Toon posts:

Het grote Guild Wars Topic deel 8 Vorige deelOverzichtVolgende deelLaatste deel

Dit topic is onderdeel van een reeks. Ga naar het meest recente topic in deze reeks.

Pagina: 1 2 3 ... 10 Laatste
Acties:
 • 6.700 views sinds 30-01-2008

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Steffy
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 27-04 21:52
http://www.arena.net/images/jpeg/special/arenanet-games-gwlogo.jpg

Welkom in Het Grote Guild Wars Topic deel 8, het topic waar je terecht kunt voor de laatste nieuwtjes, discussies en vragen over de game die volgens velen een revolutie op online gaming gebied is: Guild Wars. De first post van dit topic zal in de loop van de tijd worden aangevuld met meer informatie en plaatjes.

De vorige delen staan hier:
[rml][ MMORPG]Guild Wars[/rml]
Het Grote Guild Wars Topic - Deel 2
Het Grote Guild Wars Topic - Deel 3
Het Grote Guild Wars Topic - Deel 4
Het Grote Guild Wars Topic - Deel 5
Het Grote Guild Wars Topic - Deel 6
Het Grote Guild Wars Topic - Deel 7


.
Navigatie

.
GUILD WARS - CORPG

Guild Wars wordt door de makers van ArenaNet geen MMORPG genoemd, maar een CORPG (Competitive Online RPG). De focus ligt hier dus nadrukkelijk op competitie. Guild Wars neemt de beste elementen uit de hedendaagse MMORPGs en combineert dit met een innovatief missie-systeem die alle vervelende dingen uit MMORPGs elimineert als camping, ganking, kill-stealing en loothogging. Dankzij het dynamic quest systeem heeft alles wat je doet invloed op jouw persoonlijke toekomst in de game.

Aan het begin van de game wordt de speler de keuze gesteld of hij/zij een RP (RolePlay) character of een PvP (Player vs Player) character wil aanmaken. De RP characters worden gebruikt voor de quests en missies en beginnen dan ook bij lvl 1. De PvP characters beginnen allemaal bij de levelcap van lvl 20. Deze zijn er puur om de competitie aan te gaan in de verschillende arenas.

Ondanks dat de focus van Guild Wars op competitie en het Player vs Player gedeelte ligt, zit er een zeer uitgebreide PvE (Player vs Environment) gedeelte in die zelfs de meest doorgewinterde RPGer een tijd lang zoet zal houden. Door quests en missies te doen krijgt de speler toegang tot steeds meer nieuwe skills, nieuwe armor en upgrades. Heb je eenmaal een nieuwe skill 'unlocked', dan blijft die skill dat altijd en hoef je er later niet weer naar op zoek te gaan. Skills die je unlocked in PvE worden voor de speler toegankelijk in PvP. Hoe meer quests je doet, des te groter wordt dus het arsenaal aan skills die je kan gebruiken in PvP.

Een niet onbelangrijk detail van Guild Wars is dat het zich onderscheid zich van MMORPGs door het feit dat het GEEN MAANDELIJKSE BIJDRAGE vereist.


Guild Wars is verkijgbaar in de volgende uitgaves:

Guild Wars Standard Edition
 • Game Discs: 2 CD's in plastic DVD case
 • Guild Wars Manuals - Part 1 and Part 2: 150 pages of information
 • Quick Reference Card: Full color; Keyboard layout and key mapping
 • Security Card containing your Access Key
http://www.guildwars.com/images/jpeg/products/europe-standard.jpg


Guild Wars Special Edition
 • Game Discs: 2 CDs in plastic DVD case
 • Guild Wars Manual: The Manuscripts: 144 pages of information
 • Bonus Skill Pack Code: Unlock 7 skills, 1 Elite skill, 1 rune and 1 weapon upgrade
 • Guild Wars Soundtrack CD: Music by British Academy Award winner Jeremy Soule
 • Bonus Music Key: Free access to additional in-game music from Direct Song
 • Guild Wars Art Book: The Art of Guild Wars Book 2; 72 Pages
 • Map of Tyria; 600mm by 360mm, folded
 • Quick Reference Card: Full-colour card showing keyboard layout and key mapping
 • Game Activation Card containing your Access Key
http://www.guildwars.com/images/jpeg/products/box-front.jpg


Guild Wars Collector's Edition
 • Game Discs: 2 CD's in Card Wallets
 • Guild Wars Manuals - Part 1 and Part 2: 150 pages of information
 • Guild Wars Art Book: Perfect Bound; 128 pages
 • Guild Wars Soundtrack CD: Music by British Academy Award winner Jeremy Soule
 • Guild Wars Internet Chat Headset; Headphones and Microphone
 • Quick Reference Card: Full color; Keyboard layout and key mapping
http://www.guildwars.com/images/jpeg/products/europe-collectors.jpg


.
Wie is ArenaNet?

http://guildwars.phoenixclan.nl/images/banners/arenanet.jpg

ArenaNet is de developer van Guild Wars. ArenaNet is een onderdeel van NCsoft Corporation, de grootste publisher van MMORPGs ter wereld die titels als Lineage, Lineage 2, City of Heroes en Auto Assault onder haar hoede heeft. ArenaNet is opgericht door de mensen die verantwoordelijk waren voor het grote succes van Warcraft, Starcraft en Diablo, alsmede ook het Battle.Net game network. Een aantal jaren geleden verlieten deze mensen Blizzard om ArenaNet op te richten. Zo is de 3D engine van Guild Wars gemaakt door Mike O'Brien die ook de originele World of Warcraft 3D engine heeft gemaakt en Battle.Net heeft gemaakt. Verder is ook bv de teamlead en leadprogrammeur van World Of Warcraft, Jeff Strain, overgestapt naar ArenaNet. Deze mensen weten dus zeker wat ze doen.


.
Professions - Dual Classing

In Guild Wars is het itt vele andere RPGs op dit moment alleen mogelijk om 1 ras te spelen, het menselijke ras. Dit ras is echter wel onderverdeeld in 6 verschillende beroepen:

De speler wordt echter de mogelijkheid geboden om twee professions te kiezen, waardoor er in totaal 36 verschillende combinaties mogelijk zijn. Dit systeem heet Dual Classing. Je eerst gekozen profession heet de "Primary Profession", terwijl de tweede je "Secondary Profession" is. Het is overigens ook mogelijk om maar 1 profession te kiezen. Het kiezen van een single class heeft geen echte voor- of nadelen tov een dual class.


Warrior

De warrior is de 'tank' die in elke RPG voor komt. De warrior doet veel schade van dichtbij en heeft daartoe verschillende wapens tot z'n beschikking, varierend van bijlen, hamers en zwaarden. Daarnaast kan de warrior via bepaalde kreten de omgeving beinvloeden, zoals er voor zorgen dat je teamgenoten een aantal seconden sneller lopen. De meest populaire combinatie in Guild Wars is de Warrior/Monk oftewel de Paladin, de tank die zichzelf kan genezen en gevallen teamgenoten weer tot leven kan wekken. De primary attribute van de Warrior is Strength. Hoe hoger je Strength attribute is, hoe meer armor penetration je hebt bij je aanvallen.
http://www.guildwars.com/images/spotimages/warriors.jpg

http://www.guildwars.com/images/spotimages/elementalists.jpg
Elementalist

De Elementalist zet de natuurkrachten naar haar hand om haar voordeel te brengen in de strijd. Aarde, Water, Vuur en Lucht staan tot haar beschikking. Van alle professions kan de Elementalist het meeste schade toe brengen in een enkele klap door middel van haar Area Of Effect spels. De vier elementen kunnen op verschillende manieren toegepast worden. Aarde wordt vaak gebruikt ter verdediging, maar ook om schade toe te brengen aan anderen door middel van aardbevingen en erupties. Water wordt gebruikt om de vijanden schade toe te brengen en tegelijkertijd te vertragen. Lucht gebruikt men vaak om in 1 vs 1 gevechten grote schade te doen dankzij het feit dat veel luchtaanvallen armor negeren. En tot slot is er vuur, wat vooral gebruikt wordt om op grote groepen veel schade toe te brengen. De elementalist heeft als primary attribute Energy Storage, waarmee de Elementalist een grotere energy-pool kan hebben dan de andere professions.Monk

De monk is de genezer van het stel. Dankzij de goddelijke machten is de Monk in staat om gewonde vrienden te genezen (Healing Prayers) en er voor te zorgen dat klappen minder hard aankomen en betoveringen verbroken worden (Protection Prayers). De andere kant van de Monk is echter het toebrengen van schade door middel van holy damage (Smiting Prayers). De monk heeft als primary attribute Divine Favor, wat er voor zorgt dat Monk spells nog effectiever zijn dan bij mensen die Monk als secondary beroep hebben. Met andere woorden: Monks genezen effectiever dan secondary monks.


http://www.guildwars.com/images/spotimages/monks.jpg

http://www.guildwars.com/images/spotimages/rangers.jpg
Ranger

De ranger is de natuurliefhebber van het stel. Naast het feit dat ze grote schade aan kunnen brengen met hun pijl en boog, staan er nog een aantal andere dingen tot de beschikking van de ranger. De ranger is in staat om rituelen uit te voeren waarmee de omgeving gemanipuleerd wordt. Zo is de ranger er bv in staat om een ritueel uit te voeren dieer voor te zorgt dat er geen enkeling tot leven gewekt kan worden... dit tot grote frustratie van mensen die hun gevallen teamleden tot leven willen wekken. Daarnaast is de ranger in staat vallen te zetten die de vijand dusdanig kunnen hinderen, zoals vuurvallen en vallen die je kreupel maken. En als laatste is de ranger in staat om een huisdier te houden die aan je zijde mee zal vechten. De primary attribute van de ranger is Expertise. Expertise zorgt er voor dat skills minder energie kosten wanneer je ze gebruikt.Mesmer

De Mesmer is een meester in illusie en bedrog. Mesmers worden vaak ingezet om vijandige casters snel uit te schakelen. Daartoe heeft de mesmer verschillende mogelijkheden. De eerste mogelijkheid is om via Domination er voor te zorgen dat spreuken terugkaatsen of worden onderbroken. Een andere mogelijkheid is om via Inspiration er voor te zorgen dat de vijand geen energie meer heeft om te gebruiken. Deze energie die je hebt opgezogen kan je vaak zelf weer gebruiken als mesmer. Een andere mogelijkheid is om illusies te creeeren, waardoor de vijand denkt dat hij bv langzamer loopt of denkt dat z'n levensenergie langzaam minder wordt. De Mesmer heeft als primary attribute Fast Casting, waarmee spreuken sneller dan normaal kunnen worden uitgesproken. Dit heeft weinig voordelen voor de mesmerskills zelf aangezien die al een vrije korte casting-tijd hebben. Maar andere professions, waaronder voornamelijk de Elementalist spreuken hebben er veel baat bij. Elementalist spreuken hebben namelijk de langste castingtijden van alle professions.

http://www.guildwars.com/images/spotimages/mesmers.jpg

http://www.guildwars.com/images/spotimages/necromancers.jpg
Necromancer

De necromancer is de meester van de zwarte magie en beroept zich graag op geesten van overledenen. De necromancer vervloekt graag anderen via Curses of gebruikt de dode lichamen van vriend en vijand om ondode volgelingen (minions) op te roepen die hij onder z'n controle heeft. De necromancer gaat vaak zo ver dat hij z'n eigen bloed opoffert om schade toe te dienen aan anderen, maar ook om vrienden te genezen. De primary attribute van de Necromancer is soulreaping, wat er voor zorgt dat de necromancer energie krijgt van elke persoon die in zijn buurt overlijdt.
.
Events
We hebben het afgelopen jaar een aantal Events gehad. Als eerste hadden we PvP Event waar je extra Faction points kon verdienen. Later kregen we Halloween waar er leuke grappig items vielen te verdienen. De pumpkin hat was natuurlijk het bekenste item en die zien we zo af en toe nog wel eens terug in de steden. Afgelopen weken, de 2 weken rond kerst en oud en nieuw hadden we Wintersday. Het draaide natuurlijk om kerst en oud en nieuw al heeft het een andere naam mee gekregen. De Kerstmuts en het Rendiergewei als als de leukste en meest gewilde items. Op oudjaarsdag natuurlijk met vuurwerk.

Komende Events

Op 24 maart mogen we kennis maken met het PvE gedeelte van Factions, nadat we eerder al het PvP event van Factions hebben gehad mogen we nu dus ook een aantal missies gaan doen.


.
Weapon Stats
Elk wapen in Guild Wars heeft bepaalde specificaties. Zo heeft een bow een groter bereik dan de meeste andere wapens. Maar ook binnen de bow-groep zelf zitten er weer verschillen, zoals bv dat de ene bow er langer over doet om opnieuw gebruikt te kunnen worden dan een andere bow of dat de een er langer over doet om z'n doel te raken dan een andere bow. Hieronder kan je een korte tabel vinden met wat weapon-stats:

Missile Weapon Properties
BowRefire RateRangeFlight Time
Composite2.5 seconds80'0.5 seconds
Dead Bow2.5 seconds80'0.5 seconds
Flatbow2.0 seconds100'1.0 seconds
Half Moon2.0 seconds70'0.65 seconds
Horn Bow2.7 seconds80'0.75 seconds
Ivory Bow2.7 seconds80'0.75 seconds
Longbow2.5 seconds100'0.75 seconds
Recurve2.5 seconds80'0.5 seconds
Shortbow2.0 seconds70'0.65 seconds
Staff1.75 seconds80'1.0 seconds
Wand1.75 seconds80'1.0 seconds

Maximum Item Stats
ItemMax EffectRefire
Sword15-22 Damage1.33 seconds
Axe6-28 Damage1.33 seconds
Hammer19-35 Damage1.75 seconds
Bow15-28 Damagevaries
Wand11-22 Damage1.75 seconds
Staff11-22 Damage +10 Energy1.75 seconds
Shield16 ArmorN/A
Focus+12 EnergyN/A


.
Screenshots

Als eerst een aantal Screenshots, ze ontbreken in de oude SP maar zet er toch maar een paar bij voor de mensen die het spel nog niet hebben. We hebben een aantal updates gehad, zo ook Sorrows Furnace, daarom wat sfeervolle screens uit 1 van de mooiere gebieden die het spel kent.

Guild Wars

http://www.guildwars.com/images/screenshots/gwscreen062-thumboff.jpghttp://www.guildwars.com/images/screenshots/gwscreen060-thumboff.jpg
http://www.guildwars.com/images/screenshots/gwscreen035-thumboff.jpghttp://www.guildwars.com/images/screenshots/gwscreen047-thumboff.jpg


Guild Wars:Factions

http://www.guildwars.com/images/screenshots/gwscreen126-thumboff.jpghttp://www.guildwars.com/images/screenshots/gwscreen124-thumboff.jpg
http://www.guildwars.com/images/screenshots/gwscreen099-thumboff.jpghttp://www.guildwars.com/images/screenshots/gwscreen098-thumboff.jpg
http://www.guildwars.com/images/screenshots/gwscreen095-thumboff.jpghttp://www.guildwars.com/images/screenshots/gwscreen096-thumboff.jpg
http://www.guildwars.com/images/screenshots/gwscreen092-thumboff.jpghttp://www.guildwars.com/images/screenshots/gwscreen090-thumboff.jpg


.
Screenclips

Screenshots zijn leuk, maar screenclips zijn leuker! Bewegende beelden zeggen toch net even iets meer dan stilstaande. Helaas zijn de screenclips van de nieuwe website verdwenen, er zijn echter wel een groot aantal filmpjes te vinden over de verschillende events en de gameplay zelf.

http://www.guildwars.com/gallery/video/


.
Guild Wars: Factions/Chapter 2

Al lange tijd werd er druk over de uitbreiding gepraat, sommige mensen waren al vrij snel door deel 1 heen en zaten te wachten op een nieuwe wereld, nieuwe items, wapens, skills, armor, spells, nieuwe PvP mogelijkheden, etc.

Natuurlijk was vanaf dag 1 duidelijk dat er meer zou komen, de vraag was natuurlijk wanneer. De afgelopen maanden is de stroom met info langzaam op gang gekomen en momenteel is er al vrij veel info beschikbaar.

In Factions mogen we het volgende verwachten:

Cantha

In Guild Wars: Factions mogen naar Cantha afreizen om daar een geheel nieuwe wereld in Oosterse stijl te gaan verkennen. Nieuwe quests, nieuwe missies, nieuwe vormen van PvP die naast de Favor ook andere invloeden gaat hebben op PvE gebied door de 2 Factions waar je je bij kunt aansluiten.

Ritualist & Assissin

In dit 2e deel van Guild Wars mogen natuurlijk 2 nieuwe Professions, namelijk de Ritualist en de Assissin. Deze zullen icm de vorige professions dan ook voor interessante builds gaan zorgen.

Factions

In Guild Wars zitten 2 Factions waar jij je bij kunt aansluiten. Deze Factions zullen in PvP battles hun oorlog uitvechten en kunnen daarmee gebieden op de kaart innemen.
By aligning with one of two warring factions, alliances can gain and hold territory by participating in Faction Battles. The outcome of these battles influences the progress of the war between the two factions. The current battle lines and indications of the control of cities and towns are always visible on the world map. Guild membership in Guild Wars Factions is extremely appealing and interesting for both cooperative and PvP players. By joining an alliance and achieving success with Alliance Missions, your guild gains control of high-level towns. With that control, guild members acquire access to elite cooperative content. In Factions, the strongest guilds most likely will not be made up exclusively of PvP or cooperative players. The strongest guilds will be a combination of both types of players, and such a combination will result in benefits for all members.
Game Types
In Guild Wars zitten weer nieuwe en interessante speel mogelijkheden.
 • Challenge Missions
  Cooperative missions involve specific scoring objectives, such as holding out against progressive waves of enemies. You will see personal bests and high scores displayed within the game.
 • Elite Missions
  The most powerful alliances have access to new areas that are designed to be the ultimate cooperative challenge.
 • Competitive Missions
  Multiple teams compete to control resource points and achieve strategic victory. Victors earn faction points for their alliance which will determine the control of towns and outposts.
 • Alliance Battles
  Alliance Battles are large-scale, strategic PvP battles that allow factions to conquer new territory.
Nieuwe Content

Natuurlijkt kent GW ook veel nieuwe content, wapens, armors, pets, Guild Halls, etc, etc ,etc.
 • A total of 300 new skills, including 90 new elite skills, for the two new Factions professions and the six core professions from Guild Wars.
 • More than 50 new locales, including story missions, combat arenas, and explorable areas.
 • More than 100 new creatures.
 • New guild halls.
 • New faces, hair styles, and armor sets for both Factions and the core professions.
 • New pets
 • Hundreds of new weapons and items.
Character Slots

Natuurlijk mogen we ook nieuwe slots verwachten. In Factions krijg je 4 slots, mits je het als een los account gebruikt. Voeg je Factions samen met Guild Wars zelf dan raak je er 2 uit. Je verdienste is dat je met je oude Characters naar Cantha kunt reizen en daarom raak je er 2 kwijt. Dat een heel groot deel van de spelers dit eerder als oplichting ziet etc is ook hier in dit topic vaker naar voren gekomen, we moeten er mee leren leven.

Release Date

Natuurlijk is en valt er nog veel meer te vertellen maar waarom? Dat mogen we straks allemaal zelf gaan uitzoeken op 28 April, dan ligt het spel in de winkel :)


Guild Wars is verkijgbaar in de volgende uitgaves:

Guild Wars Factions
Game Content List - Europe

Guild Wars Factions Collector's Edition:
 • 2 game CDs
 • Soundtrack CD
 • Double-sided poster: Map of Cantha and Factions Poster
 • Game Manual
 • Quick Reference Card
 • Cloth Picture
 • Art book
 • Desk Calendar
 • Mouse Pad
 • Sticker Set
 • Collectable Plastic Game Activation Card
 • Special In-Game Dance Emote for the Assassin and Ritualist
 • Bonus Music Key


  http://www.guildwars.com/images/jpeg/products/factionsstandard-assassin.jpg http://www.guildwars.com/images/jpeg/products/factionsstandard-ritualist.jpg


  Guild Wars Factions Standard Edition:
 • 2 game CDs
 • Double-sided poster: Ritualist and Assassin
 • Game Manual
 • Quick Reference Card
 • Collectable Plastic Game Activation Card


.
Systeemeisen
Guild Wars is een game die geen hoge systeemeisen stelt. Het schaalt vrij goed mee op oudere systemen, mits je de details niet te hoog zet.

Minimum System Specs
 • Windows® XP/2000/ME/98
 • Intel Pentium® III 800 Mhz or equivalent
 • 256 MB RAM
 • CD-ROM Drive
 • 2 GB Available HDD Space
 • ATI Radeon 8500 or GeForce 3 or 4 MX Series Video Card with 32MB of VRAM
 • 16-bit Sound Card
 • Internet connection
 • Keyboard and mouse
Recommended System Specs
 • Windows® XP/2000/ME/98
 • Intel Pentium® III 1GHz or equivalent
 • 512 MB RAM
 • CD-ROM Drive
 • 2 GB Available HDD Space
 • ATI Radeon 9000 or GeForce 4 Ti Series Video Card with 64MB of VRAM
 • 16-bit Sound Card
 • Internet connection
 • Keyboard and mouse

.
Guild Wars - Handige Links

Zoals bij elke populaire games zijn er tal van websites te vinden die informatie bieden over de game. De Guild Wars community leunt sterk op fansites en forums, aangezien ArenaNet medewerkers zelf ook op de forums posten en zo de fans op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen.

Officiele sitesOfficial Fansites & InfositesGuild Wars GuildsOverigeIk zal het link gedeelte dit weekend ff aanpassen en updaten, mocht je nog wat dingen hebben, extra info over wat dan ook laat het horen dan zet ik het erin :Y)

De opzet van CoRrRan staat hier onder, ziet er mooi uit en zal de andere links op dezelfde manier indelen, alvast bedenkt de moeite

GW Guru:
 • eBay style item verkoop gedeelte
 • Forum met veel PvE informatie
 • Goede Skill lijst (echter niet altijd na een balance update aangepast)
GW Online
 • Forum met veel PvE informatie, maar voor iedere professie ook een subforum met daarin veel PvP builds.
 • Voor elke professie een topic over alle armors (plaatjes e.d.)
GW Wiki
 • Site met meest up to date skill gegevens
 • Ontzettend goede resource site wbt items/maps/collectors/skills
 • Erg net en overzichtelijk
 • Helaas de afgelopen tijd vaak down door server problemen
Guild-Hall.net
 • Forum waar bijna alle highranked PvP/GvG spelers ronddolen.
 • Voornamelijk gericht op PvP
 • Subforum met daarin GvG en 8v8 PvP builds
Team iQ (Idiots Savants)
 • Forum met veel PvP informatie
 • Advanced Ladder (IMO beter dan de officiele ladder)
 • Verzamelplaats van ook veel highranked PvP/GvG spelers
Oh en niet te vergeten, nog een NL guild website: Fairly Harmless [FH].


.

Dit was het dan alweer, voor iedereen die het nog niet speelt............

http://www.arena.net/images/jpeg/special/arenanet-gwsplash-joinus.jpg


.
(Farm)Builds
Hier kunnen mensen als ze willen hun builds kwijt, voor farmen, voor PvE, voor PvP om de beginnende maar ook de al langer spelende mensen te helpen.

Gelijk de eerst Build dan maar, van Count. Wie nog meer builds kwijt wil post ze maar dan zit ik ze er tussen.

Farmbuilds

Als eerste volgen de Farm builds, farmen wordt wel aangepakt maar het wordt er nooit helemaal uitgehaald, vooral door de grote hoeveelheden skills en spells is er enorm veel mogelijk.

Ranger

Farm build:

14 Exp
13 Wilderness Survival

Spike Trap
Barbed Trap
Flame Trap
Dust Trap
Troll Unguent
Serpents Quickness / Whirling Defense
Quickening Zephyr
Energizing Wind

Je doet EW, QZ, Serpents Quickness, en dan zoveel mogelijk Dust & Flame trap (1 spike/barbed).

Daarna lok je een groep en zorg je dat ze allemaal tegelijk in de super trap lopen, bijna instant kill.

Warrior

Solo WA/MESMER build

Skills

Savage slash
Sever artery
Elemental resistance(enigste mesmer skill)
watch yourself
defy pain (kan je andere elite voor gebruiken)
dolyak signet
sprint
healing signet

attributen
sword 9 of lager hangt van sword req af
strength 13
tactics 12

Deze build werkt tegen giants en die vogels zonder casters dus de begingroepjes van mineral springs

PvP Builds

Mesmer

Fun build voor in de competitions arena
IW mesmer(Me/W)

IW(elite)
Clumsiness
Conjure Phantasm
Imagined Burden
Flurry
Archane Echo
Rez Signet
Illusion of weakness

Sup Illusion rune
Sup Vigor
minor fast casting

13 Fast Casting
16 Illusion

Deze build is voornamelijk tegen warriors gericht.
Je begint met echo en dan cast je clumsiness op een warrior. Nu cast je iw en daarna weer clumsiness. Je hebt nu ongeveer 250dmg in +/- 3 seconden gedaan. Nu begin je met flurry op je vijand in te hakken, dit is goed voor ongeveer 50dps. Als je tijd hebt cast je ook nog phantasm voordat je begint met op hem in te hakken en als je vijand probeert weg te rennen dan doe je Burden. Maar veel warriors zullen gewoon blijven doorhakken en niet doorhebben dat je egt veel damage op hun doet.

Deze build is niet echt handig voor andere arena's of tegen andere soorten spelers. Maar is echt enorm leuk om te spelen in de competition arena's omdat je een gemiddelde warrior in een seconde of 5 neer hebt.En ik ga hier verder waar CJ opgehouden is, voortaan doe ik de GW topics, we bedanken CJ natuurlijk voor het onderhouden van de topics en voor de info die grotendeels in dit topic zit verwerkt.

[Voor 28% gewijzigd door Steffy op 08-05-2006 10:32]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Steffy
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 27-04 21:52
SP wordt morgen ff gefixt, vandaag is het feest, vanavond concert dus ik heb het druk.

Nieuwe update!
Update - Thursday May 4

Added the ability to see which skills you have already unlocked when speaking to skill trainers.
Added Necromancer Bloodstained Boots to armor crafters in Cantha and in the Fissure of Woe.
Improved Energy bonuses on craftable versions of the Mesmer Rogue's Gloves and the Monk Judge's Handwraps.
Improved the skill set used by Healer henchmen in Cantha.
Improved the healing abilities of Spirit henchmen in Cantha.
Improved pathing in various missions and explorable areas.
Fixed a bug that was preventing armors from appearing in Cantha chests.
Fixed a bug that removed mission unlocks for PvP missions for certain older accounts, and restored mission unlocks for those accounts.
Fixed a bug that caused some players to see the same alliance guild more than once in the Guild window.
Fixed a bug that caused the spell interruption sound effect to play too loudly.
Fixed a bug that prevented monsters from dropping armors containing Assassin Runes of Critical Strikes and Ritualist Runes of Spawning Power.
Fixed a bug that occasionally caused the Enduring Toxin skill to last indefinitely.
Fixed the appearance of several boss monsters.
Added spawning staves with restoration bonuses to the inventories of various crafters throughout Cantha.
Made various improvements and fixed bugs in the following quests: The Naga Source, Quimang's Last Stand, Skin the Snake, Cash Crops, Sparring Elements, The Agriculturist, Death with Honor, An Unwelcome Guest, Welcome to Cantha, Battle in the Sewers, Little Lost Bear, Problem Salving, Passing the Buck, Revolt of the Dredge, and Charting the Forests.
Corrected the appearance and levels of the henchmen team in the Vizunah Square mission.
Removed chests from the Eternal Grove mission to prevent an exploit.
Removed the second elite skill from Warden Rangers.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Vrijdag
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 23:59
Flinke update. Merkte gisteren al dat de Cantha monk in het begin me een stuk beter healde dan vorige week.

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter!


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Plekuz
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 25-02 10:53

Plekuz

available in strong mint

Mooie uitgebreide OP!

Uit het vorige topic:
Bor de Wollef schreef op vrijdag 05 mei 2006 @ 01:19:
Ik vind de verhaallijn wel erg kort en weinig interessant moet ik zeggen. Een guildy van ons had het spel in ongeveer 2 dagen uitgespeeld wat betreft verhaallijn etc.
In 2 dagen? Dan heeft ie links en rechts wat geskipt of op zijn minst een uur of 15 per dag gespeeld. Maar het klopt wel hoor, als je alleen de main quests speelt is de verhaallijn niet zo heel lang. Factions heeft voor mijn gevoel wel bakken meer side quests.

Tis wel heel duidelijk dat het hele spel toegespitst is op de Kurzick Luxon battles. Het verhaaltje lijkt er een beetje op het laatst even snel bijgeplakt, zodat nieuwe spelers niet helemaal meteen in het diepe gestort worden. Level 20 worden ging in Factions in ieder geval 100x sneller dan in Prophecies.

Zelf heb ik nu goed 50 uur in Cantha doorgebracht en ik ben nu bezig met de "befriend the kurzicks" quests. Als je een beetje rustig aan doet en probeert de hele sfeer op te snuiven en in het verhaal te duiken ipv naar het einde racen, dan duurt het plezier gelukkig iets langer dan 2 dagen.

Klopt het trouwens dat alle bosses in Cantha een groen item kunnen droppen? Heb het wel horen zeggen, maar zelf nog nooit gezien ...

"There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die."


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Plekuz
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 25-02 10:53

Plekuz

available in strong mint

Fixed a bug that occasionally caused the Enduring Toxin skill to last indefinitely.
Ghehehe, was wel grappig om spelers tegen te komen die nog steeds zo'n groene walm om zich heen hadden hangen. Goed dat ze het probleem opgelost hebben, kwam zelf ook niet door deze quest heen.

Gister trouwens in de quest "Stone and Song" (of zoiets) in House zu Heltzer ook een bugje. Moet je wat Kurzick beschermen tegen Luxons, alleen die lui verschenen helemaal niet. Rondje gelopen langs de gemarkeerde spots waar ze op hadden moeten duiken en zonder ook maar een vinger te hoeven uitsteken quest compleet. Aardig van ze dat ze het spel een beetje simpel willen houden, maar zo simpel hoeft van mij nou ook weer niet :P

"There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die."


Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 151289

De mini dragon van de CE:
http://www.guildwars.com/...hots/gwscreen147-page.jpg
De meest coole pet in game denk ik :)

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Bor
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 22:20

Bor

Coördinator Frontpage Admins / FP Powermod

01000010 01101111 01110010

Weakling schreef op vrijdag 05 mei 2006 @ 09:25:

In 2 dagen? Dan heeft ie links en rechts wat geskipt of op zijn minst een uur of 15 per dag gespeeld. Maar het klopt wel hoor, als je alleen de main quests speelt is de verhaallijn niet zo heel lang. Factions heeft voor mijn gevoel wel bakken meer side quests.
Er zijn inderdaad behoorlijk wat quests. Hiervoor zijn de rewards in bijna alle gevallen vele malen hoger dan in prophecies. Ik krijg wel het gevoel dat het PvE deel van het spel minder is uitgewerkt dan in deel 1. Soms lijkt het een haastklus. Net zoals je zegt komt het verhaal over als later bijgeplakt. Tot de Raisu's Palace missie vind ik de game ook nogal makkelijk. Ik heb het grootste deel van het verhaal (en een bak sidequests) gedaan met het start armour en een zooi henchmen of guildies en hierbij bijna geen moeite gehad.

De Raisu's Palace missie is daarintegen wel erg lastig, vooral wanneer je met een PUG gaat. Het aantal mensen dat "al zo ver is" lijkt ook nog niet zo groot. Overdag is het daar bv lastig een aardige party te vinden.

Frontpagemoderatie Forum


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Bor
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 22:20

Bor

Coördinator Frontpage Admins / FP Powermod

01000010 01101111 01110010

Die ziet er erg gaaf uit moet ik zeggen. Absoluut de mooiste van de mini pets. :)

Frontpagemoderatie Forum


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • ixl85
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 03-04 23:12
Die draak ruled echt!
zijn er ook pics van de andere beesten? heb er nog geen in het spel gezien...

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Vrijdag
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 23:59
Die draak! _/-\o_

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter!


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Mr_Groovy
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 02-12-2021

Mr_Groovy

Designlapp

:( Beetje teleur gesteld dat ze dat niet ff eerder gezegd hadden over die mini-pet. Stupid Dynabyte had mijn C.E. dinsdag nog niet |:( , en de Guild wou verder dus moest het maar doen met de normale versie. Argh Nooit meer dat ik daar wat bestel, volgens mij hebben ze ehm nu nog steeds niet....

Ontopic: HOD sword ? Ik heb al een E+15 mod op een wapen :9~

Macbook Pro 15" Late 2013, iPhone 7+ 128gb, iPad Pro, Canon M3, Tamron 18-200, Canon 22 @2.0, Canon 11 -22, Nintendo Switch


Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 172853

Mr_Groovy schreef op vrijdag 05 mei 2006 @ 12:26:
:( Beetje teleur gesteld dat ze dat niet ff eerder gezegd hadden over die mini-pet. Stupid Dynabyte had mijn C.E. dinsdag nog niet |:( , en de Guild wou verder dus moest het maar doen met de normale versie. Argh Nooit meer dat ik daar wat bestel, volgens mij hebben ze ehm nu nog steeds niet....

Ontopic: HOD sword ? Ik heb al een E+15 mod op een wapen :9~
HOD sword?

Ik hoor heel veel mensen over de assassin in Factions, maar hoe zit het met de ritualist? Speelt die lekker of niet ?

Ik twijfel nog of ik ook Factions ga kopen.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • nnk
 • Registratie: Maart 2002
 • Laatst online: 21:33

nnk

Spreek uit: en en kaa

Anoniem: 172853 schreef op vrijdag 05 mei 2006 @ 12:33:
[...]


HOD sword?

Ik hoor heel veel mensen over de assassin in Factions, maar hoe zit het met de ritualist? Speelt die lekker of niet ?

Ik twijfel nog of ik ook Factions ga kopen.
Het 'HOD' (Henge of Denravi) zwaard is een one handed zwaardje met +5 energy waar je ook nog een 20% enchants mod op kon doen. Dit wapen werd heel veel gebruikt, onder andere door 55hp monks.
Anet heeft besloten dit wapen uit het spel te halen, waardoor het dus niet meer gekregen kon worden. Wel had ik er bijvoorbeeld nog 1, ik heb hem in maart verkocht voor 450k.

Maar nu met de komst van factions zijn deze +5 energy mods heel goed verkrijgbaar en is dit 'HOD zwaard' vrij weinig meer waard. Ben ik blij dat ik hem verkocht heb :+

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • ixl85
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 03-04 23:12
YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
(kreet van blijheid)

Mijn movie is af!
Ik moest een filmpje maken voor school (HKU) in After effects, en heb als basis de intro van Carnivale genomen. Dit heb ik in een GW jasje gegoten...
en hij is af! na 2 dagen voorbereidend werk (alles in photoshop uitknippen, klaar maken) en 3 dagen animeren en andere shit... (afgelopen 3 dagen niks anders gedaan).
Ik zal hem posten als ie helemaal af is (er moet nog 1 klein ding in... namelijk wat dor gras)

Weet iemand een goede site waar GW movies staan? dan post ik hem daar ook...
* ixl85 loves this game

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Plekuz
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 25-02 10:53

Plekuz

available in strong mint

ixl85 schreef op vrijdag 05 mei 2006 @ 13:23:
YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
(kreet van blijheid)
Mijn movie is af!
Zozo, een dag of 5 mee bezig geweest, da's een flink stukje nijvere huisvlijt. Benieuwd wat je er van gebakken hebt! Sites ervoor weet ik alleen niet ...

"There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die."


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Plekuz
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 25-02 10:53

Plekuz

available in strong mint

Oooooohhhh!! Die wordt echt heel gaaf. Dat petje ga ik dus echt nooit verkopen! Kan haast niet wachten ...

"There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die."


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Plekuz
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 25-02 10:53

Plekuz

available in strong mint

Bor de Wollef schreef op vrijdag 05 mei 2006 @ 10:16:
Er zijn inderdaad behoorlijk wat quests. Hiervoor zijn de rewards in bijna alle gevallen vele malen hoger dan in prophecies.
Ja idd, 3000xp voor een rondje lopen. Daarvoor moest je in Prophecies al een gruwelijk moeilijke quest voor doen. Die xp punten in Factions gaan echt nergens over zo.
Ik heb het grootste deel van het verhaal (en een bak sidequests) gedaan met het start armour en een zooi henchmen of guildies en hierbij bijna geen moeite gehad.
Mjah, zelfs zo erg dat ik van de week bij een quest er een paar minuten tussenuit ben gegaan en de henchies zelfstandig heb laten knokken. Toen ik terug kwam, was iedereen nog in leven en de groep vijanden verslagen. Hmmm ....
Het aantal mensen dat "al zo ver is" lijkt ook nog niet zo groot. Overdag is het daar bv lastig een aardige party te vinden.
Da's wel een probleem ja. Op die plaatsen zie je alleen maar een klein handjevol mensen, waarvan 90% meestal ook nog eens Assassin is. Dan wordt het moeilijk om een goede PUG te maken. Jammer, want ik wil wel graag verder met het spel.

"There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die."


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Bor
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 22:20

Bor

Coördinator Frontpage Admins / FP Powermod

01000010 01101111 01110010

Ik heb het verhaal inmiddels ook al uitgespeeld in een klein aantal uurtjes. Ik moet zeggen dat ik het verhaal echt ontzettend zwak vond. Mega voorspelbaar en standaard. Ik heb het gevoel dat Factions mij minder lang zal kunnen boeien dan Prophecies heeft gedaan (en nog steeds doet). Al met al waren mijn verwachtingen na een jaar wachten denk ik gewoon te hoog. Ik zou dit meer een uitbreiding voor een half jaar oid vinden (iets wat eerst ook de bedoeling was). Her en der voelt factions nog niet helemaal af en lijken er nog behoorlijk wat bugs aanwezig te zijn.

Frontpagemoderatie Forum


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • ixl85
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 03-04 23:12
Weakling schreef op vrijdag 05 mei 2006 @ 13:48:
[...]


Zozo, een dag of 5 mee bezig geweest, da's een flink stukje nijvere huisvlijt. Benieuwd wat je er van gebakken hebt! Sites ervoor weet ik alleen niet ...
Tja, het gaat nou eenmaal niet anders in mijn richting...
vette shit maken kost veel tijd... (daarom heb ik de komende weken bijna geen tijd voor gw... moet nog veel maken :D) Maar het is wel leuk om iets te maken over een onderwerp wat je leuk vind.

Over die pets he...
zie je die alleen in de buitenwereld? en moet je die in je inventory hebben staan? hoe werkt het precies... (kan ie dood gaan? moet je hem summonen?)

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • CoRrRan
 • Registratie: Juli 2000
 • Laatst online: 03-02 15:47

CoRrRan

Don't Panic!!!

Je krijgt hem in je inventory en als je in een instance zit, kun je dubbelklikken waardoor je pet 'actief' wordt.

-- == Alta Alatis Patent == --


Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 151289

ixl85 schreef op vrijdag 05 mei 2006 @ 13:23:
Weet iemand een goede site waar GW movies staan? dan post ik hem daar ook...
* ixl85 loves this game
Op http://guildwars.gameamp.com/ zijn ook movies....

Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 151289

Mr_Groovy schreef op vrijdag 05 mei 2006 @ 12:26:
:( Beetje teleur gesteld dat ze dat niet ff eerder gezegd hadden over die mini-pet. Stupid Dynabyte had mijn C.E. dinsdag nog niet |:( , en de Guild wou verder dus moest het maar doen met de normale versie. Argh Nooit meer dat ik daar wat bestel, volgens mij hebben ze ehm nu nog steeds niet....
Ik heb eerst ook de normale maar genomen maar ik heb de CE nog wel in bestelling gelaten. Hoop dat ik hem binnenkort krijg....

Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 151289

ixl85 schreef op vrijdag 05 mei 2006 @ 15:04:
[...]
Over die pets he...
zie je die alleen in de buitenwereld? en moet je die in je inventory hebben staan? hoe werkt het precies... (kan ie dood gaan? moet je hem summonen?)
Inderdaad, alleen in de buitenwereld en in je inventory.....
Zelf nog niet één gehad maar wel gezien ingame (mini-troll). Er staat geen hp balkje boven zo'n pet dus hij zal wel niet doodgaan. Kan dus ook niet geheald worden en zal waarschijnlijk ook niet vechten of geleveld kunnen worden........denk ik.
Je hoeft er ook geen ranger prof voor te hebben....
Dus niet een echte pet.....just for fun...:)

[Voor 8% gewijzigd door Anoniem: 151289 op 05-05-2006 15:32]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • nnk
 • Registratie: Maart 2002
 • Laatst online: 21:33

nnk

Spreek uit: en en kaa

Bor de Wollef schreef op vrijdag 05 mei 2006 @ 14:35:
Ik heb het verhaal inmiddels ook al uitgespeeld in een klein aantal uurtjes. Ik moet zeggen dat ik het verhaal echt ontzettend zwak vond. Mega voorspelbaar en standaard. Ik heb het gevoel dat Factions mij minder lang zal kunnen boeien dan Prophecies heeft gedaan (en nog steeds doet). Al met al waren mijn verwachtingen na een jaar wachten denk ik gewoon te hoog. Ik zou dit meer een uitbreiding voor een half jaar oid vinden (iets wat eerst ook de bedoeling was). Her en der voelt factions nog niet helemaal af en lijken er nog behoorlijk wat bugs aanwezig te zijn.
Voor mij is Factions wel wat ik gehoopt had dat het moet zijn. Na een jaar Prophecies gespeeld te hebben wil ik alleen maar meer. Een goed verhaal is leuk, maar na een tijdje heb je dat wel gezien. Dan blijven er nog een hoop dingen over om te doen, onder andere het PvP-en en het zoeken naar leuke items en dure armors.
Nu Factions er is zijn die laatste paar alleen maar groter geworden. Zo zijn er in PvP veeel meer mogelijkheden dan voorheen en zijn er zelfs leuke nieuwe mogelijkheden toegevoegd (challenge missies en alliance battles om maar iets te noemen).

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Vrijdag
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 23:59
Anoniem: 151289 schreef op vrijdag 05 mei 2006 @ 15:29:
[...]

Dus niet een echte pet.....just for fun...:)
Dan is het toch juíst een echte pet? Je gaat je troeteldier toch niet op hordes boze reuzen vechtschildpadden loslaten ;)

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter!


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Bor
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 22:20

Bor

Coördinator Frontpage Admins / FP Powermod

01000010 01101111 01110010

nnk schreef op vrijdag 05 mei 2006 @ 15:41:
[...]


Voor mij is Factions wel wat ik gehoopt had dat het moet zijn. Na een jaar Prophecies gespeeld te hebben wil ik alleen maar meer. Een goed verhaal is leuk, maar na een tijdje heb je dat wel gezien. Dan blijven er nog een hoop dingen over om te doen, onder andere het PvP-en en het zoeken naar leuke items en dure armors.
Nu Factions er is zijn die laatste paar alleen maar groter geworden. Zo zijn er in PvP veeel meer mogelijkheden dan voorheen en zijn er zelfs leuke nieuwe mogelijkheden toegevoegd (challenge missies en alliance battles om maar iets te noemen).
Wat betreft PvP heb je natuurlijk helemaal gelijk (ik ben zelf een PvPer). Ik zie het skill verhaal echter gedeeltelijk los van factions. Nieuwe skills hadden ze ook gewoon in Prophecies kunnen loslaten bv.

Frontpagemoderatie Forum


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Plekuz
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 25-02 10:53

Plekuz

available in strong mint

Anoniem: 151289 schreef op vrijdag 05 mei 2006 @ 15:29:Inderdaad, alleen in de buitenwereld en in je inventory.....
Oei, dan hoop ik maar dat ik bij een merchant niet per ongeluk te snel klik op 'sell' en mijn pet uit de inventory verkoop ...

"There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die."


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • ixl85
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 03-04 23:12
idd :X zou wel super zuur zijn :D

[Voor 4% gewijzigd door ixl85 op 05-05-2006 16:26]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Coltpower
 • Registratie: Maart 2006
 • Laatst online: 22:38
Of hij is niet te verkopen aan de merchant.
Net als vele quest-items met vastgelegde merchant-waarde van '0'.

:)

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • CoRrRan
 • Registratie: Juli 2000
 • Laatst online: 03-02 15:47

CoRrRan

Don't Panic!!!

Bor de Wollef schreef op vrijdag 05 mei 2006 @ 15:46:
[...]

Wat betreft PvP heb je natuurlijk helemaal gelijk (ik ben zelf een PvPer). Ik zie het skill verhaal echter gedeeltelijk los van factions. Nieuwe skills hadden ze ook gewoon in Prophecies kunnen loslaten bv.
Nee, ik denk niet dat ze dat "ook gewoon" hadden kunnen doen. Vergeet niet dat Factions ook bedoeld is om de Aziatische markt meer aan te spreken. Factions is niet alleen maar gemaakt voor ons Amerikanen en Europeanen.

Tevens zitten er zoveel financiele voordelen vast aan het uitbrengen van een 'uitbereiding/nieuw spel' dat het gewoon een marketingtechnisch slimme zet is. Er zijn toch een heleboel nieuwe mensen weer bijkomen om het spel te spelen, dat is ook iets wat niet gebeurd zou zijn als er "ook gewoon" nieuwe skills bijgekomen zouden zijn in Prophecies.

Om maar even Brian te citeren (Life of Brian): "Cheer up old bugger! Always look on the bright side!"

Iig weer een half jaartje speelplezier op PvP gebied op deze manier. :)

-- == Alta Alatis Patent == --


Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 99820

@Weakling: Komt ze alleen op de US servers? Ben d'r nog nooit tegengekomen.

Beetje laat antwoord maar ach : Ze is er meestal wat later zo 1 uur s'nachts altijd intern.dis.1 van LA of in dit geval Kaineng center.

[Voor 19% gewijzigd door Anoniem: 99820 op 05-05-2006 21:49]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • DefLite
 • Registratie: September 2005
 • Laatst online: 08-05 21:03

DefLite

Why so serious?

klopt het dat geen een van de screens werken

ik heb niet het hele topic gelezen vergeef me als he al gezegd is :P

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • ixl85
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 03-04 23:12
Little_captain schreef op vrijdag 05 mei 2006 @ 22:36:
klopt het dat geen een van de screens werken

ik heb niet het hele topic gelezen vergeef me als he al gezegd is :P
Van de screens?

:?
de? screens...
:?

edit:

het hele topic? 2 paginas :+ :9

[Voor 8% gewijzigd door ixl85 op 06-05-2006 01:04]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Plekuz
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 25-02 10:53

Plekuz

available in strong mint

ixl85 schreef op vrijdag 05 mei 2006 @ 23:43:
[...]


Van de screens?

:?
de? screens...
:?
screenshots in de OP ... en nee die werken nog niet, maar Steffy heeft al een paar keer aangegeven dat ie vrijdag geen tijd had om de OP te vervolmaken, dus dat komt vanzelf wel goed.

"There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die."


Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 91628

Niet om Steffy op de teentjes te trappen hoor, maar in het vorige topic (deeltje 7) staat op dit moment nog altijd dat het deeltje 6 betreft in de openingszin...

Niet dat we dit keer weer een flashback krijgen van een oud topic he :Y)


"Welkom in Het Grote Guild Wars Topic deel 8"


Misschien dat het nog niemand was opgevallen of zo, ik weet het niet.

Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 151289

CoRrRan schreef op vrijdag 05 mei 2006 @ 15:21:
Je krijgt hem in je inventory en als je in een instance zit, kun je dubbelklikken waardoor je pet 'actief' wordt.
Het zou cool zijn om er meerdere tegelijk te kunnen activeren.... :9~

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Vrijdag
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 23:59
http://www.guildwars.com/community/fansitegift.php

Da's toch best wel een leuk initiatief O+

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter!


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Exyge
 • Registratie: Januari 2002
 • Laatst online: 26-05 13:54
CoRrRan schreef op vrijdag 05 mei 2006 @ 17:52:
[...]Iig weer een half jaartje speelplezier op PvP gebied op deze manier. :)
Op PvP gebied is deze uitbreiding juist ontzettend zwak, alliance battles reken ik net zo tot pvp als de random arena's.

Het enige dat PvP erbij heeft gekregen zijn de nieuwe skills en 4 nieuwe guild-halls. Zelfs HA is niet aangepakt met nieuwe maps of game modes. De nieuwe skills zijn interessant genoeg om het een tijdje uit te houden en de Guild-halls zijn ook erg leuk natuurlijk, maar ik had gewoon graag meer gezien en dat zeker van een game die ze verkopen als los staand spel. Nu is het natuurlijke wel zo dat als je alleen Factions aanschaft het wel lijkt alsof je een vol PvP pakket krijgt met HA, GvG, TA, RA etc. Maar als je Profecies ook al had is de uitbreiding op PvP gebied echt te summier.

Challenge missies lijken me wel leuk om eens met de guild te doen, ik denk dat deze missies ook echt iets is om voor PvE guilds zich op te richten. Daar een highscore in behalen kan redelijk taai zijn denk ik.

Juist het PvE gedeelte hoe kort het ook moge zijn is wat mij betreft veel rijker dan die van Profecies. De landschappen zijn veel mooier en voller aangekleed dan voorheen en zelfs het verhaal vind ik beter dan die van Profecies. De voice acting is alleen nog steeds van ongekend lage kwaliteit :D
Anoniem: 151289 schreef op zaterdag 06 mei 2006 @ 09:08:
[...]Het zou cool zijn om er meerdere tegelijk te kunnen activeren.... :9~
Dat heb ik geprobeerd maar dat werkt helaas niet, helaas dus geen leger van 50 charr achter je aan :)

[Voor 23% gewijzigd door Exyge op 06-05-2006 12:47]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • NiaX
 • Registratie: Maart 2001
 • Niet online
factions ligt als het goed is al in de winkel? Maar heb ik dan ook de originele versie nodig?

[edit]
voorzover ik het nu begrijp heb ik het origineel niet nodig. Maar loop ik dan achter op characters die wel dat andere deel hebben? Dat zij bijvoorbeeld bepaalde mega wapens hebben die ik nooit kan gebruiken omdat ik die eerste niet heb?

[Voor 58% gewijzigd door NiaX op 06-05-2006 13:34]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Exyge
 • Registratie: Januari 2002
 • Laatst online: 26-05 13:54
NiaX schreef op zaterdag 06 mei 2006 @ 13:24:Dat zij bijvoorbeeld bepaalde mega wapens hebben die ik nooit kan gebruiken omdat ik die eerste niet heb?
In Guildwars zijn er geen "mega wapens" alleen wapens die er beter uitzien dan de ander. Items kunnen wel onderling geruild worden tussen de 2 delen maar dat is in principe niet nodig. Mensen met ook de originele versie hebben alleen de beschikking over meer skills, dus meer keuze en niet meer kracht omdat je er toch maar 8 mee kan nemen per missie.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Vrijdag
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 23:59
NiaX schreef op zaterdag 06 mei 2006 @ 13:24:
factions ligt als het goed is al in de winkel? Maar heb ik dan ook de originele versie nodig?

[edit]
voorzover ik het nu begrijp heb ik het origineel niet nodig. Maar loop ik dan achter op characters die wel dat andere deel hebben? Dat zij bijvoorbeeld bepaalde mega wapens hebben die ik nooit kan gebruiken omdat ik die eerste niet heb?
Je hebt geen achterstand hoor :) Er zijn geen wapens die beter zijn in Prophecies dan in Factions. Volgens mij zijn de wapens in Factions soms zelfs beter.

Het enige wat je niet kan is van Cantha (Factions land) naar Tyria (Prophecies land). Wil je dat later alsnog, dan kan je Porphecies alsnog kopen en koppelen aan je Factions account. Let wel, koppelen (mergen) kan alleen als je tenminste één key nog niet hebt gespeeld.


Woohoo! De CE is binnen! Alleen keek ik een beetje vreemd op, er staan nl drie dozen. Bij nadere inspectie van de pakbonnen blijkt dat er één verkeerd is bezorgd, maar mijn naam staat er wel op. Even diegene proberen te bereiken.

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter!


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • unfor
 • Registratie: Juli 2001
 • Laatst online: 25-05 15:43
Net mijn 15K Luxon armor gecraft :P Canthan armor is toch niet zo speciaal.

http://home.wanadoo.nl/unfor/luxon15monk.jpg

ik ben de female monk, dit is rood gedyed maar wat het uiteidelijk word weet ik nog niet.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Bigbadkip
 • Registratie: December 2005
 • Niet online
Zwart natuurlijk, staat altijd mooi. :)

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Fragz
 • Registratie: November 2002
 • Laatst online: 28-03-2017
Waarom werd ik plotseling uitgenodigd in de GOT guild? En daarna weer niet?

Ik zou best bij de GOT guild willen. Mijn ign = Gabrielle Darc

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Bor
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 22:20

Bor

Coördinator Frontpage Admins / FP Powermod

01000010 01101111 01110010

Exyge schreef op zaterdag 06 mei 2006 @ 12:36:
[...]

Juist het PvE gedeelte hoe kort het ook moge zijn is wat mij betreft veel rijker dan die van Profecies. De landschappen zijn veel mooier en voller aangekleed dan voorheen en zelfs het verhaal vind ik beter dan die van Profecies.
Het verhaal beter? Het verhaal in Factions is zowat nonexistant. Het verhaal in Factions vind ik echt knap waardeloos. Mega standaard, 100% voorspelbaar en veel te kort.
Fragz schreef op zondag 07 mei 2006 @ 10:04:
Waarom werd ik plotseling uitgenodigd in de GOT guild? En daarna weer niet?

Ik zou best bij de GOT guild willen. Mijn ign = Gabrielle Darc
Ik zou even een post maken op het forum van de GoT guild. Wellicht is er een foutje gemaakt?

[Voor 26% gewijzigd door Bor op 07-05-2006 10:12]

Frontpagemoderatie Forum


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • nnk
 • Registratie: Maart 2002
 • Laatst online: 21:33

nnk

Spreek uit: en en kaa

Bor de Wollef schreef op zondag 07 mei 2006 @ 10:11:
[...]


Het verhaal beter? Het verhaal in Factions is zowat nonexistant. Het verhaal in Factions vind ik echt knap waardeloos. Mega standaard, 100% voorspelbaar en veel te kort.


[...]
Het verhaal is meer dan alleen de ingame cinematics. Sterker nog, het verhaal begint eigenlijk pas bij het lezen van het boekje, de guild wars website en alle verhalen van alle NPC's.
Nou moet ik zelf toegeven dat ik niet echt veel om het verhaal geef. Zelf heb ik na een jaar tijd de Prophecies campaign nog niet eens uitgespeeld.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Bor
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 22:20

Bor

Coördinator Frontpage Admins / FP Powermod

01000010 01101111 01110010

nnk schreef op zondag 07 mei 2006 @ 10:20:
[...]


Het verhaal is meer dan alleen de ingame cinematics. Sterker nog, het verhaal begint eigenlijk pas bij het lezen van het boekje, de guild wars website en alle verhalen van alle NPC's.
Nou moet ik zelf toegeven dat ik niet echt veel om het verhaal geef. Zelf heb ik na een jaar tijd de Prophecies campaign nog niet eens uitgespeeld.
De verhalen van de NPC's heb ik gelezen. Als ik alles bij elkaar optel wat betreft de ingame storyline dan kan ik alleen concluderen dat het bijzonder matig is uitgewerkt helaas. Daar hoor ik overigens meer mensen over.

De nieuwe skills zijn overigens wel super :) Je ziet nu heel veel Me/A in GvG trouwens.

Frontpagemoderatie Forum


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Bigbadkip
 • Registratie: December 2005
 • Niet online
De asssin die je warmachine ziet gebruiken is ook erg goed. Best leuk dat het al zo goed in PvP word geimplementeerd.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Sjekster
 • Registratie: Januari 2002
 • Laatst online: 23-05 11:46
Anoniem: 151289 schreef op vrijdag 05 mei 2006 @ 15:23:
[...]


Ik heb eerst ook de normale maar genomen maar ik heb de CE nog wel in bestelling gelaten. Hoop dat ik hem binnenkort krijg....
Ligt niet per se aan Dynabyte hoor. Zijn gewoon te weinig CE's beschikbaar, al was NL wel met UK het eerste land dat ze kreeg. Ik had hem gewoon op de dag van release, ook bij Dynabyte. Ze hebben daar voor zover ik weet een first come first serve base en ik had hem op de dag dat hij in hun systeem kwam gepreordered, dus daar ligt het misschien aan?

Wel irri voor de rest ja :|. Gelukkig dat je 10 dagen met preorder kon spelen.

Flickr | Olympus E-M1 + E-M10


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Plekuz
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 25-02 10:53

Plekuz

available in strong mint

Sjekster schreef op maandag 08 mei 2006 @ 00:59:
[...]
Ligt niet per se aan Dynabyte hoor. Zijn gewoon te weinig CE's beschikbaar, al was NL wel met UK het eerste land dat ze kreeg. Ik had hem gewoon op de dag van release, ook bij Dynabyte. Ze hebben daar voor zover ik weet een first come first serve base en ik had hem op de dag dat hij in hun systeem kwam gepreordered, dus daar ligt het misschien aan?

Wel irri voor de rest ja :|. Gelukkig dat je 10 dagen met preorder kon spelen.
Er zijn idd veel te weinig CE's beschikbaar geweest bij de release. Afgelopen weekend heb ik er overigen wel een paar bij de FRS zien staan.

Ik heb van Dynabyte vernomen dat de online bestellers die met een credit card betaald hebben en de CE thuis lieten bezorgen als eerste groep zoveel mogelijk geholpen werden. Logisch, dan hebben ze van die groep meteen inkomsten. Daarna volgen pas de mensen die in de winkel zouden ophalen en in de winkel kopen. Had zelf ook de CE op dag van release in huis. Ongeveer twee weken voor release besteld.

"There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die."


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Plekuz
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 25-02 10:53

Plekuz

available in strong mint

Bor de Wollef schreef op zondag 07 mei 2006 @ 10:29:
De verhalen van de NPC's heb ik gelezen. Als ik alles bij elkaar optel wat betreft de ingame storyline dan kan ik alleen concluderen dat het bijzonder matig is uitgewerkt helaas. Daar hoor ik overigens meer mensen over.

De nieuwe skills zijn overigens wel super :) Je ziet nu heel veel Me/A in GvG trouwens.
Zaterdag het verhaal met mijn eerste in Cantha aangemaakte character uitgespeeld. De eind battle was in 2 minuut 12 gepiept. Da's wel een desilussie na alle voorgaande zware battles. Filmpjes onderweg zijn wel behoorlijk uitgebreid, maar het verhaal is helaas te voorspelbaar. Verwacht geen twist aan het einde, want die is er niet.

Weet nog niet goed wat ik nu in Cantha verder nog zal gaan doen. Farm gebieden zijn er niet echt, op misschien Ambers "farmen" na dan. Nog flink een eindje sparen om 15K armor te kunnen kopen. Dat wordt mijn volgende doel voorlopig.

"There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die."


Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 139259

Ik heb het grootste deel van het verhaal (en een bak sidequests) gedaan met het start armour en een zooi henchmen of guildies en hierbij bijna geen moeite gehad.
ik heb mij zelf voorgenomen om het spel uittespelen met 40 armour (gehaald op beginners eiland), zit nu richting de laatste missie's, en lukt nog steeds. Alleen die inflicted zijn moeilijk als ze dood gaan, meteen helft leven weg. Ook bijna alles met hench gedaan. Inderdaad meer uit noodzaak er is gewoon bijna nog niemand in de eind missie's...

Verhaallijn is voorspelbaar maar niet zo lame als prophecies. Die sloeg nergens op en vond ik persoonlijk een paar losse verhaallijntjes, nergens uitgediept... Owja en over voice acting, lost boy in de eerste missie, die is echt grappig :+

[Voor 8% gewijzigd door Anoniem: 139259 op 08-05-2006 10:21]


Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 43304

Afgelopen vrijdag ook mijn factions binnengekregen, gelijk even gekoppeld zodat ik tussen de landen kan switchen.

Ben er alleen nog niet achter hoe dat precies gaat, maar dat komt nog wel!

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Dreadramon
 • Registratie: April 2005
 • Laatst online: 10-05 20:42
Ik zit er aan te denken om ook een guild wars versie te kopen. Maar welke raden jullie dan aan? De eerste of de nieuwe?

(o.a. kijken naar het meeste spelplezier, meeste mogelijkheden ed)

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Vrijdag
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 23:59
Anoniem: 43304 schreef op maandag 08 mei 2006 @ 13:01:
Afgelopen vrijdag ook mijn factions binnengekregen, gelijk even gekoppeld zodat ik tussen de landen kan switchen.

Ben er alleen nog niet achter hoe dat precies gaat, maar dat komt nog wel!
Ga naar Lion's Arch, praat met de skilltrader (die je ook Galrath geeft), loop naar buiten, spreek Mhenlo aan, loop weer naar binnen, loop richting de boot die je naar de random arena's brengt, spreek daar met Ju Jai (geloof ik), klik een paar keer op "ok", arriveer in Cantha havens, scoor xp, negeer de smalltalk, negeer de monsters, loop naar binnen.

Voilà :Y)

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter!


Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 43304

TroonStaal schreef op maandag 08 mei 2006 @ 13:24:
[...]

Ga naar Lion's Arch, praat met de skilltrader (die je ook Galrath geeft), loop naar buiten, spreek Mhenlo aan, loop weer naar binnen, loop richting de boot die je naar de random arena's brengt, spreek daar met Ju Jai (geloof ik), klik een paar keer op "ok", arriveer in Cantha havens, scoor xp, negeer de smalltalk, negeer de monsters, loop naar binnen.

Voilà :Y)
Dank u :)

Villainy of Galrath, dat is nog eens een quest waar je u tegen zegt... Ben er denk ik wel 1.5 uur mee bezig geweest!

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Vrijdag
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 23:59
Anoniem: 43304 schreef op maandag 08 mei 2006 @ 13:37:
[...]


Dank u :)

Villainy of Galrath, dat is nog eens een quest waar je u tegen zegt... Ben er denk ik wel 1.5 uur mee bezig geweest!
Alsje :)

Galrath kan je het beste doen vanuit Temple of Ages. Dan heb je 8 man en is het ook makkelijker te bereiken.

In cantha krijg je trouwens nog meer xp voor nog minder werk, dus als je wil levelen, daar is het het beste ;)

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter!


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Plekuz
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 25-02 10:53

Plekuz

available in strong mint

TroonStaal schreef op maandag 08 mei 2006 @ 13:57:
In cantha krijg je trouwens nog meer xp voor nog minder werk, dus als je wil levelen, daar is het het beste ;)
Zeg maar gerust lomp veel XP punten. Rondje langs een stuk of zes akkertjes waar je moet knielen om zogenaamd zaden te planten. Geen monsters onderweg of niks. Binnen vijf minuten rondje gemaakt. Hoppetee, weer een paar duizend XP verdient. Prophecies missie, gruwelijk lang stuk lopen langs allerlei groepen monsters, uur bezig, paar honderd XP ... 8)7

"There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die."


Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 97471

Ik ben in 3 uur, in mijn eentje (met henchies), van level 14 naar level 20 gegaan met quests in en rondom Kaineng Center en Marketplace... Best triest als je het met Prophecy's vergelijkt :/

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • MonkeySandwich
 • Registratie: April 2003
 • Laatst online: 26-05 07:49
Het gaat idd erg hard. Bij die quests blijf je ook de hele tijd hetzlefde rondje lopen dus als je in de eerste ronde alles dood hebt ben je alleen maar heen en weer aan het rennen tussen een aantal npc's.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Bor
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 22:20

Bor

Coördinator Frontpage Admins / FP Powermod

01000010 01101111 01110010

Mythrill schreef op maandag 08 mei 2006 @ 15:32:
Het gaat idd erg hard. Bij die quests blijf je ook de hele tijd hetzlefde rondje lopen dus als je in de eerste ronde alles dood hebt ben je alleen maar heen en weer aan het rennen tussen een aantal npc's.
Lol, precies. Ook de golddrops zijn meer en groter overigens. Dit geldt ook voor de dye drops. Ik heb nog nooit zo veel dyes gekregen in een paar uurtjes spelen.

Frontpagemoderatie Forum


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Steffy
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 27-04 21:52
Aan de ene kant, het is wel makkelijk. Ik weet nog wel dat als je ff een char van 1 naar 20 moest brengen omdat het voor een bepaalde build in PvE wel leuk was, het farmen naar greens, ecto en dat soort sjit dan was je tijden bezig. Na 1 char zit je niet echt te wachten op alle quests en missies en alles doen om lvl20 te worden. Aan de andere kant, het haald de lol van het lvlen er wel uit, nou kun je maar tot 20 maar toch, het is toch elke keer net sinterklaas als je lvlt en dat is nu iets normaals wat anders iets was waar je hard voor moest werken.

Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 155461

raar. Ik speel GW nu ook een jaar, maar heb nog geen minipet ontvangen. Al mn inventory's doorzocht, maar niets te vinden. Krijg je je minipet op een bepaalde char, bijv je oudste, of gewoon op een random char?

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Count
 • Registratie: Augustus 2000
 • Laatst online: 07-10-2013
Anoniem: 155461 schreef op maandag 08 mei 2006 @ 17:22:
raar. Ik speel GW nu ook een jaar, maar heb nog geen minipet ontvangen. Al mn inventory's doorzocht, maar niets te vinden. Krijg je je minipet op een bepaalde char, bijv je oudste, of gewoon op een random char?
Elk character dat een jaar oud is krijgt er een. Als jij je 1e character hebt gedelete zal je langer moeten wachten. Je kan /age intikken om de leeftijd van een char te zien.

Great minds think in parallel gutters.


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Plekuz
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 25-02 10:53

Plekuz

available in strong mint

Weeee! Ik heb vandaag mijn eerste mini pet gekregen. Mijn ele is een jaartje oud geworden. Ze heeft een mini Kirin gekregen. Soort My Little Pony :P

"There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die."


Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 155461

Count schreef op maandag 08 mei 2006 @ 18:07:
[...]


Elk character dat een jaar oud is krijgt er een. Als jij je 1e character hebt gedelete zal je langer moeten wachten. Je kan /age intikken om de leeftijd van een char te zien.
dat zal dan nog wel ff duren, ik heb in de loop van de tijd vele characters gedelete.

*checkt even de age van zn oudste char*

*slikt even iets weg*
mn oudste is pas een half jaartje oud...

tot dan zal ik het maar moeten doen het het komende draakje van de CE van Factions

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Bigbadkip
 • Registratie: December 2005
 • Niet online
Nog een paar dagen en dan komen er heel veel CE pets, ben benieuwt wat de prijzen daarvan gaan doen. Ik twijfel namelijk tussen verkopen en houden.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • unfor
 • Registratie: Juli 2001
 • Laatst online: 25-05 15:43
Bigbadkip schreef op maandag 08 mei 2006 @ 23:38:
Nog een paar dagen en dan komen er heel veel CE pets, ben benieuwt wat de prijzen daarvan gaan doen. Ik twijfel namelijk tussen verkopen en houden.
ik zie momenteel belachelijke offers van 1,5 miljoen gold op die dingen, maar ik denk dat de markt straks overvloed word met die dingen.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Exyge
 • Registratie: Januari 2002
 • Laatst online: 26-05 13:54
Toch even pimpen met ons guild resultaat, gisteren avond na wat andere matches kregen we deze 3 na elkaar, dat was toch wel even grappig :) Het resultaat nog grappiger.

http://img315.imageshack.us/img315/5492/gw4125kn.jpg

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • CoRrRan
 • Registratie: Juli 2000
 • Laatst online: 03-02 15:47

CoRrRan

Don't Panic!!!

Exyge schreef op dinsdag 09 mei 2006 @ 00:34:
Toch even pimpen met ons guild resultaat, gisteren avond na wat andere matches kregen we deze 3 na elkaar, dat was toch wel even grappig :) Het resultaat nog grappiger.

[afbeelding]
Toch goed voor de rating zo'n productief zondagmiddagje.
http://www.fairlyharmless.com/images/corrran/team-iQ_t.jpg

-- == Alta Alatis Patent == --


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Bor
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 22:20

Bor

Coördinator Frontpage Admins / FP Powermod

01000010 01101111 01110010

Netjes! Nu door blijven spelen en volhouden he! Dan krijg de rank pas echt betekenis!

Frontpagemoderatie Forum


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Steffy
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 27-04 21:52
Updatetje
Update - Monday May 8

Added a special in-game thank you gift for players who purchased the Factions Collector's Edition. Type /bonusitems in an outpost or town to obtain the gift. Only one gift per account will be generated.
Added several new bosses to the Jade Sea and Echovald Forest to supplement elite skill captures.
Made various improvements and fixed bugs in the following quests: To the Rescue, Duel of the Houses, The Jade Arena, The Halcyon Job, To Tahnnakai Temple, and Urgoz's Warren.
Fixed a bug that sometimes prevented the Arborstone mission from being completed.
Improved healer henchmen so that they use the Signet of Devotion skill more wisely.
Improved the appearance of some ascended Assassin masks.
Improved energy bonuses on the Shaman's Obsidian armor.
Fixed a bug in the behavior of Senji the profession changer.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Plekuz
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 25-02 10:53

Plekuz

available in strong mint

CoRrRan schreef op dinsdag 09 mei 2006 @ 06:39:
[...]


Toch goed voor de rating zo'n productief zondagmiddagje.
[afbeelding]
Wat? Heeft Korea maar 27 guilds en toch de eerste twee plaatsen op de ladder? Oef! Heb het altijd al lastige lui gevonden, maar dat er zo weinig zijn had ik niet verwacht. Ook niet gedacht dat EU meer guilds zou hebben tov Amerika. Kan toch ook wel jaloers zijn op een guild zoals EW. Die lui zijn echt gruwelijk goed.

"There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die."


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Plekuz
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 25-02 10:53

Plekuz

available in strong mint

Steffy schreef op dinsdag 09 mei 2006 @ 09:01:
Added a special in-game thank you gift for players who purchased the Factions Collector's Edition. Type /bonusitems in an outpost or town to obtain the gift. Only one gift per account will be generated.
Woohoo 2 pets in 2 dagen tijd! Tenminste, ik neem aan dat het een pet is geworden. Happy, happy, joy, joy!
Fixed a bug that sometimes prevented the Arborstone mission from being completed.
Dat was idd een rot bug. Zelf ook mee te maken gehad. Deur die maar niet open wilde gaan. Na bijna een uur klooien de brui eraan gegeven. Tweede keer ging ie direct open.
Improved healer henchmen so that they use the Signet of Devotion skill more wisely.
Lol, dat was ook wel nodig ja. Dat werd echt goed lomp toegepast.

"There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die."


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Badger
 • Registratie: November 2000
 • Laatst online: 05-05 09:43
ff me nieuwe maatje showen:
http://gruntz.nl/screenshots/gw113st.jpg
*click* voor grotere versie

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Bor
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 22:20

Bor

Coördinator Frontpage Admins / FP Powermod

01000010 01101111 01110010

Weakling schreef op dinsdag 09 mei 2006 @ 09:05:
[...]


Wat? Heeft Korea maar 27 guilds en toch de eerste twee plaatsen op de ladder? Oef! Heb het altijd al lastige lui gevonden, maar dat er zo weinig zijn had ik niet verwacht. Ook niet gedacht dat EU meer guilds zou hebben tov Amerika. Kan toch ook wel jaloers zijn op een guild zoals EW. Die lui zijn echt gruwelijk goed.
Dat zijn alleen de guilds die ook daadwerkelijk op de ladder staan / hebben gestaan. Guilds die bv nooit GvGen staan er dus niet op volgens mij.

Frontpagemoderatie Forum


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Bigbadkip
 • Registratie: December 2005
 • Niet online
Klopt, het gaat zelfs alleen maar om de guilds die NU op de ladder staan.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Plekuz
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 25-02 10:53

Plekuz

available in strong mint

Sir_Floppy schreef op dinsdag 09 mei 2006 @ 10:34:
ff mij nieuwe maatje showen:
[afbeelding]
*click* voor grotere versie
Oeh, ziet er goed uit. Heb je meteen je avatar d'r op aangepast? ;)

"There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die."


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Vrijdag
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 23:59
En dan zit ik nu zonder internetverbinding :'(, juist nu de CE gifts er zijn :{

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter!


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Bor
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 22:20

Bor

Coördinator Frontpage Admins / FP Powermod

01000010 01101111 01110010

Bigbadkip schreef op dinsdag 09 mei 2006 @ 12:38:
Klopt, het gaat zelfs alleen maar om de guilds die NU op de ladder staan.
Er spelen op dit moment ook veel minder guilds GvG dan normaal door de release van Factions. De schommelingen in rating zijn daardoor ook veel groter dan normaal. Je kunt het een beetje vergelijken met de toestand vlak na een ladder unfreeze.

Frontpagemoderatie Forum


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Plekuz
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 25-02 10:53

Plekuz

available in strong mint

TroonStaal schreef op dinsdag 09 mei 2006 @ 13:46:
En dan zit ik nu zonder internetverbinding :'(, juist nu de CE gifts er zijn :{
Dacht dat je internet perikelen waren opgelost? Gelukkig loopt je kadootje niet weg ...

"There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die."


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Vrijdag
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 23:59
Weakling schreef op dinsdag 09 mei 2006 @ 14:54:
[...]


Dacht dat je internet perikelen waren opgelost? Gelukkig loopt je kadootje niet weg ...
Dat dacht ik ook, tot zondagavond, toen klapte de verbinding er definitief uit. Volgens de monteur zitten we in een geel (=risico) gebied. Hij had al doorgemeten met een lagere snelheid, 1,5 mbit ipv 6 maar zelfs dat geeft al storing. Dinsdag komt er een andere monteur langs, die gaat kijken of er iets aan gedaan kan worden.

Gelukkig blijft die pet wel aanwezig, moet er niet aan denken dat ik weer zoiets zou mislopen, net als het Tengu event. Naja, wellicht heb ik als het weer werkt wel twee pets, aangezien mijn ele ook binnenkort een jaar oud is.

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter!


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • CoRrRan
 • Registratie: Juli 2000
 • Laatst online: 03-02 15:47

CoRrRan

Don't Panic!!!

Bor de Wollef schreef op dinsdag 09 mei 2006 @ 08:45:
Netjes! Nu door blijven spelen en volhouden he! Dan krijg de rank pas echt betekenis!
Dat gaan we wel proberen. Maar het 2e seizoen loopt ook alweer bijna af. Dus we hebben waarschijnlijk niet heel veel mogelijkheden meer om nog meer successen te halen. Hopelijk wel, we doen ons best.
Bor de Wollef schreef op dinsdag 09 mei 2006 @ 14:27:
[...]

Er spelen op dit moment ook veel minder guilds GvG dan normaal door de release van Factions. De schommelingen in rating zijn daardoor ook veel groter dan normaal. Je kunt het een beetje vergelijken met de toestand vlak na een ladder unfreeze.
Klopt inderdaad, maar toch is er altijd wel snel een ander guild te vinden om te GvG'en. Dus wel minder, maar toch nog steeds genoeg om bezig te blijven op een zondagmiddag/avond.

Ook de guilds die echt serieus de playoffs willen halen zijn gewoon continue aan het spelen.

-- == Alta Alatis Patent == --


Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 151289

CoRrRan schreef op dinsdag 09 mei 2006 @ 06:39:
[...]


Toch goed voor de rating zo'n productief zondagmiddagje.
[afbeelding]
wow....goed zeg!!!

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • 6pack15
 • Registratie: Maart 2006
 • Laatst online: 22-05 13:32
hoi, ik wil het spel kopen ( factions dan) maar ik vraag me 1 ding af, is het net zo als bij WoW (wat ik vind zuigen btw :P) dat je gewoon klikt, ''aanvallen'' en dan gaat ie zelf vechte ? want ik wil gewoon directe besturing over me poppetje :D, dus kan iemand me dit vertelle?

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • CoRrRan
 • Registratie: Juli 2000
 • Laatst online: 03-02 15:47

CoRrRan

Don't Panic!!!

6pack15 schreef op dinsdag 09 mei 2006 @ 19:09:
hoi, ik wil het spel kopen ( factions dan) maar ik vraag me 1 ding af, is het net zo als bij WoW (wat ik vind zuigen btw :P) dat je gewoon klikt, ''aanvallen'' en dan gaat ie zelf vechte ? want ik wil gewoon directe besturing over me poppetje :D, dus kan iemand me dit vertelle?
Jep, je hebt geen controle over de manier waarop je je zwaardje rondzwaait. Als je dat wilt doen, zou ik suggereren om D&DO:Stormreach te gaan spelen. Daar moet je zelfs je poppetje zo positioneren dat je naar je vijand toe staat als je hem wilt raken... en dat zuigt echt bigtime. Maar dat is mijn mening. :)

Ik weet niet of het nog steeds mogelijk is, maar misschien zijn er nog ergens trial-keys voor GW te vinden. (Ik geloof dat pre-order edition ook een trial-key bevat (of was dat alleen voor FPE?).) Op die manier zou je kunnen kijken of je het wat vindt.

-- == Alta Alatis Patent == --


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • 6pack15
 • Registratie: Maart 2006
 • Laatst online: 22-05 13:32
ik wil niet me zwaardje rondzwaaie met me muis hoor :D, maar ik bedoel dat je met je muis klikt op je vijand, en dan hij dan zwaait, als je nog un keer klikt dat hij nog een keer zwaait, en niet dat je met 1x klikken gewoon nonstop aanvalt totdat je vijand dood is ??

ik zal es ff zoeken naar zon trial key *edit die zijn er niet..... als iemand nog een manier weet, kan hij het dan ff zegge, bedankt

[Voor 14% gewijzigd door 6pack15 op 09-05-2006 19:26]


Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 155461

je kan natuurlijk ook gewoon elke keer als je wilt klikken op je vijand, al is dat niet nodig. MAar bij GW gaat het niet om met je wapen de vijand overhoop te slaan, het gaat er om dat je met een leuke party met de juiste skills een zo meest efficiënt mogelijke mannier vind om je tegenstanders te verslaan en je doelen te bereiken.

Het lijkt me trouwens ook erg vermoeiend om telkens op je muis te blijven klikken, en als je een goede build hebt zal je voornamelijk met je skills bezig zijn. Er zit meer tijd in het besteden van je skills dan in het aanvallen met je wapentje hoor!

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • 6pack15
 • Registratie: Maart 2006
 • Laatst online: 22-05 13:32
dus het is niet een soort fable the lost chapters , maar dan iets meer rpg erin , en dan online ?

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Steffy
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 27-04 21:52
6pack15 schreef op dinsdag 09 mei 2006 @ 20:05:
dus het is niet een soort fable the lost chapters , maar dan iets meer rpg erin , en dan online ?
Het is gewoon een Basic RPG qua interface en controls, je kent het, KOTOR, Neverwinter, Dungeon Siege, etc. Het is dus niet zelf vechten nee, plus het wapen is ook niet belangrij zoals eerder werd gezegt, meer het vormen van een party, de juiste skills kiezen, misschien zelfs een hele party build vormen wat ook wel voor komt in GW om bepaalde high level gebieden te kunnen leeg farmen

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Plekuz
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 25-02 10:53

Plekuz

available in strong mint

Fixed a bug that sometimes prevented the Arborstone mission from being completed.
Arrrrrghhh! Die bug zit er dus nog steeds wel in ... net geprobeerd en die muts wilde weer de deur niet open maken (degene die de missie kennen weten wat ik bedoel). Slordig Anet, heel slordig.

"There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die."


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • CoRrRan
 • Registratie: Juli 2000
 • Laatst online: 03-02 15:47

CoRrRan

Don't Panic!!!

Weakling schreef op dinsdag 09 mei 2006 @ 21:15:
[...]

Arrrrrghhh! Die bug zit er dus nog steeds wel in ... net geprobeerd en die muts wilde weer de deur niet open maken (degene die de missie kennen weten wat ik bedoel). Slordig Anet, heel slordig.
Toch wel vreemd, want ik heb hem nu 2x gedaan. 1x met een PuG en 1x met +/- 4 guildies en beide keren kon 'de muts' het zonder problemen klaren.

De bug komt misschien door het feit dat de kathedraal continue blijft neerstorten op haar.

Suggestie: neem een elementalist met "Ward Of Stability" mee voor madamme. Kijken of het dan zonder problemen gaat.

-- == Alta Alatis Patent == --


 • Exyge
 • Registratie: Januari 2002
 • Laatst online: 26-05 13:54
6pack15 schreef op dinsdag 09 mei 2006 @ 19:21:
ik wil niet me zwaardje rondzwaaie met me muis hoor :D, maar ik bedoel dat je met je muis klikt op je vijand, en dan hij dan zwaait, als je nog un keer klikt dat hij nog een keer zwaait, en niet dat je met 1x klikken gewoon nonstop aanvalt totdat je vijand dood is ??
Volgens mij moet meneer Diablo 1 weer uit de kast trekken :) Dat hebben ze er in Diablo 2 zelfs uitgehaald omdat mensen klaagden dat hun muisjes nogal snel versleten.. :D

 • Count
 • Registratie: Augustus 2000
 • Laatst online: 07-10-2013
CoRrRan schreef op dinsdag 09 mei 2006 @ 22:40:
[...]
Toch wel vreemd, want ik heb hem nu 2x gedaan. 1x met een PuG en 1x met +/- 4 guildies en beide keren kon 'de muts' het zonder problemen klaren.

De bug komt misschien door het feit dat de kathedraal continue blijft neerstorten op haar.

Suggestie: neem een elementalist met "Ward Of Stability" mee voor madamme. Kijken of het dan zonder problemen gaat.
Interrupt is niet hetzelfde als knockdown... Denk dat je er niets aan kan doen aangezien er geen skill is (bij mijn weten) die interrupts op een ally voorkomt.

Great minds think in parallel gutters.


 • jjwa
 • Registratie: Juli 2000
 • Laatst online: 24-05 13:17

jjwa

CZ3 tentmuis

Hoe vinden jullie Factions eigenlijk tot nu toe? Het originele spel vond ik het missies-verhaal een beetje saai, maar de PvP des te beter vaak :). Zelfs in PUGs.
Exyge schreef op woensdag 10 mei 2006 @ 00:24:
[...]


Volgens mij moet meneer Diablo 1 weer uit de kast trekken :) Dat hebben ze er in Diablo 2 zelfs uitgehaald omdat mensen klaagden dat hun muisjes nogal snel versleten.. :D
Diablo 1 werd er niet geschikter op om uren achter elkaar te spelen, maar het was eigenlijk wel leuker :). Je speelt gewoon wat actiever.

[Voor 17% gewijzigd door jjwa op 10-05-2006 01:22]


 • CoRrRan
 • Registratie: Juli 2000
 • Laatst online: 03-02 15:47

CoRrRan

Don't Panic!!!

Count schreef op woensdag 10 mei 2006 @ 01:00:
[...]

Interrupt is niet hetzelfde als knockdown... Denk dat je er niets aan kan doen aangezien er geen skill is (bij mijn weten) die interrupts op een ally voorkomt.
Hmm, ik heb inderdaad nog eens de beschrijving van "Cathedral Collapse" gelezen en het is inderdaad geen knockdown, maar een interrupt door de 'rubble' van de Cathedral.

Je hebt gelijk, Ward of Stability heeft totaal geen nut dan.

-- == Alta Alatis Patent == --


 • Janusch
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 26-05 09:08
Erg jammer aan het spel dat je mensen niet buiten ziet lopen.. alleen in een party.

 • Plekuz
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 25-02 10:53

Plekuz

available in strong mint

CoRrRan schreef op dinsdag 09 mei 2006 @ 22:40:
[...]
Toch wel vreemd, want ik heb hem nu 2x gedaan. 1x met een PuG en 1x met +/- 4 guildies en beide keren kon 'de muts' het zonder problemen klaren.

De bug komt misschien door het feit dat de kathedraal continue blijft neerstorten op haar.

Suggestie: neem een elementalist met "Ward Of Stability" mee voor madamme. Kijken of het dan zonder problemen gaat.
Gister 3x geprobeert. Elke keer wist Danika vele keren haar spell te voltooien, maar de deur ging niet open, zelfs als ze dicht bij de deur stond. Er werd ook veel geklaagd en gescholden gisteren in Arborstone over dit probleem. Het is echt een bug. De enige suggestie die ik nog niet heb kunnen uitproberen is om niet de hele groep monsters in die ruimte te killen, maar er een paar in leven te houden terwijl Danika haar spell uitvoert. Erg vervelend.

"There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die."


 • Plekuz
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 25-02 10:53

Plekuz

available in strong mint

Aha weer een update met nog een keer een fix voor het probleem met Arborstone:
Update - Tuesday May 9

Fixed a bug that sometimes prevented the Arborstone mission from being completed.
Fixed a bug in the Aurios Mines that caused the challenge to last longer than intended.
Made various improvements and bugs fixes to the following quests: Quimang's Last Stand, To the Rescue, Zen Daijun, Duel of the Houses, and The Jade Arena.
Improved the skill sets for several creatures in the Aurios Mines.

"There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die."


 • Bor
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 22:20

Bor

Coördinator Frontpage Admins / FP Powermod

01000010 01101111 01110010

Hopelijk doet Arborstone het nu wel goed. Ik kon er de eerste paar keer doorheen maar bleef de laatste tijd ook steken helaas. Moet wel zeggen dat Anet wel de indruk geeft veel met Factions bezig te zijn. Hopelijk vergeten ze Prophecies daarbij niet ;)

Frontpagemoderatie Forum

Pagina: 1 2 3 ... 10 Laatste

Dit topic is gesloten.Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Bij het bezoeken van het forum plaatst Tweakers alleen functionele en analytische cookies voor optimalisatie en analyse om de website-ervaring te verbeteren. Op het forum worden geen trackingcookies geplaatst. Voor het bekijken van video's en grafieken van derden vragen we je toestemming, we gebruiken daarvoor externe tooling die mogelijk cookies kunnen plaatsen.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Forum cookie-instellingen

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee