Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Je kunt ook een cookievrije versie van de website bezoeken met minder functionaliteit. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

  • WicKeD.El.GuPPo
  • Registratie: mei 2006
  • Laatst online: 21:34
Vandaag de G19 ontvangen (had eerst een G15 maar die blijkt niet zo goed tegen wijn te kunnen als zijn baasje).

Na het installeren van de laatste versie van LGS (8.45.88) KB ingeplugged en wat blijkt? G19 wordt niet gedetecteerd door de software van Logitech ("Geen apparaten gedetecteerd"). Vervolgens natuurlijk een aantal keren de LGS software gedeinstalleerd en geinstalleerd (eerst installeren en dan pas KB aansluiten...), ook op diverse verschillende USB-poorten aangesloten maar dat biedt allemaal geen soelaas. Heb ik weer.

Wat gezocht op internet en kom deze site tegen : http://forums.logitech.co...ficial-thread/td-p/433799

Da´s mooi: ik heb dus een Asus P6T MB (is dus X58) en gebruik W7 x64.

Zijn er misschien gebruikers die reeds ervaring hiermee hebben en het toch op een alternatieve manier hebben opgelost?

Heb inmiddels al een ticket bij Logitech geopend maar dat antwoord duurt (maximaal) 48 uur. Voor 140E zou ik toch graag iets eerder aan de slag willen gaan met dit geweldige keyboard ;).

UPDATE (PROBLEEM OPGELOST):
Na 2 dagen van diverse fora te hebben doorlopen, na n knullig antwoord van Logitech helpdesk (voor mij het bekende "kluitje-in-het-riet verhaal", n mijn 2e mail bleef het van hun zijde opvallend stil...) en uitvoerig testen, heb ik de oplossing voor mijn probleem gevonden.

Op een andere PC (XP + ander type mobo) werkte de G19 wel naar behoren. Dus kon ik uitsluiten dat G19 defect was.

Wat mij wel opviel, bij het doorspitten van fora, was dat er vaak herkenningsproblemen waren van de G19 in combinatie met X58 gebaseerde chipset mobo's (zie ook de eerdere de link hierboven).

Ik zal geen relaas doen van wat ik in 2 dagen heb uitgeprobeerd (ik heb er nu nog buikpijn van :'( ) maar de oplossing van het herkenningsprobleem, bleek uiteindelijk (tijdens het -automatisch- zoeken naar een stuurprogramma) ) het handmatig verwijzen naar de volgende map waar de drivers zich n installatie bevonden: C:\Program Files\Logitech Gaming Software\Drivers\LGSBulk te zijn.

En voil, paar keer het bekende ping-pong geluid van Windows en op het scherm van de G19 verscheen na 2 dagen eindelijk het menu.

Ooit heb ik met andere hardware soortgelijks meegemaakt en schoot me deze "workaround" ineens te binnen. Zelf denk ik dat het meer in de software van Logitech zit (bugje in combinatie met X58). Wellicht dat dit in een latere versie is/wordt aangepast. Alhoewel, de G19 is toch al even op de markt.

Ik hoop dat andere G19 gebruikers hier iets aan hebben. Ik kan de komende dagen in iedere geval gaan genieten van de G19 (het schermpje alleen al :9)

WicKeD.El.GuPPo wijzigde deze reactie 30-03-2013 13:04 (42%)
Reden: Probleem opgelost.


  • Ves
  • Registratie: januari 2009
  • Laatst online: 07-10 15:18

Ves

A gadget addicted Bounty

Vreemd genoeg is er op de Nederlandse site van Logitech de G19 niet te vinden op de product pagina. Oudef nieuwe versie.

  • MsG
  • Registratie: november 2007
  • Laatst online: 18:14

MsG

Forumzwerver

Ik kan mijn G19 helaas al tijden niet meer gebruiken doordat mijn play-knop membraan kapot is. Ik ben toen weer teruggevallen op mijn G15, maar ik mis de G19 wel een beetje. Doordat ik zelf heb gekeken wat het euvel was had ik volgens Logitech helaas ook geen garantie meer.

Het probleem is dit:

https://lh4.googleusercontent.com/-mGQGt37agXQ/UsbscpI3xAI/AAAAAAAAImE/mXL7PYkFNGQ/w1325-h994-no/IMG_20140103_173729.jpg

https://lh5.googleusercontent.com/-yy-IFR4DUsA/UsbsMubwr6I/AAAAAAAAIlU/JmfHB-G3-Ik/w1325-h994-no/IMG_20140103_173645.jpg

https://lh4.googleusercontent.com/-XdbWHrXd8Yw/UsbsUQMU0LI/AAAAAAAAIls/S5JrfidMSAk/w1325-h994-no/IMG_20140103_173708.jpg

Doordat het knopje nu los ligt druk je hem er heel gauw in, waardoor hij niet meer terug om hoog veert en de knop dus niks meer doet. Een heel klein iets, maar Logitech heeft natuurlijk geen los membraantje :(.

Iemand een idee hoe je dit evt kan oplossen? Ik heb het geprobeerd te lijmen maar het hecht niet.

Denk om uw spatiegebruik. Dit scheelt Tweakers.net kostbare databaseruimte!


  • SinergyX
  • Registratie: november 2001
  • Laatst online: 21:32

SinergyX

____(>^^(>0o)>____

de rand van een plasticstrip van pillen? Wel de juiste breedte vinden, maar bovenkant eraf en uitlopende randjes onderaan, zou moeten werken toch? :)

Nog 1 keertje.. het is SinergyX, niet SynergyX
Im as excited to be here as a 42 gnome warlock who rolled on a green pair of cloth boots but was given a epic staff of uber awsome noob pwning by accident.

Pagina: 1 2 Laatste


Populair:Apple iPhone 6Samsung Galaxy Note 4Apple iPad Air 2FIFA 15Motorola Nexus 6Call of Duty: Advanced WarfareApple WatchWorld of Warcraft: Warlords of Draenor, PC (Windows)Microsoft Xbox One 500GBDesktops

© 1998 - 2014 Tweakers.net B.V. Tweakers is onderdeel van De Persgroep en partner van Computable, Autotrack en Carsom.nl Hosting door True

Beste nieuwssite en prijsvergelijker van het jaar 2013