Toon posts:

Het Grote Guild Wars Topic - Deel 6 Vorige deelOverzichtVolgende deelLaatste deel

Dit topic is onderdeel van een reeks. Ga naar het meest recente topic in deze reeks.

Pagina: 1 2 3 ... 11 Laatste
Acties:
 • 6.279 views sinds 30-01-2008

 • Steffy
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 27-04 21:52
http://www.arena.net/images/jpeg/special/arenanet-games-gwlogo.jpg

Welkom in Het Grote Guild Wars Topic deel 6, het topic waar je terecht kunt voor de laatste nieuwtjes, discussies en vragen over de game die volgens velen een revolutie op online gaming gebied is: Guild Wars. De first post van dit topic zal in de loop van de tijd worden aangevuld met meer informatie en plaatjes.

De vorige delen staan hier:
[rml][ MMORPG]Guild Wars[/rml]
Het Grote Guild Wars Topic - Deel 2
Het Grote Guild Wars Topic - Deel 3
Het Grote Guild Wars Topic - Deel 4
Het Grote Guild Wars Topic - Deel 5

.
Navigatie

.
GUILD WARS - CORPG

Guild Wars wordt door de makers van ArenaNet geen MMORPG genoemd, maar een CORPG (Competitive Online RPG). De focus ligt hier dus nadrukkelijk op competitie. Guild Wars neemt de beste elementen uit de hedendaagse MMORPGs en combineert dit met een innovatief missie-systeem die alle vervelende dingen uit MMORPGs elimineert als camping, ganking, kill-stealing en loothogging. Dankzij het dynamic quest systeem heeft alles wat je doet invloed op jouw persoonlijke toekomst in de game.

Aan het begin van de game wordt de speler de keuze gesteld of hij/zij een RP (RolePlay) character of een PvP (Player vs Player) character wil aanmaken. De RP characters worden gebruikt voor de quests en missies en beginnen dan ook bij lvl 1. De PvP characters beginnen allemaal bij de levelcap van lvl 20. Deze zijn er puur om de competitie aan te gaan in de verschillende arenas.

Ondanks dat de focus van Guild Wars op competitie en het Player vs Player gedeelte ligt, zit er een zeer uitgebreide PvE (Player vs Environment) gedeelte in die zelfs de meest doorgewinterde RPGer een tijd lang zoet zal houden. Door quests en missies te doen krijgt de speler toegang tot steeds meer nieuwe skills, nieuwe armor en upgrades. Heb je eenmaal een nieuwe skill 'unlocked', dan blijft die skill dat altijd en hoef je er later niet weer naar op zoek te gaan. Skills die je unlocked in PvE worden voor de speler toegankelijk in PvP. Hoe meer quests je doet, des te groter wordt dus het arsenaal aan skills die je kan gebruiken in PvP.

Een niet onbelangrijk detail van Guild Wars is dat het zich onderscheid zich van MMORPGs door het feit dat het GEEN MAANDELIJKSE BIJDRAGE vereist.

http://images-eu.amazon.com/images/P/B0007TYMEO.02.LZZZZZZZ


.
Wie is ArenaNet?

http://guildwars.phoenixclan.nl/images/banners/arenanet.jpg

ArenaNet is de developer van Guild Wars. ArenaNet is een onderdeel van NCsoft Corporation, de grootste publisher van MMORPGs ter wereld die titels als Lineage, Lineage 2, City of Heroes en Auto Assault onder haar hoede heeft. ArenaNet is opgericht door de mensen die verantwoordelijk waren voor het grote succes van Warcraft, Starcraft en Diablo, alsmede ook het Battle.Net game network. Een aantal jaren geleden verlieten deze mensen Blizzard om ArenaNet op te richten. Zo is de 3D engine van Guild Wars gemaakt door Mike O'Brien die ook de originele World of Warcraft 3D engine heeft gemaakt en Battle.Net heeft gemaakt. Verder is ook bv de teamlead en leadprogrammeur van World Of Warcraft, Jeff Strain, overgestapt naar ArenaNet. Deze mensen weten dus zeker wat ze doen.


.
Professions - Dual Classing

In Guild Wars is het itt vele andere RPGs op dit moment alleen mogelijk om 1 ras te spelen, het menselijke ras. Dit ras is echter wel onderverdeeld in 6 verschillende beroepen:

http://www.guildwars.com/images/jpeg/gameinfo-professions/icon-elementalist.jpghttp://www.guildwars.com/images/jpeg/gameinfo-professions/icon-mesmer.jpghttp://www.guildwars.com/images/jpeg/gameinfo-professions/icon-monk.jpg
http://www.guildwars.com/images/jpeg/labels/professions/elementalist-blackbg.jpghttp://www.guildwars.com/images/jpeg/labels/professions/mesmer-blackbg.jpghttp://www.guildwars.com/images/jpeg/labels/professions/monk-blackbg.jpg
http://www.guildwars.com/images/jpeg/gameinfo-professions/icon-necromancer.jpghttp://www.guildwars.com/images/jpeg/gameinfo-professions/icon-ranger.jpghttp://www.guildwars.com/images/jpeg/gameinfo-professions/icon-warrior.jpg
http://www.guildwars.com/images/jpeg/labels/professions/necromancer-blackbg.jpghttp://www.guildwars.com/images/jpeg/labels/professions/ranger-blackbg.jpghttp://www.guildwars.com/images/jpeg/labels/professions/warrior-blackbg.jpg

De speler wordt echter de mogelijkheid geboden om twee professions te kiezen, waardoor er in totaal 36 verschillende combinaties mogelijk zijn. Dit systeem heet Dual Classing. Je eerst gekozen profession heet de "Primary Profession", terwijl de tweede je "Secondary Profession" is. Het is overigens ook mogelijk om maar 1 profession te kiezen. Het kiezen van een single class heeft geen echte voor- of nadelen tov een dual class.

Elementalist
De Elementalist zet de natuurkrachten naar haar hand om haar voordeel te brengen in de strijd. Aarde, Water, Vuur en Lucht staan tot haar beschikking. Van alle professions kan de Elementalist het meeste schade toe brengen in een enkele klap door middel van haar Area Of Effect spels. De vier elementen kunnen op verschillende manieren toegepast worden. Aarde wordt vaak gebruikt ter verdediging, maar ook om schade toe te brengen aan anderen door middel van aardbevingen en erupties. Water wordt gebruikt om de vijanden schade toe te brengen en tegelijkertijd te vertragen. Lucht gebruikt men vaak om in 1 vs 1 gevechten grote schade te doen dankzij het feit dat veel luchtaanvallen armor negeren. En tot slot is er vuur, wat vooral gebruikt wordt om op grote groepen veel schade toe te brengen. De elementalist heeft als primary attribute Energy Storage, waarmee de Elementalist een grotere energy-pool kan hebben dan de andere professions

Mesmer
De Mesmer is een meester in illusie en bedrog. Mesmers worden vaak ingezet om vijandige casters snel uit te schakelen. Daartoe heeft de mesmer verschillende mogelijkheden. De eerste mogelijkheid is om via Domination er voor te zorgen dat spreuken terugkaatsen of worden onderbroken. Een andere mogelijkheid is om via Inspiration er voor te zorgen dat de vijand geen energie meer heeft om te gebruiken. Deze energie die je hebt opgezogen kan je vaak zelf weer gebruiken als mesmer. Een andere mogelijkheid is om illusies te creeeren, waardoor de vijand denkt dat hij bv langzamer loopt of denkt dat z'n levensenergie langzaam minder wordt. De Mesmer heeft als primary attribute Fast Casting, waarmee spreuken sneller dan normaal kunnen worden uitgesproken. Dit heeft weinig voordelen voor de mesmerskills zelf aangezien die al een vrije korte casting-tijd hebben. Maar andere professions, waaronder voornamelijk de Elementalist spreuken hebben er veel baat bij. Elementalist spreuken hebben namelijk de langste castingtijden van alle professions.

Monk
De monk is de genezer van het stel. Dankzij de goddelijke machten is de Monk in staat om gewonde vrienden te genezen (Healing Prayers) en er voor te zorgen dat klappen minder hard aankomen en betoveringen verbroken worden (Protection Prayers). De andere kant van de Monk is echter het toebrengen van schade door middel van holy damage (Smiting Prayers). De monk heeft als primary attribute Divine Favor, wat er voor zorgt dat Monk spells nog effectiever zijn dan bij mensen die Monk als secondary beroep hebben. Met andere woorden: Monks genezen effectiever dan secondary monks.

Necromancer
De necromancer is de meester van de zwarte magie en beroept zich graag op geesten van overledenen. De necromancer vervloekt graag anderen via Curses of gebruikt de dode lichamen van vriend en vijand om ondode volgelingen (minions) op te roepen die hij onder z'n controle heeft. De necromancer gaat vaak zo ver dat hij z'n eigen bloed opoffert om schade toe te dienen aan anderen, maar ook om vrienden te genezen. De primary attribute van de Necromancer is soulreaping, wat er voor zorgt dat de necromancer energie krijgt van elke persoon die in zijn buurt overlijdt.

Ranger
De ranger is de natuurliefhebber van het stel. Naast het feit dat ze grote schade aan kunnen brengen met hun pijl en boog, staan er nog een aantal andere dingen tot de beschikking van de ranger. De ranger is in staat om rituelen uit te voeren waarmee de omgeving gemanipuleerd wordt. Zo is de ranger er bv in staat om een ritueel uit te voeren dieer voor te zorgt dat er geen enkeling tot leven gewekt kan worden... dit tot grote frustratie van mensen die hun gevallen teamleden tot leven willen wekken. Daarnaast is de ranger in staat vallen te zetten die de vijand dusdanig kunnen hinderen, zoals vuurvallen en vallen die je kreupel maken. En als laatste is de ranger in staat om een huisdier te houden die aan je zijde mee zal vechten. De primary attribute van de ranger is Expertise. Expertise zorgt er voor dat skills minder energie kosten wanneer je ze gebruikt.

Warrior
De warrior is de 'tank' die in elke RPG voor komt. De warrior doet veel schade van dichtbij en heeft daartoe verschillende wapens tot z'n beschikking, varierend van bijlen, hamers en zwaarden. Daarnaast kan de warrior via bepaalde kreten de omgeving beinvloeden, zoals er voor zorgen dat je teamgenoten een aantal seconden sneller lopen. De meest populaire combinatie in Guild Wars is de Warrior/Monk oftewel de Paladin, de tank die zichzelf kan genezen en gevallen teamgenoten weer tot leven kan wekken. De primary attribute van de Warrior is Strength. Hoe hoger je Strength attribute is, hoe meer armor penetration je hebt bij je aanvallen.


1
Toekomstige Features - Updates

In de loop der tijd worden er nieuwe features geintroduceerd in Guild Wars. Zoals ArenaNet het altijd zegt: "Features zijn gratis, voor expansionpacks moet betaald worden". Welke features zijn binnenkort te verwachten?
 • Chapter 2, het nieuwe hoofdstuk van Guild Wars dat we binnen 3 a 4 maanden kunnen verwachten. Het is dus nog heel even wachten voor een nieuwe verhaallijn, wapens, etc. Lees verderop voor extra info.

 • Intra Guild PvP: denk aan privé-arena's die alleen via de guildhall te bereiken zijn.

 • Guildstorage: een storage voor de hele guild. Gebruik je een item niet? Dump het in de guildstorage zodat een andere guildie er misschien wel wat aan heeft. Of denk aan een gemeenschappelijke bankrekening, waarmee eventueel in de toekomst 'upgrades' voor je guildhall kunnen worden gekocht. (Dit is tot op het heden niet duidelijk, waar of niet we kunnen slechts hopen)

 • Auction House of iets in deze geest. In ieder geval iets wat de economie moet versterken en verbeteren, of dit in Chapter 2 zit of nog los als update komt is nog niet duidelijk.
De meest recente update nieuws kan je op deze link vinden: http://www.guildwars.com/news/gameupdates.html


.
Events
We hebben het afgelopen jaar een aantal Events gehad. Als eerste hadden we PvP Event waar je extra Faction points kon verdienen. Later kregen we Halloween waar er leuke grappig items vielen te verdienen. De pumpkin hat was natuurlijk het bekenste item en die zien we zo af en toe nog wel eens terug in de steden. Afgelopen weken, de 2 weken rond kerst en oud en nieuw hadden we Wintersday. Het draaide natuurlijk om kerst en oud en nieuw al heeft het een andere naam mee gekregen. De Kerstmuts en het Rendiergewei als als de leukste en meest gewilde items. Op oudjaarsdag natuurlijk met vuurwerk.

Komende Events

Goed opletten komende vrijdag, op 13 januari vallen er keys te halen van de Guild Wars site voor het komende PvP event dat van 20 t/m 22 januari duurt. De keys raken niet op dus wees niet bang, het PvP event gaat een tipje van de Chapter 2 sluier oplichten dus wees erbij. Niet alleen mogen we kennis maken met de 2 nieuwe Profs maar ook met nieuwe Skills.

.
Weapon Stats
Elk wapen in Guild Wars heeft bepaalde specificaties. Zo heeft een bow een groter bereik dan de meeste andere wapens. Maar ook binnen de bow-groep zelf zitten er weer verschillen, zoals bv dat de ene bow er langer over doet om opnieuw gebruikt te kunnen worden dan een andere bow of dat de een er langer over doet om z'n doel te raken dan een andere bow. Hieronder kan je een korte tabel vinden met wat weapon-stats:

Missile Weapon Properties
BowRefire RateRangeFlight Time
Composite2.5 seconds80'0.5 seconds
Dead Bow2.5 seconds80'0.5 seconds
Flatbow2.0 seconds100'1.0 seconds
Half Moon2.0 seconds70'0.65 seconds
Horn Bow2.7 seconds80'0.75 seconds
Ivory Bow2.7 seconds80'0.75 seconds
Longbow2.5 seconds100'0.75 seconds
Recurve2.5 seconds80'0.5 seconds
Shortbow2.0 seconds70'0.65 seconds
Staff1.75 seconds80'1.0 seconds
Wand1.75 seconds80'1.0 seconds

Maximum Item Stats
ItemMax EffectRefire
Sword15-22 Damage1.33 seconds
Axe6-28 Damage1.33 seconds
Hammer19-35 Damage1.75 seconds
Bow15-28 Damagevaries
Wand11-22 Damage1.75 seconds
Staff11-22 Damage +10 Energy1.75 seconds
Shield16 ArmorN/A
Focus+12 EnergyN/A


.
Screenshots

Als eerst een aantal Screenshots, ze ontbreken in de oude SP maar zet er toch maar een paar bij voor de mensen die het spel nog niet hebben. We hebben een aantal updates gehad, zo ook Sorrows Furnace, daarom wat sfeervolle screens uit 1 van de mooiere gebieden die het spel kent.

Guild Wars

http://www.guildwars.com/images/jpeg/screenshots/gwscreen083-thumbON.jpghttp://www.guildwars.com/images/jpeg/screenshots/gwscreen081-thumbON.jpg
http://www.guildwars.com/images/jpeg/screenshots/gwscreen078-thumbON.jpghttp://www.guildwars.com/images/jpeg/screenshots/gwscreen076-thumbON.jpg


Guild Wars:Factions

http://www.guildwars.com/images/jpeg/screenshots/gwscreen092-thumbON.jpghttp://www.guildwars.com/images/jpeg/screenshots/gwscreen091-thumbON.jpg
http://www.guildwars.com/images/jpeg/screenshots/gwscreen090-thumbON.jpghttp://www.guildwars.com/images/jpeg/screenshots/gwscreen089-thumbON.jpg
http://www.guildwars.com/images/jpeg/screenshots/gwscreen088-thumbON.jpghttp://www.guildwars.com/images/jpeg/screenshots/gwscreen087-thumbON.jpg
http://www.guildwars.com/images/jpeg/screenshots/gwscreen086-thumbON.jpghttp://www.guildwars.com/images/jpeg/screenshots/gwscreen085-thumbON.jpg


.
Screenclips

Screenshots zijn leuk, maar screenclips zijn leuker! Bewegende beelden zeggen toch net even iets meer dan stilstaande. ArenaNet heeft een viertal korte clips online gezet. Klik op het plaatje om de clip te bekijken.

http://www.guildwars.com/images/jpeg/screenclips/screenclip004-thumbON.jpghttp://www.guildwars.com/images/jpeg/screenclips/screenclip003-thumbON.jpg
http://www.guildwars.com/images/jpeg/screenclips/screenclip002-thumbON.jpghttp://www.guildwars.com/images/jpeg/screenclips/screenclip001-thumbON.jpg


.
Guild Wars: Factions/Chapter 2

We zijn ondertussen bijna een jaar verder sinds de Release van Guild Wars. Ik zelf weet me de dag nog voor de geest te halen, ik haalde op mijn vrije dag Guild Wars en ging gelijk aan de gang. Op een maand of 4 pauze na heb ik er ondertussen 700 uren opzitten, prestatie denk ik zo.

Al enkele maanden na het uitkomen van het spel hadden grote groepen mensen het spel uitgespeeld, de verhaallijn wel te verstaan, natuurlijk kun je nog steeds door spelen voor de duurdere Armors uit FoW en tegenwoordig kunnen we ook naar Sorrows Furnace maar de vraag naar een nieuwe, nog onbekende wereld met een nieuw verhaal kwam dus al snel. Er werd door mensen geklaagd over de levensduur van het spel. Vandaar Chapter 2, dat was natuurlijk al aangekondigd voor het spel in de winkel lag maar nu is het dan zo ver, de info rond de nieuwe (Stand Alone) Chapter komen naar buiten.

Wat mogen we nu zoal verwachten in deze nieuwe Chapter?
 • Als eerste mag je natuurlijk een nieuw verhaal verwachten, nieuwe missies dus. Met een aantal nieuwe spel elementen, en een heleboel vage uitspraken waar nog niks van duidelijk is, zelfs niet wat er mee bedoeld wordt dus dat laten we maar even achterwege.


 • Een nieuwer wereld, een heel nieuw Continent genaamd Cantha. We hebben al wat dingen van dit continent kunnen zien in de huidige Chapter, zo staan/stonden er in Lions Arch NPC die hier weg kwamen, het Pre-order shield komt hier weg en zo zijn er nog wel wat schaarse verwijzingen.  De nieuwe wereld wordt oosters, onderaan dit blokje wat links naar screens. Aziatische bouwstijlen dus, er zijn 3 gebieden maar welke precies is niet duidelijk, tot nu toe alleen Japans uitziende gebouwen.


 • Nieuwe Professions, 2 stuks, namelijk de Asassin en de Ritualist.


 • Maar Characters Slots, hoeveel is nog niet duidelijk maar aangezien Chapter 2 Stand alone is zodat je deel 1 niet verplicht bent om te kopen kunnen we uitgaan van minimaal 4 stuks, anders is het voor de nieuw komers wat lullig maar niks is zeker, er is al eens verteld dat het er tussen de 4 en de 100 kunnen zijn, we kunnen alleen afwachten en hopen op het beste.


 • Nieuwe vormen van PvP, nieuwe Arena's, etc etc.


 • Nieuwe wapens, items. Ook nieuwe Groene items, de wapens van de Weapon Contest van afgelopen jaar. Of er ook nieuwe soorten wapens komen heb ik zelf niet kunnen ontdekken maar de info stroom is nogal een zooitje, daar over vast meer info binnenkort.


 • Nieuwe Armors niet te vergeten, 6 nieuwe sets voor elke Prof, dat wordt sparen dus.


 • Pre-order items, net als bij deel 1, maar ook Collecters Edition Items, dus pre-orderen die CE ;)


 • Nieuwe skills en spells voor elke prof.


 • Nieuwe Guild Halls, ook nieuwe mogelijkheden voor guilds, Alliances bv maar van hoe of wat is niet duidelijk, nieuwe mogelijkheden voor Guild Halls, oefen arena's mogen we ook verwachten zoals het nu lijkt.


 • En we mogen Factions verwachten. Niet het zelfde wat we nu hebben, maar wat precies is onduidelijk maar er zijn er 2, het is niet goed of slecht maar het gaat veel dieper maar niks is duidelijk op dit moment zoals ik al eerder zei.


 • Natuurlijk de naam niet te vergeten, Guild Wars: Factions
Hier wat links naar Screenshots die al eens eerder zijn uitgelekt maar dit is wat we volgens velen in chapter 2 mogen verwachten. Ps. Geen host om Tumbs te hosten dus je moet het hier mee doen ;)

http://pcmedia.gamespy.com/pc/image/article/680/680914/guild-wars-factions-20060111072145928-000.jpg


http://pcmedia.gamespy.com/pc/image/article/680/680914/guild-wars-factions-20060111072149037-000.jpg

.
Systeemeisen
Guild Wars is een game die geen hoge systeemeisen stelt. Het schaalt vrij goed mee op oudere systemen, mits je de details niet te hoog zet.

Minimum System Specs
 • Windows® XP/2000/ME/98
 • Intel Pentium® III 800 Mhz or equivalent
 • 256 MB RAM
 • CD-ROM Drive
 • 2 GB Available HDD Space
 • ATI Radeon 8500 or GeForce 3 or 4 MX Series Video Card with 32MB of VRAM
 • 16-bit Sound Card
 • Internet connection
 • Keyboard and mouse
Recommended System Specs
 • Windows® XP/2000/ME/98
 • Intel Pentium® III 1GHz or equivalent
 • 512 MB RAM
 • CD-ROM Drive
 • 2 GB Available HDD Space
 • ATI Radeon 9000 or GeForce 4 Ti Series Video Card with 64MB of VRAM
 • 16-bit Sound Card
 • Internet connection
 • Keyboard and mouse

.
Guild Wars - Handige Links

Zoals bij elke populaire games zijn er tal van websites te vinden die informatie bieden over de game. De Guild Wars community leunt sterk op fansites en forums, aangezien ArenaNet medewerkers zelf ook op de forums posten en zo de fans op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen.

Officiele sitesOfficial Fansites & InfositesGuild Wars GuildsOverigeIk zal het link gedeelte dit weekend ff aanpassen en updaten, mocht je nog wat dingen hebben, extra info over wat dan ook laat het horen dan zet ik het erin :Y)

De opzet van CoRrRan staat hier onder, ziet er mooi uit en zal de andere links op dezelfde manier indelen, alvast bedenkt de moeite

GW Guru:
 • eBay style item verkoop gedeelte
 • Forum met veel PvE informatie
 • Goede Skill lijst (echter niet altijd na een balance update aangepast)
GW Online
 • Forum met veel PvE informatie, maar voor iedere professie ook een subforum met daarin veel PvP builds.
 • Voor elke professie een topic over alle armors (plaatjes e.d.)
GW Wiki
 • Site met meest up to date skill gegevens
 • Ontzettend goede resource site wbt items/maps/collectors/skills
 • Erg net en overzichtelijk
 • Helaas de afgelopen tijd vaak down door server problemen
Guild-Hall.net
 • Forum waar bijna alle highranked PvP/GvG spelers ronddolen.
 • Voornamelijk gericht op PvP
 • Subforum met daarin GvG en 8v8 PvP builds
Team iQ (Idiots Savants)
 • Forum met veel PvP informatie
 • Advanced Ladder (IMO beter dan de officiele ladder)
 • Verzamelplaats van ook veel highranked PvP/GvG spelers
Oh en niet te vergeten, nog een NL guild website: Fairly Harmless [FH].


.

Dit was het dan alweer, voor iedereen die het nog niet speeld............

http://www.guildwars.com/images/jpeg/joinusnow-b.jpg


.
(Farm)Builds
Hier kunnen mensen als ze willen hun builds kwijt, voor farmen, voor PvE, voor PvP om de beginnende maar ook de al langer spelende mensen te helpen.

Gelijk de eerst Build dan maar, van Count. Wie nog meer builds kwijt wil post ze maar dan zit ik ze er tussen.

Farmbuilds

Als eerste volgen de Farm builds, farmen wordt wel aangepakt maar het wordt er nooit helemaal uitgehaald, vooral door de grote hoeveelheden skills en spells is er enorm veel mogelijk.

Ranger

Farm build:

14 Exp
13 Wilderness Survival

Spike Trap
Barbed Trap
Flame Trap
Dust Trap
Troll Unguent
Serpents Quickness / Whirling Defense
Quickening Zephyr
Energizing Wind

Je doet EW, QZ, Serpents Quickness, en dan zoveel mogelijk Dust & Flame trap (1 spike/barbed).

Daarna lok je een groep en zorg je dat ze allemaal tegelijk in de super trap lopen, bijna instant kill.

Warrior

Solo WA/MESMER build

Skills

Savage slash
Sever artery
Elemental resistance(enigste mesmer skill)
watch yourself
defy pain (kan je andere elite voor gebruiken)
dolyak signet
sprint
healing signet

attributen
sword 9 of lager hangt van sword req af
strength 13
tactics 12

Deze build werkt tegen giants en die vogels zonder casters dus de begingroepjes van mineral springs

PvP Builds

Mesmer

Fun build voor in de competitions arena
IW mesmer(Me/W)

IW(elite)
Clumsiness
Conjure Phantasm
Imagined Burden
Flurry
Archane Echo
Rez Signet
Illusion of weakness

Sup Illusion rune
Sup Vigor
minor fast casting

13 Fast Casting
16 Illusion

Deze build is voornamelijk tegen warriors gericht.
Je begint met echo en dan cast je clumsiness op een warrior. Nu cast je iw en daarna weer clumsiness. Je hebt nu ongeveer 250dmg in +/- 3 seconden gedaan. Nu begin je met flurry op je vijand in te hakken, dit is goed voor ongeveer 50dps. Als je tijd hebt cast je ook nog phantasm voordat je begint met op hem in te hakken en als je vijand probeert weg te rennen dan doe je Burden. Maar veel warriors zullen gewoon blijven doorhakken en niet doorhebben dat je egt veel damage op hun doet.

Deze build is niet echt handig voor andere arena's of tegen andere soorten spelers. Maar is echt enorm leuk om te spelen in de competition arena's omdat je een gemiddelde warrior in een seconde of 5 neer hebt.En ik ga hier verder waar CJ opgehouden is, voortaan doe ik de GW topics, we bedanken CJ natuurlijk voor het onderhouden van de topics en voor de info die grotendeels in dit topic zit verwerkt.

[Voor 162% gewijzigd door Steffy op 30-01-2006 11:21]


 • Anoniem: 49090
 • Registratie: Februari 2002
 • Niet online
_/-\o_ super TS _/-\o_


weet iemand the combo van skin dye voor monk pattern armor.

Voor alle ranger hier de combo voor witte dye is yellow + silver + silver + silver

 • CookiePower
 • Registratie: Mei 2002
 • Laatst online: 18:23

CookiePower

Heeft iemand mijn bal gezien?

Count schreef op donderdag 12 januari 2006 @ 02:23:
R/W's zijn zo'n beetje de beste 8v8 hammer warriors. Met 13+ expertise en Quickening Zephyr kunnen ze continue Irresistable Blow en Wild Blow spammen met daarbij een pet die interrupt (dmv Disrupting Lunge). Daarbij hebben ze ook nog continue een runboost en evasion boost door Escape. Dit geeft betere damage, betere disruption, betere defense en is beter tegen teams met Guardian/Aegis dan een primary Warrior met een hamer.
Is dat wat er bij IWAY gebruikt wordt?

 • Count
 • Registratie: Augustus 2000
 • Laatst online: 07-10-2013
CookiePower schreef op donderdag 12 januari 2006 @ 12:19:
[...]


Is dat wat er bij IWAY gebruikt wordt?
Nee, IWAY gebruikt geen hammers maar axes, vooral omdat de attackspeed bij axes hoger ligt.

Dit is het standaard IWAY team:

4x IWAY W/R

16 Axe
10 Str
9 Beast Mastery

Eviscerate {E}
Executioners Strike
Penetrating Blow / Distracting Blow
Disrupting Chop
I Will Avenge You
een van de volgende: Sprint, Edge of Extinction (2x), Predatory Season
Charm Animal
Rez Sig

note: Tiger's Fury heeft nauwelijks zin omdat het niet (meer) stackt met IWAY.

2x R/Me Trapper

14 (10+3+1) Expertise
13 (12+1) Wilderness Survival
8 Inspiration

alle 5 traps (incl heal spring)
Mantra of Resolve
een van de volgende: Winnowing, Natures Renewal
Rez sig

1x Order Necro (spamt Order of the Vampire, Order of Pain en Heal Party)
1x Tainted Necro (spamt Tainted Flesh, Death Nova, Putrid Explosion)

[Voor 7% gewijzigd door Count op 12-01-2006 14:44]

Great minds think in parallel gutters.


 • Vrijdag
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 23:59
Kan ik die trapper build ook gebruiken voor farmen? Of moet dat met een andere build? Ben nl net begonnen met een ranger l7 maar weet nog niet welke 2nd prof ik moet kiezen.

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter!


 • Anoniem: 49090
 • Registratie: Februari 2002
 • Niet online
TroonStaal schreef op donderdag 12 januari 2006 @ 14:58:
Kan ik die trapper build ook gebruiken voor farmen? Of moet dat met een andere build? Ben nl net begonnen met een ranger l7 maar weet nog niet welke 2nd prof ik moet kiezen.
met uw heb je veel trapper parties om te farmen en voor solo builds check www.gwonline.net en dan de forums

 • Count
 • Registratie: Augustus 2000
 • Laatst online: 07-10-2013
TroonStaal schreef op donderdag 12 januari 2006 @ 14:58:
Kan ik die trapper build ook gebruiken voor farmen? Of moet dat met een andere build? Ben nl net begonnen met een ranger l7 maar weet nog niet welke 2nd prof ik moet kiezen.
Tweede profession maakt niet echt uit als je wil farmen. Je kan je 2e profession ook later nog wel changen en dan Mantra of resolve unlocken. Is niet zo'n probleem dus.

Farm build:

14 Exp
13 Wilderness Survival

Spike Trap
Barbed Trap
Flame Trap
Dust Trap
Troll Unguent
Serpents Quickness / Whirling Defense
Quickening Zephyr
Energizing Wind

Je doet EW, QZ, Serpents Quickness, en dan zoveel mogelijk Dust & Flame trap (1 spike/barbed).

Daarna lok je een groep en zorg je dat ze allemaal tegelijk in de super trap lopen, bijna instant kill.
http://files.palp.org/rishi/GW/3.JPG
http://files.palp.org/rishi/GW/4.JPG

Volgende keer aub netjes resizen ;)

[Voor 4% gewijzigd door Crash op 12-01-2006 16:10]

Great minds think in parallel gutters.


 • Vrijdag
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 23:59
Wow! Zoveel fleshgolems tegelijk! Als ik thuiskom ga ik direct aan de slag ^_^

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter!


 • Bigbadkip
 • Registratie: December 2005
 • Niet online
Dat ga ik zeker eens probeeren ! :)

Anoniem: 51925

Oh, gamespot heeft een preview over GW:Factions, met nieuwe screenshots \o/

http://pcmedia.gamespy.com/pc/image/article/680/680914/guild-wars-factions-20060111072145928-000.jpg
http://pcmedia.gamespy.com/pc/image/article/680/680914/guild-wars-factions-20060111072149037-000.jpg

Preview :)

 • Steffy
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 27-04 21:52
De beide nieuwe profs op de screes? Lijkt er wel op tenminste.

 • CoRrRan
 • Registratie: Juli 2000
 • Laatst online: 03-02 15:47

CoRrRan

Don't Panic!!!

Misschien handig om te vermelden dat er verschillende websites zijn voor verschillende doeleinden:

GW Guru:
 • eBay style item verkoop gedeelte
 • Forum met veel PvE informatie
 • Goede Skill lijst (echter niet altijd na een balance update aangepast)
GW Online
 • Forum met veel PvE informatie, maar voor iedere professie ook een subforum met daarin veel PvP builds.
 • Voor elke professie een topic over alle armors (plaatjes e.d.)
GW Wiki
 • Site met meest up to date skill gegevens
 • Ontzettend goede resource site wbt items/maps/collectors/skills
 • Erg net en overzichtelijk
 • Helaas de afgelopen tijd vaak down door server problemen
Guild-Hall.net
 • Forum waar bijna alle highranked PvP/GvG spelers ronddolen.
 • Voornamelijk gericht op PvP
 • Subforum met daarin GvG en 8v8 PvP builds
Team iQ (Idiots Savants)
 • Forum met veel PvP informatie
 • Advanced Ladder (IMO beter dan de officiele ladder)
 • Verzamelplaats van ook veel highranked PvP/GvG spelers
Oh en niet te vergeten, nog een NL guild website: Fairly Harmless [FH].

-- == Alta Alatis Patent == --


 • Anoniem: 49090
 • Registratie: Februari 2002
 • Niet online
Voor wie zo graag een ids wil hier een solo wa/mesmer build

Skills

Savage slash
Sever artery
Elemental resistance(enigste mesmer skill)
watch yourself
defy pain (kan je andere elite voor gebruiken)
dolyak signet
sprint
healing signet

attributen
sword 9 of lager hangt van sword req af
strength 13
tactics 12

Deze build werkt tegen giants en die vogels zonder casters dus de begingroepjes van mineral springs

 • ixl85
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 03-04 23:12
ik ben echt zoo benieuwd naar deel 2..
Ben nu level 13 en heb gisteren op school iemand gesproken die het al sinds de beta doet...
_damn_ wat is die wereld van guildwars groot :D
echt te vet :)

 • Exphy
 • Registratie: Augustus 2004
 • Laatst online: 10-08-2021
Ik heb nog een fun build voor in de competitions arena
IW mesmer(Me/W)

IW(elite)
Clumsiness
Conjure Phantasm
Imagined Burden
Flurry
Archane Echo
Rez Signet
Illusion of weakness

Sup Illusion rune
Sup Vigor
minor fast casting

13 Fast Casting
16 Illusion

Deze build is voornamelijk tegen warriors gericht.
Je begint met echo en dan cast je clumsiness op een warrior. Nu cast je iw en daarna weer clumsiness. Je hebt nu ongeveer 250dmg in +/- 3 seconden gedaan. Nu begin je met flurry op je vijand in te hakken, dit is goed voor ongeveer 50dps. Als je tijd hebt cast je ook nog phantasm voordat je begint met op hem in te hakken en als je vijand probeert weg te rennen dan doe je Burden. Maar veel warriors zullen gewoon blijven doorhakken en niet doorhebben dat je egt veel damage op hun doet.

Deze build is niet echt handig voor andere arena's of tegen andere soorten spelers. Maar is echt enorm leuk om te spelen in de competition arena's omdat je een gemiddelde warrior in een seconde of 5 neer hebt

"If I drive fast enough at the red light, it'll appear green."


Anoniem: 155461

aan dat 2er plaatje te zien gaan we mss wel weer strijden om ascalon. Ook wel logisch, want dat was een onvoltooide verhaallijn, en het zou zonde zijn dat zo open te laten liggen.

 • CoRrRan
 • Registratie: Juli 2000
 • Laatst online: 03-02 15:47

CoRrRan

Don't Panic!!!

Exphy schreef op donderdag 12 januari 2006 @ 18:43:
Ik heb nog een fun build voor in de competitions arena
IW mesmer(Me/W)
[...knip...]
Je vergeet een cover enchantment mee te nemen in het geval er enchantment strippers zijn. Tenzij je IoW cast NA IW.

-- == Alta Alatis Patent == --


 • Count
 • Registratie: Augustus 2000
 • Laatst online: 07-10-2013
Anoniem: 155461 schreef op donderdag 12 januari 2006 @ 18:50:
aan dat 2er plaatje te zien gaan we mss wel weer strijden om ascalon. Ook wel logisch, want dat was een onvoltooide verhaallijn, en het zou zonde zijn dat zo open te laten liggen.
Chapter 2 gaat niet meer over Ascalon maar vindt plaats op een ander continent; Cantha.

Great minds think in parallel gutters.


 • Steffy
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 27-04 21:52
Lijkt vast zo omdat ze misschien die nieuwe char in de oude wereld hebben uitgeprobeerd?

 • CookiePower
 • Registratie: Mei 2002
 • Laatst online: 18:23

CookiePower

Heeft iemand mijn bal gezien?

Anoniem: 51925 schreef op donderdag 12 januari 2006 @ 16:18:
Oh, gamespot heeft een preview over GW:Factions, met nieuwe screenshots \o/

[afbeelding]
[afbeelding]

Preview :)
Klinkt veelbelovend. Als ik het goed begrijp gaan ze dus wat meer mmo erin gooien, gezien de realtime strijd tussen de verschillende factions. Als dat zo is, wordt Guild Wars een nog grotere concurrent voor WoW, denk ik.

 • Steffy
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 27-04 21:52
Ik weet niet of er mensen nog op zoek zijn naar dat ene item, volgens mij is het wel een leuk idee om Request onderdeel in de SP op te nemen met max 3 items per persoon, ik zelf ben al een tijdje op zoek naar wat items die niet eens echt bijzonder zijn maar je moet er net ff tegenaan lopen. Mochten er mensen belang hebben dan hoor ik het wel.

 • Exphy
 • Registratie: Augustus 2004
 • Laatst online: 10-08-2021
CoRrRan schreef op donderdag 12 januari 2006 @ 18:55:
[...]
Je vergeet een cover enchantment mee te nemen in het geval er enchantment strippers zijn. Tenzij je IoW cast NA IW.
een cover enchantment is niet zo heel nodig aangezien niet zo heel veel mensen enchant removals hebben. Je kan phantasm eigenlijk wel weglaten en een enchantement daarvoor in de plaats doen

"If I drive fast enough at the red light, it'll appear green."


 • apNia
 • Registratie: Juli 2002
 • Laatst online: 21:28

apNia

Schreeuwen en Nibbits eten!

Ik heb een vraagje. Ik ben na ruim een half jaar (druk met stage etc) weer begonnen aan Guild Wars (lvl 11 ranger/mesmer), en ik weet bij God even niet waar ik het moet zoeken. Ik hang een beetje in het vagevuur, zogezegd ;)
Ik kan nu quests doen, de verhaallijn afmaken (missions) en PVP'en. Maar ik heb geen idee waar te beginnen voor de eerste twee. Quests vind ik overal en nergens. Maar de verhaallijn. Op de map zie ik The Great Northern Wall met 1 zwaardje er door, en Fort Ranik met 2. Volgens mij waren dat 2 van de missions toch? Ergens een guide hoe ik de verhaallijn doorloop? Wat is het beste nu voor me om te doen na zo'n lange tijd geen GW te hebben gespeeld?

zo.. ik duik weer ziek 't bedje in, moest er even uit ;)

 • Anoniem: 49090
 • Registratie: Februari 2002
 • Niet online
vandaag ff 5 man oro run gedaan naja, nadat we in sorrow waren had de warrior een d/c.

We hebben alles gehaald met de healer als tank hehe was nu voor mij als bonder iets lastiger healen en bonden tegelijk, maar het is gelukt :7


check www.gwonline.net staan alle beginmissies wel op en tevens staat er een quest database op

 • Cosmo q
 • Registratie: Juli 2003
 • Laatst online: 17-05 10:00
Anoniem: 49090 schreef op donderdag 12 januari 2006 @ 11:00:
[...]
weet iemand the combo van skin dye voor monk pattern armor.

Voor alle ranger hier de combo voor witte dye is yellow + silver + silver + silver
Ik heb hiervoor enkele pogingen gedaan (screenshot en dan vergeleken met tabel) maar mijn monk heeft dan ook nog eens een bleke huid. Mijn Orange Silver Silver is nog veel te donker. Er zijn trouwens nogal veel verschillende tinten van huid dus om de juiste te vinden...

Of begrijp ik het verkeerd, je wil toch de paterns 'onzichtbaar' maken?

 • CoRrRan
 • Registratie: Juli 2000
 • Laatst online: 03-02 15:47

CoRrRan

Don't Panic!!!

apNia schreef op donderdag 12 januari 2006 @ 23:23:
Ik heb een vraagje. Ik ben na ruim een half jaar (druk met stage etc) weer begonnen aan Guild Wars (lvl 11 ranger/mesmer), en ik weet bij God even niet waar ik het moet zoeken. Ik hang een beetje in het vagevuur, zogezegd ;)
Ik kan nu quests doen, de verhaallijn afmaken (missions) en PVP'en. Maar ik heb geen idee waar te beginnen voor de eerste twee. Quests vind ik overal en nergens. Maar de verhaallijn. Op de map zie ik The Great Northern Wall met 1 zwaardje er door, en Fort Ranik met 2. Volgens mij waren dat 2 van de missions toch? Ergens een guide hoe ik de verhaallijn doorloop? Wat is het beste nu voor me om te doen na zo'n lange tijd geen GW te hebben gespeeld?

zo.. ik duik weer ziek 't bedje in, moest er even uit ;)
GW steekt zo in elkaar dat je als je een missie doet, je automatisch naar de volgende missie gaat totdat je in een grotere stad uitkomt. Als ik jou was zou ik gewoon weer ff de eerste missies doen (met het schild) en op die manier ook weer even uitvogelen wat er aan de hand was. Op die manier kom je vanzelf wel weer op de plek waar je wilt zijn. Mocht je quests vinden, zorg dan dat je altijd als eerste de 'Primary Quests' doet, aangezien deze meehelpen met de verhaallijn.

Succes ermee!

[ edit ]
Sinds een paar dagen eindelijk mijn Fissure of Woe armor gekocht en gekleurd. Ik weet nog niet of dit de eindkleur gaat worden, maar ik ben erg blij met de kleertjes voor mijn Mesmer:
http://www.fairlyharmless.com/images/corrran/gw040_t.jpg

[Voor 14% gewijzigd door CoRrRan op 13-01-2006 08:51]

-- == Alta Alatis Patent == --


 • warchaser
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 01-04 08:23
iik ben dus nog guild wars noob, maar ik las ergest dat je master skills fzo gewoon kan vinden ? moet je daar beesten voor vermoorden fzo ? is er nergest een noob guide :P niet super noob ik weet wel hoek moe lopen etc :P maar niet al die skills en armor etc

bvd

 • Vrijdag
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 23:59
Dat zijn Elite skills. Die kan je "cappen" met een signet of capture, te krijgen bij de betere skilltrader ;)

Je kan het beste op een paar van de sites uit de OP zoeken naar Elite skills+locations, dan weet je waar je welke skills kan krijgen.

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter!


Anoniem: 131087

@CoRrRan

Mooie outfit hoor, maar ben je niet bang dat er in de nieuwe uitbreiding weer mooiere kleding to koop zal zijn 8)7..

 • Vrijdag
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 23:59
Anoniem: 131087 schreef op vrijdag 13 januari 2006 @ 09:49:
@CoRrRan

Mooie outfit hoor, maar ben je niet bang dat er in de nieuwe uitbreiding weer mooiere kleding to koop zal zijn 8)7..
Dat heb ik ook, ik wacht daarom nog maar even. Eerst mijn chars maar eens in gewoon Droks steken.

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter!


 • apNia
 • Registratie: Juli 2002
 • Laatst online: 21:28

apNia

Schreeuwen en Nibbits eten!

Wat is overigens jullie mening over de duurzaamheid van GW? Omdat ik nu weer tijd heb om te MMORPGen heb ik erg zitten twijfelen tussen GW of WoW... Wat vooral opviel aan de vele reacties die ik las is dat GW op hogere levels saaier schijnt te worden. Nou wil ik geen flame starten of voor de zoveelste keer de WoW/GW battle starten (zoals een jaar geleden nog wel gebeurde :D), maar wat is jullie mening hierover ?

Anoniem: 165586

Ach, wat ik begrijp is dat GW beter te spelen is als je minder tijd per dag/week/maand er in wilt stoppen. Omdat je bij WoW toch maandelijkse kosten hebt zal je er regelmatig willen "rondlopen" om het het geld waard te maken. GW is meer casual, wat niet betekend dat je er niet heeeeel veel tijd in kan "kwijt raken"... Tevens maakt de mogelijkheid te kiezen tussen PvE en PvP guild wars variabel genoeg voor verschillende speelstijlen.

Nu heb ik zelf ook nog een klein vraagje: hoe kan je checken welk percentage van skills je hebt unlocked?

Alvast bedankt voor het antwoord....

Anoniem: 131087

apNia schreef op vrijdag 13 januari 2006 @ 10:01:
Wat is overigens jullie mening over de duurzaamheid van GW? Omdat ik nu weer tijd heb om te MMORPGen heb ik erg zitten twijfelen tussen GW of WoW... Wat vooral opviel aan de vele reacties die ik las is dat GW op hogere levels saaier schijnt te worden. Nou wil ik geen flame starten of voor de zoveelste keer de WoW/GW battle starten (zoals een jaar geleden nog wel gebeurde :D), maar wat is jullie mening hierover ?
Ik speel GW sinds de beta's en moet zeggen dat het mij tot ongeveer een maand geleden heel erg heeft aangetrokken. ik geloof dat ik zo'n 800+ uren in het spel gestoken heb, alleen de laatste maand heeft GW op een wat lager pitje gestaan en heb ik de tijd om op adem te komen voordat Factions uitkomt. Persoonlijk denk ik dat je gilde de grootste impact heeft op je spelplezier. Een goed gilde waar mensen graag met elkaar spelen en dingen voor elkaar over hebben verhoogt de sfeer en maakt het ook mogelijk dat je zoveel mogelijk kan spelen en dat je kunt groeien in het spel.

Guildwars is gewoonweg niet het spel dat je veel alleen kunt spelen. Dit lukt wel op lagere levels, maar op een gegeven moment heb je anderen nodig en dan is een leuk gilde niet onontbeerlijk, maar wel aan te bevelen.

In elk geval om o je vraag terug te komen.. Ja guildwars heeft meer dan genoeg te bieden, helemaal als straks de nieuwe uitbreiding er is, maar ook zonder de uitbreiding is er meer dan genoeg te doen en te beleven om je uren, dagen, maanden en mogelijk zelfs jaren zoet te houden.

Als laatste wil ik je meegeven dat 20-22 januari er weer een pre-release actie plaats zal vinden. Iedereen is uitgenodigdom te gaan spelen. Hou de site www.guildwars.com even in de gaten, want daar zullen keys vrijgegeven worden die het mogelijk maken om dat weekend te gaan spelen.

 • Balachmar
 • Registratie: Mei 2002
 • Laatst online: 26-05 09:08

Balachmar

The truth is out there

@apNia
Ik moet zeggen dat ik met gemiddeld 8 uur per week spelen, vanaf de release, nog steeds niet uitgespeeld ben. Ik heb wel vrijwel alle quests gehad (ik moet er om precies te zijn nog 1). Maardan heb ik alles gedaan met slechts 1 character. En je kunt dan om weer een andere ervaring te krijgen opnieuw beginnen met een andere. Maar tot nu toe, verveel ik me helemaal niet. Ik leg me nu gewoon wat meer toe op het unlocken van dingen. En probeer wat meer te gaan pvpen, wat toch ook wel heel erg leuk is. Vooral GvG vind ik erg leuk om te doen. (Doe het alleen nog te weinig)
@Caleviel
dit moet je in principe zelf bij houden. Je kan er ook een programma voor gebruiken als GWFeaks. een ander zou ik niet zomaar gebruiken omdat er vaak keyloggers in zitten. Maar deze wordt zoveel gebruikt en heb er nog niemand over gehoord.
http://www.google.com/sea...r=&q=GWFreaks&btnG=Search

[Voor 23% gewijzigd door Balachmar op 13-01-2006 12:48]

File Widget: File informatie op je homescreen (scan mijn avatar) Systeempje; Ballaida of Avalon in GuildWars


Anoniem: 131087

Anoniem: 165586 schreef op vrijdag 13 januari 2006 @ 10:25:

Nu heb ik zelf ook nog een klein vraagje: hoe kan je checken welk percentage van skills je hebt unlocked?

Alvast bedankt voor het antwoord....
Even aankloppen bij de Priest of Balthazar. Deze zijn te vinden in elke arena!

 • Anoniem: 49090
 • Registratie: Februari 2002
 • Niet online
Cosmo q schreef op donderdag 12 januari 2006 @ 23:53:
[...]


Ik heb hiervoor enkele pogingen gedaan (screenshot en dan vergeleken met tabel) maar mijn monk heeft dan ook nog eens een bleke huid. Mijn Orange Silver Silver is nog veel te donker. Er zijn trouwens nogal veel verschillende tinten van huid dus om de juiste te vinden...

Of begrijp ik het verkeerd, je wil toch de paterns 'onzichtbaar' maken?
klopt ja en volgens mij maakt de huidtint niks uit, maar weet dit niet zeker

[Voor 8% gewijzigd door Anoniem: 49090 op 13-01-2006 11:04]


 • CoRrRan
 • Registratie: Juli 2000
 • Laatst online: 03-02 15:47

CoRrRan

Don't Panic!!!

Anoniem: 131087 schreef op vrijdag 13 januari 2006 @ 09:49:
@CoRrRan

Mooie outfit hoor, maar ben je niet bang dat er in de nieuwe uitbreiding weer mooiere kleding to koop zal zijn 8)7..
Nee, daar ben ik zeker niet bang voor. Waarom zou ik. FoW armor zal altijd (een van) de minst makkelijk te halen armor(s) zijn van het spel en ik ben er erg blij mee. Ik snap ook eigenlijk niet waarom je juist die smiley gebruikt voor je bericht.

En daarnaast: mijn PvE tijden zijn grotendeels over. Straks met Ch2 moet ik weer aan de bak, maar mijn doel is niet langer PvE, mijn doel is skills unlocken voor mijn PvP characters. Ik ben momenteel aan het proberen een van mijn PvE characters zo te maken dat ik er mee kan PvP'en en een FoW armor past daar prima bij.

Duurzaamheid van GW: prima. Zeker als je in een leuk guild zit en je vaak kunt gaan PvP'en (wat IMO het einddoel is van GW, nogmaals I.M.O.), dan blijft het interessant. Vooral de diversiteit van mogelijkheden in de verschillende arena's en de leuke GvG ladder competitie maken het spel erg speelbaar, zelfs na 8~9 maanden.

-- == Alta Alatis Patent == --


 • Bor
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 22:20

Bor

Coördinator Frontpage Admins / FP Powermod

01000010 01101111 01110010

Er zullen ongetwijfeld andere dure en moeilijk verrkijgbare armours komen. Is het niet in Chapter 2 dan is het wel in de volgende uitbreiding denk ik. Op dit moment speel ik zelf ook bijna alleen PvP maar weet niet hoe dat straks zal zijn. Ik wil het verhaal in Chapter 2 ook gewoon uitspelen namelijk. Ik ben erg benieuwd hoe ze beide chapters gaan integreren. Daar is nog niet zo heel erg veel over gepost namelijk. Ik speel GW sinds de release en het is me nog steeds niet gaan vervelen. Dit is natuurlijk niet voor iedereen zo. Op dit moment zie je alleen nog de die-hards en nieuwe spelers lopen. Er is een tijd terug een enorme migratie naar WoW geweest maar ik merk dat veel oude spelers inmiddels weer terug komen naar GW. Goede ontwikkeling imho want het leek er een tijdje op dat GW compleet zou leeglopen.

Frontpagemoderatie Forum


Anoniem: 131087

CoRrRan schreef op vrijdag 13 januari 2006 @ 11:05:
[...]

Nee, daar ben ik zeker niet bang voor. Waarom zou ik. FoW armor zal altijd (een van) de minst makkelijk te halen armor(s) zijn van het spel en ik ben er erg blij mee. Ik snap ook eigenlijk niet waarom je juist die smiley gebruikt voor je bericht.
Reden van deze smiley is de volgende. Op dit moment is het FoW armor het moeilijkste te halen, daar heb je absoluut gelijk in, maar in factions hoeft dit niet langer zo te zijn. Ik verwacht dat er weer gebieden zijn die net als FoW een armorer hebben die bijvoorbeeld Ruby-armor aanbied. Verder plaatste ik hem erbij omdat ik een aanschaf van een dergelijk duur armor bijna gekkenwerk vind, die dingen zijn gewoonweg bijna niet te betalen..
Vergis je niet, mijn pet af voor de tijd die je gestoken hebt in het verkrijgen van je pakje _/-\o_ , ik hoop alleen dat je over een kleine twee maanden geen spijt krijgt van je aanschaf..

 • Bor
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 22:20

Bor

Coördinator Frontpage Admins / FP Powermod

01000010 01101111 01110010

Ik heb zelf de tijd en gold niet over voor een armour wat er alleen maar beter uit ziet maar wat verder geen enkele toegevoegde waarde heeft. FoW armours etc zijn leuk voor anderen maar voor mij hoeft het niet eigenlijk.

Frontpagemoderatie Forum


 • Anoniem: 49090
 • Registratie: Februari 2002
 • Niet online
Hier een nieuwe pic van men warrior met een nieuwe dye helaas kan je het niet compleet wit krijgen
http://img233.imageshack.us/img233/4601/dyeremoveryellowsilversilver1b.th.jpg


Ik speel voornamelijk pve zodra dit me verveelt zal ik wel overstappen naar een guild.
Toen ik destijd nog bij de got guild zat heb ik nog een aantal gvg meegespeeld en dit was leuke ervaring enige nadeel was got had een eigen pvp team met vaste spelers dus als nieuwe got member kwam je hier niet snel tussen.

 • Anoniem: 49090
 • Registratie: Februari 2002
 • Niet online
Bor de Wollef schreef op vrijdag 13 januari 2006 @ 11:45:
Ik heb zelf de tijd en gold niet over voor een armour wat er alleen maar beter uit ziet maar wat verder geen enkele toegevoegde waarde heeft. FoW armours etc zijn leuk voor anderen maar voor mij hoeft het niet eigenlijk.
Voor de pve spelers is dit armor krijgen alleen al iets om door te spelen.
Het geeft je bezigheid zonder dit armor zouden sommige misschien sneller op pve uit zijn gekeken.
Dit geldt ook voor alle groene items er zijn sommige die ze zelf willen zonder dat ze ervoor betalen dus de drops en dit houd je ook continue bezig.

 • Bor
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 22:20

Bor

Coördinator Frontpage Admins / FP Powermod

01000010 01101111 01110010

[b][message=24999139,noline]
Ik speel voornamelijk pve zodra dit me verveelt zal ik wel overstappen naar een guild.
Toen ik destijd nog bij de got guild zat heb ik nog een aantal gvg meegespeeld en dit was leuke ervaring enige nadeel was got had een eigen pvp team met vaste spelers dus als nieuwe got member kwam je hier niet snel tussen.
Dat is inmiddels al lang niet meer zo. De policy op dat punt is drastisch aangepast met het vertrek van de toenmalige officers. De GoT guild is actief in zowel PvE als PvP (GvG) waarbij in principe iedereen in PvP aan de beurt komt. Een guild ben je namelijk met zijn allen, niet met een beperkt groepje dat zich beter voelt dan de anderen en hiermee altijd een plek in PvP parties opeist. We hebben gewoon meerdere teams om te PvPen waarvan de samenstelling niet vast staat. Op deze manier kan er ook gewoon met 2 teams (of meer) gepvped worden wat we dan ook zeer regelmatig doen.

Voor PvE en PvP hebben we dedicated officers zodat het ene gebied het andere niet zal ondersneeuwen en de guild leuk blijft voor zowel PvE-ers als PvPers. Ook nemen we niet zo maar iedere aanmelding aan om het niveau in de guild toch op een bepaald level te houden.

De GoT guild is weer een stuk verder dan voorheen dankzij de inzet van onze members en de officers / leader. We hebben bv een succesvolle guild overname (merge) achter de rug en leggen alliances met andere actieve guilds. Hiervoor kunnen alle guilds contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Ik zou zeggen, kijk eens op de website www.gotguildwars.nl of registreer jezelf op het forum en laat eens een leuk bericht achter of een aanmelding.

Frontpagemoderatie Forum


 • Brainstorm86
 • Registratie: November 2005
 • Laatst online: 26-05 10:40
Balachmar schreef op vrijdag 13 januari 2006 @ 10:35:
@apNia
Ik moet zeggen dat ik met gemiddeld 8 uur per week spelen, vanaf de release, nog steeds niet uitgespeeld ben. Ik heb wel vrijwel alle quests gehad (ik moet er om precies te zijn nog 1). Maardan heb ik alles gedaan met slechts 1 character. En je kunt dan om weer een andere ervaring te krijgen opnieuw beginnen met een andere. Maar tot nu toe, verveel ik me helemaal niet. Ik leg me nu gewoon wat meer toe op het unlocken van dingen. En probeer wat meer te gaan pvpen, wat toch ook wel heel erg leuk is. Vooral GvG vind ik erg leuk om te doen. (Doe het alleen nog te weinig)
@Caleviel
dit moet je in principe zelf bij houden. Je kan er ook een programma voor gebruiken als GWFeaks. een ander zou ik niet zomaar gebruiken omdat er vaak keyloggers in zitten. Maar deze wordt zoveel gebruikt en heb er nog niemand over gehoord.
Waar kan ik GWFeaks ergens downloaden?

 • Anoniem: 49090
 • Registratie: Februari 2002
 • Niet online
Brainstorm86 schreef op vrijdag 13 januari 2006 @ 12:26:
[...]


Waar kan ik GWFeaks ergens downloaden?
http://www.gwonline.net/files/

Nu moet je het wel kunnen vinden ;)

heb tevens een aanmelding gezet op gotguildwars.nl

[Voor 11% gewijzigd door Anoniem: 49090 op 13-01-2006 12:47]


 • CoRrRan
 • Registratie: Juli 2000
 • Laatst online: 03-02 15:47

CoRrRan

Don't Panic!!!

Anoniem: 131087 schreef op vrijdag 13 januari 2006 @ 11:38:
[...]

Reden van deze smiley is de volgende. Op dit moment is het FoW armor het moeilijkste te halen, daar heb je absoluut gelijk in, maar in factions hoeft dit niet langer zo te zijn. Ik verwacht dat er weer gebieden zijn die net als FoW een armorer hebben die bijvoorbeeld Ruby-armor aanbied. Verder plaatste ik hem erbij omdat ik een aanschaf van een dergelijk duur armor bijna gekkenwerk vind, die dingen zijn gewoonweg bijna niet te betalen..
Vergis je niet, mijn pet af voor de tijd die je gestoken hebt in het verkrijgen van je pakje _/-\o_ , ik hoop alleen dat je over een kleine twee maanden geen spijt krijgt van je aanschaf..
Nope, want spijt zou je pas kunnen krijgen als je later iets anders wilt hebben en die drang is weg bij. Zoals ik al heb gezegd: PvE van Chapter 2 is een 'means to an end'. Ik heb mijn geld uitgegeven, heb nog een zooitje gouden rotzooi items die mogelijk nog wat geld opleveren en wat andere dingen zoals zwarte verf en daarmee zal ik waarschijnlijk mijn PvE As/Ri gaan aankleden. (Of Ri/As dat weet ik pas vanaf volgende weekend... ;) ) Voor de rest is het puur en alleen skills verzamelen voor de nieuwe professies en genieten van de updates voor de PvP beleving.

-- == Alta Alatis Patent == --


Anoniem: 131087

Bor de Wollef schreef op vrijdag 13 januari 2006 @ 11:13:
.....
Ik wil het verhaal in Chapter 2 ook gewoon uitspelen namelijk. Ik ben erg benieuwd hoe ze beide chapters gaan integreren. Daar is nog niet zo heel erg veel over gepost namelijk. .....
Wat ik tot nu toe gelezen heb, zal er weinig verbinding zijn tussen de twee delen. GW:factions is zelfs "standalone" te spelen zonder dat je ooit chapter 1 in huis hebt gehad. NCsoft heeft laten weten dat in elk nieuw chapter de 6 basis proffesions; warrior, ranger, monk, necro, elementalist en mesmer aanwezig zullen zijn. Uitgebreidt met 2 nieuwe proffesions. Dit lijkt dan ook direct de enige overlap die er is (de zes proffesions), hoewel ik hoop dat er meer te vinden zal zijn. Spelers zullen zelf kunnen kiezen of ze in Tyria of in cantha gaan spelen en ze verwachten dat na een eerste rush op de nieuwe gebieden en quests er ook weer op Tyria gespeeld gaat worden.

Je kunt de nieuwe key die je krijgt bij je oude account voegen of je kunt een nieuw account aanmaken, ondanks een aantal berichten, onder andere "frogtalk" is het niet duidelijk of je nieuwe slots krijgt door de key bij je oude account te voegen. Als je al nieuwe slots krijgt is er helemaal geen nieuws over het aantal. Ik hoop dat ze hier niet moeilijk over doen en ons gewoon twee nieuwe slots geven om de nieuwe proffesions in aan te maken. Ik zou er namelijk flink van balen als ik die mogelijkheid niet zou krijgen!!

 • Anoniem: 49090
 • Registratie: Februari 2002
 • Niet online
Anoniem: 131087 schreef op vrijdag 13 januari 2006 @ 12:52:
[...]

Wat ik tot nu toe gelezen heb, zal er weinig verbinding zijn tussen de twee delen. GW:factions is zelfs "standalone" te spelen zonder dat je ooit chapter 1 in huis hebt gehad. NCsoft heeft laten weten dat in elk nieuw chapter de 6 basis proffesions; warrior, ranger, monk, necro, elementalist en mesmer aanwezig zullen zijn. Uitgebreidt met 2 nieuwe proffesions. Dit lijkt dan ook direct de enige overlap die er is (de zes proffesions), hoewel ik hoop dat er meer te vinden zal zijn. Spelers zullen zelf kunnen kiezen of ze in Tyria of in cantha gaan spelen en ze verwachten dat na een eerste rush op de nieuwe gebieden en quests er ook weer op Tyria gespeeld gaat worden.

Je kunt de nieuwe key die je krijgt bij je oude account voegen of je kunt een nieuw account aanmaken, ondanks een aantal berichten, onder andere "frogtalk" is het niet duidelijk of je nieuwe slots krijgt door de key bij je oude account te voegen. Als je al nieuwe slots krijgt is er helemaal geen nieuws over het aantal. Ik hoop dat ze hier niet moeilijk over doen en ons gewoon twee nieuwe slots geven om de nieuwe proffesions in aan te maken. Ik zou er namelijk flink van balen als ik die mogelijkheid niet zou krijgen!!
op je oude account met chap 2 erbij is 2 slots te weinig

zijn dan 8 professions en 6 slots en de meesten hebben 5 pve slots en 1 pvp kan je dus 3 prime professions vergeten.

dus minimaal 5 nieuwe slots erbij dan kan je 1 pvp slot aanmaken en voor elke prime profession een char

 • Bor
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 22:20

Bor

Coördinator Frontpage Admins / FP Powermod

01000010 01101111 01110010

Vraag me af hoe dat zal gaan met de huidige guilds als je beide chapters los kunt spelen. Volgens de frogtalk zullen de guilds worden "getransferred" naar chapter 2 als ik het goed heb gelezen toen. Straks krijg je members die alleen chapter 2 spelen bv. En wat dan met bv nieuwe PvP arena's? Deze worden ook in Chapter 1 beschikbaar? We merken het straks vanzelf denk ik. Anet laat er nog maar weinig over los vind ik. Veel mensen zitten met vragen die pas na de release beantwoord zullen worden denk ik (door het te ondervinden).

Frontpagemoderatie Forum


 • Steffy
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 27-04 21:52
Er zouden volgens Gaile minimaal 4 slots bijkomen. Ik neem aan dat het ook voor de mensen geldt die chapter 1 al hebben.

[Voor 100% gewijzigd door Steffy op 13-01-2006 13:17]


 • Brainstorm86
 • Registratie: November 2005
 • Laatst online: 26-05 10:40
Heeft iemand toevallig een printbare versie van de gehele map? tussen de 4 en de 9 pagina's de versie die ik heb is verkleind niet meer te lezen en op ware grootte is die 123 pagina's :)

 • Bor
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 22:20

Bor

Coördinator Frontpage Admins / FP Powermod

01000010 01101111 01110010

Anoniem: 49090 schreef op vrijdag 13 januari 2006 @ 11:56:
[...]


Voor de pve spelers is dit armor krijgen alleen al iets om door te spelen.
Het geeft je bezigheid zonder dit armor zouden sommige misschien sneller op pve uit zijn gekeken.
Dit geldt ook voor alle groene items er zijn sommige die ze zelf willen zonder dat ze ervoor betalen dus de drops en dit houd je ook continue bezig.
I know, maar als meer PvP speler laat ik het aan mij voorbij gaan :)

Frontpagemoderatie Forum


 • Outerspace
 • Registratie: Februari 2002
 • Laatst online: 00:56

Outerspace

Moderator General Chat

AFX Ghey Edition by HlpDsK

* Outerspace is ook weer bezig met GW.
Ik ben nog maar een lvl 11 Necro, dus ik denk dat ik nog veel moet leren :D
Ben ondertussen naar Surmia (oid), en ik zelf al veel moeite met Grawls en 2 van die Grawl Healers :( Krijg er nog niet eentje dood om een summon te maken, dus ik moet weer mercenaries inschakelen. Ook mijn defence (lees armor) is nog pruts, heb alleen nog maar Bonelace armor. Weet iemand een goede vervanger hiervoor? Heb nu zo'n 1k bij elkaar gespaard met moeite.

Jack of all trades | Screener | Tweakers Gallery | Spotify!


 • 3R!K|IA
 • Registratie: September 2004
 • Laatst online: 21-07-2006
weet iemand meer over de uitbreiding die komt en wanneer?

"mijn pctje :D" MK:ds friendcode: 429557057186


 • Bor
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 22:20

Bor

Coördinator Frontpage Admins / FP Powermod

01000010 01101111 01110010

3R!K schreef op vrijdag 13 januari 2006 @ 14:15:
weet iemand meer over de uitbreiding die komt en wanneer?
Misschien moet je het topic eens lezen (startpost bv) en het vorige deel :?

Frontpagemoderatie Forum


 • Steffy
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 27-04 21:52
Niemand weet het, afwachten dus maar reken maar niet binnen 2 maanden, max 4 maanden dus het duurt nog lang.


Ik heb trouwens verzoekje, zijn er hier mensen die mij kunnen helpen aan de volgende wapens? Ben op zoek naar:

Max Dmg
 • Fellblade - (wit, blauw, paars, gold) Liefst met Dmg+**% +50% health, andere stats zijn niet belangrijk!
 • Hornbow - Zelfde als hierboven.
 • Composite Bow - (Paars, Gold).

[Voor 8% gewijzigd door Steffy op 13-01-2006 14:30]


 • Bor
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 22:20

Bor

Coördinator Frontpage Admins / FP Powermod

01000010 01101111 01110010

Tot nu toe is de release nog steeds eind maar begin april in alle communicatie.

Frontpagemoderatie Forum


 • Steffy
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 27-04 21:52
:/ Extra Character Slots zijn wel nodig trouwens, ik moet nog wat storage space erbij hebben namelijk, mijn 4 chars zitten echt helemaal vol :X

Anoniem: 131087

Steffy schreef op vrijdag 13 januari 2006 @ 13:16:
Er zouden volgens Gaile minimaal 4 slots bijkomen. Ik neem aan dat het ook voor de mensen geldt die chapter 1 al hebben.
Waar heb je dat gelezen?
Anoniem: 49090 schreef op vrijdag 13 januari 2006 @ 12:57:
op je oude account met chap 2 erbij is 2 slots te weinig

zijn dan 8 professions en 6 slots en de meesten hebben 5 pve slots en 1 pvp kan je dus 3 prime professions vergeten.

dus minimaal 5 nieuwe slots erbij dan kan je 1 pvp slot aanmaken en voor elke prime profession een char
Met je huidige account heb je toch nu hetzelfde probleem? 1 voor PvP en 3 voor PvE of 4 voor PvE. Je kunt nu ook 2 a 3 proffesions niet spelen. Als je in de komende uitbreiding 2 slots erbij krijgt ben je percentueel zelfs beter af dan ervoor.

 • Steffy
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 27-04 21:52
Anoniem: 131087 schreef op vrijdag 13 januari 2006 @ 14:50:
[...]


Waar heb je dat gelezen?


[...]


Met je huidige account heb je toch nu hetzelfde probleem? 1 voor PvP en 3 voor PvE of 4 voor PvE. Je kunt nu ook 2 a 3 proffesions niet spelen. Als je in de komende uitbreiding 2 slots erbij krijgt ben je percentueel zelfs beter af dan ervoor.
Ik heb het in 1 van de Chatlogs van Gaile gelezen toen ze in LA stond, maar lijkt me logisch dat je er 4 krijgt toch, dat had je zonder dat het gezegd werd ook wel kunnen weten, alleen ja hoeveel is nog steeds niet duidelijk. Hoop op meer natuurlijk want 4 is wel weinig, je kunt niet eens met elke prof als basis een build maken wat toch wel jammer is

Anoniem: 131087

Kennelijk hebben ze bij NCsoft / A-net niet helemaal dezelfde logica, want anders hadden we nu wel 7 slots om met alle proffesions + een PvP slot kunnen spelen, dus ik vind het niet logisch dat er nu 4 slots bij zouden komen. Persoonlijk zou ik het ook graag zo zien, dus neem ik je info van harte tot mij en neem ik op dit moment aan dat we straks in elk geval 8 karakterslots hebben..

 • Steffy
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 27-04 21:52
Net ff die error 7 dus, ligt gewoon dik een je ISP. @home zit te kloten en het is raak _/-\o_

 • Exphy
 • Registratie: Augustus 2004
 • Laatst online: 10-08-2021
ik heb ook een request,
zou ik unid ranger runes mogen, alle soorten zijn goed

"If I drive fast enough at the red light, it'll appear green."


Anoniem: 155461

Ik denk wle dat er 4 slots bijkomen. Het zou namelijk oneerlijk zijn tegenover de Ch1 spelers om er niet evenveel bij te laten komen als de enkel Ch2 spelende mensen. Wat je dan gaat krijgen is dat iedereen de spellen apart installeert om toch iig 8 chars te kunnen maken

[Voor 85% gewijzigd door Anoniem: 155461 op 13-01-2006 16:47]


 • CookiePower
 • Registratie: Mei 2002
 • Laatst online: 18:23

CookiePower

Heeft iemand mijn bal gezien?

Steffy schreef op vrijdag 13 januari 2006 @ 16:26:
Net ff die error 7 dus, ligt gewoon dik een je ISP. @home zit te kloten en het is raak _/-\o_
Vanmiddag ook last van gehad, maar volgens mij waren er wel meer mensen die het tegelijk hadden. Iemand uit mijn guild begon meteen te schreeuwen en ik zag in-game ook veel mensen erover bezig, toen ik weer kon disconnecten. Ik ging wel op een lullig moment weg. We waren Orozar aan het farmen en ik had net een Brohn's Staff gekregen. Zo komt het ook over alsof je meegaat en zodra je een mooie drop krijgt de party verlaat.

 • Anoniem: 49090
 • Registratie: Februari 2002
 • Niet online
Exphy schreef op vrijdag 13 januari 2006 @ 16:30:
ik heb ook een request,
zou ik unid ranger runes mogen, alle soorten zijn goed
is goed ik farm vaak in SF daar krijg je regelmattig runes laatste nog uni sup ranger runes weggegooid, maar zal ze nu wel bewaren

 • Vrijdag
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 23:59
Anoniem: 49090 schreef op vrijdag 13 januari 2006 @ 17:12:
[...]


is goed ik farm vaak in SF daar krijg je regelmattig runes laatste nog uni sup ranger runes weggegooid, maar zal ze nu wel bewaren
Nou, mocht je nog wat tegenkomen, mijn ingane namen staan in mijn sig :)

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter!


Anoniem: 125165

Mmm, ben net weer even bezig geweest met GW na een poosje eruit te zijn geweest.
Ben nu lvl 19 Elementalist/Monk, maar speel alleen de quests. Lvl 19 klinkt toch aardig volgens mij, maar volgens mij weet ik nog ontzettend weinig van dit spel.
Ik heb bijvoorbeeld geen flauw idee wat dingen waard zijn en eigenlijk ook welke dingen je nou precies nodig hebt. Kijk, dat je goeie armor moet hebben is logisch, maar verder?
Ik heb al m'n skillpoints in fire magic gegooid en daarmee doe ik met diverse fire spells aardig wat dmg.

Toch heb ik 't idee dat ik nog veel meer kan doen...maar ik lijk 't zo ook wel te redden met de quests?? Mis ik iets of is dit het wel?

 • Bor
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 22:20

Bor

Coördinator Frontpage Admins / FP Powermod

01000010 01101111 01110010

Steffy schreef op vrijdag 13 januari 2006 @ 16:26:
Net ff die error 7 dus, ligt gewoon dik een je ISP. @home zit te kloten en het is raak _/-\o_
Error 7 ligt echt niet alleen aan de ISP die je hebt. GW is namelijk vaak het enige programma dat er op dat moment last van heeft, ts sessies lopen gewoon door, downloads etc. Dat je een err=7 krijgt als je verbinding er helemaal uit klapt is weer wat anders. Het is namelijk min of meer een "connection lost" melding. Ook komt het voor dat meer mensen op exacte hetzelfde moment err =7 krijgen die bij andere providers zitten of zelfs op andere continenten.

[Voor 20% gewijzigd door Bor op 13-01-2006 19:26]

Frontpagemoderatie Forum


 • M55
 • Registratie: September 2003
 • Niet online
Ik had net dat alleen de 'friends' connection dood was, dus ik kon wel spelen, alleen voor de friends[n] server moest ik apart weer inloggen in het spel.

iMac specs / PC specs


 • Bor
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 22:20

Bor

Coördinator Frontpage Admins / FP Powermod

01000010 01101111 01110010

M55 schreef op vrijdag 13 januari 2006 @ 19:28:
Ik had net dat alleen de 'friends' connection dood was, dus ik kon wel spelen, alleen voor de friends[n] server moest ik apart weer inloggen in het spel.
Dat probleem heb ik helaas regelmatig de laatste tijd. Het nadeel is dat je voor anderen (bv guild members) ook gelijk op offline staat. Even opnieuw inloggen en het probleem is weer verholpen.

Frontpagemoderatie Forum


 • Steffy
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 27-04 21:52
Bor de Wollef schreef op vrijdag 13 januari 2006 @ 19:25:
[...]


Error 7 ligt echt niet alleen aan de ISP die je hebt. GW is namelijk vaak het enige programma dat er op dat moment last van heeft, ts sessies lopen gewoon door, downloads etc. Dat je een err=7 krijgt als je verbinding er helemaal uit klapt is weer wat anders. Het is namelijk min of meer een "connection lost" melding. Ook komt het voor dat meer mensen op exacte hetzelfde moment err =7 krijgen die bij andere providers zitten of zelfs op andere continenten.
Het was wel degelijk @home, alle mensen van @home melde zich constant opnieuw aan op msn, niet 1 of 2 keer maar wel 5 tot 10 keer achter elkaar en dat was constant als ik die error kreeg, vandaag was voor mij echt sinds maanden dat het mis ging. Internet enzo deed het wel maar GW en MSN kregen kuren. Geloof dat het nu wel weer goed is maar zo klote als je SF zit met een party en je valt weg, denkt iedereen gelijk dat je een quiter bent :X

Anoniem: 131087

Anoniem: 125165 schreef op vrijdag 13 januari 2006 @ 18:43:
Mmm, ben net weer even bezig geweest met GW na een poosje eruit te zijn geweest.
Ben nu lvl 19 Elementalist/Monk, maar speel alleen de quests. Lvl 19 klinkt toch aardig volgens mij, maar volgens mij weet ik nog ontzettend weinig van dit spel.
Ik heb bijvoorbeeld geen flauw idee wat dingen waard zijn en eigenlijk ook welke dingen je nou precies nodig hebt. Kijk, dat je goeie armor moet hebben is logisch, maar verder?
Ik heb al m'n skillpoints in fire magic gegooid en daarmee doe ik met diverse fire spells aardig wat dmg.

Toch heb ik 't idee dat ik nog veel meer kan doen...maar ik lijk 't zo ook wel te redden met de quests?? Mis ik iets of is dit het wel?
Niet duidelijk of je wel of niet iets mist, maar met een lvl 19 kun je max damage doen op je fire skills. Kwestie van je skillpoints verdelen en zoveel mogelijk in firemagic stoppen (superior fire rune en headpiece). Of dit nu de juiste keuze is, ik denk van niet. Je hebt nu nog steeds veel aan je andere skills en hoeft je niet verplicht te specialiseren. Pas wanneer je straks ascended bent wordt het steeds belangrijker.

Waar je skills en kunnen echt belangrijk zijn is in de gebieden die je via de Temple of Ages kunt bereiken en natuurlijk wanneer je PvP speelt. Dus zolang je je kunt redden op het level waar je speelt denk ik niet dat je iets verkeerd doet.

 • Bor
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 22:20

Bor

Coördinator Frontpage Admins / FP Powermod

01000010 01101111 01110010

Steffy schreef op vrijdag 13 januari 2006 @ 19:46:
[...]

Het was wel degelijk @home, alle mensen van @home melde zich constant opnieuw aan op msn, niet 1 of 2 keer maar wel 5 tot 10 keer achter elkaar en dat was constant als ik die error kreeg, vandaag was voor mij echt sinds maanden dat het mis ging. Internet enzo deed het wel maar GW en MSN kregen kuren. Geloof dat het nu wel weer goed is maar zo klote als je SF zit met een party en je valt weg, denkt iedereen gelijk dat je een quiter bent :X
Dat het deze keer bij jou aan @home lag wil niet zeggen dat error=7 altijd aan je ISP ligt. Dat is namelijk onzin.

Frontpagemoderatie Forum


 • CoRrRan
 • Registratie: Juli 2000
 • Laatst online: 03-02 15:47

CoRrRan

Don't Panic!!!

http://www.guild-hall.net...php?p=404908&postcount=84

Skills unlocked tijdens Ch2 weekend event zullen beschikbaar blijven voor als Ch2 uitkomt!

Zorg dat je allemaal 10.000 faction in je account hebt voor het weekend!

-- == Alta Alatis Patent == --


 • Steffy
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 27-04 21:52
Bor de Wollef schreef op vrijdag 13 januari 2006 @ 20:12:
[...]


Dat het deze keer bij jou aan @home lag wil niet zeggen dat error=7 altijd aan je ISP ligt. Dat is namelijk onzin.
Toeval is te groot dat het maanden goed gaat en nu ineens beiden, en met mijn nog meer mensen er last van hebben, kut isp maar dat is het zonder wegvallen of die error van GW ook al, het is en blijft @home ;)

 • Bor
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 22:20

Bor

Coördinator Frontpage Admins / FP Powermod

01000010 01101111 01110010

Steffy schreef op vrijdag 13 januari 2006 @ 20:40:
[...]

Toeval is te groot dat het maanden goed gaat en nu ineens beiden, en met mijn nog meer mensen er last van hebben, kut isp maar dat is het zonder wegvallen of die error van GW ook al, het is en blijft @home ;)
En wat denk je dan van al die mensen die ook last van err=7 hebben maar niet bij @home zitten? Of van de keren dat ik er uit vloog tegelijk met 2 vrienden uit de States die daar ook weer elk bij een andere provider zitten? Dat het in jouw geval @home was geloof ik graag. Dat je zegt dat de error=7's allemaal aan de ISP liggen is gewoon niet waar.

Frontpagemoderatie Forum


Anoniem: 155461

ben eigenlijk wel benieuwd hoe dat strax zal gaan. De helft van de "oude spelers" begint met een nieuwe, maar de andere helft zal hun oude char gaan gebruiken in Ch2. Zo zullen die eerste missies wel erg makelijk worden, tot iedereen een redelijk hoog level heeft.

 • Exphy
 • Registratie: Augustus 2004
 • Laatst online: 10-08-2021
CoRrRan schreef op vrijdag 13 januari 2006 @ 20:33:
http://www.guild-hall.net...php?p=404908&postcount=84

Skills unlocked tijdens Ch2 weekend event zullen beschikbaar blijven voor als Ch2 uitkomt!

Zorg dat je allemaal 10.000 faction in je account hebt voor het weekend!
chips kheb net 6k faction uitgegeven aan runes ;(

"If I drive fast enough at the red light, it'll appear green."


 • archetta
 • Registratie: Maart 2003
 • Laatst online: 14-05 19:34
hm ik krijg geen activatie mail van Gotguildwars.nl, of het duurt gewoon lang of er is iets mis gegaan.

 • ixl85
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 03-04 23:12
Damn, ik zit op 851 faction...
heb gisteren en vandaag 3 spells gekocht :D

nou... he, dan gaan we maar weer spelen hoor! :)

 • Steffy
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 27-04 21:52
_/-\o_ In de Tomb staan nu Henchman met de nieuwe Armor, zou ff kijkje nemen kun je een aantal nieuwe armors ingame zien, volgens mij ook nieuwe hair styles als ik het zo een bekijk

 • Exphy
 • Registratie: Augustus 2004
 • Laatst online: 10-08-2021
Your Key to PvP

American Players:
888D9-H27PG-NM72D-PLHJ1-2HG11

European Players:
66DG9-C4RHB-9FKD6-287BJ-LRGCJ
de keys voor het pvp event van volgende week. Ik kijk er nu al naar uit

"If I drive fast enough at the red light, it'll appear green."


 • Bor
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 22:20

Bor

Coördinator Frontpage Admins / FP Powermod

01000010 01101111 01110010

archetta schreef op vrijdag 13 januari 2006 @ 23:03:
hm ik krijg geen activatie mail van Gotguildwars.nl, of het duurt gewoon lang of er is iets mis gegaan.
Welk mailadres heb je gebruikt? Post even een melding als guest op het forum dan kunnen de officers of de leader het nakijken voor je. Dit topic is namelijk niet voor guild gerelateerde zaken als dit.

Frontpagemoderatie Forum


 • Steffy
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 27-04 21:52
FF over die keys, als je nog open slots hebt geen key toevoegen, als je dan een PvP char aanmaakt voor komende weekend dan heb je die skills die je dan allemaal unlocken kunt al unlocked voor je account, als je al 4 chars hebt en niks wilt weggooien zul je een key moeten toevoegen, je kunt echter geen skills unlocken voor je account. Vooral interessant voor alle PvP mensen met veel Faction points die kunnen volgende week de Asassin en Ritualist kills gaan unlocken voor hun account.

Ik zelf heb een key moeten toevoegen voor extra slots want heb al 4 chars :P

ff hier wat screens van de nieuwe Armors die nu alvast te bezichtigen zijn, tevens als Henchman te gebruiken in de Tombs:

http://img494.imageshack.us/img494/1877/chap214yp.jpg

http://img494.imageshack.us/img494/9992/chap223ux.jpg

http://img494.imageshack.us/img494/5723/chap238ew.jpg

http://img494.imageshack.us/img494/6121/chap240is.jpg

;) Geen commentaar op de kwaliteit, deze zijn gemaakt op een GF2, ik wacht nog op mijn 6800GS die afgelopen week RMA ging

De warrior Armor lijkt echt heel erg mooi, als alle bruikbare armors ingame straks zo mooi zijn voor elke prof vind ik het niet erg dat er maar 6 bij zijn gekomen, kwaliteit van de armor is geweldig mooi _/-\o_

[Voor 45% gewijzigd door Steffy op 14-01-2006 12:38]


 • Anoniem: 49090
 • Registratie: Februari 2002
 • Niet online
Dus als ik het goed begrijp tijdens event een extra char slot voor het event heb nu namelijk geen pvp slot meer ben net een nieuwe ranger begonnen dus ik probeer voor chap 2 alle ranger skills te unlocken.


De nieuwe armor zien er super uit:)

[Voor 72% gewijzigd door Anoniem: 49090 op 14-01-2006 13:40]


 • KneoK
 • Registratie: December 2001
 • Laatst online: 00:25

KneoK

Not in a million lightyears

Na 3 dagen bezig geweest te zijn heb ik gisteravond dan eindelijk de Thunderhead Keep missie voltooid. Wat een kreng is dat zeg !

Hah, hoorde gisteren iemand iets roepen over een Vampiric Longbow voor 2k. Ik dacht, ach, heb nog ergens een ranger, dus kopen die hap. Het is een Vampiric Longbow of Defense (4/-1, +14%dmg on hexed, Armor +5). Als ik op GWGuru ga kijken dan zijn de upgrades alleen al zo'n 4~5k waard per stuk :) En dan heb ik daar nog een max dmg gouden Longbow bij.

Ik denk overigens niet dat ik mee ga doen aan de beta volgend weekend. Ten eerste heb ik dit spel nog helemaal niet uitgespeeld, laat staan alle quests afgehandeld. En dat wil ik toch wel gedaan hebben met minimaal 1 char voordat ik aan het volgende deel begin.
Daarnaast vind ik het ook heel jammer dat je in januari even mag snuffelen en dan nog 3 tot 4 maanden moet wachten op de release. Tenminste, het is natuurlijk een heel goed initiatief, maar ook daarom laat ik de beta voor wat het is.

Als het spel ook maar enigszins overeenkomt met de huidige Guild Wars, dan koop ik 'm blind. Hoef ik geen beta voor te spelen.

 • Steffy
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 27-04 21:52
_/-\o_ Ik hoop op dat je net als bij deel 1 met de preorder key, als die er tenminste komt ook ff van chapter 2 kunt genieten zoals met de preorder key in deel 1

 • S913
 • Registratie: Maart 2001
 • Laatst online: 21:36

S913

Abusus non tollit usum

Lamaar ...

[Voor 98% gewijzigd door S913 op 14-01-2006 15:33. Reden: Moet leren lezen :|]

"For although dreams are in all of us, few hands may grasp their moth-wings without tearing them"
~ H.P. Lovecraft


Anoniem: 114186

Mijn demo-weekend-account is klaar... dus nu maar wachten tot volgende week.

Ik wil denk ik eerst een battlemage (of spellsword, of hoe je hem ook wilt noemen :p) proberen. Dus een primair elementalist met een close combat profession erbij (liefst met een longsword ofzo). Dat ik van ranged een paar spells cast en dan er naartoe loop en close combat ga doen (hoeft dus niet veel mana te hebben).
Dus het zal wel een Elementalist/Warrior worden. Misschien is die combinatie dan wel niet zo goed, maar als hij maar fun is is het goed :p.

Ik hoop dat Guild Wars een beetje mijn verwachtingen waar kan maken :).

 • Exphy
 • Registratie: Augustus 2004
 • Laatst online: 10-08-2021
ik vind die warrior armor een beetje te druk, ik en die mage armor lijkt een beetje op een monk armor. Maar ze zien er wel allemaal goed uit

"If I drive fast enough at the red light, it'll appear green."


Anoniem: 51925

Anoniem: 114186 schreef op zaterdag 14 januari 2006 @ 16:05:
Mijn demo-weekend-account is klaar... dus nu maar wachten tot volgende week.

Ik wil denk ik eerst een battlemage (of spellsword, of hoe je hem ook wilt noemen :p) proberen. Dus een primair elementalist met een close combat profession erbij (liefst met een longsword ofzo). Dat ik van ranged een paar spells cast en dan er naartoe loop en close combat ga doen (hoeft dus niet veel mana te hebben).
Dus het zal wel een Elementalist/Warrior worden. Misschien is die combinatie dan wel niet zo goed, maar als hij maar fun is is het goed :p.

Ik hoop dat Guild Wars een beetje mijn verwachtingen waar kan maken :).
Elementalist/Warrior heeft juist het meeste 'mana' ten opzichte van de andere classes, maar daarom ook het minste armor, ik zou warrior/elementalist doen, een warrior heeft het meeste armor dus kan ook meer klappen vangen ;)

 • CoRrRan
 • Registratie: Juli 2000
 • Laatst online: 03-02 15:47

CoRrRan

Don't Panic!!!

Anoniem: 51925 schreef op zaterdag 14 januari 2006 @ 17:02:
[...]


Elementalist/Warrior heeft juist het meeste 'mana' ten opzichte van de andere classes, maar daarom ook het minste armor, ik zou warrior/elementalist doen, een warrior heeft het meeste armor dus kan ook meer klappen vangen ;)
E/Wa is erg sterk als je dit goed speelt. Mbv. Hammer E/Wa + Aftershock doet heel veel dmg en met de verschillende soorten armor skills (Armor of Earth, Armor of Mist) kan een E/Wa heel wat extra dmg opnemen.

Voorbeeld:
code:
1

-- == Alta Alatis Patent == --


 • Steffy
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 27-04 21:52
Zal straks ff wat screens uit pre searing maken, erg mooie en sfeervolle screens van een gebied waar ik bijna zeker van ben dat velen het nog niet gezien hebben

 • ixl85
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 03-04 23:12
Kan iemand ook shots maken uit de onderwereld oid... waar je naar toe kan als europa wint in de battles...
Ik hoorde ook van iemand dat je dan wapens kan hebben emt een zwarte mist/gloed... heeft iemand hier ook pics van?
klinkt echt TE vet!!

 • Anoniem: 49090
 • Registratie: Februari 2002
 • Niet online
ixl85 schreef op zondag 15 januari 2006 @ 16:28:
Kan iemand ook shots maken uit de onderwereld oid... waar je naar toe kan als europa wint in de battles...
Ik hoorde ook van iemand dat je dan wapens kan hebben emt een zwarte mist/gloed... heeft iemand hier ook pics van?
klinkt echt TE vet!!
check http://www.guildwiki.org/wiki/Category:Weapons voor de wapens

Je hebt bv de chaos axe , storm bow, eternal bow, eternal shields op de bovengenoemde site staan wel screenshots van deze wapens

 • Vrijdag
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 23:59
Steffy schreef op zondag 15 januari 2006 @ 12:32:
Zal straks ff wat screens uit pre searing maken, erg mooie en sfeervolle screens van een gebied waar ik bijna zeker van ben dat velen het nog niet gezien hebben
Toevallig die ene vallei vlakbij Fort Ranik?

Deze dus (met mijn ele)

http://img.photobucket.com/albums/v347/TroonStaal/gw004copy.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v347/TroonStaal/gw003copy.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v347/TroonStaal/gw002copy.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v347/TroonStaal/gw001.jpg

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter!


 • Steffy
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 27-04 21:52
:P ff vriendin uit de brand geholpen, ze had haar pc in de prak liggen. Daar heb je vrienden voor zeggen ze dan.

Wat je post kende ik van screens, zelf nog niet gezien al weet ik waar het is maar de vergeten om het aan mijn GW foto collectie toe te voegen.

http://img354.imageshack.us/img354/1499/14bl.jpg

http://img354.imageshack.us/img354/6684/24ac.jpg

http://img354.imageshack.us/img354/8918/35ce.jpg

http://img354.imageshack.us/img354/7264/45cr.jpg

http://img354.imageshack.us/img354/3968/54uc.jpg

http://img354.imageshack.us/img354/2513/62ol.jpg

[Voor 107% gewijzigd door Steffy op 15-01-2006 21:39]


 • archetta
 • Registratie: Maart 2003
 • Laatst online: 14-05 19:34
Natuurlijk elke kans aangrijpen om m'n Chaos Axe ( O+ ) te laten zien

http://www.archetta.nl/plaatjes/gw063klein.bmp

Met Candy shield natuurlijk :P

[Voor 4% gewijzigd door archetta op 15-01-2006 20:04]


 • -Mike-
 • Registratie: Juli 2005
 • Laatst online: 05-01 19:47
Heeey, Ik speel ook sinds zaterdag Guild Wars maar nu heb ik een vraagje: Ik heb de special edition gekocht met zo'n gamecard om 7 skills en 1 unique weapon te unlocken kan ik deze kaart maar op 1 gebruiken of op meerdere? En is het wapen nog een beetje boeiend?
Pagina: 1 2 3 ... 11 Laatste

Dit topic is gesloten.Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Bij het bezoeken van het forum plaatst Tweakers alleen functionele en analytische cookies voor optimalisatie en analyse om de website-ervaring te verbeteren. Op het forum worden geen trackingcookies geplaatst. Voor het bekijken van video's en grafieken van derden vragen we je toestemming, we gebruiken daarvoor externe tooling die mogelijk cookies kunnen plaatsen.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Forum cookie-instellingen

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee