Gathering of Tweakers

Quicksearch
Ik was net eens aan het zoeken naar wat info over Zalman-koelers. Op de Zalman-site natuurlijk. Nu kreeg ik bij elke pagina die ik op Zalman.co.kr laadde een waarschuwing van Windows Live OneCare 8)7. Bij nader onderzoek bleek het om een xml-file in m'n Temporary Internet files te gaan.

Het lijkt erop dat de Zalman-site geïnfecteerd met een virusje, of is dit gewoon loos alarm?

http://dev.iswelhandig.nl/zalman/zalman_small.jpg

EvP Webdesign | Mijn PC | Keyboard error. Press F1 to continue.

Wandelende oorgaanzak

Ik krijg serieus net dezelfde melding bij de zalman site bij het zoeken naar een nieuwe vidkaart koeler....

av pakket kwam meteen naar voren met een trojan horse melding...

denk idd aan een griepje...

Blijvende onder de naam Administrator en voor de hyverz onder ons...

hier ook idd, mcAfee ziet ;m als 'New Malware.j'
(bestand ntsys.exe)

Volgende bestanden mogen ontvangen in m'n temp internet files:
- updatelog.000
- sp.dat
- ddh2a55.dll
- xnx2a57.tmp
- tnta56.tmp
- lsass.exe <=======
- ddh2a55.tmp

maui71 wijzigde dit bericht 25-04-2007 16:32 (72%)

 
De Asus-site is laatst zoiets ook overkomen:
nieuws: Asus-website geïnfecteerd met exploitcode voor .ani-lek

EDIT: In Windows Live OneCare heet hij: Exploit: Win32/Anicmoo.A
Zal dus de Animated Cursor exploit zijn, net als op de Asus-site. |:(

ERIKvanPAASSEN wijzigde dit bericht 25-04-2007 16:34 (31%)

EvP Webdesign | Mijn PC | Keyboard error. Press F1 to continue.



© 1998-2008 Tweakers.net BV - Based on React - Hosted by True - Served by Adrastos

© 1998-2008 Tweakers.net BV - Based on React - Hosted by True - Served by Adrastos

[RSS][XML]

Update Tracker

Active Topics
Active Topics
Frontpage Nieuws
Frontpage Nieuws