Hoofdcategorieën

Nieuw reactie in topic: Heeft de Zalman-site een griepje?

Let op:
  • Reageer ontopic, plaats geen onzinnige berichten en ga niet flamen of uitlokken (trollen).
  • Zie je iets dat niet door de beugel kan, attendeer dan een moderator via een topicreport maar post hierover niet in het topic, dat werkt alleen averechts. Zie ook de policy die wij op dit forum hanteren.
  • Lees je eigen bericht even door voor je het post.

Insert message
 

Let op! Het laatste bericht in deze discussie is meer dan 2 weken oud!

 

Smilies: :) :( ;) >:) :> :P :9 :o :*) :'( 8) :+ :D _/-\o_ :9~ O+ :O }:O :/ :| :X :? 8)7 |:( O-) :z ;( meer »

Laatste reacties:


Acties: [quote]


Door: ERIKvanPAASSEN
 
Ik was net eens aan het zoeken naar wat info over Zalman-koelers. Op de Zalman-site natuurlijk. Nu kreeg ik bij elke pagina die ik op Zalman.co.kr laadde een waarschuwing van Windows Live OneCare 8)7. Bij nader onderzoek bleek het om een xml-file in m'n Temporary Internet files te gaan.

Het lijkt erop dat de Zalman-site geïnfecteerd met een virusje, of is dit gewoon loos alarm?

http://dev.iswelhandig.nl/zalman/zalman_small.jpg
 
 
Ik krijg serieus net dezelfde melding bij de zalman site bij het zoeken naar een nieuwe vidkaart koeler....

av pakket kwam meteen naar voren met een trojan horse melding...

denk idd aan een griepje...
 
 
hier ook idd, mcAfee ziet ;m als 'New Malware.j'
(bestand ntsys.exe)

Volgende bestanden mogen ontvangen in m'n temp internet files:
- updatelog.000
- sp.dat
- ddh2a55.dll
- xnx2a57.tmp
- tnta56.tmp
- lsass.exe <=======
- ddh2a55.tmp
 

Acties: [quote]


Door: ERIKvanPAASSEN
 
De Asus-site is laatst zoiets ook overkomen:
nieuws: Asus-website geïnfecteerd met exploitcode voor .ani-lek

EDIT: In Windows Live OneCare heet hij: Exploit: Win32/Anicmoo.A
Zal dus de Animated Cursor exploit zijn, net als op de Asus-site. |:(
 

VNU Media logo Powered by True

© 1998 - 2008 Tweakers.net - Alle rechten voorbehouden

Uitgever van: