% gewijzigd door gsteen op 30-10-2006 10:57]

"In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is."


 • SinergyX
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 01:37
Ik weet niet of het in de recente patch zat of al aanwezig was, als je 'oude' missies gaat doen krijg nu een melding dat je dingen ziet die gebeurt zijn voor je op elodon(ofzo) of kryta bent aangekomen.

Maargoed, mijn ervaringen so far.

En dan nightfall... Een ongelofelijk twijfelgevalletje. Omdat ik liever mijn wamo alle 3 de delen wil laten doen, was zij eerste keuze om naar nightfall te vertrekken. Gewoon de mannetjes volgen met de groene pijltjes, kom je vanzelf stuk verder. Maar het hele eerste eiland kan je gewoonweg geen orginele missies meer doen, buiten een aantal missies die heel ver in het verhaal lijn liggen. Maargoed, direct buiten de eerste stad krijg je dan ook je eerste 4 hero's, later moet je dan nog kiezen voor een ranger of elementalist (let op, 1 van de 2 dus..). Toen Nightfall achter me gelaten en al mijn heroes in factions gelvl'ed. 2 monks, 1 warrior, 1 ranger, 1 assasin en een necro inmiddels allemaal lvl20 :) Verhaallijn verder ingedoken, wat vallen die tegenstanders ongelofelijk tegen. Inmiddels zelfs de minotaur hero erbij (elementalist), dervish en rangers zijn mijn meest gehate tegenstanders op het moment. Ik heb echt nooit nog zoveel conditions NONSTOP op mn hele team gezien. burn, blind, criple, weakness, poisoned, nonstop. Gelukkig, nightfall heeft een mending touch, 2 conditions weg voor de prijs van 1 skill :)
En dan komt mijn grootste ergenis.. ze rennen weg! Serieus een halve map afgerent achter een doctor aan, ondertussen 3 groepen aggro en totaal van mijn missie objective af. Je moet de healer wel pakken, misterieus hebben zijn naar het lijkt unlimited energy en kunnen healen sneller dat een 8man team dmg doet. Als warrior is dit nu echt een lopende nachtmerrie geworden, helemaal met nonstop dervish casting (en commander nettrowing) op je. Meteen wat missies in prophecies/factions gedaan, hier is dit echt echt een stuk minder het geval.

Dat waren dan mijn ergenissen, dan nu de leuke dingen. Een aantal missies hebben zoveel chaos, gewoon heerlijk. Redelijk interactief, zoveel tactisch meppen (go for the healer!). Verhaallijn is best aardig, al rammelt het hier en daar een beetje. Soms ben je verplicht een hero mee te nemen, wat je verplicht hem/haar ook beetje op hoog lvl te houden. Inscriptions, nieuwe runes en 2 dyes, het geheel maakt het wat leuker. Wel kan je de 15k armor wel bizar snel halen, een max armor kan je trouwens al op lvl2 halen mits je iemand kent die de missie heeft om naar de harbor te gaan. Leuk om ook mehnlo erbij te zien, goeie healer ;) De scenery is mooi uitgewerkt, al raakt hij wat snel eentonig desert-style. 1 co-op missie is behoorlijk pittig, flink nadenken en niet point-blank alles meppen wat je tegen komt.
De heroes zijn niet eens zo dom, mijn necro als MM doet eigelijk behoorlijk goed zijn werk. Het kost je wel bergen met geld om al je heroes (vooral op meerdere characters) van goeie runes/weapons te voorzien, so be it :) Daarbij krijgen zij de 2x 15atrib-punten niet, kan soms build in de war schoppen. Ook de ranger doet haar werk aardig goed, de elementalist moet ik nog wat aan sleutelen; hij snapt het nog niet zo wat ik met hem wil :P De nieuwe skills zijn een leuke toevoeging, een aantal zijn zeker interessant. De salvage feature, 100% puur toppie, grandioos. De nieuwe weapons/shield mods is wat twijfelend, dat wordt nog meer gespam in kaineng/droknar.

De prebuild savings is beetje bugged, heb je 1 skill niet laad hij gewoon niets ipv het aangeven 'greyed out' skill. SoJ is nerfed, tot een pijnlijk niveau. Het is nog steeds te doen, maar de agro-ren-weg trigger is erg erg gevoelig geworden. Gelukkig is dual farm nog steeds erg goed te doen, zelfs met een hero lukt het redelijk.

Nog 1 keertje.. het is SinergyX, niet SynergyX
Im as excited to be here as a 42 gnome warlock who rolled on a green pair of cloth boots but was given a epic staff of uber awsome noob pwning by accident.


 • ZeroCode
 • Registratie: Februari 2002
 • Laatst online: 22:25

ZeroCode

Woopie

gsteen schreef op maandag 30 oktober 2006 @ 10:57:
[...]


Is 70 euro niet een beetje veel? Ik had hem voor 59 euro. Of is dit inclusief bonus pack?
Check maar:
http://www.freerecordshop...productid=1146364&navid=4

Ik vind 70 idd een beetje teveel....

 • gsteen
 • Registratie: November 2004
 • Laatst online: 13-01-2020
Daar heb ik uiteraard gekeken. Ik heb hem bij dynabyte besteld, toen kostte die 59 euro. Maar hoe het precies met kortingen enzo zit weet ik niet. 'k Heb daar iig ook de bonus/pre-release pack gehaald.

"In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is."


 • Steffy
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 27-04 21:52
Ik vind dat de storage kwa materials wel iets omhoog mag, als je ziet wat armors kosten aan materials, 400/500 iron is niks en dan de rest nog. Dat mogen ze van mij wel op 500 doen zodat je iets meer kwijt kunt

 • Cardinal
 • Registratie: Maart 2002
 • Laatst online: 22:15
Never mind...

[Voor 96% gewijzigd door Cardinal op 30-10-2006 11:52]


 • Cloud
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 25-05 10:15

Cloud

Moderator FM / FP PowerMod

Moderatie Mobster

SinergyX schreef op maandag 30 oktober 2006 @ 10:58:
[Leuk verhaal]
...

Daarbij krijgen zij de 2x 15atrib-punten niet, kan soms build in de war schoppen.
Dit klopt niet. Heroes krijgen wel de 2 keer 15 attribute points :) Ten eerste heb ik dit zelf al gemerkt, en daarnaast staat het ook online:
Heroes gain the extra 30 attribute points in two sets just like the players. They gain the first 15 when they reach level 10 and the rest when they reach level 15.
Ik ben helemaal gek van Nightfall, ben nog steeds lekker op het tutorial eiland maar het bevalt me prima. Het is niet te simpel zoals in Pre-searing Tyria voor mij gevoel het geval was. :) Alleen soms moet je zelf bedenken hoe je weer een Primary Quest krijgt. Vaak is dit via First Spear ... in Kamadan. Grappig detail is wel dat je al vrij snel een hogere Sunspear rank (Commander) hebt, maar orders krijgt van een lagere rank (First Spear) ;)

Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.


 • Plekuz
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 25-02 10:53

Plekuz

available in strong mint

wolkje schreef op maandag 30 oktober 2006 @ 12:27:
Grappig detail is wel dat je al vrij snel een hogere Sunspear rank (Commander) hebt, maar orders krijgt van een lagere rank (First Spear) ;)
Mij niet snel genoeg af en toe ... moest ik om de primary quest te vervolgen de volgende rang hebben met 2.500 promotion points, terwijl mijn teller nog maar op 1.200 stond. Dan is het ff flink doordoen met side quests en scout opdrachten om dat aantal te halen. Ik vrees nu al voor de quests in de toekomst waar ik weer de volgende rang voor nodig heb. Het houdt het verhaal een beetje op.

Nightfall nodigt met de heroes ook totaal niet uit om met anderen samen een groep te vormen en daarmee de quests en missies te doen. Ik zit nu zo ongeveer halverwege het verhaal schat ik zo en heb tot nu toe alles met de heroes gedaan, omdat er geen fatsoenlijke groep te vormen is. Erg jammer. Het lijkt af en toe wel een solo spel waar heel toevallig ook andere spelers in rondlopen.

Maar goed, ondanks die minpuntjes vind ik Nightfall wel een erg erg leuk nieuw chapter met geinige nieuwe mogelijkheden. Vooral het managen van je heroes en ze in quests slim inzetten door ze vast te pinnen op een lokatie is erg lollg. Het gebruik van insignia en inscriptions is even wennen, maar geeft ook het gevoel meer vrijheid te hebben bij het samenstellen van wapens en armor. Al met al tot nu toe een zeer positief gevoel bij dit deel.

"There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die."


 • Steffy
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 27-04 21:52
Ik doe ook vrij veel met heroes maar dat komt omdat de grote meerderheid nog lang niet zo ver is als ik. Maar ik geef wel de voorkeur aan spelers dan heroes. Probeer bij missies altijd een party te vinden.

 • Cloud
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 25-05 10:15

Cloud

Moderator FM / FP PowerMod

Moderatie Mobster

Weakling schreef op maandag 30 oktober 2006 @ 12:59:
Mij niet snel genoeg af en toe ... moest ik om de primary quest te vervolgen de volgende rang hebben met 2.500 promotion points, terwijl mijn teller nog maar op 1.200 stond. Dan is het ff flink doordoen met side quests en scout opdrachten om dat aantal te halen. Ik vrees nu al voor de quests in de toekomst waar ik weer de volgende rang voor nodig heb. Het houdt het verhaal een beetje op.
Zo heel ver ben ik nog niet, dus dat zou goed kunnen :) Alleen vind ik het doen van Sunspear Scout quests (blessings) niet heel erg, omdat je er ook goed mee lvl'd dankzij de dubbele xp. Altijd als ik een explorable area in ga, pak ik altijd alle blessings aan die ik kan vinden.
Nightfall nodigt met de heroes ook totaal niet uit om met anderen samen een groep te vormen en daarmee de quests en missies te doen. Ik zit nu zo ongeveer halverwege het verhaal schat ik zo en heb tot nu toe alles met de heroes gedaan, omdat er geen fatsoenlijke groep te vormen is. Erg jammer. Het lijkt af en toe wel een solo spel waar heel toevallig ook andere spelers in rondlopen.
Dat is momenteel wel waar maar je moet wel bedenken dat heel veel al ervaren GuildWars spelers nu spelen. Die kiezen natuurlijk allemaal de nieuwe professions, waardoor er een groot te kort is aan warriors en monks bijvoorbeeld. Ik denk dat dit met een paar weken wel beter wordt, waardoor het ook weer makkelijker wordt om een goed gevormde party te vormen. :) Ik heb het namelijk wel geprobeerd, maar verder dan een team vol Dervish en Paragon kwam ik niet. Vandaar dat ik ook doorgegaan ben met Heroes. Ik vind het niet heel erg, want zo kan ik aan het gevoel wennen dat je controle hebt over 4 characters ipv 1 tegelijkertijd. Het is wat dat betreft wel een goede oefening :*)

Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.


 • SinergyX
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 01:37
Ik heb tot heden alleen maar hero-missies gedaan, wilde ik een keer een hero meenemen in een player-party wegens tekort aan spelers werd ik direct gekickt. Toch heb ik Mayhem in de Market gedaan met 3 warrior-players en mijn 2xMonk en MM. Vooral de niet-nightfall spelers lijken een schurfthekel aan heroes te hebben :P

Zelfs de bonus in missies is te doen met heroes, al lukt dat nog niet in Factions :)

Hoe hebben jullie btw de instellingen om al die 3 windows van de heroes open te hebben? ik kom echt ruimte te kort op mijn scherm :P

Tip btw, wil je een protection monk hero hebben, moet je handmatig de lifebond/barrier casten en dan met shift-click ze disablen. Anders gooit de hero ze er meteen weer vanaf. Echter wel als de hero 0 energy heeft (met 4 enchantments draaien), gooit hij ze alsnog weg.

[Voor 34% gewijzigd door SinergyX op 30-10-2006 13:14]

Nog 1 keertje.. het is SinergyX, niet SynergyX
Im as excited to be here as a 42 gnome warlock who rolled on a green pair of cloth boots but was given a epic staff of uber awsome noob pwning by accident.


 • Mdekoning
 • Registratie: September 2005
 • Laatst online: 04:39
denyos schreef op zondag 29 oktober 2006 @ 20:18:
[...]


uhh kerel. Toen ik dit spel kocht voldeed mijn radeon 9000 ook prima (zit in mijn oude laptop). Dan mag je vervolgens toch aannemen dat het spel het blijft doen op die video kaart (al is die grafische update natuurlijk wel mooi). Maar sinds die grote update (waarbij ook farmen aan banden werd gelegd) is het voor mij ook zeer behelpen. Nu maar hopen dat mijn video kaart uit mijn pc en mijn andere laptop beide snel terugkomen van RMA, en tot die tijd toch nog maar behelpen met mijn goede oude radeon 9000.
ik ben dus niet de enigste

Wat me trouwens ook opvalt is hoe weinig het uitmaakt op is de graphics op hig of low zet, merk echt amper verschil.


ik bedoel dus ook echt low en high incusief resolutie

dus

800x600 low
of 1280x124 high

maakt kwa fps denk is maar 5 uit

en het vreemdste vind ik nog wel dat in de previeuw is goewoon alles op high kon draaien.

ik hoop echt dat ze dit snel fixen want dit is echt te belachtijk voor woorden

 • Anoniem: 49090
 • Registratie: Februari 2002
 • Niet online
Steffy schreef op maandag 30 oktober 2006 @ 11:47:
Ik vind dat de storage kwa materials wel iets omhoog mag, als je ziet wat armors kosten aan materials, 400/500 iron is niks en dan de rest nog. Dat mogen ze van mij wel op 500 doen zodat je iets meer kwijt kunt
ehm je zal altijd te weinig storage houden hoe veel ze ook toevoegen. Wat is genoeg? 500 hmm dan krijg je op den duur hadden we maar 1000 ipv van maar 500 dus je blijft bezig ergens moest de grens komen en ze heben voor 250 gekozen.

 • Cardinal
 • Registratie: Maart 2002
 • Laatst online: 22:15
Daarnaast wat moet je met 250 materials. Momenteel heb ik de tanned Hide squares al opgevuld tot 250 stuks, daarnaast zou ik niet weten wat ik er mee moet. Ik weet alleen dat ik er voorlopig genoeg aan heb.

[Voor 45% gewijzigd door Cardinal op 30-10-2006 13:47]


 • CoRrRan
 • Registratie: Juli 2000
 • Laatst online: 03-02 15:47

CoRrRan

Don't Panic!!!

Ik ben ook bang dat de PvE ervaring van Nightfall heel anders zal gaan uitpakken dan A.Net kon voorzien. Momenteel is het al ZO ontzettend stil in outposts waar missies beginnen. Echt niemand neemt nog de moeite om een fatsoenlijke groep te maken... Als dit zo doorgaat is het hele MMO-gevoel pleite voor de PvE kant van GW.

De grap is ook natuurlijk, dat je hero's ALLE unlocks hebben die jezelf als speler hebt. Ikzelf heb alle skills van Prophecies en Factions unlocked, dus kan echt vanalles maken. En de monks die ik op die manier maak zijn 2 of 3x beter dan PuG monks. Ik heb al situaties gehad waarbij ik zeker weet dat PuG monks het niet meer zouden hebben getrokken, maar mijn Hero monkjes houden het wel in leven... Nee, op zich een leuke toevoeging voor GW (zeker als direct vervanging van henchies), maar het bevordert het maken van een team totaal niet.

Wat betreft Sunspear Points: dat gaat echt TE makkelijk. Zoals wolkje ook aangeeft: gewoon alle Scouts/Priests/Wandering Priests aanspreken bij res shrines en die "Hunts"/"Bounties" accepteren en de XP en de punten rollen binnen. Na 1 weekendje heb ik met mijn nieuwe ranger PvE character alle quests en alle missies in Istan gedaan, lvl20 gehaald in +/- 16uur en momenteel zit ik voorbij de 4000 Sunspear Points en ben net bezig met de Venta Cemetary missie in Kourna.

-- == Alta Alatis Patent == --


 • SinergyX
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 01:37
Het lijkt ook meer op een Faction-based add-on dan een Prophecies add-on.

Maargoed, het is denk nog iets te vroeg te zeggen hoe heel Nightfall zal gaan lopen. Vooraf bij Factions werd er ook gezegt het een zwaar Anti-pve game zou worden, maar toch is de PvE behoorlijk aanwezig (maw veel spelers op missie maps).

Nog 1 keertje.. het is SinergyX, niet SynergyX
Im as excited to be here as a 42 gnome warlock who rolled on a green pair of cloth boots but was given a epic staff of uber awsome noob pwning by accident.


 • Plekuz
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 25-02 10:53

Plekuz

available in strong mint

wolkje schreef op maandag 30 oktober 2006 @ 13:09:
Zo heel ver ben ik nog niet, dus dat zou goed kunnen :) Alleen vind ik het doen van Sunspear Scout quests (blessings) niet heel erg, omdat je er ook goed mee lvl'd dankzij de dubbele xp. Altijd als ik een explorable area in ga, pak ik altijd alle blessings aan die ik kan vinden.
Idem, want dit zijn kleine beetjes die uiteindelijk heel veel helpen wat betreft de snelheid er in houden met het verhaal en gelukkig krijg je verderop 4 punten per kill.
Ik denk dat dit met een paar weken wel beter wordt, waardoor het ook weer makkelijker wordt om een goed gevormde party te vormen. :) Ik heb het namelijk wel geprobeerd, maar verder dan een team vol Dervish en Paragon kwam ik niet.
Ja, da's ook weer waar. Dat was eigenlijk bij Factions niet anders met assassins en ritualists. Wat dat betreft komen we nu nog goed weg dat we heroes in kunnen zetten.

"There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die."


 • Balachmar
 • Registratie: Mei 2002
 • Laatst online: 26-05 09:08

Balachmar

The truth is out there

Mdekoning schreef op maandag 30 oktober 2006 @ 13:15:
[...]


ik ben dus niet de enigste

Wat me trouwens ook opvalt is hoe weinig het uitmaakt op is de graphics op hig of low zet, merk echt amper verschil.


ik bedoel dus ook echt low en high incusief resolutie

dus

800x600 low
of 1280x124 high

maakt kwa fps denk is maar 5 uit

en het vreemdste vind ik nog wel dat in de previeuw is goewoon alles op high kon draaien.

ik hoop echt dat ze dit snel fixen want dit is echt te belachtijk voor woorden
En als je hem nu eens op dx8 zet? met -dx8

File Widget: File informatie op je homescreen (scan mijn avatar) Systeempje; Ballaida of Avalon in GuildWars


 • gsteen
 • Registratie: November 2004
 • Laatst online: 13-01-2020
Ik denk dat dit met een paar weken wel beter wordt, waardoor het ook weer makkelijker wordt om een goed gevormde party te vormen. :) Ik heb het namelijk wel geprobeerd, maar verder dan een team vol Dervish en Paragon kwam ik niet.
Juist daarom ben ik met m'n warrior (en straks misschien nog wel andere characters) eerst naar elona gegaan. Ik wacht gewoon nog ff met de Dervish en Paragon ;). Hoewel ik wel benieuwd ernaar ben hoe lekker die 2 spelen.

"In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is."


 • Plekuz
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 25-02 10:53

Plekuz

available in strong mint

SinergyX schreef op maandag 30 oktober 2006 @ 13:11:
Ik heb tot heden alleen maar hero-missies gedaan, wilde ik een keer een hero meenemen in een player-party wegens tekort aan spelers werd ik direct gekickt.
LOL ... of eigenlijk: niet lol ... wat een sukkels dat ze je meteen kicken als je een hero wilt gebruiken. Dat ze dan even zeggen dat ze het liever niet hebben en je de mogelijkheid krijgt om je hero weer weg te halen. Nee, meteen kicken, ook lekker ... sjees.
Hoe hebben jullie btw de instellingen om al die 3 windows van de heroes open te hebben? ik kom echt ruimte te kort op mijn scherm :P
Ik heb ze niet open staan. De heroes kunnen het best goed zonder ingrijpen. Monks op niet aanvallen en de rest wel. Heel af en toe het schermpje openen als ik Koss ergens voorbij wil laten sneaken of zo. Anders is het echt te druk ja.

"There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die."


 • Plekuz
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 25-02 10:53

Plekuz

available in strong mint

CoRrRan schreef op maandag 30 oktober 2006 @ 14:19:
Ik ben ook bang dat de PvE ervaring van Nightfall heel anders zal gaan uitpakken dan A.Net kon voorzien. ... Als dit zo doorgaat is het hele MMO-gevoel pleite voor de PvE kant van GW.
Yep, dat gevoel heb ik ook heel sterk. Nou vind ik het persoonlijk niet erg om met alleen NPCs te spelen, maar daarvoor heb je geen online game nodig ...
Ik heb al situaties gehad waarbij ik zeker weet dat PuG monks het niet meer zouden hebben getrokken, maar mijn Hero monkjes houden het wel in leven...
Sowieso heb ik het gevoel dat de heroes nogal overpowered zijn te opzichte van rest. Ik ben in het hele spel nog maar 2x dood gegaan. Nou ja, 10x, maar 8x was doordat ik meteen bij de start zo gek was om een quest met masters difficulty te doen (quest waar npc zijn tools gaat ophalen en je zijn standplaats moet verdedigen).
...met mijn nieuwe ranger PvE character alle quests en alle missies in Istan gedaan, lvl20 gehaald in +/- 16uur en momenteel zit ik voorbij de 4000 Sunspear Points en ben net bezig met de Venta Cemetary missie in Kourna.
Zo hey! Ik zit al een stukje verder en heb nog maar 2800 Sunspear puntjes ... hmz ... maar ja, ik neem wel steeds die scout opdrachten, maar ontwijk zoveel mogelijk de tegenstander. Ben meer van het overal langs sneaken dan van kill, kill, kill ...

"There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die."


Anoniem: 155461

lijkt wel of ik stil sta, als ik anderen hoor. Heb net het Tribunal achter de rug, terwijl anderen al lang op het vaste land zitten. Maarja, als ik dan hoor dat ze vinden dat alles te makkelijk gaat, denk ik toch: doe het wat rustig aan. Iemand uit mn guild heeft 3 dagen achter elkaar elke dag ruim 11 uur gespeeld, maar dat is geen lol

 • Mdekoning
 • Registratie: September 2005
 • Laatst online: 04:39
Balachmar schreef op maandag 30 oktober 2006 @ 14:32:
[...]

En als je hem nu eens op dx8 zet? met -dx8
Geprobeerd heeft geen zin

Heb maar ff mailtje naar NCsoft gestuurd binnen een half uur reactie dat de mail wordt verwerkt en dat er binnenkort contact met me wordt opgenomen.

ik ben benieuwd

 • SinergyX
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 01:37
Anoniem: 155461 schreef op maandag 30 oktober 2006 @ 14:44:
lijkt wel of ik stil sta, als ik anderen hoor. Heb net het Tribunal achter de rug, terwijl anderen al lang op het vaste land zitten. Maarja, als ik dan hoor dat ze vinden dat alles te makkelijk gaat, denk ik toch: doe het wat rustig aan. Iemand uit mn guild heeft 3 dagen achter elkaar elke dag ruim 11 uur gespeeld, maar dat is geen lol
Dat is juist de lol, alles op je eigen tempo. Ik was 1 van de eerste in onze alliance die de meeste heroes op lvl20 had, voel me er nu niet opeens superieur door ofzo :P Hoe snel de eerste al de green sword/shield van de laatste missie in Nightfall verkochten, ik lig er echt niet wakker van. Ik vind nu ook veel meer player-interactie in bijv prophecies, waar toch veel mensen spelen die niet meer hebben dan prophecies. Die zijn echt blij als je een lvl20 'superhero' bij je hebt, vooral als de NPC's maar tot lvl12-16 gaan.

Ben nu ook maar begonnen met alle Kanthan missies te gaan doen, daar had ik er nog zeker 20 van openstaan :P (dat is btw ook de truc om je heroes in notime 20 te hebben, stuk of 10 missies 'klaar' hebben, de low lvl heroes erin en je reward binnentrekken).

Nog 1 keertje.. het is SinergyX, niet SynergyX
Im as excited to be here as a 42 gnome warlock who rolled on a green pair of cloth boots but was given a epic staff of uber awsome noob pwning by accident.


 • Clush
 • Registratie: November 2004
 • Laatst online: 23:54

Clush

Do as I say...

van mij mogen de hero's wel weer weg... 't is nu verdorie net of ik een singleplayer spel zit te spelen. ik zit op de amerikaanse servers, hardstikke druk, maar in de outposts zegt echt helemaal niemand ook maar 1 woord. heel af en toe wil iemand drakeflesh of zo kopen, maar als je met 50-100 mensen in een district zit, mag het ook wel een beetje een herrie zijn. en het ergste is nog wel dat als ik echte mensen wil voor een bepaalde missie mensen nog bijdehand gaan doen ook.

"anyone doing <insert quest>?"
-"more pertinent question would be whether <insert quest> is doing you."

zoiets is de eerste keer bijna grappig, maar continu dit soort geneuzel en ook maar niemand die een party wil vormen halen voor mij de lol er snel af. heb nog wel een monk gekozen zodat een party vinden nooit een probleem zou zijn.

maar iedereen speelt met z'n hero's... en ik geef ze ook geen ongelijk. mijn Koss die alle elites heeft een een beproefde build is ook stukken beter dan de gemiddelde Dervish of Paragon die je tegenkomt. dus waaron zou je eigenlijk nog met echte mensen samen spelen? de boel limiteren tot 1 hero per persoon per missie zou volgens mij al heel wat uitmaken.

ik wil nu gewoon elona ontdekken enzo, maar als deze trend zo doorzet gaat nadat ik het verhaal 1 keer doorlopen heb het spel heel snel de kast in. als ik singleplayer spellen wil spelen installeer ik oblivion nog wel een keer ofzo.

... not as I do.


 • dommerick
 • Registratie: Maart 2005
 • Laatst online: 25-05 09:27

dommerick

is domm

Is er ook een site waar ik de update binnen kan halen, want via die update van de installer gaat het nog wel ages duren daarom :/ sorry als het ook in de ts staat kon het zo snel niet vinden.

Heeft geen signature.


 • Cloud
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 25-05 10:15

Cloud

Moderator FM / FP PowerMod

Moderatie Mobster

dommerick schreef op maandag 30 oktober 2006 @ 17:24:
Is er ook een site waar ik de update binnen kan halen, want via die update van de installer gaat het nog wel ages duren daarom :/ sorry als het ook in de ts staat kon het zo snel niet vinden.
Nee die is er niet.

Wat je wel kunt doen is, als je vrienden hebt met Guildwars die het wél helemaal al binnen hebben: vragen of zij hun Gw.dat op DVD kunnen branden, zodat je die over de jouwe heen kan kopieren. Dan hoef je nog maar heel weinig te downloaden.

Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.


 • dommerick
 • Registratie: Maart 2005
 • Laatst online: 25-05 09:27

dommerick

is domm

ik ben geen vrienden :+

Is het goed mogelijk om guild wars een beetje solo te spelen? Ik ga nu waarschijnlijk een mesmer elementalist bouwen. Nog andere leuke suggesties. Speel graag een caster :)

Heeft geen signature.


 • SinergyX
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 01:37
Casters zijn ze bijna allemaal, eigelijk alleen assasin en warrior niet :P (en dan de 2 nieuwe nightfall classes).

Solo is erg goed te doen, ik doe het al een behoorlijk lange tijd. Maar voor sommige missies heb je wel gewone spelers nodig, NPC henchmen zijn daar iets te zwak/stom voor.

Nog 1 keertje.. het is SinergyX, niet SynergyX
Im as excited to be here as a 42 gnome warlock who rolled on a green pair of cloth boots but was given a epic staff of uber awsome noob pwning by accident.


 • dommerick
 • Registratie: Maart 2005
 • Laatst online: 25-05 09:27

dommerick

is domm

SinergyX schreef op maandag 30 oktober 2006 @ 17:51:
Casters zijn ze bijna allemaal, eigelijk alleen assasin en warrior niet :P (en dan de 2 nieuwe nightfall classes).

Solo is erg goed te doen, ik doe het al een behoorlijk lange tijd. Maar voor sommige missies heb je wel gewone spelers nodig, NPC henchmen zijn daar iets te zwak/stom voor.
Heb in dit geval enkel de normale guild wars nog maar. Als het spel bevalt koop ik de uitbreidingen ook nog wel ff. Maar in 1x leek het zo veel geld. Yay het is net klaar met downloaden van die update. Nu maar eens gaan proberen. Denk toch voor de elementalist/mesmer te gaan lijkt me wel leuk. :)

Heeft geen signature.


 • ph4nt0m
 • Registratie: Juni 2005
 • Laatst online: 22:30
hey doms :P ook al dit gedeelte bevuilen ^_^
ga btw voor fire ele ;) zijn sterk verbeterd sinds de patch

 • SinergyX
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 01:37
Earth ele is ook enorm sterk geworden (icm van alle 3 delen, dat wel :P). Kan menig warrior er makkelijk uit-tanken (ele/mes bv).

Nog 1 keertje.. het is SinergyX, niet SynergyX
Im as excited to be here as a 42 gnome warlock who rolled on a green pair of cloth boots but was given a epic staff of uber awsome noob pwning by accident.


 • dommerick
 • Registratie: Maart 2005
 • Laatst online: 25-05 09:27

dommerick

is domm

ph4nt0m355 schreef op maandag 30 oktober 2006 @ 18:19:
hey doms :P ook al dit gedeelte bevuilen ^_^
ga btw voor fire ele ;) zijn sterk verbeterd sinds de patch
:w

Ik heb nu een mesmer gekozen. Nu heb ik net na de installatie 5k files naar binnen mogen trekken. Nu mag ik er nog eens 8k. Het schiet echt niet op zo. Denk je ook een keer ff nieuw spelletje te proberen :)

Maar wanneer krijg ik mijn 2de job. Want bij de creation kon ik er maar 1 kiezen. En toen heb ik mesmer gedaan. Maakt dit nog verschil of ik eerst mesmer neem en dan later elementalist of eerst elementalist en daarna mesmer?

Damn dat haat ik altijd aan een nieuw spel. Je begint weer eens als newb :p

Heeft geen signature.


 • Clush
 • Registratie: November 2004
 • Laatst online: 23:54

Clush

Do as I say...

dommerick schreef op maandag 30 oktober 2006 @ 18:30:
[...]


:w

Ik heb nu een mesmer gekozen. Nu heb ik net na de installatie 5k files naar binnen mogen trekken. Nu mag ik er nog eens 8k. Het schiet echt niet op zo. Denk je ook een keer ff nieuw spelletje te proberen :)

Maar wanneer krijg ik mijn 2de job. Want bij de creation kon ik er maar 1 kiezen. En toen heb ik mesmer gedaan. Maakt dit nog verschil of ik eerst mesmer neem en dan later elementalist of eerst elementalist en daarna mesmer?

Damn dat haat ik altijd aan een nieuw spel. Je begint weer eens als newb :p
ja, maakt wel wat uit... elke prof heeft namelijk en speciaal attribute dat alleen beschikbaar is voor je primary profession (die je nu dus gekozen hebt).

Elementalist: Energy Storage (+4 energy voor elk niveau van dit attribute) (die krijg jij nu dus niet).
Mesmer: Fastcasting (Sneller spells casten)

Verder kan je door middel van armor upgrades (zogenaamde runes) je attributen omhoog helpen. je kan echter alleen maar runes van je primary profession gebruiken, omdat je ook alleen maar het armor van je primary kan gebruiken.

mesmer is trouwens niet de makkelijkste Primary... (wel veruit de leukste, imho). persoonlijk raad ik nieuwelingen altijd aan een Warrior te nemen... omdat je dat niet echt fout kan doen als je een beetje nadenkt.

... not as I do.


 • Cloud
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 25-05 10:15

Cloud

Moderator FM / FP PowerMod

Moderatie Mobster

dommerick schreef op maandag 30 oktober 2006 @ 18:30:
Ik heb nu een mesmer gekozen. Nu heb ik net na de installatie 5k files naar binnen mogen trekken. Nu mag ik er nog eens 8k. Het schiet echt niet op zo. Denk je ook een keer ff nieuw spelletje te proberen :)
Als je slim bent laat je vannacht je pc even aanstaan, nadat je het volgende uitgevoerd hebt:
 • Ga naar Dos-modus (cmd.exe)
 • Navigeer naar de Guildwars directory
 • Typ: "gw.exe -image"
Dan download hij álle mogelijke (meer dan 10k aan bestanden waarschijnlijk) bestanden die je nodig zou kunnen hebben, en pakt deze direct uit. Hierna hoef je dus tot een volgende update niets meer te downloaden, waar je ook heen gaat. Daarnaast gaat het zonen (door portals lopen) ook vele malen sneller omdat alles al decompressed is (althans dat is mijn ervaring). :) In elk geval niet opgeven, want het is een prachtig spel!

Veel plezier met spelen!

Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.


 • dommerick
 • Registratie: Maart 2005
 • Laatst online: 25-05 09:27

dommerick

is domm

Clush schreef op maandag 30 oktober 2006 @ 18:38:
[...]


ja, maakt wel wat uit... elke prof heeft namelijk en speciaal attribute dat alleen beschikbaar is voor je primary profession (die je nu dus gekozen hebt).

Elementalist: Energy Storage (+4 energy voor elk niveau van dit attribute) (die krijg jij nu dus niet).
Mesmer: Fastcasting (Sneller spells casten)

Verder kan je door middel van armor upgrades (zogenaamde runes) je attributen omhoog helpen. je kan echter alleen maar runes van je primary profession gebruiken, omdat je ook alleen maar het armor van je primary kan gebruiken.

mesmer is trouwens niet de makkelijkste Primary... (wel veruit de leukste, imho). persoonlijk raad ik nieuwelingen altijd aan een Warrior te nemen... omdat je dat niet echt fout kan doen als je een beetje nadenkt.
Hier heb ik wel wat aan :) Maar warrior spreekt me nou niet echt aan. Een maat zei ook al dat warrior/monk easy was. Maar beetje uitdaging vind ik juist wel leuk :D

Wel jammer dat je maar 1 soort armor aan kan. want ik vind die van de elementalist er veruit het leukste uitzien. Ach ja we gaan straks maar gewoon spelen en zien wat er van komt.

Heeft geen signature.


 • DR161
 • Registratie: November 2005
 • Laatst online: 22-05 20:23

DR161

is sarcasminist

je kan ook de snelkoppeling aanpassen
ipv -image kan je ook -password=<w8woordje invullen>. en nog meer maar dei ken ik niet allemaal
http://img246.imageshack.us/img246/2121/makkelijksneleasyasdellzp7.th.png

[Voor 18% gewijzigd door DR161 op 30-10-2006 18:58]

pssst geld kopen?


 • alexanderpas
 • Registratie: Augustus 2004
 • Laatst online: 23-08-2020
LET OP
indien je je password in een snelkoppeling zet wordt deze ongecodeerd opgeslagen. dit houdt in dat iedereen die toegang heeft tot die snelkoppeling je password heeft.

LET OP
bij gebruik van -image start GW NIET op, aleen de updater wordt gestart.

 • Plekuz
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 25-02 10:53

Plekuz

available in strong mint

Net een heel deel in Nightfall gehad waarin veel humoristische stukjes voorkwamen. Een paar opdrachten waarbij je niet hoeft te knokken, maar wel andere geinige dingen moet doen en bekijken. De makers waren in een jolige bui toen ze dat gedeelte maakten.

Maar daarna ... sjukes, zo sprint je door alle missies in Nightfall heen alsof het niks is en zo loop je tegen een missie aan die bruut lastig is ... nou ja, ik heb er in ieder geval flink moeite mee, maar dat kan ook aan mij liggen. :P

Jaaaa Nightfall wordt almaar leuker en leuker ... en mooiere gebieden ook. Zeer benieuwd wat er nog gaat komen!

"There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die."


 • Mdekoning
 • Registratie: September 2005
 • Laatst online: 04:39
Mdekoning schreef op maandag 30 oktober 2006 @ 14:59:
[...]


Heb maar ff mailtje naar NCsoft gestuurd binnen een half uur reactie dat de mail wordt verwerkt en dat er binnenkort contact met me wordt opgenomen.

ik ben benieuwd
/update

ondertussen wat heen en weer gemaild met directx diagonstic file
Guildwars diagnostic file
Everest diagnostic file

een ding is zeker: der gebeurd wel wat(+puntje voor NCsoft)

en verder ff rond gekeken op GWguru melden veschillende mensen dat ze het zelfde probleem hebben en dat er is gezegd dat er aan gewerkt word

 • denyos
 • Registratie: Februari 2004
 • Laatst online: 23:55
goed werk mdekoning! hopelijk komt er een oplossing zodat stakkers zoals wij het spel ook weer goed kunnen spelen :)

Strava


 • Mdekoning
 • Registratie: September 2005
 • Laatst online: 04:39
tja kan oook nix doen maarja zo komt der mischien nog een oplossing. Ik moet zeggen dat de support in inder geval snel is.

 • SinergyX
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 01:37
Weakling schreef op maandag 30 oktober 2006 @ 23:04:
Net een heel deel in Nightfall gehad waarin veel humoristische stukjes voorkwamen. Een paar opdrachten waarbij je niet hoeft te knokken, maar wel andere geinige dingen moet doen en bekijken. De makers waren in een jolige bui toen ze dat gedeelte maakten.
Mijn favoriet, met die minataur missie. Eenmaal gehaald sluit die mino bij jou aan, heb je een dialoog in de trant van:
jij-but try not to use that word two legs ok?
hij-yes, i will come with you... <jij loopt weg over de brug>
hij-two legs..
Echt leuk stukje :P

@MdeKoning, dat is basic stuff wat ze daar doen. Heb ik al een 10x gedaan bij CoH en de diverse problemen. Of het helpt.. vraag 2 ;)

[Voor 9% gewijzigd door SinergyX op 30-10-2006 23:45]

Nog 1 keertje.. het is SinergyX, niet SynergyX
Im as excited to be here as a 42 gnome warlock who rolled on a green pair of cloth boots but was given a epic staff of uber awsome noob pwning by accident.


 • Mdekoning
 • Registratie: September 2005
 • Laatst online: 04:39
SinergyX schreef op maandag 30 oktober 2006 @ 23:45:
[...]


@MdeKoning, dat is basic stuff wat ze daar doen. Heb ik al een 10x gedaan bij CoH en de diverse problemen. Of het helpt.. vraag 2 ;)
Klopt. Weet ik ook wel, maar wat wel is dat ze meer informatie hebben over de systemen waar het proleem optreed, dus dat er ook makkelijker is aan kan worden gedaan lijkt mij.

ik hoop in ider geval dat het redelijk snel gebeurt want zo kan ik echt niet fatsoenlijk spelen

 • unfor
 • Registratie: Juli 2001
 • Laatst online: 25-05 15:43
yay, zojuist de doelloze pve titles gehaald: lightbringer 2, sunspear 8.

 • Steffy
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 27-04 21:52
Sunspear heb ik bijna op 8, lightbringer heb ik nog niks van maar ben het mannetje voor de blessing wel tegen gekomen. Wat moet je voor die title killen?

 • Cloud
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 25-05 10:15

Cloud

Moderator FM / FP PowerMod

Moderatie Mobster

Aangezien Lightbringer effect heeft op jouw damage tegen demonen, denk ik dat je daarvoor dus demonen (undead?) moet verslaan. Maar waarom vraag je dat mannetje met die blessing die je voorbij liep niet even? :P

Gister mijn 2e white dye alweer gevonden, en een flink aantal Major runes voor de nieuwe professions. Volgens mij was het een lucky night voor mij ;)

Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.


 • Plekuz
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 25-02 10:53

Plekuz

available in strong mint

unfor schreef op dinsdag 31 oktober 2006 @ 01:28:
yay, zojuist de doelloze pve titles gehaald: lightbringer 2, sunspear 8.
Totaal niet doelloos. Voor sommige vervolg quests heb je een bepaald sunspear level nodig en met lightbringer levels, ik quote guildwiki:
this title gives you 1 point of damage reduction and 5% extra damage against demons per rank in the title
en ook
Furthermore, you can earn the PvE-only skills Lightbringer's Gaze and Lightbringer Signet, which can be used to fight demons. These skills also increase in effectiveness as you gain more ranks in this title

"There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die."


 • Plekuz
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 25-02 10:53

Plekuz

available in strong mint

SinergyX schreef op maandag 30 oktober 2006 @ 23:45:
Mijn favoriet, met die minataur missie. ...
Het wordt verderop in Vaddi nog grappiger (vind ik dan tenminste) ... maar ik verraad lekker niks :P

"There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die."


 • denyos
 • Registratie: Februari 2004
 • Laatst online: 23:55
lol 2 verschillende halloween hoedjes. In Lion's Arch weer pumpkin head en in eerste stadje van nightfall (via lion's arch) kammaran ofzo krijg je Heksenhoed.

Strava


 • SinergyX
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 01:37
Weakling schreef op dinsdag 31 oktober 2006 @ 09:56:
Het wordt verderop in Vaddi nog grappiger (vind ik dan tenminste) ... maar ik verraad lekker niks :P
Die missie is toch met die pathfinder? (langs fort nogwat). Daar zit ik nu :)

Wat moet je trouwens doen voor die halloween-items? Gister nog wel 10 minuten dronken geweest, wat is dat lachen als je dan een missie gaat doen :P

[Voor 20% gewijzigd door SinergyX op 31-10-2006 10:17]

Nog 1 keertje.. het is SinergyX, niet SynergyX
Im as excited to be here as a 42 gnome warlock who rolled on a green pair of cloth boots but was given a epic staff of uber awsome noob pwning by accident.


 • Steffy
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 27-04 21:52
denyos schreef op dinsdag 31 oktober 2006 @ 09:58:
lol 2 verschillende halloween hoedjes. In Lion's Arch weer pumpkin head en in eerste stadje van nightfall (via lion's arch) kammaran ofzo krijg je Heksenhoed.
Dat is mooi zeg, ik heb vorig jaar het 1 en ander gemist. Goed dat ze beiden hebben dat is echt geweldig.

Ook al bekend wanneer je wat krijgt?

 • Cardinal
 • Registratie: Maart 2002
 • Laatst online: 22:15
Je moet op een bepaalde tijd aanwezig zijn in een bepaalde plaats. Als ik het goed begrepen heb was de eerste event vanochtend om 9 uur (plaatselijke tijd). Ik weet niet of het nog vaker vandaag gaat plaatsvinden.

[Voor 38% gewijzigd door Cardinal op 31-10-2006 10:45]


 • Plekuz
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 25-02 10:53

Plekuz

available in strong mint

cardinal808 schreef op dinsdag 31 oktober 2006 @ 10:45:
Je moet op een bepaalde tijd aanwezig zijn in een bepaalde plaats. Als ik het goed begrepen heb was de eerste event vanochtend om 9 uur (plaatselijke tijd). Ik weet niet of het nog vaker vandaag gaat plaatsvinden.
Meestal vinden deze events om de twee of drie uur plaats, dus komt nog wel een aantal keer voorbij vandaag.

"There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die."


 • Plekuz
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 25-02 10:53

Plekuz

available in strong mint

SinergyX schreef op dinsdag 31 oktober 2006 @ 10:15:
Wat moet je trouwens doen voor die halloween-items? Gister nog wel 10 minuten dronken geweest, wat is dat lachen als je dan een missie gaat doen :P
Opmaken en hoed of masker opzetten en er wat lol aan beleven ... meer niet.

"There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die."


 • Plekuz
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 25-02 10:53

Plekuz

available in strong mint

SinergyX schreef op dinsdag 31 oktober 2006 @ 10:15:
Die missie is toch met die pathfinder? (langs fort nogwat). Daar zit ik nu :)
De missies rondom het inpalmen van de prinsen bedoelde ik, je bent daar bijna geloof ik ... ;)

"There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die."


 • SinergyX
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 01:37
Vanavond maar es een tijdje afk in Lion's gaan rondhangen :P

Nog 1 keertje.. het is SinergyX, niet SynergyX
Im as excited to be here as a 42 gnome warlock who rolled on a green pair of cloth boots but was given a epic staff of uber awsome noob pwning by accident.


 • ZeroCode
 • Registratie: Februari 2002
 • Laatst online: 22:25

ZeroCode

Woopie

Steffy schreef op dinsdag 31 oktober 2006 @ 10:23:
[...]

Dat is mooi zeg, ik heb vorig jaar het 1 en ander gemist. Goed dat ze beiden hebben dat is echt geweldig.

Ook al bekend wanneer je wat krijgt?
Kan iemand die van Lions Arch even posten hier als screen? Ben erg benieuwd namelijk :D En hoeveel kost zo'n Furious Pumpkin Crown.

[Voor 5% gewijzigd door ZeroCode op 31-10-2006 11:29]


 • denyos
 • Registratie: Februari 2004
 • Laatst online: 23:55
in Lions Arch krijg je die pompoen. kost helemaal nix! (die koning is alleen wel een half uur lang bezig met vage spelletjes die echt mega humor zijn in het begin).

In Kammaran dus die heksen hoed (zelfde ritueel met king).

King komt iedere 3 uur langs. Dus om:
09:00
12:00
15:00
18:00
21:00
24:00
03:00
06:00
09:00

Strava


 • ZeroCode
 • Registratie: Februari 2002
 • Laatst online: 22:25

ZeroCode

Woopie

denyos schreef op dinsdag 31 oktober 2006 @ 12:52:
in Lions Arch krijg je die pompoen. kost helemaal nix! (die koning is alleen wel een half uur lang bezig met vage spelletjes die echt mega humor zijn in het begin).

In Kammaran dus die heksen hoed (zelfde ritueel met king).

King komt iedere 3 uur langs. Dus om:
09:00
12:00
15:00
18:00
21:00
24:00
03:00
06:00
09:00
Huh dus die emblems zijn alleen voor die andere dingen, niet voor de pompoen?
Heb je trouwens een screenie :) *kijkt lief*

 • dommerick
 • Registratie: Maart 2005
 • Laatst online: 25-05 09:27

dommerick

is domm

Zo ik ben nu een beetje aan het spelen met mijn mesmer/elementalist. Wel grappig. Maar ik heb nog maar 8 skills ofzo :/ En ik ben redelijk bang dat ik skillpoints in de verkeerde dingen gooi. Op het moment heb ik skillpoints in Fast cast, domination, illusionation en fire. Dat zijn de gene die ik denk ik maar omhoog ga gooien. Wat zijn trouwens de items die je beter kan bewaren ipv vendoren? Want ik heb echt geen flauw benul. En is er ook iets van een storage?

Heeft geen signature.


 • nowell
 • Registratie: Februari 2003
 • Laatst online: 23-03 13:49

nowell

Que Pasa!?

Kunnen prophecies spelers nu wel of niet over een material-storage beschikken?

 • ZeroCode
 • Registratie: Februari 2002
 • Laatst online: 22:25

ZeroCode

Woopie

nowell schreef op dinsdag 31 oktober 2006 @ 13:37:
Kunnen prophecies spelers nu wel of niet over een material-storage beschikken?
Als het goed is wel in Lion's Arch... Althans zoiets las ik in de update list van laatst.

GWwiki:

Materials Storage

The Materials Storage panel, which was previously a feature of Guild Wars Factions, is now available to all players.

[Voor 21% gewijzigd door ZeroCode op 31-10-2006 13:59]


 • dommerick
 • Registratie: Maart 2005
 • Laatst online: 25-05 09:27

dommerick

is domm

nowell schreef op dinsdag 31 oktober 2006 @ 13:37:
Kunnen prophecies spelers nu wel of niet over een material-storage beschikken?
zoniet moet ik toch maar snel factions gaan halen :)

en doe ik nou iets fout of zijn die mobs in dit spel best sterk? Ik krijg klappen van 10 en dan gaat me hp als een trein. Tegen 2 lvl 3 mobs ga ik als lvl 5 speler nog de pijp uit :/

[Voor 27% gewijzigd door dommerick op 31-10-2006 13:54]

Heeft geen signature.


 • denyos
 • Registratie: Februari 2004
 • Laatst online: 23:55
Heb je trouwens een screenie :) *kijkt lief*
vooruit dan maar. Heb hem alleen niet geresized dus ik zet alleen ffies linkje neer.
http://www.denyos.nl/gw013.jpg

Strava


 • ZeroCode
 • Registratie: Februari 2002
 • Laatst online: 22:25

ZeroCode

Woopie

denyos schreef op dinsdag 31 oktober 2006 @ 14:01:
[...]


vooruit dan maar. Heb hem alleen niet geresized dus ik zet alleen ffies linkje neer.
http://www.denyos.nl/gw013.jpg
Wicked!!! :) Ik moet er ook een halen, leuk spul dat...
Thanx

 • Steffy
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 27-04 21:52
Edit: Never Mind!

[Voor 86% gewijzigd door Steffy op 31-10-2006 14:11]


 • SinergyX
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 01:37
dommerick schreef op dinsdag 31 oktober 2006 @ 13:35:
Zo ik ben nu een beetje aan het spelen met mijn mesmer/elementalist. Wel grappig. Maar ik heb nog maar 8 skills ofzo :/ En ik ben redelijk bang dat ik skillpoints in de verkeerde dingen gooi. Op het moment heb ik skillpoints in Fast cast, domination, illusionation en fire. Dat zijn de gene die ik denk ik maar omhoog ga gooien. Wat zijn trouwens de items die je beter kan bewaren ipv vendoren? Want ik heb echt geen flauw benul. En is er ook iets van een storage?
Gaandeweg in het verhaal van Prophecies krijg je meer skills, ook kan je later bij skill-trainers skills kopen (progressief tot het 1k per stuk kost). Verder kan je in een town altijd je atribute punten herverdelen, erg dynamisch.

Qua storage, deze krijg je pas iets later in het verhaal. Boeit de verhaallijn je niet, kan je nu al door :P

Nog 1 keertje.. het is SinergyX, niet SynergyX
Im as excited to be here as a 42 gnome warlock who rolled on a green pair of cloth boots but was given a epic staff of uber awsome noob pwning by accident.


 • dommerick
 • Registratie: Maart 2005
 • Laatst online: 25-05 09:27

dommerick

is domm

kan ik nou ook mijn 2de job nog wijzigen? dat ik me stat points kan wijzigen vind ik al wel verrekte handig. Mesmer staat natuurlijk vast dat snap ik. Maar elementalist kan ik nog droppen of niet? anders is misschien necro wel handig voor erbij. Dan heb ik minions die kunnen tanken :D

Heeft geen signature.


 • Cloud
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 25-05 10:15

Cloud

Moderator FM / FP PowerMod

Moderatie Mobster

dommerick schreef op dinsdag 31 oktober 2006 @ 13:48:
en doe ik nou iets fout of zijn die mobs in dit spel best sterk? Ik krijg klappen van 10 en dan gaat me hp als een trein. Tegen 2 lvl 3 mobs ga ik als lvl 5 speler nog de pijp uit :/
Mobs zijn inderdaad best sterk ja. Het is het beste om gewoon 1 mob per keer aan te pakken. Het spel is zo opgezet dat als je op een normaal tempo door het spel gaat, de mobs die je tegenkomt uitdagend zijn. Meerdere mobs tegelijkertijd aanpakken is dus risicovol :)

Daarnaast heb je storage vanaf post-searing. De storage is dan bereikbaar via zgn. Xunlai Agents die je wel tegen zult komen, de rest spreekt dan voor zich. Als je dus nog niet voorbij de oorlog bent heb je inderdaad geen storage beschikbaar. :) Material storage waarover hier ook gesproken wordt, is een uitbreiding op normale storage, en is volgens mij pas beschikbaar vanaf Lion's Arch, maar daarin kan ik me vergissen.

Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.


 • Steffy
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 27-04 21:52
:> Witchhat voor mijn Dervish

 • Cardinal
 • Registratie: Maart 2002
 • Laatst online: 22:15
ZeroCode schreef op dinsdag 31 oktober 2006 @ 13:46:
[...]
Als het goed is wel in Lion's Arch... Althans zoiets las ik in de update list van laatst.

Materials Storage

The Materials Storage panel, which was previously a feature of Guild Wars Factions, is now available to all players.
Das heel leuk, maar ik heb het nog niet gevonden. Ik ben al in Lion's Arch geweest, maar daar heb de uitbreiding niet kunnen vinden.

Andere mensen suggereerde al dat het mogelijk was door met iemand te praten die dichtbij de storage moest staan, maar er staat niemand en ook de storage knakkers doen niets anders dan de storage te laten zien.
Pagina: 1 2 3 ... 11 Laatste

Dit topic is gesloten.Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Bij het bezoeken van het forum plaatst Tweakers alleen functionele en analytische cookies voor optimalisatie en analyse om de website-ervaring te verbeteren. Op het forum worden geen trackingcookies geplaatst. Voor het bekijken van video's en grafieken van derden vragen we je toestemming, we gebruiken daarvoor externe tooling die mogelijk cookies kunnen plaatsen.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Forum cookie-instellingen

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee