Toon posts:

Het Grote Guild Wars Topic deel 10 Vorige deelOverzichtVolgende deelLaatste deel

Dit topic is onderdeel van een reeks. Ga naar het meest recente topic in deze reeks.

Pagina: 1 2 3 ... 11 Laatste
Acties:
 • 6.821 views sinds 30-01-2008

 • Steffy
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 27-04 21:52
http://www.arena.net/images/jpeg/special/arenanet-games-gwlogo.jpg

Welkom in Het Grote Guild Wars Topic deel 9, het topic waar je terecht kunt voor de laatste nieuwtjes, discussies en vragen over de game die volgens velen een revolutie op online gaming gebied is: Guild Wars. De first post van dit topic zal in de loop van de tijd worden aangevuld met meer informatie en plaatjes.

De vorige delen staan hier:
[rml][ MMORPG]Guild Wars[/rml]
Het Grote Guild Wars Topic - Deel 2
Het Grote Guild Wars Topic - Deel 3
Het Grote Guild Wars Topic - Deel 4
Het Grote Guild Wars Topic - Deel 5
Het Grote Guild Wars Topic - Deel 6
Het Grote Guild Wars Topic - Deel 7
Het Grote Guild Wars Topic - Deel 8
Het Grote Guild Wars Topic - Deel 9

.
Navigatie

.
GUILD WARS - CORPG

Guild Wars wordt door de makers van ArenaNet geen MMORPG genoemd, maar een CORPG (Competitive Online RPG). De focus ligt hier dus nadrukkelijk op competitie. Guild Wars neemt de beste elementen uit de hedendaagse MMORPGs en combineert dit met een innovatief missie-systeem die alle vervelende dingen uit MMORPGs elimineert als camping, ganking, kill-stealing en loothogging. Dankzij het dynamic quest systeem heeft alles wat je doet invloed op jouw persoonlijke toekomst in de game.

Aan het begin van de game wordt de speler de keuze gesteld of hij/zij een RP (RolePlay) character of een PvP (Player vs Player) character wil aanmaken. De RP characters worden gebruikt voor de quests en missies en beginnen dan ook bij lvl 1. De PvP characters beginnen allemaal bij de levelcap van lvl 20. Deze zijn er puur om de competitie aan te gaan in de verschillende arenas.

Ondanks dat de focus van Guild Wars op competitie en het Player vs Player gedeelte ligt, zit er een zeer uitgebreide PvE (Player vs Environment) gedeelte in die zelfs de meest doorgewinterde RPGer een tijd lang zoet zal houden. Door quests en missies te doen krijgt de speler toegang tot steeds meer nieuwe skills, nieuwe armor en upgrades. Heb je eenmaal een nieuwe skill 'unlocked', dan blijft die skill dat altijd en hoef je er later niet weer naar op zoek te gaan. Skills die je unlocked in PvE worden voor de speler toegankelijk in PvP. Hoe meer quests je doet, des te groter wordt dus het arsenaal aan skills die je kan gebruiken in PvP.

Een niet onbelangrijk detail van Guild Wars is dat het zich onderscheid zich van MMORPGs door het feit dat het GEEN MAANDELIJKSE BIJDRAGE vereist.


Guild Wars is verkijgbaar in de volgende uitgaves:

Guild Wars Standard Edition
 • Game Discs: 2 CD's in plastic DVD case
 • Guild Wars Manuals - Part 1 and Part 2: 150 pages of information
 • Quick Reference Card: Full color; Keyboard layout and key mapping
 • Security Card containing your Access Key
http://www.guildwars.com/images/jpeg/products/europe-standard.jpg


Guild Wars Special Edition
 • Game Discs: 2 CDs in plastic DVD case
 • Guild Wars Manual: The Manuscripts: 144 pages of information
 • Bonus Skill Pack Code: Unlock 7 skills, 1 Elite skill, 1 rune and 1 weapon upgrade
 • Guild Wars Soundtrack CD: Music by British Academy Award winner Jeremy Soule
 • Bonus Music Key: Free access to additional in-game music from Direct Song
 • Guild Wars Art Book: The Art of Guild Wars Book 2; 72 Pages
 • Map of Tyria; 600mm by 360mm, folded
 • Quick Reference Card: Full-colour card showing keyboard layout and key mapping
 • Game Activation Card containing your Access Key
http://www.guildwars.com/images/jpeg/products/box-front.jpg


Guild Wars Collector's Edition
 • Game Discs: 2 CD's in Card Wallets
 • Guild Wars Manuals - Part 1 and Part 2: 150 pages of information
 • Guild Wars Art Book: Perfect Bound; 128 pages
 • Guild Wars Soundtrack CD: Music by British Academy Award winner Jeremy Soule
 • Guild Wars Internet Chat Headset; Headphones and Microphone
 • Quick Reference Card: Full color; Keyboard layout and key mapping
http://www.guildwars.com/images/jpeg/products/europe-collectors.jpg


.
Wie is ArenaNet?

http://www.gamequarter.be/newsfiles/Image/2006/April/arenanet.jpg

ArenaNet is de developer van Guild Wars. ArenaNet is een onderdeel van NCsoft Corporation, de grootste publisher van MMORPGs ter wereld die titels als Lineage, Lineage 2, City of Heroes en Auto Assault onder haar hoede heeft. ArenaNet is opgericht door de mensen die verantwoordelijk waren voor het grote succes van Warcraft, Starcraft en Diablo, alsmede ook het Battle.Net game network. Een aantal jaren geleden verlieten deze mensen Blizzard om ArenaNet op te richten. Zo is de 3D engine van Guild Wars gemaakt door Mike O'Brien die ook de originele World of Warcraft 3D engine heeft gemaakt en Battle.Net heeft gemaakt. Verder is ook bv de teamlead en leadprogrammeur van World Of Warcraft, Jeff Strain, overgestapt naar ArenaNet. Deze mensen weten dus zeker wat ze doen.


.
Professions - Dual Classing

In Guild Wars is het itt vele andere RPGs op dit moment alleen mogelijk om 1 ras te spelen, het menselijke ras. Dit ras is echter wel onderverdeeld in 6 verschillende beroepen:

De speler wordt echter de mogelijkheid geboden om twee professions te kiezen, waardoor er in totaal 36 verschillende combinaties mogelijk zijn. Dit systeem heet Dual Classing. Je eerst gekozen profession heet de "Primary Profession", terwijl de tweede je "Secondary Profession" is. Het is overigens ook mogelijk om maar 1 profession te kiezen. Het kiezen van een single class heeft geen echte voor- of nadelen tov een dual class.


Warrior

De warrior is de 'tank' die in elke RPG voor komt. De warrior doet veel schade van dichtbij en heeft daartoe verschillende wapens tot z'n beschikking, varierend van bijlen, hamers en zwaarden. Daarnaast kan de warrior via bepaalde kreten de omgeving beinvloeden, zoals er voor zorgen dat je teamgenoten een aantal seconden sneller lopen. De meest populaire combinatie in Guild Wars is de Warrior/Monk oftewel de Paladin, de tank die zichzelf kan genezen en gevallen teamgenoten weer tot leven kan wekken. De primary attribute van de Warrior is Strength. Hoe hoger je Strength attribute is, hoe meer armor penetration je hebt bij je aanvallen.
http://www.guildwars.com/images/spotimages/warriors.jpg

http://www.guildwars.com/images/spotimages/elementalists.jpg
Elementalist

De Elementalist zet de natuurkrachten naar haar hand om haar voordeel te brengen in de strijd. Aarde, Water, Vuur en Lucht staan tot haar beschikking. Van alle professions kan de Elementalist het meeste schade toe brengen in een enkele klap door middel van haar Area Of Effect spels. De vier elementen kunnen op verschillende manieren toegepast worden. Aarde wordt vaak gebruikt ter verdediging, maar ook om schade toe te brengen aan anderen door middel van aardbevingen en erupties. Water wordt gebruikt om de vijanden schade toe te brengen en tegelijkertijd te vertragen. Lucht gebruikt men vaak om in 1 vs 1 gevechten grote schade te doen dankzij het feit dat veel luchtaanvallen armor negeren. En tot slot is er vuur, wat vooral gebruikt wordt om op grote groepen veel schade toe te brengen. De elementalist heeft als primary attribute Energy Storage, waarmee de Elementalist een grotere energy-pool kan hebben dan de andere professions.Monk

De monk is de genezer van het stel. Dankzij de goddelijke machten is de Monk in staat om gewonde vrienden te genezen (Healing Prayers) en er voor te zorgen dat klappen minder hard aankomen en betoveringen verbroken worden (Protection Prayers). De andere kant van de Monk is echter het toebrengen van schade door middel van holy damage (Smiting Prayers). De monk heeft als primary attribute Divine Favor, wat er voor zorgt dat Monk spells nog effectiever zijn dan bij mensen die Monk als secondary beroep hebben. Met andere woorden: Monks genezen effectiever dan secondary monks.


http://www.guildwars.com/images/spotimages/monks.jpg

http://www.guildwars.com/images/spotimages/rangers.jpg
Ranger

De ranger is de natuurliefhebber van het stel. Naast het feit dat ze grote schade aan kunnen brengen met hun pijl en boog, staan er nog een aantal andere dingen tot de beschikking van de ranger. De ranger is in staat om rituelen uit te voeren waarmee de omgeving gemanipuleerd wordt. Zo is de ranger er bv in staat om een ritueel uit te voeren dieer voor te zorgt dat er geen enkeling tot leven gewekt kan worden... dit tot grote frustratie van mensen die hun gevallen teamleden tot leven willen wekken. Daarnaast is de ranger in staat vallen te zetten die de vijand dusdanig kunnen hinderen, zoals vuurvallen en vallen die je kreupel maken. En als laatste is de ranger in staat om een huisdier te houden die aan je zijde mee zal vechten. De primary attribute van de ranger is Expertise. Expertise zorgt er voor dat skills minder energie kosten wanneer je ze gebruikt.Mesmer

De Mesmer is een meester in illusie en bedrog. Mesmers worden vaak ingezet om vijandige casters snel uit te schakelen. Daartoe heeft de mesmer verschillende mogelijkheden. De eerste mogelijkheid is om via Domination er voor te zorgen dat spreuken terugkaatsen of worden onderbroken. Een andere mogelijkheid is om via Inspiration er voor te zorgen dat de vijand geen energie meer heeft om te gebruiken. Deze energie die je hebt opgezogen kan je vaak zelf weer gebruiken als mesmer. Een andere mogelijkheid is om illusies te creeeren, waardoor de vijand denkt dat hij bv langzamer loopt of denkt dat z'n levensenergie langzaam minder wordt. De Mesmer heeft als primary attribute Fast Casting, waarmee spreuken sneller dan normaal kunnen worden uitgesproken. Dit heeft weinig voordelen voor de mesmerskills zelf aangezien die al een vrije korte casting-tijd hebben. Maar andere professions, waaronder voornamelijk de Elementalist spreuken hebben er veel baat bij. Elementalist spreuken hebben namelijk de langste castingtijden van alle professions.

http://www.guildwars.com/images/spotimages/mesmers.jpg

http://www.guildwars.com/images/spotimages/necromancers.jpg
Necromancer

De necromancer is de meester van de zwarte magie en beroept zich graag op geesten van overledenen. De necromancer vervloekt graag anderen via Curses of gebruikt de dode lichamen van vriend en vijand om ondode volgelingen (minions) op te roepen die hij onder z'n controle heeft. De necromancer gaat vaak zo ver dat hij z'n eigen bloed opoffert om schade toe te dienen aan anderen, maar ook om vrienden te genezen. De primary attribute van de Necromancer is soulreaping, wat er voor zorgt dat de necromancer energie krijgt van elke persoon die in zijn buurt overlijdt.Factions Professions


Ritualist

Ritualists sturen bovenaardse energie die bondegenoten uit de leegte oproepen en mystieke bindings rituelen aanwenden die die bondgenoten buigen naar de will van de Ritualist. Ze bedekken hun ogen om zo beter te kunnen communiceren met de geesten die grote kracht en bescherming geven aan de Ritualist en zijn kameraden. De energie die zei sturen zijn de drijfveer achter de skills van de Ritualist welke de dodelijkheid van de bondgenoots wapen versterkt en die schade toebrengen aan de Health van een vijand. De Ritualist kan also gebruik maken van de overblijfselen van de doden om de levenden te beschermen - niet door het reanimeren van lijken zoals de Necromancer dat doet, maar door het ritueel gebruik van urnen en as.
Waar de Ranger leeft als een met de geestenwereld, de Ritualist kan en zal meester er van zijn.http://www.guildwars.com/images/spotimages/ritualists.jpg

http://www.guildwars.com/images/spotimages/assassins.jpg
Assassin

De Assassin loopt door de schaduw, als een dodelijke gifslang klaar om toe te slaan in het hart van de vijand wanneer deze het minst verwacht, nergens en overal tegelijk. De Assassins zijn meester in hun gekozen wapen, de dolk en zijn een expert in het toebrengen van Critical Strikes die veel schade toebrengen. De Assassin is getraint om efficient aanvallen aan elkaar te rijgen tot een ketting die niet toestaat dat de vijand terug slaat. Ze hebben zich de kunst eigen gemaakt om te bewegen als schaduwen - Assassins dragen alleen een lichte wapenuitrusting en geven er de voorkeur aan om schade te vermijden door niet aanwezig te zijn als de vijand raak slaat.
Hun andere magische skills omvatten Hexes die de verdediging van de vijand verlagen en die de Assassin beschermen tegen letsel.
.
Events
We hebben het afgelopen jaar een aantal Events gehad. Als eerste hadden we PvP Event waar je extra Faction points kon verdienen. Later kregen we Halloween waar er leuke grappig items vielen te verdienen. De pumpkin hat was natuurlijk het bekenste item en die zien we zo af en toe nog wel eens terug in de steden. Afgelopen weken, de 2 weken rond kerst en oud en nieuw hadden we Wintersday. Het draaide natuurlijk om kerst en oud en nieuw al heeft het een andere naam mee gekregen. De Kerstmuts en het Rendiergewei als als de leukste en meest gewilde items. Op oudjaarsdag natuurlijk met vuurwerk.

Komende Events

TBA


.
Weapon Stats
Elk wapen in Guild Wars heeft bepaalde specificaties. Zo heeft een bow een groter bereik dan de meeste andere wapens. Maar ook binnen de bow-groep zelf zitten er weer verschillen, zoals bv dat de ene bow er langer over doet om opnieuw gebruikt te kunnen worden dan een andere bow of dat de een er langer over doet om z'n doel te raken dan een andere bow.

De tabel met Info is geschrapt, dit moet plaats maken voor wat nuttige info. Verder is alles veel beter en uitgebreider te vinden op: http://gw.gamewikis.org/wiki/Main_Page


.
Screenshots

Als eerst een aantal Screenshots, ze ontbreken in de oude SP maar zet er toch maar een paar bij voor de mensen die het spel nog niet hebben. We hebben een aantal updates gehad, zo ook Sorrows Furnace, daarom wat sfeervolle screens uit 1 van de mooiere gebieden die het spel kent.

Guild Wars

http://www.guildwars.com/images/screenshots/gwscreen062-thumboff.jpghttp://www.guildwars.com/images/screenshots/gwscreen060-thumboff.jpg
http://www.guildwars.com/images/screenshots/gwscreen035-thumboff.jpghttp://www.guildwars.com/images/screenshots/gwscreen047-thumboff.jpg


Guild Wars: Factions

http://www.guildwars.com/images/screenshots/gwscreen126-thumboff.jpghttp://www.guildwars.com/images/screenshots/gwscreen124-thumboff.jpg
http://www.guildwars.com/images/screenshots/gwscreen099-thumboff.jpghttp://www.guildwars.com/images/screenshots/gwscreen098-thumboff.jpg
http://www.guildwars.com/images/screenshots/gwscreen095-thumboff.jpghttp://www.guildwars.com/images/screenshots/gwscreen096-thumboff.jpg
http://www.guildwars.com/images/screenshots/gwscreen092-thumboff.jpghttp://www.guildwars.com/images/screenshots/gwscreen090-thumboff.jpg


Guild Wars: Nightfall

http://www.guildwars.com/images/screenshots/nightfall/gwn-scr046-thumb.jpghttp://www.guildwars.com/images/screenshots/nightfall/gwn-scr040-thumb.jpg
http://www.guildwars.com/images/screenshots/nightfall/gwn-scr037-thumb.jpghttp://www.guildwars.com/images/screenshots/nightfall/gwn-scr031-thumb.jpg
http://www.guildwars.com/images/screenshots/nightfall/gwn-scr027-thumb.jpghttp://www.guildwars.com/images/screenshots/nightfall/gwn-scr022-thumb.jpg
http://www.guildwars.com/images/screenshots/nightfall/gwn-scr016-thumb.jpghttp://www.guildwars.com/images/screenshots/nightfall/gwn-scr011-thumb.jpg

Alle screenshots hier zijn ingame, geen 'Renders' dus.


.
Fimpjes/Trailers

Screenshots zijn leuk, maar screenclips zijn leuker! Bewegende beelden zeggen toch net even iets meer dan stilstaande. Vandaar een aantal filmpjes van GW, GW: Factions en Nightfall.

Guild Wars

http://www.guildwars.com/images/movies/movie03-thumboff.jpghttp://www.guildwars.com/images/movies/gwcinematic-thumboff.jpg
http://www.guildwars.com/images/movies/sorrows-furnace-thumboff.jpghttp://www.guildwars.com/images/movies/halloween2005memories-thumboff.jpg


Guild Wars: Factions

http://www.guildwars.com/images/movies/gwftrailer1-thumboff.jpghttp://www.guildwars.com/images/movies/prefpetrailer-thumboff.jpg
http://www.guildwars.com/images/movies/postfpemovie-thumboff.jpghttp://www.guildwars.com/images/movies/factionstrailerfinal-thumboff.jpg


Guild Wars: Nightfall

http://www.guildwars.com/images/movies/gwn-ingamecinematic01-thumboff.jpghttp://www.guildwars.com/images/movies/gwn-trailer2-thumb.jpg

Waarschuwing voor de inbellers en tragere internetverbindingen. Deze filmpjes lopen van 20 tot 120MB..
Guild Wars: Factions/Chapter 2

Al lange tijd werd er druk over de uitbreiding gepraat, sommige mensen waren al vrij snel door deel 1 heen en zaten te wachten op een nieuwe wereld, nieuwe items, wapens, skills, armor, spells, nieuwe PvP mogelijkheden, etc.

Natuurlijk was vanaf dag 1 duidelijk dat er meer zou komen, de vraag was natuurlijk wanneer. De afgelopen maanden is de stroom met info langzaam op gang gekomen en momenteel is er al vrij veel info beschikbaar.

In Factions mogen we het volgende verwachten:

Cantha

In Guild Wars: Factions mogen naar Cantha afreizen om daar een geheel nieuwe wereld in Oosterse stijl te gaan verkennen. Nieuwe quests, nieuwe missies, nieuwe vormen van PvP die naast de Favor ook andere invloeden gaat hebben op PvE gebied door de 2 Factions waar je je bij kunt aansluiten.

Ritualist & Assissin

In dit 2e deel van Guild Wars mogen natuurlijk 2 nieuwe Professions, namelijk de Ritualist en de Assissin. Deze zullen icm de vorige professions dan ook voor interessante builds gaan zorgen.

Factions

In Guild Wars zitten 2 Factions waar jij je bij kunt aansluiten. Deze Factions zullen in PvP battles hun oorlog uitvechten en kunnen daarmee gebieden op de kaart innemen.
By aligning with one of two warring factions, alliances can gain and hold territory by participating in Faction Battles. The outcome of these battles influences the progress of the war between the two factions. The current battle lines and indications of the control of cities and towns are always visible on the world map. Guild membership in Guild Wars Factions is extremely appealing and interesting for both cooperative and PvP players. By joining an alliance and achieving success with Alliance Missions, your guild gains control of high-level towns. With that control, guild members acquire access to elite cooperative content. In Factions, the strongest guilds most likely will not be made up exclusively of PvP or cooperative players. The strongest guilds will be a combination of both types of players, and such a combination will result in benefits for all members.
Game Types
In Guild Wars zitten weer nieuwe en interessante speel mogelijkheden.
 • Challenge Missions
  Cooperative missions involve specific scoring objectives, such as holding out against progressive waves of enemies. You will see personal bests and high scores displayed within the game.
 • Elite Missions
  The most powerful alliances have access to new areas that are designed to be the ultimate cooperative challenge.
 • Competitive Missions
  Multiple teams compete to control resource points and achieve strategic victory. Victors earn faction points for their alliance which will determine the control of towns and outposts.
 • Alliance Battles
  Alliance Battles are large-scale, strategic PvP battles that allow factions to conquer new territory.
Nieuwe Content

Natuurlijkt kent GW ook veel nieuwe content, wapens, armors, pets, Guild Halls, etc, etc ,etc.
 • A total of 300 new skills, including 90 new elite skills, for the two new Factions professions and the six core professions from Guild Wars.
 • More than 50 new locales, including story missions, combat arenas, and explorable areas.
 • More than 100 new creatures.
 • New guild halls.
 • New faces, hair styles, and armor sets for both Factions and the core professions.
 • New pets
 • Hundreds of new weapons and items.
Character Slots

Natuurlijk mogen we ook nieuwe slots verwachten. In Factions krijg je 4 slots, mits je het als een los account gebruikt. Voeg je Factions samen met Guild Wars zelf dan raak je er 2 uit. Je verdienste is dat je met je oude Characters naar Cantha kunt reizen en daarom raak je er 2 kwijt. Dat een heel groot deel van de spelers dit eerder als oplichting ziet etc is ook hier in dit topic vaker naar voren gekomen, we moeten er mee leren leven.

Release Date

Natuurlijk is en valt er nog veel meer te vertellen maar waarom? Dat mogen we straks allemaal zelf gaan uitzoeken op 28 April, dan ligt het spel in de winkel :)


Guild Wars is verkijgbaar in de volgende uitgaves:

Guild Wars Factions
Game Content List - Europe

Guild Wars Factions Collector's Edition:
 • 2 game CDs
 • Soundtrack CD
 • Double-sided poster: Map of Cantha and Factions Poster
 • Game Manual
 • Quick Reference Card
 • Cloth Picture
 • Art book
 • Desk Calendar
 • Mouse Pad
 • Sticker Set
 • Collectable Plastic Game Activation Card
 • Special In-Game Dance Emote for the Assassin and Ritualist
 • Bonus Music Key


  http://www.guildwars.com/images/jpeg/products/factionsstandard-assassin.jpg http://www.guildwars.com/images/jpeg/products/factionsstandard-ritualist.jpg


  Guild Wars Factions Standard Edition:
 • 2 game CDs
 • Double-sided poster: Ritualist and Assassin
 • Game Manual
 • Quick Reference Card
 • Collectable Plastic Game Activation Card.
Guild Wars: NightFall/Chapter 3

Zoals Anet ons beloofde komen ze nog dit jaar met deel 3 uit. Om ons allemaal mee te laten testen hebben ze een vrije PvP weekend voor ons in peto. Zoals ze beloofd hebben gaat dit derde deel zijn focus zetten op het PvE gedeelte. Hiermee maken ze veel RolePlayers blij. Ook zullen ze meer Events houden. (dit lijkt me duidelijk: Het laatste Dragon Event was niet zo Succes)

In NightFall is het volgende duidelijk:

Press Release - July 18, 2006

ArenaNet Announces Guild Wars Nightfall

Guild Wars Players Invited to Play in Exclusive Player-Versus-Player Event as Beta Testing Launches for Next Guild Wars Campaign


July 18, 2006 (BELLEVUE, WA) — ArenaNet®, developer of the world's leading subscription-free online roleplaying games Guild Wars® and Guild Wars FactionsTM, and NCsoft® Corporation, the world's leading developer and publisher of online computer games, announce today the title of the next game in the award-winning franchise, Guild Wars NightfallTM. Further, Guild Wars Nightfall has entered the beta testing stage and Guild Wars players worldwide are invited to participate in an exclusive, first-look player-versus-player (PVP) event, July 28 — 30, 2006.

During the PVP Preview Event, both Guild Wars and Guild Wars Factions® players will get a first look at Guild Wars Nightfall, and will be able to try out the two new professions being introduced in the game; the Dervish, a scythe-wielding holy warrior, and the Paragon, guardian angel of the Elonian people. In addition to testing out the new professions and arenas, players will also be able to compete for items that will be exchangeable for a variety of rewards throughout the weekend event.

The Guild Wars Nightfall PVP Preview event will kick off on Friday, July 28 at 12:01am PDT and will continue through Sunday, July 30 at 11:59pm PST.

Guild Wars, an instant bestseller worldwide upon its release in April 2005, and Guild Wars Factions, the number one game in both North America and Europe earlier this year, are global online roleplaying games. Guild Wars Nightfall will continue the tradition of inviting players to immerse themselves in an epic storyline centered in a vibrant fantasy setting, build personalized characters, compete in head-to-head battles with players from around the world, and find adventure in missions and quests, in a Guild Wars game unlike any players have seen before.

Storyline

When a corrupt ruler summons the power of an outcast god and infects the land with a creeping darkness, it will take a band of heroes to save Elona. Guild Wars Nightfall is the roleplaying game gamers have been waiting for – an intimate, heroic experience where your decisions shape your personal game experience and your customizable party becomes an extension of your character. In this third campaign in the award-winning Guild Wars® universe, this is Guild Wars® like you've never seen before. With more than two million copies sold worldwide, Guild Wars® is the award-winning epic roleplaying game that revolutionized online gaming with its free gameplay.

Nieuwe Classes

Paragon

The paragon isn't meant to be a frontline fighter. Instead, the paragon is best suited in a support role as a battle commander, capable of supporting teammates by throwing spears and using verbal chants and shouts that can boost the fighting abilities of those nearby. And the paragon's angelic nature isn't just aesthetic, as this profession's presence can help teammates resist hexes and other curses.

It's easy to identify paragons on the battlefield, thanks to their angelic look. Even the paragon's armor is saintly in appearance, thanks to the incorporation of ivory and mother of pearl in its materials. And if that weren't enough, a paragon's metal armor usually has the form of wings engraved in it. It's no wonder that the Elonians in the game believe that paragons are guardian angels sent by the gods to serve as champions for the people.

http://img121.imageshack.us/img121/2060/93273420060715screen001mediumbh7.jpg


Dervish

If the paragon is best while standing back from a fight, the dervish is at home in the heart of one. These holy warriors are capable of striking at multiple targets simultaneously with their wicked scythes. Of course, they're armed with a whirling, spinning attack that's perfect for when in the middle of a bunch of foes. Dervishes can also cast spells on themselves that aid in their assault, and the profession has various healing and protection abilities as well.

The profession's most powerful ability, however, is to temporarily transform into the physical embodiment of a god. Since the profession is part warrior and part priest, dervishes are clad in robes rather than armor. Protection comes mainly from the dervish's agility in battle, as well as the various protection enhancements and spells. In addition to the robe, dervishes are equipped with bracers on their arms, and they're constantly hooded to show their humility to their gods.

http://img146.imageshack.us/img146/9750/93273420060715screen002mediumen9.jpg


Screenshots

http://www.guildwars.com/images/gallery/gameengine/gwn-dervish_male-thumboff.jpghttp://www.guildwars.com/images/gallery/gameengine/gwn-dervish_female-thumboff.jpg
http://www.guildwars.com/images/gallery/gameengine/gwn-paragon_male-thumboff.jpghttp://www.guildwars.com/images/gallery/gameengine/gwn-paragon_female-thumboff.jpg


Game Types
In Guild Wars zitten weer nieuwe en interessante speel mogelijkheden.

Nieuwe Content

Natuurlijkt kent GW ook veel nieuwe content, wapens, armors, pets, Guild Halls, etc, etc ,etc.
Hier een korte lijst wat zowiezo ons te wachten staat

• Customizable Heroes (party NPCs) that level up with the player, follow player instructions in combat, and use armor, weapons, and skills of the player’s choice.

• A new game type, Hero vs. Hero Battles will allow a single player to participate in PvP with hero NPCs.

• Two new professions: The Dervish, a scythe-wielding holy warrior and The Paragon, the guardian angels of the Elonian people.

• 4 new guild halls.

• 300 new skills.

• 250 Quests, 55 explorable areas, 20 new Story Missions, and three new Challenge Missions.
 • TBA
Character Slots

Natuurlijk mogen we ook nieuwe slots verwachten.
TBA

Release Date

Volgens laatste bronnen rond september 2006


Guild Wars is verkijgbaar in de volgende uitgaves:

Guild Wars Nightfall
Game Content List - Europe

Guild Wars NigthFall Collector's Edition:
 • TBA
  Guild Wars NightFall Standard Edition:
 • TBA


.
Systeemeisen
Guild Wars is een game die geen hoge systeemeisen stelt. Het schaalt vrij goed mee op oudere systemen, mits je de details niet te hoog zet.

Minimum System Specs
 • Windows® XP/2000/ME/98
 • Intel Pentium® III 800 Mhz or equivalent
 • 256 MB RAM
 • CD-ROM Drive
 • 2 GB Available HDD Space
 • ATI Radeon 8500 or GeForce 3 or 4 MX Series Video Card with 32MB of VRAM
 • 16-bit Sound Card
 • Internet connection
 • Keyboard and mouse
Recommended System Specs
 • Windows® XP/2000/ME/98
 • Intel Pentium® III 1GHz or equivalent
 • 512 MB RAM
 • CD-ROM Drive
 • 2 GB Available HDD Space
 • ATI Radeon 9000 or GeForce 4 Ti Series Video Card with 64MB of VRAM
 • 16-bit Sound Card
 • Internet connection
 • Keyboard and mouse

.
Guild Wars - Handige Links

Zoals bij elke populaire games zijn er tal van websites te vinden die informatie bieden over de game. De Guild Wars community leunt sterk op fansites en forums, aangezien ArenaNet medewerkers zelf ook op de forums posten en zo de fans op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen.

Officiele sitesOfficial Fansites & InfositesGuild Wars GuildsOverigeIk zal het link gedeelte dit weekend ff aanpassen en updaten, mocht je nog wat dingen hebben, extra info over wat dan ook laat het horen dan zet ik het erin :Y)

De opzet van CoRrRan staat hier onder, ziet er mooi uit en zal de andere links op dezelfde manier indelen, alvast bedenkt de moeite

GW Guru:
 • eBay style item verkoop gedeelte
 • Forum met veel PvE informatie
 • Goede Skill lijst (echter niet altijd na een balance update aangepast)
GW Online
 • Forum met veel PvE informatie, maar voor iedere professie ook een subforum met daarin veel PvP builds.
 • Voor elke professie een topic over alle armors (plaatjes e.d.)
GW Wiki
 • Site met meest up to date skill gegevens
 • Ontzettend goede resource site wbt items/maps/collectors/skills
 • Erg net en overzichtelijk
 • Helaas de afgelopen tijd vaak down door server problemen
Guild-Hall.net
 • Forum waar bijna alle highranked PvP/GvG spelers ronddolen.
 • Voornamelijk gericht op PvP
 • Subforum met daarin GvG en 8v8 PvP builds
Team iQ (Idiots Savants)
 • Forum met veel PvP informatie
 • Advanced Ladder (IMO beter dan de officiele ladder)
 • Verzamelplaats van ook veel highranked PvP/GvG spelers
Oh en niet te vergeten, nog een NL guild website: als "Fairly Harmless [FH]

.

Dit was het dan alweer, voor iedereen die het nog niet speelt............

http://www.arena.net/images/jpeg/special/arenanet-gwsplash-joinus.jpg


.
TBA


[Voor 120% gewijzigd door Steffy op 09-10-2006 13:45]


 • Bor
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 22:20

Bor

Coördinator Frontpage Admins / FP Powermod

01000010 01101111 01110010

Woei! Deel 10 alweer :) De topicstart heeft nog wel wat updating nodig zie ik. Zo staat onderandere het "komende" event van maart nog op de agenda (dat was het factions preview event).

Frontpagemoderatie Forum


 • Steffy
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 27-04 21:52
Geen tijd vanmiddag maar ik update alles vanavond wel ff.

 • CoRrRan
 • Registratie: Juli 2000
 • Laatst online: 03-02 15:47

CoRrRan

Don't Panic!!!

Ik moet zeggen dat ik inderdaad meer tevreden ben met de skills die geintroduceerd worden in Nightfall dan bij Factions.

Maar ik vrees serieus voor de PvP content van Nightfall. Zelfs afgelopen weekend was al enigzins jammer, omdat voor de Arena's de maprotatie zo was aangepast dat Koga, Amnoon, D'Alessia, Shiverpeak en Ascalon niet eens meer gespeeld konden worden. Dat zijn er toch een heleboel.

En 1+3 hero's vs 1+3 hero's is not my cup of tea. Al moet ik zeggen dat Hero's een GOEDE PvE aanvulling zijn. (Daarnaast gelaten dat mijn monk hero op geen enkele manier snapte dat Inspired Hex gebruikt moest worden als energy management. Elke keer dat hij die gebruikte, gebruikte hij daarna ook meteen de hex die hij wegkaapte.)

Iets anders...

-- == Alta Alatis Patent == --


 • SinergyX
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 01:37
Bor de Wollef schreef op maandag 25 september 2006 @ 11:44:
In mijn ogen is Factions dan ook niet meer dan een normale mix van PvE en PvP met een teleurstellende werking. Ik hoor eigenlijk niemand die echt tevreden is over Factions.
Ik zit in een kleine guild van vrienden van mn zwager, velen hebben er prophacies maar toch spelen ze hoofdzakelijk Factions. Ik heb de run geprobeerd van Lion's Arch naar Ember light camp, is gewoon niet normaal zo moeilijk. Ik hou van de Factions-principe, snel en makkelijk een lvl20 te maken en dan op volle kracht wat missies doen. Ik speel al genoeg MMO's waarin het pure 'grinden' centraal staat, dit is toch een fijne afwisseling.

En qua heroes, daar zou nog aan gesleuteld worden, ze zijn met bepaalde skills niet echt bijzonder snugger :P

[Voor 7% gewijzigd door SinergyX op 25-09-2006 11:59]

Nog 1 keertje.. het is SinergyX, niet SynergyX
Im as excited to be here as a 42 gnome warlock who rolled on a green pair of cloth boots but was given a epic staff of uber awsome noob pwning by accident.


 • Bor
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 22:20

Bor

Coördinator Frontpage Admins / FP Powermod

01000010 01101111 01110010

Daarnaast gelaten dat mijn monk hero op geen enkele manier snapte dat Inspired Hex gebruikt moest worden als energy management. Elke keer dat hij die gebruikte, gebruikte hij daarna ook meteen de hex die hij wegkaapte.
Lol, erg herkenbaar. Het blijft AI he, ook al was het inderdaad makkelijk als je de hero's ook nog kon vertellen hoe ze de skills moeten gebruiken.

Frontpagemoderatie Forum


 • CoRrRan
 • Registratie: Juli 2000
 • Laatst online: 03-02 15:47

CoRrRan

Don't Panic!!!

Ja, maar een manier om aan te geven dat sommige skills NIET gebruikt mogen worden zou ook wel handig zijn. :) Maar ja, in feite zijn het henchmen die toevallig een ander setje skills + wapens kunnen gebruiken. De henchmen AI was heel herkenbaar in ze. Tevens, en dat vond ik eigenlijk nog vervelender, snapte ze een retreat niet helemaal.

-- == Alta Alatis Patent == --


 • Cloud
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 25-05 10:15

Cloud

Moderator FM / FP PowerMod

Moderatie Mobster

CoRrRan schreef op maandag 25 september 2006 @ 12:16:
Ja, maar een manier om aan te geven dat sommige skills NIET gebruikt mogen worden zou ook wel handig zijn. :)
In dat geval kun je zo'n skill toch gewoon uit de skillset van de hero verwijderen? Of bedoel je tijdelijk niet gebruiken? Want dat kan inderdaad niet volgens mij :)

Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.


 • CoRrRan
 • Registratie: Juli 2000
 • Laatst online: 03-02 15:47

CoRrRan

Don't Panic!!!

wolkje schreef op maandag 25 september 2006 @ 12:44:
[...]

In dat geval kun je zo'n skill toch gewoon uit de skillset van de hero verwijderen? Of bedoel je tijdelijk niet gebruiken? Want dat kan inderdaad niet volgens mij :)
Neem als voorbeeld "Inspired Hex". Als monk kun je dit prima gebruiken als energy management en hexremoval. Echter, je moet daarna NIET "Backfire" gaan casten van 15Energy omdat je die met "Inspired Hex" te pakken hebt gekregen. Dat deed mijn domme monk-hero dus gewoon. En ja, dan gaat je party wel erg snel neer.

-- == Alta Alatis Patent == --


 • Vrijdag
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 23:59
Ik vond Nightfall een verademing vergeleken met Factions. Tenminste quests waar je daadwerkelijk wat moet doen, in plaats van naar npc's rennen.

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter!


 • Steffy
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 27-04 21:52
:P Ik vond het wel jammer dat ik niet binnen 3 uurtjes level 20 was. Dat was voor mij toch wel een pluspunt in Factions, zowel voor PvE als PvP zat je gelijk goed in het spel. Sommige quest waren wel wat overdreven dat geef ik toe maar voor een quest van 2 uur kreeg je tenminste 3000xp in plaats van de 500xp in prohecies. In prophecies was je 3 maanden bezig met mijn speeluren om lvl 20 te worden en dat was soms wel vervelend.

 • Jacman
 • Registratie: April 2003
 • Laatst online: 24-05 09:56

Jacman

Kida!

Ik vond het tempo van levellen juist perfect. Het gaat nog steeds VEEL sneller dan in Prophecies maar naar mijn idee net iets langzamer dan in Factions. Vooral door de dubbele exp van de "hunt" bonussen hielpen enorm. Ik vond de sfeer enorm cool, maar dat vond ik ook van pre searing en Shing Jea en daarna viel het mij ook een beetje tegen (totdat ik in Lion's Arch kwam en de jungle inging, maar van heel factions vond ik het starters eiland het mooiste). Ik hoop dat het mainland van Nightfall een beetje dezelfde sfeer behoudt van het starters eiland.

Het is natuurlijk wel zo dat alles op het starterseiland/pre searing, nog koek en ei is en dat zodra je verder gaat er iets ergs gebeurd wat de toestand van de omgeving kan verklaren. Maar toch blijf ik erbij dat Factions veel te veel in de stad was en dan ben je der 5 minuten uit dan kom je of in de Jade Sea of in dat bos.

psn-id: Jacman


 • Cardinal
 • Registratie: Maart 2002
 • Laatst online: 22:15
Steffy schreef op maandag 25 september 2006 @ 14:04:
:P Ik vond het wel jammer dat ik niet binnen 3 uurtjes level 20 was. Dat was voor mij toch wel een pluspunt in Factions, zowel voor PvE als PvP zat je gelijk goed in het spel. Sommige quest waren wel wat overdreven dat geef ik toe maar voor een quest van 2 uur kreeg je tenminste 3000xp in plaats van de 500xp in prohecies. In prophecies was je 3 maanden bezig met mijn speeluren om lvl 20 te worden en dat was soms wel vervelend.
Ik vind het voor een ORPG verbazingwekkend hoeveel quests er zijn. Levelen is voor mij dan ook niet echt relevant, alleen maar mooi meegenomen. Bij veel andere online games was het meer dat er een paar quests afgehandeld moesten worden en vervolgens moest je maar dom monsters killen om naar het volgende level te kunnen komen.

Hier is dat niet het geval en was het meer "oh, ben al weer level 7, kennelijk een level gemist".

 • maartend
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 23:42
cardinal808 schreef op maandag 25 september 2006 @ 19:00:
[...]


Ik vind het voor een ORPG verbazingwekkend hoeveel quests er zijn. Levelen is voor mij dan ook niet echt relevant, alleen maar mooi meegenomen. Bij veel andere online games was het meer dat er een paar quests afgehandeld moesten worden en vervolgens moest je maar dom monsters killen om naar het volgende level te kunnen komen.

Hier is dat niet het geval en was het meer "oh, ben al weer level 7, kennelijk een level gemist".
Ik ken dat gevoel.
Zoalng ik onder de 20 zit let ik ook niet echt op.
Je ziet tijdens een gevecht dan wel ineens zo'n flash, maarja daar let je niet echt op, want je knokt
Zegt iets over deze game

 • Zandhaas
 • Registratie: Oktober 2003
 • Laatst online: 20:48

Zandhaas

snelst haas op deze aardekloot

SHit Nightfall event is voor mij nu voorbij, Ben eruitgeknikkerd door bugje met de trap, zat daar vast. Ik had gehoopt op einde.
vertel es wat er aan de hand is op de einde, kwam Gwen toch?

 • SinergyX
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 01:37
Gwen, het misterieuze meisje :)
Heb toen een filmpje gezien op youtube waar ze opeens massive aoe's ging doen, zelfs wiki site heeft weinig info over haar.

Nog 1 keertje.. het is SinergyX, niet SynergyX
Im as excited to be here as a 42 gnome warlock who rolled on a green pair of cloth boots but was given a epic staff of uber awsome noob pwning by accident.


 • Bor
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 22:20

Bor

Coördinator Frontpage Admins / FP Powermod

01000010 01101111 01110010

Zandhaas schreef op maandag 25 september 2006 @ 21:23:
SHit Nightfall event is voor mij nu voorbij, Ben eruitgeknikkerd door bugje met de trap, zat daar vast. Ik had gehoopt op einde.
vertel es wat er aan de hand is op de einde, kwam Gwen toch?
Op het einde kon je gewoon uitloggen vanwege een nieuwe build voor zover ik weet. Gwen kwam alleen bij het einde van de beta toch?

Frontpagemoderatie Forum


 • CoRrRan
 • Registratie: Juli 2000
 • Laatst online: 03-02 15:47

CoRrRan

Don't Panic!!!

Ik zat in TA met een team waarvan 1 speler maar 1 non-nightfall skill bij zich had. Gelukkig hadden we net onze Glad point binnen, want het was wel heel vervelend dat je opeens die skills niet meer kon gebruiken.

Maar ik blijf het zeggen: de skills voor Nightfall zijn verschrikkelijk goed vergeleken met wat we kregen door Factions.

Alleen jammer dat ze die "Signet of Might" bug niet eerder hebben opgemerkt.

-- == Alta Alatis Patent == --


 • Vrijdag
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 23:59
De Paragon skill "Barbed spear" is mijn favoriet. Slechts 3 adrenaline en lekker lang bleeding. De leadership en motivation skills moet ik maar eens goed onderzoeken en uitproberen als het straks kan.

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter!


 • Bor
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 22:20

Bor

Coördinator Frontpage Admins / FP Powermod

01000010 01101111 01110010

CoRrRan schreef op dinsdag 26 september 2006 @ 01:18:
Alleen jammer dat ze die "Signet of Might" bug niet eerder hebben opgemerkt.
Ik hoorde dat Anet de rank van alle gilds overweegt terug te zetten naar voor de bug.

Frontpagemoderatie Forum


 • ZeroCode
 • Registratie: Februari 2002
 • Laatst online: 22:25

ZeroCode

Woopie

Ik wou even melden dat ik eindelijk lvl20 in prophecies ben geworden en EINDELIJK Spitefull spirit te pakken heb :D ( Me eerste eilte skill ). Dat is toch wel een masterlijke skill zeg, een bosje trolls ( 9 of 12 trolls ) gaan gewoon keihard neer als je wat henches als tanks gebruikt... :D Ideaal, nadeel: henches vreten me geld op :|

 • Jacman
 • Registratie: April 2003
 • Laatst online: 24-05 09:56

Jacman

Kida!

die trolls zijn goed te farmen met een necro met SS, dan moet je wel een 55hp necro maken. Hiervoor heb je allemaal major runes nodig en een grim cesta die je -50 hp geeft. Klik hier voor de build + uitleg.

SS is idd een erg goeie skill, ik heb zelf 3 builds met mijn Necro. Minion Master (N/Mo), SS Necro (N/Me) en SS 55hp Solo Necro (N/Mo). De eerste 2 gebruik ik gewoon voor questen en de derde voor farmen. Ik wil graag binnenkort de Underworld eens gaan farmen maar ben hier nog nooit geweest, eerst maar even geld sparen want de Underworld betreden kost 1000 gold volgens mij.

psn-id: Jacman


 • Cloud
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 25-05 10:15

Cloud

Moderator FM / FP PowerMod

Moderatie Mobster

Bor de Wollef schreef op dinsdag 26 september 2006 @ 08:55:
Ik hoorde dat Anet de rank van alle gilds overweegt terug te zetten naar voor de bug.
Het wordt volledig gecorrigeerd. De uren dat de bug mogelijk gebruikt kon worden zijn verwijderd, en de matches ná die tijd worden compleet doorgerekend, aldus ANet. Oftewel, geen nadelen voor mensen die door die bug benadeeld werden. :) Erg netjes van ze.

Bron.

Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.


 • CoRrRan
 • Registratie: Juli 2000
 • Laatst online: 03-02 15:47

CoRrRan

Don't Panic!!!

wolkje schreef op dinsdag 26 september 2006 @ 10:15:
[...]

Het wordt volledig gecorrigeerd. De uren dat de bug mogelijk gebruikt kon worden zijn verwijderd, en de matches ná die tijd worden compleet doorgerekend, aldus ANet. Oftewel, geen nadelen voor mensen die door die bug benadeeld werden. :) Erg netjes van ze.

Bron.
Heel, heel netjes en niet meer dan correct.

Hopelijk doen ze het de volgende keer andersom.

-- == Alta Alatis Patent == --


 • Arunia
 • Registratie: Februari 2003
 • Laatst online: 22:40
SinergyX schreef op maandag 25 september 2006 @ 21:35:
Gwen, het misterieuze meisje :)
Heb toen een filmpje gezien op youtube waar ze opeens massive aoe's ging doen, zelfs wiki site heeft weinig info over haar.
Gwen het mysterieuse meisje uit Prophecies.
Nog steeds geen idee wat je nu met die tapestry moet.
Er gingen geruchten dat je haar moeder in pre/post-searing zou moeten kunnen zien als geest, maar daarentegen heb ik volgens mij Gwen ook nog nooit gevonden in post.

Overigens dat filmpje ging volgens mij over een groep Necro's die synchroon aan het dansen waren. Op een gegeven moment worden er een aantal Gwen's gesummoned (grapje van de GM's) welke AoE spells castten (appocalypse oid of gewoon firestorm) waardoor alle aanwezigen daar dood neervielen. En ja, diegenen die aan het dansen waren lagen echt helemaal in een scheur. Volgens mij was dat het bewijs dat GM's gewoon mee aan het kijken zijn met wat de mensen doen in GW. d:)b

Ik heb 1 keer kort gespeeld tijdens afgelopen weekend. Was opzich wel te spreken over Nightfall en ik hoop dan ook dat we weer de tijd zoals in Prophecies kunnen besteden om door het spel te komen. Daar is het dan ook PvE voor. Ikzelf heb nog niet veel gedaan in Factions, maar vind het jammer dat het zo kort is.

Wel afgelopen weekend de resolutie van GW omhoog gegooid naar 1792 oid, maar uiteindelijk op 1600x1200 gezet wat nog best goed draait ook. Dit alles met -heapsize 512000 wat me toch 10 frames per seconden opleverde. Nu mijn pc weer opnieuw installeren en we kunnen er weer tegenaan.

 • Plekuz
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 25-02 10:53

Plekuz

available in strong mint

Arunia schreef op dinsdag 26 september 2006 @ 10:30:
Er gingen geruchten dat je haar moeder in pre/post-searing zou moeten kunnen zien als geest
Geen geruchten. Je kunt haar moeder (meestal) zien in de eerste ruimte als je Underworld (via ToA) binnenkomt. Ze roept dan ook af en toe om Gwen.

"There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die."


 • Anoniem: 49090
 • Registratie: Februari 2002
 • Niet online
CoRrRan schreef op dinsdag 26 september 2006 @ 10:27:
[...]

Heel, heel netjes en niet meer dan correct.

Hopelijk doen ze het de volgende keer andersom.
hmm guildy is gehackt door een systeemfout in plaync.

Je account wordt automatisch als je een extra character slot hebt gekocht aan een plaync account gekoppeld.

Al zijn characters zijn leeggeroofd :(

sup vigors zijn uit armors gesalvaged
Dure items weg
alle ecto/shards weg
alle gold weg.
mini pets allemaal weg


Hopelijk wordt zijn account teruggezet want hij is nu min of de dupe, omdat hij een extra character heeft gekocht en toevallige dezelfde inlog gegevens heeft gebruikt.

Als je eenmaal een playncsoft account hebt gehackt klik je gewoon reset password vul je een geboortedatum in en vervolgens kan je een nieuwe wachtwoord invoeren hoezo beveiligd 8)7

volgens de policy doen ze dit niet, maar door domme security fouten in plaync wat toch bij arenenet hoort vind ik gewoon dat ze dit moeten rechtzetten

[Voor 13% gewijzigd door Anoniem: 49090 op 26-09-2006 11:22]


 • Balachmar
 • Registratie: Mei 2002
 • Laatst online: 26-05 09:08

Balachmar

The truth is out there

Hoe verander je de heapsize dan, en hoe beinvloed dit GuildWars?

File Widget: File informatie op je homescreen (scan mijn avatar) Systeempje; Ballaida of Avalon in GuildWars


 • Vrijdag
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 23:59
Anoniem: 49090 schreef op dinsdag 26 september 2006 @ 11:14:
[...]


hmm guildy is gehackt door een systeemfout in plaync.

Je account wordt automatisch als je een extra character slot hebt gekocht aan een plaync account gekoppeld.

Al zijn characters zijn leeggeroofd :(

sup vigors zijn uit armors gesalvaged
Dure items weg
alle ecto/shards weg
alle gold weg.
mini pets allemaal weg


Hopelijk wordt zijn account teruggezet want hij is nu min of de dupe, omdat hij een extra character heeft gekocht en toevallige dezelfde inlog gegevens heeft gebruikt.

Als je eenmaal een playncsoft account hebt gehackt klik je gewoon reset password vul je een geboortedatum in en vervolgens kan je een nieuwe wachtwoord invoeren hoezo beveiligd 8)7

volgens de policy doen ze dit niet, maar door domme security fouten in plaync wat toch bij arenenet hoort vind ik gewoon dat ze dit moeten rechtzetten
Sjeez, da's wel heel erg ernstig. Ik heb zelf ook voor twee accounts extra slots gekocht, ik ga vanavond meteen even kijken wat ik er aan kan doen.
Wat is de beste oplossing, je wachtwoord etc veranderen? Of moet ik wat wijziging in mijn PlayNC account (daar heb ik namelijk nooig wat van gezien eigenlijk)

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter!


 • Anoniem: 49090
 • Registratie: Februari 2002
 • Niet online
TroonStaal schreef op dinsdag 26 september 2006 @ 11:29:
[...]

Sjeez, da's wel heel erg ernstig. Ik heb zelf ook voor twee accounts extra slots gekocht, ik ga vanavond meteen even kijken wat ik er aan kan doen.
Wat is de beste oplossing, je wachtwoord etc veranderen? Of moet ik wat wijziging in mijn PlayNC account (daar heb ik namelijk nooig wat van gezien eigenlijk)
fout zit nu in plaync maar betreft alleen bij mensen die dezelfde inlog gegevens gebruiken

dit heeft gaile gray gepost

few days ago, GWG forum members made us aware of a possible problem with PlayNC account security. It seems that a few accounts were stolen, and the concern was raised that the thefts may have resulted because of a shortfall in security through the PlayNC system.

I don't want to get into the mechanics or the details, but I want to thank the forum members who reported this problem, and I want to apologize if any of you felt that you weren't helped as immediately nor as thoroughly as you might have been in the initial stages. I want to express thanks to one member in particular (whom I won't name right now, but you know who you are!) who provided very helpful and detailed information which we used to track down the matter. And you will be interested to know that the appropriate action has been taken on more than one of the accounts of those responsible. I am not at liberty to reveal what that was, but knowing action was taken, and the accounts identified, is probably of some interest to you.

As a matter of fact, these thefts were made possible through a combination of errors. I know that GWG has made a change that will prevent the acquisition of information. And you will be pleased to know that there is a major change in the PlayNC system coming within a matter of days. Protocols are being put in place that will greatly reduce--perhaps even make impossible--this particular kind of account theft. That is not to say that all account thefts will be rendered impossible--we could only wish! But the three or four that we know of which were a result of this recent situation will be far less likely to happen in the future.

Here are some tips I'd like to share with you:
Use a unique account name. If you're using an email address to conduct matters that must stay secure, use an email address that you do not reveal to others. So use one "private" address for matters that require a high level of privacy and security, such as game accounts, online banking, and so forth. And then use a completely separate "public" address for correspondence, on-line trades, chat rooms, online message programs, forum memberships, etc. Stop and ask yourself: When I'm idling in IRC, is everyone in the world seeing my bank user name? My GW Account name? When I add someone to my IM list or when I post in a forum, are people learning more about me than I really want them to know?
Come up with a complex and unique password. Use symbols, if allowed. Use upper and lower case. Toss in some numbers, but for goodness sake, don't use your birthday or other easily-found things. (See below about birthdays.) Try to not use the same password for everything. (This is called mitigating disaster; it's sort of like diversifying your portfolio. If one stock crashes, they don't all crash. If one account is stolen, not all are stolen. )
Do not reveal your Guild Wars account name to anyone. If you are conducting a trade, use your "public" email for that, never, ever your Guild Wars user name. No one needs your user name or your PlayNC account name, ever! If you want to meet in game, give them a character name. If you want to correspond, use that "public" email address and keep your private one private.
Do not reveal your birthdate. Sure, it's fun to have people know when it's your birthday, but it may be smarter to not make that known. A lot of contests ask for your birthday to verify your entry, so it is hard to not reveal this, at times. Heck, even the Guild Wars championships require birthday information! Maybe the best suggestion is simply to keep this info reasonably private and, if you reveal it, do not reveal it at the same time you're exposing that private email address.
Take the usual privacy provisions. Keep personal information to a minimum on forum profiles. You can't be sure what a bank, credit union, mortgage company, or anyone else will ask to "verify your identity." Some ask things that could be found by someone rifling through the recycling on your curbside! (Yay, shredder!) Anyway, because you can't predict what you'll be asked for account verification, keep profile information to a minimum. General location, sure! But do you really need to mention online that you live on Maple Avenue in Anytown, USA? That your Zip Code is 12345? That your mother's maiden name is Smythkowicz, or that you were born on a sunny Sunday in April of '86 at St. Chuck of the Perpetual Smile Hospital in Upper East Midlothian? Think about it: TMI!
If you are given the opportunity to come up with a security question, make it matter! Don't ask something silly like "How do you spell cat?" Don't ask the same question for every account you own. Don't make it a question for which there are only a few answers. "What's your favorite colour" is lame! Well, unless you really know the differences between purple, amethyst, lavender, orchid, lilac, aubergine... The truth is, there are usually only 6 or 8 answers to that colour question, so someone could "hack" that one pretty simply by just going through the Red-Orange-Yellow song. For your security question, come up with something obscure and something hard to guess.
I'm sure there are a dozen other great security tips, and I invite anyone to post them here. In the meantime, please know that we're working to improve security and welcome your feedback our processes at any time. Send thoughts through the Support tab, or share them in a forum post.

 • Arunia
 • Registratie: Februari 2003
 • Laatst online: 22:40
Balachmar schreef op dinsdag 26 september 2006 @ 11:17:
Hoe verander je de heapsize dan, en hoe beinvloed dit GuildWars?
Mijn post met tabel in HGGWT deel 9

Alles staat daarin uitgelegd. -heapsize is een Windows commando. Deze moet dan ook altijd achteraan staan.

 • Vrijdag
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 23:59
Ai, nu ben ik wel een beetje para geworden. Gauw vanavond maar wat dingen veranderen dan :{

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter!


 • Bor
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 22:20

Bor

Coördinator Frontpage Admins / FP Powermod

01000010 01101111 01110010

wolkje schreef op dinsdag 26 september 2006 @ 10:15:
[...]

Het wordt volledig gecorrigeerd. De uren dat de bug mogelijk gebruikt kon worden zijn verwijderd, en de matches ná die tijd worden compleet doorgerekend, aldus ANet. Oftewel, geen nadelen voor mensen die door die bug benadeeld werden. :) Erg netjes van ze.

Bron.
Ofwel eerlijk gespeelde en gewonnen matches gedurende de tijd dat de exploit er was ben je ook kwijt.

Frontpagemoderatie Forum


 • Bor
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 22:20

Bor

Coördinator Frontpage Admins / FP Powermod

01000010 01101111 01110010

TroonStaal schreef op dinsdag 26 september 2006 @ 11:29:
[...]

Wat is de beste oplossing, je wachtwoord etc veranderen? Of moet ik wat wijziging in mijn PlayNC account (daar heb ik namelijk nooig wat van gezien eigenlijk)
Je wachtwoord veranderen kan alleen bij PlayNC. Probeer het maar eens ingame, je word direct naar PlayNC geroute.

Frontpagemoderatie Forum


 • Cloud
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 25-05 10:15

Cloud

Moderator FM / FP PowerMod

Moderatie Mobster

Bor de Wollef schreef op dinsdag 26 september 2006 @ 11:56:
Ofwel eerlijk gespeelde en gewonnen matches gedurende de tijd dat de exploit er was ben je ook kwijt.
Logischerwijs wel ja. Maar er kan ook 'per ongeluk' gebruik gemaakt zijn van de bug. En daarom is het niet meer dan logisch dat alle matches binnen die 13 uren zijn komen te vervallen. Nu heb je tenminste volledige integriteit van de ladder, en anders zijn er altijd 'twijfelactige' gevallen lijkt me. :)

Jammer voor de mensen die er niet met opzet gebruik van gemaakt hebben, maar die 13 uren zijn wel te overleven.

Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.


 • Plekuz
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 25-02 10:53

Plekuz

available in strong mint

TroonStaal schreef op dinsdag 26 september 2006 @ 11:29:
Sjeez, da's wel heel erg ernstig. Ik heb zelf ook voor twee accounts extra slots gekocht, ik ga vanavond meteen even kijken wat ik er aan kan doen.
Yikes! Idem hiero. Moet er toch niet aan denken dat mijn zuur verdiende Fellblade gejat wordt ... Ik word hier best een beetje bang van ...

"There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die."


 • Bor
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 22:20

Bor

Coördinator Frontpage Admins / FP Powermod

01000010 01101111 01110010

Misschien een goed idee om screendumps te maken van je storage en inventory inhoud elke week oid?

Frontpagemoderatie Forum


 • Anoniem: 49090
 • Registratie: Februari 2002
 • Niet online
gaile heeft reageerd op topic http://forums.gwonline.net/showthread.php?t=422459 met een mesmer die deleted is die had bijna alle titels en 100en ectos

http://img220.imageshack.us/img220/2640/immaginezx8xs2.th.jpg

Originally Posted by Cacheelma
Gaile said clearly that Anet can't do any of such things you asked/beg them to do. Why do you keep on saying that they CAN do it but they don't want to?

This is correct. We did not reset the ladder for This Guild or That Guild, but reset the entire ladder for every guild. We cannot reset a character, but in order to accomplish what has been requested, would need to reset the entire game, for every player.

I will be honest: An "undelete" option for characters is not at the top of the development list. In fact, I do not think that it is on the list at all, although I will be sure to mention this to the team. We have safeguards in place to prevent the accidental deletions. Intentional deletions by the person in possession of the account through account theft are most likely not something that we can put on the chart to address in the near future, again, with regret. Perhaps in the future it will come to be. (I would have loved it when I deleted four 11-month-old characters three days before we put in birthday gifts. )

Guinevere: I would recommend you take a bit of time off. Don't give away items, don't delete accounts. Just step away and see how you feel in a few days, even a couple of weeks. You love the game, it's clear. And the disapointment in what has happened in fully understandable. I think it would be very wise to give yourself a bit of time to think it over and then do what's right for you after the string of this has lessened just a little.


waardeloos :(

[Voor 6% gewijzigd door Anoniem: 49090 op 26-09-2006 13:31]


 • SinergyX
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 01:37
Impact slaat zelfs verder, CoH/V blijkt dus ook 'stolen' accounts te hebben. Daar is impact minder groot (buiten geld en speciale Hami-O's), ik zit zelf met 2x GW, 4x CoH/V accounts onder mijn PlayNC account.

Qua items zal het me nog weinig boeien, zoveel heb ik niet.

Ook WoW heeft het flink te pakken, echter is dat een keylogger, wat meer user-fout is.

Nog 1 keertje.. het is SinergyX, niet SynergyX
Im as excited to be here as a 42 gnome warlock who rolled on a green pair of cloth boots but was given a epic staff of uber awsome noob pwning by accident.


 • Stronkie
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 26-05 09:35

Stronkie

Where wind is Trouble

lol herkende nu de naam gwen.. Das die meid uit het orginele GW die rond je heen darteld en der flute wil hebben, Die ik overgens wel gevonden hebben Na de Shear. As gwen's broken flute :)

HAHAHHA..

Maar idd ze wil nog wel eens opduiken during events.. Is er een soort spot forum , waar je de sightings kunt melden

 • Vrijdag
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 23:59
Hmm, voor de veiligheid alle spullen transferren naar een ander account? Maar als ik straks mijn geliefde met zorg opgebouwde chars kwijt benvind ik dat eigenlijk erger dan wat items :{

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter!


 • Stronkie
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 26-05 09:35

Stronkie

Where wind is Trouble

Ow leuke is dat gwen een soort ghost verschijning is. Je ziet der in PreSearing. Ze vraagt of je de fluit wil vinden. You get the flute, its broken, you buy a new one, you buy her a cloak, you let her follow you all over ascalon yet she will not go away. Ze loopt met je mee en healt je af en toe. :)

Lol postsearing ben je der gewoon kwijt en in de tijden van de beta's kwam deze gwen je effe doden :) LOL

edit:

bij de weg steffie.. je mag de TS wel aanpassen lol..... Ik hoop dat je er blij mee was dat ik hem een ronde gedaan heb. Heb alleen de update sectie niet uitgebreid en de karakters van Factions en Nightfall updated..... Misschien kun jij dat voor elkaar krijgen. Daar elke keer als ik de post editte dat de complete layout weg was Grrrrr. Damn irri

[Voor 30% gewijzigd door Stronkie op 26-09-2006 14:28]


 • SinergyX
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 01:37
PostSearing vind je dacht ik ook die cloak nog, of die broken flute.. even vergeten op het moment. En in underworld kom je haar moeder toch weer tegen?

Eerder las ik op GW-wiki dat Gwen in Nightfall terug zou komen, echter was het kort erna weer van die wiki pagina verdwenen. (ze refereerde naar het feit dat je later in nightfall op hetzelfde eiland als Prophacies komt - maar kryta is toch heel andere kant?)

Nog 1 keertje.. het is SinergyX, niet SynergyX
Im as excited to be here as a 42 gnome warlock who rolled on a green pair of cloth boots but was given a epic staff of uber awsome noob pwning by accident.


 • CoRrRan
 • Registratie: Juli 2000
 • Laatst online: 03-02 15:47

CoRrRan

Don't Panic!!!

Ik heb ook een e-mail gestuurd naar product support van PlayNC. Maar eens kijken hoe dit gaat verlopen.

Ik had gisteren dus ook uit voorzorg mijn password veranderd en ben eigenlijk wel geschrokken van de manier waarop dit moet als je account opeens via PlayNC gaat. Ook een password wat veranderd was, werkte totaal niet met mijn account, dus het lijkt meteen alsof een hacker aan het proberen is om mijn account te stelen.

Dus maar eens kijken wat de reactie gaat worden.

Verder ben ik het wel eens met A.Net's policy. Het is ONTZETTEND kut, maar je kunt niet opeens voor 1 persoon een uitzondering gaan maken. Ik ben in ieder geval uit voorzorg een e-mailtje gestuurd, waarin ik mijn verontrusting uit.

-- == Alta Alatis Patent == --


 • SinergyX
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 01:37
The account theft issue on Guild Wars was actually done via malicious software code, the people responsible released a character/skill planner and the people who downloaded it were unwittingly installing a trojan/keylogger malware on their system. It's also the reason nobody wanted to touch GWFreaks character planner for a few weeks after it first appeared, although it's now the best and most popular one available.

There are always idiot waster kids who think it's funny to cause damage to other peoples' systems, but that's all they are and provided you apply at least a little common sense in keeping your system and details secure you're not really at risk at all.
Was dit ook het geval van guildy?

Nog 1 keertje.. het is SinergyX, niet SynergyX
Im as excited to be here as a 42 gnome warlock who rolled on a green pair of cloth boots but was given a epic staff of uber awsome noob pwning by accident.


 • Plekuz
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 25-02 10:53

Plekuz

available in strong mint

Bor de Wollef schreef op dinsdag 26 september 2006 @ 13:07:
Misschien een goed idee om screendumps te maken van je storage en inventory inhoud elke week oid?
Zal niet helpen, want hoe bewijs je bij PlayNC dat je niet net na het maken van die screendumps al je spullen zelf verkocht hebt ...

"There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die."


 • Bor
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 22:20

Bor

Coördinator Frontpage Admins / FP Powermod

01000010 01101111 01110010

SinergyX schreef op dinsdag 26 september 2006 @ 15:14:
[...]


Was dit ook het geval van guildy?
Heb je een link naar de bron? Gaile Gray roept namelijk iets totaal anders (zie hieronder).
SinergyX schreef op dinsdag 26 september 2006 @ 15:14:
[...]


Was dit ook het geval van guildy?
Geen planners / calculators behalve GWFreaks, geen malware gevonden met diverse scanners, firewall aanwezig etc.

Verder:

http://www.guildwarsguru.com/forum/showthread.php?t=10047808

Gaile Gray:
A few days ago, GWG forum members made us aware of a possible problem with PlayNC account security. It seems that a few accounts were stolen, and the concern was raised that the thefts may have resulted because of a shortfall in security through the PlayNC system.

I don't want to get into the mechanics or the details, but I want to thank the forum members who reported this problem, and I want to apologize if any of you felt that you weren't helped as immediately nor as thoroughly as you might have been in the initial stages. I want to express thanks to one member in particular (whom I won't name right now, but you know who you are!) who provided very helpful and detailed information which we used to track down the matter. And you will be interested to know that the appropriate action has been taken on more than one of the accounts of those responsible. I am not at liberty to reveal what that was, but knowing action was taken, and the accounts identified, is probably of some interest to you.

As a matter of fact, these thefts were made possible through a combination of errors. I know that GWG has made a change that will prevent the acquisition of information. And you will be pleased to know that there is a major change in the PlayNC system coming within a matter of days. Protocols are being put in place that will greatly reduce--perhaps even make impossible--this particular kind of account theft. That is not to say that all account thefts will be rendered impossible--we could only wish! But the three or four that we know of which were a result of this recent situation will be far less likely to happen in the future.

[Voor 5% gewijzigd door Bor op 26-09-2006 15:28]

Frontpagemoderatie Forum


 • Bor
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 22:20

Bor

Coördinator Frontpage Admins / FP Powermod

01000010 01101111 01110010

Weakling schreef op dinsdag 26 september 2006 @ 15:20:
[...]

Zal niet helpen, want hoe bewijs je bij PlayNC dat je niet net na het maken van die screendumps al je spullen zelf verkocht hebt ...
Gebruik maken van een vast ip bv zodat men kan zien vanaf waar de inbreuk is gedaan. Hiernaast laat ik de screenshots timestampen via mijn werk. Natuurlijk is een vast ip nog geen sluitend bewijs maar alle kleine beetjes helpen.

Overigens vind ik het ronduit belachelijk dat Anet niet wil helpen in deze, zeker na het lezen van de reactie van Gaile Gray. Het terugdraaien van de transacties is technisch gezien echt redelijk eenvoudig. Het feit dat Anet niet lijkt te willen helpen in deze toont imho alleen onwil aan.

[Voor 6% gewijzigd door Bor op 26-09-2006 15:27]

Frontpagemoderatie Forum


 • Arunia
 • Registratie: Februari 2003
 • Laatst online: 22:40
Vaak zijn dit soort dingen de fout van de gebruiker zelf. Dus programma's downloaden en installeren met key-loggers e.d.
Nu kan ik maar niet met zekerheid uitvinden of dit bij deze ook het geval is, of dat het probleem bij Anet zit. Dus gehackte server of wat dan ook.
Ikzelf gebruik volgens mij nu een andere mail adres dan welke ik gebruik voor GW.
Ik denk dat ik die eens om ga zetten naar het nieuwe adres.
Ligt de fout bij Anet, dan zou ik het vreemd vinden dat ze geen rollback doen van de characters.
Ligt de fout bij de gebruiker zelf, dan is het gewoon jammer maar helaas.

 • Bor
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 22:20

Bor

Coördinator Frontpage Admins / FP Powermod

01000010 01101111 01110010

Arunia schreef op dinsdag 26 september 2006 @ 15:30:

Ikzelf gebruik volgens mij nu een andere mail adres dan welke ik gebruik voor GW.
Ik denk dat ik die eens om ga zetten naar het nieuwe adres.
Dat gaat je niet helpen gezien alle wijzigingen van e-mail adressen etc via PlayNC gaan. Er lijkt op dit moment niets te zijn dat je kunt doen als gebruiker om het misbruik via PlayNC tegen te gaan daar alle authenticatie etc via hen loopt.

Frontpagemoderatie Forum


 • SinergyX
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 01:37
De fout ligt bij PlayNC, de 'main account' security bleek dus een gat in te zitten.

Nog 1 keertje.. het is SinergyX, niet SynergyX
Im as excited to be here as a 42 gnome warlock who rolled on a green pair of cloth boots but was given a epic staff of uber awsome noob pwning by accident.


 • Cloud
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 25-05 10:15

Cloud

Moderator FM / FP PowerMod

Moderatie Mobster

Volgens mij begreep ik uit Gaile zijn/haar reacties dat de exploit waarvan de hackers de laatste paar keer gebruik maakten inmiddels gedicht is. Maar dat het account gebeuren in zijn geheel binnenkort (x aantal dagen) dus op de schop gaat, waarmee dit compleet niet meer mogelijk is. Natuurlijk had dat altijd al zo moeten zijn, maar dat is met zo veel zaken. Er moet eerst wat mis gaan voordat er maatregelen genomen worden. :/

Het blijft natuurlijk raadzaam om alleen van heel erg vertrouwde plekken characterbuilders e.d. te installeren :) Ik heb zelfs moeite om GWFreaks te gaan proberen, al is die volgens mij wel helemaal clean. ;)

Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.


 • Balachmar
 • Registratie: Mei 2002
 • Laatst online: 26-05 09:08

Balachmar

The truth is out there

wolkje schreef op dinsdag 26 september 2006 @ 15:50:
Volgens mij begreep ik uit Gaile zijn/haar reacties dat de exploit waarvan de hackers de laatste paar keer gebruik maakten inmiddels gedicht is. Maar dat het account gebeuren in zijn geheel binnenkort (x aantal dagen) dus op de schop gaat, waarmee dit compleet niet meer mogelijk is. Natuurlijk had dat altijd al zo moeten zijn, maar dat is met zo veel zaken. Er moet eerst wat mis gaan voordat er maatregelen genomen worden. :/

Het blijft natuurlijk raadzaam om alleen van heel erg vertrouwde plekken characterbuilders e.d. te installeren :) Ik heb zelfs moeite om GWFreaks te gaan proberen, al is die volgens mij wel helemaal clean. ;)
GWFreaks kun je zelfs de source van downloaden op sourceforge, dus als ie niet clean is, dan kun je hem clean maken :D (Ik ben ervanuitgegaan dat hij dus clean is, moet ik toegeven)

File Widget: File informatie op je homescreen (scan mijn avatar) Systeempje; Ballaida of Avalon in GuildWars


 • Arunia
 • Registratie: Februari 2003
 • Laatst online: 22:40
GWFreaks is gewoon clean. Volgens mij is het ook niet meer dan een stukje XML code.

Hierover hoop ik trouwens dat het mogelijk is om meerdere characters in één lijst te stoppen. Nu kun je er nog maar 4 in kwijt wat echt te weinig is. Ben alleen bang dat ze het grotendeels gemaakt hebben om team templates te maken.

 • Cloud
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 25-05 10:15

Cloud

Moderator FM / FP PowerMod

Moderatie Mobster

Oke dan probeer ik die vanavond ook eventjes :) Op de site ziet het er allemaal erg mooi uit. Vooral die functie met een kaart om mobs/elites te vinden lijkt mij wel wat. Je moet waarschijnlijk alle gegevens van je eigen character steeds bijwerken in het programma of niet? Hij kan dat vast niet zelf uit GW halen lijkt me.

In elk geval bedankt! Nu heb ik er wel vertrouwen in ;)

Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.


 • Vrijdag
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 23:59
Aan charbuilders en skillcalculaters waag ik mij niet, ik zoek wel builds etc. op internet of vraag mijn guildies. Als blijkt dat het probleem zich ook voordoet als je je wachtwoorden/email wijzigt (wat dus geen zin heeft) dan vind ik het een kwalijke zaak.

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter!


 • Steffy
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 27-04 21:52
Ik kwam er vandaag achter dat de attributepoints weer op hun normale plek zitten, stukken en stukken beter nu.

Eindelijk eens iets geupdate wat wel nut heeft gehad :)

 • Plekuz
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 25-02 10:53

Plekuz

available in strong mint

Steffy schreef op dinsdag 26 september 2006 @ 18:20:
Ik kwam er vandaag achter dat de attributepoints weer op hun normale plek zitten, stukken en stukken beter nu.

Eindelijk eens iets geupdate wat wel nut heeft gehad :)
Tijdelijke update Steffy. Was ook een Nightfall preview ding, dus als straks de echte release komt, dan zal dat weer terug veranderen naar het door jouw zo geliefde scherm van afgelopen weekend ... ik vond het ook niet geweldig trouwens ...

"There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die."


 • CoRrRan
 • Registratie: Juli 2000
 • Laatst online: 03-02 15:47

CoRrRan

Don't Panic!!!

Heerlijk: druk op "K", change secondary, play.

Echt super! Nu nog build templates en ik ben helemaal happy.

-- == Alta Alatis Patent == --


Anoniem: 155461

zou graag even second oppinion willen op de volgende build:

1. Warriors Endurance
2. Power attack
3. Thrill of victory
4. Griffons Sweep
5. Healing Signet
6. Signet of Strenght
7. Ress sig
8. Apply Poison

Het idee erachter is een build, zowel te gebruiken met sword als met axe, met als attribute points de req van je sword/axe, max strenght en de rest op tactics. Gladiators armor dr bij voor extra energy. HEb dit ff snel bedacht omdat ik geen keuze kon maken tussen zwaard en axe, en deze kan met bijden :P Healing Signet is na release van Nf te verplaatsen met Lions Might, en griffons sweep en thrill of victory eventueel ook met nieuwe dmg skills. Voor extra energy eventueel ene zealous mod op je wapen

EDIT: net ff getest met pvp, op island werkte die erg goed. iemand nog verbeteringen of andere ideeen?

[Voor 6% gewijzigd door Anoniem: 155461 op 26-09-2006 22:45]


 • CoRrRan
 • Registratie: Juli 2000
 • Laatst online: 03-02 15:47

CoRrRan

Don't Panic!!!

Vergeet Mending niet.

Alleen warriors met Mending tellen mee in GW.

-- == Alta Alatis Patent == --


 • ixl85
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 03-04 23:12
Damn, was het topic even kwijt.
en meteen rare dingen gebeurt..
Zuigt wel met die accounts...

En de heapsize, waarom moet dan bijv niet 70/90% zijn? waarom raden jullie 50% aan?

Anoniem: 155461

CoRrRan schreef op woensdag 27 september 2006 @ 01:09:
Vergeet Mending niet.

Alleen warriors met Mending tellen mee in GW.
gaat een beetje lastig als ik apply poison in mn build heb staan ;)

 • Vrijdag
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 23:59
Anoniem: 155461 schreef op woensdag 27 september 2006 @ 07:20:
[...]
gaat een beetje lastig als ik apply poison in mn build heb staan ;)
Dan een 5/1 vampiric bow met barrage :P Of Troll ungent natuurlijk

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter!


 • Arunia
 • Registratie: Februari 2003
 • Laatst online: 22:40
wolkje schreef op dinsdag 26 september 2006 @ 16:22:
Oke dan probeer ik die vanavond ook eventjes :) Op de site ziet het er allemaal erg mooi uit. Vooral die functie met een kaart om mobs/elites te vinden lijkt mij wel wat. Je moet waarschijnlijk alle gegevens van je eigen character steeds bijwerken in het programma of niet? Hij kan dat vast niet zelf uit GW halen lijkt me.

In elk geval bedankt! Nu heb ik er wel vertrouwen in ;)
Je moet zelf je character bijwerken.
Het programma is handig, maar moet nog kijken of ik de kleine dingetjes nog aan kan passen (open source geworden), want ik wil meer characters zien, dus eigenlijk account based. Of een makkelijkere manier om characters te laden.

 • gsteen
 • Registratie: November 2004
 • Laatst online: 13-01-2020
Of als axe warrior cyclone axe? Moet denk ik wel lekker werken in combinatie met apply poison ;)

"In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is."


 • Cloud
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 25-05 10:15

Cloud

Moderator FM / FP PowerMod

Moderatie Mobster

Arunia schreef op woensdag 27 september 2006 @ 08:51:
[...]


Je moet zelf je character bijwerken.
Het programma is handig, maar moet nog kijken of ik de kleine dingetjes nog aan kan passen (open source geworden), want ik wil meer characters zien, dus eigenlijk account based. Of een makkelijkere manier om characters te laden.
Heb er al even mee gespeeld inderdaad :) Mooi programma maar ik begrijp de punten die je noemt. Ik denk dat ik het programma pas echt ga gebruiken bij een nieuwe char., nu achteraf is het zoveel werk om een character helemaal na te maken binnen het programma :)

Gister had ik weer een zwaar unlucky farm run in Sorrow's Furnace.. Mijn maatje had in 40 minuten 3 purples en 2 gouden items, en ik had geen eens een blauw item (of hoger) :P

Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.


Anoniem: 155461

gsteen schreef op woensdag 27 september 2006 @ 08:51:
Of als axe warrior cyclone axe? Moet denk ik wel lekker werken in combinatie met apply poison ;)
apply poison zit erin verwerkt omdat die poison blijft doen met elke hit. er zitten bijna geen punten in Wilderness Survival, alleen wat over is. Dat zorgt voor maar 5 secs of poison, en zoveel dmg doet dat niet met cyclone axe. Tevens heeft deze een l;age recharge tijd, en ik probeer de recharge tijden van mn attack skills zo kort\ mogelijk te houden.

Gloof dat de punten als volgt waren:

Strenght: 12+1+3
Tactics: 10+2
axe/sword: 8+1
WS: 3

gloof dat k weer moet nokken, hier op school zijn ze er niet blij mee als je prive-zooi op in de mediatheek doet :P

 • Plekuz
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 25-02 10:53

Plekuz

available in strong mint

CoRrRan schreef op woensdag 27 september 2006 @ 01:09:
Vergeet Mending niet.

Alleen warriors met Mending tellen mee in GW.
Ik mag toch hopen dat je dit niet serieus bedoelde ...

"There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die."


 • Vrijdag
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 23:59
Weakling schreef op woensdag 27 september 2006 @ 09:31:
[...]

Ik mag toch hopen dat je dit niet serieus bedoelde ...
Echt wel! Mending aan en aggro-en die mobs! Je weet toch dat een wammo dé überbuild is in PvE? Kijk die domme monks moeten JOU gewoon healen en protten, anders hadden ze geen monk moeten worden, zeurende n00bs! Ga je toch dood, dan is het immers áltijd de schuld van de monk want die doet zijn taak niet goed. Een wammo moet agro-en, simpel as that. Eigenlijk moeten ze verplichten dat als je als wammo doodgaat de monk de dp krijgt en voor straf geen goede drops meer krijgt tijdens de missie. Of nog beter, dat er een wolkje boven de char hangt waar staat: Ik ben een n00b healer en kan er geen kont van!

:+

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter!


 • ZeroCode
 • Registratie: Februari 2002
 • Laatst online: 22:25

ZeroCode

Woopie

Jacman schreef op dinsdag 26 september 2006 @ 09:39:
die trolls zijn goed te farmen met een necro met SS, dan moet je wel een 55hp necro maken. Hiervoor heb je allemaal major runes nodig en een grim cesta die je -50 hp geeft. Klik hier voor de build + uitleg.

SS is idd een erg goeie skill, ik heb zelf 3 builds met mijn Necro. Minion Master (N/Mo), SS Necro (N/Me) en SS 55hp Solo Necro (N/Mo). De eerste 2 gebruik ik gewoon voor questen en de derde voor farmen. Ik wil graag binnenkort de Underworld eens gaan farmen maar ben hier nog nooit geweest, eerst maar even geld sparen want de Underworld betreden kost 1000 gold volgens mij.
Ja dat sparen is me wat idd, ik moet nu nog me armour hebben, een aantal runes heb ik al wel maar armour nog niet :') en snel aan 15K komen is echt moeilijk in prophecies hehehe....

Anoniem: 155461

mending zou toch niet werken, kep maar 2 regen en met een zealous mod en mending houd ik bijna geen energy regen over, voor dat even dat warriors endurance niet aan kan staan. Lion's Might gaat wel werken, 70+60 health elke 5 hits

 • gsteen
 • Registratie: November 2004
 • Laatst online: 13-01-2020
TroonStaal schreef op woensdag 27 september 2006 @ 09:36:
Echt wel! Mending aan en aggro-en die mobs! Je weet toch dat een wammo dé überbuild is in PvE? Kijk die domme monks moeten JOU gewoon healen en protten, anders hadden ze geen monk moeten worden, zeurende n00bs! Ga je toch dood, dan is het immers áltijd de schuld van de monk want die doet zijn taak niet goed. Een wammo moet agro-en, simpel as that. Eigenlijk moeten ze verplichten dat als je als wammo doodgaat de monk de dp krijgt en voor straf geen goede drops meer krijgt tijdens de missie. Of nog beter, dat er een wolkje boven de char hangt waar staat: Ik ben een n00b healer en kan er geen kont van!

:+
Hey, je vergeet frenzy. Dat is toch wel DE warrior skill ;)

"In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is."


 • SinergyX
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 01:37
Ben je gek ofzo? :+
Wammo's moeten gewoon selfsupporting zijn, anders kunnen ze in de bak 'foute builds', ging toch erg goed met mijn wammo :). Nee, als monks iemand moeten healen is het de minion master wel. 10 pets pwnen toch zo'n simpel wammo wel even 10x in dozijn :P Petje dood? Gewoon berg nieuwe casten en lekker laten meppen. Energy problemen? Je leeft van dode mobs :P

Gister lvl18 gehaald mijn met mijn nieuwe MM, 16 death nu (head en sup.rune) Mayhem 2x gedaan, hoe makkelijk die missie opeens is met 10 extra damagedealers erbij :P

Toch even een vraagje aan de mm's hier, als je eenmaal flesh golem heb, welke 2 andere minion-skills moet je dan blijven houden? Ik heb nu nog die andere 33 bij me (terror, horror en die ranged bone nogwat), 2 daarvan hebben 25 energy nodig. De builds op GWwiki lijken niet echt te kloppen, de 'echte' minion master pagina gaat over een gestopte pvp-prebuild.

Trouwens, 5k voor een totum axe.. was dat duur? :P

[Voor 5% gewijzigd door SinergyX op 27-09-2006 09:55]

Nog 1 keertje.. het is SinergyX, niet SynergyX
Im as excited to be here as a 42 gnome warlock who rolled on a green pair of cloth boots but was given a epic staff of uber awsome noob pwning by accident.


 • denyos
 • Registratie: Februari 2004
 • Laatst online: 23:55
5k voor totem axe was niet duur... beetje standaard prijs.

Met MM gebruik ik zelf meestal animate vampirec horror en animate bone fiend
http://gw.gamewikis.org/wiki/Animate_Vampiric_Horror

Strava


 • gsteen
 • Registratie: November 2004
 • Laatst online: 13-01-2020
SinergyX schreef op woensdag 27 september 2006 @ 09:53:
Toch even een vraagje aan de mm's hier, als je eenmaal flesh golem heb, welke 2 andere minion-skills moet je dan blijven houden?
Ik gebruik Bone Horrors (15 energy) en Bone Fiends (25 energy). Horrors zijn vrij irritant voor warriors en assassins, lopen alleen maar in de weg (eigen ervaring tijdens spelen met Warrior), dus daar summon ik er maar 2/3 van ofzo. De rest zijn meestal fiends.

[Voor 4% gewijzigd door gsteen op 27-09-2006 10:13]

"In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is."


 • Jacman
 • Registratie: April 2003
 • Laatst online: 24-05 09:56

Jacman

Kida!

ik gebruik met mijn MM:

Flesh Golem
Animate Bone Fiend
Animate Vampiric Horror
Blood of the Master
Heal Area
Deathly Swarm
Rotting Flesh
Res Signet

Ik heb dan altijd 1 golem, 3 vampirics en de rest fiends.

[Voor 16% gewijzigd door Jacman op 27-09-2006 10:14]

psn-id: Jacman


 • Cardinal
 • Registratie: Maart 2002
 • Laatst online: 22:15
Gisteren van pre-searing naar post searing gegaan in Guildwars Prophecies. Dit had ik al eerder gedaan per ongeluk met een character, maar op level 3 was ik op dat moment niet sterk genoeg. Gisteren op level 8 naar de post-searing gegaan.

Daar heb ik na wat hunten een nieuwe outfit kunnen kopen die leide tot een OMG moment. Mijn oude (elematalist) outfit met een armor van 7, naar (met veel zut verkocht) naar een pyromancer Armor van +30. Meeste vijanden in de buurt die normaal 10 tot 12 damage deden, opeens naar 1-5 damage. Het werd meteen een stukje simpler leek wel :P

 • Twinwhistle
 • Registratie: Juni 2004
 • Laatst online: 20:51
TroonStaal schreef op woensdag 27 september 2006 @ 09:36:
[...]

Echt wel! Mending aan en aggro-en die mobs! Je weet toch dat een wammo dé überbuild is in PvE? Kijk die domme monks moeten JOU gewoon healen en protten, anders hadden ze geen monk moeten worden, zeurende n00bs! Ga je toch dood, dan is het immers áltijd de schuld van de monk want die doet zijn taak niet goed. Een wammo moet agro-en, simpel as that. Eigenlijk moeten ze verplichten dat als je als wammo doodgaat de monk de dp krijgt en voor straf geen goede drops meer krijgt tijdens de missie. Of nog beter, dat er een wolkje boven de char hangt waar staat: Ik ben een n00b healer en kan er geen kont van!

:+
Jij hebt zeker nog nooit als monk gespeeld!! Ik zou zeggen probeer het een keer dan zal je wel anders piepen!! Helemaal als je de enige monk in een groep bent.

Een warrior is er inderdaad om te aggro-en en een monk om te healen. Maar aggro-en moet wel goed gebeuren, dwz niet teveel in een keer want een monk heeft ook nog anderen die gehealed moeten worden.

En volgens mij staat er nog een leuke discussie op guildwarsguru over wel of geen mending op een warrior.

 • Steffy
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 27-04 21:52
SinergyX schreef op woensdag 27 september 2006 @ 09:53:
Wammo's moeten gewoon selfsupporting zijn, anders kunnen ze in de bak 'foute builds', ging toch erg goed met mijn wammo :).
Als je zo speeld zullen veel mensen je dat niet echt in dank af nemen, dat was juist de reden waarom iedereen die in de eerste maanden van het spel met een Warrior speelde een noob wordt genoemd en in mijn ogen nog steeds is. Warrior is nooit selfsupporting tenzij je gaat farmen. Warrior is een tank, het enige wat je moet doen is dmg opnemen want dmg doe je toch bijna niet daar zijn andere professions voor.

Daarbij komt ook nog eens kijken dat als je niet je artributepoints in axe of sword en tatics en strength steekt je als warrior helemaal niks voor stelt, je doet weinig dmg vergeleken met bv ele's en wil je dat toch nog wat ondernemen zul je die punten goed moeten verdelen, als je ook nog eens van alles in monk attributes gaat stoppen wordt je wel erg zwak. Je kunt dan beter iets met stances doen, bv Gladiators Defense bv.

Meestal zijn het ook de warriors die het bij een missie verkloten door maar door te blijven rennen in plaats van je medespelers een kans te geven health en energy te regenen.

Begrijp me niet verkeerd, bijna iedereen wil zelfstandig zijn in een spel maar laat dit spel nu juist om in teams spelen draait en niet zelfstandig. Als je een beetje als 1 mans fractie gaat rondlopen in een team komt dat vrij aso en voor 'noob' achtig over. Mijn ervaring met warriors is gewoon slecht, 9 van de 10 doen maar wat, rennen rond, pullen van alles, gaan constant dood door domme acties en verkeerde builds. Ik heb zelf ook een warrior maar ik onderneem nooit zomaar wat.

Hoe slecht de meeste warrior spelers zijn zie je altijd in de arena's wel. Dan loop je daar als ranger rond en binnen 3 minuten ligt de warrior dood op de grond omdat ie dacht dat ie wel ff een ranger aan zou kunnen. Helaas, Warrior is gewoon de laagste in de rangen bij de profession in mijn ogen. Vooral omdat iedereen denkt dat je als Warrior wel Solo kunt spelen

 • Twinwhistle
 • Registratie: Juni 2004
 • Laatst online: 20:51
Jacman schreef op woensdag 27 september 2006 @ 10:13:
ik gebruik met mijn MM:

Flesh Golem
Animate Bone Fiend
Animate Vampiric Horror
Blood of the Master
Heal Area
Deathly Swarm
Rotting Flesh
Res Signet

Ik heb dan altijd 1 golem, 3 vampirics en de rest fiends.
Ik gebruik nagenoeg dezelfde build. Ik gebruik alleen de vamp horrors als mijn bone fiends skill aan het rechargen is en er genoeg lijken zijn om zo toch een groep van max 10 te houden.

Anoniem: 155461

maakt niet uit wat voor build ik speel, bijna altijd heb ik 2 gereserveerde plaatsen, een ress skill en een self-healing skill. Natuurlijk is het een team-based game, maar zelf-healing blijft toch altijd handig voor noodsituaties.

 • ZeroCode
 • Registratie: Februari 2002
 • Laatst online: 22:25

ZeroCode

Woopie

Twinwhistle schreef op woensdag 27 september 2006 @ 10:26:
[...]


Ik gebruik nagenoeg dezelfde build. Ik gebruik alleen de vamp horrors als mijn bone fiends skill aan het rechargen is en er genoeg lijken zijn om zo toch een groep van max 10 te houden.
Om te farmen met een SS necro heb ik dan echt 15K armour nodig?
( http://gw.gamewikis.org/wiki/Ascended_Tormentor%27s_Armor ) of kan ik ook gewoon Tormentor's Armour gebruiken ( http://gw.gamewikis.org/wiki/Tormentor%27s_Armor_%28art%29 ). 15K heb ik al helemaal niet. Ik denk dat ik het net red om normale Tormentors Armour te kopen en die vol te drukken met superior runes....

Iemand enig idee, ik wou vanav namelijk me gear gaan kopen...

Anoniem: 155461

was het niet zo dat 15K alleen in uiterlijk van de 1,5K verschilde? de bonussen waren hetzelfde dacht ik, dus kun je gemakkelijk de 1,5K kopen

 • Steffy
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 27-04 21:52
Anoniem: 155461 schreef op woensdag 27 september 2006 @ 10:35:
was het niet zo dat 15K alleen in uiterlijk van de 1,5K verschilde? de bonussen waren hetzelfde dacht ik, dus kun je gemakkelijk de 1,5K kopen
Het is meer status ;) Manier om te laten zien hoeveel geld je wel niet had want dat ben je daarna kwijt :+

 • MoXeh
 • Registratie: April 2005
 • Laatst online: 10-03 00:13
@Viper_Smallwood
Ik denk dat als je wilt dat iemand zijn mening geeft over jouw build, dat je vooral moet zeggen wat je ermee wilt gaan doen. Een build is niet per definitie slecht als je er niet mee kan PVPen oid.

Maar zelfs in PVP is een build nog erg afhankelijk de builds van de team-leden. Voor PVP moet je eigenlijk beginnen met een algemeen (teambuild) idee en daarna pas de characters uitwerken zodat ze dat doel zo effectief mogelijk bereiken. De characters kunnen los van elkaar misschien wel nuttleloos zijn.

In PVE ga je waarschijnlijk geen speciale teambuild maken, maar toch moet je specifiek zijn in wat je wilt gaan doen en in welke gebieden.

Aangezien een build nooit overal goed is of geschikt voor is, kun je eigenlijk niet in het algemeen vragen of iets "goed" is. Maar het zou natuurlijk kunnen dat je deze build overal voor wilt gebruiken, ik zou het alleen niet aanraden.

Voor PVP vind ik dat deze build te weinig controle heeft over degene de hij aanvalt en niet echt agressief genoeg is.

[Voor 7% gewijzigd door MoXeh op 27-09-2006 11:06]


 • Vrijdag
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 23:59
Het allergoedkoopst is collector's armor te nemen, maar die missen soms de bonus van bijvoorbeeld heath of energy recharge.

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter!


 • ZeroCode
 • Registratie: Februari 2002
 • Laatst online: 22:25

ZeroCode

Woopie

Anoniem: 155461 schreef op woensdag 27 september 2006 @ 10:35:
was het niet zo dat 15K alleen in uiterlijk van de 1,5K verschilde? de bonussen waren hetzelfde dacht ik, dus kun je gemakkelijk de 1,5K kopen
Thank god, ik moet namelijk al me geld spenderen aan 1,5K armour om eindelijk eens een Necro farmer te maken om daarna ja ja: geld bij elkaar te sprokkelen omdat ik dan volledig blut ben :') Dat mooier maken van me char komt later wel hehe.

Ik moet werkelijk al me dyes verkopen, al me geld van de bank halen en heel me inventory verkopen :') maar ja... Als het maar lukt, iemand een idee hoeveel 28 Steel Ingot's kost?

Edit:
Ik wil farmen om geld te verzamelen met deze build: http://gw.gamewikis.org/wiki/N/Mo_55hp_Solo_Necromancer maar daar hebben ze het over Scar Pattern Armor or Cabalist's armor wat nog duurder is :')

Scar pattern = goedkoper :) misschien kan ik vanav al farmen althans eerst 100x dood gaan om het te proberen en dan 1 keer succesvol :')

[Voor 20% gewijzigd door ZeroCode op 27-09-2006 10:57]


 • SinergyX
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 01:37
@steffy, ik bedoelde dit ook zwaar sarcastisch (vandaar de :+ ).
Een team draait met elkaar, ieder zijn dingetje maakt het geheel tot een succesvolle missie :)
Dat ik aanhaalde dat ik selfsupporting was, kwam door de closer to the stars missie, waar ik samen met 1 elemental/mo overbleef toen de rest van de party was afgeslacht. Ik had de skills (en stats) om dus in leven te kunnen blijven, lang genoeg om wat mobs neer te halen en de rest van de party door die ele/mo te laten rezzen. Gevalletje toeval denk ik :P

Voor de MM's, dankje alvast :) Ik heb ritualist gegaan als 2nd prof, dacht weer eens anders te doen dan de 'favo' mm. Ik wil voor 8restoration gaan (wat normaal in healing gaat), Ik dacht aan
-Vital Weapon (30sec +40hp - geen statspunten erin - mischien extra sup.rune erbij?) en
-Wielder's Boon (8 rest = 39 + 47(onder weapon spell) heal)
om zodoende mezelf wat beter in leven te houden als ik weer eens bergen hp ga sacrificen.

Andere optie was Soothing Memories (58 heal, 3 energy als je item vasthoud), dan in combo met
-Generous Was Tsungrai (item spell - 36sec +86hp +196 heal als je em dropt) of:
-Mighty Was Vorizun (item spell - 15sec +15armor, +20nrg)
Deze optie zou ik Soul Reaping kunnen verlagen, meer in communing te doen. Op 5 communing duurt MwV 30 sec, netzolang als de recharge.Nadeel allee bij item spel, ik raak dus mijn 20% recharge/castingtime kwijt van mijn weapon?

Oh en ik ga dus 100% PvE, NPC party of (kleine) guildparty met wat aanvulling van NPC.

[Voor 3% gewijzigd door SinergyX op 27-09-2006 10:51]

Nog 1 keertje.. het is SinergyX, niet SynergyX
Im as excited to be here as a 42 gnome warlock who rolled on a green pair of cloth boots but was given a epic staff of uber awsome noob pwning by accident.


 • Plekuz
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 25-02 10:53

Plekuz

available in strong mint

Mwoehahaha, grappig om te zien dat een niet serieus bedoelt antwoord van TroonStaal op mijn mending opmerking een beetje ontaard is in een echte discussie.

Nou dan doe ik er ook maar een schepje bovenop. Als ik als warrior met een party een PvE missie doe, dan speel ik nooit als W/Mo, maar als W/Me of W/R. Ik vertrouw altijd op de monks dat zij mij op tijd kunnen healen als er grote rampen gebeuren. Hooguit neem ik een healing signet mee om mezelf een beetje te kunnen healen, maar meer ook niet.

"There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die."


 • Vrijdag
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 23:59
Twinwhistle schreef op woensdag 27 september 2006 @ 10:23:
[...]


Jij hebt zeker nog nooit als monk gespeeld!! Ik zou zeggen probeer het een keer dan zal je wel anders piepen!! Helemaal als je de enige monk in een groep bent.

Een warrior is er inderdaad om te aggro-en en een monk om te healen. Maar aggro-en moet wel goed gebeuren, dwz niet teveel in een keer want een monk heeft ook nog anderen die gehealed moeten worden.

En volgens mij staat er nog een leuke discussie op guildwarsguru over wel of geen mending op een warrior.
heb je de :+ gezien onderaan mijn post? ;)


Ohja, ik heb zelf vier monks :P

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter!


 • Vrijdag
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 23:59
Weakling schreef op woensdag 27 september 2006 @ 11:19:
Mwoehahaha, grappig om te zien dat een niet serieus bedoelt antwoord van TroonStaal op mijn mending opmerking een beetje ontaard is in een echte discussie.

Nou dan doe ik er ook maar een schepje bovenop. Als ik als warrior met een party een PvE missie doe, dan speel ik nooit als W/Mo, maar als W/Me of W/R. Ik vertrouw altijd op de monks dat zij mij op tijd kunnen healen als er grote rampen gebeuren. Hooguit neem ik een healing signet mee om mezelf een beetje te kunnen healen, maar meer ook niet.
Wa/me is idd ook een veelgebruikte combo. Met "X resistance is dat ook een goede bescherming. En de good old IWAY build natuurlijk.

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter!


 • Bigbadkip
 • Registratie: December 2005
 • Niet online
wolkje schreef op dinsdag 26 september 2006 @ 15:50:
Volgens mij begreep ik uit Gaile zijn/haar reacties dat de exploit waarvan de hackers de laatste paar keer gebruik maakten inmiddels gedicht is. Maar dat het account gebeuren in zijn geheel binnenkort (x aantal dagen) dus op de schop gaat, waarmee dit compleet niet meer mogelijk is. Natuurlijk had dat altijd al zo moeten zijn, maar dat is met zo veel zaken. Er moet eerst wat mis gaan voordat er maatregelen genomen worden. :/

Het blijft natuurlijk raadzaam om alleen van heel erg vertrouwde plekken characterbuilders e.d. te installeren :) Ik heb zelfs moeite om GWFreaks te gaan proberen, al is die volgens mij wel helemaal clean. ;)
ik heb -password=XXXXX achter mijn snelkoppeling gezet,zodat ik dus nooit hoef in te loggen, ( zeker fijn bij charterwisselen ) en een keylogger zal zo ook nooit je pass kunnen zien omdat je die simpleweg niet meer intypt.

 • Twinwhistle
 • Registratie: Juni 2004
 • Laatst online: 20:51
TroonStaal schreef op woensdag 27 september 2006 @ 11:28:
[...]
heb je de :+ gezien onderaan mijn post? ;)


Ohja, ik heb zelf vier monks :P
Blijkbaar niet. 8)7

Maar ik zie het nog vrij regelmatig gebeuren dat een warrior aan het rushen en aggro-en is en het dan gek vindt dat hij niet gehealed wordt.

 • CoRrRan
 • Registratie: Juli 2000
 • Laatst online: 03-02 15:47

CoRrRan

Don't Panic!!!

Weakling schreef op woensdag 27 september 2006 @ 09:31:
[...]

Ik mag toch hopen dat je dit niet serieus bedoelde ...
Natuurlijk wel, ik kan er niet over uit hoe geweldig Mending wel niet is. En natuurlijk moet de warrior ook Healing Hands hebben. Tsja, het zijn gewoon van die fundamenten in GW waar eigenlijk iedere Wammo aan moet geloven.

In feite heb je ook echt niet meer nodig dan 4 Wammo's met Mending. Dan kun je in feite echt alles in het spel aan.

-- == Alta Alatis Patent == --


 • Plekuz
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 25-02 10:53

Plekuz

available in strong mint

CoRrRan schreef op woensdag 27 september 2006 @ 12:49:
Natuurlijk wel, ik kan er niet over uit hoe geweldig Mending wel niet is. En natuurlijk moet de warrior ook Healing Hands hebben. Tsja, het zijn gewoon van die fundamenten in GW waar eigenlijk iedere Wammo aan moet geloven.

In feite heb je ook echt niet meer nodig dan 4 Wammo's met Mending. Dan kun je in feite echt alles in het spel aan.
_O-

"There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die."


 • Bor
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 22:20

Bor

Coördinator Frontpage Admins / FP Powermod

01000010 01101111 01110010

Voor de skill cappers onder ons:
This coming weekend, from Noon PDT on Friday, September 29 through 11:59 p.m. PDT on Sunday, October 1, you will receive double experience from capturing elite skills. Instead of gaining 250 times your level in XP, you will receive 500 times your level. Join Guild Wars this weekend and enjoy the bonus XP.

Frontpagemoderatie Forum


 • Anoniem: 49090
 • Registratie: Februari 2002
 • Niet online
Hmm als ze een keylogger op je pc kunnen krijgen is het echt geen moeite om je wacthwoord te lezen uit de snelkoppeling.


Heb zelf standaard email ingevuld en moet wachtwoord nog zelf typen.

 • Bor
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 22:20

Bor

Coördinator Frontpage Admins / FP Powermod

01000010 01101111 01110010

Anoniem: 49090 schreef op woensdag 27 september 2006 @ 13:08:
Hmm als ze een keylogger op je pc kunnen krijgen is het echt geen moeite om je wacthwoord te lezen uit de snelkoppeling.


Heb zelf standaard email ingevuld en moet wachtwoord nog zelf typen.
Als men een keylogger installeerd op jouw pc dan worden al jouw ingetikte waarden opgeslagen / doorgesluist dus ook jouw password die jij intypt in GW zelf. Het is gewoon een hook die aan de keyboard invoer routine word gehangen.

Frontpagemoderatie Forum


 • AMYC
 • Registratie: Januari 2002
 • Niet online

AMYC

46851

Bor de Wollef schreef op woensdag 27 september 2006 @ 13:12:
[...]


Als men een keylogger installeerd op jouw pc dan worden al jouw ingetikte waarden opgeslagen / doorgesluist dus ook jouw password die jij intypt in GW zelf. Het is gewoon een hook die aan de keyboard invoer routine word gehangen.
email weten ze niet alleen mijn wachtwoord dus tja echt veel heb je er dan niet aan , zoiezo zal ik zelf nooit last hebben van een key logger

edit dit is grave verkeerde account

[Voor 3% gewijzigd door AMYC op 27-09-2006 13:16]

Pagina: 1 2 3 ... 11 Laatste

Dit topic is gesloten.Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Bij het bezoeken van het forum plaatst Tweakers alleen functionele en analytische cookies voor optimalisatie en analyse om de website-ervaring te verbeteren. Op het forum worden geen trackingcookies geplaatst. Voor het bekijken van video's en grafieken van derden vragen we je toestemming, we gebruiken daarvoor externe tooling die mogelijk cookies kunnen plaatsen.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Forum cookie-instellingen

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee